Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Københavns Døves Idrætsforening Døvania"

Transkript

1 Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsberetning 2016

2 Døvania Volleyball 2016 Af Rune Andersson, leder Vi havde et rigtigt godt år i 2016, hvor der skete en masse ting: - At vi vandt andenpladsen ved det sidste Odin-stævne i foråret. - At der blev etableret et nyt udvalg og fundet en ny leder til medlemsmødet i januar. - At vi vandt førstepladsen i B-rækken i DGIs stævne for sæsonen At vi fik nye træningstider efter sommeren 2016, som gælder i to år. - At vi havde en fantastisk sommerfest på Tobias båd. - At vi vandt 1. pladsen i Vejle hos Vikings stævne. Længe leve Døvania Volleyball! Døvania Badminton 2016 Af Jesper Søndergaard, leder Det har været et godt år med stabilt og pænt fremmøde af medlemmerne, og der er kommet nye medlemmer, men nogle har også meldt sig ud. Flere Døvania spillere blev udtaget til bruttolandsholdets fællestræning, hvilket er meget flot! Mange af medlemmerne har udviklet sig en hel del som spillere. Det glæder mig meget til at se, hvor meget de når om et par år. I Døvania Badminton har alle været gode til at hjælpe hinanden med at dele ansvar. Døvania-spillere har deltaget i et par internationale badmintonstævner, hvor blandet andet en vandt fransk mesterskab i hold i Beasscon, en vandt i double, mix og single nr. 3. i Wien, Østrig. Døvania har også sat sit mærke i flere turneringer f.eks. i Rosenheim, Tyskland med resultaterne single nr. 2 og double nr. 1. Jeg håber, at flere af spillerne vil fortsætte med at deltage i nogle internationale stævner fremover. Jeg glæder mig til den nye sæson 2017 med blandt andet en klubmesterskabsturnering. Længe leve Døvania Badminton!

3 Døvania Golf 2016 Af Claus Jul Larsen, leder Året 2016 var et år som de forrige år. Den eneste aktivitet i Døvania Golf var DM i golf, som blev gennemført på den svære bane i Royal Golf Club i København med Døvania som værtsklub. Et par måneder før DM i september lagde golfklubben også samme bane til VM i golf som havde deltagelse af 98 golfere fra hele verden. Desværre deltog der ikke så mange til DM i golf af flere årsager og i DM A vandt Søren Clausen fra Døvania stort over Tommy Andersen fra Viking. Søren vandt med hele 44 slag. Det var på et billigt grundlag, da Søren Clausen var den eneste landsholdsspiller, som deltog til DM. I DM-B klassen vandt Matthias Runarsson fra Døvania med 69 point hele 16 points foran nr. 2. Vores æresmedlem Ole Artmann havnede på 2. pladsen i DM for senior. Så Døvania har fået nogle flotte placeringer og tillykke til jer alle. Hans Elgaard og Søren Clausen deltog på det danske landshold til VM i København sammen med 4 andre golfere. Hans Elgaard opnåede en 8. plads og Søren Clausen blev nr. 21. Flere fra Døvania deltog som frivillige til det store arrangement, som Dansk Døve-Idrætsforbund stod bag. Det blev en stor succes. I slutningen af året besluttede Hans Elgaard desværre at stoppe med at spille golf på topplan, så vi mistede ham som medlem. Længe leve Døvania Golf! Døvania Damefodbold 2016 Af Nana Søltoft, leder Døvania Damefodbold har haft et roligt år og på trods af at der er kommet tilbud om deltagelse i både nationale og internationale stævner, har interessen ikke rigtigt været der. Til medlemsmødet midt på året blev afdelingens medlemmer enige om at der ikke skal ske store ting lige nu. Afdelingen benyttes derfor til social samvær, små aktiviteter og naturligvis som en del af DDIs licenskrav for at spille på det danske døve futsallandshold. Medlemmerne er dog stadigvæk åbne for internationale stævner og det vurderes løbende. Da flere af vores medlemmer også spiller på landsholdet, er det derfor blevet vurderet at fodboldbehovet dækkes tilstrækkeligt med den ugentlige træning med landsholdet. Længe leve Døvania Damefodbold!

4 Døvania Orientering 2016 Af Lars Ryberg Vikkelsø, leder Døvania løberne har været til stedet ved alle Døve DM erne i år. DM Sprint i Haderslev hvor det blev til Guld til henholdsvis Peter Ryberg - H45, Annelise Hansen - D45 og Petra Eklund - D21. Derudover vandt Mikkel Pedersen sølv i H21. DM Lang i Silkeborg Sønderskov - igen her løb henholdsvis Peter Ryberg med guld i H45, Annelise Hansen med guld i D45 og Petra Eklund guld i D21 DM mellem i Store Dyrehaven - Guld igen og igen til både Petra Eklund og Annelise Hansen. Derudover vandt Marek Mackiewicz guld for H45. Derudover deltog Henrik Eklund, Lars Ryberg Vikkelsø i EM Orienteringsløb for døve i Tjekkiet, i juli. Annelise Hansen og Petra Eklund deltog også i samme stævne, men desværre i uofficielle klasser bl.a. var der ingen medaljer til 76-årige Annelise Hansen, som imponerede ved at vinde den lange distance på en meget fysisk krævende bane over lang yngre løbere dvs. over 55 år. Længe leve Døvania Orientering!

5 Døvania Bowling 2016 Af Kristin Martinsen, formand for bowlingafdelingen Bowlingafdelingen har haft et godt og aktivt år. Flere har deltaget i forskellige mesterskaber, især nationale. Lidt mindre aktivitet ifm. deltagelse i internationale stævner. DWB ØST Det blev en god turnering både for herrerne og damerne herreholdet fik en 2. plads, mens dameholdet kom på 3. pladsen. DM bowling i Aalborg DM for døve fandt sted i Aalborg i weekenden 21. og 22. maj. Mange Døvania spillere deltog. Deltagere: Peter Frank Jørgensen, Mogens Jensen, Helle Roikjær, Mette Jensen, Kristin Martinsen, Dorte Zachariassen og Ragnheidur Thorgilsdottir. Det var kamp om 1. pladsen i damedouble. Både Mette/Helle og Kristin/Ragnheidur. Mette og Helle snuppede guldet i det sidste kast med kun nogle få keglers forskel. Peter og Mogens fik bronze i herredouble. En flot indsats af alle. Ragnheidur blev dansk mester i single, Dorte nr. 3 og Mette nr. 4 og Helle nr. 5. Kristin afbrød spillet. Hos herrerne blev Peter nr. 5 og Mogens nr. 7. Samlet set har det været en rigtig god weekend og at vi er tilfredse med vores indsats. Pokalmatch mod Scania Det er altid en stor glæde at møde Scania fra Malmø til vores årlige og traditionsrige bowlingmatch den 20. august. Efter kampen kunne vi konstatere følgende resultater: Døvanias damer vandt over IK Scania med en jævn og spændende kamp og nu fører vi 2-0 i kampen om at få pokalen. (Man skal vinde 5 kampe for at få pokalen i hus). Det blev også sat danske rekorder i 2, 3 og 5 serier. Tillykke til Mette, Sabine, Ragnheidur og Dorte. Døvanias herrer vandt også over IK Scania med , og de spillede rigtig godt. Helle Roikjær trådte til, da der manglede en herre til 4-mandsholdet. Nu står de to hold lige i kampen om pokalen: 4-4, dvs. næste år bliver det afgjort hvem der får pokalen i hus. Spændende! På herreholdet spillede Helle, Mogens, Peter og John. DM Mix-hold (hørende) Der var DM for Mix-hold i World Cup hallen den 5. november. Til stævnet deltog 6 spillere fra Døvania; Joan Buchardt, Dorte Zachariassen, Hanne Rasmussen, Mogens Jensen, Helle Roikjær og Peter Frank Jørgensen. Ingen af dem kom desværre videre til finalen. Diverse stævner Vi har også været med i Old Girls i denne sæson. Ellers har mange af spillerene deltaget til KBUåbningsstævne, Sporvognens jubilæum og jubilæumsstævnet og har fået pæne resultater. I august har Mette og Mogens deltaget i et internationalt stævne i Bruxelles i Belgien. I forbindelse med Nordisk Baltisk mesterskab deltog kun Ragnheidur fra Døvania, men hun repræsenterede Island. Længe leve Døvania Bowling!

6 Døvania Vandsport 2016 Af bestyrelsen Da Dykning lukkede under generalforsamlingen, måtte vi arbejde videre med at få medlemmerne til at komme til svømmetræning. For at kunne bevare haltræningen skulle der findes nye halvagter og de skal have kursus for at være en halvagt, men ingen meldte sig interesseret. Det var ikke tilladt at svømme og være halvagt samtidig. Halvagten skal hele tiden være udenfor bassinet og holde øje med svømmerne. Der har i flere omgange forsøgt at afholde et medlemsmøde hvor vi kunne diskutere svømningens fremtid i Døvania, men ingen af medlemmerne meldte sig interesseret i at komme. På det sidste møde mødte den tidligere dykningsleder Gert Mikkelsen og den tidligere mangeårige svømmeleder Ib Steen Hansen op og deltog i en kort snak om afdelingen sammen med bestyrelsens repræsentanter. Man blev så enige om at indstille afdelingen til lukning på generalforsamlingen. Efter så mange år som fast sportsgren i Døvania er det ret trist, at den lukker nu. Længe leve Døvania Vandsport! til trods for en lukning Døvania Håndbold 2016 Af Charly Witt, leder Døvania Håndbold har haft et fint år siden generalforsamling i sidste år. Der var EM i Berlin for herrelandsholdet hvor flere af Døvania s håndboldspillere deltog, der endte vi desværre på en 7. plads, men der var et fremskridt fra VM i Tyrkiet for 2 år siden. Afdelingen voksede sig ikke så meget indtil omkring september 2016, der kom mange spillere ind til afdelingen, da Globen Sport havde lukket deres håndboldafdeling ned, og damelandsholdet genopstod efter en længere periode. Hvilket betyder at Døvania håndbold har nu både fokus på herre- og damelandsholdspillere og hele 18 spillere hos Døvania håndbold. Vi havde glædet os meget til at sende både herre- og damehold til Deaflympics. Men vi fik fornyelig en dårlig nyhed omkring det, de kan ikke komme med da Rusland støttede ikke ideen om at lade dem deltage alligevel selvom der er få damehold der tilmeldte sig til Deaflympics. Men vi håber selvfølgelig at de holder modet oppe og kæmper for at deltage til EM næste år. Hos herrelandsholdet går det fremad med deres træning hos DDI, og der er blevet udtaget 7 Døvaniaspillere til Deaflympics samt landstræneren som også er medlem af Døvania. Der var blevet spillet en kamp mod det daværende landshold fra 2009, og det nuværende landshold vandt med masser af kontraspil. I januar spillede Døvaniaspillere med på landsholdet mod et højt niveau hold Løgstør HK landsholdet klarede flot 1. Halvleg, men desværre var Løgstør HK meget bedre end dem i 2. halvleg.

7 Dog fik Døvania drengene en oplevelsesrig dag. Vi vil gerne takke for al den opbakning og støtte vi har fået, og vi håber også på at vi får flere opbakninger og støtte til Deaflympics. Jeg som håndboldleder er ked af at mine drenge ikke kunne komme i dag, de er nemlig på træningslejr med landsholdet, i denne weekend. Længe leve Døvania Håndbold! Døvania Cykelsport 2016 Af bestyrelsen Der sker ikke så meget lokalt idet afdelingen eksisterer for at have muligheden for at deltage i DM og optræde på DDIs landshold til internationale stævner. Vi fik en dansk mester: Michael Pausgaard. Stort tillykke til Michael. Medlemsantallet er ret stabilt og afdelingen klarer sig selv ganske fint. Længe leve Døvania Cykelsport! Døvania Bordtennis 2016 Af Aleksander Madsen Kirkegaard, den tidligere leder Afdelingen blev oprettet sidste år. Vi havde to succesfulde intro dage og et DM. Vi har en glimrende træner Jens. Vi har derudover fået adgang til at låne en bordtennisrobot, som gør træningen mere effektiv. Og vi står for at lave et DM i bordtennis senere i år. Længe leve Døvania Bordtennis!

8 Døvania Gokart 2016 Af bestyrelsen Afdelingen blev oprettet efter 3 forberedende møder i årets sidste 3 måneder, som bundede ud i en oprettelse af afdelingen, hvor der kom 4 medlemmer til. Den nye leder blev Janus Rasmussen, og afdelingen vil stille og roligt arbejde sig op og det første mål er DM i gokart i Laurits Dahlstrøm deltog i DM for Døvania, og han var ikke tilfreds med resultatet, men idrætsforeningen er ganske tilfreds, idet Døvania stillede op med en deltager i DM-arrangementet. Det kan kun gå godt for afdelingen nemlig fremad ligesom man gør når man kører gokart! Længe leve Døvania Gokart! Døvania Seniorsport 2016 Af bestyrelsen Desværre måtte vores leder Sofia Christensen stoppe, idet hun fik arbejde som tegnsprogstolk efter endt eksamen. Vi har haft løbende dialog med hende om forskellige ideer om hvordan man kunne inddrage ældre i forskellige aktiviteter, som andre sportsgrene kunne tilbyde på deres egne præmisser. Ikke mange har henvendt sig til Sofie på baggrund af hendes forsøg på at få en dialog sammen med andre foreninger/klubber i døveverdenen. Bestyrelsen vil se tiden an i 2017 for at vurdere om der skal gøres mere, idet idrætsforeningen faktisk ikke har så mange ældre medlemmer. Længe leve Døvania Seniorsport!

9 Hovedforeningens årsberetning Af Christian Høybye, formand Generalforsamling Søndag den 13. marts blev idrætsforeningens årlige ordinære generalforsamling afholdt, og bestyrelsen synes, at det forløb ganske godt til trods for at det tog lidt tid, før der kunne vælges en hel bestyrelse, idet formanden ikke kunne acceptere, at generalforsamlingen ligesom forrige år ikke kunne finde folk til bestyrelsen og ville give fuldmagt til bestyrelsen. Til sidst kunne vi konstatere en fuldtallig folkevalgt bestyrelse: formand Christian Høybye, Charly Witt, Sabine Brink, Aleksander Madsen Kirkegaard og Dorte Zachariassen. Suppleanterne blev Martin Tranemose, Jens Luckenbach og Emil Clemmensen. Her skal der yde en stor tak til afgåede bestyrelsesmedlemmer: André Kobberholm som måtte stoppe i februar måned, da han tiltrådte sit nye job i DDI, og Rune Andersson og Emil Clemmensen for deres indsats i bestyrelsen. Under uddeling af æresbevisninger var der overraskelser, som bragte stor glæde hos modtagerne og medlemmerne. Den største æresbevisning var æresmedlemskabet til Jørgen Jørgensen, som blev meget glad og overrasket over at blive Døvanias næste æresmedlem. Jørgen Jørgensen fik også overrakt Døvanias æresmedlemsnål. Bestyrelsen besluttede endvidere at tildele et hædertegn og hædersnål til André Kobberholm som anerkendelse af hans store indsats for Døvania i foregående 5 år som bestyrelsesmedlem og frivillig. Hanne Rasmussen fra bowling fik prisen Årets Døvanianer i anerkendelse af hendes frivillige hjælp med rengøringen på kontoret og indsats som frivillig for bowling. Prisen Årets præstation tilfaldt bowlingspilleren Ragnheidur Thorgilsdottir, idet hun bl.a. blev islandsk mester for hørende, deltog i World Cup i Italien for hørende og fine resultater i turneringerne herhjemme. Til sidst fik damefodboldlederen Nana Søltoft prisen Årets leder for hendes ihærdige indsats som leder for damefodboldafdelingen. Ekstraordinær generalforsamling Onsdag den 29. juni afholdte vi en ekstraordinær generalforsamling for at foretage en vedtægtsændring, sådan at bankfuldmagterne kunne fortsætte som før den ordinære generalforsamling. Der kom 7 medlemmer i alt til den ekstraordinære generalforsamling, som blev overstået på en halv time. Efter den ordinære generalforsamling den 13. marts havde vi kontaktet vores bank omkring ændring af bankfuldmagter, sådan at Charly Witt kunne få fuldmagt til vores bankkonti. Banken kunne ikke imødekomme vores ønske om en alenefuldmagt, fordi Døvania havde ændret sin tegningsretsregel til en ny tekst, hvor ordene i forening indgik. Det betød, at Døvania skulle have ændre sine fuldmagter om til en fællesfuldmagt. Det viste sig, at det ville blive dyrere at have et nyt abonnement, og det ville være besværligt for bestyrelsen at kunne gennemføre akutte betalinger af regninger, hvis to skulle ind og godkende en overførsel, inden pengene kunne udbetales.

10 Bestyrelsen kontaktede revisorerne og banken for at finde frem til en godkendt formulering i vedtægterne. Formuleringen blev fundet frem, og en måned senere blev bankfuldmagterne godkendt uden yderligere bemærkninger. Bestyrelsens sammensætning undervejs og arbejde fremover I februar stoppede André Kobberholm i bestyrelsen, da han skulle tiltræde sit nye job i DDI som idrætskonsulent. Det betød, at idrætsforeningen fik en ny næstformand: Charly Witt. Samarbejdet internt i bestyrelsen har fungeret optimalt, og vi har kunnet supplere hinanden undervejs. Bestyrelsen har arbejdet meget med definering og prioritering af mange forskelligartede arbejdsopgaver undervejs, og sidst på året fik bestyrelsen lavet et overblik over opgaverne i Døvania og sammenhængene mellem dem og hvordan de kunne fordeles på bestyrelsens 5 medlemmer, og suppleanterne bliver også tilbudt mulighed for at påtage sig nogle opgaver. I 2015 arbejdede bestyrelsen med opfyldning af målet en styrket Døvania, og i 2016 arbejdede vi for at have en stærk Døvania. Hvad kan vi i 2017 på generalforsamlingen vil man måske i fællesskab definere et nyt mål. Medlemslisten Hele året har vi haft fokus på vore medlemmer. Vi har løbende kontrolleret, om kontingentet er betalt til tiden. Lederne har været gode til at fortælle medlemmerne, at kontingentet skal betales til tiden, og vi har gjort et stort arbejde ud af at fortælle sætningen Skylder man kontingentet, kan man ikke træne, deltage i turneringer eller spille på et af DDIs landshold. Bestyrelsen fik lavet et mål med at få de skyldige kontingenter inddrevet. I starten så det måske uoverskueligt ud med de godt kr. I løbet af året fik vi overraskelse på overraskelse, og i slutningen af 2016 kunne man konstatere, at der er gået godt med opgaven, at der endte med godt kr. Her skal der hurtigt lyde en stor tak til Sabine Brink for hendes imponerende arbejde med at inddrive de skyldige beløb. Desværre har vi fået en negativ bevægelse af medlemmer: der er udmeldt flere medlemmer, end der er kommet nye til. Hjemmesiden I tiden efter generalforsamlingen kørte det meget godt med nyheder på hjemmesiden, at formanden besluttede at stoppe med nyhedsbreve midt på året. Lederne fik forklaret vigtigheden af levering af forskellige nyheder fra sportsgrenene. Bestyrelsen har arbejdet med selvfinansieringen via annonceindtægterne, og det går langsomt fremad mest på grund af at vi ikke har dedikerede personer til dette specielle arbejde. Der er ved at ske noget i 2017 som afslutter dette arbejde for Der er ingen tvivl om det er tidskrævende at arbejde med hjemmesiden: nyhederne, transport til begivenhederne, live streaming ved Døvanias arrangementer/turneringer, videobreve og andre spændende ideer.

11 Når det ikke er lykkedes bestyrelsen at kunne finde frivillige, er det nok, fordi vi endnu ikke har kunnet finde en ny webmaster efter at André Kobberholm er blevet ansat i DDI. Heldigt for os har han hjulpet os i nogle situationer, som ikke konflikter med hans arbejde i DDI. André skal have en stor tak for hans hurtige hjælp og kontakt til vores leverandør. Det nye år må den nye bestyrelse intensivere indsatsen for at skaffe en ny webmaster til vores flotte hjemmeside og derefter forsøge at finde frivillige, der kan samarbejde med den nye webmaster. Sponsorarbejde Atter måtte bestyrelsen konstatere, at opgaven ikke lige kan løses hurtigt. Det er gået op for os, at det kræver følgende: - personlig kontakt til mulige interesserede inden der sendes et oplæg - en strategi for fremgangsmåde og finde ud af hvad der kan reklameres for idrætsforeningen - en stor portion tålmodighed og en stor indsigt i deres baggrunde Bestyrelsen har også drøftet med sportsgrenene om muligheden ved at selv finde sponsorer, og de arbejder også flittigt med det. Tiden er nok ikke gunstig for øjeblikket til at have glade givere. Idrætsgrenene hvordan går det med dem Nogle kører godt nogle kører ikke godt. Idrætslederne skal have ros for deres arbejde med at få medlemmerne til at betale kontingentet til tiden. Igen i år har de været dygtige med deres budgetarbejde for det nye år, og de har faktisk hurtigt forstået vigtigheden for budgetter og opfølgninger af deres udgifter, sådan at de hele tiden ved hvad der er anvendt indenfor deres egne rammer. Desværre oplever bestyrelsen den kedelige ting, at det er svært at kunne finde en ny leder, når en leder ønsker at stoppe, men det er godt for os, at de stopper på grund af manglende tid til deres uddannelser, arbejde, måneders rejse rundt i verden og andre lignende årsager. Derfor har bestyrelsen taget dette til efterretning i forbindelse med arbejdet med den nye bestyrelses- og medlemsstruktur, der har været til behandling under de sidste 3 måneders bestyrelsesmøder. Under generalforsamlingen blev afdelingen Dykning nedlagt til trods for forsøg på at finde andre løsninger, og dette blev åbenbart starten til Vandsports endeligt. Der blev brugt kræfter på at finde motivation blandt medlemmerne til at komme til træning og tage kursus i halvagt, men vi må konstatere, at svømning, vandpolo, dykning og andre vandsportsgrene ikke længere er attraktive i dag. Halbookinger Halbookingerne for gav ikke de resultater, som bestyrelsen havde håbet på. Vi kan godt mærke at der er hård kamp mellem klubberne i Københavnsområdet om hallerne. Men vi fik dækket noget og så må vi prøve at være mere kreative i løbet af 2017 og 2018 indtil der igen kan søges i løbet af CFR CFR står for Central ForeningsRegister, og systemet anvendes hos DIF (Danmarks IdrætsForbund). Døvania og DDI har snakket meget sammen om dette og deltaget i et møde sammen med Parasport Danmark

12 (Dansk Handicap Idrætsforbund). Parasport Danmark indrømmer, at det er et større arbejde, der ligger foran os, hvis handicapområdet skal have gode muligheder med CFR-systemet, som faktisk tilgodeser andre specialforbund i forhold til handicapområdet, selv om handicapområdet er en del af CFR-systemet. Døvania fortsætter med at registrere til DDI s fordel, så længe det ikke har givet konsekvenser fra DIF s side. FOS FOS står for medlems- og lokaletilskud, som ydes fra Københavns kommune på grund af antallet af medlemmer og disses aldre. I september måned meldte Københavns kommune ud, at FOS fremover ville yde et medlemstilskud baseret på antallet af medlemmer, der bor i Københavns kommune, og det betød, at der ikke kunne gives tilskud for medlemmerne, der bor udenfor, og man måtte derfor selv tage kontakt til disse kommuner for at skaffe tilskud for dem. I det værste scenarie var det tale om 25% af vores samlede medlemmer, der bor i Københavns kommune. Det var skræmmende at opdage på den måde, at mange af vores medlemmer bor udenfor Københavns kommune, når man havde været vant til at modtage et tilskud uanset medlemmernes bopæl. Vi vidste heller ikke, om dette også var gældende for handicapområdet. Det kunne betyde, at Døvania måtte omprioritere sin økonomi, hvis det blev sådan i I overvejelserne indgik tanken om at Døvania måtte afstå fra kontorlokalerne for at sikre Døvanias økonomi i nogle år endnu. Bestyrelsen kom i dialog med Københavns kommune, og vi forklarede dem, at hvis det også var gældende for handicapområdet, så kunne det betyde en del for Døvania, for så måtte vi undersøge, om Døvania havde ressourcer nok til at kunne udføre opsøgende arbejde og forklare kommunerne sammenhængen og hvorfor det var vigtigt for Døvania at kunne modtage et tilskud. På koordineringsmødet sammen med afdelingslederne i samme måned fremlagde bestyrelsen dette, og der blev også drøftet behovet for at have kontorlokalerne for afdelingerne, idet det var bestyrelsens opfattelse, at kontorlokalerne ikke blev brugt meget af afdelingerne til f.eks. møder, samvær og andre ting. Behovet for at have kontorlokalerne bliver mindre efterhånden, som de fleste ting kan klares gennem mails, Skype/Facetime, før/under/efter træningssamlingerne eller hjemme/caféer. Hvis det fortsætter sådan, så kan man snart kalde kontorlokalerne for opbevaringssted til gamle bestyrelsespapirer, sportsmaterialer, pokaler/præmier og andre ting. Regnskabsmæssigt koster lokalerne mellem og kr. om året afhængigt af mængden af forbruget. I 2016 har vi brugt lokalerne meget mindre i forhold til 2015 i følge mødekalenderen. Men omkring 3 uger senere fik vi en mail fra kommunen med overskriften Fortsat tilskud til alle medlemmer under 25 år uanset bopælskommune, og i mailen stod der ganske kort: Kultur- og Fritidsudvalget har på sit møde d. 29. september 2016 besluttet at bibeholde medlemstilskuddet til alle medlemmer under 25 år uanset bopælskommune. Senere kunne vi få det bekræftet, at dette også var gældende for handicapområdet. Der kunne vi ånde lettet op og være glade for at det ikke blev aktuelt. Bestyrelsen er samtidig klar over, at der ikke skal hviles på laurbærbladene, for der skal arbejdes for at få flere medlemmer og flere idrætstilbud. Desværre må bestyrelsen erkende, at medlemstallet er dalende i

13 2017, hvilket er imod vores forventninger om modsat retning i medlemstallet. Det påvirker desværre også på FOS-tilskuddet, som følger medlemsantallet. Senere kom Københavns kommune med en ny meddelelse om at der skulle betales et gebyr pr medlem for at anvende kommunens haller både for træning og turneringer. Heldigvis for os greb DIF ind og anbefalede kommunen at droppe tanken, idet det ville påvirke det frivillige foreningsarbejde betydeligt. 44 OG DHIF (Dansk HandicapIdræts Forbund) Formand Christian Høybye har fulgt ret meget med i området 44 ved at deltage i DHIF s dialogmøde og DHIF s repræsentantskabsmøde i april måned, og han kan kort konkludere, at Døvania stort set er medlem af DHIF for at kunne få refusion af transportudgifter i forbindelse med kampe, møde, træning og andre transportudlæg, som kan dækkes af 44 og vi er også en del af deres forsikring i forbindelse med spillere under en kamp eller træning hos DHIF. Christian er i dialog med DDI om nødvendigheden/betydningen af medlemskabet for DDI. Det er noget bekymrende, at dækningsprocenten af 44 bliver lavere efterhånden, som der kommer flere klubber under DHIF, og tilskuddet fra lotto til DHIF bliver lavere år efter år. I 2014 var dækningsprocenten på 60, 2015 på 50, og 2016 skal gennem en ny reform/ændring, og DHIF s bestyrelse har meldt ud, at man nok skal forvente omkring 30% i Man kan ud fra deres udmelding konstatere, at der er tale om en halvering af dækningsprocenten på 2 år, hvilket er ret bekymrende, og man vil hurtigt indse, at det kan betyde, at døveidrætsklubberne kommer til at lave et rigtigt meget arbejde for at få dækket transportudgifter gennem ansøgninger til fonde og kommuner, og evt. skaffe sponsorer og bruge sponsorkronerne på det fremfor at købe nye trøjer, materialer, sende spillere på træningslejre og andre lignende ting. Der skal faktisk være en rigtig stor samlet transportudgift for, at det kan betale sig at søge om 44-dækning. På dialogmødet fortalte andre klubber, at de arbejder utroligt meget (deltagerne er frivillige ligesom bestyrelsen og lederne i Døvania) for at kunne få dækket den sidste del af transportudgifter forbundet med handicappede hos kommuner og fonde. Vi skal lige nævne, at disse klubber er hørende, og de har handicappede som medlemmer, fordi klubberne har materialerne og mulighederne for at tilbyde dem idræt på de handicappedes præmisser. Døvania og andre døveidrætsklubber er en af de meget få idrætsforeninger/klubber, hvis medlemmer er 100% handicappede. Det er helt fantastisk at snakke med dem og se hvor aktive de er, og nogle af dem er bare ægte ildsjæle, fordi opfattelsen er: selvfølgelig skal handicappede have mulighed for at dyrke idræt og der skal nok findes på noget for at få udgifterne holdt så meget langt nede som muligt. Årsmøde og klubseminarer Efter vores opfattelse gik DDI s årsmøde i juni måned ret godt, men det ser ikke godt ud med det lave fremmøde. Måske kan det ses som tegn på dalende interesse for døveidrætten generelt samtidig med, at 3 klubber er ude af DDI. Fleur og Fremad har meldt sig ud af forbundet, og Aros er nedlagt efter flere års virke. Mange vil nok synes, at DDI er blevet til et hårdt og systematisk forbund, men vi kunne se på årsmødet, at DDI havde siden repræsentantskabsmødet sidste år arbejdet meget intensivt for at styrke forbundet, sådan

14 at forbundet kan opfattes som et professionelt, ordentligt og solidt forbund økonomisk og ressourcemæssigt set. Som noget nyt viste DDI et udpluk af deres arbejde med sig selv med en SWOT-analyse (at kortlægge forbundets styrker, svagheder, trusler og muligheder og ud fra dem forsøge at gøre DDI stærkere og følge ajour med tidens trend), og det var interessant at se dem. Til repræsentantskabsmødet næste år kommer vi nok til at se deres nye værdier for forbundet På årsmødet blev der uddelt 6 priser, og 4 af dem blev givet til Døvania-medlemmer fra Døvania. Det første var et æresmedlemskab til Lene Lassen Knudsen som tak for hendes store arbejde med DDI s økonomi i forbindelse med Verdenslegene for døve i København i 1997, da hun sad som kasserer i organisationskomiteen Danmarkskomiteen. Lene har også været DDI s formand i 3 år. Hun huskes specielt for hendes arbejde for at gøre DDI s økonomi bedre efter det store underskud i årene efter Verdenslegene, og det er bemærkelsesværdigt, at Lene Lassen Knudsen tog en 6 måneders ulønnet orlov fra sit arbejde for at kunne arbejdet fokuseret på at forbedre DDIs økonomi. Et prisværdigt kæmpearbejde! Hjertelig tillykke til Lene Lassen Knudsen med æresmedlemskabet. Det andet var et hæderstegn til Marek Mir-Mackiewicz, som har i mange år arbejdet på orienteringsområdet for Døvania, DDI, EDSO og ICSD. Det sidste som TD (Technical Director) for ISCD (verdensforbund for døveidræt). Hjertelig tillykke til Marek Mir-Mackiewicz med hædertegnet. Det tredje var J.P. Nielsens Lederpris, som blev tildelt Døvanias formand Christian Høybye. Lederprisen blev tildelt Christian for hans arbejde som formand for Døvania. Det fjerde pris var Årets Fund, som Døvanias håndboldspiller Jonas Kühn fik tildelt for hans talent og indsats på DDI s håndboldlandshold. En ung mand på 15 år med en stor fremtid indenfor håndbold. Hjertelig tillykke til Jonas Kühn med prisen. Her gives korte udpluk af årets to klubseminarer. Klubberne var meget aktive under seminarerne med rigtig mange ideer og forslag til hvordan det nye DDI og klubberne i fællesskab kan sikre os en god fremtid, idet det er konstateret at der ikke er mange døve børn under 15 år, og der skal satses på nye kundeområder såsom CI og hørehæmmede. Områderne ses som nye udfordringer for DDI og klubberne. Der blev også snakket om DM indenfor de næste 5 år, og mange DM-arrangementer blev taget. Døvania har taget sig af DM-arrangementerne indenfor bordtennis de næste 3 år. Hvorfor de 3 næste år jo for at kunne oparbejde erfaring og kunne gøre det bedre år efter år. Viking har gjort det samme for DM i gokart. På et ene klubseminar mødtes eliteområdet og breddeområdet, sådan at hele DDI samles til en god omgang snak om temaet Døveidrættens fremtid, hvordan vi bedst mulig kan sikre døveidrættens fremtid. Døvanias repræsentanter var Christian Høybye og Aleksander Madsen Kirkegaard. Døvanias landsholdspillere Der har været spillere fra Bowling, Håndbold, Orientering, Damefodbold og Golf på DDIs landshold. Disse spillere skal også have stor ros for deres engagement og iver for at holde døveidrætten oppe, og i flere omgange har bestyrelsen modtaget flotte ros fra DDI omkring deres opførsel både på banen og udenfor banen. Det varmer meget at høre om dette, og vi kan være trygge ved, at de kan være gode repræsentanter for idrætsforeningen.

15 Tak til Hermed vil bestyrelsen takke alle æresmedlemmer, medlemmer, ledere og ikke mindst frivillige for deres engagement og virke for idrætsforeningen. Længe leve Døvania! På bestyrelsens vegne Christian Høybye formand

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsberetning 2017 I slutningen af 2017 afgik vores nyeste æresmedlem Jørgen Jørgensen ved døden. Æret være Jørgen Jørgensens minde. Generalforsamling Lørdag den

Læs mere

Indenfor den næste måneds tid skal AMK og CH gennemgå regnskabet for rettelser.

Indenfor den næste måneds tid skal AMK og CH gennemgå regnskabet for rettelser. Referat af bestyrelsesmøde 22/11-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Dorthe Zachariassen (DZ), Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK), Emil Clemmensen (EC) og Martin Tranemose (MT)

Læs mere

Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsberetning 2015 I løbet af 2015 afgik to æresmedlemmer ved døden: Æret være deres minde. Elly Noormagi Børge Græbe Generalforsamling Søndag den 15. marts blev

Læs mere

Københavns Døves Idrætsklub Døvania Årsregnskab for 2015

Københavns Døves Idrætsklub Døvania Årsregnskab for 2015 Københavns Døves Idrætsklub Døvania Årsregnskab for 2015 Pr. 12/7-15 Resultatopgørelse 2015 2014 Budget % Note: Indtægter: 1 Hovedforeningen 88.307,33 133.888,69 92.066,66 96 2 Badminton 4.025,00 8.766,00

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK) Referat af bestyrelsesmøde 15/12-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK) Fraværende: Jens Luckenbach (JL), Emil Clemmensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde)

Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Bestyrelsesmøde 24/3-2015 (overgangsmøde) Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Jonas Andersson (JA), Rune

Læs mere

Referatet kunne godkendes og bliver underskrevet på næste bestyrelsesmøde.

Referatet kunne godkendes og bliver underskrevet på næste bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde 28/6-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH) via Skype, Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB), Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK), Martin Tranemose (MT) og Jens Luckenbach

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Referat af bestyrelsesmøde 24/6-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Fraværende: Charly Witt (eksamen)

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Jens Luckenbach (JL)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Jens Luckenbach (JL) Referat af bestyrelsesmøde 24/5-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Charly Witt (CW), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Jens Luckenbach (JL) Fraværende: Emil Clemmensen (EC) arbejder

Læs mere

Referat af LK. Døvanias generalforsamling 11. marts 2017.

Referat af LK. Døvanias generalforsamling 11. marts 2017. - At - At Referat af l.k. DØvanias generalforsamling Referat af LK. Døvanias generalforsamling 11. marts 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg afreferent 3. Valg af to stemmetællere 4. Bestyrelsens,

Læs mere

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015

Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015 Københavns Døves Idrætsforening Døvania Årsregnskab for 2015 Resultatopgørelse 2015 2014 Note: Indtægter: 1 Hovedforeningen 170.599,83 133.888,69 2 Badminton 5.425,00 8.766,00 3 Bowling 22.971,50 23.947,80

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI

Årsberetning 2016. Omstruktureringer i DDI Årsberetning 2016 Omstruktureringer i DDI Allerede efter repræsentantskabsmøde den 25. april 2015 med en ny hovedbestyrelse, og en ny formand, kunne DDI sætte sig nye mål mod fremtiden. 10 ud af 11 klubber

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Charly Witt (CW)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Charly Witt (CW) Referat fra bestyrelsesmøde 22/9-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Charly Witt (CW) Fraværende: Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA)

Læs mere

Fraværende: Louise G. Thystrup (LGT) - deltog efter 19.30

Fraværende: Louise G. Thystrup (LGT) - deltog efter 19.30 Referat fra bestyrelsesmøde 17/2-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Søren B. Sparre (SBS), Jonas Andersson (JA), Mikkel Z. Pedersen (MZP),

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK) Referat af bestyrelsesmøde 24/8-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Sabine Brink (SB), Dorthe Zachariassen (DZ) og Aleksander Madsen Kirkegaard (AMK) Fraværende: Charly Witt (CW) overarbejde Martin

Læs mere

Fraværende: Jonas Andersson (JA) Louise G. Thystrup forlod bestyrelsesmødet inden det sluttede pga kraftig forkølelse

Fraværende: Jonas Andersson (JA) Louise G. Thystrup forlod bestyrelsesmødet inden det sluttede pga kraftig forkølelse Referat af bestyrelsesmøde 27/1-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Søren B. Sparre (SBS), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot.

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot. Forkvinde s årsberetning 2009 Vi havde haft generalforsamling den 16 april 2009 på Fredericiaskolen. Der kom desværre ikke ret mange til samlingen. De fleste var skoleelever, der kom. Vi var godt nok skuffet

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat til hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat til hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 9. september 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 4. februar 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Claus Jul Larsen (CJL), Louise

Læs mere

Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Københavns Døves Idrætsforening Døvania CVR-nummer: 34759758 SPECIFIKATIONER TIL ÅRSREGNSKABET 1. januar - 31. december 2012 Opstillet uden revision eller review INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsens godkendelse 3 Erklæring om assistance

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Rune Andersson (RA)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Rune Andersson (RA) Referat af bestyrelsesmøde 23/2-2016 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), Emil Clemmensen (EC), Charly Witt (CW), Rune Andersson (RA) Fraværende: Kasper Lilja-Nielsen (KLN) afbud? André Kobberholm blev

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Rune Andersson (RA)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Rune Andersson (RA) Referat fra bestyrelsesmødet den 26/5-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Rune Andersson (RA) Fraværende: Emil Clemmensen (EC) pga eksamen

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Referat af bestyrelsesmøde 24/8-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AK), Kasper Lilja-Nielsen (KLN), Emil Clemmensen (EC), Rune Andersson (RA) Fraværende: Charly Witt (CW)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre.

Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. Referat fra Bowlingafdelingens årsmøde 27. april 2017 i World Cup Hallen, 2610 Rødovre. 1. Peter Holm blev valg til dirigent 2. John Vinding Petersen blev valgt som referent 3. Beretningen: Formanden fortalte

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU!

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Efter en lidt turbulent start på året, hvor klubbens forrige bestyrelse havde store samarbejde vanskeligheder. Trods dette fik den gennemført

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 12. januar 2016 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Onsdag den 10.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010

Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 Referat fra Lægårdens Generalforsamling 22. maj 2010 0) Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægter er generalforsamlingen ikke indkaldt rettidigt. Dette skyldes at Årskonferencen indtil

Læs mere

KBU s KREDS 13 RØDOVRE

KBU s KREDS 13 RØDOVRE KBU s KREDS 13 RØDOVRE Til KBU klubberne i World Cup Hallen 9. januar 2015 I henhold til KBU s Kreds 13 Rødovres vedtægter, 7 stk. 1, indkaldes herved til ordinær Repræsentantskabsmøde Torsdag den 29.

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Fredericia - Vejle Håndbolddommerklubs sponsor Statsautoriserede Revisorer

Fredericia - Vejle Håndbolddommerklubs sponsor Statsautoriserede Revisorer Velkommen til Generalforsamling 2017 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår: Svend Nicolaisen 2. Formandens beretning Det forløbne år Vi er kommet længere men savner større opbakning til arrangementer

Læs mere

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014

Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 KØBENHAVNS DØVES IDRÆTSFORENING DØVANIA BROHUSGADE 17, 5.TV STIFTET 9. JUNI 1904 2200 KØBENHAVN N MAIL: BESTYRELSE@DOVANIA.DK Generalforsamlingen søndag den 5. oktober 2014 Generalforsamlingen i festsalen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00

Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Referat af den ordinære generalforsamling i Københavns Døves Idrætsforening Døvania den 25. april 2013 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Bestyrelsens

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania

Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania Vedtægter for Københavns Døves Idrætsforening Døvania 1. Navn, stiftelse og hjemsted 1.1. Foreningens navn er: Københavns Døves Idrætsforening "Døvania". Døvanias farver er primært hvid/rød, dog kan der

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter.

2013 er efterhånden skudt godt i gang. Også i Risskov Taekwondoklub, hvor et nyt år for os betyder en masse nye projekter. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 4. marts 2013 20:56 Emne: Nyhedsbrev marts 2013 Kære alle medlemmer af Risskov Taekwondoklub, 2013 er efterhånden skudt godt

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard

Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Tildeling af æresmedlemskab til Lucas Bjerregaard Motivationstale ved bestyrelsesmedlem Mogens Damm ved generalforsamlingen i Frederikshavn Golf Klub 04.03.2014 Kære Lucas Når Frederikshavn Golfklub ved

Læs mere

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012

Beretninger. Generalforsamling i MBK. Marts 2012 Beretninger Generalforsamling i MBK Marts 2012 Formandens beretning for sæsonen 2011/12 Bestyrelsen. I indeværende sæson har bestyrelsen bestået af formand Jørgen Færch, økonomiansvarlig Peter Iversen,

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Long Track Speed Skating

Long Track Speed Skating Long Track Speed Skating Talentudvikling og elitesatsning DANSK SKØJTE UNION 2015-2016 Opdateret August 2015 Indhold 1.0 Formålet med dokumentet... 2 2.0 Baggrund... 2 3.0 DIF projekt... 2 3.1 DIF Junior...

Læs mere

Syddansk Idrætsklub Viking FOR DØVE, HØREHÆMMEDE OG CI Stiftet 23. februar 1965

Syddansk Idrætsklub Viking FOR DØVE, HØREHÆMMEDE OG CI Stiftet 23. februar 1965 Syddansk Idrætsklub Viking FOR DØVE, HØREHÆMMEDE OG CI Stiftet 23. februar 1965 Fodbold Håndbold Volleyball Badminton Bordtennis Atletik Skydning Orientering Svømning Tennis Bowling Sportsfisker Børn &

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere