Månedsbrevet April måned

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsbrevet April måned"

Transkript

1 Kære forældre Månedsbrevet April måned Foråret har vist sig fra sin bedste side i april måned. Der er blevet højt til himlen, og solens varme stråler har nået os, det må betyde energi og glæde for langt de fleste af os. Men som alt andet godt skaber det forventninger, og disse kan give glæder og skuffelser, fordi det trods alt kun er 1. maj, og det er før sket, at frosten har vist tænder på nuværende tidspunkt, og at vinterdækkene blev afmonteret for tidligt. Men glæder og forventninger hører til det at være menneske på godt og ondt - noget kan vi selv være med til at styre, og andet er ude af vores hænder. I aftes inden generalforsamlingen, spurgte jeg en far hvordan går det?, og mine forventninger til samtalen, blev netop ikke som forventet, men blev en tankevækkende samtale, om det at være menneske, og hvad der styrer ens liv, indtil man bliver mindet om, at det man i hverdagen synes er store udfordringer og irritationer, og måske er blevet det, fordi man har det godt, og det først bliver sat i perspektiv, når man oplever noget, som gør, at man simpelthen bare må sætte sine egne udfordringer og irritationer på stop. Jeg håber, at sådanne samtaler kan blive en hverdagskost, og vi derved kan sætte udfordringerne/irritationerne i perspektiv til noget andet, og måske forandre hverdagen for os selv og de mennesker, vi møder på vores vej tak for snakken i går. Musicalen er veloverstået, og det meste af april måned har været beriget af dette arbejde, samt en påske hvor det forhåbentlig har været muligt at nyde familien og det gode vejr. Efter påske har skoledagene været almindelige, så almindelig som de nu kan blive. Tak til jer, som mødte op til generalforsamlingen, det var en god aften, hvor det blev til kampvalg til posterne i både bestyrelsen og SUUF. Tak til jer, som ikke længere er en del af bestyrelsen, I har gjort et kæmpe stykke arbejde, som I skal være klar over, har og har haft stor betydning for vores institutions hverdag. Samtidig vil jeg byde de nye velkommen til bestyrelsesposterne fremadrettet, jeg glæder mig til samarbejdet. Tak til kagebageren for de mange muffins til aftenens fremmødte. Maj måned byder på konfirmationerne og efterfølgende efterkonfirmation sammen med Hanne og Anne, det plejer at være en fantastisk hyggelig dag med store mængder af mad, taler og sange. Lejrskolen, hvor børnehaven og skolen deltager med alle børn, er lige om hjørnet, og der arbejdes nu hårdt blandt de voksne på at få disse dage på plads, så de igen bliver hyggelige, fantastiske og lærerige. Disse dage er præget af fællesskab, hyggeligt samvær, smil, grin, vittigheder og mad i lange baner.

2 Maj måned er også en måned, hvor de første spadestik til det kommende skoleår bliver taget. Fagfordelingen, skemaerne, gruppestrukturen, årshjulet og meget mere skal vendes og drejes, så det bliver muligt at udarbejde skemaer og arbejdsoversigter, som egentlig hedder opgaveoversigter med hver enkelt lærers arbejdsopgaver i løbet af et skoleår. Lørdagsarbejdsudvalget er trukket i tøjet, og mødes igen d. 9. maj, hvor tilmeldingerne tjekkes og arbejdsopgaver fordeles. Jeg håber, at rigtig mange af jer vil hjælpe børnehaven og skolen denne dag, lørdag d. 25. maj, da det er her, vi sammen får vedligeholdt og måske bygget nyt. Denne dag byder også på noget af det allervigtigste, at alle får talt sammen på kryds og tværs, og man skal heller ikke være i tvivl om værdien i, at børnene kan se, at mor og far hjælper med noget, som berører deres skole og børnehave. Til sidst skal også nævnes den gode stemning med smil, grin og højt humør blandt alle voksne og børn så kom frisk, vi byder på morgenmad, frokost, hårdt arbejde og hyggeligt samvær. Lemvig Dyrskue finder også sted d. 1. og 2. juni. I vil blive kontaktet, hvis der er brug for hjælp, men ellers skal I selvfølgelig blot møde op og hygge med os på standen (vi kan findes ved hangaren), og måske indfange mulige interesserede, som kommer forbi, I har forhåbentlig noget fantastisk at sige om vores institution. God maj måned til jer alle. Helle Vandpytten I april måned har vi i børnehaven budt Theo og Oskar velkommen. Theo er startet hos Mariehønsene og er i Spiregruppen. Oskar er hans lillebror og er begyndt hos Myrerne. Velkommen til begge drenge og deres forældre. Vi har haft to fødselsdage i april. Ville der er fyldt 5 år, og Ask der fyldte 4 år. Hele april måned har stort set stået på musical. Børnehavebørnene har lavet en masse kreative ting til skolens musical om Aladdin. Myrerne har bl.a. malet lanterner af mælkekartoner, og Mariehønsene har malet en masse flotte Aladdin tegninger, som blev lamineret og hængt op ved indgangen til gymnastiksalen, så man rigtig fik følelsen af, at man trådte ind i Aladdins univers. Alle børnehavebørnene øvede sig også på en sang fra musicalen, som de skulle synge og danse til. De var ovre på skolen, hvor der blev optaget en film med børnene, hvor de sang og dansede. Filmen blev afspillet på væggen under selve musicalen. Til generalprøven på Musicalen var vi inviteret over for at se Aladdin sammen med bedsteforældrene. Børnene sad stille og flot, de var alle meget optaget af de fantastiske skuespillere på scenen og af selve handlingen.

3 Udover Musical har april også budt på en masse kreative ting i forbindelse med påsken. Lige inden påskeferien var vi på bakken og trille æg ned ad den. Den der kom tættest på målet, vandt en præmie. Imens vi var på bakken, havde påskeharen været på besøg på legepladsen, hvor den havde gemt en masse chokoladepåskeæg, som børnene skulle ud og finde. Af andre arrangementer vi har lavet i denne måned kan nævnes ture til Thorsminde og stranden. Bål på legepladsen med popcorn. Nogle af børnene har hentet jord og plantet kartofler i køkkenhaven. Vi har børnehaven fået fem små søde kyllinger, vi skal se vokse op. De to undulater er blevet flyttet ud i et bur på legepladsen, og marsvinene er også kommet ud i deres bure udenfor. Så nu er foråret for alovr på vej, så vi begynder at være meget mere ude det næste stykke tid, så derfor husk at smøre jeres børn ind i solcreme inden de kommer i børnehaven, så skal vi nok smøre dem i løbet af dagen. SFO Kæmpe ros til alle SFO-børn. I slutningen af marts måned havde vi cykeluge, og hold da op en kæmpe indsats alle børn bidrog med. Trods det lidt ustabile vejr holdt alle stadig hovedet højt og gav den gas hele ugen. Der blev pusset om cyklerne, der var enkeltstart med de sejeste tider, en cykeltur på 7,2 km i stik modvind, cykelringridning med stor koncentration og på sidste dagen var der hviledag med diplomer og is. Det var sådan en god uge, som vi alle kan se stolt tilbage på. Så stod Aladdin for døren, og man kunne mærke, at børnene var brugt for energi, når de kom i SFO en, og det var velfortjent med en god påskeferie. Men sikke en musical med et kæmpe stykke arbejde. Så imens det stod på, blev der slappet af i hyggehjørnerne, i hulerne og hjernen blev lige så stille koblet af med et lille spil eller lidt kreativt. I det kreative begynder SFO ens hyggehjørne lige så stille at tage form. Der er blevet syet en masse puder, de er blevet fyldt, og nu mangler vi blot at få lukket det hele til. Der skal laves lidt filt, som skal dekorere væggene. Så vi glæder os til det endelige resultat. Ellers er der blevet tegnet en masse tegninger, som lige så stille begynder at pynte rundt på SFO ens vægge. Vejret er ved at være dejligt at nyde, og derfor har vi fundet en masse udespil frem. Der bliver kæmpet i Kongespil, Kæmpe Mekado og hoppet rundt i snoren, som man gjorde i gamle dage.

4 Trine og Ditte Maria Lillegruppen Siden sidste månedsbrev har alt stort set stået i Aladdins tegn. Lillegruppen arbejdede sammen med Mellemgruppen på at få lavet flotte rekvisitter til forestillingen. Samtidig øvede flere af eleverne på deres roller som slaver, tjenere, danserinder, korsangere m.m. Desuden lavede vi sammen med Mellemgruppen den flotte frise med bort, som hænger i køkkengangen. Det skal selvfølgelig forestille den del af Bagdad, som Aladdin foregår i. Sideløbende med alle de projekter arbejdede eleverne også med arabisk æstetik i form af især symmetriske mønstre, som bl.a. kan ses på frisens bort og på udsmykningen af huse og paladser. Alle har arbejdet begejstret og har udvist ikke bare imponerede selvdisciplin, men også beundringsværdig udholdenhed. Det har været en stor fornøjelse for os lærere at se alle vokse under de nye udfordringer. I den kommende tid arbejder vi med de sidste bogstaver i alfabetet og med vokalerne. Eleverne har lavet en flot plakat inspireret af zebraens farver. Nu er vi ved Ymer fra den nordiske mytologi, og senere skal vi lave egen quiz. Desuden har vi lavet et vendespil med vokalerne. I TUK arbejdes der, over de næste uger, med frø, planter og kompost. Nelly er nu gået på barsel. Thomas og Trine har overtaget klasselærerrollen. I er velkommen til at henvende jeg til os via Viggo, hvis der er behov for det. Mellemgruppen Flere af eleverne fra Mellemgruppen spillede, som I ved, store og små roller i den flotte forestilling Aladdin. Det var en fornøjelse at se alle tage deres roller på sig og arbejde hårdt på replikkerne. Det var også dejligt at se, hvor entusiastisk resten af holdet har været i fabrikationen af rekvisitter til stykket, samt i arbejdet med den store flotte frise over Bagdad, som stadig hænger i køkkengangen. Der blev udvist beundringsværdig udholdenhed og selvdisciplin i alt arbejdet inkl. korsang. Midt mellem øvning af replikker, kor, frisens og rekvisitternes tilblivelse blev der også tid til at tale lidt om Islam, og ikke mindst om islamisk æstetik især i form af geometriske mønstre, som også kommer til udtryk på frisen. Borten er direkte inspireret af arabiske klinker. Andre mønstre på huse og paladser er inspireret af moskeernes fantastiske mosaikker.

5 Vi er nu tilbage til en helt almindelig hverdag. Over de kommende uger læser vi i læsebogen, laver tilhørende opgaver samt arbejder med de 120 mest brugte ord. I TUK arbejdes der i de kommende uger med kompost, frø, spiring, insekthotel og udplantning. Vi er så heldige, at Nicki har fundet vej til Udefriskolen, og han er allerede startet i 1 klasse. Det er vi mægtig glade for. William, Ella og Phillip har haft fødselsdag. Ditte Maria, Gitte og Trine Anne 4. klasse Siden sidst har vi mest arbejdet på vores musical, så jeg var spændt på at skulle afslutte emnet om Farben und Kleider og finde ud af, om alle ord var glemt. Trods den lange tyskpause var eleverne alligevel gode til at huske gloserne i emnet. Inden vi fortsætter med det næste emne Jahreszeiten (Årstiderne) har jeg nogle dages ferie. Eleverne har derfor ikke tysk i uge 18. I temaet med årstiderne skal eleverne lære, hvad både måneder og årstider hedder på tysk. De skal også lære forskellige betegnelser for vejret, f.eks es regnet og es schneit. Afslutningsvist skal vi ud og lave vejrudsigter, selvfølgelig optaget live som vejrudsigten på tv. Mvh Anne Juniorgruppen I tyskfaget er vi fortsat i gang med grammatikken, hvor vi arbejder på at få helt styr på de grundlæggende bøjninger af centrale verber. Eleverne har i udeskolen arbejdet med både billedserier med tilhørende sætninger til illustration af bøjninger samt i byen, hvor de har været på ordjagt. Dette kombineres med et videre arbejde i Gut Gemacht. I engelsk er vi også i gang med grammatikken. Her har vi nu arbejdet med både substantivernes og verbernes bøjninger både på computeren og i udeskolen, hvor eleverne har været på ordjagt med henblik på at skabe sætninger til beskrivelse af et område. Vi vil i uge 19 arbejde med alle de ord, vi fandt i udeskolen.

6 Fra uge 20 vil vi i tysk arbejde med emnet Ich habe Geburtstag. Her kommer vi rundt om spørgeordene, intonation i spørgsmål samt anvendelsen af ordenstal. I engelsk vil vi arbejde med temaet Save our Planet. I dette emne er fokus på grøn energi, global opvarmning og konsekvenserne deraf. Vi skal i udeskolen se nærmere på vores skole og lave forslag til, hvordan vi kan gøre den grøn. Mvh Anne Seniorgruppen I seniorgruppen er vi ved at lande efter en musicalperiode, en ferie og ikke mindst den foranstående konfirmation, som naturligt fylder meget i gruppen lige nu. I danskundervisningen skal vi igen have fat på genrelæren. Vi arbejder fortsat med kompositionsformer, men kan snart afslutte denne del. Afslutningsvist skal vi i år arbejde med fortællere og aktører. Vi skal læse et udvalg af tekster og lave karakteristikker og definere fortællertyper. I engelsk skal vi for alvor i gang med grammatikken. Her har eleverne tidligere på året fået udleveret et differentieret materiale og skal arbejde i faste grupper. Den centrale engelske grammatik bliver gennemgået, grupperne laver øvelser, og så skal vi bruge udeskolen til at sætte praksis på teorien. I tysk har vi kastet os over den kolde krig, hvor vi fokuserer på Berlinmuren. Vi har set både dokumentar og også en spillefilm om forsøget på at flygte fra øst til vest. Vi skal læse få udvalgte tekster på tysk om Muren. Efterfølgende skal eleverne i udeskolen i gang med at lave små primitive modeller af grænseanlæggene, fortælle på tysk og lave små dramastykker. I danskfaget har vi siden sidst kastet os over kompositionsformerne. Her har vi læst, skrevet og diskuteret, samt eksperimenteret med formerne. Ligeledes arbejder vi os fremad i den danske grammatik, hvor vi i vekselvirkning arbejder med Stavevejen samt krop, leg og læring. Til sidst en særlig hilsen til alle jer der skal afholde konfirmation/nonfirmation. I ønskes en dejlig fest og dag. Jeg glæder mig til at høre om jeres store dag. M.v.h. Anne Gitte Mellemgruppen Så er vi kommet godt i gang med matematik. Jeg fulgte Nelly før musicalen, så jeg har godt styr på, hvad de kan, og hvor langt vi er.

7 Vi er gået i gang med uret, og vi har fundet ud af, hvor mange gange man kan f.eks. hoppe på et minut. Snakken om hele og halve timer er en udfordring, men de er ved at få styr på det. Christian Lillegruppen - Natur og teknik Vi har afsluttet emnet Redskaber. I næste uge begynder vi med emnet Vand, hvor børnene vil opdage, at vand faktisk har tre tilstandsformer. Vi har lavet vores egen sodavandsis samt en fryser via salt og is. Altså en kulde-fryser effekt. Motorik: Vi er begyndt at lave udstrækningsøvelser i forskellige positioner, som helst skulle give dem en fornemmelse af deres krop på en anden måde. Det er en fornøjelse at se. Mellemgruppen - Natur og teknik I næste uge afslutter vi emnet Grønland med en tegnefilm om Istiden. Vi har lavet et langt stykke pap, hvor vi har tegnet alle de ting, som vi har lært om Grønland. Det næste emne er elektricitet, strøm og dampmaskiner. Storegruppen Dansk: Næste emne er faglig læsning. Her skal børnene skal forskellen på fagbøger og skønlitterære bøger. Emnet afsluttes med at læse en fagbog eller en avis. Husk der er diktat til om onsdagen fra nu af. Storegruppen Natur og teknik: Vi har haft et emne om havets overflade. Vi har fået kendskab til google earth og dens mange funktioner. Vi har lavet vandforsøg og vandtryk forsøg, samt lært om atmosfærisktryk under havets overflade. Junior Naturfag: I emnet jordskælv og vulkaner har vi lavet et vulkanforsøg ude i sandkassen. Dette gav et billede på, hvordan en vulkan er i miniudgave og hvor lavaen løber hen. Senior Naturfag: Vi har arbejdet med Co2, fotosyntese, planter og træers egenskaber. Der er blevet forspiret, sået og lavet et fotosynteseforsøg med bønner. Der er blevet smagt på friske bøgeblade.

8 Hanne Juniorgruppen Efter en april måned som har været fyldt med kreative aktiviteter igennem arbejdet med musicalen Aladdin, så er hverdagen blevet almindelig igen. I dansk vil vi tage hul på at arbejde med forfatterskabet Josefine Ottesen, hvor vi skal læse en roman, og efterfølgende lave en roman analyse. Vi har afsluttet forløbet omkring faglig læsning/skrivning med, at alle har lavet deres egen fagbog. Vi skal indenfor de næste par uger over i Vandpytten og læse disse bøger højt for børnene. I matematik har vi lige påbegyndt et nyt emne, nemlig polygoner og geometri, og vi har i denne uge været ude i nærmiljøet for at tage billeder af geometriske mønstre, former og figurer. Disse billeder vil vi i de kommende matematiktimer sætte op i klassen, hvor der efterfølgende skal arbejdes med formler til areal og rumfang. God weekend til jer alle. Seniorgruppen Efter et par forrygende uger med musicalen Aladdin og en velfortjent ferie til alle, har hverdagen ramt os igen, og så dog. Der er en konfirmation rundt om hjørnet, som fylder en del i gruppen, så helt hverdag er det ikke endnu. Vi har i denne uge påbegyndt et nyt emne i matematik, nemlig polygoner og geometri, og der er faktisk noget, der genkendes fra sidste år. Som en elev sagde til mig, nu er jeg godt nok ved at blive glad for min lille notatbog. Jeg ønsker alle de kommende konfirmander og tilhørende familier en god dag i weekenden, og jeg glæder mig til at tilbringe en hyggelig aften sammen med dem alle på onsdag i den kommende uge. God weekend til jer alle

Månedsbrevet Marts måned

Månedsbrevet Marts måned Kære forældre Månedsbrevet Marts måned Marts måned rinder ud, solen titter frem, varmen kan mærkes og ikke mindst ses det på de danske landeveje, hvor cykelrytterne har fået cyklerne frem fra deres skjul.

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel Fredagsbrev uge 16 Kære forældre Den første uge efter påskeferien er nu veloverstået, og alle er kommet i gang med de sidste måneders undervisning inden sommeren og dens kommende ferie. Tirsdagen i denne

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Denne uge har budt på introduktion til den kommende innovationsuge. En uge, hvor ny viden og kendt viden skal kombineres til en viden, der bliver brugt på nye måder eller

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre Fredagsbrev uge 33 Kære forældre Vi har nu været i gang i to uger, og det har været to forrygende uger. Vi er kommet godt i gang, dette gælder både små, store, nye og gamle. Vejrguderne har i denne uge

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole.

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole. Kære alle med tilknytning til Solhverv Privatskole. Endnu et halvt år er gået, og vi nærmer os med hastige skridt en velfortjent sommerferie. Som sædvanlig er der

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Fredagsbrev d uge 13.

Fredagsbrev d uge 13. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 13. Lillegruppen havde lidt startbesvær med disciplinen, da de blev sluppet på græs i fællesrummet, men efter nogen gange sammen med Trine og Marie var der efterhånden fælles

Læs mere

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre Fredagsbrev uge 6 Kære forældre En vinterferie nærmer sig, og denne uges vejr har vist os, at foråret til tider kan være langt væk. Vinden har været kold, og mange kinder og næser har været røde. Som alle

Læs mere

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 2 Anne har i denne uge stået for morgensang, og ugens emne har været plastik. I sin indledning fortalte Anne, at hun i tiden op til morgensang ikke anede særligt meget om

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017 Påskeferien er slut -og vi er kommet godt i gang igen. I denne uge har vi haft besøg af 13 små kyllinger og de er virkelig blevet passet godt på og nusset om.

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 1 2017 Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I har haft en dejlig jul, hvor tiden med familien har fyldt det meste, og hvor samvær og hygge har været i fokus. Vi er nu kommet godt i gang

Læs mere

Månedsbrevet Maj måned

Månedsbrevet Maj måned Kære forældre Månedsbrevet Maj måned Maj måned er snart forsvundet, og dermed også foråret, som har vist sig fra sin smukkeste side, men også et forår hvor blæst, regn og slud har præget vejrudsigterne

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre Jeg er tilbage efter et par skønne dag i "sølvets tegn". Turen gik til Mols, hvor Kalø Slotsruin blev besøgt, og Mols bjerge blev travet tynde. Dette område er et fantastisk

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold:

KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: KONTAKT 13/14 nr. 9 Indhold: M A J Aktuelt i maj s. 2 A dage i 0.B s. 3 A dage i 1. årgang s. 3 Ny legeplads s. 4 Odysseus s. 5 Skolens fuglekasse s. 6 Info s. 7 Side 2 AKTUELT I MAJ Torsdag 01 Træk af

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Den første uge er nu gået efter efterårsferien, og vi er alle tilbage i hverdagen, som for os alle er velkendt med undtagelse af Silas, som havde sin første skoledag i

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Månedsbrev september

Månedsbrev september Månedsbrev september Kære forældre At kalenderen nu viser, at vi er trådt ind i en ny årstid, er vi ikke i tvivl om. Bladene på træerne bliver utrolige smukke, og de gyldne farver fortæller, at sensommerens

Læs mere

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren.

Jeg skal ikke med på VIA, så jeg er på skolen. I må meget gerne selv aftale det med læreren. UGEBREV nr. 28 uge 11 Årgang 6 Tidlig Sfo Efter påskeferien, nærmere bestemt fredag den 1. april, kommer der nye børn på friskolen. Der starter 9 børn i Tidlig SFO, som selvfølgelig bliver til den nye

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Ugebrev 13 Indskolingen 2015

Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Tak for en rigtig hyggelig bedsteforældredag! Sikke et stort fremmøde og sikke en hyggelig stemning. Vi er rigtig glade for den store

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Påfuglen

Velkommen til Børnehuset Påfuglen Velkommen til Børnehuset Påfuglen Kære Du skal gå på: Velkommen i Påfuglen. Blå stue: Rød stue: Gul stue: Når du starter, er det: som tager imod dig og viser dig rundt. De andre voksne i vuggestuen er:

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

JULEBREV Kære Forældre.

JULEBREV Kære Forældre. JULEBREV 2015 Kære Forældre. Børnene i Skive Kommune blev bedt om, at tegne en juletegning til borgmesterens julekort. Vi lod 0.-1. kl. komme med deres bidrag. Det blev til 26 fantastiske tegninger, hvor

Læs mere

Vinter 2017/ December - Januar - Februar

Vinter 2017/ December - Januar - Februar Vinter 2017/2018 - December - Januar - Februar Nissejagt i Stensbæk Plantage - Grønne Spirer - Spring ud i naturen Så er det blevet den 1. december, en måned som børnene glæder sig til. Fordi der plejer

Læs mere

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole Fredagsbrev uge 11 Kære forældre Endnu en uge er snart forsvundet i horisonten. En uge, hvor både Junior og Seniorgruppen har arbejdet hårdt for at blive klar til fremlæggelserne af deres projekter. De

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

**********************************************************************************************

********************************************************************************************** Fredagsnyt, den 20. april, 2018 Kirsten er på kursus, så der ikke noget indlæg fra hende i fredagsnyt denne gang. Her i april kom årets første sommerdag i går - fantastisk, det er så skønt at se, hvordan

Læs mere

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje.

Hold Øje uge 44. En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. Hold Øje uge 44 En ganske almindelig torsdag på Næringen 98. Aften-BØF I næste uge er Aften-BØF afløst af Musical-show.se længere ned i Hold Øje. God weekend Hilsen Peter FRITS Denne uge i Frits har stået

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Kirsten, Jens Aksel og jeg er nu tilbage og har nydt den første uge hjemme. Kirsten og jeg arbejder i øjeblikket på årsregnskabet, da det skal ligge klar til revisoren kommer

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Børnehuset flytter ud i det blå

Børnehuset flytter ud i det blå Børnehuset flytter ud i det blå (Men kun for en dag) Onsdag den 29. maj flytter vi som en del af byfesten alle børn og voksne ned til Spejderhytten. Vi skal hygge os med forskellige lege og sange. Hvile/sove

Læs mere

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund.

Nyhedsbrev 14/2019. Tak også til kagebagerne lækkert. Arrild Friskole & Børnehus. Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 14/2019 Velkommen til Arrild Friskole og

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 16

Syddjurs Friskole Ugebrev 16 Syddjurs Friskole Ugebrev 16 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 23. + 24. april: Forældresamtaler i

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6

UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6 UGEBREV nr. 24 uge 06 Årgang 6 Temauge Det har været en rigtig fin temauge om farver. Der er blevet arbejdet flot på mange planer, både kreativt og mere fagligt, så det har været fint. Husk også at læse

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første Fredagsbrev uge 10 Kære forældre YR sender den bedste vejrudsigt lørdag. Solen kommer frem, og der skulle blive 7 grader. Jeg har allerede tænkt på forårsblomster og lidt havearbejde. Foråret står for

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 19/2017 HUSKAT det er mandag d.15.05 bestyrelsen beder om tilbagemelding fra ALLE hjem ang. arbejdsdagen d.19.05. Nyt fra Børnehuset. Solbeskyttelse : Nu har vi snart sommer, og det er vi alle

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8

UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 UGEBREV nr. 39 uge 26 Årgang 8 Kære forældre Tak for i år, og på gensyn næste år til et nyt spændende år. Vi starter 13. august kl. 8.00, med at mødes ved flagstangen og synge, inden der laves opdeling

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8

UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 8 Så er vi kommet i gang med det nye år 2018. Det ser ud til, at alle er kommet godt igennem juleferien, også uden ulykker med fyrværkeri. Som jeg skrev om lidt før jul, vil

Læs mere

Afrapportering pædagogisk læreplan :

Afrapportering pædagogisk læreplan : Afrapportering pædagogisk læreplan 2015-2017: Afdeling: Børnehaven Essenbækken. Aktivitetstema: Kulturelle udtryksformer og værdier: Æstetiske oplevelser Skabende praksis Traditioner og værdier Kultur

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev Februar 2015

Nyhedsbrev Februar 2015 Fælles for hele Børnehuset Nyhedsbrev Februar 2015 Fødselsdag for hele Børnehuset: Tirsdag den 3. Februar holder vi fødselsdag for hele børnehuset med bla. Underholdning fra børnene og fællesspisning.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 21/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 21/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende

Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Maj nyheder Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende Peter plys Kære Forældre Kom maj, du søde, milde... gør skoven atter grøn. Sådan lyder de første strofer i en kendt, dansk forårssang.

Læs mere

De Kongelige Køer Evaluering af pejlemærkerne 2016

De Kongelige Køer Evaluering af pejlemærkerne 2016 De Kongelige Køer Evaluering af pejlemærkerne 2016 Sprogindsatsen muligheder gennem sprog Sammenhæng også i overgange Krav om refleksion og metodisk systematik i den pædagogiske praksis For at beskrive

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Nyhedsbrev maj juni 2019

Nyhedsbrev maj juni 2019 Nyhedsbrev maj juni 2019 Det er altid en stor fornøjelse at møde ind på arbejde mandag morgen, efter en arbejdsweekend - denne mandag er ingen undtagelse. Hvor ser det bare godt ud, det I forældre har

Læs mere

Nyt fra AKT Til forældre i AKT-klassen Jamen, - hvad mener du Jette??

Nyt fra AKT Til forældre i AKT-klassen Jamen, - hvad mener du Jette?? Nyt fra AKT Velkommen tilbage til et nyt skoleår. Den nye skolereform har betydet ændringer i forhold til sidste år. Ændringerne ses tydeligst i den længere skoledag. Det var noget kroppen lige skulle

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Mål for 0. klasse på Midtdjurs Friskole

Mål for 0. klasse på Midtdjurs Friskole Mål for 0. klasse på Midtdjurs Friskole Overordnede mål for 0-klasse Undervisningen i 0.klasse er med til at lægge fundamentet for skolens arbejde med barnets alsidige personlige udvikling, ved at give

Læs mere

Best Friends Forever! -2

Best Friends Forever! -2 Best Friends Forever! -2 Jeg står ved Jesus kors. Mål: Vi fortæller børnene, at vi kan være bedste venner med Jesus. For at kunne være bedste venner, må vi også være villige til at stå ved Jesus kors ligesom

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Katrine og Christina, som har været studerende. Vi ønsker Katrine og Christina stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Samtidig

Læs mere

ULIGEUGEBREV 47. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 47. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 47 Kære Forældre. Mørk er november og løvfaldet slut, vandet begynder at fryse, lyset fra solen og blomsterne brudt - da må vort hjerte selv lyse. Synge vil vi, legen er magt, mer end beregning,

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal

Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Forbered dit barn til udredning på Hejmdal Det kan være en overvældende, og måske for nogle børn en uoverkommelig, oplevelse at skulle starte på en børnepsykiatrisk udredning. Det kan være svært for jer

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere