Månedsbrevet Marts måned

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Månedsbrevet Marts måned"

Transkript

1 Kære forældre Månedsbrevet Marts måned Marts måned rinder ud, solen titter frem, varmen kan mærkes og ikke mindst ses det på de danske landeveje, hvor cykelrytterne har fået cyklerne frem fra deres skjul. Fuglene vækker os tidligt med deres sang og fortæller os, at de lune dage er tættere på end nogensinde før. Marts måned har budt på influenza og skoldkopper, hos både de yngste og ældste børn, men det ser heldigvis ud til, at det er på retur hos de store, og det er helt sikkert ønskværdigt, da konfirmationen og familiefoto nærmer sig. Opstarten på musicalugerne er i gang, men som nævnt i et tidligere månedsbrev har forberedelserne stået på meget længe hos de voksne, og nu skal de mange timers forarbejde stå sin prøve. Jeg kan kun sige, at det bliver nogle fantastiske uger, hvor mange børn får prøvet deres grænser af, både hvad angår samarbejde og i særdeleshed også de mange nye opgaver, de er udpeget til. I kan alle glæde jer til årets musical, hvor taget og gåsebumserne løfter sig. Hvis I får lyst til en smagsprøve, er det muligt at være fluen på væggen til en morgensang. Efter en forhåbentlig veloverstået musical, har børnene en velfortjent påskeferie, som bliver skudt i gang af vores præst, som overtager vores morgensang fredagen inden påskeferien, og emnet er selvfølgelig Hvorfor holder vi påske?. Skolehjemsamtalerne er vel overstået for nogle grupper, og andre grupper har deres at glæde sig til efter påskeferien. Som alle andre arbejder vi i øjeblikket på kontoret med den nye ferielov, som skal tilpasses de nye opgaveoversigter, som består af skoleårets arbejdsopgaver og undervisning. Ferieloven betyder desværre mindre ferie og flere arbejdstimer i de kommende år, indtil overgangen fra gammel til ny ferielov er overstået, men den betyder også frustrationer omkring den manglende ferie i familierne, og ikke mindst er det svært at forstå, at ferien skal hensættes, indtil man går på pension, når man gerne vil holde ferie med familien nu, og pensionen er et sted ude i fremtiden. Beslutningen om en nye ferielov er vedtaget, og arbejdsgruppen som har arbejdet med at føre den ud i livet, har sikkert gjort deres bedste for at finde den mest lempelige overgang. Nu skal den forklares, forstås og implementeres blandt mange utilfredse feriebrugere, uha det bliver svært, men vi kan, vi vil og vi gør det sammen. I denne skrivende stund kommer fredagskagerne ind ad døren vi takker for de lækre kager og glæder os til at nyde dem efter to dage med mange nye indtryk og oplevelser belønningen er velfortjent.

2 God april måned vi ses til musicalen d. 10. og 11. april samt til generalforsamlingen d. 30. april kl Solskinshilsner Helle Vandpytten Så gik marts måned og meget tyder på, at foråret for alvor er på vej. Det håber vi i hvert fald. Vi er derfor begyndt at være mere ude, og madpakkerne bliver også nydt udenfor. Den 1. marts sagde vi velkommen til Malthe, som er begyndt hos myrerne. Måneden har budt på den årlige fastelavnsfest, hvilket var en rigtig hyggelig dag med mange kreative og fantastiske udklædninger, både fra børnene og de voksne. Vi fik slået katten af tønderne, og der var slik og boller til alle. Der var store smil hos alle, store som små, så dagen må siges at have været vellykket. Både mariehønsene og myrerne har været i biografen for sidste gang i dette skoleår, og så har vi haft besøg af Tandplejen, som bl.a. kom og fortalte om, hvordan man passer på sine tænder. Vi lærte, hvad der er godt og sundt for tænderne, og hvor meget sukker der er i forskellige ting. Børnene lyttede opmærksomt og fik alle en tandbørste med hjem. Myrerne har holdt fødselsdag for Emmalie, der blev 3 år her i børnehaven. Mariehønsene har været til fødselsdag hjemme hos Signe, der blev 5 år. Ellers har marts løbende budt på rim og remser, forskellige kreative ting og på cykling i bl.a. skolegården, hvor fokus har været på at træne i at cykle, eller at blive bedre til det. SFO Så er marts måned snart ved at være forbi, og sikke tiden går. Vi har I denne måned brugt meget af vores tid ude, nu hvor vejret så småt er med os. Der bliver rigtig leget i hulerne rundt omkring. der bliver spillet en masse rundbold, trænet overarme ved at svinge med et bat, og ikke mindst at koncentrere sig om at ramme bolden. I det kreative hjørne har vi haft besøg af nogle forældre, som har hjulpet til med at lave en masse puder, så vi kan få lavet os et hyggehjørne nede i SFO en. Projektet er ikke færdigt endnu, men det går rigtig godt fremad. Derudover er vi i gang med spilleturnering. Der bliver fundet en masse spil frem, og på et eller andet tidspunkt finder vi en vinder iblandt dem alle. I denne uge er vi i gang med cykeluge, og vejret har været okay med os.

3 Trine og Ditte Maria Mellemgruppen I de forgangne uger har mellemgruppen haft fokus på læsning. Under læsemaraton fik vi læst til sammen ca sider billeder og tekst. Det er meget, og det er tydeligt at mærke, at børnene er blevet gode til at læse, samt de er blevet dygtige til at vælge læsebøger på deres niveau. I forlængelse af læsemaraton har vi været en tur i skoven for at læse i naturen. Desuden benyttede vi dagen til at kigge efter forårstegn. Børnene har tegnet og skrevet om deres oplevelser i en lille bog. Onsdag fremlægger de deres observationer for resten af klassen. Vi er gået i gang med musicalen, Aladdin og den vidunderlige lampe. Vi skal i den forbindelse denne bl.a. lave rekvisitter. Vi laver/ maler også vores egen lille landsby, hvor vi er arabiske handelsfamilier. Børnene skal male, tegne og skrive sig ind i tusinde og en nats eventyr stemning. Vi skal også arbejde med islamisk æstetik, som er præget af geometriske mønstre. Det ligger fint i forlængelse af børnenes erfaringer med at tegne mønstre et tema de arbejder med i matematik. Vi fået en ny dreng i klassen. Velkommen til Matis. Mvh. Ditte Maria og Trine Trine Lillegruppen I marts måned har vi arbejdet med bogstaverne V, R og C. Vi har, i forbindelse med V, arbejdet med temaet vand - i flydende, fast og luftform. Vi lavede et fryse- og tøeksperiment. Regnormen var R s tema. Jeg fortalte om regnormen, og vi gravede efterfølgende efter regnorme for at eftertjekke fakta. I sidste uges tema om bogstavet C pressede vi citrusfrugter og samlede kerner, som vi har sat til spiring. Vi håber, der dukker et par citrontræer m.m. op. Udover temaerne har vi arbejdet i arbejdsbøgerne og leget i læringsværksteder. Her i sidste uge af marts har vi været på udeskole i skoven. Vi har kigget efter forårstegn og tegnet samt fået læst historie i naturen. Tre af de store piger fra senior var med på skovturen. Fra torsdag den 28. marts og frem til den 12. april har vi Musical.

4 Lille gruppe skal sammen med Mellemgruppe stå for at lave rekvisitter til musical. Vi skal desuden arbejde med islamisk æstetik i form af mønstre og tegning af traditionelle kendetegn fra islamisk/arabisk arkitektur. Vi skal leve os ind i en anden kultur som handelsfolk. Og ikke mindst skal klassen deltage i musical i små roller og i koret. Nelly Matematik Lillegruppen: I lillegruppen har vi arbejdet med figurer, snakket om dem, arbejdet med dem og været ude for at finde dem. Efterfølgende har vi arbejdet med mønstre. Farvet mønstre i forskellige figurer, og vi har været ude og udforske nærområdet, for at se om der skulle gemme sig nogle mønstre. Matematik Mellemgruppen: I mellemgruppen har vi afsluttet vores træning med at gange. Vi har sunget tabellerne til morgensang, og ganget opskrifter op så vi kunne lave mad til hele klassen. Efter multiplikation (gange), er vi gået i gang med emnet spejling og symmetri. Det er et emne, som mange af eleverne synes er lidt svært, men de arbejder derudaf. Anne 4. klasse Vi er nu godt i gang med forløbet om Farben und Kleider (farver og tøj). Farverne er ved at være på plads, og vi kan faktisk også tilføje nuancer, f.eks. lysebrun. Vi har arbejdet med beklædningsdele og kan allerede et langt stykke hen ad vejen beskrive vores eget tøj. Nu ligger tyskfaget for en pause, da vi i uge 13 kaster os over vores musical, Aladdin. Tysk er tilbage på skemaet efter påskeferien. Mvh Anne Juniorgruppen I tyskfaget har Juniorgruppen arbejdet med emnet Der Körper, som nu er afsluttet. Op mod musicalen har vi kastet os over grammatikken, hvor vi arbejder med verbernes bøjninger og oversættelser i Gut Gemacht. I engelsk er vi sikkert tilbage på jorden efter en lang rumrejse. Vi arbejder p.t. med grammatikken, hvor vi har lært om artiklerne samt genitiv/ejefald i ental og flertal. Planen var også at læse Aladdin and the lamp, men desværre er planerne

5 forskubbet, da der kom sygdom i vejen. Historien om Aladdin vil eleverne alligevel få, nu hvor vi kaster os over musicalen fra slutningen af uge 13. Mvh Anne Seniorgruppen I danskfaget har vi siden sidst kastet os over kompositionsformerne. Her har vi læst, skrevet og diskuteret, samt eksperimenteret med formerne. Ligeledes arbejder vi os fremad i den danske grammatik, hvor vi i vekselvirkning arbejder med Stavevejen samt krop, leg og læring. I tyskfaget arbejder vi fortsat med grammatikken og med, hvordan man skriver oversættelser. Det annoncerede forløb om Muren vil blive flyttet til efter påske. I engelsk står den i øjeblikket på dramaøvelser og fortællingen om Aladdin, sidstnævnte som lytteøvelse. På den måde får vi varmet op til den kommende musical, som alle er noget spændte på. I sidste uge var 8. klasse på uddannelsesdage, hvilket altid er en stor oplevelse. Her får eleverne bredt deres viden om ungdomsuddannelser ud, så der er sat gang i mange tanker. Anne Marie, UU-vejleder, har efterfølgende været på skolen for at evaluere ugen. Fagene, som vi kender dem, er først tilbage på skemaet efter påskeferien. Indtil da vil vi sætte alt ind på at få en fantastisk fællesoplevelse ved at sætte musicalen Aladdin op. M.v.h. Anne Thomas Storegruppen Matematik I matematik er vi godt i gang med forløbet om areal, omkreds og målinger. De er kommet langt i deres kompendie, og vi har samtidig lavet flere målinger og beregninger både ude og inde, som har givet dem mulighed for at bruge deres viden i praksis. Afleveringen om koordinatsystemet gav mig et godt indblik i, hvad eleverne har fået med fra forløbet, og derfor vil jeg også gøre brug af denne evalueringsmetode fremadrettet. Den næste aflevering kommer dog først engang efter påske. Storegruppen Historie Det nye forløb vi er startet på, er vikingetiden. Her skal vi bl.a. arbejde med vikingernes hverdag, togter og magt. I dette forløb vil eleverne komme til at arbejde

6 primært i grupper. Tekster, opgaver, spørgsmål mm. vil være med til at give dem en grundlæggende viden om vikingetiden, som de til sidst skal kunne fortælle om med deres egne ord i form af en fremlæggelse. Fremlæggelsen vil samtidig også fungere som en evaluering af forløbet. Junior Historie I juniorgruppen er vi næsten færdige med forløbet om Opdagelsesrejser. Eleverne har arbejdet i grupper, hvor de har læst og lavet opgaver om kendte opdagelsesrejsende. Evalueringen som vi først når efter påske vil bestå af en afsluttende opgave, hvor de skal forberede et oplæg om en opdagelsesrejsende, samt forberede spørgsmål til det gennemgåede stof. Senior Kulturfag I kulturfag er vi godt i gang med forløbet om 1. Verdenskrig, som naturligvis er et stort emne, hvor vi ikke kommer hele vejen rundt. Forløbet vil omhandle Danmarks situation under krigen, samt krigens forløb i store træk. Vi vil primært arbejde med tekster og opgaver i grupper, men der vil også være mulighed for at inddrage filmklip mm. i dette forløb. Hanne Juniorgruppen I dansk har vi arbejdet med faglig læsning og skrivning. Der er blevet læst forskellige faglige tekster og bøger, og der er blevet udarbejdet spørgsmål til disse, både direkte og indirekte spørgsmål. De har afleveret en selvvalgt opgave, som skal laves til små fagbøger. De næste par uger vil gå med emneuger, hvor vi skal gøre klar til at opføre Alladin. I matematik har vi arbejdet med statistik og sandsynlighed. I uge 12 arbejdede vi sammen med seniorgruppen, hvor vi var på en udeskoledag til Lemvig for at lave forskellige observationer, som der efterfølgende skulle laves statistiske tabeller og diagrammer af, og som afslutning på emnet har de i små grupper lavet sandsynlighed og statistikopgaver til hinanden. Efter påske tages der hul på emnet polygoner og geometri. God weekend

7 Seniorgruppen I matematik har vi afsluttet emnet statistik og sandsynlighed. I forløbet har vi været på en udeskoledag til Lemvig for at observere forskellige ting, for efterfølgende at lave en statistisk undersøgelse, som skulle fremlægges for klassen. Denne evalueringsform gav mig et godt billede af, om de havde fået styr på de forskellige matematiske begreber indenfor emnet. De klarede det alle super godt. Efter påske vil jeg igen lave MG-test på dem alle. Derefter vil vi tage hul på emnet geometri. God weekend

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel

Fredagsbrev uge 16. Venlig hilsen Ditte-Maria, Louise, Liselotte og Jens-Aksel Fredagsbrev uge 16 Kære forældre Den første uge efter påskeferien er nu veloverstået, og alle er kommet i gang med de sidste måneders undervisning inden sommeren og dens kommende ferie. Tirsdagen i denne

Læs mere

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist.

Fredagsbrev uge 22. . Bestillingerne af DVD'er med musicalen er nu i gang. Tirsdag er sidste frist. Fredagsbrev uge 22 Kære forældre Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan på Udefriskolen. Det viste sidste uges musical, som var et enestående projekt, hvor alles kompetencer og ressourcer kom i

Læs mere

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre

Fredagsbrev uge 37. Kære forældre Fredagsbrev uge 37 Kære forældre Tak for sidst skal der lyde herfra for både høstmarkedet og det fælles forældremøde. Vores årlige høstmarked er nu forbi, alt er ryddet op, og vi er nu gået ind i en almindelig

Læs mere

Fredagsbrev uge 3 SFO

Fredagsbrev uge 3 SFO Fredagsbrev uge 3 Kære forældre Endnu en uge er gået, og det føles efterhånden som længe siden, at julen har været over os. Det betyder heldigvis, at dagene bliver lysere, og at foråret snart står på spring

Læs mere

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie.

Fredagsbrev uge 24. Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Fredagsbrev uge 24 Kære forældre Endnu en dejlig uge er gået, og vi nærmer os med hastige skridt den sidste uge før børnenes sommerferie. Onsdag havde vi besøg af børn, som starter på Udefriskolen efter

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole

Fredagsbrev uge 11 Definition af udeskole Fredagsbrev uge 11 Kære forældre Endnu en uge er snart forsvundet i horisonten. En uge, hvor både Junior og Seniorgruppen har arbejdet hårdt for at blive klar til fremlæggelserne af deres projekter. De

Læs mere

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 43. Lillegruppen Fredagsbrev uge 43 Kære forældre Den første uge er nu gået efter efterårsferien, og vi er alle tilbage i hverdagen, som for os alle er velkendt med undtagelse af Silas, som havde sin første skoledag i

Læs mere

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre

Fredagsbrev uge 6. Kære forældre Fredagsbrev uge 6 Kære forældre En vinterferie nærmer sig, og denne uges vejr har vist os, at foråret til tider kan være langt væk. Vinden har været kold, og mange kinder og næser har været røde. Som alle

Læs mere

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre

Fredagsbrev uge 33. Kære forældre Fredagsbrev uge 33 Kære forældre Vi har nu været i gang i to uger, og det har været to forrygende uger. Vi er kommet godt i gang, dette gælder både små, store, nye og gamle. Vejrguderne har i denne uge

Læs mere

ULIGEUGEBREV 3. Lidt om en anden længsel fra Blichers Det er hvidt herude et pragtfuldt beskrivende vers.

ULIGEUGEBREV 3. Lidt om en anden længsel fra Blichers Det er hvidt herude et pragtfuldt beskrivende vers. ULIGEUGEBREV 3 Kære Forældre. Så er vi godt i gang med det nye år. Den første vintergæk er fundet og præsenteret til morgensamlingen, nu venter vi på den første erantis. Ombygningen af Universet er gået

Læs mere

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre

Fredagsbrev uge 2. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 2 Anne har i denne uge stået for morgensang, og ugens emne har været plastik. I sin indledning fortalte Anne, at hun i tiden op til morgensang ikke anede særligt meget om

Læs mere

Fredagsbrev d uge 13.

Fredagsbrev d uge 13. Fredagsbrev d.24.3.2017 uge 13. Lillegruppen havde lidt startbesvær med disciplinen, da de blev sluppet på græs i fællesrummet, men efter nogen gange sammen med Trine og Marie var der efterhånden fælles

Læs mere

Fredagsbrev uge

Fredagsbrev uge Fredagsbrev uge 1 2017 Godt nytår til jer alle. Jeg håber, I har haft en dejlig jul, hvor tiden med familien har fyldt det meste, og hvor samvær og hygge har været i fokus. Vi er nu kommet godt i gang

Læs mere

ULIGEUGEBREV 5. I ønskes alle en rigtig god weekend. Hilsen Svend.

ULIGEUGEBREV 5. I ønskes alle en rigtig god weekend. Hilsen Svend. ULIGEUGEBREV 5 Kære Forældre. Jeppe Aakjær skrev i 1916 på Jenle sangen Sneflokke kommer vrimlende. Sangen slutter med og nu kom Kjørmes Knud, og det er faktisk i dag d. 2. februar, han kommer. Men hvem

Læs mere

Månedsbrevet April måned

Månedsbrevet April måned Kære forældre Månedsbrevet April måned Foråret har vist sig fra sin bedste side i april måned. Der er blevet højt til himlen, og solens varme stråler har nået os, det må betyde energi og glæde for langt

Læs mere

Månedsbrev september

Månedsbrev september Månedsbrev september Kære forældre At kalenderen nu viser, at vi er trådt ind i en ny årstid, er vi ikke i tvivl om. Bladene på træerne bliver utrolige smukke, og de gyldne farver fortæller, at sensommerens

Læs mere

God weekend til jer alle. Helle. Vandpytten

God weekend til jer alle. Helle. Vandpytten Månedsbrevet Februar måned Kære forældre Februar måned er nu veloverstået, og vi er alle kommet godt i gang efter børnenes vinterferie. Solen skinner, og netop nu bipper den seneste vejrnyhed ind på telefonen

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Denne uge har budt på introduktion til den kommende innovationsuge. En uge, hvor ny viden og kendt viden skal kombineres til en viden, der bliver brugt på nye måder eller

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb.

fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. fredagsbrevet Nr. 25 Bøvlingbjerg den 22.02.19. Denne uge har vi fagdage/egenklassedage. Der arbejdes med mange emner/forløb. 1.kl. har også arbejdet koglefolket I efteråret hørte vi bogen, Koglefolket.

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 20. april 2018 Forårsklargøring Fodbold for sjov Ny elev Skoldkopper Da der ikke var dukket så forfærdelig meget ukrudt op, var der tid til at få sat rækværk på legehuset.

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre Jeg er tilbage efter et par skønne dag i "sølvets tegn". Turen gik til Mols, hvor Kalø Slotsruin blev besøgt, og Mols bjerge blev travet tynde. Dette område er et fantastisk

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Kære forældre og elever

Kære forældre og elever Kære forældre og elever Jeg sidder her en torsdag aften og skal skrive mit indlæg til månedsnyt hvad skal jeg skrive??? De forskelige teams har skrevet om februar måneds begivenheder, jeg har fyldt huller

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 21. april 2017 Påskeferien er slut -og vi er kommet godt i gang igen. I denne uge har vi haft besøg af 13 små kyllinger og de er virkelig blevet passet godt på og nusset om.

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 40. Lillegruppen Fredagsbrev uge 40 Kære forældre Morgensangen har i denne uge budt på oplæg fra Lillegruppen og Anne-Sofie. Emnet var Alle er gode til noget, man skal bare finde ud af, hvad det er citat fra Gummi Tarzan.

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

En anden tilgang til matematisk læring, hvorfor?

En anden tilgang til matematisk læring, hvorfor? En anden tilgang til matematisk læring, hvorfor? Fordi det vi plejer at gøre ikke virker godt nok Vi skal ikke uddanne menneskelige regnemaskiner 56,6% har problemer med algoritmer PISA Nationale test

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016

FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRISKOLE 7.oktober 2016 Gardinsyning FREDAG DEN 14. okt. MOTIONSLØB HØSTFEST OG TALENTSHOW Tak til alle der mødte op i tirsdags vi blev ikke færdige, men fortsætter på mandag. Vi håber

Læs mere

Forårshilsen fra indskolingen.

Forårshilsen fra indskolingen. Forårshilsen fra indskolingen. Maj 2016 Kære indskolingsforældre Solen skinner, om få dage kan vi byde sommeren velkommen, men her på en smuk senforårsdag i maj når vi lige at sende en forårshilsen til

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Madpolitik i overbygningen.

Madpolitik i overbygningen. Hold Øje uge 41. Lyden af efterårsferie og et bolsje.. Sanne, Sanne, Sanne.. Kære Alle. Så er der efterårsferie. I ønskes alle en dejlig uge vi ses igen om en uge bl.a. til musicalperiode for OB. Hilsen

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Elevernes faglige udvikling demonstreres for forældrene

Elevernes faglige udvikling demonstreres for forældrene Elevernes faglige udvikling demonstreres for forældrene Af Anne Katrine Rask, lektor Om sammenhængen mellem de forskellige elementer i skolehjemsamarbejdet hvordan bruger lærerne dem til at give forældrene

Læs mere

Ugebrev 23 Indskolingen 2015

Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Efter en dejlig Majfestuge er vi tilbage i hverdagen eller er vi nu det? J Næste uge har vi oprykningsdage på hele skolen. Indskolingen

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september.

Der er flere mindre ændringer i SFO- bla. morgenåbent- det kan i læse mere om i Skolehåndbogen, der udkommer primo/ medio september. Onsdag d.24. august 2011 Arbejdsdag 3.9.2011 Lørdag d. 3.9 er sidste arbejdsdag i dette arbejdsår inden krydserne gøres op. Der er en lang række opgaver, der skal løses, og det har Jan allerede meldt ud,

Læs mere

UGEBREV nr. 30 uge 14

UGEBREV nr. 30 uge 14 UGEBREV nr. 30 uge 14 Husk arbejdslørdagen i morgen - vejrudsigten lover tørvejr! Vi håber at se rigtig mange til en hyggelig dag, hvor vi forskønner vores allesammens skole. Vi starter kl. 9 med kaffe

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Fredagsbrev d uge 7.

Fredagsbrev d uge 7. Fredagsbrev d.17.2.2017 uge 7. Uge syv har været ren eufori. I hvert fald når vi har fokus på temaugen om velvære og motion. Unger, der normalt ikke kan falde i søvn hjemme på værelset, ligger og bobler

Læs mere

**********************************************************************************************

********************************************************************************************** Fredagsnyt, den 20. april, 2018 Kirsten er på kursus, så der ikke noget indlæg fra hende i fredagsnyt denne gang. Her i april kom årets første sommerdag i går - fantastisk, det er så skønt at se, hvordan

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre

Fredagsbrev uge 4. Kære forældre Fredagsbrev uge 4 Kære forældre Kirsten, Jens Aksel og jeg er nu tilbage og har nydt den første uge hjemme. Kirsten og jeg arbejder i øjeblikket på årsregnskabet, da det skal ligge klar til revisoren kommer

Læs mere

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF

KUNST I BØRNEHØJDE PÅ VVFF Nyhedsbrev uge 06-2014 Side 1 Kunst i børnehøjde Side 4 Køkken Side 2 Nyt fra Troels Side 5-8 Børnehaven Side 3 Side 4 Kreativ med de ældste Fastelavn Side 9 Kalender, kontakt mm. KUNST I BØRNEHØJDE PÅ

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8

UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 UGEBREV nr. 22 uge 5 Årgang 8 I de sidste dage i denne uge har William været på besøg i Lilla gruppe. Han starter i to ugers praktik efter vinterferien. Velkommen til William og familie. I næste uge mødes

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 34. Lillegruppen Fredagsbrev uge 34 Kære forældre Den første måned runder snart af, og vi går mod efterår, som er en fantastisk tid med de smukkeste farver. Hvis vejret arter sig, som vi har set i de to tidligere uger,

Læs mere

Nyhedsbrev juni/juli 2018

Nyhedsbrev juni/juli 2018 Nyhedsbrev juni/juli 2018 Sommerferien er nær for alle. Det kan vi godt begynde at mærke her i børnehaven. De første børn er gået på ferie og de næste to uger, bliver vi færre og færre både børn og voksne.

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn

Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning. t for dit barn Læs højt med dit barn - en forældrepjece om dialogisk læsning t for dit barn Dialogisk læsning At læse højt med sit barn er rigtig hyggeligt. Samtidig er det også en af de største sproggaver, du kan give

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

ULIGEUGEBREV 5. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 5. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 5 Kære Forældre. Så nåede vi til Kyndelmissedag d. 2. februar. Der skal man have halvt foder og brødkorn tilbage, sagde man i gamle dage. Så vi må jo være halvejs igennem den ufrugtbare tid.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 2. februar 2018 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 933 Næste uge: Mærkedag: 06.februar 09. februar 09.februar 09.februar SFO.P.møde - Lærermøde Fastelavn kl. 8.00 12.00 se program i dette fredagsbrev

Læs mere

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem.

Arrild Privatskole. Arbejdsdag. Sær allerede nu kryds i kalenderen d mellem 8 og 16. Da afholder vi fælles arbejdsdag for alle hjem. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 08/ 2019 Fastelavn.

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen

Fredagsbrev uge 41. Lillegruppen Fredagsbrev uge 41 Kære forældre I denne skrivende stund sidder jeg og tænker, hvor tiden er blevet af. Sommerferien er lige slut, sådan føler jeg det, og nu er er det allerede efterårsferie for børnene.

Læs mere

Formålet med dansk: Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale læse skrive. (Uddybning af mål se årsplan og Fælles mål).

Formålet med dansk: Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale læse skrive. (Uddybning af mål se årsplan og Fælles mål). Evaluering DA april 2012 Dansk i DA april 2012. Karin Tychsen Formålet med dansk: Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale læse skrive. (Uddybning af mål se årsplan og Fælles mål). Alle bogstaver

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 11: Dyr. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 Uge 11: Dyr Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 11 Dyr side 1 HIPPY HippHopp uge_11_guidevejl_dyr.indd 1 06/07/10 11.09 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

årsplan for dansk i 1.klasse Årgang 2013/2014 Side 1 af 17

årsplan for dansk i 1.klasse Årgang 2013/2014 Side 1 af 17 Årgang 2013/2014 Side 1 af 17 Undervisningsmateriale: - Godt på vej1 Fortællebog (lærerbog) - Godt på vej1- opgavebog a + b - læsebog - abc - Læs og forstå kopimappe - Diktat for alle.1.kl - Daglig dosis

Læs mere

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale

Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/ Klokken Indskolingens lokale Dagsorden/referat forældremøde indskoling: ugedag: dato: fra-til: lokale: Ref.: onsdag 16/1-2019 Klokken 19.00 21.00 Indskolingens lokale pkt. Dagsorden Referat 1. Velkomst mm. Mette byder velkommen til

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Årsplan for matematik på mellemtrinnet 2015-2016 (Lærere: Ebba Frøslev og Esben O. Lauritsen)

Årsplan for matematik på mellemtrinnet 2015-2016 (Lærere: Ebba Frøslev og Esben O. Lauritsen) Årsplan for matematik på mellemtrinnet 2015-2016 (Lærere: Ebba Frøslev og Esben O. Lauritsen) Bog: Vi bruger grundbogssystemet Format, som er et fleksibelt matematiksystem, der tager udgangspunkt i læringsstile.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 30. januar 2015 Fredagsbrev nr. 809 Næste uge: 31. januar 03.februar 05.februar 05.februar UGE 7 Baunen udlejet Lærermøde 4.-5.kl. på Asnæs Bibliotek Fastelavn på skolen Bestyrelsesmøde

Læs mere

Evaluering af undervisningen i DA Dansk: Karin Tychsen. Formålet med dansk: - Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale skrive læse.

Evaluering af undervisningen i DA Dansk: Karin Tychsen. Formålet med dansk: - Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale skrive læse. Evaluering af undervisningen i DA 2010-11. Dansk: Karin Tychsen Formålet med dansk: - Et mangesidigt sprogligt fællesskab: lytte tale skrive læse. (uddybning af mål se årsplan og Fælles mål). For børnehaveklassen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. marts 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 856 Næste uge: Mærkedag: 19. marts- 28. marts Børnenes Påske-ferie 20. marts 22. marts 27. marts 29. marts Lærke bh.kl. Mads C 6.kl. Hjalte 9.kl.

Læs mere

Tilsynsrapport 2016/17

Tilsynsrapport 2016/17 Tilsynsrapport 2016/17 Langsø Friskole Haugårdsvej 4, Vammen 8830 Tjele Skolekode: 791027 Tilsynsførende: Karin Hyldebrandt Jeg, som den forældrevalgte eksterne tilsynsførende fører tilsyn med følgende:

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har

Fredagsbrev uge 35. En stor begivenhed finder sted lørdag Anne-Sofie skal giftes med Leon, og børnene har Fredagsbrev uge 35 Kære forældre I denne uge har vi mærket, at sensommeren er på vej. Regnen og blæsten har taget fat igen, og temperaturen er faldet. Enkelte grupper har været på udeskoleture, bl.a. er

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp.

Græsset graves af i weekenden i uge 44 og hertil er der ikke behov for yderligere hjælp. UGEBREV nr. 10 uge 43 Årgang 6 Teater På torsdag den 29. oktober kommer Syddjurs Egnsteater og spiller teater for os. De skal spille stykket "Det Blå Bjerg" i aulaen. Der kommer sandsynligvis også børn

Læs mere

Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen

Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen Skoleplan 2012/2013 Rammeplan for undervisningen Uge Dato Ferie Temauger /dage Mosehullet åben? 33 34 35 31. august - fredag Spring ud i verden 36 3. 7. september Element - luft 37 38 39 Aktiv rundt i

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9. Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 9 Kære børn og forældre! Lemming d 29. september 2017 Ugen der gik: En dejlig almindelig uge er gået. Oktoberdagens skiften af skyer, sol og

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Mellemtrin. Job i lokalsamfundet

Mellemtrin. Job i lokalsamfundet Job i lokalsamfundet Job i lokalsamfundet Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Dagens tema Vores lokalsamfund Vores lokalsamfund Portræt af en virksomhed Klassens jobbog Job i andre lokalområder 1. modul

Læs mere

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J

Hold øje uge 5. Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Hold øje uge 5 Tak for en helt fantastisk herlig Vinterfest. Klap en abeforælder på ryggen hvis du møder en J Yes!..en herlig uge. Startende med et brag af en Vinterfest og fulgt op af en rigtig flot og

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 Temauge Vi holder temauge om Europa i uge 6 op til vinterferien. Alle børnene har valgt et europæisk land, som de skal arbejde med på forskellige måder. De har alle sammen

Læs mere

UGEBREV nr. 65 uge 10

UGEBREV nr. 65 uge 10 UGEBREV nr. 65 uge 10 Tak til støtteforeningen Årgang 5 På hele skolens vegne vil jeg gerne sige tak til medlemmerne af vores støtteforening og de andre, der hjalp med at lave bankospil i går aftes. Det

Læs mere

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud

Januar. Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud N t y d t å o r G Januar Vi har i dette nr. af skolebladet beskrevet i billeder hvordan en uge på 1. årgang ser ud Sidste måneds vinder af konkurrencen blev Tugba og Rikke 9.a tillykke! 2 Løsning: 1. Den

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første

Fredagsbrev uge 10. Lillegruppen. Henriette er i denne uge startet i Lillegruppen, og jeg vil lyve, hvis jeg siger, at de første Fredagsbrev uge 10 Kære forældre YR sender den bedste vejrudsigt lørdag. Solen kommer frem, og der skulle blive 7 grader. Jeg har allerede tænkt på forårsblomster og lidt havearbejde. Foråret står for

Læs mere

Årsplan for 2.klasse 2017/18 Matematik

Årsplan for 2.klasse 2017/18 Matematik Fagformål Stk. 1. Eleverne skal i faget matematik udvikle matematiske kompetencer og opnå færdigheder og viden, således at de kan begå sig hensigtsmæssigt i matematikrelaterede situationer i deres aktuelle

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi.

mandag d. 19.marts kl , hvor vi vil have en kop kaffe på kanden. Vi håber, at mange af jer har tid og lyst til at kigge forbi. Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Februar 2018 Så fik vi alligevel lidt vinter i Danmark. Solen skinner uden for vinduerne, og håndværkerne er travlt optaget med at gøre vores nybyggeri færdigt. Børnene

Læs mere

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J

Hold Øje uge 13-2015. Wauw det var bare rigtig fedt J Hold Øje uge 13-2015 Wauw det var bare rigtig fedt J På Børnenes Friskole er de fleste dage egentlig ganske fede. Det gælder både de dage, hvor der knokles med fysik, idræt, musik, dansk etc. i det almindelige

Læs mere