Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013"

Transkript

1 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013 P I A A M T O F T T A M T O F H U M. A A U. D K H U M I N F. A A U. D K VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Dennis Jim Frederiksen (DJF) x Hanne Westh Nicolaisen (HWN) København Jens F. Jensen (JFJ) Tom Nyvang (TN) - Formand Tove Arendt Rasmussen (TAR) VIP suppleanter Gorm Larsen (GL) København Martin Mølholm (MM) Studerende (stemmeberettiget) Signe D. Schmidt (SDS) Mathilde Jensen (MJ) - København Alex Nielsen (AN) Line Møller Eriksen (LME) Maria Elisabeth Bøgh Nielsen (MEBN) - Næstformand Studerende suppleanter Katrine Winther Nielsen (KWN) - København Michael Kristensen (MK) Studieleder (observatør) Falk Heinrich TAP (observatører) Karen Holm Jensen (KHJ) København Lone Nørstad (LN) -København Eva Althoff Bengaard (EAB) Jette Due Nielsen (JDN) Louise Mette Møller (LMM) Pia Amtoft (PA) Pia Knudsen (PK) Helle Møgelmose (HM) Winnie Borup Ritterbusch (WBR) Studievejledning (observatører) Maja Gierringe (MG) - København Emilie Wils Raagevang (EWR) - København Mia Ravn Bach (MRB) København Giajenthiran Valmurugan (GV) Sandra P.R. Jensen (SPRJ) Kristian Sigh (KS)

2 Bilag Orientering Debat Beslutning Pkt. Emne Kan du ikke åbne filerne i dagsorden, er de tilgængelige i studienævnets fælles mappe: \\id.aau.dk\studies\hum_sn-huminf 1 Godkendelse af dagsorden Nyt pkt. 6 Lokalesituation i København Dagsorden godkendes 2 Godkendelse af referat af mødet den 29. maj 2013 Referat FORTROLIGT.pdf Referat pdf (Kan du ikke åbne den vedhæftede fil, findes referatet også her: Godkendt 3 Meddelelser fra Aalborg Tom: Ansøgninger til BA i Aalborg: Antallet af optag svinger dag for dag. Det svarer nogenlunde til sidste års antal på samme tid. SU reform: Den nye SU reform er næsten vedtaget. Den nye reform får også konsekvenser ude på uddannelserne. Der er ved at blive nedsat en arbejdsgruppe på AAU, som vil se på hvilke problematikker vi kan komme ud for og som vi skal tage højde for, med den nye reform. Loven bliver vedtaget den 28. juni. 4 Meddelelser fra København Hanne: a. - Der er netop ansat 6 nye lektorer rigtigt mange fra læring har budt ind at de gerne vil komme med 100 timer hver. Opslaget er kommet ud mange steder. I København mangler der stadig folk, men det ser ikke så skidt ud som det har gjort. 5 Meddelelser fra CAT-skolen Falk/Winnie: a. Anmodning om turnusakkreditering i form af akkrediteringsansøgning for bachelor i humanistisk informatik, kandidat i kommunikation, interaktive digitale medier og informationsvidenskab er nu sendt til Fakultetet til kvalitetskontrol. I forbindelse med akkrediteringen af informationsvidenskab søges om titelændring fra cand.mag. til cand.it. Anmodningen om titelændring er formelt godkendt af it-vest. Alle ansøgninger har været i høring hos aftagerpanelet. b. Semesterevaluering for forår 2013 er afsluttet for alle semestre under studienævnet opfølgning sker i efteråret Herudover er der på foranledning af Camilla Dindler iværksat undersøgelse omkring undervisning i store hold for 2. semester AAU CPH.

3 c. Undervisningsevaluering for alle studerende, der afslutter enten som bachelor eller kandidat er udsendt umiddelbart efter projektaflevering. Undersøgelsen er ikke lukket endnu. Opfølgning sker i efteråret d. Markedsføring/studievejledning: Det bliver i 2013 produceret en trykt studieguide for alle internationale uddannelser: pt er Human Centered Informatics repræsenteret fra HumInf. Der iværksættes snarest en proces omkring opdatering af al information om de nye kandidatstudieordninger på hjemmesider, studieguiden, uddannelsesguiden mv. Intet yderligere 6 Meddelelser fra SR Aalborg og København?: Matilde: Sandra Jensen er lidt bekymret for hvordan SR skal køre videre i Aalborg, da formanden stopper. SR formanden i København har ligeledes meldt fra, så her er situationen også usikker. Tom Nyvang støtter op om 7 Lokalesituation i København Der har i København været et meget stort pres på lokalerne. Suboptimering på tværs af fakulteter gør det ikke bedre. Der har været overvejelser om at sende 5. semester til Ballerup for at lette presset. Denne løsning er lækket til de studerende, som har heraf har indsendt en klage til dekan og rektor. Ansatte har ligeledes været bekymret for denne løsning, især underviserne på 5. semester, der for en stor del har lavet undervisningsaftaler i lokalområdet. Løsning er nu fundet. 2 seminarrum i Frederikskaj 10, 2. sal, samt 1 konferencelokale. Derudover kan egne lokaler i Frederikskaj 10 dække behovet. 3. sal i Frederikskaj 10, skal ombygges under sommerferien og bør stå klar til studiestart 8 FORTROLIGT: Indstilling af nye medlemmer til aftagerpanelet Udsat fra tidligere Vi bør kigge mere på IT-verden, være bredere geografisk, flere offentlige arbejdspladser og bredere fagligt. Der er ingen regler om hvor mange deltagere der må være i et aftagerpanel. Nedenstående personer vil kunne træde ind uden at der er nogen der skal afgå. Det er ikke så vigtigt at det er alumner fra Humanistisk Informatik. Det er mere vigtigt at de har ansættelseskompetance. Falk foreslår at vi skal overveje nogle internationale aftagere. Vi skal sende en forespørgsel ud til de nuværende om de ønsker at fortsætte. SN beslutter at de foreslåede personer kontaktes. 9 FORTROLIGT: Indstilling af medlemmer til alumnepanel Udsat fra tidligere Akkrediteringsreglerne siger at vi skal have en systematisk kontakt til vores alumner. Med et alumnepanel kan vi få mere omfattende, faglige og indholdsnære diskutioner. Vi vil kunne se hvordan de har trukket trådende fra deres uddannelse og ind i erhvervslivet. Vi kan blive oplyst om fejl og mangler i uddannelsen. Panelet skal selv være med til at sætte dagsorden og være med til at formulere hvad de er til for. SN beslutter at de foreslåede personer kontaktes.

4 10 Udbud af valgfagsmoduler i E2013 valgfag.pdf Vedhæftet er forslag fra vidensgrupperne i Aalborg. En af de oprindelige tanker om valgfag var at vidensgrupperne vil kunne lave valgfag over de emner der optager dem lige nu. Der er delte meninger om hvor vidt valgfagene bør være faste, rotere eller udskiftet fra år til år. Tom foreslår et fast udbud på 7. semester og et mere åbent udbud på 8. semester. Ved et udbud på 9-10 fag, forventes der imellem 20 og 30 studerende på hvert valgfag. 2 af valgfagene er udbudt til hele AAU. Studienævnet vedtager at flg. valgfag udbydes i Aalborg i efteråret 2013: Vidensgruppe Fag Uddannelse faget primært rettes mod Mattering Critical Studies CDO MÆRKK MÆRKK Konsulentrollen i praksis Dokumentar & reality Nye tendenser i medievidenskab Nye tendenser I Det digitale humaniora og forskning Digitale spil i hverdagens fysiske rum Innovation og forretningsudvikling Eventdesign Computing basics for embodied interaction Mediefag Interaktive digitale medier Interaktive digitale medier Tværgående Rektors valgfag Oplevelsesdesign Oplevelsesdesign Studienævnet vedtager at flg. valgfag udbydes i København i efteråret 2013: Fag 1. Konfliktmægling og konflikthåndtering 2. Visuelle Fortællinger 3. Visuelle kulturer og æstetik i digitale kommunikations- og læringsdesign 4. Nye tendenser i markedskommunikation og forbrugerforskning 5. Dokumentarisme, fakta og reality 6. IKT-etik Valgfag 2 eller 5 byttes muligvis ud med et valgfag i Gamification. 11 Godkendelse af semesterevalueringer 7. semester og Praktiksemestrerne v/winnie 7. semester : Godkendt Praktik-semestrerne: Godkendt 12 Studiemiljøundersøgelsen 2013 v/winnie

5 BA Aalborg.pdf BA København.pdf KA Informationsvidenska KA københavn.pdf KA Aalborg.pdf Foreslag til procedure: For hvert campus nedsættes et lille udvalg af en VIP og en studerende og at udvalget på baggrund af SNs kommentarer og egne undersøgelser indstiller en handlingsplan til SN til næste møde. Sandra og Tom vil repræsentere Aalborg Hanne kontaktes angående en gruppe i København 13 Afklaring af PBL-kursus for eksterne studerende på 7. semester, og hvordan sikrer SN, at alle vejledere har tilfredsstillende kendskab til PBL-metoden? v/hanne og Tom Vi forsøger at få alle d-vip på relevante kurser. Studerende kunne tilbydes sommerskole ved optag. Det kunne være færdige studerende som kom og holdt et oplæg om de grundlæggende principper for humanistisk informatik. 14 Takst for bedømmelse af skriftlige opgaver Flere VG-ledere har udtrykt utilfredsfred med taksten på 30 minutter pr. opgave. I 2011 fik man 20 minutter for at rette 10 siders opgaver. I 2012 blev der besluttet at i og med at den studerende skal have feedback, skriftlig, så skal dem der giver feedbacken have 15 minutter ekstra. Taksten med 30 minutter pr. opgave er der en del utilfredshed med i vidensgrupperne. Kollegaer fraråder hinanden at tage denne type opgaver. De vil have 1 time pr. opgave. I takstkataloget, fra det humanistiske fakultet giver 8 siders opgaver, 30 minutter og 15 siders opgaver, 60 minutter. Studienævnet er ikke umiddelbart indstillet på at sætte taksten op, men overvejer at sætte omfanget ned. 15 Mødekalender Efterår 2013 Forslag sendes pr. mail 16 Indkaldelse af punkter til næste dagsorden Intet 17 Eventuelt Tove/Mærk ønsker et overblik over det faglige indhold, der har været på bachelordelen - hvilken litteratur der har været anvendt hele vejen op igennem BA. Moodle Birk, spørges om det er noget han kan sørge for, hen over sommeren.

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl Bilag Orientering Debat Beslutning I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 5/2013

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I T I S K I N F O R M A T I K N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013,

Læs mere

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X Bilag Orientering Debat Beslutning Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 01/2014 Onsdag den 22. januar 2014, kl

Referat af studienævnsmøde 01/2014 Onsdag den 22. januar 2014, kl Referat af studienævnsmøde 01/2014 Onsdag den 22. januar 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 12/2013 Onsdag den 20. november 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 12/2013 Onsdag den 20. november 2013, kl I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 12/2013 Onsdag den 20. november 2013,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 4/2013 Onsdag den 20. marts 2013

Referat af studienævnsmøde 4/2013 Onsdag den 20. marts 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G P I A A M O T F T T + 4 5 9 9 4 0 9 0 1 5 A M T O F T @ I D. A A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 3/2013 Onsdag den 27. februar 2013

Referat af studienævnsmøde 3/2013 Onsdag den 27. februar 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G P I A A M O T F T T + 4 5 9 9 4 0 9 0 1 5 A M T O F T @ I D. A A

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 08/2014 Onsdag den 17. september 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 14 9

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 2/2015 Onsdag den 11. februar 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af studienævnsmøde 1/2015 Onsdag den 14. januar 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 07/2014 Onsdag den 13. august 2014, kl

Referat af Studienævnsmøde 07/2014 Onsdag den 13. august 2014, kl Referat af Studienævnsmøde 07/2014 Onsdag den 13. august 2014, kl. 9.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 14 9 0 0

Læs mere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl. 13.00 15.15 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 02/2014 Onsdag den 19. februar 2014, kl Aalborg: lokale 3.23 København: lokale C

Referat af Studienævnsmøde 02/2014 Onsdag den 19. februar 2014, kl Aalborg: lokale 3.23 København: lokale C Referat af Studienævnsmøde 02/2014 Onsdag den 19. februar 2014, kl. 13.00 15.30 Aalborg: lokale 3.23 København: lokale C1-2.1.023 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 05/2014 Onsdag den 21. maj 2014, kl

Referat af studienævnsmøde 05/2014 Onsdag den 21. maj 2014, kl Referat af studienævnsmøde 05/2014 Onsdag den 21. maj 2014, kl. 12.30 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl. 13.00 15.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl. 12.30 15.30 Aalborg: lokale 5.237 København: lokale C1-2.1.024 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 10/2014 Onsdag den 19. november 2014, kl

Referat af Studienævnsmøde 10/2014 Onsdag den 19. november 2014, kl Referat af Studienævnsmøde 10/2014 Onsdag den 19. november 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 3/2015 Onsdag den 11. marts 2015 kl. 09.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 1 4 9 0 0

Læs mere

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone:

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING

MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING MØDEINDKALDELSE STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING Mødenr.: 10-2010 Dato: 08. december 2010 Sted: Kolding, lokale K 2.51. Starttidspunkt: 10.00 Sluttidspunkt: 12.00 Udsendt af: Karin Esmann

Læs mere

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E 1 4

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A

Læs mere

25. juni 2015 Ref.: crc J.nr.: 6/15. Til stede:

25. juni 2015 Ref.: crc J.nr.: 6/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl. 09.00 12.00 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Torsdag, den 3. april 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, lokale 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION S TUDIENÆVNET FOR MUSIK MUSIKKENS HUS MUSIKKENS PLADS 1 9000 AALBORG SAGSNR: 2018-017-00352 Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 27. februar

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl. 10.30 16.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

28. maj 2014 Ref.: crc J.nr.: 05/14. Til stede:

28. maj 2014 Ref.: crc J.nr.: 05/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

17. april 2015 Ref.: wr J.nr.: 4/15. Til stede:

17. april 2015 Ref.: wr J.nr.: 4/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 09/2014 Onsdag den 29. oktober 2014, kl

Referat af Studienævnsmøde 09/2014 Onsdag den 29. oktober 2014, kl Referat af Studienævnsmøde 09/2014 Onsdag den 29. oktober 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 14 9 0

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 24. FEBRUAR 2010 Forum: Møde afholdt: Studienævnsmøde Tirsdag den 23. februar ØSTER FARIGMAGSGADE 5

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

13. februar 2015 Ref.: wr J.nr.: 2/15. Til stede:

13. februar 2015 Ref.: wr J.nr.: 2/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Uddannelsesevaluering 2013

Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelsesevaluering 2013 Uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik Antal dimittender 1 Svar % BA HumInf - 13 6 46 Informationsvidenskab AAL BA HumInf - 74 25 34 Kommunikation AAL BA

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR VIRKSOMHEDSKOMMUNIKATION, WEBKOMMUNIKATION OG INFORMATIONSVIDENSKAB Mødenr.: 08-2012 Dato: 26. september 2012 Sted: Kolding, lokale K 3.03 Starttidspunkt:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal

Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra Antal Uddannelsesevaluering 2014 Studienævnet for Humanistisk Informatik Nedenstående opsummerer uddannelsesevalueringerne for uddannelserne under studienævnet for Humanistisk Informatik fra 2014. Antal Antal

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010 Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2010 Nærværende evaluering af efterårs-semesteret 2010 er en samlet evaluering af afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Bilagsoversigt til Indledning

Bilagsoversigt til Indledning Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Indledning Bilag: 0a: Det Humanistiske Fakultets Milepælsplan for fortsat kvalitetsudvikling af uddannelserne under studienævnet

Læs mere

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011

Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011 Evaluering Humanistisk Informatik efteråret 2011 Nærværende evaluering af efterårs-semesteret 2011 er en samlet evaluering af afviklede semestre under studienævnet for Humanistisk Informatik. Denne sammenfattende

Læs mere

Handleplan for uddannelse,

Handleplan for uddannelse, Handleplan for uddannelse, -18 Det Humanistiske Fakultets strategi 2016-2021, Humaniora for Verden, fastsætter det overordnede mål for uddannelse på Humaniora til at være fortsat udvikling af kvaliteten

Læs mere

25. august 2015 Ref.: crc J.nr.: 7/15. Til stede:

25. august 2015 Ref.: crc J.nr.: 7/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig

Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig Referat fra studienævnsmødet den 27. maj 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing og Ditte Hartvig Afbud: John Kuada, Rasmus Lindgaard Christensen, Christine

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSSTUDIER Mødenr.: 05-2014 Dato: 25. juni 2014 Sted: Kolding, lokale S 35 Starttidspunkt: 10.00 Sluttidspunkt: 10.55 Udsendt

Læs mere

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T.

I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B. Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T. I N S T I T U T F O R K U N S T - OG K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato: 3.

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi

Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi Institut for Datalogi Selma Lagerlöfs Vej 300 9220 Aalborg Øst Dato: 09-10-2019 Uddannelseskoordinatorer og uddannelsesgrupper på Institut for Datalogi I dette dokument beskrives organiseringen af uddannelseskoordinering

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl. 12.30 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere