Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere"

Transkript

1 Referat af studienævnsmøde 02/2019 Onsdag den 20. februar 2019 kl Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E A A L B O R G E V A A L T H O F F B E N G A A R D T E A H U M. A A U. D K K D M. A A U. D K S A G N R : VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Gorm Larsen (GL) - København Iben Bredahl Jessen (IBJ) - Aalborg Ole Ertløv Hansen (OEH) - Aalborg Jens F. Jensen (JFJ) Aalborg Finn Thorbjørn Hansen (FTH) Aalborg VIP suppleanter Bolette Blaagaard (BB) København Studerende (stemmeberettiget) Diana Grøndahl Thomassen (DGT) Aalborg Line Wigard (LW) - Aalborg Studieleder (observatør) Tom Nyvang (TN) Aalborg VIP (observatører) Camilla Dindler (CD) - København TAP (observatører) Karen Holm Greve (KHG) København Karin Jensen (KJ) København Bjarke Madsbøll (BM) København Eva Althoff Bengaard (EAB) Aalborg Jette Due Nielsen (JDN) Aalborg Pia Knudsen (PK) Aalborg Winnie Borup Ritterbusch (WBR) Aalborg Julie Christiansen (JC) Aalborg Pia Thorsen (PT) Aalborg Lotte Brunø (LB) Aalborg Studievejledning (observatører) Kristoffer Uhrenholdt (KU) - København Caroline Margrethe Pedersen (CMP) - København Camilla Kyvsgaard Hansen (CKH) Aalborg Freya Fabricius Holst (FFH) Aalborg Rikke Ljungkvist Knøss (RLK) - Aalborg StudenterRådet (observatører) Morten Steffensen Nikolajsen (MSN) - Aalborg Katja Thyra Pedersen (KTP) - Aalborg

2 Referat Kan du ikke åbne filerne i dagsordenen, er de tilgængelige i studienævnets fælles mappe: \\id.aau.dk\studies\hum_sn-huminf\2019\studienævnsmøder 1 Konstituering Efter kort præsentation af de tilstedeværende blev studienævnet konstitueret. Ole Ertløv Hansen blev genvalgt til formandsposten. Line Wigard blev valgt til næstformand. 2 Godkendelse af dagsorden v/alle Godkendt 3 Godkendelse af referat af møde den 9. januar 2019 v/alle Referat pdf Godkendt 4 Meddelelser fra Aalborg : 1. Instituttets besparelser på personaleområdet har skabt en del usikkerhed I og omkring bemandingsplaner, der stadig ikke er fuldt fastlagte for F19. Der har været forsinkelser i udmeldinger omkring undervisere og moduler står stadig uden påsætning det har ligeldes skabt bump i forhold til SOL. 2. Der er udsendt en ny eksamensordning, som vi fik til høring få dage før den skulle gå i luften. Der var adskillige dele vi gjorde indsigelser imod det meste fik vi medhold i forhold til. Det skal dog stadig bemærkes at der nu er regler for udmelding af eksamensdatoer. Regler for censors høring i skriftlige eksamensopgaver og ny frister i forbindelse med forsinkede specialer. Ad. 2: Der er også nye regler vedr. re-eksamen. Studie-TAP finder det kritisabelt, at høringsfristen var så kort, at kritiske input fra studie-tap ikke nåede med. Vedr. aktiv deltagelse: Studielegalitet har den 12. februar meddelt, at aktiv deltagelse tæller som prøveforsøg fra og med indeværende semester. Informationen sendes ud til studerende og VIP asap. Det medfører tidskompensation til modulkoordinatorerne. 5 Meddelelser fra København v/camilla: 1. Det ser ud til, at vi får flere medlemmer i studenterrådet, hvoraf tre (fra 2. sem sem. KOMM) på nuværende tidspunkt er interesserede i at deltage i SN-møder, dvs. optræde som for- og næstformand/kvinde. Det er glædeligt. Det kommer vi forhåbentlig til at se til næste SN-møde. Der afholdes Forskningens Dag fredag den 1. marts. Alle studerende er inviteret, og 9 VIP vil præsentere deres forskning. 6 Meddelelser fra studieledelsen v/tom og Winnie: 1. - OEH/ PT Snarest Studieledelsen har viderebragt Studie-TAPs kommentarer til eksamensordningen til dekanen. Det er klart utilfredsstillende med en frist på kun 2 dage for høring.

3 Der skal de kommende år øget fokus på, om vores uddannelser imødekommer de øgede krav til digitalisering. Det Strategiske Uddannelsesråd, som består af studieledere, SN-formænd og repræsentanter for de studerende, har bedt studienævnene kigge nærmere på deres studiestarts-aktiviteter, som vurderes at være en af de faktorer, der er med til at påvirke frafaldet blandt nye studerende. SOL-projektet har i pilotfasen ikke fungeret tilfredsstillende, men projektet fortsætter i forbindelse med planlægningen af E2019. SOL-organisationen forsøger at rette op iht. de evalueringer, de har modtaget herunder blandt andet, at koordinatorerne ønskes tilbage som de primære planlæggere, og at der skal ryddes op i kommunikationsgangene. Der er fra ITS side fundet uhensigtsmæssigheder i softwaren, men systemet fungerer på andre institutioner, og ITS har stadig tiltro til, at det også kan komme til at fungere på AAU. KDM roses for indsatsen, der er gjort. 7 Meddelelser fra StudenterRådet Aalborg 1. - København 1. StudenterRådet i Aalborg har på deres seneste møde diskuteret hvilke forventninger, der møder studerende fra IDM, i kraft af at de står med en cand.it-uddannelse. De efterspørger af den årsag undervisning, der som minimum giver dem en basisforståelse for programmering. Samme forespørgsel er kommet fra IS. I KBH findes det som valgfag. For de studerende i AAL kan der henvises til Lynda.com. Systemet synes dog at være svært at finde frem til. Underviserne skal opfordres til i højere grad at udbrede kendskabet om Lynda.com. De to SR i hhv. AAL og KBH opfordres til at samarbejde, og evt. benytte sig af videolink hvor fælles diskusioner kunne være aktuelle. 8 Unipædagogisk inspirationspunkt v/mie Buhl Studienævnsmøde.pp tx Udsættes til næste møde. Theory-generating practice LOM.pdf 9 Kvalitet og kvalitetssikring: og Winnie 1. Status vedr. tilgængeliggørelse af semesterevalueringer for de studerende Semesterevalueringerne for F2018 lægges på hjemmesiden snarest. Der er krav om, at rapporterne fra Surveyact skal være offentligt tilgængelige. SNs behandling af semesterevalueringerne ligger også på hjemmesiden. Derudover vælger SN for fremtiden at lægge semesterkoordinatorernes indledende facts og kommentarer fra koordinatorrapporterne ud. Vi gør normalt ikke opmærksom på, at der er tilføjet nye evalueringer til hjemmesiden. Men semesterkoordinatorerne opfordres fremover til at linke til dem på moodle. PT Snarest (Der er afholdt møde om nyt standard-spørgeskema, som vil blive fremlagt for studienævnet igen.) 10 Den økonomiske situation Kortsigtede og langsigtede tiltag og udviklinger Fra reaktiv til proaktiv handlen.

4 Forslag til reduktioner i timeforb Timebudgettet for E2019 skal reduceres med ca timer. OEH gennemregner tallene på baggrund af følgende forslag til reduktioner: a) Social Analytics udbydes ikke (besluttet på tidligere møde) b) Mediefag og 1. sem. KDM (inkl. INF) samlæser modulet Medieproduktion (belsuttet på tidligere møde) c) 9. semester/forskningsmetodologi: IS, IA og Pd samlæser. OD/IDM samlæser eventuelt efter ny model med udvidet modul. Da der undervises på hhv. dansk og engelsk på de to retninger, er det ikke muligt at samlæse i KBH. d) Der køres max. 6 valgfag i AAL og 4 i KBH, og der fastsættes minimum for antal deltagere. 2 af de udbudte valgfag skal være på engelsk (gælder begge lokationer). Hvis der kun er 10 eller færre studerende tilmeldt, afgør modulkoordinator hvorvidt et valgfag skal aflyses. e) På 7. sem. KOM afvikles max. 3 studievalgfag på hver lokation. Tillæg baseret på antal studerende fjernes i stedet øges den faste takst med 8 timer. f) Hidtidigt tillæg baseret på antal studerende afløses af faste trin for hhv. små og store hold. Det blev kommenteret, at en konsekvens af at aflyse moduler pga. for få deltagere er, at de studerende mister muligheden for at tone deres uddannelse. I AAL har man på KOM introduceret en ny model vedr. FM-opgaven og specialeopstart. Den nye model for FM/specialestart betyder, at de studerende først får godkendt en opgaveformulering til specialet, og derefter får tildelt en specialevejleder. Denne bliver så også vejleder på FM-opgaven. OD og IDM opfordres til at køre efter samme model, og det bør undersøges, om der er mulighed for fælles aktiviteter. I KBH afleveres FM-opgaven i begyndelsen af december, og derefter starter de forberedelserne til specialet. 11 Fusa-projektet hvordan ser SN sin rolle i den foreslåede planlægningsramme? Formålet med tiltaget at eliminere nogle af de problemstillinger, der har været i forbindelse med undervisningsplanlægning og timeregnskaber for institut, studier og for den enkelte medarbejder. Der blev udtrykt bekymring for, at VG-ledernes og semesterkoordinatorernes arbejdsopgaver kompliceres med den nye model. Det er imidlertid ikke hensigten, at semesterkoordinatorerne har ansvar for mandskabspåsætning - deres rolle er at planlægge ud fra det mandskab, der allokeres. (OEH har kommenteret Overfor FUSA er det blevet pointeret at processen bør have to mål. En afmontering af timejagten og gennemarbejdede semesterbeskrivelser, der kan godkendes af SN dette er ikke for nuværende ekspliciteret i processen, det bør indskrives) 12 Udmeldelsesbegrundelser kan der uddrages noget generelt umiddelbart nej, men det er også en konklusion Udsættes til næste møde.

5 13 SO-revision Budgetgrundlag MANDSKABSPLAN NY-MANDSKABSPLA model for (efter SO-revision).docCPH (BA-revision) (man 2019 AAL (BA-revisioSO-revision 3.0 (integr OEH indkalder til separat møde. 14 Eventuelt - r til fremtidige møder: Gennemgang af undervisningstakster og evalueringstakster Evaluering af modullitteratur i projekter og vejledergodkendelse af litteratur Pædagogisk sigte/muligheder med digital eksamen Adgangskrav kan vi formidle dem mere tydeligt/effektivt? Markedsføring: MPACT-skolen v/tom har tilbudt op til til markedsføring i form af ny profil-film. Har vi noget ønske og hvad? Regler og retningslinier for gruppedannelsesprocessen (Ref ) Formål og retningslinier for obligatorisk interview i forbindelse med praktikforløb (Ref ) Mødekalender - Forår 2019: Onsdag den 20. februar kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 20. marts kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 24. april kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 15. maj kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 12. juni kl i lokale / (Glasburet) Onsdag den 21. august kl i lokale / (Glasburet)

Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 04/2019 Onsdag den 24. april 2019 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 03/2019 Onsdag den 20. marts 2019 kl. 12.30 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 11/2018 Onsdag den 14. november 2018 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N O G P S Y K O L O G I K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 04/2018 Fredag den 23. Marts 2018 kl. 09.00 12.00 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 12/2018 Onsdag den 5. december 2018 kl. 12.30 15.30 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION OG PSYKOLOGI KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER RENDSBURGGADE 14 9000 AALBORG EVA ALTHOFF BENGAARD

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 7/2017 Onsdag den 23. august 2017 kl. 10.30 16.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 6/2017 Onsdag den 21. juni 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 10/2017 Onsdag den 22. november 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C

Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl Aalborg: lokale København: lokale C Dagsorden til studienævnsmøde 5/2017 Onsdag den 24. maj 2017 kl. 12.30 15.30 Aalborg: lokale 5.237 København: lokale C1-2.1.024 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 07/2018 Onsdag den 13. juni 2018 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 8/2017 Onsdag den 20. september 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 2/2017 Onsdag den 8. februar 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 3/2016 Onsdag den 16. marts 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 05/2018 Onsdag den 18. April 2018 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 9/2016 Onsdag den 26. oktober 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 2/2016 Onsdag den 17. februar 2016 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl

Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl Referat af Studienævnsmøde 4/2016 Onsdag den 20. april 2016 kl. 13.00 15.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af Studienævnsmøde 11/2015 Onsdag den 9. december 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 01/2018 Onsdag den 10. januar 2018 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 11/2017 Onsdag den 13. december 2017 kl. 09.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 6/2016 Onsdag den 22. juni 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 9/2017 Onsdag den 25. oktober 2017 kl. 12.30 16.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl Deltagere Referat af Studienævnsmøde 3/2017 Onsdag den 22. marts 2017 kl. 12.30 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af studienævnsmøde 1/2015 Onsdag den 14. januar 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A

Læs mere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere

Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl Deltagere Studienævnsmøde 8/2015 Onsdag den 16. september 2015 kl. 13.00 15.15 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar Deltagere Referat af Studienævnsmøde 1/2017 Onsdag den 18. januar 2017 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013

Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 8/2013 Onsdag den 26. juni 2013 P I A

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 6/17 - d. 14. juni 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A)

AAL: Rendsburggade CPH: CPH ACM15 (A) Studierådsmøde MPACT skolen d. 29. november 2017 kl. 12.00-14.00 AAL: Rendsburggade 14 5.237 CPH: CPH ACM15 (A) 2.1.022 S C H O O L O F M U S I C, M U S I C T H E R A P Y, P S Y C H O L O G Y, A R T C

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 5/2015 Onsdag den 13. maj 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 INSTITUT FOR KOMMUNIKATION S TUDIENÆVNET FOR MUSIK MUSIKKENS HUS MUSIKKENS PLADS 1 9000 AALBORG SAGSNR: 2018-017-00352 Referat fra møde i Studienævnet for Musik 02/19 - d. 27. februar 2019 27. februar

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl Deltagere

Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl Deltagere Referat af studienævnsmøde 10/2016 Onsdag den 23. november 2016 kl. 13.00 15.30 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september Deltagere Referat af Studienævnsmøde 8/2016 Onsdag den 21. september 2016 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A

Læs mere

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone:

Dagsorden. Referat fra møde i Studienævnet for Musik 7/17 - d. 17. august august 2017 Ref.: CRC J.nr.: 7/17 - Workzone: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013, kl I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I T I S K I N F O R M A T I K N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 13/2013 Onsdag den 11. december 2013,

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 08/2014 Onsdag den 17. september 2014, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK R E N D S B U R G G A D E 14 9

Læs mere

Studienævnsmøde den 20. december 2018

Studienævnsmøde den 20. december 2018 Studienævn for Efteruddannelse i Læring og Filosofi Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 30.1.2019 Studienævnsmøde den 20. december 2018 Til

Læs mere

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X

Dagsorden/referat. Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober Orientering. Beslutning. Debat. Bilag. 1 Godkendelse af dagsorden X Bilag Orientering Debat Beslutning Referat af studienævnsmøde 10/2013 Onsdag den 2. oktober 2013 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august Deltagere

Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august Deltagere Referat af Studienævnsmøde 7/2016 Onsdag den 24. august 2016 Deltagere I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl Referat af studienævnsmøde 7/2013 Onsdag den 29. maj 2013, kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 5/2013 Onsdag den 10. april 2013, kl Bilag Orientering Debat Beslutning I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0 A A L B O R G Referat af studienævnsmøde 5/2013

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København

Deltagere VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Gorm Larsen (GL) København Referat af Studienævnsmøde 2/2015 Onsdag den 11. februar 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0 0

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Referat af studienævnsmøde 6/2015 Onsdag den 17. juni 2015 kl. 13.00 15.30 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl Aalborg: Rbg.14, lokale København: ACM 15, lokale C1-2.1.

Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl Aalborg: Rbg.14, lokale København: ACM 15, lokale C1-2.1. Referat af Studienævnsmøde 10/2015 Onsdag den 18. november 2015 kl. 13.00 15.30 Aalborg: Rbg.14, lokale 5.237 København: ACM 15, lokale C1-2.1.024 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar

Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl Deltagere Mailliste VIP (stemmeberettiget) Til stede Afbud Kommentar Studienævnsmøde 7/2015 Onsdag den 19. august 2015 kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N K O M M U N I K A T I O N O G D I G I T A L E M E D I E R R E N D S B U R G G A D E 1 4

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 26. februar 2019 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Xenia Jørgensen Uth (XJU), næstformand Jesper Franch (JF) Erika Spaich (ES) - deltog fra punkt 6 Lars Domino

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes.

Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes. BA-Mediefag SN er enig med koordinators anbefalinger vedr: Yderligere fokus på videnskabsteori - SN anbefaler at der afholdes et dialogmøde med projektvejlederene inden vejledningen påbegyndes. Eksamensperioden

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Referat af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: :00, Fib. 4, lokale 1.06.

Referat af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: :00, Fib. 4, lokale 1.06. Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn af Studienævnsmøde afholdt mandag den 4. februar 2019 kl.: 10.00-12:00, Fib. 4, lokale 1.06. Deltagere i mødet: Liselotte Madsen (LLM), Sten Bønsing (SB), Thomas

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl

Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl Referat af studienævnsmøde 11/2013 Onsdag den 23. oktober 2013, kl. 09.00 12.00 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N H U M A N I S T I S K I N F O R M A T IK N Y H A V N S G A D E 1 4 9 0 0

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk

Dagsorden. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Dimensionering v/mk. 3. Bemanding i efteråret 2015 v/mk. 4. Information vedr. karakterbekendtgørelsen v/mk I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017

Referat fra møde i Studienævnet for Musik 3/17 - d. 16. marts 2017 I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G S AG S N R: 2017-017-00141 Referat fra

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat:

Studiemiljøundersøgelsen blev behandlet på Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræts møde 22. september 2016 og følgende blev ført til referat: SUND fakultet Att.: Bodil Brander Studienævn for Sundhed, Teknologi og Idræt Niels Jernes Vej 12, A5 9220 Aalborg Øst Telefon: 9940 8008 Email: mk@hst.aau.dk www.smh.aau.dk Dato: 10-01-2017 Redegørelse

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere