Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder Ad. 1 Banen"

Transkript

1 Beretning Hedensted Golfklub 2018/19 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Cafe/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi Ad. 1 Banen Som golfspiller kan vi næsten ikke være bekendt at klage over varmt og solrigt vejr, men i forhold til at vedligeholde en golfbane, blev det bare lidt for meget af det gode i Aldrig i den tid vi har haft vores golfklub, har der været tørt i så lang en periode. Alt græs, der ikke kunne vandes blevet sveget af og banen stod flot og gul i flere uger. Det var ikke de bedste betingelser for golfspillet, men omvendt var det gode tider for os, der ikke slår så langt. Banen tog desværre skade af tørken og selv om den blev grøn igen sidst på sæsonen, var der stadig områder og huller uden græs. Greens kan vi jo vande, så i starten klarede de sigt fint, men hen omkring sommerferien blev flere af dem ramt af svamp og først sidst på sæsonen, var de ved at være på plads igen. De mange træer vi gennem årene har plantet for at forme og forskønne banen led også under vandmanglen. Selv om flere frivillige hjalp til med at køre vand ud, er det sikkert, at nogen af træerne er gået tabt. Det bliver lidt spændende at se hvor mange, når nu træerne skal springe ud her i foråret. Vi har heldigvis plantet dem lidt tæt, så enkelte træer kan godt undværes. Vi håber på det bedste.

2 Fra årets start har vi fået nye golfbiler, og det har fungeret rigtigt godt. Udlejer står for al vedligeholdelse, og der er virkelig blevet leveret en fin service. I forbindelse med de nye golfregler bliver banens markeringer ændret, så der fremover kun er røde pæle, og på teestederne vil der fremover være afstandsmarkeringer i stedet for de tidligere farvede markeringer. Vist nok af hensyn til de farveblinde. Vores chefgreenkeeper Claus vil senere I dag fortælle lidt grundigere omkring banen og den pågående udvikling, så her vil jeg kun i punktform fortælle om de arbejder der er blevet gennemført i 2018: Driving Range er blevet etableret med nyt boldhus. Der er etableret udsalgssteder med græs Der er opsat skillevægge, så vi kan undgå at slå bolde over i husene på højre side Der er bygget ny terrasse foran klubhuset Der kommer overdækning på terrassen i form af store parasoller der er købt hjem Der er kommet lys på søerne i de mørke perioder Springvandet vil blive forbedret Der er nyt teested og bunkers på hul 17 Der er nyt teested og bunkers på hul 18 Der er lavet omfattende dræning på hul 4 Der er ryddet op i træerne ved hul 6 P-pladsen er færdiggjort med træer og grus overalt, og er blevet virkelig flot Sidst men ikke mindst så har vi fået nyt fadølsanlæg Fra bestyrelsen skal der lyde en stor tak til banepersonalet, Sølauget og Husudvalget, sponsorer og alle andre, der igennem året har ydet en fantastisk indsats. Ad. 2 Medlemsudvikling Ved en ihærdig indsats for at tiltrække og fastholde medlemmer er det lykkedes at fastholde det samlede medlemstal på ca. 950.

3 Antallet at fuldt betalende medlemmer er steget med 14 fra 577 til 591 medlemmer, men det samlede antal aktive golfspillere er desværre faldet med 11 fra 873 til 862 medlemmer. Det er især blandt de unge, at vi oplever nedgang i medlemstallet idet ynglinge, juniorer og legegolfere tilsammen er faldet med 18 medlemmer. Golfen som helhed har svært ved at tiltrække nye medlemmer, og især blandt de yngre. Sammenlignet med klubberne på landsplan og med klubberne i vores nærområde klare vi os godt, men for at fortsætte den positive udvikling i Hedensted Golfklub, er det rigtigt vigtigt, at vi ikke kun kan fastholde, men også reelt øge medlemstallet i de kommende år. Vi syntes vi har de nødvendige forudsætninger. Der bygges masser af nye boliger i vores nærområde, både i Hedensted og i Bredballe. Vi har en dejlig bane. Vi har en god cafe. Vi har glade og positive medlemmer. Skulle det så ikke kunne lykkes at lokke nogen af de mange nye tilflyttere til at komme og hygge sig med os? I bestyrelsen tror vi på det kan lade sig gøre, men vi er også klar over at konkurrencen fra andre sportsgrene er stor, og vi har derfor besluttet, at vi i de kommende år vil øge indsatsen yderligere. I løbet af 2019 vil vi forsøge at etablere et nyt laug i lighed med sølauget og husudvalget. Medlemslauget, eller hvad det nu skal hedde, får til opgave at øge medlemstilgangen i Hedensted Golfklub. Der er behov for kreativitet, planlægning og gennemførsel af initiativer, der kan sikre, at det sker. Der vil også være deltagelse fra bestyrelsen, så der er adgang til ressourcer i det omfang det må være nødvendigt. Det er en rigtig spændende opgave og har nogen af jer lyst til at deltage, er i velkomne til at kontakte Michael Kongsmark, og så vil I høre fra os, når den nye bestyrelse er blevet konstitueret. Med hjælp fra vores pro og et godt juniorudvalg, håber vi, at vi i 2019 kan tiltrække flere unge mennesker. Et sundt ungdomsarbejde er vigtigt for en velfungerende klub. Der er etableret samarbejde med naboklubberne og sammen har vi bl.a.

4 afholdt sommerlejr. Øget aktivitet for legegolferne og et aktivt juniorudvalg kommer til at spille en vigtig rolle i at få flere unge mennesker til at komme og spille golf i vores klub. Tak til juniorlederne for deres store indsats. En ting er at få nye medlemmer, noget andet er at fastholde dem vi allerede har. Mange analyser viser, at de medlemmer en golfklub taber, tabes fordi medlemmet ikke socialt har kunnet finde sig tilrette i klubben, eller fordi det føles for svært at få spillet lært. Derfor vil vi også i 2019 gøre en ekstra indsats omkring indslusningen af nye medlemmer. Vi ved fra vores undersøgelser, at de nye medlemmer føler sig godt modtaget i begynderudvalget, men vi ved også, at det for nogen er en lidt svær overgang, fra man er færdig som begynder, og til man efterfølgende får etableret et socialt netværk i klubben. For den gruppe der har det lidt svært med spillet vil vi etablere Klub 36, som bliver et sted, hvor spillere med handicap over 36 vil kunne mødes og få glæde af at spille med hinanden. Omkring det sociale løser vores sektions en del af denne opgave, men I som medlemmer må også gerne være opmærksomme på at hjælpe de nye medlemmer til at finde kammeratskabet og glæden ved golfspillet i klubben. Begynderudvalget har en vigtig rolle i at få konverteret prøvemedlemmer til nye medlemmer, og de fortsætter deres gode indsats, så de udover onsdagsmatcherne også vil være aktive, når de nye grupper er til træning hos Anders. De gør virkelig en stor og fin indsats, og i 2018 lykkedes det at få indmeldt 90% af de 50 prøvemedlemmer der startede i foråret. Det

5 er virkeligt flot, da det ikke er unormalt, at man kun får omkring 30% meldt ind. Og vi er kommet rigtigt godt i gang i Vi har fået 20 nye spillende medlemmer, og de begynderhold, der starter i april, er allerede fuldtegnede. Det er den bedste start på sæsonen i flere år. Og så plejer jeg at sige, at vi af erfaring ved, at de bedste sælgere vi har, er de eksisterende medlemmer, så vi håber I vil gøre en indsats for at fortælle venner og naboer, der endnu ikke spiller golf, om de aktiviteter vi hele tiden har i gang. Aktiviteterne fremgår af hjemmesiden og ellers er i mere end velkomne til at ringe og spørge i sekretariatet. ØGR ordningen er en af de største greenfee-ordninger i Danmark. Der blev solgt i alt fritspilskort. Der blev spillet i alt runder golf. Vi solgte selv 304 kort, hvilket er på niveau med sidste år. Vi kan med glæde konstatere at ordningen fortsætter igen i Det er aftalt mellem klubberne at prisen sættes op fra 900 til 915 kr. Spil hos ØGR-klubberne uden fritspilskort koster uændret 250 kr. pr. runde. De samlede indtægter fra medlemskontingenter er i 2019 budgetteret på samme niveau som i Ad 3. Sponsorarbejde & kommercielle aktiviteter Nettosponsorindtægterne steg i 2018 med 27% i forhold til året før, eller til i alt 493 t.kr. Tager vi højde for, at vi samtidig får en række sponsorater i form af naturalier er hjælpen fortsat på et meget flot niveau. Vi håber, at vi kan opretholde støtten fra vores sponsorer i 2019 og har valgt at budgettere sponsoraterne på samme niveau som i Vi er i bestyrelsen utroligt taknemmelige for den støtte vi har fået fra vores sponsorer, og vi glæder os til samarbejdet fremover.

6 Som medlemmer kan I vise jeres taknemmelighed ved at støtte sponsorerne, når I skal vælge leverandør derhjemme eller på jeres arbejdspladser. Sponsorindtægterne sparer et fuldtidsmedlem omkring 750 kr. om året i kontingent. Det skal vi huske at påskønne. Indtægterne fra company-dage er fortsat på et forholdsvis lavt niveau, men vi håber på bedring i de kommende år. Arrangementerne er vigtige for den samlede trafik i klubben, og dermed også for økonomien i cafeen og i shoppen. Greenfee indtægterne er en smule lavere i 2018 end året før. Især er det ikke lykkedes at holde vores andel af gæster i ØGRordningen. Vi ved reelt ikke hvorfor, men vi ved at gode baneforhold hurtigt rygtes og kan bidrage til flere besøg, så vi håber vi kan distancere os positivt fra de andre klubber i ordningen i den nye sæson. Ad 4. Medlemstrivsel Det kan være vanskeligt at måle, om vores medlemstrivsel udvikler sig i den rigtige retning, men taget ud fra de ydre tegn - opbakning til de afholdte arrangementer, deltagelse i vores turneringer og antallet af skriftlige klager til bestyrelsen så har vi igen i 2018 haft en god sæson med masser af hyggeligt kammeratskab. Dog har interessen for vores turneringer, været lidt vigende i Vi vil arbejde på at rette op på dette i 2019, med yderligere indsats fra bestyrelsen og sekretariatet. Det er bestyrelsens opfattelse, at de mange, der deltager med frivilligt arbejde, også med deres indsats og kammeratskab bidrager til det gode sociale miljø i klubben. Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige, hvad enten de deltager i de forskellige udvalg, i Sølauget, i Husudvalget eller på anden måde. Begge vores elitehold fik mange gode udfordringer i 2018, 2. holdet vandt deres pulje, men da første holdet tabte deres og rykkede ned hjalp det ikke 2. holdet. Begge hold deltager igen i år, og som noget nyt har vi også et damehold med. Det bliver spændende at følge holdene.

7 På juniorsiden er det planen, at der i løbet af sæsonen skal laves fælles træning med senior eliten for de bedste juniorer, så en eventuel senere overgang til eliteholdet, kan blive så let som mulig. Fra begyndelsen af 2015 har vi haft et IT-modul, der sikre at vi med faste mellemrum får feedback fra både medlemmer og gæster. Det er en god inspiration for bestyrelsen, der nu mere målrettet kan arbejde på de ønsker medlemmerne har. Svarprocenterne fra medlemmerne har været lidt faldende, og vi vil gerne opfordre til, at I alle husker at svare, når spørgeskemaerne bliver sendt til jer. Svarprocenter og undersøgelsernes kvalitet hænger selvfølgelig sammen. Alle sektions har haft en rekord stor tilslutning fra medlemmerne i Bestyrelsen takker bestyrelserne i sektions for deres store arbejde, og håber deres aktiviteter kan udbygges yderligere i 2019 til glæde for klubbens medlemmer. Ad 5. Klubhus og cafe Frivillige har også på dette område ydet en stor indsats og vores gamle bygninger fremstår alle flotte og i fin vedligeholdt stand. Måske lige med undtagelse af gavlen i den gamle del af cafeen. Her er bindingsværket nu så råddent, at der skal foretages forbedringer. Det er rigtigt dyrt at reparere bindingsværk og vi arbejder derfor med forskellige planer for udbedring. Vi har fået lavet tegninger på en egentlig sammenbygning af Valhalla og hovedbygningen. Begge løsninger koster ret mange penge og vi leder efter muligheder for finansiering, inden vi kan tage endelig stilling. Tak til de frivillige og sponsorer, der igen i 2018 har ydet en stor indsats. Anette har fra starten af sæsonen valgt at køre cafeen med et lidt mindre produktudvalg, men til gengæld til noget lavere priser. Det er vist sig at være en succes, og cafeen har i store dele af året haft virkeligt travlt. Ikke kun golfspillere, men også gæster fra byen har fundet vej til cafeen.

8 Også med Anettes hjælp er der igen kommet rigtigt meget liv på terrassen. Så meget at vi flere gange sidste år ikke kunne være der. Vi har derfor fået udbygget terrassen, så vi nu kan være betydeligt flere mennesker, og samtidig få et helt fantastisk udsyn over greens på både hul 9 og hul 18. Den nye terrasse bliver næsten helt overdækket af store parasoller, så vi forhåbentlig kan nyde den i endnu flere timer i den nye sæson. Selv om der har været ekstremt travlt i sæsonen, har Anette vist at hun er mere end almindeligt energisk og foretagsom. Der har været afholdt flere spændende arrangementer, med rigtig god tilslutning. Jeg har selv været med til et par stykker, og kan anbefale andre at deltage. Anette bidrager til det gode liv i klubben, og hjælper samtidig med at skabe ny trafik. Præcist som vi har ønsket os. Vi synes i bestyrelsen, at det er vigtigt, at vi har en cafe i Hedensted Golfklub og vi har derfor besluttet, at vi også i 2019 fastholder forpagtningsafgiften på et forholdsvist lavt niveau, så Anette forhåbentlig kan skabe sig en rentabel forretning. Vi håber I vil fortsætte jeres opbakning til cafeen. Ad 6. Pro en Vi har i 2018 haft en aftale med Talal, der jo også driver shop og træningsaktiviteterne i Vejle Golfklub, om at han sammen med Anders Smidt-Hansen og Christina Nielsson står for vores træningsaktiviteter og driften af vores proshop. Ordningen har efter bestyrelsens opfattelse fungeret godt, og der har været positive tilbagemeldinger fra medlemmerne. Vi har derfor besluttet at fortsætte med ordningen i Det har desværre ikke været muligt at tilbyd vintertræning i år, da den hal vi lånte, er blevet lejet ud til anden side. Vi vil forsøge at finde en ny løsning til næste vinter. Vi glæder os til en nye aktiv sæson med Talal, Anders og Christina. Ad. 7 Økonomi

9 Samlet har vi haft et overskud på 75 t. kr., hvilket er på niveau med det budgetterede resultat og lidt bedre end sidste år. Årets likviditetsforskydning er opgjort til +231 t.kr., der er er brugt til nedbringelse af kassekreditten. Der er samtidig afdraget 353 t.kr. på den langfristede gæld. Der er for 2018 budgetteret med et overskud på 71 t.kr.. Middelfart Sparekasse har givet accept af finansieringen, hvis vi overholder budgettet i Vi bad sidste år om hjælp til at søge om momsrefusion. Det var et krav at mindst 100 medlemmer frivilligt indbetalte hver 200 kr. Der var virkelig fin opbakning og vi har nu søgt om momsrefusionen. Desværre kender vi ikke resultatet før i oktober/november, men vi håber vi kan opnå en samlet besparelse på over 100 t.kr. Det er rigtigt mange penge og vi vil senere i dag bede om hjælp til at søge igen i Regnskabet, budgettet og likviditeten gennemgås mere detaljeret under generalforsamlingens punkt 3 og 4. Til slut vil jeg sige tak til sekretariatet for en super god service til medlemmerne og til bestyrelsen for deres store og konstruktive indsats i PK/

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition.

Generelt stod banen rigtigt flot i Købet af nye maskiner til indgangen på sæsonen viste sig at være en god disposition. Beretning Hedensted Golfklub 2017/18 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder Ad. 1 Banen

Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder Ad. 1 Banen Beretning Hedensted Golfklub 2016/17 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Vi reagerede på utilfredsheden ved at gå tilbage til klipningsmønsteret fra 2014, og fra sommerferien og resten af sæsonen var banen i fin stand.

Vi reagerede på utilfredsheden ved at gå tilbage til klipningsmønsteret fra 2014, og fra sommerferien og resten af sæsonen var banen i fin stand. Beretning Hedensted Golfklub 2015/2016 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat

Læs mere

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen.

Sølauget har arbejdet hårdt for at sikre, at arealerne omkring banen er blevet godt vedligeholdt både før og i løbet af sæsonen. Beretning Hedensted Golfklub 2014/15 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13

Beretning Hedensted Golfklub 2012/13 Beretning Hedensted Golfklub /13 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9. Økonomi

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Ad. 1 Banen. Lidt afhængig af vejret venter vi at kunne åbne hullet omkring sommerferien 2014.

Ad. 1 Banen. Lidt afhængig af vejret venter vi at kunne åbne hullet omkring sommerferien 2014. Beretning Hedensted Golfklub 2013/14 Fokusområder 1. Banen 2. Medlemsudvikling 3. Kommercielle aktiviteter 4. Marketing/kommunikation 5. Medlemstrivsel 6. Restaurant/klubhus 7. Pro en 8. Sekretariat 9.

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet

Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet Marketing/kommunikation 1. Ny hjemmeside Ny hjemmeside - startede i maj måned Medlemsundersøgelsen gennemført. Facebook gruppe oprettet 2. Målsætning for 2013 Der udarbejdes en kommunikationsplan inden

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. april 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2013/2014 Kære medlemmer, Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2013/2014 Den forgangne sæson har på mange måder været spændende. Vi skulle i denne

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. september 2016 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Karsten Fabrin (KF), bestyrelsesmedlem Michael Andersen (MA), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Til stede var: Benny Larsen Michael Svendsen Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: John Friis Per B. Nielsen.

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Formandsberetning 2018

Formandsberetning 2018 Kære medlemmer Dette vores første år efter fusionen mellem Ikast Golf Klub og Tullamore Golf Club har været et både spændende men også turbulent og udfordrende år. Desværre blev Lars Søgaard, som vi netop

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020

Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark. Vision & Strategi 2020 Velkommen til Golf i Søllerød Naturpark Vision & Strategi 2020 Hvorfor er vi her i dag? (Agenda fra 2. oktober 2017) Vi vil gerne i dialog med jer som medlemmer Den overordnede målsætning for klubben er

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Sportsudvalget Logotøj Ungdommen Turneringsudvalget. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 06. marts 2018 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), Næstformand Lars Christensen (LC), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE), bestyrelsesmedlem

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019

God sommer. Baneguide Nr. 2 - juni 2019 Nr. 2 - juni 2019 Formandens indlæg: God sommer Kære medlemmer, Så kom sommeren med lyse aftener, men ikke helt med det gode vejr som vi husker fra sidste år. Jeg er dog overbevist om, at vores grønne

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for

Medlemsudvikling: Bestyrelsens beretning for Kære medlemmer. Det har været et spændende og begivenhedsrigt år, hvor der siden sommerferien har været brugt meget tid på at sondere muligheder for fusion af golfklubben. Vi har fortsat det positive frivillige

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub.

Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub. Mundtlig beretning Albertslund Golfklub Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub. Jeg håber vi får en god og konstruktiv debat i aften

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 15.03. 2015 Velkomst. Kære medlemmer. Traditionen tro holder vi jo vores generalforsamling her i midten af marts måned. Det plejer at være omkring det tidspunkt,

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017

Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 1 Frederikshavn Golf Klub, 25 år 2. april 2017 Velkommen til 25 år jubilæum i Frederikshavn Golfklub. Velkommen til medlemmer, ansatte, sponsorer, samarbejdspartnere og andre venner af Golfklubben og selvfølgelig

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015

Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Bestyrelsens beretning om årets gang i KGC sæson 2014/2015 Kære medlemmer, Indledning - generelt Hermed bestyrelsens beretning for sæsonen 2014/2015 Sæsonen 2015 var den anden i Kalø Golf Club s nye rolle

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 30. januar 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Steen Louie (SL),

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt

Dagsorden: 9. IT-udvalg. 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Prøvemedlem 2011 Online regelprøve. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. april 2011 kl. 17.30 20.45 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning:

Generalforsamling 2008. Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: 1 Generalforsamling 2008 Velkommen til generalforsamling 2008. Baneomlægning: Bestyrelsen har i lang tid beskæftiget sig med tanken om en baneomlægning som allerede udtrykt i klubbens værdigrundlag fra

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 18. august 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015

Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning på generalforsamlingen den 24. marts 2015 Endnu et begivenhedsrigt år er gået og tiden er inde til et tilbageblik på 2014. Året har budt på store udfordringer og heldigvis har vi

Læs mere

Nyt fra greenkeepergården

Nyt fra greenkeepergården Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 28. juni 2018 13:47 Emne: Sommerferie på Par 3 banen - Flow på banen - Kun for mænd Nyt fra greenkeepergården Det gode vejr ser ud til at fortsætte. Det betyder at vi

Læs mere

-invitationer Antal svarpersoner: Antal -invitationer: Svarpersoner via -invitation: Midtsjællands Golfklub

-invitationer Antal svarpersoner: Antal  -invitationer: Svarpersoner via  -invitation: Midtsjællands Golfklub Super flot svarprocent!!! Dette er faktisk en rekord i DGU sammenhæng og vidner om en stor entusiasme og tilhørsforhold blandt golfklubbens medlemmer. (Desuden har i 11 medlemmer som ikke kan bestemme

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE

1. Godkendelse af dagsorden CJE. 2. Godkendelse af referat fra sidste møde CJE Offentligt referat Bestyrelsesmøde den 8. januar 2013 kl. 17.00 20.00 Deltagere Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Anders Stampe (AS) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL)

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Odder Golfklub 2013 Velkommen til medlemsmøde i Odder Golfklub

Odder Golfklub 2013 Velkommen til medlemsmøde i Odder Golfklub Velkommen til medlemsmøde i Odder Golfklub 25. november 2013 Medlemsmøde 19.00 Velkomst 19.10 Virksomhedsplan 2014-2017 19.45 Diskussion 21.00 Diverse 21.30 Afslutning Virksomhedsplanen Revideres årligt.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Kalø Golf Club. Regnskab for perioden

Kalø Golf Club. Regnskab for perioden Kalø Golf Club Regnskab for perioden 1. januar - 30. juni 2017 Beretning Bestyrelsen aflægger herved regnskab for første halvår af 2017. Regnskabet indeholder resultatopgørelse sammenlignet med budget

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen

Gyttegård Nyt marts 2016. VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen VELKOMMEN TIL SÆSON 2016 ved formand Hans Bennetzen Så nærmer tiden sig til en ny, og forhåbentlig spændende golfsæson. Den 3. april er der vor traditionelle åbningsmatch, hvor vi håber rigtig mange tilmelder

Læs mere

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje.

Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Kultur og Fritid Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Hobro, den 16. april 2011 Ansøgning om tilskud fra kvalitetsfonds pulje. Med henvisning til sidste års ansøgning af den 08.10.2009 om tilskud

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere