Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skovbo Golfklub Medlemsundersøgelse Skovbo Golfklu d b l d l 2010"

Transkript

1 d l

2 AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, bopæl, alder, medlemstyper og handicap Banen og træningsfaciliteterne 18 hullers banen, par-3-banen, drivingrange, indspilsgreen og puttinggreen Serviceområder i golfklubben Sekretariatet, t t restaurant, t træner og greenkeepere Aktiviteter i golfklubben Begynderudvalget Prioriteringer i golfklubben Kommunikation, information, drømmebillede, input til bestyrelsen og frivillige

3 VALIDITET AF DATA Ud fra de nedenstående baggrundsoplysninger ønsker vi at vurdere validiteten af vores data og fastslå hvorvidt respondentgruppen er repræsentative for hele golfklubben. Baggrundsoplysninger: Antal respondenter køn Alder Medlemstype Handicap Indmeldelsesdato

4 VALIDITET AF DATA Deltagelse Invitationer: Antal brevinvitationer: 90 Antal -invitationer: 791 Antal svarpersoner (brev): 9 (10 %) Antal svarpersoner ( ): 474 (60 %) Svarpersoner procent: 483 (55 %) En meget flot svarprocent på 55 % og i alt 483 respondenter. I de DGU gennemførte medlemsundersøgelser, er gennemsnittet på 43 %. At svarprocenten er højere, vidner om stor engagement og et opdateret mailadresse kartotek. Svarprocenten for hhv. kvinder og mænd er 23,6 % og 76,4 %, hvor fordelingen blandt kvinder og mænd er 31 og 69 %.

5 VALIDITET AF DATA Postnr. Ovenstående figur viser, fra hvilket postnr. respondenterne kommer fra.

6 VALIDITET AF DATA Aldersfordeling 78 år Ældste respondent 9 år Yngste respondent Gennemsnitsalderen blandt respondenterne i er 52 år, hvilket ligger lidt over det landsdækkende gennemsnit på 49,7 år. Dog henvender denne spørgeform sig ikke til de yngste medlemmer, hvorfor et gennemsnitsalder på 52 år formentlig lidt højere end det reelle tal i Skovbo Golf Klub. Kurven ovenfor viser, at fordelingen af medlemmer er lidt anderledes end på landsplan. I Skovbo Golf Klub er andelen af medlemmer mellem år højere end på landsplan.

7 VALIDITET AF DATA Medlemskategori I forlængelse af forrige slide, så ses en meget lav deltagelse hos juniorerne, men denne spørgeform er ikke velegnet til juniorspillere.

8 VALIDITET AF DATA Handicap På figuren øverst til venstre ses handicapfordelingen i. Figuren nederst til højre viser handicapfordelingen i en forholdsvis nystartet golfklub. I Skovbo Golf Klub ligger handicapgennemsnittet lavere (90 % under hcp. 36 vs. 71 %). En stor amerikansk undersøgelse viser, at måden hvorpå golfspilleren rammer bolden, er 3-5 gange vigtigere end scoren, så handicap og golffærdigheder har indflydelse på en golfspillers oplevelse af en golfrunde. Ca. 1/3 af udmeldte golfspillere har ikke fået tildelt handicap og banetilladelse. Det er derfor vigtigt, at der er stor fokus på den gruppe medlemmer, som endnu ikke har fået handicap og banetilladelse.

9 VALIDITET AF DATA Indmeldelsestidspunkt Figuren viser indmeldelsestidspunktet. I perioden 2005 til 2007 ser det ud til, at der er blevet optaget flere medlemmer, eller at man i har været bedre til at integrere og fastholde begyndere. Har optaget af medlemmer i været større? Hvis ja, hvorfor? Hvis nej, har frafaldet blandt helt nye været større de sidste 2 år?

10 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER På de efterfølgende slides ønskes en gennemgang af benyttelsesgraden og tilfredsheden omkring klubbens bane samt træningsfaciliteter. Banen og træningsfaciliteterne: 18 hullers banen Par-3-banen Drivingrange Indspilsgreen Puttinggreen

11 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Benyttelsesgrad af 18-hullers banen & træningsfaciliteter 66% Mere end 1 gang om ugen 48% Mere end 1 gang om ugen Ovenstående ses benyttelsesgraden af henholdsvis 18-hullers banen og træningsfaciliteterne. 18-hullers banen benyttes 1-2 gange om ugen eller mere af 66% af respondenter, mens det tilsvarende tal for træningsfaciliteterne kun er 48 %. Gennemsnittet af benyttelsesgraden af 18-hullers banen i de af DGU gennemførte medlemsundersøgelser er på 68 %. Ofte bliver træningsfaciliteterne benyttet mindre end 18-hullers banen, hvis disse bedømmes lavere. Dette er dog ikke tilfældet i Skovbo Golf Klub. En forklaring kan så være placering, placering i forhold til parkering eller at der ikke er overdækkede udslagssteder.

12 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Aldersfordeling gpå 18-hullers banen Benyttelsesgraden af 18-hullers banen i forskellige aldersintervaller.

13 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med forhold på 18-hullers banen (Gennemsnit 3,85) I undersøgelsen blev medlemmerne spurgt om en række forskellige elementer på 18-hullers banen. Disse kunne besvares med Meget tilfreds, Tilfreds, Hverken tilfreds eller utilfreds, Utilfreds eller Meget utilfreds. Disse har fået en numerisk værdi, således at Meget tilfreds svarer til 5, Tilfreds svarer til 4, osv. Ovenstående figur viser respondenternes tilfredshed med elementer på 18-hullers banen. Udover denne bedømmelse kunne respondenterne skrive uddybende kommentarer. Helt i tråd med ovenstående figur, så er der mange kommentarer omkring rough. Generelt meget fin bedømmelse af 18- hullers banen. En bedre banekontrol vil umiddelbart kunne forbedre spillerytmen. Infotavler på teesteder ses også som et forandringspotentiale.

14 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Hund på banen? Et stort flertal af medlemmerne ønsker ikke, at det er muligt at tage hund med på banen.

15 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med dine medspilleres adfærd Forandringspotentialer Ovenstående figur viser respondenternes tilfredshed med medspillernes adfærd indenfor forskellige områder. Det spændende er, at medlemmerne e e e kan både reglerne e e og kender etiketten, e e men vi bruger ikke denne e viden.

16 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Benyttelsesgrad og tilfredshed med Par-3 (Gennemsnit 3,69) Par-3 banen bliver benyttet meget lidt, hvilket er meget normalt. Det er dog lidt atypisk at se, at Par-3 banen bliver bedømt på flot.

17 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Aldersfordeling gpå Par-3 bane Aldersfordeling på Par-3 banen i forhold til benyttelsesgrad. Gruppen 0-19 år er klart dem, som benytter sig mest af Par-3 banen.

18 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Sikkerhed på Par-3 bane Sikkerheden på Par-3 banen vurderes til 3,23. En sådan bedømmelse må give overvejelser omkring forbedringer af sikkerheden. ede

19 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med drivingrange g (Gennemsnit 3,89) Den gennemsnitlige vurdering af 18-hullers banen er 3,85, mens det tilsvarende tal for træningsfaciliteterne er 3,89. At træningsfaciliteterne ikke bliver benyttet lige så meget som 18-hullers banen, skyldes altså ikke, at de ikke bedømmes på samme niveau. I de åbne svar efterlyses: overdækkede måtter med lys og varme og mål at slå efter. At de ikke bliver benyttet mere, kan skyldes placeringen.

20 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med indspilsgreen (Gennemsnit 3,67) Figuren viser tilfredsheden med indspilsgreen. Den samlede vurdering er 3,67 hvilket ligger lidt under andre dele af træningsfaciliteter. e I de åbne svar er der forskellige konstruktive forslag til, hvordan ovenstående kan forbedres. es

21 BANEN OG TRÆNINGSFACILITETER Tilfredshed med puttinggreen (Gennemsnit 4,14) Øverste figur viser tilfredsheden med puttinggreen, og der ses en stor tilfredshed med puttinggreenen.

22 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN På de efterfølgende slides ønskes en gennemgang af tilfredsheden på de respektive serviceområder i golfklubben, samt fremsætte input og feedback til de ansatte som driver disse kerneområder. Serviceområder i golfklubben: Sekretariatet Trænere Shoppen Restauranten Greenkeepere

23 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med forhold i golfklubben (Gennemsnit 3,77) Områderne Område ved indskrivning af greenfee og Klublokale bliver lavt bedømt. I de åbne svar er der flere som efterlyser bedre klublokale. De resterende områder bliver bedømt meget fint.

24 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Etablering af omklædningsfaciliteter En meget tydelig indikation på, at medlemmerne ikke ønsker at der bruges ressourcer på etablering af omklædningsfaciliteter.

25 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Træning i Skovbo Golf Klub Hele 70 % af respondenterne har ikke modtaget træning i sæsonen 2009! Dette er meget højt, og et tilsvarende tal er %. Det skyldes dog ikke manglende tilfredshed med trænerne. Flere kommentarer omkring at det er svært at få træning også for begyndere, som gerne vil frigives til stor bane. Dette er klart et problem, som bør løse.

26 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Frekvens for modtagelse af træning hos Rikke i sæsonen 2009 Et meget lille antal har modtaget træning hos Rikke. Hun er dog rigtig god til at fastholde sine elever i længerevarende træningsforløb. 50 % mener, at mulighed for booking af træningstimer på nettet, ville øge antallet af træningstimer.

27 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med Rikkes træning (Gennemsnit 4,41) Fantastisk bedømmelse af Rikke og hendes træning. Stort cadeau til Rikke.

28 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Frekvens for modtagelse af træning hos Søren i sæsonen 2009 Søren har ikke haft helt samme evne til at fastholde sine elever i længerevarende træningsforløb.

29 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med træning (Gennemsnit 4,21) Meget flotte bedømmelser hos de respondenter, som modtager træning hos Søren. Området som bliver lavest bedømt er tilstrækkelig mulighed for booking af lektion. I de åbne besvarelser underbygges ovenstående flotte bedømmelser.

30 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Booking og respons Hvis Søren vil have flere kunder i butikken, så skal det være muligt at booke tider på nettet. Der er dog stor tilfredshed med Sørens tilbagemelding, hvis man som medlem ikke får kontakt til ham.

31 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Træning i anden klub 11 % af respondenterne modtager træning i anden klub. Ovenstående figur viser, hvad de har angivet som årsag til, at de modtaget træning i anden klub. Under andet, har mange anført, at det er svært at booke en tid hos Søren.

32 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Hvad kunne få dig til at benytte træning i Hele 70 % har ikke modtaget træning i sæsonen Mere tid og billigere lektioner angives som væsentligste årsager. Mulighed for booking af tid over nettet er også angivet som stor årsag.

33 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med cafeen Gennemsnit 3,74 Helt i tråd med ovenstående omhandler mange af de åbne svar sundheden af maden. Den samlede bedømmelse ligger lidt under, hvad der normalt ses på området.

34 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med sekretariatet Gennemsnit 4,26 Fin og flot rating på alle områder. Stor ros til sekretariatet. Jeg bor i nærheden og havde valget mellem Harekær og Skovbo. Det var alene sekretærens venlige holdning, der var afgørende for mit valg af bane

35 SERVICEOMRÅDER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med Greenkeeperne Gennemsnit 4,25 Fin og flot rating på alle områder. De åbne kommentarer bakker dette billede op omkring en godt stykke arbejde. Dog kan der med fordel fokuseres på, at informationen omkring banearbejde styrkes.

36 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN På de efterfølgende slides ønskes en gennemgang af de områder og aktiviteter som vedrører prioriteringer og fremtiden i golfklubben. Mange af disse inputs vedrører således bestyrelsens beslutningsprocesser. Prioriteter i golfklubben: Begynderudvalget g Kommunikation Information Input til bestyrelsesarbejdet Frivillige

37 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med informationsniveauet Gennemsnit 3,82 Information er generelt en meget svær størrelse af beherske, så det er meget sjældent at disse bliver bedømt helt i top. At informationsniveauet er vurderet til 3,82 er klart over gennemsnittet for dette område. Information om banelukninger og ændringer af baneforhold er et indsatsområde for Skovbo Golf Klub og helt i overensstemmelse med åbne kommentarer.

38 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Benyttelsesgrad af klubbens hjemmeside 47 % af respondenterne bruger hjemmesiden mere end 1 gang om ugen. Dette ligger under gennemsnittet af benyttelsesgrad af hjemmeside.

39 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tilfredshed med klubbens hjemmeside (Gn. 3,79) Hjemmesider er ofte et af de områder, som bliver bedømt lavt. s hjemmeside bliver dog ganske fint bedømt, og er altså ikke skyld i den lave bedømmelse.

40 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Begynderudvalget g 95 respondenter har deltaget i s begynderudvalgs arrangementer i sæsonen 2007, 2008 eller 2009.

41 AKTIVITETER I GOLFKLUBBEN Begynderudvalget g (Gn. 4,00) En gennemsnitlig vurdering på 4,00 er lidt under, hvad der normalt ses på området. Begynderudvalget er et meget vigtigt udvalg i klubben, og det er vigtigt at alle nye medlemmer får en god oplevelse. Mange kommentarer omkring, at det er svært at blive frigivet til stor banen, forbi det er svært at booke tid hos Pro en. De 5 laveste områder bør kunne forbedres.

42 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tidsbestilling gpå hverdage s medlemmer ønsker ikke, at der laves om på tidsbestillingen.

43 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Tidsbestilling gpå søn- og helligedage g Også i weekends er medlemmerne tilfreds med nuværende ordning. Dog ønsker en større del af respondenter tidsbestillingen hele dagen i weekends sammenlignet med hverdage.

44 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Elektronisk tidsbestilling og GolfBox Generel meget stor tilfredshed med alt omkring tidsbestilling.

45 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Hvordan vurderer du følgende øg Værdien 1 svarer til for få, 2 = passende og 3 = for mange. Som det ses af figuren, så ønsker respondenterne flere greenfee gæster, flere juniorer og medlemmer generelt. Antal af turneringer anses som værende passende med en tendens til for få. Mens antallet t af banelukninger ifølge respondenterne for mange.

46 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Regel- og etikettekursus & jubilæumsfest 38 % har interesse for deltagelse i opfølgende regel- og etikettekursus. 40 % har interesse i medlemsbetalt klubfest.

47 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Primære årsager til indmeldelse i Lidt atypisk så angiver kun 51 %, at beliggenhed var den primære årsag til indmeldelse. Det er normalt at % angiver dette som årsag. Banen og venner/familie er meget højt vægtet i, og det er på ådisse fronter, at thvervning af nye medlemmer skal stå.

48 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Drømmebillede af Afslappet atmosfære og naturoplevelse er vigtige parametre for medlemmer af ganske fint i forlængelse af forrige slide.

49 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Prioriteringsredskab for Banen skal prioriteres højest! Dette er helt normalt. At medlemmerne ikke ønsker at der etableres omklædningsfaciliteter, det underbygger ovenstående figur.

50 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Obligationslån og tilfredshed med kontingent vs. beløb Nederste figur viser medlemmernes tilfredshed med værdien af medlemskab.

51 PRIORITETER I GOLFKLUBBEN Frivilligt arbejde 225 personer ønsker at hjælpe med frivilligt arbejde. Det er rigtig meget arbejdskraft, så er det de forskellige udvalgs opgave at få struktureret og organiseret udvalgenes arbejde, og benytte sig af medlemmernes villighed til at hjælpe. Figuren nederst til højre viser hvilke områder, som de ønsker at hjælpe indenfor. Udvalgene skal udtænke visioner og organisere, og IKKE lave driftsopgaver!

52 TAK FOR I DAG

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

-invitationer Antal svarpersoner: Antal -invitationer: Svarpersoner via -invitation: Midtsjællands Golfklub

-invitationer Antal svarpersoner: Antal  -invitationer: Svarpersoner via  -invitation: Midtsjællands Golfklub Super flot svarprocent!!! Dette er faktisk en rekord i DGU sammenhæng og vidner om en stor entusiasme og tilhørsforhold blandt golfklubbens medlemmer. (Desuden har i 11 medlemmer som ikke kan bestemme

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017 Begyndelse i klubben Maribo Sø Golfklub September 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerrapport Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub

Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub Medlemsundersøgelsen i Søllerød Golfklub Introduktion Therese Kølbæk, der er en af klubbens mest talentfulde ungdomsspillere, gennemfører for tiden en bachelor uddannelse i USA. I forbindelse med denne

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Bestyrelses- og managerraort Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Begyndelse i klubben Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Oktober 2014 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Oktober 2014 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Oktober 2014 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016 Træningsrapport Odense Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2015 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Maj 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2016 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2015

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2015 Træningsraort Odense Golfklub Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016 Træningsrapport Værløse Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Oktober 2014

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Oktober 2014 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Oktober 2014 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2015

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2015 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Juni 2015

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub Juni 2015 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Juni 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub September 2015

Begyndelse i klubben. Odense Golfklub September 2015 Begyndelse i klubben Odense Golfklub Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub September 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub September 2018 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010

Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner. Horsens Golf Klub 2010 Tilfredshedsundersøgelse Konklusioner Horsens Golf Klub 2010 Side: 1 Baggrund for tilfredshedsundersøgelse - Det blev i løbet af foråret 2010 besluttet, at gennemføre en tilfredshedsundersøgelse blandt

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Begyndelse i klubben. Asserbo Golf Club September 2015

Begyndelse i klubben. Asserbo Golf Club September 2015 Begyndelse i klubben Asserbo Golf Club Setember 2015 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU

MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU MEDLEMSUNDERSØGELSE FREDERICIA GOLF CLUB KNUD LARSEN CENTER FOR FORSKNING I IDRÆT, SUNDHED OG CIVILSAMFUND SDU APRIL 00 Medlemsundersøgelse Fredericia Golf Club Side 1 1. INDLEDNING... MEDLEMMERNE 1. GENERELT..

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Træningsraort Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2016

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2016 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2017

Træningsrapport. Odense Golfklub Maj 2017 Træningsraort Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub Juli 2018

Træningsrapport. Odense Golfklub Juli 2018 Træningsraort Odense Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Træningsraort Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup DGU Dansk Golf Union Ønsket påklædning for medlemmer og gæster i Golfklubben. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Dress code for members Stiftet den 6. juni 1974 and guests of the Golf Club. Ønsket påklædning

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2018 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Fokus på bane og anlæg. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Fokus å bane og anlæg Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Midtsjællands Golfklub September 2016

Fokus på bane og anlæg. Midtsjællands Golfklub September 2016 Fokus å bane og anlæg Midtsjællands Golfklub Setember 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Juli 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub September 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Juli 2016

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Juli 2016 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Fokus på bane og anlæg. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Fokus å bane og anlæg Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Setember 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2017

Fokus på bane og anlæg. Odense Golfklub Maj 2017 Fokus å bane og anlæg Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2018

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub Maj 2018 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2019

Fokus på bane og anlæg. Esbjerg Golfklub September 2019 Fokus å bane og anlæg Esbjerg Golfklub Setember 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Sebber Kloster Golf Klub September 2017

Fokus på bane og anlæg. Sebber Kloster Golf Klub September 2017 Fokus å bane og anlæg Sebber Kloster Golf Klub Setember 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

Medlemsundersøgelse Mollerup Golf Club

Medlemsundersøgelse Mollerup Golf Club Medlemsundersøgelse Mollerup Golf Club Rapport November 2012 INDHOLD 1 2 3 4 5 EXECUTIVE SUMMARY Side 3 MEDLEMSTILFREDSHED NET PROMOTER SCORE Side 23 PRIORITERINGSKORT Side 25 KLUBBENS STRATEGISKE ARBEJDE

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005 DGU ANALYSEN 2005 DGU ANALYSEN 2005 Foretaget blandt: Bestyrelsesmedlemmer klubsekretærer/ forretningsførere BAGGRUND Klubberne er DGU s vigtigste målgruppe. Derfor bør DGU have et klart billede af klubbernes

Læs mere

Fokus på bane og anlæg. Værløse Golfklub September 2016

Fokus på bane og anlæg. Værløse Golfklub September 2016 Fokus å bane og anlæg Værløse Golfklub Setember 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Åbningsturnering søndag den 7. april

Åbningsturnering søndag den 7. april Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 2. april 2019 10:04 Emne: Åbnings turnering - Gratis træning - Greenfee Club No 1 Åbningsturnering søndag den 7. april Turneringen er en åben makker/partner-turnering.

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

RESULTATER. o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN

RESULTATER. o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN I samarbejde med: RESULTATER o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN FASTHOLDELSE SER SIG SELV SOM MEDLEM OM TO ÅR JA MÅSKE

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Alderssammensætning. alder. 42,4% af respondenter har været medlem af golfklubben i 5 år eller mindre.

Alderssammensætning. alder. 42,4% af respondenter har været medlem af golfklubben i 5 år eller mindre. 48 Resultatbehandling af undersøgelsen fastholdelse i golfsporten Invitation sendt til alle landets golfklubber, som de venligst er blevet bedt om at sende videre til medlemmer som har meldt sig ud, eller

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Du er nu prøvemedlem i Aarhus Golf Club. Du har modtaget en mail fra Peter og Marianne på klubbens sekretariat, som byder dig velkommen og giver en masse forskellig

Læs mere

Velkommen til Nivå Golf

Velkommen til Nivå Golf Velkommen til Nivå Golf Indhold Denne bog... 3 Hvordan kommer jeg i gang... 4 Driving range... 5 Nyt medlem - Regel og etikette prøver... 6-7 Banen... 8-9 Junior... 10 Turneringer...11-12-13 Klubber i

Læs mere

Gyttegård Nyt juni/juli 2018

Gyttegård Nyt juni/juli 2018 Gyttegård Nyt juni/juli 2018 I dette nr. kan du læse mere om Nyt fra sekretariatet... 2 GreenfeeClubNo.1... 2 Sommerferietilbud... 2 Brugte golfbolde... 3 Propning af greens... 3 Overdækning på Driving

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere