Tversted Stadion. Hotspot for outdooraktiviteter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tversted Stadion. Hotspot for outdooraktiviteter"

Transkript

1 Tversted Stadion Hotspot for outdooraktiviteter

2

3 Vision Tversted Stadion skal være knudepunkt for Bindslev- Tversted Idrætsforening og et spændende mødested for foreningens medlemmer, borgerne i Tversted og byens mange gæster og turister. Der er fokus på outdoor, idræt og bevægelse for alle aldre, men også plads til andre aktiviteter. Faciliteterne på stadion skal være fleksible og være base for foreningsaktiviteter, uorganiserede gruppers aktiviteter og større og mindre events. Ved at udvikle og samle flere aktiviteter på Tversted Stadion sikres Bindslev-Tversted Idrætsforenings forankring i byen, og foreningen bidrager til, at Tversted fortsat er en levedygtig landsby.

4 Det Blå Ishus Her mødes fastboende og turister til en hyggesnak i køen.

5 Tversted Tversted er en bosætnings- og turistby, der lever hele året. Hjørring Kommune lukkede for to år siden skole og børnehave i byen, og det har selvfølgelig haft indflydelse på byens puls og funktion. Borgere og kommune har i fællesskab fokus på også efter skolelukningen at skabe balance mellem udvikling af turisterhvervet og fastholdelse af et attraktivt hverdagsliv i byen. Såvel borgere som turister sætter pris på byens stærke autenticitet, der bygger på fred, ro og natur, og som samtidig formår at byde på markante, kulturelle oplevelser, både hos de mange kunst- og kunsthåndværkere i Tversted og omegn og i forbindelse med Jazzy Days, Musik i sandet eller Tversted Marked. Der er mange opskrifter på det gode hverdagsliv, og livskvalitet er ikke ligefrem proportionalt med befolkningstal eller vækst. Nedskalering af kommunal service i et lokalområde giver anledning til at nytænke livet i landsbyen og i de seneste år er det blevet mere og mere tydeligt, at også mulighederne for outdooraktiviteter er et vægtigt argument for at vælge Tversted, både som bosætnings- og som turistby. Tversted er en del af Tannisbugtbyerne en landsbyklynge, der består af Bindslev, Tuen, Uggerby og Tversted. Bindslev er klyngens største by, og med Skole, daginstitution og idrætshal er Bindslev naturligt centrum for mange aktiviteter for alle borgere i klyngen. Tversted ligger midt i naturen med hav, strand, klitter og klitplantage som nærmeste naboer, og Tversted er klyngens outdoor-centrum. Tversted Stadion har i den sammenhæng potentiale til at blive et vigtigt knudepunkt for både organiserede og uorganiserede aktiviteter i naturen og på stadion. Der bor i dag ca. 500 borgere i byen. Indbyggertallet mangedobles hver sommer, når de mange feriehuse i umiddelbar nærhed af byen bebos.

6 BTI i Tversted BTI i Bindslev

7 Bindslev-Tversted Idrætsforening Med Idrætshal, fodboldbaner, fitnesscenter og E- sportslokaler har Bindslev-Tversted Idrætsforening primær adresse i Bindslev. Foreningen har i dag klubhus, tennisbaner og beachvolleybane ved stadion i Tversted. Herudover har den lokale motorcykelklub klublokale på første sal i klubhuset. Bindslev-Tversted Idrætsforening ønsker at bidrage til udviklingen af hverdagslivet og helårsturismen i Tversted samtidig med, at foreningens medlemmer via nye faciliteter får bedre vilkår og mulighed for at udvikle og afholde nye og flere aktiviteter. Ved at styrke idrætsforeningens forankring i Tversted tager foreningen medansvar for Tversteds udvikling som en levedygtig landsby og bidrager til udviklingen i hele landsbyklyngen Tannisbugtbyerne. I projektet Tversted Stadion hotspot for outdooraktiviteter er der fokus på at udvikle fleksible faciliteter, der kan anvendes i flere sammenhænge og med en bred målgruppe. Eksempelvis arbejder en gruppe unge med at stable en årligt tilbagevendende festival på benene. Den primære målgruppe for festivalen er unge, der er opvokset i Tversted og som nu bor andre steder typisk i de større uddannelsesbyer. Festivalen tænkes afholdt på stadion, og de nye faciliteter stilles selvfølgelig til rådighed for arrangørerne. Et andet eksempel er motorcykelklubben der har lejet sig ind på første sal i BTIs klubhus. Havkajakkerne har allerede været i dialog med motorcyklerne om, at de kan låne kajakgaragen i forbindelse med særlig værksteds- eller udstillingsarrangementer. Herudover er det naturligt, at der i forbindelse med de nye faciliteter etableres servicefaciliteter for mountainbikere og løbere, efter nærmere aftale med lokale aktive. Tversted Stadion bliver et mini trailcenter.

8

9 Tversted Stadion Tversted Stadion ligger i kanten af Tversted indrammet af skov og med nem adgang til byen og stier til naturen. Projektet har en samlet anlægsøkonomi på kr. I projektet Tversted Stadion hotspot for outdooraktiviteter er hovedgrebet, at der etableres en multifunktionel havkajakgarage og to strandhåndboldbaner ved stadion og eksisterende klubhus. Herudover planlægges det efter nærmere aftale med lokale løbere og mountainbikere at etablere eksempelvis opvarmningsfaciliteter, vaskeplads og luftpumpe ved stadion, der på den måde bliver et mini-trailcenter. Klubhus, Tennisbaner og beachvolleybane er ejet af Bindslev-Tversted Idrætsforening mens matriklen er ejet af Hjørring Kommune. Hjørring Kommune har tilkendegivet, at Bindslev- Tversted Idrætsforening kan etablere såvel strandhåndboldbaner som multifunktionel kajakgarage på arealet.

10 Strandhåndboldbaner Strandhåndbold er sjovt, og de unge elsker det. BTI- Håndbold har de seneste år deltaget i strandhåndboldstævner med ungdomshold, der har interesse i lidt for sjov håndbold om sommeren. Fremover ønsker vi også at kunne lægge baner til, når DGI og Jysk Håndboldforbund afvikler strandhåndboldstævner for ungdomsspillere fra hele Nordjylland. Samtidig giver egne baner mulighed for, at vi selv kan organisere småstævner og en let sommertræning i Tannisbugtbyernes sommerby nr. 1 Tversted. Herudover er anlægget åbent for alle, og kan frit benyttes i et aktivt fritidsliv, af byens borgere og turister. Spillet har et skær af street-sport over sig og henvender sig til de unge, både dem, vi ser i idrætsforeningen og dem, der er droppet ud til fordel for lektier, fritidsjobs og kærester. Forventeligt vil banerne blive brugt af børn, unge og familier til fodbold og håndbold og hvem ved måske helt nye, uorganiserede aktiviteter, som vi endnu ikke har set. BTI-Tennis har mulighed for at bruge banerne til beachtennis, både i træningen og til stævner og camps. Banerne anlægges af frivillig arbejdskraft. Anlægget En strandhåndboldbane er 12x27 meter og der skal være en sikkerhedszone på 3 meter hele vejen rundt, så sandkassen til en bane skal i alt være 18x33 meter. Til to baner skal vi således bruge en sandkasse på i alt 18x66 meter (i alt m2). Anlægget skal være: Solidt Så hærværkssikret som muligt Vejrbestandigt, så det kan stå ude året rundt Enkelt og let at bruge for alle Med tekniske specifikationer der gør det muligt at spille turneringskampe på banerne Vedligeholdelse Banerne kræver kun minimal vedligeholdelse, men skal dog hvert år renses for blade og andet organisk affald ligesom, det må forventes, at der ca. hvert 5. år skal efterfyldes med sand på banerne. BTI-Håndbold påtager sig vedligeholdelsen af banerne.

11 Anlægsøkonomi Banerne anlægges af frivillig arbejdskraft, så der er alene udgifter til materialer: Materiale Mængde Stykpris Samlet pris (incl. moms) Sand 480 m3 150 kr/m3 + moms kr. Fiberdug m2 5 kr/m2 + moms kr. Dræn slanger, brønde, diverse kr. Frivillig arbejdskraft, maskiner 40 timer 400 kr/time kr. Frivillig arbejdskraft, mandetimer 160 timer 100 kr/time kr. I alt kr. Hvorfor ikke på stranden? Stranden i Tversted er smal, der er mange biler og underlaget er for hårdt. Når forholdene er ideelle, er det sjovt at spille strandhåndbold på stranden. Det er bare desværre meget sjældent, at det lader sig gøre. Derfor.

12 Multifunktionel kajakgarage BTI-Havkajak Tversted er en fire år gammel afdeling i Bindslev-Tversted Idrætsforening. Det helt særlige ved BTI-Havkajak er, at det er den første havkajakklub, der har base direkte på stranden ved vestkysten. Det giver på en gang fantastiske muligheder og store udfordringer for klubben, der i dag fungerer helt uden adgang til klubfaciliteter. Havkajakafdelingens medlemmer kommer fra hele Vendsyssel, og hvis vi i BTI skal gøre os håb om at fastholde og udvikle klubben i Tversted, er det nødvendigt med enkelte faciliteter, der på én gang gør det nemmere at være klub og samtidig forankrer klubben i lokalområdet. Ved at bygge garagen ved Tversted Stadion opnås flere fordele: Garagen kan anvendes af flere og til mere end kun kajakker. Stadion i Tversted har potentiale til at blive et nyt outdoorknudepunkt, hvor lokale og turister mødes og nye aktiviteter kan opstå. Kajakgaragen bygges i forbindelse med et eksisterende klubhus, hvorfor det ikke er nødvendigt at etablere omklædningsfaciliteter, toiletfaciliteter eller vand i den nye garage. BTI-Havkajak forankres i Tversted. Kajakklubbens tilknytning til og samarbejde med BTIs øvrige afdelinger styrkes, og derved styrkes havkajakklubben. Garagen Kajakgaragen planlægges opført som et standard maskinhus med stålspær, i alt ca. 21x12 meter. Indeni maskinhuset opføres et isoleret værksted / samlingslokale, hvor havkajakklubben kan mødes over deres fælles interesse, havkajakkerne, og udføre reparationer med videre. Lokalet kan anvendes af alle BTIs afdelinger for eksempel i forbindelse med tenniscamps, beachhåndboldstævner eller lignende.

13 Vedligeholdelse BTI er ansvarlig for driften af garagen efter etableringen. Driftsudgifterne er begrænsede, og finansieres af medlemskontingenterne i de afdelinger, der anvender garagen. Anlægsøkonomi Garagen opføres af professionelle. Værksted / samlingslokale opføres i et samarbejde mellem professionelle og frivillige: Anlægsposter Fundament og armeret gulv Garage / maskinhus (standard stålpladehal) Indvendigt isoleret rum (værksted / samlingslokale) Frivilligt arbejde I alt Samlet pris (incl. moms) kr kr kr kr kr. Hvorfor ikke tættere på stranden? Sammen med Tversted Borger- og Turistforening og Hjørring Kommune arbejder Bindslev-Tversted Idrætsforening med et større projekt Aktivitetshuset, som skal ligge tæt på stranden i Tversted og rumme offentlige toiletter, omklædningsfaciliteter, sauna, samlingslokale, faciliteter for lystfiskere med mere. Faciliteterne skal ligge i klitfredet område, og efter dialog med Kystdirektoratet vurderes det ikke realistisk at få tilladelse til at lave opbevaring for kajakker i bygningen (Volumen af bygningen bliver for stort).

Støttede projekter 2018

Støttede projekter 2018 Støttede projekter 2018 Flere friluftsaktiviteter i Vendsyssel, både til lokale og turister. I denne folder kan du se hvilket projekter som LAG Nord har støtte på deres bevillingsmøder i løbet af 2018.

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Februar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Februar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Løkken er Motion og Bevægelse

Løkken er Motion og Bevægelse Hjørring Kommune Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Løkken d. 12/5-2015 Løkken er Motion og Bevægelse Formål Inddragelse og aktivt samlingspunkt for hele byen Multibanen i Løkken bliver byens nye samlingssted

Læs mere

KULTURBOKSEN. Kultur- og aktivitetshus midt i Bindslev by

KULTURBOKSEN. Kultur- og aktivitetshus midt i Bindslev by KULTURBOKSEN Kultur- og aktivitetshus midt i Bindslev by Indhold Kulturboksen hvorfor? s. 3 Vision s. 4 Baggrund s. 5 Lokalområdet s. 6 Samarbejdspartnere og interessenter s. 7 Organisering s. 8 Driftsbudget

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune

Kulturpolitik. Mange stærke Fællesskaber. Skanderborg Kommune Kulturpolitik Mange stærke Fællesskaber Skanderborg Kommune 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytter vore fantastiske

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Ansøgningskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Ansøgningsskema, marts 2019 side 1 I 10 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet

Læs mere

STATUS OG MULIGHEDER. Tannisbugtbyerne. Samarbejde i fremtiden

STATUS OG MULIGHEDER. Tannisbugtbyerne. Samarbejde i fremtiden STATUS OG MULIGHEDER Tannisbugtbyerne Samarbejde i fremtiden Hvem er vi? Dette hæfte er resultatet af en fælles udviklingsproces, som borgere i Bindslev, Tuen, Tversted og Uggerby har deltaget i siden

Læs mere

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling

Ansøgningsskema. til jer, der vil søge støtte til projektudvikling , maj 2019 side 1 I 12 til jer, der vil søge støtte til projektudvikling Fællesskaber og fritidsliv I Lokale og Anlægsfonden (LOA) og Realdania vil vi gerne være med til at styrke livet på landet. Derfor

Læs mere

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter - Samlingssted i lokalområdet - Motion og sundhed for alle aldre - Fleksibilitet, åbenhed og inspiration - Identitet og fælleskab Adresse: Ny sportshal

Læs mere

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum

Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Højby Skytte- og Gymnastikforenings 150 års jubilæum Nutidigt overblik Højby Skytte- og Gymnastikforenings aktuelle status, organisation, lokalt engagement og fremtidsplaner. Af Hans Henning Klint Højby

Læs mere

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR

Kulturpolitik. Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR Kulturpolitik Mange stærke fællesskaber IDRÆT FRITID KULTUR 1 Indledning Mange stærke fællesskaber det er undertitlen på kulturpolitikken. Med politikken opfordrer vi til, at udnytte vores fantastiske

Læs mere

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune.

Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgning til anlæggelse af en Beach Arena i Holstebro kommune. Projektansøgere: Jysk Håndbold Forbund kreds 3, DGI Vestjylland, HH90, TTH, HB, Holstebro KFUM Volleyball, Rolf Krake Skolen, Hjaltehus.

Læs mere

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016

FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 FESTIVAL VED GATEWAY BLOKHUS 2 + 3 + 4 JUNI 2016 KUNSTNERE FRA HELE VERDEN VISER LAND ART FOR BØRN & VOKSNE + MASSER AF WORKSHOPS + OMFATTENEDE SYMPOSIUMPROGRAM + MASSER AF FERNISERINGER + STORT FOLKEKØKKEN

Læs mere

Kultur og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 20. februar Mødetidspunkt: 21:40. Mødested: Udvalgsværelse 2. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger:

Kultur og Fritidsudvalget. Referat. Mødedato: 20. februar Mødetidspunkt: 21:40. Mødested: Udvalgsværelse 2. Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Referat Mødetidspunkt: 21:40 Mødested: Udvalgsværelse 2 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Sidetal: 3 Indholdsfortegnelse Sidetal: 4 30. Fortsat udvikling under Bispeengbuen Åbent - 01.11.20-P20-6-17

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Nyt liv i landsbyen Erfaringer fra landsbyklyngen Mols i Udvikling Grith Mortensen, IDAN-konferencen, 10. april 2018

Nyt liv i landsbyen Erfaringer fra landsbyklyngen Mols i Udvikling Grith Mortensen, IDAN-konferencen, 10. april 2018 Nyt liv i landsbyen Erfaringer fra landsbyklyngen Mols i Udvikling Grith Mortensen, IDAN-konferencen, 10. april 2018 Landsbyklyngen Ca. 3.800 indbyggere 2 samfund Mols og Helgenæs 24 landsbyer 1 skoledistrikt

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Ringsted som idrætsdestination: Ideer samlet i 10 overskrifter

Ringsted som idrætsdestination: Ideer samlet i 10 overskrifter Ringsted som idrætsdestination Opsamling på Idan Forums kreative proces 31. marts 2016 Projektleder og analytiker Martin Hedal Ringsted som idrætsdestination: Ideer samlet i 10 overskrifter UDGANGSPUNKTET

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Projektansøgning Kreativt Seniorværksted, ViGør. Baggrund: Vi er i disse år en stor årgang af ældre. Mange af os flytter med alderen til mindre boliger, og må i den forbindelse ofte afhænde hvad vi har

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark

Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Fælles klubhus som nabo til BK Frems gamle klubhus Ansøgning om økonomisk støtte til fælles klubhus projekt Valby Idrætspark Vi søger om tilskud til projektarbejde. Vi er syv klubber med fælles interesse

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Vision 2020 Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der skal vise vejen for, hvordan kommunens fritids-

Læs mere

BYLIV I ALLERØD. facebook.com/mitallerod/

BYLIV I ALLERØD. facebook.com/mitallerod/ BYLIV I ALLERØD facebook.com/mitallerod/ BYEN MIDT I SKOVEN MENNESKER Med et støt stigende befolkningstal er Allerød en attraktiv erhvervs- og bosætningskommune. Vi ligger i hjertet af Nordsjælland tæt

Læs mere

STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING

STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING STRATEGIPLAN FOR MOLS I UDVIKLING MOLS I UDVIKLING Mols i Udvikling er en landsbyklynge bestående af 24 landsbyer, der er skønt placeret på Mols og Helgenæs på Jyllands næse. I området bor der godt 3.800

Læs mere

Landsbyklynger en fortælling fra Mols

Landsbyklynger en fortælling fra Mols Landsbyklynger en fortælling fra Mols Grith Mortensen, formand for Mols i Udvikling Konference om landsbyernes fremtid, 25. april 2019 Velkommen til Mols i Udvikling en meget aktiv landsbyklynge Ca. 3.800

Læs mere

Landsbyerhvervsklynger

Landsbyerhvervsklynger Landsbyerhvervsklynger Udvikling, samarbejde og vækst Erhvervsudvikling og fastholdelse af virksomheder i Holstebro Kommunes landdistrikter Projektets vision At udvikle og fastholde virksomheder og arbejdspladser

Læs mere

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Indhold Baggrund...s. 4 Hvem har interesse i en kunstgræsbane?...s. 5 Et tidsperspektiv...s. 7 Projektet...s. 8 Finansiering og drift...s. 9 Placeringen...

Læs mere

Idrættens medborgerhus Ansøger

Idrættens medborgerhus Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Idrættens medborgerhus Ansøger Forening Boldklubben

Læs mere

Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center

Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center Udbygningsplan for Idrætsfaciliteterne i Tuse-området. Fra Idrætslegeplads til Tuse Idræts- og kultur center Planens fokus: Denne plan ønsker primært at sætte fokus på at etablere nogle motions- og bevægelsesspor

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Marts 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev November 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev November 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg.

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg. Indsendelse #2529 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2529 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge Tennisklub Foreningens CVR nummer 27566820 Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis

Læs mere

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder

Skriftlig orientering til idrætsrådet. DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder Skriftlig orientering til idrætsrådet DIF Get2Sport Get2Sport i Albertslund kommune Status og fokusområder DIF Get2Sport https://www.dif.dk/da/politik/vi-goer/social-ansvarlighed DIF Get2Sport er en indsats,

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING UDKAST

POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING UDKAST POLITIK POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING indledning I Thisted Kommune udarbejdes styringsdokumenter ud fra dette begrebshierarki Hvad er en politik? Kommunalbestyrelsen fastsætter, fordeler

Læs mere

Nyt liv ved Fjellerup Strand

Nyt liv ved Fjellerup Strand Nyt liv ved Fjellerup Strand Bygning fra fiskeriets storhedstid Norddjurs Kommune ansøger om deltagelse i Realdania-kampagnen Stedet tæller med projektet Nyt liv ved Fjellerup Strand. Projektet tager ud

Læs mere

VISIONSPROCES I TVERSTED

VISIONSPROCES I TVERSTED Morgenmad Dagsorden-fællesskaber og bosætning Velkomst v/ Bolette og Anne-Marie, Hjørring Kommune. Den fælles drøm-hvad er det for en proces, vi er i gang med? Niels og Gert fra sommerhusgrundejerforeningerne

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus Side 1/1 Dato: 26-10-2015 Sagsnr.: 04.08.09-P21-1-13 Henv. til: Henrik Schou Zacko Bibliotek og Fritid Direkte tlf.: 9611 6801 Afdeling tlf.:9611 7585 Kultur.Sundhed@Holstebro.dk www.holstebro.dk Vedr.

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

MULTIBANE. En god ide, bliver til virkelighed. Målsætning: Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution, foreninger i byen

MULTIBANE. En god ide, bliver til virkelighed. Målsætning: Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution, foreninger i byen Vi vil være en attraktiv og aktiv landsby - Der fortsat er i udvikling Vi har alle godt af bevægelse MULTIBANE En god ide, bliver til virkelighed Multibanen er et tilbud til alle beboere, skole, institution,

Læs mere

HOTSPOTS FOR VANDSPORT - OG HVORDAN DE BLIVER ENDNU MERE ATTRAKTIVE

HOTSPOTS FOR VANDSPORT - OG HVORDAN DE BLIVER ENDNU MERE ATTRAKTIVE FAKTA HOTSPOTS FOR VANDSPORT - OG HVORDAN DE BLIVER ENDNU MERE ATTRAKTIVE FAKTA INDLEDNING POPULÆRT HOS DE YNGRE Surfing, kitesurfing o. l. tiltrækker typisk turister under år. VANDSPORTSTURISTEN ER MELLEM

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Herning d. 15. marts 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012

Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Tips- og Lottomidler til Friluftslivet Brøndby d. 1. November 2012 Friluftsrådet mere natur - mere friluftsliv Tips- og Lottomidler fra Danske Spil Tips- og Lottomidler til Friluftslivet er en del af overskuddet

Læs mere

Landsbyklynger Lokaludvikling

Landsbyklynger Lokaludvikling Landsbyklynger Lokaludvikling Søren Møller Indhold Hvorfor interesserer DGI sig for lokaludvikling. Hvad er en Landsbyklynge. Resultater fra Landsbyklyngeprojektet. Den kommende kampagne og samarbejdet

Læs mere

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub

Tune Idrætsforening. Tune IF Idrætsfritidsklub Tune IF Idrætsfritidsklub 1. Indledning: Tune IF har, i forbindelse med vor visionsudarbejdelse for alle vore aktiviteter, igen drøftet mulighederne for at etablere en Tune IF Idrætsfritidsklub. Tune IF

Læs mere

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune

Strategi for Fritid og Kultur. Lemvig Kommune Strategi for Fritid og Kultur Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende fællesskaber.

Læs mere

Idræts- og fritidspolitik

Idræts- og fritidspolitik T S A K D U Idræts- og fritidspolitik INDHOLD FORORD... 5 INDLEDNING... 6 INDSATSOMRÅDER... 8 Udvikling af idræts- og fritidslivet så alle har mulighed for at deltage i aktiviteter, foreningsliv og fællesskaber...

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

VISIONSPROCES I TVERSTED

VISIONSPROCES I TVERSTED Program STARTSKUD: Velkommen v. Tversted Borger- og Turistforening Tversted i dag: Sådan ligger landet v. Hjørring Kommune Oplæg til kaffe og drøftelse: Tversted i fremtiden. Byens potentialer Kaffe, kage

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Oktober 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune

Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune Landsbyer i Faaborg-Midtfyn Kommune 72 byer og landsbyer at tage vare på Faaborg-Midtfyn Kommune er Fyns største rent geografisk. 51.735 indbyggere ca. 75 % af dem bor i kommunens mindre byer og landsbyer

Læs mere

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d F R B M Å L S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d Forord I foråret 2010 udviklede Kultur- og Fritidsudvalget sammen med aktive borgere, foreninger og andre aktører 9 fælles mål for kultur-

Læs mere

Kulturstrategi Slagelse Kommune

Kulturstrategi Slagelse Kommune Kulturstrategi 2020 Slagelse Kommune 1 Indhold Børnekultur... 3 Ungekultur... 4 Kulturelle arrangementer med lokalt særpræg... 5 Kultur i det offentlige rum... 6 Frivilligt engagement... 7 Det professionelle

Læs mere

Aktivt Lyngby-Taarbæk

Aktivt Lyngby-Taarbæk Aktivt Lyngby-Taarbæk - På vej mod en Idræts- og Bevægelsesstrategi 2019-2024 Lyngby-Taarbæk Kommune Nærværende papir er et ramme-papir, der fungerer som forberedelse til den egentlige formulering af en

Læs mere

Idrætsklub. ved at kvæles i succes. Bjergby er en af de landsbyer i Danmark, der vækster mest, og idrætsforeningen er en vigtig del af den udvikling

Idrætsklub. ved at kvæles i succes. Bjergby er en af de landsbyer i Danmark, der vækster mest, og idrætsforeningen er en vigtig del af den udvikling Om kort tid er de kaotiske forhold i rekvisitrummet fortid. BMI vil af egen lomme bekoste et nyt rum til foreningens mange materialer, bl.a. de store madrasser til den hastigt voksende gymnastikforening.

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB

UDVIKLINGSPLAN FOR HIRTSHALS RIDEKLUB Kære Sponsor Hirtshals den 28. januar 2015 Hirtshals Rideklub har brug for en håndsrækning I Hirtshals Rideklub er vi 130 medlemmer, heraf 65 unge mennesker mellem x og y år. Klubben blev grundlagt i 1971,

Læs mere

Fælles om fremtiden. - Det gode liv i Halsnæs. Juni Oplev det rå og autentiske Halsnæs

Fælles om fremtiden. - Det gode liv i Halsnæs. Juni Oplev det rå og autentiske Halsnæs Fælles om fremtiden - Det gode liv i Halsnæs Juni 2018 Oplev det rå og autentiske Halsnæs Fælles om fremtiden Det gode liv i Halsnæs I Halsnæs sætter vi stor pris på vores nære fællesskab. Skoler, plejecentre,

Læs mere

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen

SAMMEN. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen SAMMEN skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Vision Politikkens omdrejningspunkt tager afsæt i Egedal Kommunes vision om: Hverdag

Læs mere

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år.

målgruppe Borger i MFK i aldersgruppen 20 til 70 år. Ansøgninger Udviklings og Talentpuljen møde Foreningsrådet 4. juni 2013 Nr. Ansøger 1 Mariagerfjord Kammerkor Folke opl. Projektbeskrivelse Messias koncert At samle musikalske borgere til at opføre Händels

Læs mere

Submission #129 Roskilde Kommune

Submission #129 Roskilde Kommune Submission #129 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/17441 Side 1 af 1 03-05-2018 Forening Hedelands Motorklub Foreningens CVR nummer 31972795 Hvad søger du til? Ny bygning med bad

Læs mere

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Notat Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Nærværende notat omhandler forskellige muligheder for en fremtidig udvikling af de nuværende idrætsfaciliteter beliggende

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Indhold: 1. Motivation 2. Målgruppe 3. Placering af banen 4. Økonomi ved etablering 5. Drift 6. Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet 7. Tidsplan 1 Motivation:

Læs mere

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010

Naturen+ Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark. I Lysets Land. PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Naturen+ I Lysets Land Handlingsplan For udvikling af helårsturisme i Toppen af Danmark 2009 2012 PIXI UDGAVE revideret juni 2010 Indholdsfortegnelse Indledning 3 Toppen af Danmark i dag 4 Vision og mål

Læs mere

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside:

DGI Storkøbenhavn. Den blå Foreningsby. Folder over medlemsforeninger. Hjemmeside: DGI Storkøbenhavn Den blå Foreningsby Folder over medlemsforeninger Hjemmeside: http://denblaaforeningsby.dk 2 Indhold Copenhagen Mermates 2 CPH Outdoor 3 Amager Strandpark parkrun 4 Copenhagen Watersports

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 2016-2019 Folkeoplysningspolitik 2016-2019 1 Indhold Folkeoplysningspolitik...3 Folkeoplysningsudvalget...3 Indsatsområder 2016-2019...4 Årlige handleplaner...4 Frivillighed og aktivt

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010.

Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010. Idrætspolitik - Opsamling på møder med interessenter, januar 2010. 5 temaer Borgeren i centrum Frivillige vs. professionelle De frivillige skal støttes i deres initiativer. Der skal være opbakning fra

Læs mere

Fritids- og friluftsstrategi Overordnede rammer for arbejdet og bud på hovedemner. Version 7 29. august 2015

Fritids- og friluftsstrategi Overordnede rammer for arbejdet og bud på hovedemner. Version 7 29. august 2015 Fritids- og friluftsstrategi Overordnede rammer for arbejdet og bud på hovedemner Version 7 29. august 2015 Hvorfor ny strategi for fritids- og friluftsliv Behov for nye strategier fordi: De eksisterende

Læs mere

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018

Sammen. skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen. Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Sammen skaber vi kulturen, som giver fællesskab og identitet i hverdagen Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 Indledning Med Kultur og Fritidspolitik 2015-2018 ønsker Byrådet at sætte retningen for arbejdet

Læs mere

Engagement og ansvarlighed

Engagement og ansvarlighed årsplan 01-016 Værdier Det der bestemmer og motiverer vores holdninger, handlinger og vurderinger Glæde og mod Rummelighed og respekt Engagement og ansvarlighed Mission Formålsbeskrivelse - hvad vi vil

Læs mere

EnergiCenter Voldparken

EnergiCenter Voldparken Visionen fra 2008 er kommet videre EnergiCenter Voldparken Voldparken Skole bliver til dynamisk kraftcenter 1. december 2010 Vision: Visionen for Energi Center Voldparken indebærer, at aktiviteterne skal

Læs mere

Udviklingsstrategi. for landdistrikter

Udviklingsstrategi. for landdistrikter Udviklingsstrategi for landdistrikter Indhold Indledning 2 Landdistrikterne under forandring 3 Prioriterede udfordringer i kommunens landdistrikter 4 Initiativer idéer til tværgående projekter 5 Idéer

Læs mere

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse

Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse Copenhagen Beach Park - Projektbeskrivelse 1 Projektets titel Copenhagen Beach Park - Ryparken 2 Projektets baggrund Copenhagen Beach Park er et projekt som foreningen Denmark Beach Soccer har taget initiativet

Læs mere

Handleplan 2018/2019 Idræts- og fritidspolitik Kultur & Borgerservice Silkeborg Kommunes Idræts- og Fritidspolitik

Handleplan 2018/2019 Idræts- og fritidspolitik Kultur & Borgerservice Silkeborg Kommunes Idræts- og Fritidspolitik Handleplan 2018/2019 Idræts- og fritidspolitik Kultur & Borgerservice Silkeborg Kommunes Idræts- og Fritidspolitik 2017-2024 Indhold Handleplan 2018/2019... 3 Spor 1: Et idræts- og fritidsliv i udvikling...

Læs mere

Tversted Eudaimonia. - et landsbylaboratorium i udvikling. Oplæg til møde på Tversted Skole om bosætning og fællesskaber lørdag den 26.

Tversted Eudaimonia. - et landsbylaboratorium i udvikling. Oplæg til møde på Tversted Skole om bosætning og fællesskaber lørdag den 26. Tversted Eudaimonia - et landsbylaboratorium i udvikling Oplæg til møde på Tversted Skole om bosætning og fællesskaber lørdag den 26. januar KAPITEL 1 Vores hvorfor Hvem vi er, og hvorfor vi står her i

Læs mere

Kulturpolitik 2016 Skanderborg Kommune

Kulturpolitik 2016 Skanderborg Kommune Skanderborg Kommune 1 Visionen Kulturlivet bæres af fællesskaber og er med til at danne os som mennesker. Kulturen skubber til os, og favner os. Den byder på fællesskab, identitet, dannelse, indsigt, sejre,

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3. Temaer Fællesskaber og synergier Faciliteter Idræt og bevægelse Børn Kultur

INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3. Temaer Fællesskaber og synergier Faciliteter Idræt og bevægelse Børn Kultur KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT 21. marts 2019 Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2020-2023 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning 2. Vision 3.

Læs mere

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører.

Handleplanerne skal have indhold og liv gennem et samarbejde med foreninger, institutioner, forvaltninger og andre aktører. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Kultur- og Fritidspolitik 2011-2015 - Handleplaner Kultur- og Fritidspolitikken er en samling af hele Kultur- og Fritidsudvalgets arbejdsområde. Der er oplagte synergier mellem

Læs mere

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger VEJRUMBRO d. 24 August 2015 Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område vinde konkurrencen? Foreningerne i Vejrumbro har tidligere

Læs mere

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Side 1 af 5 Evaluering [247] Projektet Journalnr. 2012-F-0011 Projektets titel Bevilget beløb 3000000 Jels Søbad, Jels De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Formål og

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd 10 9 Kvinder Mænd 6 5 74 % 62 % 61 % 2 1 Lyngby-Taarbæk Kommune Nationalt Men hvad laver de egentlig?!! Mænd løber og styrketræner. De cykler og dyrker

Læs mere

Fritids- og naturoplevelser i Holstebro Kommune. Fællesmøde mellem Natur, Miljø og Klimaudvalget og Kultur og Fritidsudvalget

Fritids- og naturoplevelser i Holstebro Kommune. Fællesmøde mellem Natur, Miljø og Klimaudvalget og Kultur og Fritidsudvalget Fritids- og naturoplevelser i Holstebro Kommune Fællesmøde mellem Natur, Miljø og Klimaudvalget og Kultur og Fritidsudvalget 1.06.2018 Agenda Faciliteter og aktiviteter i kommunale skove/plantager Faciliteter

Læs mere

Den største omstilling i nyere tid

Den største omstilling i nyere tid Den største omstilling i nyere tid Forskydninger fra land til by Fald i befolkningstallet Ændret sammensætning: flere ældre, færre yngre, flere udenfor arbejdsmarkedet Fald i antal af arbejdspladser indenfor

Læs mere

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035

Visioner for fremtidens Køge Nord. Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035 Visioner for fremtidens Køge Nord Fra erhverv, landsby og boligområde til attraktiv stationsby anno 2035. The triangle of growth Befolkningsudviklingen 2012-2030 (prog. 2011) God infrastruktur ved Køge

Læs mere

Den Blå Foreningsby på Amager Strand

Den Blå Foreningsby på Amager Strand Den Blå Foreningsby på Amager Strand Januar 2013 Den Blå Foreningsby Øresund bådebro Jollerampe Fremtidig byggemulighed Til Helgoland Øresundsstien Udarbejdet af JJW arkitekter med støtte fra Amager Øst

Læs mere

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC

Idrætten i Solrød. Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Idrætten i Solrød Kort resumé af møde den 25. november 2008 i SIC Tovholder: Marianne Høyer, SGF Følgende foreninger deltog: Solrød Shotokan Karate, Solrød Gymnastik Forening, Havdrup Idrætsforening, Jersie

Læs mere

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection

Rosendal IOC. Indoor - Outdoor - Connection Rosendal IOC Indoor - Outdoor - Connection Formål: At skabe nye, bedre samt optimere eksisterende rammer og muligheder for både organiseret og uorganiseret idræt i området. Målgruppe. Kraftcenter Rosendal.

Læs mere

Trailcenter i Søhøjlandet. Borgermøde / KRADS / 3. maj 2018

Trailcenter i Søhøjlandet. Borgermøde / KRADS / 3. maj 2018 Trailcenter i Søhøjlandet Borgermøde / KRADS / 3. maj 2018 Mål & Ramme - procesdiagram & tidsplan #1 Forberedelse #2 Workshops m. brugere, LOA og DIF / 4 uger #3 Opsamling på workshops / 2 uger Uge 10

Læs mere