Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Småfolket/Regnbuen Småfolket/Regnbuen"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde onsdag d. 25. marts 2015 kl i Regnbuen Tilstede: Mette P, Camilla BP, Mette, Sanni, Gunvor, Charlotte, Sara, Anne, Laila og Line Mødeleder: Anne Referent: Line Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt, uden anmærkninger 2. Meddelelser Årshjul Uddelt, mangler en dato for forældremøde i sep. Vi kender endnu ikke formen for det fremtidige samarbejd i forældrebestyrelserne, dette pkt. under evt Arbejdsdag for Regnbuens forældre bliver planlagt, personalet melder en dato ud Årshjulet deles ud til alle, når alle datoer er på plads. Sommerfesten i Småfolket indeholder et tema, 8 10 aktiviteter som man kan vælge mellem. Fælles spisning med medbragt kød til stor grill, fælles salat bord. Festen strækker sig over nogle timer, hvor der startes og sluttes sammen og med en fællessang. Forældrene skriver sig på listen over aktiviteter som jo styres af én voksen. Denne fest bliver planlagt i samarbejde med forældre og personale. Gunvor, Betina og Sanni er sommerfest udvalg, hænger seddel op om andre har lyst. Sommerfesten i Regnbuen er personale arrangeret. Her er der fælles buffet, 4-5 aktiviteter, både ude og inde. Det er primært baseret på, at forældrene kan møde hinanden og tale sammen. Spejderhytten: Regnbuen har benyttet den sidste sommer, ser lidt udfordringer til sommer i forhold til antal af voksne. Småfolket har planlagt uge 26 i spejder hytten. Der skal noteres på årshjulet, at forældremødet er med generalforsamling og valg 2 forældremøder om året; et med tema og et almindeligt med valg På næste bestyrelsesmøde planlægges forældremøderne fremadrettet ifht. tema / valg. Kan evt. slås sammen i hele området i for hold til tema aften.

2 Forældregrupper lokalt i hver afdeling til f.eks planlægning af arrangementer, forældredeltagelse på ture På forrige forældremøde blev der drøftet forældredeltagelse på fx en tur med børnehaven. Ønsker at få det vendt i forældrebestyrelsen, må forældrene det? Normeringen siger, at 1 voksen må tage af sted med 11,11 børn. -Det er meget hyggeligere med flere voksne. Forældre er meget velkomne! Det er en god hjælp, og en god anledning til, at være sammen med sit barn, i barnets sfære og en god mulighed for en snak med de voksne. En drøftelse om bordet vedr. erfaring mellem afdelingerne i forhold til ture. Regnbuen har blandt andet bedt om forældre hjælp til fødselsdage frem og tilbage. På næste personalemøde orienterer vi om denne drøftelse. Praksis: Hænge opslag op om der er nogen forældre, som har lyst og mulighed for at deltage, herefter give personalet besked. Man må gerne sige nej tak. Bestyrelsen vedtager, at det støtter de op om. Status på personalesituationen i Regnbuen Der er 28 børn pr , i børnehaven. Kisser kommer pr til og med Grundet det lave børnetal kommer der ikke nogen i stedet for Susanna. I forbindelse med den udvidede åbningstid pr er der på nuværende tidspunkt tilmeldt 1 barn. Spørgsmål vedr. organiseringen i børnehaven med 3 voksne samt langtid sygemeldt i vuggestuen. Bestyrelsen giver udtryk for et ønske om pædagog timer til vuggestuen, da det opleves sårbart. Normeringen er 11,11 voksen i børnehaven og 5,15 i vuggestuen. Der er personale normering til de børn der er der nu og der vil være personalenormering til det antal børn der er efter den Men vi skal tænke anderledes og omorganisere os, det skal vi fremadrettet i begge huse. Det er ledelsens intention, at vi skal sætte det stærkeste hold i begge afdelinger.

3 3. Ejendomsstrategien Arkitekt firmaet Signal opfordrer Troelstrup området til, at bruge hinandens udeområder, tilbyde forskellige udemiljøer, etablere adgangsforhold i form af stier, lys og låger til hinanden. Der bliver opfordret til, at møde de andre bestyrelser i området, for at tænke i forhold til anbefalingerne og gøre noget ved det. Ligeledes i vores egen institutioner, hvad kan vi selv gøre? Evt. inviterer legeplads ekspert Benny Schytte, som kan noget med legeplads indretning og legemiljøer. Herefter implementerer i små bidder. Der ønskes Christiania cykler, da det ligeledes gør det nemmere at komme frem. Der er et ønske i bestyrelsen om at se hinandens områder i dagslys, forslag om at søge fonde til disse tanker. Mette P har materiale vedr. ansøgning af fonde, om hvad man skriver mm Der blev spurgt indtil om der er meldinger fra Faxe Forældre Forum, -denne proces opleves ikke, at være brugerinvolverende som udgangspunkt, hvad med det gode børneliv? Dette her handler kun om kvadratmeter. Der opfordrer til, at der skrives et hørringssvar, på forslaget fra Signal. Bestyrelsen taler om, der er en joker i dette tiltag i forbindelse med denne ejendomsstrategi. Mette T og Gunvor er skribenter på hørringssvaret fra bestyrelsen, ønsker input fra bestyrelsen senest mandag den Kostpolitik (kort) Taget op, på baggrund af, et forældre ønske vedr. 0 sukker politik. For ca. et år siden blev der taget tiltag til en ny kostpolitik. Der har været en stram 0 sukker politik i småfolket. Morgenmad skal ensrettes i begge afdelinger og Sundhedspolitikken skal revideres, den tages op på næste MED udvalg herefter gennem bestyrelsen. Den nye politik skal så etableres og sendes ud. 5. Nyt fra udvalgene MED udvalget har arbejdet med Rygepolitik, procedure vedr. afskedigelse, hørringssvar vedr. ejendomsstrategi.

4 På næste MED møde, skal der drøftes jobbeskrivelser, forventninger til ekstraordinære personaler, modtagelse af nye medarbejder mm 6. Nyt fra ledelsen/kommunen Økonomien ser fornuftig ud, budgetopfølgning den Ledelsen er endnu ikke kommet på budgettet. Tema på personale lørdag: Overgrebspakken, vi skal udarbejde handleveje, forebyggelse samt retningslinjer vedr. overgrebspakken. Udvidet åbningstid pr , pt. 1 ansøgning. Der er faldende børnetal. En fælles god skolestart, er et samarbejde mellem børnehaven, SFO og BH-klasseleder. Et fælles udviklingsprojekt med leg og bevægelse i centrum, et koncept for samarbejde, god brobygning/overlevering til skolestart. Line er nu ansat, som daglig pædagogisk leder. Første udmelding var afd. leder i de institutioner, hvor områdelederen har kontor. Det blev efterfølgende ændret til, daglige pædagogiske ledere i alle institutioner. Stillingen blev slået op internt i kommunen, Line søgte og fik den. Bestyrelsen opfordres til, at lave en lukket facebook gruppe, som meddeler når der er nyt / besked på hjemmesiden. Sanni opretter en gruppen, som skal hedde. Hjemmesiden er under opdatering og vil fremadrettet være aktiv. Sebastian opdatere den. Spørgsmål fra bestyrelsen Skal vi bruge pædagog tid på det? Nej, den vil fremadrettet blive vedligeholdt af Helle, som er Vest områdets fælles administrative medarbejder. 7. Nyt fra afdelingerne Regnbuen, fået nye skemaer, arbejder med de sociale kompetencer og selvhjulpenhed. Har lige afholdt påskefrokost. Børnehaven arbejder også med sociale kompetence og selvhjulpenhed. De prøver, at komme ud af huset, har for tiden mange børn, som har brug for, at lære at være sammen.

5 Småfolket har været optaget af omrokering af personaler. PA elev stopper 12.april. Der er startet en ny PA elev. Ny pædagog Julie er tidsbegrænset hos Hobitterne, Mette P er i udlånt til vuggestuen. Der er 8 blebørn hos Hobitterne og de holder mange fødselsdage fortiden. Derudover tager de på mange ture for tiden. De store drenge er på tur den ene uge og de store piger er(noget nyt) på tur den modsatte uge. Det er børn fra Hobit / Alfe stuerne. Den rykker der 20 børn på Rumpenissestuen. Ny pædagog stud. Claus er startet i sin 1. praktik, i perioden Pædagog stud. Camilla slutter sin 2.praktik til juni. 8. Evt. Spørgsmål: Har hørt at tale- høre konsulent Conny skal være i et andet område? hvem kommer så? Der vil komme en udmelding fra PPR. Bestyrelsesformænd, daglig pædagogiske ledere og områdeleder er inviteret til et informations og dialogmøde vedr. det fremtidige forældrebestyrelsesarbejde. En drøftelse vedr. forældreråd, kompetencer/beføjelser, hvor mange repræsentanter i forældrerådet / bestyrelsen. Hørringsret. Oplever at det kan være konfliktfyldt i en samlet overordnet bestyrelse. Overordnet fælles tanker om en profil i området. Kan påvirke en fælles tanke fx det gode børneliv i området. Bestyrelsen er optaget af det nære i forhold til børnene når de er små, så mange beslutninger skal tages så tæt på institutionen, som muligt. Næste møde Tirsdag den i Småfolket.

Velkommen til Børnehuset Valhalla

Velkommen til Børnehuset Valhalla Velkommen til Børnehuset Valhalla Med denne lille folder vil vi byde børn og forældre velkommen til Valhalla. Vi håber, at vi får en god tid sammen 1 Børnehuset Valhalla er en kommunal institution. I 1972

Læs mere

Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej.

Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej. Baggrund Nedenfor er beskrevet de rammer Frederiksberg Kommune har opstilet for bestyrelsens arbejde med mad og måltidspolitikken for Børnehuset Adilsvej. Frederiksberg Kommune har besluttet, at der skal

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Brobygning Sådan samarbejder børnehaverne og skolen i Sejs.

Brobygning Sådan samarbejder børnehaverne og skolen i Sejs. Brobygning Sådan samarbejder børnehaverne og skolen i Sejs.! Laven Børnehave!! Skolefritidsordning Et godt samarbejde mellem børnehave og skole er en væsentlig forudsætning for en god skolestart for det

Læs mere

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828

Velkommen i. Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Velkommen i Menighedsvuggestuen Østergade 67, 7620 Lemvig. 9663 1828 Menighedsvuggestuen er en afdeling af den selvejende institution, Lemvig Menighedsbørnehave og vuggestue, Børnehaven, Skolevej 7 og

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Så er efteråret så småt ved at vise sig. Vi nyder stadig nogle dejlige soldage på legepladsen, men også blæsevejr og regnvejrsdage og snart bliver det tid til varmere tøj, længere

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO.

Nu kan jeg orientere om hvad de kommende besparelser får af betydning for vores SFO. Personale nyt: Dorthe Ziegler pædagog i jobtræning i Solstråle afdelingen, er ikke at finde i Bh.kl.B. og Solstrålen hver dag, idet hun er tilkaldevikar i andre institutioner. Så er der arbejde dér en

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014

Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Referat af kursistrådsmøde på Randers HF & VUC tirsdag den 8. april 2014 Deltagere: Nanna Kristensen(1.j), Lykke-line Juncher(1.q), Agnes Sørensen(1.q), Louise Bak- Christensen(MVU 3 2.år), Lisette Rousing

Læs mere

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 -

D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-1 - D.I.I. Løgtengården Grenåvej 770 8541 Skødstrup Tlf. 87 13 81 88-12 - - 1 - Andre oplysning Det skal du huske hver dag En eftermiddagsmadpakke, så dit barn kan holde sig mæt til det skal hjem. Et par hjemmesko

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Velkommen til Kirsebærhuset.

Velkommen til Kirsebærhuset. Velkommen til Kirsebærhuset. Et kommunalt integreret dagtilbud Idrætsvej 73-75 2650 Hvidovre Tlf.: 72 48 99 44 1 Velkommen. Kirsebærhuset består af fire stuer: På hver stue er der to pædagoger og en medhjælper/studerende

Læs mere

Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven

Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven Skema til kortlægning af det fysiske og psykiske arbejdsmiljø i Valmuen Børnehaven Fysisk arbejdsmiljø Nævn 3 ting der fungerer godt i dit fysiske arbejde Lokalerne Gode lokaler Dejlig lys og venlig inst.

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535

bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 bbb Børnebiksen, April 2015. God Påske Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Børnehaven 23927149, Banjen 23921749, udegruppe 93991535 Nyt fra Kontoret. Foran os venter en dejlig ferie med tid til hygge og afslapning

Læs mere

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium

Kost- og bevægelsespolitik. Børnehuset Nysgerrium Kost- og bevægelsespolitik Børnehuset Nysgerrium Revideret december 2015 Indledning Denne kost og bevægelsespolitik er blevet til på baggrund af drøftelser i forældrebestyrelsen, Sundhedsstyrelsens anbefalinger

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup

Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup Dagtilbudsdistrikt Engskov Hovedgaden 55A 4420 Regstrup Tlf: 7236 3731 / 72365547 E-mail: dhan@holb.dk Møde: Bestyrelsesmøde, Nr. Jernløse Børnehus, Holløsevej 10B, 4420 Regstrup Tidspunkt: Tirsdag den

Læs mere

25. april 2013. Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud. Hermed et nyhedsbrev med stort som småt

25. april 2013. Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud. Hermed et nyhedsbrev med stort som småt 25. april 2013 Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud Hermed et nyhedsbrev med stort som småt Personalesituationen For dagplejen er alt uændret. I Vuggestuen har vi frem til sommerferien fået Inger i løntilskud.

Læs mere

Kostpolitik i Antvorskov børnegård 2013

Kostpolitik i Antvorskov børnegård 2013 Kostpolitik 2013 1 Kostpolitik i Antvorskov børnegård 2013 Forord De holdninger, normer og rammer som børn møder til hverdag, også uden for hjemmet, har stor indflydelse på deres kostvaner og derfor har

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Overgange. i Vinding/Mølholm. området

Overgange. i Vinding/Mølholm. området Overgange i Vinding/Mølholm området 1 FORORD Livet består bl.a. af overgange og udfordringer. Muligheder for at lære nyt. I Vejle Kommune er det besluttet, at der skal være en rød tråd i overgangen fra

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Børnegården. Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk

Børnegården. Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk Børnegården Toftlund Østergade 9, 6520 Toftlund Telefon 74 83 14 23 www.toender.dk Side 2 Indholdsfortegnelse: 1. Lidt om Børnegården 2. Al begyndelse er svær 3. Børnegårdens mål og principper 4. Børnegårdens

Læs mere

Mini program forår 2015

Mini program forår 2015 Mini program forår 2015 Hej alle Minier og forældre. Vi håber at i alle har haft en god juleferie og at i ikke har savnet os alt for meget. Neden for kan i se vores program for det næste halve år og vi

Læs mere

Nyhedsbrev for vuggestuen

Nyhedsbrev for vuggestuen Nyhedsbrev for vuggestuen Januar 2015 Kære forældre Fastelavn Mandag den 16. februar fejrer vi fastelavn. Arrangementet foregår om formiddagen, og det er kun børnene, der deltager. Børnene må meget gerne

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2

Velkommen til. SFO Firkløveren. Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 Velkommen til SFO Firkløveren Skolen på la Cours Vej Emil Chr. Hansensvej 2 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 21 04 70 Mail: firkloeveren@frederiksberg.dk Web: www.frb-lc.dk 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuerne ; Kernen, Mini-bølgerne og børnehavegruppen Bølgerne Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Skovsbovænget 7: Skyerne (de ældste børnehavebørn)

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn.

BØRNETOFTEN Grønlandsvej 24. 9900 FREDERIKSHAVN TLF. 98 45 73 55 E-mail: bornehavenbornetoften@frederikshavn.dk www.boernetoften.frederikshavn. Vi vil gerne byde jer som kommende forældre velkommen til Børnetoften. Vi håber på et nært samarbejde om lige netop jeres barns hverdag. Gennem et godt kendskab til hinanden, ser vi dette som vores fornemste

Læs mere

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole

AUGUST-NYT. fra Kundby Skole AUGUST-NYT fra Kundby Skole D. 14. august 2009 Kære børn og forældre. Hermed dette skoleårs første månedsnyt. I onsdags bød vi for første gang velkommen til vores nye børnehaveklasse og deres forældre,

Læs mere

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø

Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø Tilsynsrapport Nedenstående skema indeholder emner, der som minimum skal diskuteres på tilsynsbesøget. Faktuelle oplysninger Institutionens navn og adresse Bakkegården Bakkegårdsvej 14 9640 Farsø Normeret

Læs mere

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16

Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Referat af fællesarealgruppens møde d. 15/3 kl. 16 Sted: hos Pia i nr. 111,1. tv. Tilstede: Pia, Thilde og Louise Afbud: Lisbeth og Dorthe Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af ordstyrer 3. Valg af

Læs mere

Præsentation af Nordlyset. Personalet. Mål for Personalet

Præsentation af Nordlyset. Personalet. Mål for Personalet Præsentation af Nordlyset Nordlyset er en kommunal børnehave Vi har en basis normering til 25 børnehavebørn i alderen 3-6 år og 5 småbørn i alderen 2,6-3 år. Vi har ind imellem dagplejebørn i gæstepleje.

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 5 4. Kommunikation... 5 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud

Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Bestyrelsesmøde i Hjerm dagtilbud Dato : Mandag d. 26. august 2013 Tid : Kl. 19:00 21:30 Sted : Børnehaven Forplejning : Inger Afbud : Lone Ordstyrer : Lisbeth Referent : Siv Dagsorden Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Søstjernen, Ullasvej 5, 3700 Rønne, telefon: 56 92 43 50 Dato for tilsynsbesøg: 10. november kl. 13-16 Forrige tilsynsbesøg: 5. november

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr

Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Velkommen til Børnehuset Niels Bohr Niels Bohrs Allé 10 ; Vuggestuen Kernen og Bølgerne Skovsbovænget 7 : Skyerne (de ældste) Åbningstid ; Mandag-torsdag: 6.30 16.45 Fredag ; 6.30-16.30 Tlf. nr.: 6375

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

Referat: Deltagere: Christopher, Betty, Mette, Nina, Hanne, Lisbet, Allan, Karin, Ulla

Referat: Deltagere: Christopher, Betty, Mette, Nina, Hanne, Lisbet, Allan, Karin, Ulla Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 11.12.2012 kl 17 Deltagere: Christopher, Betty, Mette, Nina, Hanne, Lisbet, Allan, Karin, Ulla 1. Flytning Forskellige dage og arrangementer gennemgås Orientering om plan

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Liden Stina, Soldalen, Maegårdsvej 4, Olsker, 3770 Allinge Dato for tilsynsbesøg: 19. november 2014 9.00-12.00 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Madmod og Madglæde. i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg

Madmod og Madglæde. i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg Madmod og Madglæde i daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg Småfolk er elskelige og sårbare, opmærksomme og letpåvirkelige. De er indlæringsparate og har alle muligheder for sammen med de voksne at skabe

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013

Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Referat bestyrelsesmøde d. 10. december 2013 Deltagere: Kasper (Vug. Vesterbo), Søren (Hasle Vuggestue), Maria (Frydenlund), Mogens (Haven), Helene (Bhv. Vesterbo), Charlotte (Vestervang), Anne (medarb.

Læs mere

Referat fra informationsmøde for nye forældre

Referat fra informationsmøde for nye forældre Referat fra informationsmøde for nye forældre D 18. juni afholdte børnehaven et informationsmøde for nye forældre. Mødet blev bl.a. afholdt på baggrund af forældretilfredshedsundersøgelsen, hvor vi kunne

Læs mere

sfo kilden ellekilde skolen

sfo kilden ellekilde skolen sfo kilden ellekilde skolen 1 velkommen til sfo kilden ellekildeskolen SFO Kilden byder velkommen til jer og jeres barn. I dette hæfte vil vi give oplysninger om institutionens pædagogiske linje og oplysninger

Læs mere

Kære Forældre. Personalesituationen: Nyt fra stuerne:

Kære Forældre. Personalesituationen: Nyt fra stuerne: Kære Forældre Så ser det ud til at foråret er ved lande. Det glæder vi os over. Det betyder vi har mulighed for at være mere udendørs og bl.a. nyde vores nye legeplads og ikke mindst vores bålsted. Særligt

Læs mere

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken

Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Lokal bevægelsespolitik for Børnehuset Arken Med udgangspunkt i Roskilde Kommunes bevægelsespolitik har bestyrelsen i Børnehuset Arken vedtaget følgende lokale bevægelsespolitik: Det vil vi (vores mål

Læs mere

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014

Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Anmeldt dialogbaseret tilsyn i Bornholms Regionskommune 2014 Børnehus: Nordstjernen, Thorkildsvej 57, 3700 Rønne. Telefon: 56 95 33 20 Dato for tilsynsbesøg: 12. november 2014 kl. 8.30-11.30 Forrige tilsynsbesøg:

Læs mere

Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012

Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012 Velkommen til Grøndalen - det små i det store Marts 2012 Velkommen til den integrerede daginstitution Grøndalen Kære forælder Vi vil gerne byde dit barn og dig velkommen i Grøndalen. Denne folder henvender

Læs mere

Velkommen til Gadekæret

Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Velkommen til Gadekæret Gadekæret er tegnet af arkitektgruppen Regnbuen og institutionen åbnede i 1998 og var med i en konkurrence om fremtidens daginstitutioner. Gadekæret er

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

Velkommen til Hals skoles DUS

Velkommen til Hals skoles DUS Velkommen til Hals skoles DUS Skovsgårdsvej 1 9370 Hals Tlf. 99 82 40 38 På siden finder du information om: Ledelsen Åbningstider Takster DUS tilbuddet Personalegruppen Lidt om Dussen En dag i DUS Årsplaner

Læs mere

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015

Arbejdet med børnemiljø hos. Børnehaven Kornblomsten. Marts 2015 Børnemiljø Sådan! Arbejdet med børnemiljø hos Børnehaven Kornblomsten Marts 2015 Følgende dokumenterer vores arbejde med at undersøge børnemiljøet og udvikle det ved hjælp af bestemte indsatser. Trin 1:

Læs mere

Referat af møde i pårørenderådet

Referat af møde i pårørenderådet Referat af møde i pårørenderådet den 29. maj 2012 kl. 17.00 19.00 i glaslokalet på Sedenhuse Dagsorden: 1. Gennemgang og godkendelse af referat Referatet er godkendt. 2. Nyt fra Støtteforeningen Intet

Læs mere

Fase 1: Kortlægning af børnemiljøet

Fase 1: Kortlægning af børnemiljøet Fase 1: Kortlægning af børnemiljøet Sådan greb vi kortlægningen an Anvendte værktøjer og metoder, tidsramme for kortlægningen samt angivelse af hvem der var involveret Vi brugte spørgeskemaet fra DCUM

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

vedrørende privatinstitutionen Eventyrhuset, Prangervej 67, 7000 Fredericia

vedrørende privatinstitutionen Eventyrhuset, Prangervej 67, 7000 Fredericia Tilsynsrapport vedrørende privatinstitutionen Eventyrhuset, Prangervej 67, 7000 Fredericia 13. september 2013 Baggrund Tilsynsrapporten er udarbejdet af UdviklingsForum på opdrag af Institutionsafdelingen,

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 13.1. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: Pia Fürst Pkt.

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8

VELKOMMEN TIL ATLANTIS. Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 VELKOMMEN TIL ATLANTIS Damsvej 6, 4733 Tappernøje Tlf. nr. 55 96 54 65 lokal 8 I Atlantis er de faste voksne: Pædagog Ann Pedersen ansat 37 timer Pædagogmedhjælper Anne Marie Pedersen ansat 16 timer Pædagogmedhjælper

Læs mere

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort.

Referat. Deadline. Status. Ansvarlig. og beføjelser meget kort. Referat Mødedato: 3. oktober 2012 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Mette og Betina Forældre: Casper, Louise, Kaisa, Lisbeth, Mona, Sofie, Marianne og Rikke Afbud: Nadja, Lars og Nina

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov

En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os til et godt og konstruktivt samarbejde

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Mødet 2013-05-02 udsat til 2013-05-21

INDHOLDSFORTEGNELSE. Mødet 2013-05-02 udsat til 2013-05-21 REFERAT af Skolebestyrelsesmøde Indkaldt af: Laila Fogh / Per Bentsen Torstedskolen Skolebestyrelsen Mødedato: 21. maj 2013 Mødetid: 18.00 21.00 Mødested: Mødelokale nr. 1 Mødeleder: Rikke Holm Sennels

Læs mere

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet.

Det uanmeldte tilsyn forventes at vare ca. 2-3 timer og udføres af konsulent for dagtilbud fra Børne- og Skole sekretariatet. Uanmeldt tilsyn på dagtilbudsområdet 2012 Private dagtilbud Institution: Lillemyr Adresse: Kannikegårdsvej 17. Povlsker 3730 Nexø Telefon: 56 48 98 28 Leder: Birgit Dam Tilsynsdato: 6. november 2012 Tidligere

Læs mere

S K O L E N Y T. Maj 2012

S K O L E N Y T. Maj 2012 Maj 2012 S K O L E Byggeudvalget i arbejdstøjet sammen med Skala-Arkitekter N Y T Byggesag og kommunikation Skolens byggesag fylder selvsagt meget i denne tid. Information om byggesagen kan hentes på www.engdalskolen.dk

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på.

http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Uge http://www.sydthy-friskole.dk/ Fælles KLAR-PARAT-FÆRDIG: Kom frit frem regn Taget har fået Gori på. Fripladstilskud fra staten for skoleåret 2016/17 Ansøgning om nedsættelse af skolepenge hos bestyrelsen

Læs mere

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik

Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Ødsted-Jerlev Børnehus Førskolepolitik Forord I Ødsted-Jerlev Børnehus sætter vi stor fokus på førskolearbejdet med de børn, som skal starte i skole det kommende skoleår. Formålet med førskolearbejdet

Læs mere

Ugebrev uge 33 gruppe 2

Ugebrev uge 33 gruppe 2 Ugebrev uge 33 gruppe 2 Vi er kommet godt i gang med den første uge. Vi har fået 2 nye elever i gruppe 2. Det er Simone, der er kommet tilbage til 2. klasse og Mikkel, der er kommet i 2. klasse, da Simested

Læs mere

Kostpolitik for Duponts Gård

Kostpolitik for Duponts Gård Kostpolitik for Duponts Gård VI MINDSKER SUKKERET Fredericia Kommune vælger at se råderummet som forældrenes, og derfor skal børn og unge så vidt muligt ikke tilbydes sukkerholdig kost og drikke, mens

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest

Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedata Forældrebestyrelsesmøde Dagtilbud Skanderborg Vest Mødedato 17. september 2015 Mødetidspunkt kl. 19.00 21:30 Mødested Vrold Børnehus Gl. skolevej 1 8660 Skanderborg Deltagere Afbud Referent/ Mødeleder/ordstyrer:

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Søløven.

Velkommen til Børnehaven Søløven. Velkommen til Børnehaven Søløven. Børnehaven Søløven er en kommunal børnehave og er en del af Sparkær LBO. Adresse: Børnehaven Søløven Sølystvej 33, Sparkær 8800 Viborg TLF. 87871595 E-mail: bh.soeloeven@viborg.dk

Læs mere

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016

Pjece. - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden. Skolestart - august 2016 Pjece - til forældre til kommende skolebørn i Lærkereden Skolestart - august 2016 Kære forældre Et ny og spændende kapitel i dit barns liv starter i forbindelse med den kommende skolestart. Der er meget

Læs mere

DAGSORDEN. Medarbejderrådsmøde (6) 4. juni 2015, kl. 9-11. 1. Valg af referent og ordstyrer. Ordstyrer: Lars Referent: Nadia

DAGSORDEN. Medarbejderrådsmøde (6) 4. juni 2015, kl. 9-11. 1. Valg af referent og ordstyrer. Ordstyrer: Lars Referent: Nadia Til: Viceværterne - Jim Køkken - Karina Montageværksted - Rene Maskinværksted - Tom Pakkehallen - Mikael Grafisk - Søren Skovhjælper Per Cafeladen - Sidsel Personale: Sebastian, Grethe, Sanne, Kenneth,

Læs mere

Masterplan for Galaksen 2014-2015

Masterplan for Galaksen 2014-2015 Masterplan for Galaksen 2014-2015 Galaksen 2014 Helle Langaa Andersen 2014 2015. Indholdsfortegnelse: Indledning Masterplan: 03 Formål: 03 Mål og succeskriterier: 03 Beskrivelse af husene og legepladsen:

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere