Referat fra Generalforsamling 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamling 2009"

Transkript

1 Tid: Fredag den 17. april 2009, klokken Referat fra Generalforsamling 2009 Sted: Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 København V Tilstedeværende: Bente Munk I/S Fasan, Bjarne Sørensen HedeDanmark, Ulrik Folkmann Hedensted Kommune, Bjarne Larsen KomTek Miljø A/S, Peder Andreas Mathiesen Novozymes A/S, Jens R. Schrøder HedeDanmark, Per Haugsted Petersen Rambøll Danmark A/S, Morten Brøgger Solum A/S, Finn Andersen Odense Renovationsselskab A/S, Ole Hegelund Sengeløse Kompost, Michael Braae Faxe Kalk A/S, Mogens Jensen - Miljøservice A/S, Henrik Ørtenblad LEO Pharma, Merethe Lynge Dissing Service Center Axelborg og Lars Magnus Christensen sekretær (referent) Dagsorden i henhold til vedtægter: 1. Velkomst ved bestyrelsens formand 2. Valg af stemmetællere 3. Valg af dirigent 4. Bestyrelsens beretning 5. Fremlæggelse af revideret årsrapport for det forudgående år 6. Endelig aktivitetsplan og budget for indeværende år 7. Foreløbig aktivitetsplan og budget for næste år 8. Endeligt kontingent for indeværende år 9. Foreløbig fastsættelse af kontingent for næste år 10. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt suppleanter herfor 11. Valg af revisor 12. Indkomne forslag 13. Eventuelt Ad 1 Ad 2 Foreningens formand, Jens R. Schrøder, bød de fremmødte velkommen. Da der var en del nye ansigter, foreslog Jens R. Schrøder en præsentationsrunde blandt de fremmødte. Merethe Lynge Dissing, der varetager foreningens regnskab, og Lars Magnus Christensen, foreningens sekretær, blev foreslået som stemmetællere.

2 Ad 3 Ad 4 Ad 5 Begge blev enstemmigt valgt. Jens R. Schrøder indstillede Finn Andersen fra Odense Renovationsselskab som dirigent. Finn Andersen blev enstemmigt valgt. Finn Andersen kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidigt indkaldt og dermed beslutningsdygtig. Finn Andersen gennemgik dagsordenen. Jens R. Schrøder fremsatte forslag om, at punkterne 6-7 og 8-9 blev slået sammen, samt at det ny punkt 8-9 blev rykket op foran punkt 6-7, da budgettet ville afhænge af endeligt kontingent for Forslagene blev enstemmigt vedtaget. Jens R. Schrøder fremlagde bestyrelsens beretning for 2008 (vedlagt). Efter fremlæggelsen udbad dirigenten sig kommentarer eller bemærkninger til beretningen, inden denne blev sat til afstemning. Da der ikke var spørgsmål eller kommentarer til beretningen, satte dirigenten den til afstemning. Beretningen blev enstemmigt vedtaget. Lars Magnus Christensen fremlagde den reviderede årsrapport for Lars Magnus Christensen konkluderede, at regnskabet desværre viste et negativt resultat. Dette skyldtes, at det ikke var lykkedes foreningen at opnå det antal nye medlemmer, der var budgetteret med i Dirigenten udbad sig spørgsmål eller kommentarer til årsrapporten. Da der ikke var spørgsmål eller kommentarer, satte dirigenten årsrapporten til afstemning. Årsrapporten blev enstemmigt vedtaget. Ad 8-9 Lars Magnus Christensen fremlagde bestyrelsens forslag til forhøjelse af kontingent for 2009, begrundelsen for kontingentforhøjelse er driftsunderskuddet de seneste to år. Således blev det foreslået at forhøje kontingentet for et A-medlemskab til kr. om året (2008: kr.) og et B-medlemskab til kr. om året (2008: kr.) kontingent for TFP-medlemskab blev foreslået uændret på kr. om året. Endvidere blev det foreslået, at kontingentet i 2010 bibeholdes på det forhøjede niveau. Forslaget om kontingentforhøjelse blev enstemmigt vedtaget. Ad 6-7 Lars Magnus Christensen fremlagde bestyrelsens forslag til aktivitetsplan for 2009 (vedlagt), planen var meget lig aktivitetsplanen for det foregående år dog med enkelte ændringer. Dirigenten udbad sig spørgsmål eller kommentarer til aktivitetsplanen. Blandt deltagerne blev der stillet forslag om følgende supplerende aktiviteter: - Sætte mere fokus på animalsk affald, ingen har fokus i dag. - Observere konsekvenserne som følge af forbrændingsafgiftsomlægningen. - Sætte fokus på Regeringens affaldsstrategi, herunder håndtering af slam og krav til kommunerne. - Sætte fokus på End-of-waste. Der blev ikke fremlagt en særskilt aktivitetsplan for 2010, dog vil aktivitetsplanen for 2010 være meget lig aktivitetsplanen for 2009.

3 Lars Magnus Christensen fremlagde bestyrelsens forslag til budget for 2009 og 2010 som følger: 2009 budget 2010 budget Indtægter Kontingenter Nye medlemmer (kun 2009) Indmeldelsesgebyr Renter i alt Udgifter Sekretariatsgodtgørelse Udarbejdelse og vedligehold af Faktaark mv. 0 0 Markforsøg Mødeaktiviteter Generalforsamling Kontorartikler Andet, herunder hjemmeside Revision af årsrapport Bankgebyr i alt Resultat (driftsoverskud) Egenkapital - beholdning Dirigenten udbad sig spørgsmål eller kommentarer til budgetterne. Da der ikke var yderligere spørgsmål eller kommentarer, satte dirigenten aktivitetsplanen og budgetterne til afstemning. Aktivitetsplanen med tilføjelser og budgetterne blev enstemmigt vedtaget. Ad 10 Samtlige medlemmer af bestyrelsen samt suppleanten for A-medlemmerne modtog genvalg, Suppleant for B-medlemmerne, Jørgen Henrik Bjerg Jørgensen, havde ikke ytret ønske om genvalg. Til den ledige post som suppleant for B- medlemmerne blev Per Haugsted Petersen indstillet. Således stillede følgende personer op til bestyrelsen 2009: Jens R. Schrøder, HedeDanmark (A) Bjarne Larsen, Komtek (A) Peder A. Mathiesen, Novozymes (A) Morten Brøgger, Dansk Jordbrugsforbedring ApS (A) Finn Andersen, Odense Renovationsselskab (A) Bente Munk, Fasan (A) Ole Hegelund, Sengeløse Kompost (B) Suppleanter: Mogens Jensen, Miljøservice A/S (A) Per Haugsted Petersen, Rambøll (B)

4 Disse blev enstemmigt valgt af generalforsamlingen. Ad 11 Bestyrelsen foreslog genvalg af nuværende revisor Deloitte. Enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen. Ad 12 Der var ikke modtaget nogen forslag inden fristens udløb. Ad 13 Evt. Lars Magnus Christensen gjorde opmærksom på, at han som ny sekretær for BGORJ gerne vil have mere praktisk viden om branchen. Eksempelvis i form af besøg på anlæg mm. Således er BGORJs medlemmer velkommen til at komme med forslag til praktik. Der blev gjort opmærksom på Renosams konference den 11. maj i Odense med titlen: Biomasse (slam) og haveaffald hvad skal vi dog gøre med det? Blandt andre er Per Haugsted Petersen, Bente Munk, Inge Werther og Lars Stoumann Jensen oplægsholdere på konferencen. Der kan læses mere om konfrencen på følgende link:

5 BILAG: Bestyrelsens beretning 2009 Generalforsamling den 17. april 2009 Siden generalforsamlingen i april 2008 har brancheforeningen haft nok at se til. Brancheforeningen har således været dybt engageret i både rent faglige projekter, samt i oplysningsarbejdet omkring brugen af organiske restprodukter til jordbrugsformål og endelig deltaget aktivt omkring udformningen af regler på genanvendelsesområdet. Hvidbogen Efter at hvidbogen blev færdig i slutningen af 2006, har foreningen promoveret publikationen til alle, der måtte have interesse i området. For at bevare bogens integritet, relevans og anvendelsesmuligheder blev det i 2007 besluttet at opdatere bogen. Arbejdet med opdateringen har stået på henover 2008, og den ligger nu klar hvilket vi skal høre mere om senere i programmet. Det er naturligt, at hvidbogen fortsat skal bruges aktivt i BGORJs arbejde, ikke mindst er det vigtigt, at budskabet fra de seneste opdateringer bliver synliggjort. Blandt andet er det planen at præsentere opdateringerne på en DAKOFA konference i efteråret. Markforsøg Et af de andre store projekter aktiv deltagelse i Det Biovidenskabelige Fakultet på København Universitets markforsøg CRUCIAL vil blive et vigtigt fokusområde i Et samarbejde med Det Biovidenskabelige Fakultet der nu er blevet formaliseret. De politiske udfordringer På den mere politiske bane har foreningen været udfordret på flere fronter. F.eks. har BGORJ været aktiv i omlægningen af affaldsforbrændingsafgiften, der blandt andet gør det billigere at brænde organisk affald status i dag er, at afgiften formentlig bliver en realitet. Processen har vist, at der er stærke kræfter involveret, hvilket gør det svært at fastholde fokus på de miljømæssige konsekvenser konsekvenser i forhold til Kyoto-aftalen mm. Retorikken er udbygget, hvilket blandt andet er sket i forbindelse med transport af spildevandsslam fra Aalborg Kommune til Tyskland. Her er der tale om mængder, der er ubetydelige i det store regnskab. Alligevel er det lykkedes Aalborg Kommune og andre modstandere at iscenesætte problemet, der blandt andet bunder i kommunes manglende vilje til at genanvende slam samt manglende hjemmel til at forbyde genanvendelse. Netop Aalborg Kommune har brancheforeningen brugt ressourcer på i forbindelse med en sag hvor kommunen forbød genanvendelse af spildevandsslam på landbrugsjord. Forbuddet er givet på et mangelfuldt og

6 urigtigt grundlag, derfor er sagen meget principiel for BGORJ og andre interessenter. På nuværende tidspunkt har BGORJ indklaget Aalborg Kommune for Statsforvaltningen Nordjylland, og der ventes på en afgørelse i sagen. For BGORJ har det hele tiden været vigtigt at have en proaktivitet tilgang, og være aktivt med i processerne omkring de politiske beslutningstagere og meningsdannere. BGORJ har undervejs udnyttet mulighederne for at udvide og skabe nye netværk. I efteråret 2008 afholdte BGORJ et møde med miljøminister Troels Lund Poulsen og ministerens embedsfolk fra Miljøstyrelsen. Brancheforeningen fik god mulighed for at præsentere sit arbejde og baggrund for dette. Der blev udtrykt interesse for brancheforeningens arbejde, og særligt lagde embedsfolkene op til mere konkret fremtidig samarbejde og sparring. Eksistensen og vigtigheden af brancheforeningen har vist sig berettiget, og der må kæmpes videre med at afmystificere og oplyse om genanvendelse af biomasse. Kommunikationsstrategien En del af kommunikationsstrategien kom i november 2008 til udtryk i udgivelsen af en folder, der skal bruges i oplysningsarbejdet og i arbejdet med at øge foreningens medlemskreds og netværk. Netværksmøder Med en ny mand på posten har foreningen benyttet muligheden for at afholde udvekslings- og netværksmøder med diverse samarbejdspartnere, myndigheder, politikere m.fl. Blandt andet med Dakofa hvor der blev talt om at afholde en konference, hvor de seneste opdateringer af Hvidbogen kan blive præsenteret. Endvidere har der været møde med Miljøstyrelsen, hvor der var gode input til fortsat godt samarbejde ikke mindst gode input til arbejdet i brancheforeningen. Det er planen at fortsætte med disse netværksmøder med andre aktører, herunder Reno-sam, DI, Danmarks Naturfredningsforening m.fl. Medlemmer/rekruttering Der arbejdes løbende med at styrke foreningen med nye medlemmer, det er vigtigt med en bredt forankret forening med en lang række af professionelle aktører. Senest har der været ekstra fokus på at tegne medlemmer, hvervekampagnen blev ført an af bestyrelsen og er fortsat i gang. Nyeste medlem er Renovationsselskabet ESØ 90 I/S, der har til huse i Tarm. Desværre valgte en række medlemmer at melde sig ud af foreningen i 2008, det drejer sig om Guldborgsund Kommune, I/S REFA og Orbicon. Det er en kendsgerning, at foreningens fremtidige tilstedeværelse skal sikres gennem en stærk og bred medlemskreds, derfor må fokus fortsat være på medlemstegning ikke mindst på at få tegnet Teknisk Faglige Partnerskabsmedlemmer. Fremadrettet vil brancheforeningen søge større åbenhed overfor og inddragelse af brancheforeningens medlemmer.

7 Der opfordres til at alle hjælper med udbredelse af kendskabet til foreningen, samt synliggøre mulighederne gennem et medlemskab. Sekretariatet I løbet af 2008 var der udskiftning i sekretariatet, da den hidtidige sekretær Anders Bredmose valgte at sørge nye udfordringer. I stedet blev Lars Magnus Christensen ansat per 1. december. Der skal lyde en stor tak til Anders Bredmose for det gode samarbejde, og den enorme indsats Anders har lagt i foreningen. Samtidig ønskes Lars Magnus Christensen velkommen, brancheforeningen ser frem til et godt samarbejde vi kan love, at der vil komme masser af udfordringer.

8 BILAG Udkast til aktivitetsplan 2009 Generalforsamling den 17. april 2009 Revision af slambekendtgørelse Revisionen er udskudt. Foreningen holder sig løbende orienteret om eventuel udvikling og stiller sig til rådighed for Miljøstyrelsen. Markforsøg Markforsøget skal følges og brancheforeningen skal udnytte de fordele, som knytter sig hertil blandt andet at profilere den støtte der gives til projektet. Hvidbog Med den seneste opdatering af Hvidbogen er det vigtigt, at bogen fortsat bliver brugt og distribueret rundt i netværket. Fortsat skal der være fokus på at vedligeholde bogen. Netværkssamarbejde Der arbejdes for en fortsat udvidet dialog med interessenter på området. Det eksisterende netværk skal vedligeholdes. Rekrutteringsstrategi Foreningen skal til stadighed søge at udvide medlemsbasen af økonomiske såvel som strategpolitiske årsager. Således er udgangspunktet naturligvis, at foreningens stemme vil have mere gennemslag des flere professionelle aktører, som bakker op om foreningens arbejde og virke. Der skal øget fokus på at rekruttere flere teknisk faglige samarbejdspartnere. Etablering af samarbejde med landbrugets konsulentdel I forbindelse med landbrugets Ny-organisation rykker brancheforeningen endnu tættere på landbrugets konsulentdel. Fordelen heri skal udnyttes, og der skal skabes naturlige netværk og etableres nye samarbejder. Kommunikations Strategi KomStrat Der arbejdes kontinuerligt på at forbedre og målrette den interne såvel som den eksterne kommunikations Strategi. Med hensyn til den eksterne strategi sondres mellem oplysende, informativt materiale og det beredskab, der handler ved medieomtale m.v. Det Fagtekniske Rådgivende Udvalg På generalforsamlingen 2008 blev det vedtaget at nedsætte et Fagteknisk Rådgivende Udvalg, og det er fortsat planen at nedsætte dette udvalg. Udvalgets medlemmer skal bestå dels af eksperter fra de forskellige forsknings- / uddannelsesinstitutioner, dels af teknisk, faglig samarbejdspartnere, og endeligt af en eller flere repræsentanter fra

9 brancheforeningens bestyrelse. Strategi-workshop Der skal sættes fokus på de fremtidige udfordringer for genanvendelse af organiske restprodukter på landbrugsjord. (Hvordan ser Danmark ud om +5 år omkring genanvendelsen af organiske restprodukter). Bestyrelsesmøder Der er ikke lagt en fast plan for disse. I 2008 blev der afholdt 4 (samt et konstituerende) og samme frekvens forventes i Andet Andre spørgsmål og situationer, som foreningen skal tage stilling til på ad hoc basis i løbet af året Tilføjelser fra generalforsamlingen: Sætte mere fokus på animalsk affald, ingen har fokus i dag. Observere konsekvenserne som følge af forbrændingsafgiftsomlægningen. Sætte fokus på Regeringens affaldsstrategi, herunder håndtering af slam og krav til kommunerne. Sætte fokus på End-of-waste

Referat Generalforsamlingen, torsdag den 29. april 2010 kl i Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København.

Referat Generalforsamlingen, torsdag den 29. april 2010 kl i Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København. 05. marts 2010 Referat Generalforsamlingen, torsdag den 29. april 2010 kl. 09.30 i Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København. Tilstede: Peder A. Mathiesen Novozymes (A), Tobias Breinholt Hoffmann Gemidan

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat, Generalforsamling den 20. april 2007 kl. 10:00 Landbrugsraadet, Axeltorv 3, 1609 Kbh.

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Referat af stiftende generalforsamling for Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Tirsdag d. 25. april 2006 kl. 10 Til stede: (se vedlagte deltagerliste, bilag

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Side 1 af 3 Referat generalforsamling Mødedato 4. april 2014 Sted Deltagere Rambøll, Odense Bente Munk, Affaldsplus A/S Peder A. Mathiesen, Novozymes A/S Sune Aagot Sckerl, Hededanmark Mogens Jensen, Miljøservice

Læs mere

Referat - (Konstituerende)

Referat - (Konstituerende) Referat - (Konstituerende) Bestyrelsesmøde 03-2009 Solum A/S, Vadsby Stræde 6, 2640 Hedehusene Tirsdag den 16. juni 2009, kl. 9:30 ca. kl.14.00 (Frokost ca. kl 12) 24. juni 2009 Tilstede: Morten Brøgger,

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Mødereferat

Bestyrelsesmøde - Mødereferat Side 1 af 5 Bestyrelsesmøde - Mødereferat Mødedato 25. februar 2014 Sted Deltagere Hededanmark, Kolding Sune Aagot Sckerl, HedeDanmark (formand) Bente Munk, AffaldPlus Mogens Jensen, Miljøservice Ole Pedersen,

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Referat af bestyrelsesmøde Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Fredag den 16. juni 2006, klokken 09.30 Tilstede: Jens R. Schrøder, Henrik, Bjarne Larsen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Mødereferat

Bestyrelsesmøde - Mødereferat Side 1 af 5 Bestyrelsesmøde - Mødedato 22. november 2012 Sted Deltagere Rambøll, Odense Aagot Sckerl, HedeDanmark Peder A. Matiesen, Novozymes Mogens Jensen, Miljøservice Morten Brøgger, Solum Per Haugsted

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Bestyrelsesmøde - Mødereferat

Bestyrelsesmøde - Mødereferat Side 1 af 5 Bestyrelsesmøde - Mødedato 6. februar 2013 Sted Deltagere Rambøll, Odense Aagot Sckerl, HedeDanmark Bente Munk, Affald Plus Peder A. Matiesen, Novozymes Mogens Jensen, Miljøservice Morten Brøgger,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Kent Brejnholt, AffaldGenbrug Vejle Mogens Jensen, Miljøservice A/S Ole Pedersen, Hedensted Spildevand A/S

Kent Brejnholt, AffaldGenbrug Vejle Mogens Jensen, Miljøservice A/S Ole Pedersen, Hedensted Spildevand A/S Side 1 af 5 Bestyrelsesmøde - Mødedato 3. juni 2016 Sted Deltagere Rambøll Odense Sune Aagot Sckerl, Hededanmark Peder A. Mathiesen, Novozymes A/S Morten Brøgger Kristensen, Solum Bjarne F. Larsen, DAKA

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009.

Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Ishøj d.19.05.2009. Referat af KHFR`s landsmøde Lørdag d. 16. maj 2009. Dagsorden. Pkt. nr. 1. Valg af dirigent. Pkt. nr. 2. Valg af stemmetællere. Pkt. nr. 3. Formandens beretning. Pkt. nr. 4. Regnskab.

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Ressourcer 6l Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Ressourcer 6l Jordbrugsformål FLOWET AF RECIRKULEREDE NÆRINGSSTOFFER I DANMARK -Mængder, veje og frem6d? V. Sune Aagot Sckerl Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Ressourcer 6l Jordbrugsformål Agenda Hvem og hvad er BGORJ?

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted

Etablering af Dansk EvalueringsSelskab. Vedtægter. Dato Navn og hjemsted Dato 03.09.2015 Etablering af Dansk EvalueringsSelskab Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Dansk EvalueringsSelskab Foreningens navn forkortes DES. Foreningens internationale navn er Danish

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål (BGORJ) Anders Bredmose, Sekretariatsleder

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål (BGORJ) Anders Bredmose, Sekretariatsleder Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske (BGORJ) Anders Bredmose, Sekretariatsleder Silkeborg, Onsdag den 5. september 2007 Overskudsslam affald eller ressource? Tak til Thomas og til Ferskvandcentret

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken

GRUNDEJERFORENINGEN Havremarken/Rugmarken/Majsmarken/Græsmarken Generalforsamling Afholdt: Torsdag d. 22.03.2011 Afholdt på: Hjalleseskolen Referat i henhold til dagsorden på indkaldelse. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Sven Erik Peterson blev valgt som dirigent. 2.

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål www.genanvendbiomasse.dk Referat Bestyrelsesmøde 02-2007 GBT, Vejle Kommune Mandag den 4. juni 2007, klokken 12.00 Tilstedeværende:

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Side 1 af 3 Referat generalforsamling Mødedato 27. april 2012 Sted Deltagere Axelborg Bente Munk, Affaldsplus A/S Finn Andersen, Odense Miljøcenter Michael Braae, Faxe kalk A/S Peter Karer, Faxe kalk A/S

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Dagsordenen ifølge vedtægternes 8. Stk. 1. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Stk. 2. Dagsordenen til ordinær

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 27. april 2010 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for Danske Naturister København

Vedtægter for Danske Naturister København Vedtægter for Danske Naturister København Revideret 5.03.2006 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Naturister København, forkortet DN-KBH. Foreningens hjemsted er København Kommune. Foreningen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 27.03.2008 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 3 ved fuldmagt. Der var i alt 73 fremmødte. Referent

Læs mere

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål

Brancheforeningen for Genanvendelse af Organiske Restprodukter til Jordbrugsformål Referat Bestyrelsesmøde 2 2006 Mandag den 18. september 2006, fra klokken 10.00 Tilstede: Jens R. Schrøder, Henrik Frier, Peder A. Mathiesen, Karen Lübben, Morten Brøgger, Helge Laybourn, Annemarie Gotfredsen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr

Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark Februar 2016 pbr Vedtægter for foreningen Fortællere i Danmark 1. Navn, hjemsted, baggrund og formål Stk. 1: Foreningens navn er Fortællere i Danmark. Foreningens hjemsted er Odense. Fortællere i Danmark er en forening

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse.

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse. Vedtægter for foreningen Danske Naturister 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Naturister i daglig tale forkortet til DN. Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN)

Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) Vedtægter Dansk Implementeringsnetværk (DIN) 1. Navn Foreningens navn er. Navnet forkortes DIN. Foreningens internationale navn er Danish Implementation Network. 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark.

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst

Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar Velkomst Referat fra den stiftende generalforsamling i Personaleforeningen BYTOFTEN til ikrafttrædelse 1. januar 2016 1. Velkomst Mogens Pedersen bød velkommen 2. Valg af dirigent Mogens Pedersen blev valgt 3.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Onsdag den 15. marts 2017 kl SEKRETARIATET, Arbejdsgiverne, Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV mødelokale F

Onsdag den 15. marts 2017 kl SEKRETARIATET, Arbejdsgiverne, Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV mødelokale F Referat Odense den 15. marts 2017 Generalforsamling Dansk Solcelleforening Onsdag den 15. marts 2017 kl. 10.00 SEKRETARIATET, Arbejdsgiverne, Magnoliavej 2-4, 5250 Odense SV mødelokale F Dagsorden ifølge

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen

Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen Referat fra generalforsamling i Frederikssund Landsbyråd mandag den 27.10.2014 i Skuldelev Hallen 31.10.14 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af revideret regnskab 4.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører

V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører V E D T Æ G T E R for Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører Navn 1 Foreningens navn er Foreningen af Selvstændige Førstehjælps-Instruktører i Danmark" - i daglig tale kaldet "FSFI. Stk.

Læs mere