OBS. Mødet holdes på Svinninge skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "OBS. Mødet holdes på Svinninge skole"

Transkript

1 OBS. Mødet holdes på Svinninge skole Tidspunkt: Sted: Deltagere: Bestyrelsesmøde torsdag d kl Obs. tidligere mødestart Obs. Mødet afholdes på Afdeling Svinninge Forældrerepr.: Anja Søes Jensen Christina Hardis, Jens Güthler Kristiansen Jens Schmidt Læssøe Mads Møldum (næstfmd) Martin Læssøe (fmd) Sean Lind Mørk Elevrepr.: Julie Christiansen, afd. Svinninge, Mathias afd. Svinninge afbud, Anne- Sofie W. Jepsen og Mathilde S. Ingstrup, afd. Tuse. Medarbejderrepr.: Hanne Schytte, Tuse Betina Eldam, Svinninge. Thomas D. Bruun, Udby Søren Hansen, Gislinge Ledelse: Ib Krogh Maj Dresler ref. Punkt A Godkendelse af referat fra d Alle Referatet er godkendt. Punkt B Godkendelse af dagsorden d Alle Punkt 3 rykker frem til punkt 1. Punkt 4, udskydes til kommende skoleår. Dagsorden er vedtaget. Punkt 1 Budget 2019 Adm.leder og områdeleder Regnskab se udsendt bilag fra LMH Forventet merforbrug på 2.8 millioner. Baggrungen skal hovedsageligt findes i flere elever end forventet med behov for specialundervisningstilbud, specialskole eller dagbehandlingsskole. Punkt 2 Afdelingsrådenes kompetence- og arbejdsområder og ML Drøftelse og evt. beslutning om de kommende afdelingsråds kompetence- og arbejdsområder Afdelingsrådene organisering og form er ikke besluttet, men skal drøftes igen på bestyrelsesmødet i augst i det nye skoleår. Bestyrelsen ønsker at drøfte en nærmere præcisering af afdelingsrådenes opgave: Primært skal rådene på forskelig vis arbejde for at styrke elevtrivsel og forældreinddragelse i diverse skolearrangementer og traditioner. Skolens ordens- og værdiregler kan også overvejes at udlægge til afdelingsråd.

2 Afdelingsråd bør også være aktive i at styrke lokalområdets kendskab og tillid til skolen. Afdelingsråd kan evt. også fungere som bindeled til klasserådene. Afdelingsråd kan rette henv. til bestyrelsen med forhold de ønsker drøftet i forhold til eventuelle principbeslutninger. Sammensætningen af rådene er ikke besluttet, herunder mødefrekvens og form. Der blev drøftet flere modeller Man kunne være at invitere til et forældremøde med alle forælre på de respektive afdelinger/skoler. Og hvor der fx blev arbejdet i work-shops med lokale indsatser og tiltag. Evt. med deltagelse af skolebestyrelsesrepræsentanter. Workshops med emner, hvor man kommer én - tregang i løbet af året, - afdelingsrådene kunne være med til forberede workshopsne? Kompetenceafklaring bør være klar fra begyndelsen, så der ikke opstår misforståelser eller forvirring. Bestyrelsens principper skal fortsat gælder alle afdelinger og afdelingsråd skal virke lokalt, herunder forskelligt når og hvis det giver mening. Formand og skoleleder laver udkast til tekst/præciseirng af afdelingsrådene opgave og kompetenceområde til næste bestyrelsesmøde. D besluttes den præcise ramme for afdelingsrådene. Skolebestyrelsen indkalder skriver herefter ud til alle forældre på Katrinedal samt indkalder til lokale forældremøder i september. Punkt 3 Staus på motion og bevægelse på skolens afdelinger PLS Pædagogisk leder med ansvar for fortsat udvikling og organisering af motion&bevægelse, Palle Spånhede redegjorde for skolens samlede arbejde med at styrke mortion og bevægelse: mange klasser er kommet rigtig langt og har skabt god kultur og traditioner. Det er fortsat svært at tænke bevægelse ind i undervisningsforløb, men der er gode eksempler. Der er afdelinger der er kommet langt, men også eksempler hvor der er behov for at styrke fokus. Bestyrelsen ønsker at tidligere undersøgelse gennemføres årligt, således at resultater og udvikling kan sammenlignes. Punkt 4 Høring om princip for ny styringsmodel for specialundervisning Se medsendte bilag 1. Punktet udsat til næste møde. Bilag genfremsendes Punkt 5 Hvordan arbejder skolebestyrelsen og skolen med implementering af røgfri skoletid og forbud mod energidrik? (se endvidere bilag 2.) Kære skolebestyrelse Som lovet er her en påmindelse om orientering til Udvalget for Børn og Skole om jeres arbejde med hhv. røgfri skoletid og mad- og måltidspolitik/sundhedsstrategi.

3 D. 5. februar modtog skolebestyrelsen en orientering om udvalgets beslutning om indførelse af røgfri skoletid og forbud mod energidrik (vedhæftet). Heri blev I bedt om at orientere udvalget om, hvordan I arbejder med ovenstående. Det som udvalget mere præcist efterspørger er en kort redegørelse for: Hvordan arbejder skolebestyrelsen og skolen med implementering af røgfri skoletid og forbud mod energidrik? Er der vedtaget en sundhedsstrategi, mad- og måltidspolitik, bevægelsespolitik eller lignende, og hvordan arbejder skolebestyrelsen og skolen med implementering af dette? Der arbejdes generelt med dette i det almindelig pædagogisk arbejde, herunder i sammenhæng med skolens sundhedsstrategi. Det er et edvarende arbejde, som lærere og pædagoger løbende har fokus på i klasser. Bestyrelsen opfordrer alle skolens afdelinger til fx at arbejde pædagogisk med generel sundhed i en sundhedsemneuge, her kan klasserne fx inddrage materialer fra Kræftens bekæmpelse, tandlægeforeningen mm. Det er fortsat en udfordring med elever der medbringer energidrikke i skolen bl.a. hældt på drikkedunke. Forældremøder i 6.-9.klasse opfordres til at prioritere at drøfte dette hvis muligt. Der er vedtaget en sundhedsstrategi. Der er mulighed for at købe mad på alle matrikler. Bestyrelsen drøftede, uden for emnet, skolens erfaringer med at elever i udskolingen må forlade skolen. Punkt 6 Gennemgang af evt. ansættelsessamtaler Der ønskes et enkelt sytem omkring oversigt over jobsamtaler. Information ud så tidligt som muligt, så bestyrelsesmedlemmer adviseres i så god tid som muligt. Alle stillingsannoncer sendes fremover til SB samtig med fremsendelse til opslag. Punkt 7 Oversigt over vikartimer fordelt på klasser Orientering om brug af vikartimer se bilag Punkt 8 Til- og fraflyttede elever på alle afdelinger Orientering om tilgang/afgang af elever se bilag Punkt 9 Korte meddelelser Alle

4 a. Elever: Tuse, det er en udfordring at sandwich indimelem forsvinder. I trivselsrådet tales om flere muligheder for at løse det. Svinninge; forslår muligheder hyggeaftenener på skolen, kunne man lave mere til udskolingseleverne? Eks. Lukkede diskotek/hyggeaften o.l. Hvordan går det med ordningen hvor eleverne i udskolingen må blande sig i spisepausen? I Svinninge er størtste udfordring i forhold til butikkerne, hvor der har været et par episoder med dårlig elevopførsel. I uge 32 vil lærere lave en evaluering af nuværende ordning. Evt. pkt. på bestyrelsesmøde herefter. Elev: - det har skabt noget fællesskab at vi har fået lov til at spise sammen. b. Bestyrelsesformand/næstformand: Der samles op på tidligere forældrehenv. om ønsket om etablering af legeplads/udeområder Svinninge. Tak til elevrådsrepræsentanterne for det gode arbejde i dette år c. Medarbejdere: Gislinge der kommer to nye kollegaer efter sommerferien. Årlig tur til Bognæs en stor succes. Forberedelse til 7.g er ved at være på plads. Svinninge; personalemøde, hvor vi har set hinandens afdelinger og løst forskellige opgaver. Idrætsdag: 8.klasserne lavede aktiviteterne og 7.klasserne var holdledere. Udby; Bognæstur hvor 3. kl rystes sammen med klasse - en rigtig god dag. Emneuge i denne uge, - blandet hold fra 0.6-klasse Emnet; andre lande. Tuse: 8.klasse laver en aktivitetsdag for hele skolen og 7.klasser er holdledere, - varm men god dag. d. Skoleledelse: Seneste medarbejdermøde i Svinninge er del i samlet udviklingsarbejde med at styrke elevtrivsel, faglige resultater og arbejdsglæde og motivation. Samlet mangler der endnu ansættelse af 5 medarbejder. Den vakante lederstilling i Svinninge vil blive genopslået henover sommerferien og i august. To rigtig gode dimension aftener på Tuse og Svinninge. Udvalget for børn og unge undersøgte hvorvidt skolestrukturen skulle laves om, - skolestrukturen forbliver som den er. Styrke nærledelse, - en daglig leder på den enkelte afdeling. Skolens navne ændres fra Katrinedalskole afd. Tuse til Tuse Skole, område Katrinedal, samt justering af tildelingsmodel. Punkt 10 a Skolebestyrelsesmødedatoer skoleåret Møderække besluttet: Tirsdag den i Gislinge Onsdag den i Tuse Torsdag den i Udby Mandag den i Svinninge Tirsdag den i Gislinge Onsdag den i Tuse Torsdag den i Udby Mandag den i Svinninge Tirsdag den i Gislinge Torsdag den i Tuse Punkt 10 : Evt. Punkt 11 : Lukket punkt orienterede om to sager. Punkt 12 Oversigt over eventuelle forslag til punkter til næste møde(r)

5 1. Fortsat afklaring og præcisering af afdelingsråds kompetencer- og arbejdsområde/opgaver. 2. Seneste om om byggeri/omorganisering 3. Afskaffelse af de frivillige Nationale test 4. Resultater af afgangsprøver 5. Elevfraværsoversigt 6. Evt. opsamling fra arbejdsgruppe vedr. Vision og værdier 7. Evaluering af sundhedsstrategi Næste mødedatoer: Aftales på mødet

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 27-2019 Tirsdag d. 26/2 kl. 18.30 20.30 Jernløse Næste møder: onsdag d. 27/3 Jyderup, torsdag d. 11/4 Undløse, mandag d. 20/5 Knabstrup, tirsdag d. 18/6 Kildebjerg. DELTAGERE Forældre:

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr

Referat skolebestyrelsesmøde nr skolebestyrelsesmøde nr. 32-2019 Tirsdag d. 20/8 kl. 18.30 20.30 Næste møde: Møderække 2019-20: Tirsdag d. 20/8, Onsdag d. 25/9 Undløse, 8/10, torsdag d. 24/10 Jyderup og dialogmøde med udvalget, d. 25/11

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen I forlængelse af mødet i bestyrelsen afholdes der fra kl. 19.00 20.30 på foranledning af Børn og Skoleudvalget et dialogmøde med forældre fra Holbæk By Dagtilbud og Skole.

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 8.oktober kl. 1800 2100 i personalerummet Til stede: Søren, Helle, Signe, Mette, Henrik, Venessa, Aslan, Mads, Tina, Ruth, Jens og

Læs mere

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016:

Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Børne- og ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af skolebestyrelsens møde den 7. september 2016: Deltagere: Lene Høyer Anne Stubsgaard Jon Paludan Anne Vestergaard Jensen Sofie Lunøe Stine

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen DAGSORDEN/REFERAT Dato/tid: Onsdag den 27. februar 2019, kl. 18.00-20.45 obs udvidet mødetid Afdeling/lokale: Marienberg afd., personalerummet Deltagere: Mathias

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde nr

Referat - Skolebestyrelsesmøde nr - Skolebestyrelsesmøde nr. 23-2018 Onsdag d. 26/9 kl. 18.30 20.30 Kildebjerg Møder: tirsdag d. 30/10 Jyderup, torsdag d. 29/11 Undløse, mandag d. 21/1 Knabstrup, tirsdag d. 26/2 Jernløse, onsdag d. 27/3

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag 22-1-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt Formand, rep.

Læs mere

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha

Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 15. juni 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix, Litha Skjolden,

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Referat. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Katrinedalskolen Dato: 26. februar 2013 Tirsdag den 26. februar 2013 kl. 18:30-20:30 Afdeling Kundby

Referat. Dagsorden. Bestyrelsesmøde Katrinedalskolen Dato: 26. februar 2013 Tirsdag den 26. februar 2013 kl. 18:30-20:30 Afdeling Kundby Referat Bestyrelsesmøde Katrinedalskolen Dato: 26. februar 2013 Tirsdag den 26. februar 2013 kl. 18:30-20:30 Afdeling Kundby Sagsb.: Elisabeth Haulund Sagsnr.: Dir.tlf.: 7236 9957 E-mail: eliha@holb.dk

Læs mere

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, onsdag den 7. september :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej bygning J

Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, onsdag den 7. september :00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej bygning J Referat Skolebestyrelsen indkaldes herved til ordinært møde, onsdag den 7. september 2016 18:00 21:00 på Skoletorvet afd. Karrebækvej bygning J Deltagere: Trine Egeberg, Henrik Nielsen, Nils Paaske, Mette

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato Ansvarlig Tid Referat 22. august 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Afbud: Mick Salling Martin deltog fra kl. 17.20 Mogens Rubin deltog fra kl. 17.10 Søren Riemer deltog

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 11. juni 2018 Tid: Sted: Forbered: 18.00 l8.45 ordinært bestyrelsesmøde 18.45 l9.30 møde med ny bestyrelse 19.30 Sommerfrokost for

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen ved Østskolen

Skolebestyrelsen ved Østskolen Skolebestyrelsen ved Østskolen Tilstede: Torben Thisted, Susanne Jacobsen, Lise Herløv Hansen, Annette Bernhoff Bay, Jens Mortensen, Mette Dyhr Ottesen, Jakob Nissen, Thomas Vestergaard, Anne-Katrine Pruss,

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale

Dagsorden og referat. Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi til: Hans, LE, GB, tla, Dorte, Tina. Indskolingens mødelokale Dagsorden og referat Vedrørende: Skolebestyrelse Mødedato: 08.10.2013 kl. 20.00 Deltagere: Jens, Majken, Søren, Helle, HØ, JEN, ML, Ditte, Ayuub, Andreas, tla Afbud: Merete, Jeppe, tm Fraværende: Kopi

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op.

KÆRE KONTAKTFORÆLDRE. Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. KONTAKTFORÆLDRE KÆRE KONTAKTFORÆLDRE Allerførst tak fordi du har valgt at stille op. Et godt skolemiljø skabes gennem en god og åben dialog og et tæt samarbejde mellem skolens lærere, ledelse og forældre.

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 20. maj Tidspunkt kl Afdelingen i Nyråd. Thorsten Gregersen Dato 20. maj 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Nicolaj Lund Madsen

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag 25-3-2014 kl. 19.00 20.10 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Dorthe Rolsted

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag d- 21-10-2014 kl. 16.00 18.00 i Nexø på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Michael, Kennet, Katrine, Iben, Jesper, John, Søren,

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen

Velkommen til Katrinedalskolen Velkommen til Katrinedalskolen Afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge Vi byder dig velkommen til dit barns nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt:

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Dato: 24. oktober 2017 Tid: 18.00 21.00 - aftensmad fra 17.30 Sted: Personalerummet Forbered: Medbring: Læs Minianalysen Mødedeltagere:

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne velkomst folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 17.8. 2016 kl. 19.00-22.00. Indtryk: Grethe Afbud: Anders A (Lise deltog som suppleant) Dagsorden: 1. Underskrivning af referat fra sidste møde. 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen

Ansættelse af ny skoleleder og Brobyskolernes ledelsesstruktur v fagchef for Fagsekretariatet Undervisning: Tonni Leicht Jørgensen Skolebestyrelsen Brobyskolerne. Møde nr. 5 Skoleåret 2013/ 2014 Deltager: SKB: Berit, Per, Sussie, Camilla, Pernille, Maja D, Maja J. Ansatte: AH, HJE, DB, BL, HG, PM, BN Afbud: GG, Susie, Maja J, Pernille,

Læs mere

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst.

Til orientering. Bakkevej: Danske Skolelever Schooll Yard Rock Skolevænget: Intet nyt siden sidst. DAGSORDEN SB-møde Det hvide Hus 23. maj 2016 kl. 17.30-20.00 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Maria S. Thøgersen, Anja M. Jensen, Jette Bjerg Brix,

Læs mere

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax

BREDAGERSKOLEN Bredager Jelling Tlf Fax BREDAGERSKOLEN Bredager 26 7300 Jelling Tlf. 76 81 41 00 Fax 76 81 41 09 E-mail: bredagerskolen@vejle.dk www.bredagerskolen.dk REFERAT Mødedato Mandag 23. oktober 2017 Mødested/lokale Urds Brønd (ved siden

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn René Læssøe Andersen Morten Enni Roar Green Lotte Strand Susanne

Læs mere

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl

Referat af SB-møde d Tid Mandag den 28. august 2017, kl Heibergskolen Randersgade 10 2100 København Ø. Tlf. 82 32 41 00 SKOLEBESTYRELSEN af SB-møde d. 28.8.17 Tid Mandag den 28. august 2017, kl. 17.00-19.30 Sted Dagsorden og bilag Kommende mødedatoer Personalerummet

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag kl på afd. Mosaik Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Torsdag 27-2-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Mosaik Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn David Hunt Morten Enni Cathrine Ingildsen Roar Green Dorthe

Læs mere

Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal.

Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal. Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal. Vi byder dig velkommen til dit barns nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål, der

Læs mere

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen.

Skolebestyrelsen skal i henhold til folkeskoleloven godkende skolens budget indenfor de rammer, der er givet af kommunalbestyrelsen. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Referat Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag den 28. marts kl. 17.00 19.30 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Nikoline, Sol, Thomas, Theis Punkt 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni Skolebestyrelsesmøde 23.05.19 kl. 18.00 20.30 på Egebjerg Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i juni Dagsorden Deltagere: Simon Larsen, Anders Madsen, Thomas Nicolaisen, Lena Olefir,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Mødeindkaldelse. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 19. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Mødeindkaldelse Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole.

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole. REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 30. november 2009, kl. 18.00 på Afdeling Søndersø Mødet starter med en lille let julefrokost DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen,

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet Vester Nebel Skole Dato 27. oktober 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012 kl Grønnemose Skole Skolesvinget 10 º 2860 Søborg º Telefon: 3957 3220 º Telefax: 3957 3230 º groennemoseskole@gladsaxe.dk º www.gladsaxe.dk Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 1 torsdag den 16. august 2012

Læs mere

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts Skolebestyrelsesmøde 05.02.19 kl. 18.00 20.00 på Højby Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts Dagsorden Deltagere: Simon Larsen, Thomas Nicolaisen, Kristine Berg, Hanne Lyngbo,

Læs mere

Præsentation af alle.

Præsentation af alle. Tilstede: Annette, Laila, Elisabeth, Louise, Peter, Rikke, Helle, Karina, Sussane, Tania, Solvor, Liv Afbud: Jean Referent: PB Dagsorden E696: Orientering: Velkommen til Liv og Rikke Meddelelser fra: Elevråd:

Læs mere

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt.

Punkt / Dagsordenpunkt Dagsordentekst Proces Tid Beslutning, ansvarlig og deadlines. Referatet godkendt. Dagsorden godkendt. Skolebestyrelsen Løgstrup Skole Mødedato: 11. august 17.00 til 19.00 Mødested: Personalerummet Bemærkninger: Fraværende/afbud: Eleverne har endnu ikke valgt repræsentanter., Britt, Nina, Kim DAGSORDEN:

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 7. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 15. april 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skovvejens Skole. Før Dagsorden

Skovvejens Skole. Før Dagsorden Skovvejens Skole Skolebestyrelse Møde nr. 3 Torsdag d. 3. november 2016 Kl. 18.00 18.30 Økonomi KL. 18.30 21.00 Ordinært møde Møder: Tirsdag d. 13/12 (Kildebjerg) tirsdag d. 31/1 (Jyderup) Onsdag d. 1/3

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl

Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/ kl Status: Lukket Skolebestyrelsesmøde Mandag d.20/8 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Søren Smedegaard, Helle Bygholm Jensen, Karen Gemal, Søsser Sund, Brit Sand Andersen, Line Svindt Olsen, Jens Nowak

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag d. 25. September 2012 kl. 19.00 Mødet slut klokken 21.34 Møde nr. Skolebestyrelse nr. 3 Mødelokale Forplejning Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 23. februar 2010 kl. 17.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d kl Store mødelokale HE Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 03.05.18 kl. 19.00-21.30 Store mødelokale HE Fremmødte: Anders, Jacob, Tine, Fredrik, Lone, Ken, John, Mette, Merete, Karl, Trine, Thomas (kommer senere) Afbud: Mahmed Godkendel

Læs mere

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat D. 4.11.2014 på Afd. Søagerskolen Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Søagerskolen Møde nr.:3/2014 Dato: 4.11.2014 Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

Kommentarer/ beskrivelse

Kommentarer/ beskrivelse Deltagere: Formænd elevråd, Råbjerg, Jette Christiansen, Kirsten Resen, Sivanathan Arudchelvam, Sofie Mørch, Dagsorden Orientering (0), drøftelse (D) eller beslutning (B) 1. Godkendelse af dagsorden (B)

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag 8-11-2011 kl. 17.00 19.00 i Svaneke SFO-klub Bemærk: ÆNDRET MØDEDATO Dagsorden Beslutningsprotokol Tilstede: SW, PP, BB, KL, Rikke, BF, JLC, JRH

Læs mere

Beslutningssag; Årlige valg i henhold til Skolebestyrelsens forretningsorden Kristian

Beslutningssag; Årlige valg i henhold til Skolebestyrelsens forretningsorden Kristian Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 2. september kl. 17.00 19.00, (evt. 19.15) Hvor: Absalon Deltagere: Nye medlemmer: Agnes, elevrepræsentant

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå

Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00. I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå Referat fra bestyrelsesmøde i Børnehusene Nivå Onsdag den 5. november kl. 17.30 20.00 Børnehusene Nivå Jane Sys Toftesgaard Telefon 72 56 53 44 JSTO@fredensborg.dk I Lærkereden, Nivåhøj 80, 2990 Nivå 1.

Læs mere

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00

Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 referat Dagsorden for skolebestyrelsens møde Mandag den 24. september 2012 Kl. 18.30 21.00 Møde med chefen for tandplejen i Middelfart tandlæge Jens Køstner 42-12 Godkendelse af referat Der er nu sammenlagt

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat. TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL :00 på lærerværelset DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TIRSDAG DEN 22. maj 2018 KL. 19.00-21:00 på lærerværelset DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Opfølgning fra sidste møde. 3. Opsamling:

Læs mere