Greve Golfklub Bestyrelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Greve Golfklub Bestyrelse"

Transkript

1 Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2019 Dato: Onsdag, den 15. maj 2019 Kl. 17:00 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Ole Kahlen (OK) Bruno Lundgård Hansen (BLH) Roland Pedersen (RGP) Stine Kiel Larsson Til stede fra klubber-i-klubben: Afbud fra: Helle Dioni (kanin- og dameklub) Jørgen Gotfredsen (seniorklub) Michael Stoltenberg (MS) Bendt Nolsøe (BN) Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Mødets åbning herunder præsentation af mødets deltagere FKC bød velkommen. Herunder til de to repræsentanter fra klubberne-i-klubben Helle Dioni og Jørgen Gotfredsen. Siden sidst a. Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde nr den 8. februar og nr den 6. marts. Opfølgning på og evt. bemærkninger til referat af 28. marts fra temamødet den 27. marts b. Diverse orientering fra formanden og FU. 1. Mødeform og indhold i dagens fællesmøde mellem KIK ledelserne og bestyrelsen. 2. Orientering om aktuelle medlemstal i klubben og i SGS-ordningen. 3. Personalesituationen. 4. Orientering fra bestyrelsen om status, konklusioner og planer efter samarbejdet med DGU om rekruttering af nye golfere. Referater fra hhv. bestyrelsesmøde og er godkendt uden yderligere bemærkninger til punkterne. Ligeledes blev referatet fra temamødet den 27. marts godkendt uden bemærkninger.

2 Trods den manglende deltagelse fra herreklubben i dagens møde samt fra kaninklubben, som Helle Dioni dog påtog sig at repræsentere, var der enighed om at forsøge konceptet med deltagelse af klubberne-i-klubben i bestyrelsesmøder endnu en gang. Eventuelt lægges der op til at der kun inviteres/deltager én repræsentant fra klubberne-i-klubben. Klubben tæller 1089 medlemmer. Der er 102, der har tegnet SGS-medlemskab. Personalesituationen er uforandret. ApS et tæller de ansatte i sekretariatet samt pro-træner og de ansatte i køkkenet. Der var samme dag indløbet en opsigelse fra Heidi i køkkenet. Klubbens ansatte tæller p.t. 4 greenkeepere (herunder én sæsonansat) samt én elev. Refleksioner efter mødet med DGU/Jonas Meyer den 9. maj: DGU præsenterede nogle initiativer for rekruttering af nye golfspillere. GGK har efter Golfens Dag 65 nye golfspillere. Umiddelbart kan vi ikke anvende de af DGU fremlagte initiativer pga. manglende kapacitet, man tankerne beholdes in mente. Ad pkt. 3 Samarbejds- og driftsudvalg a. Evt. bemærkninger vedrørende møde nr den 29. marts 2019 referat af 12. april Der var ingen kommentarer til referatet, som ligger tilgængeligt på klubbens hjemmeside. Ad pkt. 4 Klubarbejdet KIK og de faste udvalg Orientering over flg. emner fra hver Klub i Klub: a. Generel orientering om planer for sæsonen b. Aktuel medlemsstatus. c. Orientering om løbende eller fastlagte turneringer og aktiviteter. d. Modtagelse/integrering af nyuddannede golfere og nye medlemmer. e. Evt. spørgsmål til Manager, udvalg, bestyrelse og ledelse. f. Klub i Klub bestyrelsens sammensætning. Kaninklubben v/helle Dioni Ole Jensen trak sig i 2018 fra arbejdet i kaninklubben. Helle / Gert Frederik / Erik Westergaard har overtaget arbejdet med kaninklubben sammen med Sven Hansen. Kaninklubben tæller 72 medlemmer, som for manges vedkommende også er aktive i andre klubber-i-klubben. I takt med at kaninerne går ned i hcp opfordres de til at deltage i klubturneringer. Der etableres en short game turnering i kaninklubben. FKC forespurgte om hcp 36 også er et magisk tal efter hcp-ændringerne i RGP: pr kan man også reguleres op over 36. BLH: man får lov at fortsætte året ud, selvom man kommer under 36, men det kan blive en stopklods, så kaninerne ikke kommer videre. FKC: derfor er det vigtigt at alle KIK deltager i disse møder, så vi kan tage drøftelserne om hvordan de bedst muligt modtages i KIK. Dameklubben v/helle Dioni Nye bestyrelse: Bente Johansen formand. Yderligere medlemmer: Eva Hansen, Inger Elbrønd, Ilse Kahlen, Lotte Stoltenberg, Thea Kaarslev, Karin Hemmingsen. Medlemstal 71. Seneste kick-off 45 deltager. Sverigestur i juni med deltagelse af 14 damer. Modtagelse af nye medlemmer: Bestyrelsen stiller sig til rådighed for at spille med de nye medlemmer. SKL: skal det evt. med i et klubnyt? Ja, tak. Seniorklubben v/jørgen Gotfredsen Bestyrelse: Lars Hartig, Stig Person, Frede Kruse-Christiansen og Jørgen Gotfredsen

3 Medlemstal 138. Adgangskravet er ændret fra 50 til 60 år. Seniorklubbens aktivitetsplaner synkroniseres med klubbens aktivitetskalender. Seniorklubben har udover mandagsgolf - tre større turneringer: forår, sommer og efterår. Herudover er der ture til fremmede baner (Korsør og Dragsholm) Nogle medlemmer arrangerer desuden en tur til Tyrkiet og der er en tur til Sverige. Der er flere løbende turneringer (stableford og slagspil) Hver mandag mødes medlemmerne og spiller ni huller. Boldene sættes sammen tilfældigt, dette tilgodeser også inkludering af nye medlemmer. Nye medlemmer orienteres om det sociale islæt i klubben. Der er igangsat en short game turnering. SLN: ideen med deltagelse af klubberne-i-klubben er også at komme med konstruktiv kritik klubberne og bestyrelsen imellem. HD: nogle gange kunne det være fint at spille bag-ni i stedet for kun forni for kaninerne. FKC: hvis dette er et ønske, bliver det behandlet. Grundig gennemgang over flg. emner fra hvert af de 7 faste udvalg: a. Orientering om/referat af møder og arbejde i sæsonen 2019 indtil nu. b. Evt. sager til bestyrelsens afgørelse fremlægges. c. Orientering om udvalgets aktuelle planer og arbejde i d. Udvalgets aktuelle økonomiske status. e. Udvalgets sammensætning Bane- og miljøudvalget v/ole Kahlen Der har været afholdt to møder med gennemgang af plejeplan. Rivning af bunkers to gange om ugen med maskine. Plejeplan og banestatus offentliggøres på hjemmeside. Der skal være fokus på short game, så den står knivskarpt. Par-3-banen er stort set ikke-eksisterende. Der er etableret en konkurrence om opretning af nedslagsmærker. Udvalget består af OK Søren Christensen og Axel Krag Baneservice er gået i gang. Der mangler frivillige. FKC: i seniorklubben får alle spillere et kort til notering af antallet af oprettede nedslagsmærker med ud om mandagen. SLN: i herreklubben kommenteres det ofte at der mangler sand i bunkers. PR og kommunikation v/inge Larsen Golfens dag blev afholdt med stor succes. Konceptet synes at virke. I år var der ikke konkurrencer med gevinster i form at golfsæt osv. Vi reklamerede heller ikke med pølser/øl og alligevel havde vi 115 besøgende. Begynderudvalg v/bruno Lundgård Hansen p.t. 69 begyndere (heraf 7-8 juniorer) Henrik Mainz styrer træning samt administration Nye begyndertrænere på kursus hos AK. Henning Markussen styrer regelundervisning Erik Westergaard styrer faddere sammen med Sven Hansen Lotte Stoltenberg styrer turneringer BLH kompetanceudvikler Regel- og Handicapudvalg v/roland Pedersen Udvalget bruger p.t. en del tid på det nye hcp system.

4 RGP orienterede i øvrigt om at medlemstallet i herreklubben i år er rekordhøjt: 110 medlemmer. Turneringsudvalget v/jeppe Dohn Åbningsturneringen blev afviklet med 102 deltagere. Generationsmatch ligeledes afviklet. Planen for resten af året iflg. kalender. Udvalget består af Arne Hansen, Tina Flagstad, Thomas Flindt, Roland Pedersen, Poul- Erik Rasmussen samt Jeppe Dohn. Ad pkt. 5 Ad pkt. 6 KIK afslutning og tak for i dag Evaluering af metode og indhold Klubarbejdet forretningsudvalget m.fl. a. Evt. drøftelse af emner fra Sekretariatsmøderne siden sidst. b. Drøftelse af evt. emner fra FU møde nr. 2 og c. Overblik fra Ad hoc udvalget for Linksugen 2019 v/jeppe Dohn. d. Status Sponsorarbejde v/fkc. e. De Frivilliges Turnering status og sidste nyt v/sln. f. Status på arbejdet med Golfspilleren i Centrum v/sln. g. Status på træningskontrakten 2019 for Ungdomsudv., Begynderudv. og Eliteudv. Sæsonstart betyder øget aktivitet i sekretariatet. Kontorhjælp fungerer lejlighedsvis til afhjælpning af travlhed. Der var ingen kommentarer til emnerne fra FU-møderne. Linksugen 2019: 15. april var turneringen Burger og Bajer allerede overtegnet. Der er p.t. i alt 268 deltagere i ugens turneringer. Ugen har ingen sponsor. Golfspilleren i Centrum 50 besvarelser siden sæsonstart. Pæne resultater på stort set alt. Frivilligturnering: der er ikke et egentligt timetal. Det er op til de frivilligere ledere at vurdere. Træningskontrakten er på plads. Ad pkt. 7 Økonomi a. Medlemsstatus 1. maj 2019 bilag vedhæftet. b. SGS ordningen c. Orientering om afslutningen på erstatninger m.m. fra KLAR efter underboringen af ledning fra Regnvandsbassin Tune Syd. d. Overordnet økonomisk status. e. Sjællandske Mediers fond ansøgt. f. Evt. andre emner fra/til kassereren Medlemsstatus pr. 1. maj 1089 / 102 SGS. Greenfee-overskud de fire første måneder på kr. Minimale restancer. KLAR / regnvandsbassin: Der er rejst et krav vedrørende erstatning for driftstab og ekstraudgifter for reetablering af golfbanen. Foreløbig er der udbetalt kr i erstatning, som anvendes til lamper ved nedkørsel fra Karlslunde Centervej. Evt. yderligere erstatning bruges til at få shinet op på bænke, skraldespande osv. Ad pkt. 8 Fremtid a. Status på Den mobile Golfskole herunder kommende aftaler.

5 b. Igangsætning af den besluttede Fundraising gruppe. c. Formandens forslag til puljeforberedelser. d. Bestyrelsens behov/ideer til klubaftener med eller uden spisning fagligt golfindhold andet indhold - aktiviteter på bane og/eller i restaurant og klublokaler. e. Evt. fremtidsemner fra bestyrelsens medlemmer. Den mobile golfskole er prøvekørt den 30. april. Herudover er der arrangementer i Greve Borgerhus den 20. og 27. maj. Traileren sættes i stand. Der udarbejdes en folder med muligheder for arrangementer. Lions Club Tune ansøges om midler. Fundraising gruppe: der er etableret en undergruppe til fundraising gruppen til behandling af pulje- og fondsmuligheder. Hovedgruppen bestående af Peter Thomsen, Stine Kiel Larsson, Finn Kristiansen, Torben Lindholm, Benny Flindt, Tonny Jørgensen, Stig Person samt FKC. holder første møde i juni. Ad pkt. 9 Forretningsudvalget o.a. orienterer om evt. aktuelle emner vedr.: Greve Kommune og andre myndigheder, Idrætssammenslutninger i kommunen, Ældresagen, DGU, DIF m.fl. herunder Idrætsrådet. Bl.a. : a. DGU nye persondataregler. Status på klubbens regelsæt herunder varsling om, at Dropboks skal erstattes af et mere sikkert område. v/ SKL b. Regnvandsbassin Tune Syd status v/fkc c. Evt. andre emner. Der arbejdes fortsat på et alternativ til Dropbox. Status på regnvandsbassin refereret under punkt 7. Ad pkt. 10 Mødekalender: - FU møde nr juni 2019 flyttet til 29. maj - SU og Driftsudv juni FU møde nr juli Bestyrelsesmøde nr oktober 2019, inkl. KIK. - Bestyrelsesmøde nr november 2018 Ad pkt. 11 Mødet afsluttedes kl For referatet Inge Larsen

Siden sidst. a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde den 9. oktober. b) Diverse orientering fra formanden og FU.

Siden sidst. a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde den 9. oktober. b) Diverse orientering fra formanden og FU. Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 5 / 2018 Dato: 23. november 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Ole

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede:

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2/2019 Dato: 20. februar 2019 Til stede: Afbud fra: Pkt.1 Frede Kruse Christiansen (FKC) Søren Leander Nielsen (SLN) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF)

Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2018 Dato: 21. juni 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Ole Kahlen

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 1. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2015 Dato: 27. november 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg (MS) Jeppe

Læs mere

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 1 / 2019 Dato: 7. januar 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator for

Læs mere

Mødets åbning. FKC bød velkommen. Der var afbud fra Jesper Carstensen, Roland Pedersen og Michael Stoltenberg.

Mødets åbning. FKC bød velkommen. Der var afbud fra Jesper Carstensen, Roland Pedersen og Michael Stoltenberg. Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 24. november 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Jeppe Dohn (JD) Ole Kahlen (OK) Bruno Lundgård

Læs mere

FKC tilføjede fire ting til dagsordenen: Under punkt 2: herreklub Under punkt 4: linksuge Under punkt 8: medlemstilskud samt nyhedsbrev juni

FKC tilføjede fire ting til dagsordenen: Under punkt 2: herreklub Under punkt 4: linksuge Under punkt 8: medlemstilskud samt nyhedsbrev juni Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2019 Dato: 10. juli 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Bente Johansen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2017 Dato: 11. juli 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a)

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 12. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr den 12. oktober b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2016 Dato: 25. november 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael

Læs mere

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1

Koordinator for regionsgolf Gitte Rolsted Christensen deltog i en del af mødet (pkt. 1A) Pkt. 1 Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 7 / 2018 Dato: 7. november 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Greve Golfklub Dato: 6. marts 2019 Til stede: REFERAT GENERALFORSAMLING 2019 Fra bestyrelsen: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde nr. 03 den 16. juni 2016 i Klubhuset Deltagere: Frede Kruse Christiansen (FKC) Jesper Carstensen (JC) Jeppe Dohn (JD) Benny Flindt (BF) Ole Kahlen

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 2. maj 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a) Evt.

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde nr den 5. marts. b) Diverse orientering fra formanden og FU.

2. Siden sidst a) Opfølgning på og godkendelse af referat fra møde nr den 5. marts. b) Diverse orientering fra formanden og FU. 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 18. juni 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Stig Person (SP) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2018 Dato: 17. september 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Pkt. 1 Mødets

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2016 Dato: 15. november 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Michael Stoltenberg Roland Pedersen. Pkt. 1

Michael Stoltenberg Roland Pedersen. Pkt. 1 Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 4 / 2017 Dato: 11. oktober 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Jeppe Dohn (JD) Jesper Carstensen (JC) Ole Kahlen

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse DAGSORDEN

Greve Golfklub Bestyrelse DAGSORDEN Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: Torsdag, den 8. juni 2017 Kl. 16.30 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Jesper

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2017 Dato: 11. april 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning. a) Evt. yderligere emner

Læs mere

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden

FKC bød velkommen. Der var ikke yderligere punkter til dagsorden Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 5 / 2018 Dato: 12. juli 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Pkt. 1 Mødets

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2015 Dato: 17. februar 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse

Greve Golfklub Bestyrelse Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 1 / 2018 Opsamlingsmøde Dato: Søndag, den 28. januar 2018 Kl. 09:00 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen

Læs mere

Roland Pedersen (RP) Ole Kahlen (OK) Pkt. 1

Roland Pedersen (RP) Ole Kahlen (OK) Pkt. 1 Greve Golfklub - Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 4 / 2018 Dato: 9. oktober 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Søren Leander Nielsen (SLN) Jeppe Dohn (JD) Bruno

Læs mere

Referatet fra møde er godkendt og ligger på

Referatet fra møde er godkendt og ligger på Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 4 / 2018 Dato: 31.maj 2018 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Afbud fra: Inge Larsen (IL) Pkt.

Læs mere

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF)

Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 6 / 2019 Dato: 19. september 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Gitte Rolsted Christensen koordinator

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Tino Petersen,

Læs mere

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU

2. Siden sidst a) Opfølgning på - og godkendelse af referat fra møde nr. 3-2015 den 18. juni 2015. b) Diverse orientering fra formanden og FU 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2015 Dato: 1. oktober 2015 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Stig Person (SP) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2014 Dato: 23. april 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 6 / 2014 Dato: 25. november 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist (CL) Frank

Læs mere

Greve Golfklub Forretningsudvalg

Greve Golfklub Forretningsudvalg Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 2 / 2017 Dato: 20. februar 2017 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP)

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 4 / 2016 Dato: 12. oktober 2016 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Benny Flindt (BF) Inge Larsen (IL) Claus Lindqvist (CL) Michael Stoltenberg

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen 1 Greve Golfklub Bestyrelsen Møde: Nr. 5 / 2014 Dato: 3. september 2014 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP) Claus Lindqvist (CL) Frank

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelse

Greve Golfklub Bestyrelse Greve Golfklub Bestyrelse REFERAT Møde: Nr. 1 / 2017 Opsamlingsmøde Dato: Lørdag den 21. januar 2017 Kl. 09:00 Til: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen, arbejde Claus

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve ny Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 09, møde den 15. december 2010 Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Glenn Telvig Claus Lindqvist Søren Kramer Jørgen

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING 2018 Greve Golfklub Dato: 14. marts 2018 Til stede: REFERAT GENERALFORSAMLING 2018 Fra bestyrelsen: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Roland Pedersen (RP)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Inge Larsen Stig Person Frank Adrian Tino Petersen Claus Lindqvist Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Fraværende

Læs mere

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013

Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra Orienteringsmøde februar 2013 Greve den 05. februar 2013 Tirsdag den 5. februar 2013 kl. 19.00 blev der afholdt orienteringsmøde i Greve Golfklub i Tune Menighedscenter.

Læs mere

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019 Greve Golfklub Dato: 6. februar 2019 Til stede: REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS 2019 Fra forretningsudvalg: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen

Læs mere

Greve Golfklub Bestyrelsen

Greve Golfklub Bestyrelsen Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Referat nr. 08, møde den 20. september 2012. Deltagere: Claus Voglhofer Stig Person Tino Petersen Tine Grening Claus Lindqvist Roland Pedersen Brian

Læs mere

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017

REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017 Greve Golfklub Dato: 1. februar 2017 Til stede: REFERAT ORIENTERINGSMØDE RIS OG ROS FORÅR 2017 Fra forretningsudvalg: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tino Petersen Roland Pedersen Jørgen Gotfredsen Brian Rasmussen Fraværende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Formanden Formanden bød velkommen og udtrykte en stor tak til alle frivillige i GKL, og til greenkeepere og administration. Økonomien

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 08. november 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt 10. Markedsføringsudvalget Regnskab og budgetter 11. Sponsorudvalget 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 21. februar 2017 kl. 16:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018.

REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018. REFERAT af bestyrelsesmødet i ØRNEHØJ GOLFKLUB mandag den 11. juni 2018. Tilstede ved bestyrelsesmødet var: Morten Bech, Jørgen Christiansen, Kim Johansen, Claus Brynaa, Rasmus Amandusson, Preben Andersen,

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Punkt 2 : Nyt fra Kontoret, (herunder evt. statistikker.)

Punkt 2 : Nyt fra Kontoret, (herunder evt. statistikker.) Bestyrelsesmøde nr. 183 i Grenaa Golfklub, mandag den 9. januar kl. 18.30 Deltagere: Ole Lyng (OL), Ove Lund (OVL), Henrik Uhrenholt (HU), Hans Husum (HH), Mats Sommer (MS), Bjarne Boje Sørensen (BBS),

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE2016 VELKOMMEN TIL EN NY SÆSON ENDNU ET SPÆNDENDE PROGRAM I HEDEMÆNDENE. I denne sæson vil der være 4 rækker. A rækken spiller slagspil, B og C rækkerne

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2014 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2014 NCC 2014-03-26 1 Agenda Velkomst & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2014-03-26 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 10. september 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 13-10-2016 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2016 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen

Opstartsmøde 27. januar 2015. Velkommen Opstartsmøde 27. januar 2015 Velkommen Praktisk information Trup, Målsætning og værdier Træning og træningskultur Træningsturnering Træningslejr/samling Kriterierne for holdudtagelse Sæsonopstart DGU turneringer

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer Bestyrelsesmøde Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 1-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen () Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den

Referat af bestyrelsesmøde den Til stede: William Grahn, Gerd Stafanger, Kenneth Ohlendorff, Michael Tvede,, Ulla Rosenkjær Afbud fra: Referent: Sv. Aa. Andersen, Per Knudsen, Klubchef Arne K. Larsen Ulla Rosenkjær 1.Opfølgning på udestående

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering pointstilling. Seneste spilledag - nr: 7. - dato: 23. maj note: Stableford - Socrates - Spisning MEN'S SECTION Torsdagsturnering - stilling Seneste ledag - nr: 7 - dato: 23. maj - note: - Socrates - Spisning Seneste Sletten - Ådalen, Par = 69 Ådalen - Skoven, Par = 70 stableford score 29,8 stableford

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Roland Pedersen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Jørgen Gotfredsen Referat nr. 06, møde

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Eventuelt Udvalg for gæste- og baneservice Regnskab og budgetter 10. Markedsføringsudvalget Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. september 2016 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL

REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN AFHOLDT I KLUBHUSET KL REFERAT FRA ORDINÆRT BESTYELSESMØDE MANDAG DEN 09.08.2004 AFHOLDT I KLUBHUSET KL. 19.00 Deltagere: Henning Christiansen Frede Nicolaisen Svend Erik Boysen Jan Carstensen Dennis Zanchetta. Afbud : Marie

Læs mere