Indholdsfortegnelse! Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10. Seniorudvalget 14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse! Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10. Seniorudvalget 14"

Transkript

1 FTK Marts 2011

2 2 Indholdsfortegnelse! (Næst)Formanden har ordet! 3 Sådan betaler du dit kontingent i år 5 Sæsonprogram TRÆNING! 6 Sæsonprogram HOLDKAMPE 7 Standerhejsning 9 Juniorafdelingen 10 Sæsonprogram ARRANGEMENTER 13 Seniorudvalget 14 Indkaldelse til Generalforsamling 17 Bane- og materieludvalget 18 Husorden 20 Venskab kammeratskab hygge 21 Klubbens bestyrelse 23 Kontaktinformationer 24 Tryk: PrinfoParitas Digital Service, Frederikssund Layout: Susanne Lundh Poulsen

3 (Næst)Formanden har ordet! 3 Velkommen til en ny sæson! Så skal tennissæsonen 2011 endelig til at begynde. Jeg ved, at vi alle sammen glæder os til at komme ud på det røde grus igen og spille tennis i den friske forårsluft. Kanter her, kanter der... I sidste sæson fik vi renoveret banerne og lavet det nye indgangsparti og i den forbindelse fik vi også anlagt en kant langs bane 1, 2 og 4 ud mod vejen for bedre at kunne holde på gruset. Da der er højdeforskel mellem en del af banerne, besluttede vi i oktober 2010, at fortsætte med at lave en kant langs bane 2 og 3 ind mod bane 4 samt langs bane 3 og 1 ud mod passagen og klubhuset helt op til indgangspartiet. Med denne indsats kan banernes fine tilstand sikres i mange år fremover. Desværre begyndte vinteren før arbejdet, kunne sættes i gang, så det vil i stedet blive udført i forbindelse med forårsklargøringen. IT, nettet, ingen girokort og alt det der... Sidste sæson var en prøvelse for alle hvad angik kontingentindbetaling, turneringstilmelding og meget mere, og vi skulle alle vende os til det nye tennisbookingsystem og hjemmeside. Og som noget helt nyt blev generalforsamlingen afholdt om foråret, hvilket mange ikke opdagede. Vores IT leverandør Klubmodul har arbejdet hårdt igennem hele sidste sæson for at gøre os tilfredse med bookingsystemet og lad os bare erkende det tennis var et nyt og lidt ukendt territorium for vores leverandør, men jeg synes nu, at de viste sig opgaven voksen, så vi fik løst de fleste problemer i starten. Faktisk er systemet til stadighed blevet bedre og bedre selv igennem vinteren, hvor kun ganske få af os har bemærket det. Jeg har stor tiltro til, at vi bliver meget tilfredse med systemet også på længere sigt da antallet af andre tennisklubber der benytter systemet, er stigende!

4 4 Formandsskifte! I forbindelse med generalforsamlingen i april 2011 skal vi sige farvel til vores formand Kurt Andreasen, der har bestridt dette hverv siden oktober Kurt forlader ikke klubben men blot formandsposten, da Kurt allerede i 2010 fik arbejde i udlandet. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Kurt for hans engagement i tennisklubben, som formand, leder og ikke mindst som tennisspiller. Alle der har mødt Kurt på vores anlæg, har kunnet mærke hans passion og lidenskab for tennissporten, og det har naturligvis også smittet af i bestyrelsen. En af de mange opgaver Kurt kastede sig over straks efter tiltrædelsen som formand, var at få sat endnu mere fokus på, at vores baner skulle være i tip-top stand. Og det må siges at have været en kamp, der har været svær at vinde, men det lykkedes faktisk til sidst, da vi jo fik renoveret banerne sidste år. Bag dette ligger avisskriverier og mange møder med kommunen, stadionpersonale og politikere ja selv med borgmesteren, som fik et par ord med på vejen til vores 100 års jubilæum. Men allerede i første del af Kurts formandsperiode lykkedes det at få etableret det automatiske banevandingsanlæg, og en bedre aftale om vedligeholdelse af banerne med kommunen ikke kun til sæsonstart, men også løbende vedligeholdelse, herunder ukrudtsbekæmpelse. Specielt det sidste har ikke været uden sværdslag. En kæmpe indsats som Kurt har drevet til gavn for os alle sammen med det nye indgangsparti der har været undervejs i mere end 10 år, som kronen på værket. Evnen til at gøre kommunen og lokalpolitikerne opmærksomme på, at tennisklubben faktisk er til gavn for lokalsamfundet, kan især tilskrives Kurt. Vi fik også smidt den gamle banetavle ud til i første omgang et online bookingsystem, der sidenhen er blevet afløst af det nuværende tennisbooking- og administrative system fra Klubmodul. Så der er sket meget på mange fronter under Kurt s ledelse. Jeg håber, at Kurt vil spille tennis i klubben i mange år fremover og nyde godt af de mange tiltag, han selv har været med til at frembringe. Generalforsamling! En tradition vi startede sidste år, var at afholde generalforsamlingen om foråret, hvilket vil gentage sig igen i år og fremover. Som før nævnt fratræder Kurt som formand, mens de andre bestyrelsesmedlemmer som er på valg, gerne vil fortsætte. Lars Stahrenberg har dog meddelt, at han fratræder baneforvalterposten ved udgangen af hans periode i foråret Vi er rigtig glade for, at Lars allerede nu informerer om dette, så vi kan få kørt en ny mand/kvinde i stilling til denne meget vigtige post. Jeg håber på, at en anden allerede i denne sæson vil oplæres af Lars, så vi kan få en gnidningsløs overgang.

5 5 Træning! Lars Lund, klubbens cheftræner, har meddelt at han fortsætter endnu en sæson, til glæde for alle børnene i klubben, og naturligvis også for de seniorer, der har fået træning af Lars. Så det kan vi glæde os til, og mon ikke Lars har et par nye ideer til den nye sæson gemt i ærmet. På gensyn på banerne. Henrik Poulsen Næstformand Til sidst vil jeg gerne ønske alle en dejlig tennissæson på vores skønne anlæg på Kalvøen. Sådan betaler du dit kontingent i år! Når det er tid til at betale dit kontinent, vil du senest den 10. april modtage en e- mail fra klubben med et link til klubbens betalingsside. Når du klikker på linket, vil du blive guidet til klubbens hjemmeside med kontingentbetaling. Fra hjemmesiden vælger du at betale med dit dankort eller at bruge din netbank til betaling. MEN har du ikke computer har du ikke dankort eller netbank har du ikke er det muligt, at møde op til klubbens generalforsamling og betale kontant til klubbens kasserer eller betale via terminalen i klubhuset. OBS Er du flyttet eller har du fået ny adresse med mere, er det vigtigt du opdaterer din profil på klubbens hjemmeside hurtigst muligt. Skulle der opstå tvivl eller usikkerhed omkring betaling af dit kontingent, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, som vil være klar og parat med assistance.

6 6 Sæsonprogram TRÆNING! Maj 2. Mandag kl Træningsstart for begyndere, let øvede og holdspillere Tidspunkterne vil blive annonceret på hjemmesiden 6. Fredag Træningsstart for begynderhold 2 og motionister Juni 27. Mandag Sidste træning inden ferie for seniorer 30. Torsdag Sidste træning inden ferie for ungdom August 1. Mandag kl Første træningsdag efter ferien for ungdom og seniorer September 26. Mandag Sidste træning for sæsonen for seniorer 30. Fredag Sidste træning for sæsonen for ungdom Vi træner og spiller med HEAD bolde. Hold dig ajour med eventuelle ændringer eller tilføjelser på klubbens hjemmeside!

7 Sæsonprogram HOLDKAMPE! UNGDOM VETERANER 7 Hold dig ajour med eventuelle ændringer eller tilføjelser på klubbens hjemmeside Maj 15. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER 29. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER Juni 19. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER August 14. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER 21. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER 28. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER September 4. Søndag Holdkamp for UNGDOM og VETERANER 11. Søndag Holdkamp for UNGDOM Køb din vin hos Frederikssund Vinlager

8 8 Sæsonprogram HOLDKAMPE! Seniorer Motionister Maj 17. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 20. Fredag Holdkamp for SENIORER 22. Søndag Holdkamp for SENIORER 24. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 28. Lørdag Holdkamp for SENIORER 31. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER Juni 7. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 14. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 18. Lørdag Holdkamp for SENIORER 20. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER August 9. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 13. Lørdag Holdkamp for SENIORER 16. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 20. Lørdag Holdkamp for SENIORER 23. Tirsdag kl Holdkamp for MOTIONISTER 27. Lørdag Holdkamp for SENIORER September 3. Lørdag Holdkamp for SENIORER 10. Lørdag Holdkamp for SENIORER Hold dig ajour med eventuelle ændringer eller tilføjelser på klubbens hjemmeside!

9 Standerhejsning! 9 Vi byder velkommen til en ny tennissæson SØNDAG DEN 17. april KL

10 10 Juniorafdelingen! Velkommen til en ny sæson i 2011! WTA Tennis! var WTA-partner i 2010 og i den forbindelse, havde klubben fået nogle billetter til rådighed, som blandt andet blev brugt til en tur til Farum for vores juniorafdeling for at se noget flot tennis. Selve turneringen sluttede med, at Caroline Wozniacki stod med trofæet og blev hermed vinder af den første WTA turnering afholdt på dansk grund. Jeg håber det bliver muligt at arrangere endnu en tur til sommer for juniorafdelingen, så vi igen kan komme ind og se stjernerne helt tæt på. Det lykkedes endda mine børn (Sofia og Tobias) at få ind til flere autografer ikke mindst Caroline Wozniacki s. Junior fremgang! Vi havde stor fremgang i juniormedlemstallet sidste år, og det ser ud til, at de fleste har valgt at blive. Det er dejligt at se, at mange har fået øjnene op for, hvilken herlig sport tennis er og hvilket dejligt tennisanlæg, vi har her i Frederikssund. Det var også dejligt at se at så mange bakke op om vores arrangementer og især vores julearrangement i december 2010, som vi afholdt i Frederikssund Hallen, hvor vi hyggede med leg, tennis og æbleskiver - det var et stort hit med over 50 deltagere. Tennis camp! Vi har haft stor succes med vores tennis camp, hvor der har været rigtig mange deltagere og hvor ikke mindst vejret, har været med os. Vi vil derfor igen i år afholde tennis camp i uge 27, så sæt allerede nu kryds i kalenderen hvis du har lyst til at få en uges intensiv tennistræning sammen med dine tennis venner og oplev, hvordan du bliver bedre til tennis.

11 11 Træning! Da der er rigtig mange, der kommer til træning, vil vi prøve at fortsætte med træningstiderne fra efteråret. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Let øvede Kl Begyndere Kl Let øvede Kl Let øvede Kl Begyndere Kl Øvede Kl Begyndere Kl Øvede Kl Har du en ven, der kunne tænke sig at få en prøvetime, kan det sagtens lade sig gøre. Der er mulighed for at komme til træning to gange, inden man melder sig ind. Så kom ned til begyndertræning og oplev, hvor sjovt tennis er. Trænere! Det bliver igen i år Lars Lund, som vil være cheftræner og sammen med vores to nye junior hjælpetrænere Jonathan og Mathias, vil det være teamet, som kommer til at stå for den daglige træning af vores unge spillere. Klubben har også en boldmaskine, som kan hjælpe med træningen Jonathan Cheftræner Lars Lund Mathias

12 12 Holdkampe! Har du lyst til at prøve kræfter mod andre klubber, så vil der igen i år være mulighed for at komme til at spille holdkampe mod andre klubber i Nordsjælland, så kig på opslagstavlen i klubhuset og se, om der er et hold, der passer dig. TAK! Ungdomsudvalget vil gerne sige TAK for hjælpen til de forældre, der giver en hånd med under træningen og ved vores arrangementer. Vi vil også gerne takke Ulf, Jeppe, Helene og ikke mindst Christoffer som kom tilbage og hjalp med træningen i sæson Jeg håber, de stadig vil have deres gang i tennisklubben. Jeg håber, vi alle får en god sommer med masser af tennisoplevelser. Ungdomsformand Jesper Friese

13 September August Juli Juni Maj April Sæsonprogram ARRANGEMENTER! 13 Klubhusrengøring (mød gerne op og giv en hånd med alle er velkommen) 13. Onsdag kl Generalforsamling i Klubhuset (kom og støt op om din klub og de frivillige der er der for dig) 17. Søndag kl Standerhejsning (vi hejser flaget og byder en ny sæson velkommen) 30. Lørdag kl Sommerstartturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) Se dato og tid på hjemmesiden 2. Mandag kl Velkomst for nye medlemmer (bestyrelsen byder velkommen) 6. Fredag Fredagstennis starter (læs mere om fredagstennis på vores hjemmeside) 7. Lørdag Holdstart turnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) 14. Lørdag Junior familiedag (læs mere om familiedagen på vores hjemmeside) 4. Lørdag kl Parturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) 8. Onsdag kl Rejekællingeturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) 25. Lørdag kl Midsommerturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) 18. Lørdag Junior CUP (læs mere om Junior CUP på vores hjemmeside) Uge 27 Junior Tenniscamp (læs mere om Tenniscampen på vores hjemmeside) 6. Lørdag kl Bøfturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) 25. Junior nat tennis (læs mere om nat tennis på vores hjemmeside) 11. Søndag Senior KM-finaledag (læs mere om KM på vores hjemmeside) 17. Lørdag kl Sommerslutturnering (læs mere om turneringen på vores hjemmeside) Junior KM-finaledag (læs mere om datoen og KM på vores hjemmeside) Hold dig ajour med eventuelle ændringer eller tilføjelser på klubbens hjemmeside!

14 14 Seniorudvalget! Sommerens aktiviteter i Den kommende sæson vil i det store hele være baseret på de traditioner, som er opbygget gennem klubbens 103 årige lange historie. Standerhejsning! Vi markerer i år starten på sæsonen med standerhejsning søndag den 17. april kl ved tennisbanerne på Kalvøen. Vi glæder os til at mærke forår i luften og forhåbentlig en mild brise fra fjorden. Det bliver også rart at hilse på mange af klubbens medlemmer efter en lang vinterpause. Der vil blive serveret kaffe og kage. Bestyrelsen vil stå til rådighed for eventuelle spørgsmål eller gode ideer. Holdturnering! Der bliver i år tilmeldt seks hold i voksenrækkerne. Senior 2 hold Veteran 2 hold Motionist 2 hold Et hold i serie 1 Et hold i serie 4 To hold i serie 1, 40/45 To hold i kategori 2a Alle som ønsker at spille på et af de seks hold, kan skrive sig på holdlisterne, som sættes op på opslagstavlen i klubhuset. Dette gælder også medlemmer, som spillede på hold sidste sæson. Senior-, veteran- og motionsholdenes sammensætning foretages i et samarbejde mellem holdkaptajnerne og den ansvarlige for spilleudvalget. Der vil som noget nyt i år blive en opstarts turnering for alle holdspillere, se under afsnittet Sommerens faste turneringer.

15 Træning! Sommertræningen for juniorer, begyndere og holdspillere starter mandag den 2. maj. Træningen for let øvede og motionister starter første gang fredag den 6. maj. Tidspunkterne for træningen bliver annonceret senere på klubbens hjemmeside. For at give træneren de bedste muligheder for at tilrettelægge træningen for den enkelte spiller, er det bedst hvis spillere på nogenlunde samme niveau, træner sammen. Derfor er det træneren, som suverænt vurderer, hvilket træningshold den enkelte spiller skal deltage på. 15 Tilmelding og betaling til træningen foregår via klubbens hjemmeside. Fredagstennis! Sæsonens fredagstennis starter den 6. maj og fortsætter hele sommeren. Generelt kan alle klubbens seniormedlemmer deltage; men vi ser gerne, at deltagerne har nogenlunde styr på grundspillet med ketcher og bold. Deltagelse i fredagstennis er gratis, og kræver ikke forhåndstilmelding. Udfordringsliste! Her har man mulighed for at udfordre sig selv ved at spille mod spillere, man normalt ikke spiller mod. Udfordringslisten er kommet nogenlunde i gang. Der blev spillet 12 kampe sidste år, vi håber på mere aktivitet i den kommende sæson. Årets udfordringsliste er revideret, idet spillere der ikke har været aktive på hverken udfordringslisten eller i klubmesterskaberne, er sløjfet. Klubmesterskaber! Der vil inden længe komme nærmere informationer om, hvordan og hvornår klubmesterskaberne bliver afviklet. Hold øje med opslagstavlen i klubhuset og på hjemmesiden.

16 16 Sommerens faste turneringer! Frederikssund tennisklub har en lang tradition for at afholde en række sociale turneringer i sommersæsonen. 30. april Sommerstart 7. maj Holdstart turnering 4. juni Parturnering 8. juni Rejekællingeturnering 25. juni MIDSOMMERTURNERING 6. august Bøfturnering 17. september Sommerslutturnering Alle ovennævnte turneringer er for alle klubbens medlemmer, med undtagelse af holdstartturneringen, som kun er for holdspillere. Ligeledes er der restriktioner på rejekællingeturneringen og bøfturneringen, som er to kønsopdelte turneringer. Tilmelding til parturneringen foregår parvis. Det vil sige, at tilmelding kræver, at man finder en partner af modsatte køn, for at kunne deltage i denne turnering. Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at deltage i så mange turneringer som muligt. Dels er det altid nogle hyggelige turneringer, og dels er det en god måde at lære andre medlemmer af klubben at kende. På seniorudvalgets vegne Søren Jensen

17 GENERALFORSAMLING! 17 Der indkaldes hermed til ordinær Generalforsamling onsdag den 13. april 2011 kl i Frederikssund Tennisklub. Frederikssund marts 2011 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling der afholdes i klubhuset Med dagsorden ifølge vedtægterne: A. Valg af dirigent Onsdag den 13. april 2011 kl B. Bestyrelsens beretning for det forløbne år C. Forelæggelse af revideret regnskab for det forløbne år til godkendelse D. Behandling af indkomne forslag E. Forelæggelse til godkendelse af budget, handlingsplan og kontingentforslag for det nye regnskabsår F. Valg af medlemmer til klubbens bestyrelse og af bestyrelsessuppleanter G. Valg af maksimalt 4 medlemmer til seniorudvalg Valg af maksimalt 4 medlemmer til ungdomsudvalg H. Valg af revisor til at revidere klubbens regnskab for det løbende regnskabsår og valg af revisorsuppleanter I. Eventuelt Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal fremsættes skriftligt til bestyrelsen senest den 1. april Bestyrelsen

18 18 Bane- og materieludvalget! Så nærmer en ny tennissæson sig med hastige skridt, så jeg vil lige benytte lejligheden til at informere om, hvad der sker på banefronten. Som alle jo nok ved blev bane 1 til 5 renoveret fra bunden af før sæsonen Det gav nogle særdeles fine baner at spille på, men der var et par irriterende små skavanker med hensyn til kanter der skred ud. Det bliver nu ordnet, så der bliver sat kantsten langs enderne af bane 2 og 3, langs med stien, og langs langsiden mod klubhuset på bane 1. Dette skulle gerne gøre, at banerne forbliver jævne hele vejen rundt, selv når kraftige regnskyl optræder i løbet af sommeren. Desuden bliver hegnet på bane 5 repareret, så bolde ikke triller ud under hegnet. Den store port mod cirkuspladsen bliver istandsat, så det bliver nemmere at hente vildfarne bolde udenfor banen. Som det måske er kendt for nogen, er Erling Jensen ikke længere ansat som stadioninspektør. Da kommunen ikke har ansat en ny mand i stillingen, bliver der nok ikke så megen hjælp at få med den daglige vedligeholdelse af tennisanlægget fra den kant. Det er dog min opfattelse, at når først kantsten og hegn er repareret, så skulle vi nok selv være i stand til at holde banerne i god form. Sidste år havde vi et par medlemmer ansat som baneansvarlige. Det gik sådan set godt nok, men får nem hedens skyld, prøver vi i år at lægge ansvaret alene på banemanden. Det fortryder jeg måske senere, men lad os nu prøve. Jeg forventer desværre ikke banerne klar til standerhejsningen den 17. april Dette skyldes ene og alene den megen frost og hårde vinter i det hele taget, vi har lidt under. Jeg kan dog med garanti informere om, at hvis vejrguderne er med os i de næste par måneder, så gør vi alt for at blive spilleklar så tæt på standerhejsningen som muligt.

19 OBS!! I øvrigt vil jeg gøre opmærksom på, at sæsonen 2011 bliver den sidste med undertegnede som banemand. På generalforsamlingen i foråret 2012 skal der derfor vælges en ny. Skulle nogen allerede nu være interesseret i denne lille hyggelige tjans, så kom frem allerede nu, så vi sammen kan lave lidt forarbejde. 19 Med venlig hilsen og ønsket om en god sæson Baneformand Lars Stahrenberg

20 20 Husorden! Velkommen til en ny sæson i vores dejlige omgivelser, vores gode baner, dejlige terrasse og klubhus. Jeg vil igen i år sørge for at skabe hygge og atmosfære, så alle føler, her er rart at være. En stor tak til medlemmerne fordi I respektere den husorden, som er sat op. Det gør, at alle er med til at skabe den gode atomsfære, der gør, at det føles hyggeligt og rart at komme i klubhuset. Med hensyn til rengøringen af klubhuset i den kommende sæson, vil jeg varetage denne funktion. Jeg glæder mig til, at kunne tage hånd om klubhuset endnu en sæson og til at se alle, nye som gamle medlemmer. Klubhusansvarlig Anita Kristensen Damemode og Lingeri

21 21

22 22

23 Klubbens bestyrelse! 23 Formand Kurt Andreassen Næstformand Henrik Poulsen Kasserer Janne Rylander Sekretær Peter Otterstrøm Juniorafdelingen Jesper Friese Seniorudvalget Søren Jensen Bane- og materielforvalter Lars Stahrenberg Klubhusansvarlig Anita Kristensen

24 24 Kontaktinformationer! Formand Kurt Andreassen Næstformand Henrik Poulsen Kasserer Janne Rylander Sekretær Peter Otterstrøm Juniorafdelingen Jesper Friese Seniorudvalget Søren Jensen Bane- og materielforvalter Lars Stahrenberg Klubhusansvarlig Anita Kristensen Støt vore SPONSORER de støtter os!

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26

Indholdsfortegnelse! Bane- og materieludvalget 22 Husorden 23 Venskab kammeratskab hygge 24 Klubbens bestyrelse 26 FTK Marts 2012 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Informationshjørnet! 8 Sæsonprogram TRÆNING! 10 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Juniorafdelingen 14 Sæsonprogram ARRANGEMENTER

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Tennistur til Ronneby i Sverige 24 Husorden 25 Klubbens bestyrelse 27. Indkaldelse til Generalforsamling 22

Indholdsfortegnelse! Tennistur til Ronneby i Sverige 24 Husorden 25 Klubbens bestyrelse 27. Indkaldelse til Generalforsamling 22 FTK Marts 2013 2 Indholdsfortegnelse! Formanden har ordet! 3 Nyt fra næstformanden! 7 Informationshjørnet! 9 Sæsonprogram HOLDKAMPE 11 Standerhejsning 13 Sæsonprogram ARRANGEMENTER 14 Juniorafdelingen

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub FTK Marts 2017 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Ny Cheftræner i FTK 5 Juniorafdelingen 6 Bane- og materielforvalter 12 Husorden 14 Sæsonprogram 15 Kontingenter i 2017 21 Kontroller DIN

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2014 2 Indholdsfortegnelse! 2013 set og hørt med formandens øjne og ører 3 Så starter vi snart en ny tennissæson 5 Husorden 8 Bryllup

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger!

Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! FTK Latter er et beroligende middel, helt uden bivirkninger! Marts 2015 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Så starter vi snart en ny tennissæson! 6 Husorden 9 Bryllup fødselsdage - fester

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub

Indholdsfortegnelse! Redaktion/layout: Susanne Lundh Poulsen. Frederikssund Tennis Klub FTK Marts 2016 2 Indholdsfortegnelse! Formanden byder velkommen 3 Tennisgrisen FTK! 7 Så starter vi snart en ny tennissæson! 8 Husorden 10 Bryllup fødselsdage - fester 11 Sæsonplan 13 Kontingentpriser

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2016

Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Nærum Tennisklub - Sæson 2016 Standerhejsning og turnering Lørdag den 23. april 2016, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 23. april starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

Nærum Tennisklub - Sæson 2017

Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Nærum Tennisklub - Sæson 2017 Standerhejsning og turnering Lørdag den 29. april 2017, kl. 10.00 Velkommen Lørdag den 29. april kl. 10 starter en ny spændende sæson, hvilket markeres med taler, flag, morgenkaffe

Læs mere

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub Indhold 1. Navn og hjemsted... 3 1.1 Klubbens navn... 3 1.2 Klubbens hjemsted... 3 2. Formål... 4 2.1 Klubbens formål... 4 3. Medlemskab... 5 3.1 Ordinære aktive medlemmer... 5 3.1.1 Seniorer... 5 3.1.2

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter Frederikssund Tennis Klub Indhold 1. Navn og hjemsted... 3 1.1 Klubbens navn... 3 1.2 Klubbens hjemsted... 3 2. Formål... 4 2.1 Klubbens formål... 4 3. Medlemskab... 5 3.1 Ordinære aktive medlemmer... 5 3.1.1 Seniorer... 5 3.1.2

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Sæson 2015. Sæsonplan 2015. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 6. maj Onsdag 6. maj Sæsonplan 2015 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2015 HVER mandag. 17 21. (Opstart 4. maj). Hyggeaften

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Lige nu er det svært at forestille sig at banerne bliver klar til

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010 Tennis Nyt 2010 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2010 1 Bestyrelsen 2010 Formand Uffe Rasmussen, Strandvejen 28 tlf.: 8684 5690 Mobil: 2949 0360 privat

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede.

Haarby tennisklub. Sæson 2014. Sæsonplan 2014. Tennis er for HELE familien! Start af træning for seniorer. Kl. 17 18.30. 18.30-20.00 for øvede. Onsdag 7. maj Onsdag 7. maj Sæsonplan 2014 Start af træning for juniorer. Kl. 17 18.30. Start af træning for seniorer. 18.30-20.00 for øvede. Sæson 2014 HVER mandag. 17 21. Hyggeaften for alle. Gratis

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014

Generalforsamling. Vejle Tennis Klub 27. oktober 2014 Generalforsamling 27. oktober 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Udvalgsberetninger 4. Aflæggelse af regnskab, fremlæggelse af budget 5. Indkomne forslag 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK

Stensved Tennisklub. Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Stensved Tennisklub Klubbladet 2012 WWW.LBTK.GOMINISITE.DK Bestyrelsen 2011 Formand: Hans Iversen Ansvar: Drosselvej 7 Post 4773 Stensved Kommunen Tlf. 55 38 67 03 Nye medlemmer hapi@stensvednet.dk Sponsorer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Tennis i Hammel april 2014 1

Tennis i Hammel april 2014 1 Tennis i Hammel april 2014 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016

Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Velkommen til Generalforsamling 2. marts, 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning suppleret af ungdoms- og anlægsudvalgsformanden 3. Kassereren forelægger det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012 Tennis Nyt 2012 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2012 1 Bestyrelse og andre ressourcepersoner 2012 Formand Berit Rømer, Lyngvej 13 tlf.: 8684 5294 mobil:

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2015-2016 Sæsonen 2015-2016 starter med første træningsdag den 11. august for holdspillerne

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

NTK Generalforsamling 2016

NTK Generalforsamling 2016 NTK Generalforsamling 2016 Mødereferat fra møde d. 31/3-2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Niels Arne blev foreslået Niels Arne blev valgt. 2. Formandens beretning. Formandens Beretning er i år lagt

Læs mere

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet

Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet det sker på Kulturcenter Værestedet Yoga og Mindfulness på Kulturcenter Værestedet Så er det "Tid til Ro" så kom og vær med på et nyt i 2018 og mærk, at blandingen af Yoga og Mindfulness giver ro i krop

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere.

Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens deltagere. Referat af generalforsamling i Ringsted Tennisklub Afholdt onsdag d. 21/3 2018 kl. 18.00 i Ringsted Sportscenter Inden generalforsamlingen startede, var klubben vært for spisning for generalforsamlingens

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Selv om vinteren ikke rigtigt vil slippe sit tag, bliver det jo

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145

Generalforsamling. Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Generalforsamling Nysted tennis club 2014 Afholdt d. 18. marts 20145 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent og referent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 a) Redegørelse for

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere