Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub"

Transkript

1 Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: Tidspunkt: Kl Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner Oli Barddal, sekretariat(lr) 1. Velkomst og diverse orientering ved Formand Ole Jensen Vi har et spændende år foran os ikke mindst med hensyn til XL-ring. Der sker en del på banen. Blandt andet reparation og fornyelse af bunkers og opførelse af lynhytter. Økonomien ser fornuftig ud. Der er nye kreditaftaler, der vil bevirke en besparelse på ca ,- kr. årligt. Drøfter stadig med kommunen om at rykke for pantsætning, så vi kan optage realkreditlån. 2. Orientering fra sekretariatet v/inge-lis Tina Kragh er ansat som servicemedarbejder fra Vi har 2 weekendmedarbejdere i år - Kamilla Jensen og Anne Katrine Kjemsø Jensen. Tina Kragh vil tillige indgå i weekendvagterne. Keld Jacobsen som er i jobtræning har fået sin periode forlænget til Herefter kan der måske blive tale om et job på få timer med løntilskud. Der bliver sat lås på den fryser, der benyttes af Seniorer og Onsdagsherrer. Begge udvalg får udleveret en nøgle. Der er lavet ny velkomsthilsen i Golfbox til gæster. Den indeholder bl.a. et max. tidsforbrug på banen på 4 timer og 15 minutter. Den hele tekst kan ses på vores hjemmeside under gæster.

2 Vore buggies skal til service. Det sker fra uge 10 og fremefter. Der bliver købt nye havemøbler til terrassen og nye bænke og bænke/bordsæt til banen. 3. Planlægning af sæson 2017 fra udvalg: a) Turneringsudvalget ved Annie Pihl Turneringsudvalget er blevet forøget med 2 personer - Kjeld Skogstad og Frans Pedersen, således er der nu 4 medlemmer i udvalget. Der er i november og december arbejdet en del med regionsgolf. Der er afholdt møde med holdkaptajner og vi deltager med i alt 10 hold: 5 hold veteraner 2 hold senior 3 hold A-B-C 2017 er planlagt og alle turneringer er lagt på Golfbox. Der arbejde på, at Høst-turneringen den 19. august afsluttes med en høstfest. Nærmere om dette senere. b) Begynderudvalget ved Inge-Lis Mørch Kim Rishøj er udtrådt af begynderudvalget og Ivan Mejrsk er tiltrådt. Man vil gerne have yderligere et medlem til begynderudvalget. Begynderne træner tirsdag kl Man vil i det kommende begynderforløb kræve mere viden, inden man kan opnå DGU-kort, da man modtager henvendelser/klager om uvidenhed i forhold til regler/kutyme på banen. Man skal nu gå 6 runder på banen mod 4 de tidligere år heraf skal 4 være med kaptajn. Der afholdes møde med kaptajnerne og de bliver godt klædt på til den kommende

3 sæson. Det vil i år også være obligatorisk for begynderne at deltage i orienteringsmøder. Der er p.t. allerede tilmeldt 3 begyndere. Begynderforløbet bliver også i år gratis dog med indbetaling af et depositum på kr. 500,-, der modregnes kontingenten ved indmelding. Olí mener, at vi mangler turneringer for spillere med hcp. højere end 36 og foreslår, at man her i klubregi kan afholde en åben turnering for denne kategori af spillere. c) Regeludvalg ved Ole Junker Anden del af Udvidet regelkursus gennemført for Ole Junkers vedkommende den 5/ Bente Nielsen færdiggør anden del den 25/ Vores Lokale regler er pr. 1/ udvidet med nye regler. Disse regler indføjes i Golfreglerne pr. 1/ Udkast til nye, reviderede golfregler fra 1/ er udsendt pr. 1/ af Royal and Ancient og USGA i fællesskab. Der er tale om meget omfattende ændringer. Alt materiale er tilgængeligt på R&A s hjemmeside: Centrale dele af materialet vil blive oversat og gjort tilgængeligt på DGU's hjemmeside i den kommende tid. Alle interesserede har nu 6 måneder til at bidrage med deres indstilling til de nye regler via en spørgeskema undersøgelse, som kan findes på - menupunktet Feedback Klik derefter på Take the survey. Man kan i sin besvarelse vælge mellem flere sprog, dog ikke dansk.

4 d) handicapudvalg ved Ole Junker Handicap revision pr. 1/ er udført maskinelt. Helt uden problemer. Der er ingen der har beklaget sig over opreguleringer. Ingen er blevet reguleret ned. Der er nu mulighed for at udføre individuelle revisioner i løbet af året. Men det forventes ikke at blive meget benyttet. e) Sponsorudvalget ved Ruben Leonhardt Der har været afholdt et møde i sponsorudvalget og næste møde er planlagt til den 13. marts. Man er i gang med at gentegne kontrakter samt forsøge at etablere nye sponsorer. Man oplever heldigvis få afvisninger. f) Eliteudvalget ved Oli Barddal Elite hold 2 herrer og 1 dame Træningstider Herrer tirsdag kl tirsdag Damer onsdag kl onsdag Spilledatoerne for Danmarksturneringen 2017 er fastlagt og bliver som følger: maj, juni og august 6.05 Alle hold spiller på udebanen 7.maj. 1.hold spiller kl.08.00, damer kl hold spiller hjem fra kl hold spiller hjem fra kl.08.00, 2 hold spiller kl.09.10, damer spiller kl hold spiller hjem fra kl damer kl hold spiller hjem fra kl

5 Rangliste turneringer Den. 08. april lørdag Den 13. april skærtorsdag Den 15. april lørdag Den 17. april 2. påskedag Den 22. april lørdag Den 13. maj lørdag Den 25. maj Kristi himmelfartsdag Den 27. maj lørdag Den 3. juni lørdag g) Juniorudvalget ved Peter Mosdal Vi har p.t. ingen turneringshold nogle juniorer er på efterskole, andre har fået en alder, så de ikke har tid, men vi har en del utrænede juniorer. Vi afholder fredagsturneringer med forældre efter kl , hvor vi forventer spillere, hvilket ikke i nævneværdig grad vil påvirke det øvrige spil på banen. Træning for små juniorer vil være fredag kl Juniorer +10år træner onsdag kl Træning for juniorer med hcp. under 36 vil være torsdag samt evt. tirsdag. Tiderne lægges på hjemmesiden. Generationsturnering fastlægges senere. 7. til 9. august afholdes juniorlejr. h) Baneserviceudvalget ved Niels Huus Der er et dejligt samarbejde med sekretariatet og der er etableret et rigtigt godt forhold til eliten. Der er 10 banekontrollanter og alle fortsætter. Der er sendt en skrivelse til bestyrelsen vedr.

6 kø på banen, da der har været op til 3 kvarters ventetid. En del tillægges det nye medlemskab af XL-ring. Der efterlyses en tidsramme for en runde på banen, da man oplever, at nogle spillere er meget lang tid om at slå ud ved start på runden på hul 1. Da banen er meget booket jævnfør tidligere nævnte XL-ring, foreslås det, at man i velkomstmailen præciserer, hvor lang tid en runde må vare. Der efterlyses ligeledes et regelsæt vedr. kørsel i buggy på banen. Dette tages til efterretning. Det oplyses desuden, at baneservice har kompetence til bortvisning af spillere, hvis udvalget finder vægtig grund til dette. Det foreslås, at regler vedr. kørsel i buggy evt. bekendtgøres i første NEWS, samt at episode oplyses til bestyrelsen. Der skal bestilles nye mærkater så der fremover står baneservice/-kontrol i) Kommunikationsudvalget ved Ruben Leonhardt Det er svært at få informationer til NEWS samt hjemmeside/facebook. For at medierne skal opfattes som aktuelle og relevante, er det af stor vigtighed, at udvalget modtager informationerne hurtigt. Der har i perioden været ca 150 indlæg på hjemmesiden og medlemmer på Facebook er steget fra 260 til 372, hvilket må siges at være pænt stigende. j) It-udvalget ved Ole Junker Det planlagte køb af nye computere og en rokade af øvrige i denne forbindelse er igangsat. Nye er indkøbt og installeres snarest. Dette bevirker, at man flytter sekretariatcomputere til pavillon og igen rokade fra Pavillon til greenkeepere.

7 k) Baneudvalget ved Peter Mosdal I vinter er der prikket fairways. Dette var tiltrængt i forhold til luft til rødder og giver deraf bedre værstbetingelser og dræning af arealerne. Se desuden omfattende redegørelse for planlagte banetiltag her l) Klubhus- og ejendomsudvalg ved Ruben Leonhardt Der har ikke været afholdt møder i år. Der har været forskellige forsøg i forhold til at afholde svalerne fra redebyggeri under udhænget på klubhuset men det er en svær kamp. Der diskuteres indkøb af nye møbler til terrassen og hvorvidt de gamle skal frem i en periode. Klubhuset skal evt. males i år men det kan om nødvendigt udsættes til næste år. Der er forslag om, at orange vægge i klubhuset males i nuance, der tilsvarer skorstenen. Der foreslås flere metoder til bekæmpelse af svalereder og det aftales, at man drøfter de forskellige muligheder på næste møde. 4 Planlægning af sæson 2016 fra klubber i klubben: Tirsdagsdamerne ved Bente Nielsen Alt er som det plejer godt. Udvalget er uændret og man starter op den 4. april. Alle turneringer er reserveret i Golfbox. Onsdagsherrerne ved Carsten I. Andersen Der er nu hængelås på den fælles fryser i køkkenet.

8 Man starter op med Nytårsappel den 4. marts. Det foreslås, at man for eksempel spørger hos onsdagsherrerne, om nogle kunne have lyst til at tiltræde begynderudvalget eller på anden måde hjælpe til med disse. Veteraner ved Jens Peter Andersen Veteranerne tager navneforandring til Seniorerne. Seniorerne har som vanligt spillet hele vinteren. Der er en lille ændring i udvalget idet Bit er udtrådt og Kjeld Sørensen er indtrådt i udvalget. Man har ændret i kriterierne i forhold til at vinde udebanemesterskabet idet man skal være 60 år eller derover for at erhverve denne titel. Man afholder i den kommende sæson 3 venskabsturneringer hjemme og 3 ude. Der arrangeres i lighed med tudligere år en tysklandstur medio juni. Under afvikling af juniorlejr, spilles der på en anden bane. Klub 37 ved Inge-Lis Mørch Klub 37 har opstart medio april torsdag efter Påske. 5. Træner Oli Barddal Træneren 2017 Træningsmuligheder: - Dynamic fitting, meget spændende udvikling i golf, hvor spilleren er målet ud, hvor træneren kan se hvad kroppen bør kunne gør fysisk. - Baneundervisning course management, ny måde til at spare mange slag ud på golfbanen. Har været på kursus og lært hvordan man gør. Meget spændende for alle slags golfspillere.

9 - Gå til golf holdtræning hvor man kommer til træning en gang om ugen eller hver anden uge. - Seniorgolf hver tirsdag fra kl Kurser over fleste helligdagene - Individuel undervisning 3, 5 eller 10 turs kort De flere lektioner du køber de billigere bliver prisen f.eks. En lektion koster 200 kr. mens ti lektioner koster 150 kr. per. gang. Se alle priser og lektioner her Butikken - Åbningstider vil jeg prøve på at servicere vores medlemmer så godt som jeg kan. Åbningstider bliver som altid fra kl Når det er turneringer vil jeg prøve at have åbent. - Modesjov 28 marts. Jeg holder modeshow som de sidste 5 år, hvor alle medlemmerne er inviteret, vi kommer til have en lille turnering før showet så sponserer jeg nogle præmier til det. Jeg håber der bliver en opbakning og at vi kan få mange til at deltager. - Ny varer i år, Titleist og Footjoy - GPS ure og kikkerter, el-vogne - Ellers masse af nye tøj fra Abacus, Røhnisch, Footjoy 6. Eventuelt Der er indkøbt ny grill. 7. Næste møde 7. september 2017 Ruben oplyser om arrangement african Spirit. Se opslag i klubhuset. Tilmelding på Golfbox Hjemmesiden er lige ajourført. Peter M senest 1. april og gerne før, vil man igen kunne hcp.reguleres.

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2016 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 01.03.2018 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. O.J Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.09.2017 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 06.09.2018 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, Peter Mosdal (junior/eliteudvalg),niels Huus (baneservice)

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 01.09.2016 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018 Velkomstmøde Introudvalget 20. juni 2018 Agenda Klubben Introudvalget Medlemskaber Træning Så skal der spilles Klubben HJGK Hjemmesiden Nyttig information på hjemmesiden Sekretariatet Sekretariatschef

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren.

Hvordan Gennem et professionelt og målrettet arbejde og i tæt dialog med Golfmanageren. Forretningsorden og opgaver for Eliteudvalget i Odense Golfklub Formål: At tilstræbe for at der til stadighed deltages med minimum såvel 1 herre- som 1damehold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering og

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bilag 2 Årets vægtede antal medlemmer opgøres på følgende måde: De enkelte medlemskategorier har følgende vægte: art vægt seniorer 1 flexmedlemmer 0,64 ungseniorer 0,68 juniorer 0,34 æresmedlemmer. Max

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

OPFORDRING/BØN FRA GREENKEEPERNE

OPFORDRING/BØN FRA GREENKEEPERNE Redaktion: Kommunikationsudvalget * Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk * Deadline den. 30. i md. Dette er 3. udgave af Nyhedsmailen for Norddjurs Golfklub maj udgivelsen. Vi vil bestræbe os på at bringe

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.03.2019 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

INTRODUKTION TIL GOLF

INTRODUKTION TIL GOLF INTRODUKTION TIL GOLF April 2018 VELKOMMEN TIL GOLF Vi byder dig hermed velkommen som prøvemedlem i Norddjurs Golfklub. Vi håber du bliver så glad for at spille golf, at du vil fortsætte som fuldt medlem

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet

1. Godkendelse af referat møde # 11 fra 21. februar Godkendelse af dagsorden og afklaring af habilitet Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2017. Mødedato og sted: onsdag, den 29. marts 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Hans Martin Skou (HMS) Jesper

Læs mere

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER

SØHØJLANDET GOLF ORGANISATION. Jan V. Rasmussen MARKEDSFØRING BEGYNDERE BANEN TURNERINGER KLUBHUS + TRÆNINGSBANE MEDLEMMER SØHØJLANDET GOLF Den 1. januar 2015 bliver vi oprettet som selskab i Dansk Golf Union (DGU). Det betyder, at vi kan møde op på DGU s repræsentantskabsmøder med møde- og taleret men ikke med stemmeret.

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30

Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2009 kl. 17:30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

** Vigtige datoer april/maj **

** Vigtige datoer april/maj ** Redaktion: Kommunikationsudvalget * Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk * Deadline den. 15. i md. Dette er 2. udgave af Nyhedsmailen for Norddjurs Golfklub april udgivelsen. Vi vil bestræbe os på at

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet

Pkt. 1. FKC bød velkommen til forretningsudvalgets medlemmer samt til Gitte Rolsted Christensen, som deltog i den indledende del af mødet Greve Golfklub - Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 1 / 2019 Dato: 7. januar 2019 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Benny Flindt (BF) Søren Leander Nielsen (SLN) Inge Larsen (IL) Koordinator for

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt.

Jesper Lorentzen (JLO) Hans Martin Skou (HMS) Jan Lauridsen (JL Golfmanager) Gæst: Poul Lindberg, intern revisor deltog under pkt. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: møde # 3 efter GF 2016 Mødedato & sted: onsdag den 18. maj 2016 Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Halleløv (NH) Knud Høgh (KH) Rikke Brøndum (RB)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. februar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 19.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2019 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK)

Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK) Bestyrelsesmøde fredag d. 7/2-15 kl. 9.00 til 12.00 Møn Golfklub Referat Deltagere: Lars Kleist (LK), Kim Sejberg (KS), Jane Heller(JH), Claus Hyttel (CH), Käthe Höyer(KH) og John Kreiner (JK) Afbud fra

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2010

Bestyrelsens Beretning 2010 Bestyrelsens Beretning 2010 Klubbens medlemsudvikling Klubben omfatter for øjeblikket 653 medlemmer (heraf 78 fleksmedlemmer), hvilket er en flot stigning på mere end 125 medlemmer i forhold til samme

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Sportsudvalg Bestyrelsen 14. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 22. maj 2017 kl. 16:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard (BM)

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 20. juni 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 17. marts 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund

Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund af 28.10.2014 Referat af bestyrelsesmøde nr. 12 d. 23. April. 2014, kl. 19.00 i klubhuset ved Dronninglund Golfbane. Tilstede: Bjarne Pedersen Bent Nielsen Per Guldborg Jan Schunk Vivian Dam Teddi Christensen(ref)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere