Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub"

Transkript

1 Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: Tidspunkt: Kl Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner Oli Barddal, sekretariat(lr). Afbud fra Marianne Jensen, Oli Barddal, Jens Peder Andersen (Veteraner). Ivan Mortensen møder i stedet for Niels Huus (baneserviceudvalg) Dagsorden: 1. Velkomst og orientering ved Ole Jensen Klubbens økonomi Byder velkommen Klubbens økonomi er særdeles stærk. Dette ikke mindst grundet de betydeligt lavere leasingydelser på materiel. Det vil være nødvendigt i det førstkommende - allersenest næste regnskabsår at udskifte 2 af de gamle maskiner. Der er gødet ekstra dette år, da banen var slidt, hvilket selvfølgelig har medført øgede baneudgifter. Vi forventer et overskud som sidste år. Vi har den 31. august indsendt ansøgning til EL-RO fonden om tilskud til lynhytter, højtaleranlæg samt nye borde og stole på terrassen. Kommunen forærer os den del af jorden, som vi tidligere har lejet materialet er sendt til matrikeldirektoratet, hvor man typisk har en ekspeditionstid på 4 5 måneder. Med hensyn til ejendomsskat i forbindelse med overtagelsen, vil man drøfte dette med relevante parter på et senere tidspunkt.

2 2. Orientering fra sekretariatet Bente Foss har i forbindelse med sin flexansættelse reduceret sin arbejdstid fra 18 til 12 timer. Merete Hinge og Zaramaria er ansat som supplement til Bente Foss 3 timer tirsdag og torsdag foreløbig i august og september måned. Fra oktober vurderes behovet i vinterperioden. Ræv i klubhuset natten mellem 22. og Lamelgardinerne ødelagt forneden. Desværre ingen forsikringsdækning. Greenfeetilbud i juli måned var en stor succes. Vi solgte en del mad som pakketilbud samt udlejede væsentligt flere golfbiler end normalt for måneden. Sodavandsautomaten er udfaset afventer afhentning af Carlsberg. Visa-/dankort terminal sættes i ølautomaten. Betaling af mad, træning, varer fra proshop mv. i Probox en succes. Det er en kæmpesucces, at der kan veksles fra kort til mønter via Proboxen. Det sparer ressourcer på kontoret. Kaj Lykke Golfklub har via Annie spurgt om at blive venskabsklub Der er startet ca. 100 nye prøvemedlemmer Tak for hjælpen turneringen inviteret. 3. Orientering om forløb af sæson 2016 fra udvalg: a) Turneringsudvalget ved Annie Pihl Strøm Svært at stille hold til Synoptik Cup. Udsendelse af cirka 50 mails har ikke givet resultat. Skal man evt. undlade at deltage næste år? Der er dog stillet hold i år

3 Bente Nielsen: Mange har ikke kendskab til Cuppen kunne man nævne det ved klubturneringer etc. Ruben Leonhart: Der er en udskiftning på cirka 10% i medlemsskaren årligt måske man skal øge indsatsen for at orientere nye medlemmer. Det besluttes at forsøge at stille hold i Regionsgolf er en stor succes. Fra næste år ændres aldersgrænserne til 60 år, hvilket kan skabe problemer, da mange i denne alder arbejder og kampene fortrinsvis spilles i dagtimerne. b) Begynderudvalget ved Inge-Lis Mørch Det går strålende. Der er opstartet cirka 100 begyndere, hvoraf kun få ikke rigtigt er kommet i gang. Succesen i starten af sæsonen var så stor, at Åbent Hus den 21. august blev sløjfet, da der ikke var kapacitet til oplæring af flere. Alene i august er der indmeldt yderligere 7 begyndere. Vi har dags dato valgt at stoppe for optagelse af begyndere i år, da vi skønner, at ikke flere kan nå det inden sæsonen slutter. På nuværende tidspunkt har cirka 8 10 indmeldt sig som fuldtidsmedlemmer i klubben. Annie Pihl: Det har virket som om flere af de ældre begyndere har svært ved at komme i gang med regelprøven online. AP har hjulpet et par stykker. Ole Junker: begynderen modtager en mail med et login samt en meget fyldestgørende instruktion, der desværre overses af mange.

4 Herefter modtager man dagligt en ny lektion samt et regelspørgsmål, der skal besvares. c) Regel- og handicapudvalget ved Ole Junker Handicapudvalget: De nye regler, der blev implementeret pr. 1/1 kører uproblematisk. Nyt begynderhandicap på 72 for prøvemedlemmer. Meget få har indleverer scorekort til regulering. Langt de fleste selvindtaster. Det medfører, at indtastningerne løbende skal kontrolleres for fejl. Først efter årsskiftet ved vi, hvorledes den nye beregning af årsrevision vil virke i forhold til tidligere. Regeludvalget: Den februar deltog Bente Nielsen og Ole Junker i 1. del af DGU s kursus Golfregler udvidet. 2. og sidste del afholdes den 5. november i Middelfart og afsluttes med en test. Alle begyndere er i år tilmeldt Regelskolen pr. fra Oswald Academy. Regelskolen afsluttes med en prøve i Golfreglerne. Man har 1 time til at besvare prøven, som er en multiple choice test på 18 spørgsmål. Man består prøven, hvis minimum 12 af de 18 spørgsmål besvares korrekt. Regelskolen opfylder de krav som DGU stiller til golfkørekortet. Der er afholdt en regelaften den 24. maj med ca. 40 deltagere Emne Nærmeste punkt for lempelse Lempelse efter Regel 24-2b Ikke flytbare forhindringer og Regel 25-1b Unormale overfladeforhold. Begrebet Nærmeste punkt for lempelse er efter mange regelkyndiges opfattelse et afsnit af golfreglerne, som ikke anvendes korrekt med regelbrud til følge.

5 PPP med flere indlagte videoer fra USGA m.fl. blev forevist. Aftenen blev vist en øjenåbner for rigtig mange af deltagerne. Flere regelaftener er under planlægning til afvikling i løbet af efteråret og vinteren. d) Sponsorudvalget ved Ole Jensen I år har sponsorudvalget kunnet koncentrere sig om at opsøge eventuelle nye sponsorer, da der sidste år blev tegnet en del flerårige kontrakter. Der skal bruges mange ressourcer på at opretholde antallet af sponsorer, og det er svært at skaffe nye. Dette for en stor del grundet beliggenhed der er ikke mange store virksomheder i området. Mogens Poulsen ønsker at stoppe i sponsorudvalget, hvorfor et nyt medlem søges. Primære opgaver vil være at vedligeholde- og opdatere sponsorskilte og flag på bygninger og bane. Der er forsøgt flere tiltag med arrangementer for sponsorerne, men der har ikke været den store interesse. Fornemmelsen i udvalget er, at sponsorturneringen opfylder sponsorernes forventning i forhold til sponsoraterne. Både infoskærm ophængt i reception samt Probox24 infoskærm kan evt. reklamere for vores sponsorer. e) Eliteudvalget ved Oli Barddal Eliten 2016 Elite herrer har trænet hver tirsdag fra kl og elite piger fra kl I vinterperioden og frem til foråret havde vi nogle træningsweekender. Så har vi haft en del rangliste for at spille sig på hold. Eliten har haft 2 herrehold og 1damehold. Begge herrehold havde mulighed for at spille sig til oprykningsspil i kvalifikations-

6 rækken, men den sidste weekend havde vi desværre ikke marginalerne med os. På pigesiden havde vi lavet et fusionshold med Ebeltoft, hvor vi fik to piger som spillede med os i år. Pigerne blev i 3. division som var målsætningen for i år. f) Juniorudvalget ved Peter Mosdal Der er opstartet 15 nye juniorer under 12 år. Af disse er der som noget nyt mange piger, hvorfor vi påtænker at lave et pigehold/gruppe. Det er svært at fastholde de lidt ældre teenagere de får andre interesser med der forsøges med forskellige tiltag. Der er juniortræning tirsdag, torsdag og fredag sidstnævnte laver vi forskellige sociale arrangementer. Vi har vanen tro afholdt juniorlejr i august med deltagelse af cirka 20 juniorer. Det var en stor succes. U22 A-holdet er trukket ud, da det var for svært at stille hold. U22 B-holdet vandt og skal spille landsdelsfinale i starten af september. Vores junior Aksel har deltaget ved EM i Skotland, hvor han gik nogle fine runder og endte med en placering i midten. Han har desuden spillet DM, hvor det blev til en flot 5. plads. g) Baneserviceudvalget ved Niels Huus Der er i perioden ikke modtaget nogen klager. Det er nemt at udskrive en baneserviceliste i Probox24, der jo også altid er ajour.

7 h) Kommunikationsudvalget ved Ruben Leonhardt Det har været en spændende periode, hvor der blandt andet er annonceret via sociale medier, hvilket har afstedkommet stor respons. Klubbens opslag/aktivitet ses af dobbelt så mange som året før. Der arbejdes meget for, at klubbens hjemmeside altid er ajour, med link og henvisninger, der er aktive. Banen er blevet filmet med drone. Filmen redigeres og der lægges en evt. videobaneguide på hjemmesiden samt youtube etc. Det opleves, at en del ikke læser vores tidsskrift NDG-News, hvor man finder rigtigt meget information samt nyheder, tiltag, regelhjørnet, evalueringer - ja alt relevant stof. Man kunne informere begynderne om publikationen samt genopfriske gamle medlemmers kendskab til denne. i) It-udvalget ved Ole Junker Der er i den forgangne periode ikke holdt møde i it-udvalget. Der har været problemer med en af scorekortprinterne men dette er løst nu. Infoskærmen i receptionen er nu i drift. Det er læst i et bestyrelsesreferat, at man påtænker at lave en rokade med IT-udstyret, og at der indkøbes 2 nye computere. Dette drøftes på et møde i it-udvalget. j) Baneudvalget ved Peter Mosdal Baneudvalg: Beskæring af grene.

8 Hul 2 på teestedet i venstre side, træerne skal beskæres. Hul 17 på teestedet i venstre side skal beskæres. Par 3 mod 17 teested, her skal træerne beskæres. Øvrige beskæringer efter Bo s vurdering. Indsats fremadrettet omkring teesteder. De dresses op, specielt par 3 teesteder da de er hårdest udsat med turf mærker fra jernslagene. Det er besluttet at indkøbe et læs sand til at dresse par 3 teestederne. Fuglehuller i fairway. Drager med fuglemotiv indkøbes forsøgvis for at se om det er løsningen. De koster ca kr. der indkøbes 2 stk. til test, og så vurderes der efterfølgende. Det tilstræbes at hastigheden på greens skal ligge på 6 til 7 step meter fremover. Følgende Bunkers prioriteres at arbejde med i den kommende periode: Hul 4, venstre greenbunker sløjfes, der etableres græsbunker i stedet. Hul 8, Grenbunker før green til højre (den dybe) sløjfes, der etableres græsbunker med bagkant. Hul 10, greenbunker front venstre udbedres. Hul 13, fairway bunker før anden trærække sløjfes, der etableres fairway i stedet. Hul 16, greenbunker til højre renses for rødder.

9 Hul 18, Første fairway bunker i højre side sløjfes. Det vil formentlig blive nødvendigt med investering i nye maskiner i henhold til nedenstående omfang. Tromle til greens Teestedklipper Fairwayklipper Investering ca. 1.0 mill. kroner som indstilles til bestyrelsen. k) Klubhus- og ejendomsudvalg ved Ivan Mejrsk Der er afholdt 2 møder i perioden. Næste år forsøges det at få malet klubhuset indvendigt. Der er indhentet priser på dette. Udvendigt er sydgavlen malet. Det skønnes at resten udvendigt kan vente til Driving Range er færdigmalet og står rigtigt flot. Der er med de tiltag der er gjort mindre problemer med svalereder end sidste år. Reparation af terrassestole er ved er være færdig. Der er nu etableret automatisk dørpumpe på terrassedøren. Tak for onsdagsherrernes donation til dette. Der er lavet eftersyn på varmesystemet, da dette vist aldrig tidligere er gjort. Veksler er efterfyldt og øvrigt er gennemgået. Rita Kirkegaard: Indgangsparti er ikke pænt. svaleklatter og sand er det folk mødes af.

10 Ivan opfordrer til, at der sendes en mail til klubhusudvalg og ikke vente med sådanne oplysninger til formandsmøde. 4 Orientering om forløb af sæson 2016 fra klubber i klubben: Tirsdagsdamerne ved Bente Nielsen Det har været en god sæson. Der afholdes sidst på sæsonen en velkomstturnering, hvor alle begyndere af hunkøn inviteres til og introduceres til Tirsdagsdamerne. Onsdagsherrerne ved Carsten I. Andersen Bedste sæson nogensinde. Det fungerer som vanligt. Man melder til ved månedsturnering og øvrige onsdage er uden tilmelding man møder bare op. Der er i sæsonen spillet kampe med vores venskabsklubber. Der er snart afslutning og så startes der op til næste forår. Der er siden påtalen ikke forsvundet varer fra onsdagsherrernes lager. Ved opstart af ny sæson i foråret 2017 laves der en turnus vedr. afhentning af gas til grill. Det skønnes, at en grill holder en sæson, hvorfor der påtænkes at anskaffe en ny ved opstart dette ikke i onsdagsherreregi men i klubregi. Veteraner ved Jens Peter Andersen God sæson som sædvanlig. Stabilitet i antallet af spillere.

11 Klub 37 ved Inge-Lis Mørch Næste torsdag får vi besøg fra Randers Fjord s Klub 37. Vi holder afslutning den 24. september Vi spiller sidste gang den 29. september. 5. Træner Oli Barddal Til næste år regner jeg med at have to herrehold og et damehold igen. Det er mit ønske at lave lidt om ang. træning, dvs. tirsdagen bliver en spilledag for eliten, hvor jeg håber på et godt samarbejde med dameklubben. Angående træning vil jeg lave flere weekendsamlinger, og i sæsonen vil det være muligt at bestille individuelle lektioner. 6. Eventuelt Der opfordres til, at man straks henvender sig til de pågældende udvalg, hvis der er spørgsmål, ideer og lignende, man ønsker behandlet. Kontaktinfo findes på hjemmesiden. Der opfordres til, at man ved observationer, spørgsmål etc. straks retter henvendelse til de pågældende udvalg eller bestyrelsen. Formanden takker for det store arbejde, der lægges i de forskellige udvalg og klubber. 7. Næste møde 2. marts 2017, kl

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.09.2017 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2016 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 01.03.2018 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. O.J Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, Peter Mosdal (junior/eliteudvalg),niels Huus (baneservice)

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 02.03.2017 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 06.09.2018 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Kommunikation: Vore sponsorer:

Kommunikation: Vore sponsorer: Velkommen til dette års generalforsamling. Før vi går i gang med afviklingen af den formelle del, skal vi have valgt en dirigent. Vi vil gerne fra bestyrelsens side foreslå Jørgen Skjøtt. Er der andre

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-9-2018 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2018 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid:

Spændende SPONSOR - MATCHER i nærmeste fremtid: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2012: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen (JP) Sussie Hørlyk (SH) Claus Pedersen (CP) Christa

Læs mere

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted:

Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/ Dato: 13. maj 2013 Sted: Møde: Referat bestyrelsesmøde 13/5-17.00 Dato: 13. maj 2013 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Morten Seehausen, Bjarne Hansen,

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 26. SEPTEMBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN. Dagsordnen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. maj 2010 kl. 17.30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2019 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 23. september 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 23. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Mollerup Golf Club, kl. 16.30 22.00 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Afbud: Dagsorden: Hans Chr.

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer Bestyrelsesmøde Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 1-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen () Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor

Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset. Inviteret: Poul Lindberg Intern Revisor B U Mollerup Golf Club C Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 9 efter GF 2017. M O E R U P G O F Mødedato og sted: tirsdag, den 7. november 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Begynder i Aalborg Golf Klub

Begynder i Aalborg Golf Klub Begynder i Aalborg Golf Klub Indholdsfortegnelse Velkommen 2 Prøvemedlemskab 3 Leje af udstyr 3 Krav til et DGU-kort 3 Prøveforløbet 4 Lektioner 4 Regelprøve 4 Etikettegodkendelse 4 Banetilladelse 4 Dine

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. august 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt

Dagsorden: Nyt fra markedsføringsudvalget. 1. Sidste referat. 8. Sponsorudvalg Nye sponsorer. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. maj 2012 kl. 17.30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Nielsen (MN) Johnny Hansen (JH)

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 13-10-2016 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2016 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.03.2019 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

OPFORDRING/BØN FRA GREENKEEPERNE

OPFORDRING/BØN FRA GREENKEEPERNE Redaktion: Kommunikationsudvalget * Indlæg mailes til nyt@norddjursgolf.dk * Deadline den. 30. i md. Dette er 3. udgave af Nyhedsmailen for Norddjurs Golfklub maj udgivelsen. Vi vil bestræbe os på at bringe

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: Sidste referat IT-udvalg Eventuelt 10. Sportsudvalg Regnskab og budgetter Bestyrelsen 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 16. maj 2011 kl. 17.30 22.00 Sted: Skovbo Golfklub - greenkeepergården Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 13. oktober 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

NDG news REGEL HJØRNET NYT FRA: AFSLUTNINGSTURNERING & CROSS COUNTRY. Regel-episoder fra klubmesterskaberne. Norddjurs Golfklub

NDG news REGEL HJØRNET NYT FRA: AFSLUTNINGSTURNERING & CROSS COUNTRY. Regel-episoder fra klubmesterskaberne. Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub NDG news 11. udgave September 2016 REGEL HJØRNET Regel-episoder fra klubmesterskaberne NYT FRA: JUINOR KLUB 37 VETERANER ELITEN AFSLUTNINGSTURNERING & CROSS COUNTRY Redaktion: Kommunikationsudvalget

Læs mere

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale

Dagsorden: 10. IT udvalg PC i mødelokalet. 1. Sidste referat. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg. 3. Regnskab og budgetter Opfølgning likviditet Personale Emne Bestyrelsesmøde Dato: 26. juni 2014 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 5 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 11. september 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO)

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Greve Golfklub Bestyrelsen Referat fra bestyrelsesmøde Deltagere Frede Kruse-Christiansen Claus Lindqvist Stig Person Claus Voglhofer Tine Grening Tino Petersen Jørgen Gotfredsen Fraværende Roland Pedersen,

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 23. september 2019 Dagsorden, bestyrelsesmøde:

Læs mere

Sponsorklubben Grenaa Golf.

Sponsorklubben Grenaa Golf. Sponsorklubben Grenaa Golf. - værdiskabelse er grundlaget for et godt samarbejde! Kære sponsorer. I er vi meget opmærksomme på den udvikling, der i øjeblikket sker på Djursland på golfområdet. Djursland

Læs mere

INTRODUKTION TIL GOLF

INTRODUKTION TIL GOLF INTRODUKTION TIL GOLF April 2018 VELKOMMEN TIL GOLF Vi byder dig hermed velkommen som prøvemedlem i Norddjurs Golfklub. Vi håber du bliver så glad for at spille golf, at du vil fortsætte som fuldt medlem

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl

Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl Bestyrelsesmøde d. 10. januar kl. 17.00. Tilstede: Karin Thøgersen, KT, Jette Krølbøll, JK, Michael Willumsen, MW, Roland Danielsen, RD, Finn Høeg, FH, Per Terp, PT, Vicente Danielsen, VD, fra BU: Lasse

Læs mere

Vinter 4-kølleturnering 2017.

Vinter 4-kølleturnering 2017. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. februar 2017 15:32 Emne: Breinholtgård Golfklub - Nyhedsbrev Vinter 4-kølleturnering 2017. I anledning af at Proshoppen og Restauranten er på plads og klar til sæsonen

Læs mere

Særlig meddelelse fra bestyrelsen:

Særlig meddelelse fra bestyrelsen: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. april 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. februar 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 18:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 2. december 2013 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere