Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub"

Transkript

1 Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: Tidspunkt: Kl Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, trænere, sekretariat(lr). 1. Velkomst og orientering ved Inge-Lis Mørch Klubbens økonomi Status på personalesituationen Klubben har et sundt regnskab ikke mindst foranlediget af den betydelige nedsættelse af renterne. I året er nogle af de væsentlige økonomiske poster: Maling af klubhus kr ,- Vandværk kr ,- Tagplader udskiftet kr ,- Røgkanon/gitter kr ,- Højtaleranlæg/opsætning kr ,- Efterregning el kr ,- En anden stor post der varierer og er vanskelig at budgettere er vandafgiften. Den varme sommer og deraf tørke har bevirket, at vi indtil havde forbrugt for kr ,- og andet halvårs forbrug er også betydeligt, da tørken jo strakte sig over flere måneder. Vi måtte, grundet de føromtalte omstændigheder, søge bevilling til ekstra forbrug af vand fra m3 til m3. Kontingenter er ikke reguleret i år i anden halvår er der opkrævet kr ,- mindre en samme periode sidste år.

2 Backtee fortjeneste på 3 måneder kr Uge 34 med container er endnu ikke gjort op, men vi forventer en samlet fortjeneste på omkring kr ,- Arrangementet gentages næste år ligeledes i uge 34. Personale der er brugt flere timer på rengøring og servicering og lidt hjælp til Lone på kontoret. Ansatte: Lone, Lisbeth, Tina, Zara Maria og Tomas. Bo har meddelt sin kommende pension og heldigvis passer det jo fint med, at Stig er udlært den 14. september. Der er ingen tvivl om, at Stig bliver en dygtig greenkeeper, hvilket de flotte resultater fra skolen da også bevidner. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med Stig. Sofus Mosdal Jensen ansættes som greenkeeperelev fra den 1. oktober 18. Der skal drøftes et supplement til Stig og Sofus, når Bo for alvor går hjem. Ansættelse af ny træner og golfmanager i Stillingsopslag er udarbejdet og kvalitetssikres af PGA og DGU 2018 er brugt til en vurdering af hvor stort et behov der er for trænertimer. Der ansættes ud fra denne vurdering. Vores deltagelse i XL-ring samarbejdet skal afgøres på et møde inden den 1. oktober. Hvis ikke vi kan få forbedret vores vilkår, føler vi os nødsaget til at opsige samarbejdet og søge andet samarbejde.

3 Vores vedtægter trænger til en ny/gennemskrivning de seneste år har det været tilføjelser og indfletninger, hvorfor vores træner Henrik Jacobsen, der også er jurist har indvilget i at assistere med dette. Henrik gennemgik ligeledes vores beskrivelser af dataforordningen. 2. Orientering fra sekretariatet Persondataforordningen er nu implementeret, så vi overholder gældende regler. 3. Orientering om forløb af sæson 2018 fra udvalg: a) Turneringsudvalg ved Annie Pihl Turneringerne i år har for en stor del været lidt anderledes end sidste år. På nogle opfordringer har vi lavet de fleste af turneringerne sociale. Svært at sige, hvor succesrigt, det har været, da deltagerantallet til turneringerne har været meget svingende. Åbningsturneringen trak 108 deltagere, hvilket er normalt. Par-turneringen trak 76 lidt under det normale. Forårs- og yellowball turneringen kunne kun høste ret få deltagere 45 og 36 Til klubmesterskabet er der 64 deltagere. Damer er der som sædvanlig ikke ret mange af, så derfor er dame- og midage slået sammen. Dette er afklaret med DGU og med de deltagende damer. Generelt er det sådan, at alle skal have mailbesked: at nu er der en turnering. Husk at melde jer til, men jeg antager at sådan er tiden i dag, at de fleste skal briefes ingen husker noget selv. I hvert fald, har de der har deltaget haft nogle hyggelige og sjove runder. I regionsgolf har vi haft et hold, der gik helt til finalerunden i Regionsmesterskabet, som foregik i Benniksgård i Sønderjylland. De blev slået af Ribe.

4 Mht. deltagere i Regionsgolf har vi en kolossal stor udfordring nemlig at få damer nok. Det gør jo så, at vi må skære i holdene, så der er mange herrer, der står på spring for at komme ud at spille. Her var den store udfordring, at alle kampene foregik her i sommerperioden, grundet ændring af banemuligheder. Næste år holder vi Åbningsturnering den 7. april Nogle datoer har vi allerede fastlagt, da det var en nødvendighed, fordi det i år er vores tur til at lægge bane til nogle DGUturneringer, så mulige datoer skulle indberettes. Til næste år skal vi have fundet nogle nye til turneringsudvalget. Rita er udtrådt, da hun er gået ind i Tirsdagsdamer og Kjeld deltager ikke. Så her arbejdes der på sagen. b) Begynderudvalg ved Inge-Lis Mørch Der er på nuværende tidspunkt 25 nye begyndere. Henrik Jacobsen har trænet dem og vi kan konstatere, at vores begyndere er bedre udlærte end vanligt. Dette skyldes til dels at Henrik fastholder dem i en længere periode. c) Regel- og handicapudvalg ved Ole Junker Handicapudvalget Fra 1/ og til data er der i alt indberettet scores, der fordeler sig således: Turneringer 3.115, Online indberetninger fra medlemmer og 151 scorekort er indleveret i scorekort postkassen. Fra 1/ skal vi have et nyt handicapsystem, World Handicap System (WHS). Som navnet antyder bliver alle golfere over hele verden fra 1/ handicapreguleret efter det samme system. Interesserede kan læse om systemet på DGU's webside. Der lægges op til at alle scores er tællende, og at man bør indlevere flere tællende scores end i dag for at kunne opnå et retvisende handicap.

5 Handicap beregnes dagligt lige over midnat som et gennemsnit af spillerens 8 bedste blandt de seneste 20 handicapscores. Det betyder, at de mange spillere, som stort set ikke lader sig regulere, skal til at være mere aktive, allerede i Regeludvalget: Som bekendt skal vi spille efter moderniserede regler fra 1/ Regeludvalget og Baneudvalget danner tilsammen et Regelteam, som deltager i et DGU-regel opdateringsseminar den 7/ Vi håber derefter at være godt klædt på til at introducere de moderniserede regler for medlemmerne. I løbet af oktober, november og december vil nærmere informationer tilgå medlemmerne. Reglerne vil for medlemmerne udkomme i en særlig spillerudgave i A6-format, som er en let forkortet udgave af den fulde Regelbog i A5-format. Desuden udkommer reglerne i en Lommeguide, som ligner den Quickguide, som mange i dag har liggende i bag'en. Reglerne kommer også i form af en App til såvel ios og Android. Den er rigtig god, og naturligvis på dansk. Man har her mulighed for at have adgang til alle golfregler på sin smartphone og tablet. d) Sponsorudvalg ved Kjeld Skogstad Sørensen Afbud fra udvalgsformand. Ingen suppleant giver møde. e) Eliteudvalg ved Peter Mosdal Sportsligt herrerne er i 5 division og damerne er nr. 2 i 3 division. Der holdes møde om, hvorvidt vi skal have 1 eller 2 elitehold. Træningen varetages af Lars Michael Jacobsen og ligger tirsdag fra kl. 18 til 20. Lars Michael er blevet taget godt imod og det er fint med et nyt ansigt.

6 f) Juniorudvalg ved Peter Mosdal Der er en lille trofast skare. I år var der kun 9 på juniorlejr. Dette skyldes, at mange juniorer er blevet ungseniorer og har påbegyndt uddannelse, så gennemsnitsalderen er blevet væsentligt lavere. Generelt er det blevet svært at rekruttere nye juniorer. Der er afslutning sidste fredag i september. g) Baneserviceudvalg ved Niels Huus I år har der været 3 ledige baneservicepladsen. 2 er besat og den 3. annonceres på hjemmeside og andre relevante steder. De 2 nye i baneserviceudvalget er Ole Bøttern/Flemming Frandsen. Der afholdes møde i udvalget den 26. september og her skal blandt andet drøftes, hvad tider på dagen, der køres baneservice. Der har været meget få kontroverser i den forgangne sæson og det nævnes, at der er et rigtigt godt forhold til eliten. Der er indkøbt og monteret regnslag til banekontrolbilen. De nye P-kort fungerer rigtigt fint. h) Kommunikationsudvalg ved Ruben Leonhardt I udvalget som består af Inge-Lis, klubsekretær Lone, Annie og Ruben, foregår kommunikationen til medlemmerne via hjemmesiden, vores Facebookside og gennem mail via golf.dk, hvor nyheder, mødereferater, fotos fra turneringer samt almindelige meddelelser efter bedste evne bringes. Siden sidste formandsudvalgsmøde, er der sket en positiv stigning i antallet der følger klubbens Facebookside, fra 417 til nu 461 personer.

7 Vi kan konstatere at opslag på Facebook spredes vidt omkring og ses af rigtig mange. Specielt når opslag likes eller endnu bedre deles af brugerne, kommer disse endnu længere rundt på nettet, så mange tak for det til jer Facebookbrugere. Tendensen er at flere og flere ser nyheder på Facebook først, en naturlig følge af stigende brug af mobiltelefoner og tablets som medie. I den forbindelse ses der også en svag nedgang i antallet af besøg på vores hjemmeside. I øjeblikket kører vi en kampagne på Facebook, der hedder "Spil med Tempo", den løber af stablen i uge Kampagnen går ud på at forsøge at få spillerne til at spille hurtigere. Vi viser små videosekvenser som DGU har lavet, hvori der følger de råd om spilletempo. I sæsonen har vi også lavet annoncering i forbindelse med vores arrangementer b.la. Åben Hus, Uge34, Backtee og her har DGU flere gange hjulpet til med økonomisk støtte til annoncering af f.eks. Golfens Dag. De boostede opslag når ud til omkring personer og når vi laver deciderede annoncer på Facebook, rammer vi en foruddefineret målgruppe på over personer i nærområdet. Faktisk findes der ca facebookbrugere indenfor 20 km fra klubben og den største aldersgruppe er mellem 25 og 34 år, så basalt set er der masser af potentiale til nye golfspillere. Kommunikationsudvalget opfordrer igen i år til at, klub i klubberne og alle øvrige udvalg, bruger os til at bringe nyheder, information og andet spændende, som hovedparten i klubben kan have glæde af. Udvalget ser frem til et godt samarbejde med vores nye chefgreenkeeper Stig og ikke mindst baneudvalget, så medlemmerne i højere grad bliver informeret om baneforhold og tiltag. Også medlemmerne tilskyndes til medvirken til indhold med for eksempel den gode golfhistorie

8 Det er glædeligt at vi fra vore greenfeegæster har fået positive tilbagemeldinger på vores ris/ros opfordring i vores tak for besøget-mail Disse kan som noget nyt ses på online på denne side, hvor der i øvrigt også er link til de anmeldelser vi får på google: i) It-udvalg ved Ole Junker Intet særligt at bemærke, bortset fra at der løbende arbejdes med at holde vores Pc er opdateret. j) Baneudvalg ved Peter Mosdal Det har jo som bekendt været en meget tør sommer, hvilket da også kan ses på vores bane. Stig er færdig som greenkeeper næste fredag den 14. september, men har i en periode fungeret som chefgreenkeeper. Der er prioriteret at bruge flere ressourcer på at give greens en højere standard, hvilket har medført en del positiv feedback. Der er udpeget en del træer til fældning. Bunkere er et punkt, der ønskes prioriteret højere. Indspil på træningsarealer er renoveret og en bakke er etableret. Erfaringen med dette arbejde føres med til arbejdet på banen. Der er indkøbt en tromle, en fairwayklipper og en rendegraver. Greens er prikket men vores fairways har det svært. Vandingsanlæg ønskes ændret, så det dækker banen bedre og konklusionen er, at det på sigt skal udskiftes, da det qua alderen ikke kan forventes at fungere optimalt på længere sigt.

9 Der er overvejet kornstørrelse i forbindelse med udskiftning af sand i bunkere. 0,2 sand er brugt i træningsbunker. Til denne udskiftning budgetteres med en udgift på kr ,-. k) Klubhus- og ejendomsudvalg ved Ole Bulebanker Vi har i en periode haft en person i samfundstjeneste i 40 timer. Han har malet klubhus og pavillon udvendigt. Væg i greenkeeperhus revner og renoveres derfor. Der er doneret et ur i stort format af Ellen- Margrethe og Ole. Dette opsættes på hjørnet ved klubhuset. Hækken ved klubhuset klippes inden vinter. 4 Orientering om forløb af sæson 2018 fra klubber i klubben: Tirsdagsdamer ved Bente Nielsen Nogle tirsdage er der +20, men der konstateres dog en lille tilbagegang, så der ofte kun møder spillere op. En del af de nye medlemmer fra sidste år spiller stadig i Klub 37. Vi forsøger at hverve nye medlemmer via naturlig tilgang fra netop Klub 37. Afslutning på sæsonen den 9. oktober og så startes den nye sæson op til foråret med nye kræfter, da Bente Nielsen udtræder. Ved opstart vælges et nyt udvalg. Ellers kører det fint i tirsdagsdamerne

10 Onsdagsherrer ved Carsten Ingerslev Andersen Nogle onsdage kan der være helt op til spillere, men generelt er der 40-60, som går ud i 3-bolde. Her mærkes det nye flow fra Klub 37 dog vælger nogle at spille med seniorerne, der jo som bekendt også spiller onsdag. Fremmødet har været stabilt i mange år. Praktisk tales der om gasforbruget til grillen. Seniorer ved Jens Peter Andersen/ Ole Junker giver møde Klub 37 ved Inge-Lis Mørch Business as usual. Tællende turnering hver onsdag hele året, hvis vejret tillader det. Afholdt seks venskabsturneringer med vores tre venskabsklubber, 3 på hjemmebane og 3 på udebane. Årets sidste venskabsturnering er afholdt på hjemmebane mod Hammel, den 12/ Årets Udebanemesterskab blev afholdt på Løgstør Golfklubs bane den 26. og 27. august med overnatning på Løgstør Parkhotel. Her er alt også fint. Der har i sæsonen ikke været brug for adgangsbegrænsning på 36 som det var tilfældet det foregående år. Dog er det en meget lille tilbagegang, der konstateres. Der spilles torsdag og der spilles altid forni. 5. Trænere Henrik Jacobsen og Lars Michael Jacobsen Der har været et særligt tiltag kaldet efterskole for at hjælpe forholdsvis nye spillere 2- og 3 års til bedre kendskab til regler samt træning i forhold til, at man nogle gange som ny kan føle, at man ikke rigtigt rykker sig. Det har været en stor succes. Også i forhold til fastholdelse af interesse, er det vigtigt, at man møder- og spiller med andre på samme niveau som en selv.

11 Juniorerne har trænet samme tider som tidligere. 6. Eventuelt Vi har i dag modtaget mail fra Backtee og fået et fordelagtigt tilbud på klubbluser med påtrykt logo. 7. Næste møde Torsdag den 7. marts 2019, kl

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 01.03.2018 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 04.09.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 02.03.2017 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.09.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.09.2017 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 05.03.2014 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. O.J Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben, træner

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 25.09.13 Tidspunkt: Kl. 19.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: LR Deltagere: bestyrelsen, Peter Mosdal (junior/eliteudvalg),niels Huus (baneservice)

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2016 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 03.03.2015 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2019 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 07.03.2019 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Inge-Lis Mørch Dagsorden: Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden

Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Indkaldt Deltagere i første del af mødet: Afbud Referent: Dagsorden Referat Bestyrelsesmøde d. 14. august 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. august 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-9-2018 Kl. 18:00 22:00 Sted: Klubhuset Referat nr. 7-2018 Angående: Bestyrelsesmøde Jesper Helmer Deltagere: Afbud: Gæst: Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 25. april 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub.

Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Udvalg- og bestyrelsesmedlemmernes funktioner i Maribo Sø Golfklub. Formanden. Formand år 2019: Lars Nøhr Olsen. Indkalde til bestyrelsesmøde og lede dette. Følge klubbens drift løbende. Forhandler med

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 10.12.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 10.12.2018 kl. 18:00 hos Kontor Syd Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John Larssen Bjarne P.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden:

Fraværende: Jesper Ulriksen (JU) Næste møde: Mandag den 11. marts 2019 kl Dagsorden: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 11. februar 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) Flemming Skovlund (FS) Malene Kjærsgaard

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Formanden Formanden bød velkommen og udtrykte en stor tak til alle frivillige i GKL, og til greenkeepere og administration. Økonomien

Læs mere

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub

Formandsmøde. Dato: Tidspunkt: Kl Dagsorden: Norddjurs Golfklub Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 01.09.2016 Tidspunkt: Kl. 18.30 Sted: klubhuset Ordstyrer: Ole Jensen Referent: Lone Rytter Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 5. maj 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl

Referat fra bestyrelsesmøde den Klubhuset fra kl Referat fra bestyrelsesmøde den 15.5.2013 Klubhuset fra kl. 18.30 23.00 Ref. Margit Rodkjær Deltager: Kristian Bech Andersen (KBA) formand Aage Bak (AAB) Lynge Østergaard (LØ) næstformand Finn Bisgaard

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset

Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl Afholdt i klubhuset Referat af Bestyrelsesmøde Onsdag, den 18. april kl. 19.00 Afholdt i klubhuset Til stede: Michael Svendsen John Friis Peter Norskov Helle Kristensen Jane Gram Hansen Jan Thomsen Niels Hedegaard Dagsorden:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. marts 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. marts 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 27. marts 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer.

3. Medlemssituationen BB orienterede om medlemssituationen. Pr. 21. september er der registreret 1063 aktive medlemmer, heraf 127 fleksmedlemmer. Uge Hedegaard, den 27. september 2016 Referat fra Bestyrelsesmødet, onsdag den 21. september 2016 Deltagere: John Riisberg (JR), Poul Erik Hansen (PH), Anne Lene Søndergaard (ALS), Bent Johnsen (BJ), Jesper

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Fredag den 15. januar 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen Næstformand - Marianne D. Jensen Sportsansvarlig - Peter Bragh Baneansvarlig - Egon Christensen

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 16. juni 2008 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 17.00 den 16. JUNI 2008 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: var bestyrelsen

Læs mere

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden.

b. Medlemmer. For første gang i år, er vi over medlemstallet for sidste år. Dette til trods for at de sidste restanter er slettet i perioden. Referat Bestyrelsesmøde den 11. juni 2018, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina Jonsson

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018.

Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 1 efter GF 2018. Mødedato og sted: tirsdag, den 17. april 2018 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Niels Thyssen (NT) Jesper Lorentzen (JLO) Hans

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl

Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl Referat af bestyrelsesmøde den 6. september i klubhuset kl. 18.30 Referent: Lene Jakobsen Deltagere: Torben Roesen (konst. formand) Lynge Østergaard Finn Bisgaard Lene Jakobsen Steen Ogstrup (1. suppleant

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 28. april 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset. Referent: Erik Kudahl Ret.0 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr deltog i sidste del af mødet Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. november 2015. Mødedeltagere: Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Henrik Eeg Knudsen (HEK), Kalle Jensen (KJ), Helle Rahbek Thomsen (HRT), suppleant

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 30. september 2009 kl. 17:00 22.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) (delvis) Betina

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30

Mollerup Golf Club. Bestyrelsesmøde. Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Mollerup Golf Club Bestyrelsesmøde Tirsdag d. 20. Januar 2015 kl. 16.30 Referat af bestyrelsesmøde i MOLLERUP GOLF CLUB den 20. Januar 2015 kl. 16.30 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Tilstede:

Læs mere

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i.

C M O L L E. Mollerup Golf Club. Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i. B U C M O E R U P G O F Mollerup Golf Club Bestyrelsen Mødereferat: Møde # 4 efter GF 2017. Mødedato og sted: tirsdag, den 27. juni 2017 i Klubhuset Deltagere: H. C. Ralking (HC) Hans Martin Skou (HMS)

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde. Referat nr Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 6-4-2017 Kl. 18:00 21:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 3-2017 Deltagere: Gæst: Jesper Helmer Aksel Beckmann (AB) Inge Johannesson (IJ) Bjørn Foss () Erik

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef).

Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referat af bestyrelsesmøde den 12. april 2012. Til stede: William Grahn, Michael Tvede, Peter Jacobsen, Gerd Stafanger, Per Knudsen, Peter Fredgaard, Stig Borg og Arne K Larsen (klubchef). Referent: Arne

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015. Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 5. oktober 2015 Sted: Klubhuset Tid: kl. 18:30 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00

Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Emne Bestyrelsesmøde Dato: 07. januar 2009 kl. 17:30 22:00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017

Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Referat Bestyrelsesmøde d. 7. marts 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 18.30 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S:

Orientering fra generalforsamling i Dueodde golfbane A/S: Til stede ved bestyrelsesmødet den 7. juli 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018

VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE Marts 2018 VELKOMMEN TIL MEDLEMSMØDE 2018 19. Marts 2018 DAGSORDEN 1. Velkomst 2. Information fra Bestyrelsen 3. Golfmanageren 4. Træner og Shop 5. Banen 6. Information om Klubaktiviteter 7. Regeludvalget 8. Input

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2013 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser, jeg havde nær sagt, som sædvanlig fornuftig ud. Vi kommer ud med et mindre overskud. Medlemstal Medlemstallet er

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Virksomhedsplan for Herning Golf Klub

Virksomhedsplan for Herning Golf Klub Virksomhedsplan for Herning Golf Klub Herning Golf Klubs formål Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf. Med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv skal klubben

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Mandag den 27. november 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Lars Christensen

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 9. maj 2019 Referat af bestyrelsesmøde: Tirsdag,

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat:

Bestyrelsesmøde, den Referat. Referat: Bestyrelsesmøde, den 22.10.2018 Referat Tid/sted Mandag, den 22.10.2018 kl. 18.00 hos Bjarne P. Wulf Mødenr. 08 2018 Deltagere Sven-Erik Vad Formand Gerhard Bertelsen Næstformand John Senger Kasserer John

Læs mere

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål!

BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 10. april 2019 14:25 Emne: Regelspørgsmål - EDS begrænsning BGK Åbningsmatch 2019 regelspørgsmål! 124 medlemmer havde valgt at følge opfordringen om at

Læs mere

Indeholder årets gang i Ribe Golf Klub en klub med knap 800 aktive medlemmer - ved generalforsamlingen den 26. februar 2014.

Indeholder årets gang i Ribe Golf Klub en klub med knap 800 aktive medlemmer - ved generalforsamlingen den 26. februar 2014. Ribe Golf Klub Bestyrelsens beretning for 2013 Indeholder årets gang i Ribe Golf Klub en klub med knap 800 aktive medlemmer - ved generalforsamlingen den 26. februar 2014. FORVENTNINGER TIL ÅRET 2013:

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub.

Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej Tinglev Telefon: www. sdj-golfklub. Sønderjyllands Golfklub Uge Hedegaard Golfbanevej 3 6360 Tinglev Telefon: 7468 7525 E-mail: sonderjylland@sdjgolf.dk www. sdj-golfklub.dk Uge Hedegaard, den 28. februar 2019 Referat, bestyrelsesmøde: Mandag,

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Mandag, den 10. september 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer

Bestyrelsesmøde. Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 1-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer Bestyrelsesmøde Møde den 31-1-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 1-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen () Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL)

REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) Greve Golfklub Forretningsudvalg REFERAT Møde: Nr. 3 / 2015 Dato: 26. marts 2015 kl. 17 Til stede: Frede Kruse-Christiansen (FKC) Stig Person (SP) Lotte Stoltenberg (LS) Inge Larsen (IL) 1. Mødets åbning.

Læs mere

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm

RIBE GOLF KLUB. Referat (Udvalgsformænd) Referatdato: Mødeleder: Bjarne Steiner Referent: Tove Korsholm RIBE GOLF KLUB Mødenavn: Bestyrelsesmøde med udvalg og personale Mødedato: 09.05.2016 Mødested: Klubhuset Dagsorden for bestyrelsesmøde: 1. Indledning fra formanden. 2. Beretning fra udvalg og personale.

Læs mere