Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 28. juni 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 28. juni 2019"

Transkript

1 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 28. juni 2019 Tid Fredag den 28. juni 2019 kl Sted Hotel Britannia, Esbjerg Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK), Palle Larsen (PL), Hanne Blume (HB), Joachim Parbo (JP), Jens-Erik Majlund (JEM), Morten Anderson (MA) Desuden var Morten Bennekou (MB) til stede under punkt 1 til 6, Jesper Worre (JW) til stede under punkt 10.1 og Lars Moss (LM) til stede under punkt 10.2 BB forlod lokalet under behandlingen af punkt 11 ift. habilitet, da han også sidder i Distrikt Sjællands bestyrelse. Afbud Jens Panum Have (JPH) Mødeleder Henrik Jess Jensen (HJJ) Referent Morten Anderson (MA) Dagsorden Punkt 1: Godkendelse af dagsorden Punkt 2: Nyt fra bestyrelsen Punkt 3: Indkomne forslag/ ansøgninger/rekorder Punkt 4: Nyt fra formanden herunder UCI, UEC, NC og DIF Punkt 5: Distrikter/udvalg/klubber/teams Punkt 6: Administration og sportslig sektor Punkt 7: DIF-projekt om fælles DM (udgået) Punkt 8: Sikkerhed ved cykelløb, træning og motionscykling Punkt 9: Antidoping Punkt 10: Eventstrategi og organisation Punkt 11: Sag vedr. suspendering af BMX-rytter Punkt 12: Økonomi Punkt 13: Eventuelt Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion dcu@cyklingdanmark.dk tel

2 Punkt 1 Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Punkt 2 Nyt fra bestyrelsen LK orienterede fra DIF s årsmøde. U23 DM LK oplyste, at han havde være bestyrelsens repræsentant ved et velarrangeret og sikkert U23 DM på landevej. Forretningsfører i Distrikt Sjælland BB oplyste, at stillingen som forretningsfører i Distrikt Sjælland var blevet slået op igen grundet meget få ansøgere ved første stillingsopslag, og at den nye annoncering havde båret frugt, således at var kommet et kvalificeret ansøgerfelt. JEM bekræftede, at ansættelsesprocessen kører som aftalt. DM i holdløb PL var bestyrelsens repræsentant til hold-dm i Glyngøre. Han fortalte, at løbet var flot arrangeret, og at det var positivt med et team, der bød ind på at afvikle et løb. Der var stor anerkendelse fra bestyrelsen til coloquick Cycling for at påtage sig det ansvar og give teams, klubber og medlemmer et godt løb. Kommissærudvalg PL foreslog at afsætte flere penge til at udvikle kommissærarbejdet. Han pegede blandt andet på uddannelse og muligheden for at lade internationale kommissærer deltage i UCI-arrangementer. JEM undersøger, om der er behov for et driftsbudget, eller om det kan indeholdes i udvalgsbudgettet. Nye sommer-baneløb PL orienterede om rigtig flotte UCI-banearrangementer i Odense og Aarhus med masser af tilskuere og godt cykelløb. Om udvalgsbeskrivelser PL orienterede fra møde med Landevejsudvalget, og han foreslog at præcisere beskrivelserne for udvalgenes arbejde. JEM oplyste, at det ligger som et strategipunkt at få opdateret funktionsbeskrivelser. JEM pointerede, at disciplinudvalg primært tager sig af reglement, løbsplanlægning, dispensationer og udvikling.

3 Tour-revanche HJJ orienterede om, at Struer Cykelklub har deltaget i et møde med Struer Kommune og en privat løbsarrangør om afholdelse af et privat løb med vinderen af Tour de France samt Jakob Fuglsang og en række danske ryttere. Løbet har ikke søgt arrangørlicens eller termin og ønsker umiddelbart, at den lokale cykelklub deltager uden nogen form for kompensation eller anden aflønning. HJJ bad administrationen kontakte arrangøren for at få etableret et konstruktivt samarbejde og sikre, at der som minimum tegnes en arrangørlicens. Punkt 3 Indkomne forslag/ansøgninger Sommer-Camp på Odense Cyklebane JEM oplyste, at Odense Cyklebane har ansøgt om kr i tilskud til en Sommer-Camp for alle interesserede fra U13/U13P til U17/U17P. Bevillingen blev godkendt. Informationsfilm JEM oplyste, at B&U-udvalget har ansøgt om kr til produktion af informationsfilm, der skal adressere udfordringerne vedr. det tiltagende udstyrsræs. Tanken er at forsøge at begrænse udstyrskapløbet gennem oplysning og information frem for komplicerede regler, der kan være svære at håndhæve. Bevillingen blev godkendt. Punkt 4 Nyt fra formanden herunder UCI, UEC, NC og DIF UCI I slutningen af maj var HJJ og JEM sammen med repræsentanter fra Sport Event Denmark og Ballerup Super Arena/Ballerup Kommune på besøg hos UCI i Aigle, Schweiz med det primære formål at få mere konkret kendskab til krav og priser forud for udarbejdelse af budmateriale med henblik på at komme i betragtning til et VM på bane i enten 2022 eller 2024 i Ballerup/Copenhagen. HJJ og JEM holdt desuden møde om PostNord Danmark Rundts mulighed for at blive rykket op i den ProSeries, der indføres fra og med 2020, og holdt møde med UCI s generaldirektør, Amina Lanaya, og UCI s præsident, David Lappertient, vedr. udviklingen af cykelsporten i Danmark. UEC UEC s generalsekretrær Enrico Della Casa var 13. maj på site-visit i Odense for at besigtige forholdene forud for UEC-kongressen Der var generelt stor tilfredshed med alle aspekter.

4 JK og HJJ erindrede om beslutningen om, at Danmark skal deltage i europamesterskaberne - som minimum på landevej. Desuden skal DCU fremadrettet gøre brug af sine internationalt valgte personer samt søge informationer her, før man går videre. Desuden blev det aftalt, at bestyrelsen eller formanden skal være en del af processen, når DCU ønsker at udtale sig om internationale politiske aspekter. Årsmøde i DIF Der var årsmøde i DIF 4. maj, hvor formand Niels Nygaard blev genvalgt for de næste 2 år. Valget skete uden modkandidater. Til DIF s bestyrelse var der genvalg til Christian Pedersen, Flemming Knudsen, Lotte Büchert og Tine Rindum Teilmann, mens Anne-Mette Binder blev nyvalgt til bestyrelsen. Under årsmødet blev idrættens integritet herunder good governace drøftet, da det er et vigtigt fokusområde for DIF. På årsmødet vedtog repræsentantskabet indførelse af en whistleblowerordning og en ny etisk komité i DIF. Gearregler for B&U-klasser HJJ oplyste, at UEC i øjeblikket undersøger muligheden for at standardisere gearregler for B&U-rækkerne internationalt, og at der blandt andet har været forslag om at afskaffe gearbegrænsning i U19. Det er et arbejde, hvor man søger inspiration i de danske regler, og det er en god anledning til at undersøge de eksisterende regler. JK spurgte desuden til, om DCU bør have en officiel holdning til dette. Punkt 5 Distrikter/udvalg/klubber/teams Teknisk Kommission JEM oplyste, at følgende er indstillet til en ny Teknisk Kommission: Landevejskyndigt medlem: Søren de Place Knudsen (formand) Banekyndigt medlem: Kim Skivild BMX-kyndigt medlem: Preben Harmsen Terrænsportskyndigt medlem: Vakant TK s opgaver er beskrevet i lovene TK varetager den tekniske overvågning af DCU s løbsreglementer og bestemmelser. 2. TK består af fire medlemmer, et landevejskyndigt, et banekyndigt medlem et terrænsportskyndigt medlem samt et BMX-kyndigt medlem. 3. TK udpeges af bestyrelsen for en toårig periode. Mellemmer af TK skal være medlemmer af DCU-tilsluttede klubber. 4. Bestyrelsen udpeger en formand blandt de fire medlemmer.

5 De tre indstillede medlemmer blev valgt enstemmigt. JK var til stede under punktet, men deltog ikke i behandlingen af spørgsmål vedr. Søren de Place Knudsen af habilitetsårsager. Søren de Place Knudsen blev udpeget som formand. TCA JEM oplyste, at TCA telefonisk har meddelt, at de ønsker udmeldelse af DCU på grund af strid med Distrikt Sjælland om navnet Team Christiania. Distrikt Sjælland har meddelt, at de ikke kan bruge team i deres navn i.h.t. DCU s love. Desuden har to medlemmer ønsket at flytte fra TCA til en anden klub, men TCA ønsker ikke at frigive medlemmerne, fordi de ikke deltager som hjælpere ved Master DM. JEM har meddelt TCA, at man ikke kan nægte at frigive medlemmer på den baggrund. På baggrund af navnestriden blev det besluttet at se på reglerne for klub- og teamnavne. Nye klubber JEM oplyste, at DCU har budt velkommen til 34 nye klubber i 2018 og Disse klubber repræsenterer ca nye medlemmer i DCU. Bestyrelsen glædede sig over den positive medlemsudvikling og roste begge DCU s konsulenter i Bevæg Dig For Livet - cykling for det flotte resultat og den gode velkomst og introduktion, som nye klubber modtager fra DCU. Udestående betaling for team-licens Bestyrelsen behandlede en sag vedr. udestående betaling for en team-licens. Teamet har fået frist til 1. august, før der indstilles til inddragelse af licensen. Punkt 6 Administration og sportslig sektor 6.1 Organisationsstruktur JEM orienterede fra arbejdsgruppemøde om organisationsstruktur, hvor JPH og PL deltog fra bestyrelsen. På mødet deltog formanden for Distrikt Jylland/Fyn, Willy Frederiksen, og formanden for Distrikt Sjælland, Charlotte Frank. Før næste møde vil der blive udsendt en invitation for at finde klubrepræsentant fra hvert distrikt til at deltage i arbejdet. Arbejdsgruppen besluttede at hente inspiration fra andre forbund, og det blev aftalt, at der skal arrangeres et møde med repræsentanter fra enten svømmeunionen, kano- og kajakforbundet eller gymnastikforbundet om deres erfaringer, da de alle har været gennem store omstruktureringsprocesser.

6 Løbs- og licensstruktur JEM orienterede fra arbejdsgruppemøde om løbs- og licensstruktur, hvor JPH og HB deltog på vegne af bestyrelsen. Distrikt Sjælland have meldt afbud til mødet. På mødet blev det aftalt, at udvalget vil arbejde med løbsstrukturer frem mod næste møde, mens administrationen er blevet bedt om at arbejde videre med licensstruktur. Reglementsprocessen for 2020 udskydes desuden, således at et færdigt reglement først præsenteres for bestyrelsen på januar-mødet. MTB-udvalget har indsendt en ansøgning om en forsøgsordning, hvor de næste to ligaløb åbnes for ikke-licenshavende ryttere, ligesom der ikke skal anvendes rød chip, men Sportstimings engangschips. JEM oplyste, at ansøgningen sendes til høring i arbejdsgruppen inden godkendelse. Der var bred opbakning fra bestyrelsen til at arbejde videre med området og til at støtte forskellige prøveordninger. e-cykling JEM orienterede om, at Rasmus B. Rasmussen er blevet ansat som udviklingskonsulent med ansvar for e-cykling i DCU. Han begynder 1. august. Projektet er finansieret af DIF s initiativpulje. Ernæringspolitik HJJ kvitterede for den ernæringspolitik, som MB har udarbejdet, og der var enighed om, at det er en god og gennemarbejdet politik. HB spurgte til implementeringen, og MB svarede, at mange af de ting, der står i politikken, allerede længe har været praksis i landstrænernes arbejde, og at den bliver et vigtigt arbejdsredskab internt, således at den vil indgå i træneruddannelserne, og at alle trænere i DCU s elitesportslige sektor arbejder ud fra politikken. Desuden opfordres klubber og teams til at følge politikkens guidelines. PL foreslog at præsentere politikken på kongressen. European Games JK spurgte til den manglende danske deltagelse ved EYOF og European Games. MB svarede, at cykelsporten generelt ikke mangler konkurrencer, og specifikt var der i år terminsammenfald, da European Games ligger i DMugen, hvilket også afspejles i manglende deltagelse fra de øvrige nationer. MB oplyste desuden, at DIF er informeret. Det blev besluttet, at MB i orienteringen til bestyrelsen om international deltagelse fremover også nævner events, der ikke deltages i, som kan give

7 anledning til politiske spørgsmål eller kommentarer - OL, VM, EM, World Cups og lignende. Præstationsingeniør MB har i sin beretning orienteret om et muligt samarbejde med en britisk præstationsanalytiker. HJJ ønskede uddybet, om det er som erstatning for Team Danmarks nuværende præstationsingeniør. MB oplyste, at Team Danmarks præstationsingeniør gør det fantastisk godt, er enormt fagligt kompetent og vil være tilknyttet i den nuværende funktion til og med OL. Risikoen for, at ressourcetrækket på ham er større end i masterplanen, betyder dog, at der skal findes en anden løsning, og derfor er tanken allerede nu at lave en DCU-aftale med en britisk præstationsanalytiker og så lade Team Danmark-eksperten sparre med ham. Kvindelandstræner MB oplyste, at ansættelsesprocessen forløber planmæssigt, og at man er nede på to kvalificerede kandidater. Den nye landstræner tiltræder 1. august Punkt 8 Sikkerhed ved cykelløb, træning og motionscykling HJJ gennemgik oplægget til punktet vedr. sikkerhed i cykelsporten og orienterede om de mange henvendelser, der er kommet efter den tragiske ulykke under Tour de Himmelfart. Der foreligger fortsat ikke en politirapport, så det var ikke muligt at tage udgangspunkt i ulykken, men JK bemærkede, at flere klubber har givet udtryk for, at politiet har øget indsatsen ifm. cykelløb efter ulykken, hvilket naturligvis er både positivt og kærkomment. Der er ingen statistikker eller overblik over uheld eller farlige situationer i forbindelse med cykelløb, men de fremgår af de enkelte løbsrapporter. Også ift. træning fortæller mange ryttere om episoder på landevejen, men der eksisterer ikke data, der kan underbygge omfanget. Punktet var bestyrelsesmødets hovedtema og blev behandlet i to timer, med nedenstående punkter Procedure HB foreslog at registrere både uheld, tæt på -hændelser o.lign. med inspiration i virksomheders sikkerhedsstrategier, og BB supplerede med et forslag om UTHregistrering (utilsigtede hændelser) og sikkerhedstjeklister, som man kender det fra f.eks. sundhedsvæsnet. Målet er løbende at skærpe sikkerheden. Sikkerhedskoordinator JK pegede på muligheden for at have en centralt ansat sikkerhedsressource til at hjælpe klubberne, og PL supplerede med, at det i forbindelse med Slagelses

8 løb gav både arrangør og ryttere tryghed at have en mand i bil på ruten til at køre og tjekke sikkerheden gennem hele løbet, og at den ordning burde være til alle løb. HJJ var enig i, at løbsarrangører skal følge en sikkerhedsprotokol, og at løbet skal godkendes af en løbsjury eller sikkerhedskoordinator, før det frigives. Han understregede, at distrikterne skal inddrages i det videre forløb, da licenslandevejsløbene ligger under distrikternes ansvarsområde. Det gælder også ift. finansieringen af tiltag til at øge sikkerheden ved løbene. Bestyrelsen var enig om, at sikkerhed er det højest prioriterede område i DCU lige nu, og derfor besluttede en samlet bestyrelse, at JEM og HJJ afdækker mulighederne for at ansætte en sikkerhedskoordinator med det formål at øge sikkerhedsarbejdet ved cykelløb. Der skal udarbejdes et oplæg til funktions- og stillingsbeskrivelse for en sikkerhedskoordinator. Desuden skal der udarbejdes en beskrivelse af yderligere tiltag, der kan iværksættes og besluttes på næste bestyrelsesmøde, herunder en plan for finansiering. Kampagne LK efterlyste mere oplysning og en stor sikkerhedskampagne, hvilket det burde være muligt at rejse de nødvendige midler til i samarbejde med andre interessenter. Der var enighed om at afsøge mulighederne for at rejse midler til en stor kampagne. LK og JEM undersøger kampagnemulighederne. Trafikkultur, kommissærer og politik LK foreslog et e-learning kursus til chauffører, før man udsteder driver-licens. Han pegede også på, at den nye kulturminister og den nye justitsminister skal inddrages ift. italesættelse af trafikkulturudfordringer og politiets rolle. HJJ bekræftede, at han sender et velkomstbrev til de nye ministre. MB bemærkede, at politiet i udlandet ofte er betydeligt mere kontante i håndteringen af bilister, der ikke følger anvisningerne ifm. cykelløb. JP pointerede, at DCU har en formidlingsopgave, da mange ikke kan skelne mellem cykelryttere, der træner, motionscykelløb og konkurrencecykelløb. LK ønskede også en dialog med kommissærerne om, hvornår cykelløb skal aflyses. JK bemærkede, at det er vigtigt at skelne, da kommissærer er sportslige dommere. Motionsløb og MTB HJJ mindede om, at også motionsløb skal omfattes af sikkerhedstiltag, og at DGI kan blive involveret via Bevæg Dig For Livet. Målet er at skabe rammerne for at kunne afvikle sikre cykelløb både for licensryttere og for motionister. JEM bemærkede, at Kongeetapen netop sætter nye standarder for motionsløb ved at have afskaffet ethvert konkurrenceelement.

9 BB og JP gjorde opmærksom på, at man også skal se på sikkerheden ifm. med MTB både ift. ruter, spor, farlig chikane o.lign. HJJ foreslog at prioritere arbejdet i nedenstående rækkefølge: 1) Licenscykelløb landevej 2) Motionscykelløb landevej 3) Sporløb Det var der enighed om. Punkt 9 Antidoping Intet at berette. Punktet udgik. Punkt 10 Eventstrategi og organisation 10.1 PostNord Danmark Rundt JW orienterede om status på årets PostNord Danmark Rundt, hvor 19 af de 20 teams er på plads. Håbet er, at et fjerde WorldTour-team bliver sidste hold. JW oplyste, at der er indgået en fireårig aftale med Eurosport, så PostNord Danmark Rundt når ud til 55 lande foruden Danmark. Dermed opfylder løbet alle krav for at kunne blive ProSeries-løb. På opfordring redegjorde JW for sikkerheden ifm. løbet både ift. selve løbsafviklingen og ift. sikkerheden omkring løbet. Økonomisk budgetteres med samme resultat som i Eventstrategi JEM fremlagde forslag til oprettelse af en eventafdeling. Målet er, at eventafdelingen skal varetage og kvalitetssikre de prioriterede events - og ikke mindst sikre, at de kommercielle muligheder udnyttes bedst muligt, og at der kun er en indgang til DCU for sponsorer og samarbejdspartnere. Det var desuden administrationens anbefaling at lade PostNord Danmark Rundt indgå i den nye eventorganisation. LK pointerede, at der ift. PostNord Danmark Rundt ikke er sikkerhed på indtægtssiden, og at en organisationsændring både er risikabel og unødvendig, da løbet er en succes. LK fandt ikke dokumentation for påstanden om, at løbets værdi kan forøges med en organisationsændring. LK påpegede, at løbets succes er uløseligt forbundet til JW s ejerskab, og at han ikke bør referere til andre end direktøren i DCU, da man derved spiller hasard og risikerer at ødelægge varemærket for dansk cykelsport. PL var enig i, at beslutningsgrundlaget var mangelfuldt, og han mente heller ikke, at der var grund til at løbe en risiko.

10 Bestyrelsen ønsker, at der arbejdes videre med at formulere en eventstrategi for de nuværende og kommende events. Forslagets organiseringsmodel er omdrejningspunktet for at understøtte realiseringen af eventstrategien. I forhold til PostNord Danmark Rundt ønskes, at løbsdirektøren organisatorisk refererer til DCU s direktør og DCU s formand som i gældende konsulentaftale, så længe der ikke er sikkerhed på indtægtssiden eller sikkerhed for at eliminere tab ved en organisationsændring. Bestyrelsen ønsker at behandle eventstrategien med ovenstående bemærkninger indarbejdet på næste bestyrelsesmøde Organisering og strategi ift. øvrige events JEM foreslog en eventstrategi, hvor man samler ansvaret for landevejsevents som f.eks. DM, cups og løbsserier i administrationen og aflønner klubberne for deres deltagelse. Målet er både at højne standarden for DCU-events gennem øget professionalisering og at fritage klubberne for et stort ansvar. HJJ pointerede, at det bør genovervejes, hvordan klubberne kan have ansvaret, hvor klubressourcerne til dette er til stede. Der skal ved hvert event ske en forudgående forventningsafstemning, hvor eventafdelingens rolle er at afdække, hvordan klubben og DCU bedst muligt opnår succes i forhold til roller og ansvar. Mange klubber har kompetencerne og ressourcerne til at løfte opgaverne, så træning og modning af klubberne er mere hensigtsmæssigt at arbejde med. HJJ pegede desuden på, at det er enklere for klubberne at forhandle med kommunerne i samarbejde med DCU s eventafdeling. Erfaringen er eksempelvis, at mange kommuner i højere grad vil/må underskudssikre klubberne frem for et forbund. HJJ pointerede, at der bestemt er brug for øget professionalisering ved brug af eventafdelingens og administrationens kompetencer. JK mente ligeledes, at forventningerne i og omkring events skal afstemmes bedre og opgavefordelingen skal sikres via bedre arrangørmanualer og tydeligere kontrakter og aftaler. PL mente, der var en fordel i at centralisere events, men JP pegede på, at man springer udviklingstrin over ved at indføre modellen, der ligner den, man har i British Cycling. Han mente derimod, at man skal følge Distrikt Sjællands forretningsfører-tanke, så klubberne bliver bedre til at arrangere cykelløb. Bestyrelsen besluttede, at forslaget med at arbejde i en retning med øget professionalisering er det, som ønskes strategisk, og at denne retning skal danne grundlag for en egentlig eventstrategi. Ved afholdelse af DM og cups skal der i hvert enkelt tilfælde ske en forventningsafstemning mellem eventafdelingen og den lokale klub i forhold til roller og aftalt ansvar. DCU s eventafdeling skal tilbyde at lede eller støtte

11 forhandlingerne med den pågældende kommune - afhængigt af klubbens kompetencer og ressourcer - ligesom der skal foreligge manualer og kontrakter (Technical Guides) for de enkelte events. Administrationen præsenterer oplæg til eventstrategi på næste bestyrelsesmøde Battle of the North JEM oplyste, at der er igangværende forhandlinger med TV-stationer, da en TVaftale er en forudsætning for projektet. Den samlede økonomiske risiko for projektet forventes at blive DCU s andel af indskudskapitalen i selskabet, der ventes at beløbe sig til kr Risikoen skal endelig fastslås, inden DCU træffer beslutning om projektet. Punkt 11 Sag vedr. suspendering af BMX-rytter HJJ orienterede om Ordensudvalgets behandling af sagen, hvor den tidligere suspendering blev ophævet og sagen hjemvist til fornyet behandling. Sagen er nu genbehandlet, og bestyrelsen skulle tage stilling til Distrikt Sjællands indstilling om suspendering. Der var enighed om at suspendere rytteren til og med 31. december Det blev desuden besluttet, at rytteren i tilfælde af appel ikke kan få udstedt licens af DCU, så længe sagen behandles. Punkt 12 Økonomi JEM fremlagde budgetopfølgning, der stort set følger forventningerne og viser et foreløbigt resultat en smule over budget. De vigtigste ændringer på indtægtssiden er blandt andet nye tilskud til mountainbike-projekt og e-cykling. De kommercielle indtægter ligger over budget, mens der er faldende licens- og chipindtægter. På udgiftssiden er der blandt andet større rejseomkostninger end forventet. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Punkt 13 Eventuelt Intet til eventuelt.

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 24. april 2019 Tid Onsdag den 24. april 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen.

Bestyrelsesmøde. HB påpegede desuden, at suppleanterne fungerer som observatører og derfor ikke bør skrive under på forretningsordenen. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 2. maj 2018 kl. 17.00 21.00 Sted: Danmarks Cykle Unions kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 18. december 2018 Tid Tirsdag den 18. december 2018 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 2. september 2019 Tid Mandag den 2. september 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jens Panum

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 9. oktober 2019

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 9. oktober 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 9. oktober 2019 Tid Onsdag den 9. oktober 2019 kl. 15.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jens Panum Have

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018

Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 17. november 2018 Tid Lørdag den 17. november 2018 kl. 9.00 Sted Severin Kursuscenter, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT

Bestyrelsesmøde REFERAT REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 19. december 2016 kl. 15.00 20.00 Sted: DCU, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning.

Bestyrelsesmøde. På møde med distrikterne den 30. oktober blev forslagene til ændringer / præciseringer også fremlagt og blev mødt med opbakning. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 31. oktober 2017 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),, Lars Kaspersen (LK), Jens-Erik Majlund (JEM)

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018

Bestyrelsesmøde REFERAT. Udvalg Budget 2017 Budget 2018 REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 29. november 2017 kl. 15.30 20.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM),

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 2 Indkomne forslag/ansøgninger REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 31. oktober 2014, kl. 9.00-16.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Lone Billehøj

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsorden godkendt. Bestyrelsen har modtaget et fyldestgørende materiale forud for mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag den 24. juni 2017 kl. 17.00-18.00 Sted: MAGION, Grindsted Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord.

Bestyrelsesmøde. I henhold til reglement skal endelig godkendelse af rekorder foretages af bestyrelsen efter modtagelse af anmeldelse af dansk rekord. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 7. februar 2018 kl. 17.00 22.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB fraværende under

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget.

Bestyrelsesmøde. Der er ingen indvendinger fra distrikterne til forslaget. Bestyrelsen drøftede forslaget. Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 8. december 2015, kl. 09.00 16.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC)

Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen (PH), Thomas Christensen (TC) Referat fra BMX udvalgs møde Tid: Mandag den 14. Maj kl. 17 til ca. 20.30 Sted: Fjelsted skov kro Store landevej 92, 5592 Ejby Deltagere: Silje Rubæk (SR), Anders Saaby (AS), Per Poulsen (PP), Preben Harmsen

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping

REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Mødeleder: Referent: Punkt 1 Godkendelse af dagorden Punkt 8 Anti Doping REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 2. december 2014, kl. 9.00-17.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde 7. november 2016

Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Bestyrelsesmøde 7. november 2016 Deltagere: Klaus Bach (KB), Charlotte Frank (CF), Jørgen Hansen (JH), Carsten Hansen (CH), Bo Belhage (BB), Martin Eckhof (ME), Carsten Ritter (CRI) og gæster Lars Gronemann

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: Mandag d. 19. maj 2014 kl. 09.00-16.00 Sted: DCU s kontor, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Indkomne forslag/ansøgninger Der er kommet forslag fra Børne- og ungdomsudvalget. Punktet behandles under punkt 13.

Bestyrelsesmøde. Indkomne forslag/ansøgninger Der er kommet forslag fra Børne- og ungdomsudvalget. Punktet behandles under punkt 13. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag den 5. september 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: DCU s kontor, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jens-Erik Majlund (JEM), Lars Kaspersen (LK),

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden;

Bestyrelsesmøde. 1.1 Bestyrelsens forretningsorden HJJ indledte punktet med at henvise til paragraf 7.1. i bestyrelsens forretningsorden; REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 24. juni 09.00-14.00 Sted: Hotel Kong Valdemar, Algade 101, 4760 Vordingborg Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget.

Bestyrelsesmøde. HS ser ikke noget problem og bakker op om forslaget. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 6. februar 2017, kl. 17.00-21.00 Sted: Idrættens Hus, DCU s lokaler Deltagere: Allan Eg (AE), Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Kongres Referat

Kongres Referat Kongres 2019 - Referat Danmarks Cykle Union den 31. marts 2019 Tid Søndag den 31. marts 2019 kl. 9.00 Sted Comwell, Abildvej 100, 4180 Sorø Deltagerantal 62 Referent Julie Kristiansen Henrik Jess Jensen

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 07-2016 Dato: Mandag den 24. oktober 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015.

Bestyrelsesmøde. PHB kunne i øvrigt oplyse et medlemstal på 32.940 medlemmer og 317 klubber i 2015. Hvilket er en vækst på ca. 1.500 medlemmer i 2015. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 3. marts 2016 14.30-19.00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Allan Eg (AE), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Lars Kaspersen (LK), Torben

Læs mere

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG

REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013. LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG REFERAT AF DCU s MIDTVEJSKONGRES 2013 LØRDAG DEN 22. JUNI Kl. 17.00-19.30 PÅ HOTEL KONG VALDEMAR I VORDINGBORG DCUs formand Niels Sørensen bød forsamlingen velkommen og indstillede herefter på bestyrelsens

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Mødedato: Tirsdag d. 14. maj 2013 kl. 09.00-16.00 i Idrættens Hus, 2605 Brøndby. Mødedeltagere: Niels Sørensen, Jakob Knudsen, Henrik Jess Jensen, Klaus Bach, David Gullberg,

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde

REFERAT. Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Mandag den 3. september 2018 kl. 17.00 Sted: Danmarks Cykle Unions kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer.

Bestyrelsesmøde REFERAT. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt uden kommentarer. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Fredag d. 30. oktober 2015 kl. 09:00-18:00 Sted: Scandic, Kolding Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Klaus Bach (KB), Jakob

Læs mere

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Viborg Cycling Dokumentet opdateret: 25-02-2015 14:05:00 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med ansøgning...2 2. Viborg Cycling (baggrund)...2 3.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 2 / 1. februar Referat fra: Forbundsbestyrelsesmøde 2 / 2013-2014 Tilstede: FKN, JST, HAJE, MAK, LRA, AML, MEM, UBL, HHE (øk), SHO (fordelingsnøglen) Fraværende: LMA, UCH, AJA Lørdag den 1. februar 2014 De bemærkes at

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet.

Bestyrelsesmøde. Godkendelse af dagorden Dagsordenen blev godkendt. Punkt 5 og 6 blev gennemgået først på mødet. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag d. 12. marts 2015, kl. 10.00-14.30 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Klaus Bach (KB), Jakob Knudsen (JK), Bo Belhage (BB),

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2013 Kl. 17.00 21.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer Foreningens/institutionens navn Projektets navn Projekts formål og idé Varde Cykelklub Kasserer Aase Hansen Skovløbervænget 47, 680 Varde

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE Dato: 27. juni 2014 kl. 09.00-18.00 Sted: Hotel Faaborg Fjord, Svendborgvej 175, 5600 Faaborg Mødedeltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009.

Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Referat fra Repræsentantskabsmøde d. 14. november 2009. Tilstedeværende: Område Nord/Midt: John Sørensen, Erling Pedersen Område Sydjylland/Fyn: Søren Boysen, HP Andersen, Arne Simonsen, Ole Sand (til

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion

Læs mere

MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT

MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT MIDTVEJSKONGRES 2017 REFERAT Tid: Lørdag den 24. juni 2017, kl. 18.00-20.00 Sted: Magion, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted Referent: Maria Irming Pedersen DCU s formand Henrik Jess Jensen bød forsamlingen

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

DGF s eliteudvalg 1. september 2014

DGF s eliteudvalg 1. september 2014 DGF s eliteudvalg 1. september 2014 Odense Idrætscenter, kl. 17.30 20.30 Deltagere: Henrik B. Bertelsen, Marianne Hulgaard (MHU), Hanne Hede (HHE), Ralf Petersen (RPE), Bo Zierau (BOZ), Flemming Kaas (FKAA),

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Referat Bestyrelsesmøde d. 8. maj 2017 Dansk Tennis Forbund dtf@tennis Mødereferatnummer: Mødetid og sted: Mødedeltagere: eltagere: Afbud: Andre deltagere: Mødeleder: Referent: BS-4/2017 8. maj 2017 kl.17:30

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 03-2017 Dato: Onsdag den 29. marts 2017 kl. 17.00 21.00 Sted: Deltagere: Nyborg Sejlforening, Griffensund 15, 5800 Nyborg Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert,

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018

NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 NBC NYHEDSBREV AUGUST 2018 SOMMER Det er sagt før, men SIKKE EN SOMMER! Alle, der har været på landevejen uden følgebil, har nok oplevet at måtte imødegå dehydrering ved at lægge til ved en kirkes vandpost,

Læs mere

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret.

1. Velkomst Formand, Hans Storm bød velkommen. Nærværende SK-møde tog primært afsæt i de punkter, som var oppe at vende på Klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 10-2014 Mødedato: den 19. november Til stede: Johnny Winther (), Per Varming (PV), Lotte Filsø (LF), Hans Storm (HS) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke til stede:

Læs mere

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF

Danmarks Cykle Union - Motion Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF Til Klubberne Esbjerg, den 28. marts 2013 Referat fra områdemødet i Sjælland/Øerne den 12. marts 2013 Fremmødte klubber: - ARD Danmark, Ølsemagle Motion, Ishøj Motions Cykel Club, Brøndby Cykel Motion,

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 5. marts 2011 kl. 9.00 11.00 Sted: Hotel Opus, Horsens Deltagere: Jesper Holm (formand), Birger Kyhl, Joy Nordkvist, Peter Hansen,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion

Bestyrelsesmøde i Ikast Atletik og Motion Sted: Hos Jan Thorsen, Thit Jensens Vej 86 Mødeleder: Jan Referent: Heidi Kage og kaffe: Jan 1. Godkendelse af referat fra det seneste bestyrelsesmøde den 10. april 2019 Er vi enige om indholdet af referatet

Læs mere

REFERAT DEN 12. MAJ 2017

REFERAT DEN 12. MAJ 2017 REFERAT DEN 12. MAJ 2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 4 Mødedato: Den 5. maj 2017 Mødestart: Kl. 15.00 Mødested: Preben Elkjær Referent: RLI Deltagere: Bestyrelsen og chefgruppen. Formanden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015

Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Referat til bestyrelsesmøde d. 11.10.2015 Til stede: Eva Buxbom, Klaus Brostrøm, Peter Bøgh, Jacob Beermann, Kenneth Kyvsgaard, Peter Andersen og Alex Thorsen. Referent: Eva Buxbom 1. Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 2014 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 3. marts 2014. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011

Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 Referat fra UIGs aktivitetsmøde 23. oktober 2011 UIG: Anne-Mette Lund (formand) AML, Marianne Hulgaard MHU, Ralf Petersen RPE, Henning Johansen HJO, Camilla Møntegaard (CMA) og Ditte Vadsgaard (DVA). Dirigent:

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 06-2017 Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 31. marts 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 03-2009 28. marts 2009 Idrættens Hus kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 02-2009 3. Bestyrelsens siden sidst 3.1. Beslutninger

Læs mere

Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde

Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde Bilag 2: Beslutningsreferat fra Team Copenhagen bestyrelsesmøde Tid og sted Tirsdag d. 20. marts 2018 Værelse 86, 1. sal, Københavns Rådhus Mødeleder Niko Grünfeld (NG) Deltagere Knud Skadborg (KS) Nels

Læs mere

Der blev derefter lavet en optælling af klubberne, og der kunne konstateres 16 BMXklubber

Der blev derefter lavet en optælling af klubberne, og der kunne konstateres 16 BMXklubber Referat fra Repræsentantskabsmøde Møde: Repræsentantskabsmøde Mødedato: den 5. marts 2016 Til stede: Bjerringbro, Dragon, Ellum, Falcon, Feldborg, Haderslev, Ikast, Kalundborg, Københavns, Køge, Roskilde,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR

SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR SPØRGSMÅL & SVAR NY KLUBSTRUKTUR Indholdsfortegnelse KLUBKATEGORI... 3 Hvordan forestilles det at klubberne vil fordele sig i de tre kategorier?... 3 Hvorfor hedder det en basisklub og ikke en motionsklub?...

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere