Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl Sted: Lokale

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30"

Transkript

1 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl Sted: Lokale Referent: Mette Odel Spliid Til stede: Dekan Kirsten Refsing (formand), Sune Auken (Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab), Carsten Due-Nielsen (Saxo-Instituttet), Niels Grotum (suppleant for de studerende), Stig Hjarvard (Institut for Medier, Erkendelse og Formidling), Jonna Kjær (Institut for Engelsk, Germansk og Romansk) og Frederik Tygstrup (Institut for Kunst og Kulturvidenskab), Margit Warburg (ToRS). De valgte TAP observatører Erik Kimose, Leif Kristensen og Hans Lorenzen deltog i mødet uden stemmeret. Desuden deltog Hanne Løngreen (prodekan for uddannelserne) og Mette Thunø (prodekan for forskning) i mødet uden stemmeret. Jan Pedersen (økonomichef) deltog i dagsordenspunkterne 1) 5), Ask Fuglsang (specialkonsulent) deltog i dagsordenspunkterne 1) 4). Christian Stenby (fuldmægtig) deltog i dagsordenspunkt 7). Endvidere overværede Lise Tolstrup fra Humanist mødet. Afbud fra: Ditte H. Campbell (studerende), Alf Nielsen (studerende) og Agnete Marie Schousboe (studerende). NJALSGADE KØBENHAVN S. TLF DIR FAX mos@hum.ku.dk REF: MOS Sag: / Bedes oplyst ved henv.

2 SIDE 2 AF 6 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af mødet den 12. juni Orientering fra dekanen 4. Budgetændringer 5. Orientering om procedure ved VIP samtaler 6. Orientering om Institutkontrakt 7. Drøftelse af diverse tilvalgsstudieordninger 8. Eventuelt a. Ferietid i Akademisk Råd b. Flytning af mødet den 6. november Næste møde: Tirsdag den 4. september 2007 kl Til behandling for lukkede døre: a. Prisopgaver udskrevet 2005 b. Godkendelse af forslag til prisopgaver for 2008 Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Dog blev punkt 8 a) (Ferietid i Akademisk Råd) behandlet med det samme. Dekanen meddelte, at juli i lighed med tidligere fremover vil blive anset som ferietid i Akademisk Råd. I det omfang, hastesager måtte nødvendiggøre høring af Akademisk Råd i juli, vil de dog blive udsendt til besvarelse af de rådsmedlemmer, som ikke er på ferie. 2. Godkendelse af referat af mødet den 12. juni 2007 Referatet blev godkendt. Orientering fra dekanen Dekanen fortalte, at Asien-satsningen sandsynligvis vil komme med i næste års budget,

3 at Europasatsningen er udskudt til 2008, at parallelsprogssatsningen ville blive behandlet på ledelsesteammødet den følgende dag, at alle sponsorer og koordinatorer skulle holde møde torsdag den 23. august 2007 om temapakker, og at der ville blive afsat 18 mio. kr. yderligere til det videre arbejde, at ingen af Humanioras projekter, som der er søgt penge til via European Research Council, er gået videre til 2. runde, og at senior researchers primo 2008 vil kunne søge støtte til enkeltpersonprojekter, at der ikke var noget nyt vedrørende Campusbyggeriet. SIDE 3 AF 6 Jonna Kjær bad om, at der ved servernedbrud tillige afgives et engelsksproget autosvar, hvoraf fremgår, at afsenderen skal genfremsende sin . Dekanen ville undersøge muligheden for dette. Mette Thunø fortalte, at der havde været ansøgere til ph.d.- stipendierne, hvilket var en betydelig nedgang i forhold til sidste år. Årsagen ville blive søgt afdækket via forskerskolelederne. Mette oplyste, at det til oktober/november vil blive udmeldt, hvorledes man kan få andel i globaliseringsmidlerne. Mette meddelte, at seks stipendier vil blive opslået i det sene efterår, og opfordrede de tilstedeværende til videregive denne information. Hanne Løngreen orienterede om, at der i uge 34 og 35 blev afholdt møder for institutterne om den ny karakterskala. Dekanen orienterede om, at det brev, Personaleafdelingen i Indre By udsendte den 29. juni 2007 om varsling ferie fra næste ferieår, vil blive drøftet i FSU. Herefter fulgte en kort drøftelse af ferietilrettelæggelse, herunder behovet for, at planlagt og godkendt ferie respekteres, og at ferie koordineres, således at medarbejdere, der skal være stedfortrædere for hinanden, ikke er væk samtidig. For megen lønarbejdegørelse kan dog svække medarbejdernes professionsethos. 4. Budgetændringer Til mødet var udsendt notat af 17. august 2007 om budgetmodellen for bilag.

4 Dekanen forklarede, at ledelsen ønskede en enklere og mere gennemskuelig model med en incitamentsstruktur, og at modellen samtidig skulle indeholde stabilitet og give større fleksibilitet. Man ville gå fra en regelstyret budgetmodel til en oneline-budgetmodel med en blok af penge, som institutlederen får stor råderet over. Modellen giver incitament til STÅ-produktion ved kun at belønne STÅ over et kendt gennemsnit. Samtidig indføres et differentieret takstsystem som i højere grad afspejler det eksterne STÅ taxameter. SIDE 4 AF 6 Hovedlinjerne i det udsendte notat med bilag blev herefter gennemgået. Dekanen gjorde opmærksom på, at notatet kun vedrørte bevillinger fra finansloven (dvs. ikke eksterne midler). Frederik Tygstrup fandt modellen god, men undrede sig over, at fordelingskriterierne tilsyneladende var anderledes end forudsat i Forskningsudvalget. Frederik fandt, at det ville være nyttigt med en tydeliggørelse af forskellene mellem de gamle og de nye fordelingsprincipper. Dekanen og Jan Pedersen mente, at en sådan udregning ville være tidskrævende og have begrænset nytteværdi pga. de arbitrære tal, som lå til grund for tidligere budgetter. Dekanen nævnte, at incitamentsstrukturen i den nye budgetmodel først vil slå igennem i 2009, når det bliver muligt at arbejde med mere præcise tal. Stig Hjarvard roste notatet og opfordrede til allerede på nuværende tidspunkt at indskrive formidling som et af fordelingskriterne. Stig Hjarvard konstaterede, at der på visse men ikke alle - områder er foretaget særafsætninger. Stig opfordrede på den baggrund til forlods at løfte særafsætninger ud til en særlig pulje for at sikre, at f.eks. musik og AV-produktion opnår de midler, ministeriet har forudsat. Dekanen og Jan Pedersen ønskede ikke at løfte særafsætninger ud, idet for mange særafsætninger ville komplicere modellen. Stig så en risiko for, at der ikke ville komme tilstrækkelig mange penge ud til bestemte formål i forhold til den oprindelige intention, hvis bevillingerne ikke blev løftet ud og dermed synlige. Samtidig ville det ikke længere være muligt at forhandle, idet der på andre områder faktisk var foretaget særafsætninger, og en del af pengene således allerede var distribueret til andre formål. Margit Warburg advarede imod at udvide budgetmodellen med flere kriterier for fordeling, idet dette ville gøre modellen mere uoverskuelig og indføre usikkerhed. Dekanen fandt dog bl.a. på baggrund af forventet krav fra VTU - at en udvidelse af modellen med flere fordelingskriterier som f.eks. gennemførelsestider, frafald, internationalisering, formidling m.m. ville blive nødvendig, når mere valide tal forelå.

5 På grund af tidnød var det nødvendigt at afslutte diskussionen, og dekanen opfordrede mødedeltagerne til at fremsende eventuelle yderligere kommentarer skriftligt til dekanen. SIDE 5 AF 6 5. Orientering om procedure ved VIP samtaler Til mødet var udsendt internt udkast af 28. juni 2007 til vejledning om afholdelse af samtaler med ansøgere til VIP hovedstillinger (adjunkt/forsker/postdoc, lektor/seniorforsker, professor med særlige opgaver/professor). På grund af tidsnød opfordrede dekanen Akademisk råd til at fremsende eventuelle bemærkninger skriftligt til dekanen. Hans Lorenzen gjorde opmærksom på, at afviklingen af de mange ansættelsessamtaler er ressourcekrævende og en administrativ belastning for såvel institutterne som Økonomi- og personaleafdelingen. Dekanen tog dette til efterretning, idet hun samtidig gjorde opmærksom på, at samtalerne er et krav, der er blevet pålagt fakultetet ovenfra 1 og således ikke noget, man kan undlade. Økonomi- og Personaleafdelingen ville på baggrund af bemærkninger fra rådet foretage et par mindre ændringer i vejledningen i relation til formålet med samtalerne og rollefordelingen ved samtalernes afholdelse. 6. Orientering om Institutkontrakt Til mødet var udsendt udkast til skabelon for institutkontrakter for Frederik Tygstrup foretrak en anden betegnelse end Brugerdreven innovation under resultatmål 4 ( Brugerdreven innovation og samarbejde med offentlige og private virksomheder ). Hertil svarede dekanen, at institutterne kunne vælge at ændre ordlyden i deres egen kontrakt. Herudover havde rådet ingen bemærkninger til skabelonudkastet. 7. Drøftelse af diverse tilvalgsstudieordninger Til mødet var udsendt en 31 tilvalgsstudieordninger, en bachelorgrundfagsordning og en kandidatstudieordning. Carsten Due Nielsen spurgte, 1 Ifølge KUs interne bemærkninger til ansættelsesbekendtgørelsens 7. 2 Institutlederne fik den 6. juli udkastet i høring, og efter høringen i Akademisk Råd vil tillige FSU blive hørt i sagen ved mødet den 14. september. Institutterne skal fremsende deres udfyldte kontrakter til fakultetet senest den 15. oktober 2007, hvorefter der vil blive en dialog mellem dekanatet og hver enkelt institutleder om indholdet, inden kontrakten underskrives den 30. november.

6 om der havde været en koordinering mellem de arkæologiske fag omkring den nye tilvalgsordning "Arkæologiske Videnskaber". Christian Stenby svarede benægtende på dette. Dekanen meddelte, at stillingtagen til ordningen måtte afvente en redegørelse for en sådan koordinering. Akademisk Råd kunne tilslutte sig de resterende 30 tilvalgsstudieordninger samt bachelorgrundfagsordningen (lingvistik) og kandidatstudieordningen (IT og Kognition). SIDE 6 AF 6 8. Eventuelt Dagsordenspunktet Ferietid i Akademisk Råd blev drøftet under dagsordenspunkt 1. Dagsordenspunktet Flytning af mødet den 6. november 2007 blev ikke aktuelt. Dekanen udleverede et billede af fakultetets nye segl. Rådet kunne tilslutte sig dette. Niels Grotum spurgte til status vedrørende aftagerpanelerne. Hanne Løngreen svarede, at alle indmeldte personer er blevet kontaktet og i gang med at melde tilbage. Den 25. september 2007 vil der blive afholdt et kick-off arrangement. Nærmere herom senere. 9. Næste møde Tirsdag den 4. september 2007 kl Herefter behandlede Akademisk råd de to dagsordenspunkter om prisopgaver for lukkede døre. Mødet sluttede kl /MOS

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 2. juni 2009 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 8. januar 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 8. januar 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 8. januar 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 6. maj 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 1. april 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

og Mette Odel Spliid (øvrige dagsordenspunkter)

og Mette Odel Spliid (øvrige dagsordenspunkter) DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2010 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 17. MAJ 2010 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 27. april 2010 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde. Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Udvalgsværelse 3, Nørregade

Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde. Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Udvalgsværelse 3, Nørregade KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 17. DECEMBER 2007 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg - eksternatmøde FSU Møde afholdt: Fredag den 2. november 2007 kl. 9-14. Sted:

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 3. juni 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 3. juni 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 23. JUNI 2008 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 3. juni 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3. Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007. DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-STUDIENÆVNET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-studienævnet holdt møde mandag den 17. september 2007.

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 19. april 2010. Sted: 22.2.56. Christine Andersen. Referent: INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 26. APRIL 2010 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde afholdt: 19. april 2010 Sted: 22.2.56 NJALSGADE 120 LOKALE 22.2.45

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært).

Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-møde (ekstraordinært). Dato: Torsdag den

Læs mere

Akademisk Råds møde. Forum. Møde afholdt: Den 2. december 2014 15B-0-07. Sted: Jesper Hede. Referent:

Akademisk Råds møde. Forum. Møde afholdt: Den 2. december 2014 15B-0-07. Sted: Jesper Hede. Referent: D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T - A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Akademisk Råds møde LEDELSESSEKRETARIAT Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal).

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTETS SAMARBEJDSUDVALG (FSU) GODKENDT MØDEREFERAT Forum: FSU møde FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt: 17. november 2006 kl. 10.30. Sted: 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

Godkendt referat af FSU-seminar.

Godkendt referat af FSU-seminar. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Det Humanistiske Fakultets Samarbejdsudvalg (FSU) Godkendt referat af FSU-seminar. Dato: Fredag den 28. oktober 2005

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. februar 2010 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 2. februar 2010 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD K Ø BENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 19. FEBRUAR 2010 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 2. februar 2010 kl. 10.00 Sted: Lokale

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 26. august 2008 kl Sted: Lokale Mette Odel Spliid (dog Christian Riis Stenby vedr.

Møde afholdt: Tirsdag den 26. august 2008 kl Sted: Lokale Mette Odel Spliid (dog Christian Riis Stenby vedr. DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 26. august 2008 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 Referent:

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 12. juni 2012, kl. 13-15. 22.2.56 Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson. Referent:

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 12. juni 2012, kl. 13-15. 22.2.56 Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 28. JUNI 2012 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag.

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag. Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2105 Fax: 6550 2232 E-mail: majuhl@hist.sdu.dk 17. september 2009 J. nr.: Ref.: PGM/mjn Referat af møde i Studienævn for Historie torsdag den 20. august

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Aftagerpanelet for Medicin

Aftagerpanelet for Medicin D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 4. FEBRUAR 2015 Forum Møde mellem Aftagerpanelet

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 23. september 2008 kl Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 23. september 2008 kl Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 29. SEPTEMBER 2008 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 23. september 2008 kl. 10.00. Sted:

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. JANUAR 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. januar 2016 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFE RAT 26. JANUR 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent:

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet

42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET. Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T - Å B E N T 30. OKTOBER 2009 Forum 42. bestyrelsesmøde REKTORSEKRETARIATET Møde afholdt: 29. oktober 2009

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst.

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl. 9-10 Sted: Lokale 19.1.1 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Af Handicaprådet Dato: 10.12.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jan

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. JULI 2007 Forum: Akademisk Råd (SAMF) DEKANATET Møde afholdt: 31. maj 2007 kl. 13-15 Sted: Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 30. MAJ 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 11. april 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 13. MAJ 2015 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Møde den: 25-8-2015 Auditoriet AU Flakkebjerg Kaffemøde Mødeleder: Erik Steen Kristensen Referent: Sonja Graugaard Referat Dagsorden 1. Uddannelse v/michael Kristensen 2. PhD optag v/erik Steen Kristensen

Læs mere

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus

Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Referat af møde nr. 31 i bestyrelsen for Erhvervsakademi Aarhus Tidspunkt og sted: Torsdag 19. marts 2015 kl. 16.00-19.00, Sønderhøj 30, 8260 Viby J. Deltagere: Finn Lund Andersen, Camilla Kølsen, Gitte

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat af møde i Akademisk Råd den 28. april 2014 blev godkendt uden bemærkninger.

Referat af møde i Akademisk Råd den 28. april 2014 blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 26. maj 2014 kl. 14.00-16.00 Sted: Fuglesangs Allé 4, K101 Akademisk Råd Referat Til stede: Bobby Zachariae, Joachim Krogstrup Mikkelsen, Jørn Flohr Nielsen, Klaus G. Grunert, Mai-Britt Johansson,

Læs mere

Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD. Møde afholdt: 1. marts Sted: Lokale Ole Krarup Jensen. Referent:

Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD. Møde afholdt: 1. marts Sted: Lokale Ole Krarup Jensen. Referent: D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET GODKENDT MØDEREFERAT 1. MARTS 2011 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: 1. marts

Læs mere

Referat H A N D I C A P R Å D E T. Mandag 30. november 2015 kl. 17.00 20.00 på Rådhuset i lokale 3608

Referat H A N D I C A P R Å D E T. Mandag 30. november 2015 kl. 17.00 20.00 på Rådhuset i lokale 3608 GLADSAXE KOMMUNE Social- og Sundhedsforvaltningen - Administration og Digitalisering Referat af Handicaprådets møde 30. november 2015 Handicaprådet Dato: 10. december 2015 Af: Susanne Dissing Birch Referat

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016

Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 ROSKILDE UNIVERSITET Institut for Kommunikation, Virksomhed og Informationsteknologier 21. januar 2016 Referat fra lokaludvalgsmøde 14. januar 2016 Tid: Torsdag den 14.1 2016 kl. 10.00-12.00 Sted: Mødelokale

Læs mere

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16

Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET. Mødedato: Torsdag d. 15. september 2011, kl TAGENSVEJ 16 D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 28. SEPTEMBER 2011 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Mødedato: Torsdag d. 15. september

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers

Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Regionshospitalet Randers Administrationen Skovlyvej 1 DK-8900 Randers Tel. +45 7842 0000 Møde i Det Lægelige Uddannelsesråd Regionshospitalet Randers Den 9.3.2012 Deltagere: Uddannelsesansvarlige overlæger,

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1

Dagsorden: DATALOGISK INSTITUT REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 KØBENHAVNS UNIVERSITET DATALOGISK INSTITUT UNIVERSITETSPARKEN 1 DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET REFERAT AF ORDINÆRT SU- MØDE 27. NOVEMBER 2012 VDato: 11. oktober 2012 e d rtil stede:. Martin Zachariasen : Pawel Winter Camilla Jørgensen Dina Riis Egholm Rasmus

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 20. juni 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding

Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding 209 Referat af bestyrelsesmøde den 11.12.2013 på Innovationsfabrikken i Kolding Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra mødet den 10.10.2013 2. Nyt fra forretningsudvalg og Danske Erhvervsskoler - bestyrelse

Læs mere

Virksomhed og struktur

Virksomhed og struktur Virksomhed og struktur Virksomhed og struktur 817 Københavns Universitet er en af landets største arbejdspladser, hvor ca. 1400 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere (professorer, lektorer, adjunkter,

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006

Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 J.nr. 1.60.10.01 Referat af møde i DJ s Ligestillingsudvalg den 2. marts 2006 Tilstede: Mandana Zarrehparvar, Bodil Rahbek, Morten Bergholt, Bente Friis, Ulla Søgaard Thomsen, Fred Jacobsen og Per Sørensen

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. SEPTEMBER 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til

Læs mere

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift

1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift Dagsorden Bestyrelsesmøde VUC Hvidovre-Amager 30APR13 1700-1900 (HVIS alle kan, ellers til 1830) i Hvidovre 1 Årsregnskab og Revisionsprotokollat til godkendelse og underskrift 2 Referater Statsaut. revisor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 24. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 Tilstedeværende: Ole Friis, Christian Kronborg, Per Andersen, Bent Jørgensen, Andreas Vestermark,

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. MAJ 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 18.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENLIGT REFERAT

ENDELIGT GODKENDT OFFENLIGT REFERAT ENDELIGT GODKENDT OFFENLIGT REFERAT STUDIENÆVNET FOR DANSK, ENGELSK OG DESIGN, KOLDING Mødenr.: 02-2008 Dato: 11. januar 2008 Sted: Kolding, lokale 2.51 Mødet påbegyndt kl.: 9.20 Mødet afsluttet kl.: 11.00

Læs mere

Afbud: Bjarne Simmelkjær S. Hansen, Bente Rosenbeck, Preben Dømler

Afbud: Bjarne Simmelkjær S. Hansen, Bente Rosenbeck, Preben Dømler INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 29. DECEMBER 2012 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 6. december

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar

Læs mere

ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet

ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet ROSKILDE UNIVERSITET Rektorsekretariatet DATO/REFERENCE 20. december 2011 JOURNALNUMMER REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 6/2011 onsdag den 16. november 2011 kl. 12.30-15.30 Referatet blev godkendt på møde 7/2011,

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Mette Thunø (prodekan for forskning).

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Mette Thunø (prodekan for forskning). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. JANUAR 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 14. december 2007 kl. 10.00-12.00. Sted: 10.1.30 Til stede:

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 26. august 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 4. NOVEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat Halsnæs Boligselskab, Afdeling 2502 Lathyrusvej/Vinderød Enghavevej Formand Bjarne Nederby Jessen, Vinderød Enghavevej 73, 3300 Frederiksværk. AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl.

Læs mere

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen.

Afbud: Merete Monrad, Maria Annemone Kongstad, Rikke Raunholt Dalby og Susanne Broberg Byrresen. Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 DK 9220 Aalborg Øst Fax +45 9815 7575 EAN-nr: 5798000420649 CVR/SE-nr: 29102384 Referat af studienævnsmøde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Læs mere

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde.

Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. UNIVERSITETSLÆRERLANDSKLUBBEN Referat af ULAB 1-12, fredag den 20. januar 2012 kl. 13.00 på Hotel Prindsen i Roskilde. Til stede: Peter Andersen (lokalklub 1), Erik Riise (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 5. FEBRUAR 2019 Forum Akademisk Råd LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Tirsdag

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 6. JUNI 2018 Forum Mødedato Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 10.00-12.00

Læs mere

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP).

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 7. marts 2008,

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved

Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Mødereferat Mødedato: Onsdag den 26. maj 2010 Mødested: Campus Næstved Sygeplejerskeuddannelsen Parkvej 190, 4700 Næstved Journalnummer: Til stede: Afbud: Helle Kehlet, Mette Mønster Westergaard, Susanne

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere