Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement"

Transkript

1 Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (MHB), Ove Pedersen (OP), Jesper Nielsen (JN), Carsten Hermansen (CH), Thomas Frydendal(TF), Jesper Brixen(JB), Anker Nyborg Nielsen(AN), Ernst Jensen (EJ), Rasmus Winkel (RW) Undskyldt: Dato: 06 august Sted: Kildeskovshallen # Tid Emne Underpunkter Kommentarer til referat og gennemgang af opgaveliste Udvalgenes 5 minutter Økonomi & budget Arbejdsmiddag Rigsdag Referat til sidste bestyrelsesmøde d.13 jun. 08 Rapport fra dommerudvalget, uddannelsesudvalget, turneringsudvalget, børneog ungeudvalget, klubudviklingsudvalget, ligaudvalget, eliteudvalget, sekretariatet og formanden. Gennemgang af regnskab og forventet årsresultat Gennemgang af prognose 0912 Status regnskabsopbygning Diskussion af struktur i forbundet Diskussion af form og formål Eventuelt DIF / DGI Sportschef & team danmark koncept Easybasket Næste møder Strategidag forslag 3/10 Besøgstur Danmark Finland 1. Gennemgang af opgaveliste MHB orienterede om at der skal være et oplæg klar for påvirkning i Fiba til starten af oktober således at man kan diskutere det på det nordiske møde.

2 Det blev foreslået at også breddekonsulenterne bliver bedt om at komme med deres bud på hvad der skal til for at få flere medlemmer. RW blev bedt om at lave et diskussionsoplæg til bestyrelsens næste møde med overblik over de forskellige sammenhænge i problematikken. RW orienterede om at det har været svært at finde en kandidat til disciplinærudvalget. Bestyrelsen blev bedt om at sende potentielle emner til RW. 2. Udvalgenes 5 minutter Det blev besluttet at udvalgene fremover ikke sender en skriftlig rapport inden mødet, men gennemgår det mundtligt og RW sørger for referat. DU JB orienterede om at der er et helt nyt dommerudvalg bestående af: Claus Fogde Sara Hansen Rene Christensen Carsten V. jensen JB mente at der var samlet et meget stærkt team og glædede sig til den kommende sæson. JB orienterede om at de nye regler er blevet oversat, og i anden korrektur. Forventes i trykken den kommende uge. EU EJ orienterede om at der afholdes 2.samtaler med sportschef kandidater d.11. august og at man forventer opstart på stillingen 1. oktober. Udvalget vil i den kommende periode fokusere meget på at få den nye sportschef sat godt i gang med sit arbejde. Han fortalte at eliteudvalget mener at der er et behov for at der er nogen der ser nærmere på hvordan ligaerne i fremtiden integreres bedre med resten af turneringen og spurgte bestyrelsen om hvor denne opgave lå, da det involverer flere udvalg. Det blev besluttet at ansvaret i første omgang lå i hele bestyrelsen men at man bør se på om det er nødvendigt at oprette et ad hoc udvalg. MHB mente at der var behov for at få defineret hvad man betragtede som elite og at dette var et passende punkt til den fremtidige strategidag. Liga OP fortalte at der ikke har været megen aktivitet over sommeren, men at der afholdes møde d.19 august for Canal Digital ligaen. Der afholdes møde d.26 august for Dameligaen. Det blev diskuteret hvilket repræsentanter bestyrelsen bør stille til canal digital møderne. Holdningen var at det var naturligt at inddrage sportschefen i denne opgave, men at man vil se tiden an. KU

3 CH havde brug for sparring fra bestyrelsen da han følte det var svært for udvalget reelt at gøre en forskel for klubberne. CH savnede medlemmer i udvalget og en større fokus på hvad man kan gøre for dem. Han mente at det er meget væsentligt at få mere kommunikation i forbundet, og efterspurgte igen et debat forum på hjemmesiden. RW fortalte at man har set på dette men systemet ikke teknisk kan klare dette endnu, men man håber at DIF snart er klar med et sådant modul. MHB mente at dette er et meget strategisk spørgsmål og at det er vigtigt at få taget debatten om hvordan vi er organiseret i forbundet for at nå den forbedring i klubberne som alle ønsker. EJ foreslog at man i forbindelse med forberedelsesprojektet samler mere konkret viden ind. Han refererede til Ulla Habermans afhandling om frivilighed. Han mente at vi eventuelt kan bruge en Phd. til at undersøge nogle konkrete problemstillinger. OP mente at DIF bør have en masse litteratur på dette som man bør undersøge før man selv laver undersøgelser. AN foreslog at se på tilbagemeldingerne fra sidste besøgstur igen for at få inspiration. JN mener at udfordringen med bredden er at den er meget uhåndgribelig i forhold til eliten. Det blev aftalt at CH og JN laver et oplæg til strategidag for dette punkt. AN mente at DBBF som bestyrelsen skal være bedre til at kommunikere med klublederne og komme mere ud til dem. UU Intet nyt TU TF fortalte at Rigsdagsbeslutningen om en landsdækkende ynglingeherre række med fri tilmelding og kørselsgodtgørelse skaber en del problemer. De fleste klubber ønsker ikke turneringen og har budgetterne til ynglingeholdene er for lave til at dække rejseomkostningerne. TU forsøger at følge rigsdagsbeslutningen men forudsiger problemer med afvikling af turneringen. Formanden MHB fortalte om at der er ved at blive oprettet en kommerciel sparringsgruppe til formanden og direktøren. B&U JN orienterede om at de nye guidelines og easybasket er hovedfokus for udvalget i den næste periode. MHB roste JN for oplægget på rigsdagen som han mente var velformuleret og relevant. JN var også selv glad for den feedback han havde fået. Kontoret RW henviste til statusdokumentet fra kontoret. 3. Økonomi AN fortalte at man indtil videre stort set følger budget, men at det ikke har så megen betydning da vi kun har de stille måneder med. Ungdomslandsholdende er eneste punkt der afviger negativt da indtjeningen er lavere end forventet og omkostningerne lidt højere. Dette bliver dog overvejet af at kontoret har skaffet gennem en ekstra DIF pulje.

4 4. Rundbordsdiskussion af organiseringen i forbundet og middag Under middagen blev det diskuteret om bestyrelsen er organiseret på den mest optimale måde. Blandt andet var der behov for at diskutere om det var et problem at der sad tre udvalg med kun en formand. MHB mente at man skulle diskutere hvilke kriterier en bestyrelse skulle vælges på. Skal det være kompetencer, interesser, geografi eller andre parametre der gælder. Han mente ikke nødvendigvis det var en fordel for forbundet kun at have basketball folk i bestyrelsen. OP mente at det var vigtigt at sikre forankringen i klubberne ved at det var folk der havde rødder i sporten. Ellers kunne man let risikere at forbundet drev for langt væk fra deres medlemmer. Det blev derefter diskuteret om det var et faretegn at en del udvalg havde svært ved at få medlemmer og om det så var den rigtige model man havde. JN mente at det var en stor styrke at man havde repræsentanter for de forskellige interesseområder i bestyrelsen, og at det var den store forskel i forhold til tidligere. Han mente at forbundet i dag er langt mere produktivt og visionært end det har været i mange år. Han mente dog også at man godt kunne overveje en lidt anden opdeling af udvalgene. F.eks. er Børn & unge og klubudvikling så tæt på hinanden at det måske gav mere mening at lægge dem sammen. AN mente at bestyrelsen stadigvæk var for optaget af drift og for lidt af udvikling. Han mente at man havde flyttet sig langt i den rigtige retning, men at der stadig var et stykke vej. Forudsætningen for at det kan lade sig gøre for bestyrelsen at drive politik er at sekretariatet har ressourcer til at tage sig af driften. Dette mente han man var godt på vej til. Der blev ikke foretaget nogle konklusioner, men RW blev bedt om at undersøge hvordan man er organiseret i andre forbund og tale med DIF. Bestyrelsen skal derefter have en organisationsanalyse med alternative løsningsmodeller. 5. Rigsdags form og formål CH mener at bestyrelsen skal være mere aktive med lovforslag der faktisk hjælper med at flytte noget i stedet for at bruge tiden på detailforslag. OP fortalte at Åbyhøj savnede at den uformelle netværksdel JN mente at formalia og dirigentens rolle skal skæres ned da det tager for meget tid der kan bruges på noget mere konstruktivt. Tidsfrister for indsendelse af lovforslag bør også lægges frem så der er tid til en mere detaljeret gennemgang af dem før de bliver sendt ud. Det blev besluttet at der afholdes Bestyrelsesmøde umiddelbart efter deadline oplæg klar til næste bestyrelsesmøde for at have mest mulig tid til at sikre kvaliteten.

5 AN var enig i at det var vigtigt at bestyrelsen tager mere styring på rigsdagen. EJ foreslog at bestyrelsen kunne tilbyde en klub en behandling af lovforslag før rigsdagen. Der var enighed om at rigsdagens form ikke er optimal og der bør gøres noget for at give mulighed for mere netværksarbejde og udvikling. Der var også generel enighed om at man skal forsøge at lave den til et todages arrangement, men at det skal have reelt indhold da det ellers bliver ligegyldigt. JN mente at det ville have stor betydning for tilslutningen til udvalgene hvis rigsdagen blev mere inddragende. MHB kommenterede at dette var en meget vigtig pointe som han ikke havde været opmærksom på før. RW blev bedt om at lave et beslutningsoplæg til hvordan rigsdagen organiseres Eventuelt RW gjorde opmærksom på at det er vigtigt at DBBF er så stærkt involveret i DIF/DGI processen som muligt og han opfordrede alle til at motivere klubberne til at gøre en indsats. EJ fortalte om det nye Team Danmark støttekoncept og det høringssvar som forbundet har sendt til Team Danmark. Grundlæggende mente han at konceptet bevæger sig i den rigtige retning Der blev kommenteret på den nye faste mødekalender som man i princippet var enige i. Dog kan det være svært at holde meningsfulde møder samme dag som to pokalfinaler. Det blev besluttet at man kun til hvert andet møde holdt udvalgenes fem minutter og på de andre brugte tiden på at diskutere en konkret problemstilling i bund. RAW kommer med oplæg til hvornår der kan afholdes en strategidag og en dagsorden med arbejdstitlen hvordan skaffer vi flere medlemmer? RW orienterede om at han planlægger en uges besøgstur i Jylland til så mange klubber som muligt. Det blev aftalt at RW sender skemaet ud når det er planlagt og bestyrelsesmedlemmerne vil forsøge at komme med på så mange af møderne som muligt. Input fra disse møder skal bruges på den kommende strategidag.

Kommentarer til referat Referat fra sidste bestyrelsesmøde d.6 aug. 08

Kommentarer til referat Referat fra sidste bestyrelsesmøde d.6 aug. 08 Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Nielsen, Carsten Hermansen, Thomas Frydendal, Jesper Brixen, Anker Nyborg

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status

1. 17:00- Gennemgang af opgaver. Økonomi status Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Jesper Nielsen,

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.13.juni Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Jesper Brixen, Ernst Jensen, Michael Piloz, Rasmus Winkel, Carsten Hermansen, Undskyldt:

Læs mere

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag

1. 20:00- Gennemgang af opgaver. Lovforslag Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde den 25. juni 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Michael Honoré Bloch (MB), formand Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig Michael Piloz (MP), formand for uddannelsesudvalget

Læs mere

Ejer Opgavebeskrivelse Oprindelig Forfaldsdato

Ejer Opgavebeskrivelse Oprindelig Forfaldsdato Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel(DIR), Michael Piloz(LU), Ernst

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Morten Jespersen (KU), Henrik Mikkelsen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Økonomi Regnskab Budget 13-14

Økonomi Regnskab Budget 13-14 . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (ØK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

1. 18:00- Gennemgang af opgaver

1. 18:00- Gennemgang af opgaver Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Susanne Fløe, Thomas Frydendal, Jesper Brixen, Rasmus Winkel, Michael Piloz, Ernst Jensen, Carsten

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.10.september. Gennemgang af status og planer for fremtiden Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Ernst Jensen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Michael Piloz,

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september

Godkendelse af referat Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde d.17.september Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydenda, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Nielsen, Rasmus Winkel, Jesper Brixen

Læs mere

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00.

Undskyldt: Rene Jakobsen (DL), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Henrik Mikkelsen (DGI), Dato: 13. januar 17.00-20:00. . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist, Jesper Brixen (DU), Carsten Hermansen (TRU), Thomas

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl i Odense Congress Center

Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl i Odense Congress Center Referat Bestyrelsesmøde Søndag den 27.april 2008 kl. 10.00 i Odense Congress Center Dagsorden 1. Kommentarer til referat 2. Udvalgenes 5 minutter 3. Økonomi & budget 4. Harmonisering af gebyrer og takster

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL) (ikke lørdag), Jørgen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Jesper Nielsen(BU), Mads Christensen (TRU),

Læs mere

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt

Trænerlicens (TRU) Økonomi Status halvårsregnskab. Seedning i pokalturneringen Rigsdagskonference Eventuelt . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Michael Piloz (BL), Jørgen Kvist, Jesper Brixen

Læs mere

Se diskussionsoplæg organisering

Se diskussionsoplæg organisering Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel(DIR), Ernst Jensen(EU), Carsten

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Afbud: Simon Hamborg, Mads Y. Christensen, Louise Hartvig og Thomas Silfen, Mogens Thygesen Dato: 1.dec. 2016 Sted:

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU) (Skype), Jesper Brixen (DU) (Skype), Lennart

Læs mere

Rigsdag dirigent emner talerstol? Fredag aften

Rigsdag dirigent emner talerstol? Fredag aften Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch, Ove Pedersen, Thomas Frydendal, Anker Nyborg Nielsen, Jesper Brixen Michael Piloz, Ernst Jensen,

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

Undskyldt: Jesper Nielsen(BU)?, Rene Jakobsen (DL), Michael Piloz (BL), Dato: 16. april :00. Sted: Odense Ungdomshus. Gennemgang af opgaver

Undskyldt: Jesper Nielsen(BU)?, Rene Jakobsen (DL), Michael Piloz (BL), Dato: 16. april :00. Sted: Odense Ungdomshus. Gennemgang af opgaver . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Carsten Hermansen (TRU), Thomas Frydendal(TU),

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Klubudviklings udvalgs møde Deltagere: Morten Jensen, William Bond, Susanne Fløe og Thomas Johansen Afbud: Karin Olsen og Kasper Mølgaard Dato:

Læs mere

Turneringsgebyrer Budgetscenarier Budget Pause. Konference Strategi/frivillighedsstrategi Valg Go basket Lovforslag Lovforslag

Turneringsgebyrer Budgetscenarier Budget Pause. Konference Strategi/frivillighedsstrategi Valg Go basket Lovforslag Lovforslag # Tid Emne Underpunkter 1. 18:00- Gennemgang af opgaver 18:15 2. 18:15-19:00 3. 19:00-19:10 4. 19:10-19:45 5. 19:45-20:00 6. 20:00-20:15 7. 20:15-21:00 8. 21:00-21:15 9. 21:15-21:30 Respekt Ansvarlig Konkurrence

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Thomas Silfen, Simon Hamborg. Afbud: Louise Hartvig, Mogens Thygesen. Dato: 3. september 2016

Læs mere

Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte

Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte Referat Fra Bestyrelsesmøde 22. august 2006-09-12 hos Capgemini, Ørnegaardsvej 16, 2820 Gentofte Til stede var: Sten Krüger Poulsen (FORMANDEN), formand Ove Thelin (OT), næstformand Anker Nielsen (AN),

Læs mere

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00

O = Opgave. Økonomisk kontrol i ligaen og regelsæt/ organisering af ligaen. Sagen om Randers blev drøftet.der var bred utilfredshed med 19:00 Dagsorden & Referat Møde om: BL Deltagere: Lennart Jensen HIC, Troels Mortensen Svendborg, John Bennetsen, ABK Andreas Larsen, Næstved, David Breuer SISU, Rasmus Winkel BL, Jesper Johansen DL, Bent Nedergaard

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Referat til bestyrelsesmøde tirsdag den 25. september 2007 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Michael H. Bloch (MB), formand Michael Piloz (MP), næstformand, formand uddannelsesudvalget Anker Nielsen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Ole John Nielsen (DL), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Mads Christensen (TRU), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU) (Skype), Jesper Brixen (DU) (Skype), Lennart

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper Nielsen(BU), Mads

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby

Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde 28. august 2007, Idrættens hus, Brøndby Til stede var: Michael H. Bloch (MB), formand Michael Piloz (MP), næstformand, formand uddannelsesudvalget Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig

Læs mere

Danmarks Basketball-Forbund

Danmarks Basketball-Forbund Danmarks Basketball-Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf. +45 43 26 24 20 Fax. +45 43 26 24 30 Mail: info@dbbf.dk - www.basket.dk København, den 7. december 2015 Respekt Ansvarlig

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Diskussion af fremtidigt samarbejde Opsamling fra rigsdag Trænerlicens

Diskussion af fremtidigt samarbejde Opsamling fra rigsdag Trænerlicens . Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Susanne Fløe (KU), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Carsten Jesper Nielsen(BU),

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Henrik Mikkelsen (DGI), Ole John Nielsen

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLDKLUB

AALBORG HÅNDBOLDKLUB AALBORG HÅNDBOLDKLUB IDRÆTSHALLEN, Østre Allé 87, 9000 Aalborg Medlem af DHF, DAI under DIF, DGI og SIFA www.aalborg-hk.dk Referat af generalforsamling i Aalborg Håndboldklub 27. februar 2012 a) Valg af

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Mads Christensen (TRU), Morten Jespersen

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Susanne Fløe (KU), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat fra. Basketrigsdag VII. 12. juni 2010, kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia

Referat fra. Basketrigsdag VII. 12. juni 2010, kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia Referat fra Basketrigsdag VII 12. juni 2010, kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter Vestre Ringvej 100, 7000 Fredericia Dagsorden for Basketrigsdagens ordinære møde (jf. DBBFs love 11, stk. 5) 1) Valg af dirigent,

Læs mere

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund. Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja. Dato: 25. november kl. 10:30.

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund. Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja. Dato: 25. november kl. 10:30. Referat Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: DS - Bestyrelsesmøde Referent: Katja Dato: 25. november kl. 10:30 Sted: Idrættens Hus Tilstede: Karen Pedersen - formand, Thomas Nielsen - næstformand,

Læs mere

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Det forgangne år 2012 v. Martin Halfer, formand for FSU 3. Info fra DFUs bestyrelse v. Alex Kristensen, næstformand

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Jørgen Kvist (JK), Thomas Frydendal(TU), Rasmus Winkel (DIR), Ernst Jensen(EU), Jesper

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2008 kl i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2008 kl i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Bestyrelsesmøde Tirsdag den 22. januar 2008 kl. 17.30 i Idrættens Hus, Brøndby Til stede var: Til stede var: Michael H. Bloch (MHB), formand Anker Nielsen (AN), økonomiansvarlig Thomas Frydendal

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Bilag 2: Beslutningsreferat af Team Copenhagen bestyrelsesmøde

Bilag 2: Beslutningsreferat af Team Copenhagen bestyrelsesmøde Bilag 2: Beslutningsreferat af Team Copenhagen bestyrelsesmøde Tid og sted Tirsdag den 1. december 2015 Værelse 86, 1. sal, Københavns Rådhus Mødeleder Carl Christian Ebbesen (CCE) Deltagere Klaus Mygind

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

1) Videre professionalisering 2) Aftale dato for seminar i august 3) Facilitator deltagelse fra DIF 4) Punkter dagsorden /temaer deadline fastsættes:

1) Videre professionalisering 2) Aftale dato for seminar i august 3) Facilitator deltagelse fra DIF 4) Punkter dagsorden /temaer deadline fastsættes: Bestyrelsesmøde tirsdag d. 12. juni 2007 kl. 15.30 på forbundskontoret i Odense. Dagsorden: 1. Bemærkninger eller tilføjelser til denne dagsorden 2. Generelle sager a. Status på virksomhedsplanen 3. Enkeltsager

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Den Danske Billard Union Juni 2015

Den Danske Billard Union Juni 2015 Den Danske Billard Union Juni 2015 Beskrivelse af ansvars- og arbejdsområder i bestyrelsen for Den Danske Billard Union Formandens arbejds- og ansvarsområder: Formanden har det overordnede ledelsesansvar

Læs mere

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. :

Fægteklubben Trekanten Referat af bestyrelsesmøde d. 10. dec Møde nr. : Deltagere: Simon, Miriam, Marlene, Marianne, Allan, Catharina, Claus og Troels Dirigent: Simon. Afbud: Magnus Tidligere handlingspunkter Emne Ansvarlig og deadline Emne 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg. Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00. Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus)

Referat. Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg. Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00. Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus) Referat Danmarks Sportsdanserforbund - Forretningsudvalg Mødegruppe: FU - møde Referent: Micki Chow (MC) Dato: 24. oktober 2018 kl. 18:00 Sted: Skype (henholdsvis Idrættens Hus, København og Århus) Tilstede:

Læs mere

AKADEMISK RÅD HEALTH. Møde den 12. April 2012

AKADEMISK RÅD HEALTH. Møde den 12. April 2012 AKADEMISK RÅD HEALTH Møde den 12. April 2012 1 HVILKEN SLAGS AKADEMISK RÅD VIL VI VÆRE? OPSTART Hvad er vores opgave?/roller og ansvar Samarbejdet: Når vi mødes, hva så? Møder når de er værst! Lederskab

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017

Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Dagsorden Vest Tur-udvalgsmødet d. 11 januar 2017 Orientering fra turkoordinator. Kommunikationsplan fra DBwF. Års hjul. JM og FM Single/double status Antal deltagere Holder budgettet Er hjælpere på plads.

Læs mere

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014

Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Referat fra møde i ULA tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede: Bjarne Andresen (lokalklub 2), Anders Milhøj (lokalklub 4), Elisabeth Kofod-Hansen (kadk), Peter B. Andersen (lokalklub 1), Thomas Vils Pedersen

Læs mere

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent

Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent Projekt DBU Børne- og Ungdomskonsulent 16.01.08 Fra leg til landshold 1 Det er projektets formål at styrke klubudviklingen, så klubberne fremover er endnu bedre til at imødekomme spillernes ønsker og behov

Læs mere

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe:

Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Referat - Dansk Squash Forbund Mødegruppe: Elite- og Uddannelsesudvalget Dato 2806-2011 Sted Nykredit, Kalvebod Brygge Deltagere Lars Guldbrandt (), Bo Christiansen (BC), Henning Hansen (HH), Karina Hørdum

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW

1. Oplæg TurneringslederApp 2. Opsamling RW Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Liste vedhæftet Undskyldt: Dato: 8.01.2019 17-20:00 Sted: DBBF brøndby # Tid Emne Underpunkter 1. 17:00- Velkommen

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

X KKY/RW projekter Nationalt politisk arbejde DIF, kommuner, etc. FIBA Europe og andre. RW Internationalt politisk arbejde

X KKY/RW projekter Nationalt politisk arbejde DIF, kommuner, etc. FIBA Europe og andre. RW Internationalt politisk arbejde Arbejdsopgavefordeling for Børn og ungeudvalget Kære udvalg. Dette skema skal udfyldes på udvalgets første møde efter sommerferien og sendes til administrationen. Det er vigtigere kun at skrive sig på

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag

Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag Zone opdeling ca. som sådan men med de grænser der er i dag Organisationsplan Amatør- og Ordensudvalg Repræsentantskab bestående af 1 medlem fra hver klub Forbundsbestyrelsen Bestående af 1 formand og

Læs mere

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst

Basketkonference. Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst Basketkonference Målgruppe: Alle der har med basketball at gøre. Forventet deltagerantal: Minimum 100, helst 2-300. Tidspunkt: Rigsdagsweekenden året efter OL. Formål: afvikling af normal rigsdag, strategiarbejde,

Læs mere

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement

Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Respekt Ansvarlig Konkurrence Fællesskab Engagement Møde om: Bestyrelsesmøde DBBF Deltagere: Michael Bloch (Formand), Rasmus Winkel (DIR), Thomas Frydendal (TU), Allan Foss (EU), Henrik Mikkelsen (DGI),

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

IDRÆTSLEDER- AKADEMI

IDRÆTSLEDER- AKADEMI IDRÆTSLEDER- AKADEMI Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i idrætsforeninger i Herning Kommune. Organisation

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen

RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT. Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen RESPEKT ANSVARLIG KONKURRENCE FÆLLESSKAB ENGAGEMENT Møde om: Trænerudvalgsmøde Deltagere: Mads Y. Christensen, Mogens Thygesen, Maria Madsen. Louise Hartvig, Danilo Jensen, Thomas Silfen Afbud: Dato: 2.

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 11-2010 24. november 2010. kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2010 3. Bestyrelsens siden sidst

Læs mere

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder.

Andreas Balslev-Clausen. 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. Referat af møde i UDDU 1/5 1.0 Formalia Dagsorden kunne godkendes uden yderligere kommentarer. NWP blev valgt som mødeleder. 2.0 Godkendelse af referat. Referatet godkendes uden yderligere kommentarer.

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere