X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI 26. december januar 2020

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI 26. december januar 2020"

Transkript

1 X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI 26. december januar 2020 VARIGHED 16 dage TILGÆNGELIGHED 26. dec jan AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM Gruppeafgang, uden rejseleder REJSETYPE Ayurveda retreat PRIS PR. PERSON Fra kr. Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et re-set med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke omgivelser, så du kan komme ind i det nye år på en anderledes og selvkærlig måde. Der venter dig afspændende og udrensende behandlinger under varme himmelstrøg i gæstfrie og tropiske Sydindien. Alt hvad du behøver er at møde op med er en krop og lysten til at gøre noget godt for dig selv. ESSENSEN AF RETREATET 10 eller 14 DAGES REVITALISERENDE AYURVEDA BEHANDLINGER RO, FORDYBELSE & OMSORG YOGA UNDER ÅBEN HIMMEL VELSMAGENDE AYURVEDISK & VEGETARISK MAD SKØNNE HOTELLER TID TIL AT NYDE STRANDEN, VARMEN, PALMERNES SUSEN & HAVETS BRUSEN

2 Giv slip, slap af og nyd livet er kodeordene for denne rejse. HVEM KOMMER MED PÅ SÅDAN EN REJSE OG SKAL JEG SIDDE I RUNDKREDS MED DEM HVER DAG? Typisk har vi mange forskellige, skønne slags mennesker med på vores rejser. Vi byder alle velkomne, der har lyst til at fordybe sig i sig selv, yoga og ayurveda. Du behøver ingen andre forudsætninger end en krop og åbent sind. Vi har her sikret, at der er plads og gemt flypladser og hotelværelser for denne meget populære periode. X-MAS rejsen er ikke en grupperejse med en rejseleder. Du bestemmer helt hvor meget, du har lyst til at involvere dig med de andre, som også er taget afsted for at pleje og forkæle krop og sind i samme periode. Mange finder sammen, og der bliver altid knyttet nogle gode bånd og nye venskaber, mens andre mest har lyst til alenetid. PROGRAM: 1. DAG / 26. DEC Afrejse Danmark klar til jule og nytårs ayurveda retreat Afrejse fra København, med en mellemlanding undervejs Afrejse formiddag med Qatar Airways via Doha og om eftermiddagen hvis med Emirates via Dubai. 2. DAG / 27. DEC Ankomst Trivandrum Kovalam: Strand og hvile og få masseret jetlag ud Ankomst Kovalam tidlig morgen lokaltid. Du bliver afhentet og kørt til Kovalam strand (ca. ½ time) og bliver indkvarteret på valgte hotel. Om eftermiddagen modtager du en relax massage, hvor jetlaggen masseres ud af kroppen. Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv DAG / 28. DEC JAN Kovalam strand: Yoga og revitaliserende ayurveda De daglige ayurveda behandlinger på Dr. Unnis klinik Agastyaa vil ligge nogenlunde fast hver dag, og du skal afsætte ca. 2 ½ time. Så der vil også være til at meditere, reflektere, spise frokost på en lokal restaurant eller gå en tur på stranden. Men husk at ayurveda og direkte sol er en dårlig kombi, så gå en tur i solnedgangen i stedet for midt på dagen.

3 Det er bedst ikke at have indtaget mad mindre end en time før behandlingen. Lægen kan evt. ordinere et supplement af urteekstrakter (inkl.). Er du på noget som helst tidspunkt i tvivl om noget, så spørg, spørg, spørg! Du kan altid bede din terapeut eller receptionisten om at bestille tid til en snak med lægen. En af aftenerne får du en privat konsultation med Dr. Unni. Og en aften vil der være et seminar om ayurveda dér kan du få bundet nogle sløjfer og få svar på en masse om ayurveda. Da behandlingen har som formål at dræne giftstoffer ud af kroppen, er det vigtigt, at du ikke tilføjer andre giftstoffer som f.eks. alkohol, øl, tobak, kaffe osv. Reaktionen kan nemlig være temmelig dramatisk (f.eks. diarré og feber), hvis du ikke følger dette råd. Den samme reaktion kan også komme fra iskolde drikke. Drik derfor altid tempererede drikke. Generelt er det bedst at spise lette måltider såsom kogte grøntsager og supper og undgå yoghurt, stegt og fed mad, krydrede og syrlige retter. Det er valgfrit om du vil lave yoga om morgenen eller om eftermiddagen DAG / JAN 2020 Kovalam strand: Udflugter, stand, afslapning eller mere ayurveda Du kan bruge dagene til at tage på en udflugt eller to inden turen går retur til vinterkolde Danmark. Måske en tur til Santigiri Ashram, Padmanabhapuram Palads, Attakul templet eller Thiruvananthapuram ( du skal nok få lært at sige det). Det er også nu, du kan handle i de små gader eller i strandpromenadens butikker, eller måske du er blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om hvordan det nu er med alle de medicinske massage olier og urtepræperater. Du kan også vælge at gå all-in og fortsætte med ayurveda behandlinger og yoga, for at få et helt re-set og boost. 16. DAG / 10. JAN Hjemrejse Trivandrum København I de tidlige morgentimer checker du ud af hotellet og bliver kørt til Trivandrum lufthavn. Ankomst København med et forhåbentlig roligere sind og en mere udstrakt krop. Velkommen hjem!

4 HVAD KOSTER MIN GAVE TIL MIG SELV? OG HVAD FÅR JEG? PRIS PR. PERSON PRITTWII smuk have THE BEACH HOTEL ved stranden THE BEACH HOTEL II ved stranden og med pool Delt dobbeltværelse 1. sal kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Delt dobbeltværelse 2. sal kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Delt dobbeltværelse 3. sal kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Delt dobbeltværelse kr. Tillæg for enkeltværelse kr. Delt dobbeltværelse kr. Tillæg for enkeltværelse kr. INDKLUDERET ** Pris baseret på fly med Emirates. Fly med Qatar tillæg kr. Fly København Trivandrum med EMIRATES t/r inkl. skatter & afgifter pt ** Transport fra lufthavn til hotel og retur Overnatninger valgte hotel m. morgenmad 10 dages ayurveda behandlinger på Agastyaa klinik 27. dec. 05. jan. 9 yoga sessioner (valgfrit morgen eller eftermiddag) 28. dec. 05. jan. 1 aften seminar om ayurveda v/dr Unni Som Grace Tours kunde på Agastyaa Heritage Clinic vil du få en personlig konsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb ( derudover er der altid andre ayurvedalæger tilstede, du kan spørge til råds undervejs i forløbet). Rejsen er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring. IKKE INKLUDERET Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt, som ikke er beskrevet under Inkluderet såsom ekstraforplejning og drikkepenge. FÅ HELE BOOSTET MED! Et godt tilkøb der, hvis ønskes, skal bestilles sammen med rejsen: mere ayurveda (4 ayurveda dage jan.) kr. mere yoga (4 yoga sessioner jan.) 200 kr.

5 VED TILMELDING HAR GRACE TOURS BRUG FOR FØLGENDE INFO Oplys venligst pr mail til Navn som anført i pas Adresse/telefon nr. Fødselsdag Særlige oplysninger hvis nogen FOR GENERAL INFORMATION OG TILMELDING KONTAKT Grace Tours mail@gracetours.com

6 DR. UNNI Dr. Unnikrishnan Kavirajan er født 17. juli 1971 i Trivandrum i en familie, hvor ayurveda har spillet en stor rolle. Eksempelvis var hans mor frem til sin pension regeringens repræsentant for ayurvedisk medicin for distriktet Trivandrum så han har det ikke fra fremmede. Efter studier på Kerala Universitet på Government Ayurvedic College, der er den største uddannelsesinstitution indenfor Ayurvedisk medicin i verden, tog han 1997 sin eksamen ved navn BAMS Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery. Straks efter at have fået sit eksamensbevis åbnede Dr. Unni sin egen praksis i Kovalam Beach i det sydlige Indien. HISTORIEN OM AYURVEDA Den medicinske tradition ayurveda er blevet praktiseret i Indien gennem mere end år og bygger på et omfattende erfaringsmateriale indsamlet og overleveret gennem generationer af ayurvediske behandlere. Medicinske værker fra år 500 fvt. beskriver således bedøvelsesteknikker og indeholder anvisninger på godt 300 forskellige kirurgiske procedurer, som de ayurvediske læger anvendte med succes. Ayurvedisk lægekunst omhandler alle aspekter af det menneskelige helbred og velfærd og samordner specialiseret viden om legemlige funktioner og mentalt velbefindende i hver enkelt behandling. Ayurveda blev officielt anerkendt af den indiske stat i 1970'erne med åbningen af flere statslige medicinske universiteter og hospitaler samt autorisation af praktiserende ayurvediske læger. En tredjedel af Indiens medicinske universiteter er i dag ayurvediske, og af Indiens autoriserede læger er cirka ayurvedisk uddannede. En tiendedel af de statslige hospitaler er ayurvediske, og disse hospitaler tilbyder særlige behandlinger og lindring af eftervirkningerne fra gigt, psoriasis, visse former for lammelse og kronisk hovedpine. Den ayurvediske lægeuddannelse er et 5-6-årigt studium. PANCHAKARMA AYURVEDISK BEHANDLINGSFORLØB Panchakarma er et system udviklet i ayurveda for tusinder af år siden med det formål at afgifte kroppen, styrke immunsystemet, og genoprette balance og velvære det vil sige at optimere det enkelte menneskes fysiske og mentale velfærd og samtidig forebygge mod fremtidige sygdomstilfælde. Et væsentligt element i den ayurvediske behandling er klassifikationen af patienten i forhold til visse fysiologiske grundtyper (dosha erne), der i det ayurvediske system besidder særlige kropslige og mentale kendetegn. Denne inddeling foregår hovedsagelig på baggrund af almene konsultationer og samtaler med den ayurvediske læge, som dernæst ordinerer et behandlingsforløb specifikt til den pågældende person. Ayurvedisk behandlingsforløb tager mellem 7-42 dage. Forløbet følger en nøje planlagt opskrift i flere trin: Blødgørelse, udrensning og genopbygning af kroppen.

7 Forberedelse hjemmefra Ayurveda er en helhedsbehandling, som inddrager alt, hvad det enkelte menneske bærer med sig. Det kan derfor være en god ide at lave en liste over eventuelle alvorligere skader og skavanker gennem tiderne. (Nogle har man måske for længst glemt, fordi de er overståede). Den information kan være en hjælp for klinikken, når de tilrettelægger dit program. Modtagelse og start Du får en fast behandlingstid hver dag. I klinikkens reception får du udleveret en lille pose med bl.a. en lunghi. Et dækkende indisk klæde, som bliver foldet omkring dig hver dag efter endt behandling. På den måde skåner du dit eget tøj for pletter fra fx oliemassagen. En ayurvedisk læge spørger dig om sundhedsmæssige udfordringer, ønsker til behandlingen, eventuelle allergier, operationer osv. Dr. Unni eller en anden læge lægger på baggrund af dine informationer en plan for netop din behandling. Han/hun hilser på dig kort, hvorefter behandlingen starter. Daglig fodmassage og andre behandlinger tilpasset til den enkelte De fleste får hver dag som det første en såkaldt fodmassage (Chavutti Uzhichill) over ca. 45 minutter. Det er en helkropsmassage, hvor massøren bruger sine fødder til at stryge og bearbejde din krop efter et særligt mønster. Med den berøring kan han eller hun læse kroppen, mærke spændinger med mere. Fodmassøren er din primære behandler. Dernæst følger forskellige kropsbehandlinger. Ansvarlig vil typisk være behandler nr. to og hans eller hendes assistent. Behandlingerne varierer alt efter behov eller skavanker. Fra ansigtsmassage til et lille dampbad. Nakke-problemer kan fx blive behandlet med et blidt rislende nakkebad med medicinske urter. Næsebad gives typisk mod hovedpiner, mens synkroniseret tørmassage med bl.a. gurkemejepulver kan være gavnligt til fx vægttab. Under behandlingerne har du ikke noget tøj på. Efter dagens behandling Når dagens behandlinger er afsluttet efter ca. 2-2,5 timer, får du din lunghi på. Du er klar til at hente dagens ayurvediske urtepræparater i det lille apotek, som ligger i receptionen. Har du fået oliebehandling, er det en god ide at vente med bad og tøjskift en time. På den måde kan de medicinske urter i olien nå at virke. Direkte sol skal så vidt muligt undgås. Kommunikation med behandlere og læger Hver dag kan du gå direkte til venteværelset. Mød gerne 5 min. før angivet behandlingstidspunkt og bliv ikke utålmodig, hvis der er 10 minutters forsinkelse. I ventetiden spørger en af lægerne kort til din tilstand, toiletbesøg og reaktioner. De har også allerede fået feedback fra behandlerne efter gårsdagens behandlinger.

8 Dagens behandling justeres hvis nødvendigt ud fra dette. For nogle betyder dette skiftende behandlinger hen over ugen, mens andre skønnes at have behov for det samme. Alle får undervejs i forløbet en halv times samtale med Dr. Unni eller en af de andre læger. Her har man mulighed for at stille spørgsmål og få et indblik i kroppen set fra et ayurvedisk synspunkt. Der er til dagligt ikke lagt op til udførlig kommunikation om behandlingerne, men hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så spørg endelig. Udrensning i flere trin Hele forløbet på Agastyaa klinikken har udrensning af kroppen som omdrejningspunkt. Ifølge ayurveda er udrensning af ophobede giftstoffer i kroppen nødvendig før balance kan blive genskabt i det enkelte menneske. Balance er afgørende for at komme skavanker til livs og for at undgå fremtidige sygdomme. Mange kropsbehandlinger medvirker på hver deres måde til at forskellige affaldsstoffer føres ned i tarmsystemet og kan blive frigivet. Trinnet Purification tilføjes efter nogle dage. Du får et lavement for at kunne komme på toilettet hjemme på hotellet. Efter endt udtømning kan du spise den risgrød, som du også får med fra klinikken. En vigtig skånekost for maven. Næste dag på klinikken fortsætter behandlingerne: fodmassage, tørmassage, osv. Nogle dage afsluttes de med yderligere udrensning af tyktarmen i form af lavementer, som kaldes vasti. De små olielavementer gives af behandlerne selv efter dagens sidste massage. Større lavementer administreres af lægen. De kan bestå både af olie og af urtebaserede væsker alt efter ens behov. Der er over 100 forskellige at vælge imellem. Det kan føles lidt som et indre varmt bad. Man bliver på klinikken, indtil man er færdig med at gå på toilettet. De fleste oplever lidt mavekramper, der som regel hurtigt er overstået. Alle får undervejs varmt vand til at hælde over sig til at lindre. Hvis man fx har brok får man typisk ikke lavementer. (Lavementer kan føles en smule grænseoverskridende, da de som regel i Danmark er forbundet med noget negativt som operationer og sygdom. Ayurveda har en lang tradition for disse som noget positivt. På klinikken har man erfaret, at tyktarmen optager de ayurvediske urter særligt hurtigt, og dermed fremskynder udrensning og en gavnlig virkning). Nogle oplever en stor fornemmelse af klarhed efter lavementerne. For andre kan det være en god begyndelse på daglige toiletbesøg, hvis det har været en udfordring. Op- og nedture under behandlingerne De fleste oplever mange forskellige følelser strømme frem i løbet af ayurveda kuren fra gråd til stærk glæde. Det er helt almindeligt. For nogle kan de mange massageberøringer bringe glemte følelser frem fx hvis man har skader fra operationer og ulykker. For andre kan det være en overvindelse bare at tillade sig selv at nyde behandlingerne, hvis man er vant til at sætte sig selv i anden række. Der kan være ren eufori i at opdage, at en skavank flytter sig en lille smule eller meget. Der er ligeså mange reaktioner, som der er mennesker. Giv plads til dette og også lidt alene tid og eftertænksomhed fx på værelsesterrassen eller under en parasol på stranden. Eller gå en dejlig tur langs vandkanten med andre, når solen går ned over Det Arabiske Hav. Pas på med at sammenligne din behandling og/eller reaktioner med andre. Husk, at der ikke er nogen rigtig reaktion på behandlingen. Tårer er ikke bedre end forløsende latter og omvendt. Din oplevelse er unik og skal have sin helt egen plads.

9 DOSHAERNE GENERELT VATA, PITTA OG KAPHA I det ayurvediske system taler man om tre grundprincipper, doshaerne: Vata, Pitta og Kapha. Disse styrer kroppens funktioner. De forskellige doshaer bør betragtes som et princip, en kraft eller en atmosfære, som bidrager til at skabe et biologisk væsen. Det er vigtigt at gøre sig klart, at hvert af disse principper står for et af livskraftens principper og ikke direkte kan oversættes til luft, rum, ild, vand, jord. Mellem disse principper foregår en konstant vekselvirkning, som bestemmer, hvor godt vores helbred er. Doshaerne er i konstant bevægelse i forhold til hinanden forårsaget af indre og ydre påvirkninger. Overordnet set står kapha og vata over for hinanden som lys og mørke, mens pitta er formidleren mellem de to. Ofte er doshaerne i funktionel balance, men bliver ligevægten mellem dem væsentligt forskudt, resulterer det i sygdom. Den procentvise fordeling af doshaerne i det enkelte menneske er helt individuelt. Derfor kan mennesker med den samme sygdom få ordineret helt forskellige diæter, medicin og behandling. Vores evne til at vedligeholde denne balance bestemmer, hvor godt vi lever og hvor længe. Vi har alle tre dosha er i kroppen, men ofte dominerer en eller to, og når doshaerne kommer i ubalance, kan vi blive syge. Vores fysiske konstitution er fastlagt fra fødslen, men den mentale kan ændres ved hjælp af meditation, åndedrætsøvelser m.m. Grundtyperne kan kombineres, så der bliver i alt syv typer. Typerne varierer alt efter deres virksomhedsgrad. Den dominante dosha betegner et menneskes type og dermed de sygdomme, man er disponeret for.

AYURVEDA & YOGA RETREAT KOVALAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN

AYURVEDA & YOGA RETREAT KOVALAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN AYURVEDA & YOGA RETREAT KOVALAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN VARIGHED 16 dage TILGÆNGELIGHED 25. jan. 9. feb. 2020 AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM Grupperejse med Mette

Læs mere

YOGA & AYURVEDA SOMMER REBOOT MED SOHAM JOHANSEN I KOVALAM, SYDINDIEN JUL. 2019

YOGA & AYURVEDA SOMMER REBOOT MED SOHAM JOHANSEN I KOVALAM, SYDINDIEN JUL. 2019 YOGA & AYURVEDA SOMMER REBOOT MED SOHAM JOHANSEN I KOVALAM, SYDINDIEN 10. 21. JUL. 2019 VARIGHED 12 dage TILGÆNGELIGHED 10. 21. jul. 2019 AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM Grupperejse

Læs mere

AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA I KOVALAM, SYDINDIEN ALL INCLUSIVE MARTS 2020

AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA I KOVALAM, SYDINDIEN ALL INCLUSIVE MARTS 2020 AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE MED ANANDA I KOVALAM, SYDINDIEN ALL INCLUSIVE. 7. 22. MARTS 2020 VARIGHED 16 dage TILGÆNGELIGHED 7. 22. marts 2020 AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM

Læs mere

AYURVEDA & YOGA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM, SYDINDIEN 23. NOV. 8. DEC. 2019

AYURVEDA & YOGA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM, SYDINDIEN 23. NOV. 8. DEC. 2019 AYURVEDA & YOGA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM, SYDINDIEN 23. NOV. 8. DEC. 2019 VARIGHED 16 dage TILGÆNGELIGHED 23. nov. 8. dec. 2019 AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM Grupperejse

Læs mere

ALL INCLUSIVE AYURVEDA RETREAT HOS SAROVARAM I KERALA, SYDINDIEN

ALL INCLUSIVE AYURVEDA RETREAT HOS SAROVARAM I KERALA, SYDINDIEN ALL INCLUSIVE AYURVEDA RETREAT HOS SAROVARAM I KERALA, SYDINDIEN VARIGHED TILGÆNGELIGHED AFREJSE DESTINATION REJSEFORM REJSETYPE PRIS PER PERSON 16 dage Daglig afgang året rundt. Nedsat pris på udvalgte

Læs mere

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR UNNI 27. dec jan. 2019

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR UNNI 27. dec jan. 2019 Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et re-set med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik,

Læs mere

AYURVEDA & YOGA RETREAT På SAROVARAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN

AYURVEDA & YOGA RETREAT På SAROVARAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN AYURVEDA & YOGA RETREAT På SAROVARAM med METTE ØRUM-NIELSEN i SYDINDIEN VARIGHED 16 dage TILGÆNGELIGHED 07. 22. nov. 2020 AFREJSE København DESTINATION Trivandrum, Indien REJSEFORM Grupperejse med Mette

Læs mere

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE

YOGA- OG MINDFULNESSREJSE YOGA- OG MINDFULNESSREJSE Poovar Island Resort, Kerala, Sydindien - 10 dage Med Yoga- og Mindfulness-instruktør Pernille Kristensen fra Art of Living Afrejse: d. 4. - 13. november 2015 OBS!! LILLE GRUPPE:

Læs mere

KERALA AYURVEDA Kadappuram Rejser året rundt - valgfri afrejsedato

KERALA AYURVEDA Kadappuram Rejser året rundt - valgfri afrejsedato Kære ayurveda interesserede, Uanset om du bare vil forkæles og trænger til at stresse af og have tid til at være sammen med dig selv, blive masseret i rød olie, skrubbet med urteposer, vasket i risvand,

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

Rejsebrev fra Indien

Rejsebrev fra Indien Bolig To behandlinger hver dag... ja tak! Rejsebrev fra Indien mødet med Dr. Unni Iværksætter og forfatter Michelle Hviid havde haft et hårdt år og besluttede sig for at gøre noget godt for sig selv. Det

Læs mere

Vores målsætning er at bidrage til genopretning af balance i krop og sjæl for den enkelte. Holisme og forebyggelse er centrale værdier i empathia.

Vores målsætning er at bidrage til genopretning af balance i krop og sjæl for den enkelte. Holisme og forebyggelse er centrale værdier i empathia. 1 Rejseinformation - Ayurvediske rejser til Goa, Indien Dato (tentativ): 14.-28. februar 2015 Sted: Arrangør: Deltagere: Rejseledere: Goa, Indien empathia & Alfa Travel Max. 10 deltagere Jette Würtz og

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia Rejser Yoga rejse til Goa, januar 2016 empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på velvære,

Læs mere

empathia www.empathia.org

empathia www.empathia.org 1 E Empathia rejser Ayurvedisk rejse til Goa empathia Empathia er en lille virksomhed, som tilbyder Reiki healing, massage, coaching og yoga. Desuden udbyder vi rejser/retreats i udlandet med fokus på

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Yoga-retreat. goa marts 2016

Yoga-retreat. goa marts 2016 Yoga-retreat goa marts 2016 Mandag d. 21/3 til onsdag d. 30/3 2016 I midten af marts 2016 og henover påsken afholder Prana Yoga Shala sin første yogaferie i smukke Goa i Indien. I ni dage står den på varme,

Læs mere

Luksusferie på Zanzibar

Luksusferie på Zanzibar Luksusferie på Zanzibar Nyd en fantastisk luksusferie på Zanzibar. På denne rejse får I både nogle dage i Stone Town, hvor I kan opleve den spændende kultur, shoppe og besøge de velduftende markeder og

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Langtidsferie ved Kenyakysten

Langtidsferie ved Kenyakysten Langtidsferie ved Kenyakysten En måneds badeferie ved Det Indiske Ocean i Kenya. Hvorfor ikke rive en måned ud af kalenderen i den mørkeste og koldeste vinterperiode og forkæle jer selv med et solfyldt,

Læs mere

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet.

En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Pilgrimsrejse Bodhgaya og Varanasi 2019 En åndelig guidet tur for åbning af hjertet og frigørelse af sindet. Indien 26. nov. - 13. dec. 2019 Pilgrimsrejsen ledes af Tsewang Amadou, som vil fungere som

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Fransk Polynesien - Helt enkelt

Fransk Polynesien - Helt enkelt Fransk Polynesien - Helt enkelt En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske Fransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en uopnåelig drøm. De fantastiske strande og koralrev under havoverfladen

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019

Meditationsrejse til Sydindien den januar 2019 Meditationsrejse til Sydindien den 12. - 29. januar 2019 I samarbejde med Grace Tours som teknisk arrangør præsenterer vi denne unikke rejse til Sydindien til næste vinter. Det vil ikke være en almindelig

Læs mere

Re-born Retreat i Dubais ørken

Re-born Retreat i Dubais ørken Re-born Retreat i Dubais ørken Om retreat Drømmer du om selvforkælelse og udrensning på 1. klasse? Et ophold der giver dig synlige resultater her og nu og hjælper dig med at arbejde videre på at blive

Læs mere

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE

KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE KERALA - SYDINDISK EVENTYR OG SKØN BADEFERIE 12 dages rundrejse inklusiv besøg i stemningsfulde kolonibyer, husbådsejlads og 6 dages badeferie ved det Arabiske Hav Afrejse: Hele året (bedste rejsetidspunkt

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf.

Sørg for at bestille i god tid, da hotellerne hurtigt bliver udsolgt. BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf. Fransk Polynesien - helt enkelt Fra 28.298,- pr. person Inkl. fly, hotel m. morgenmad og transfers En rejse til alle som ønsker at opleve fantastiske F ransk Polynesien For mange er Fransk Polynesien en

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business

Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business Eksklusivt retreat til Marokko med spa, wellness, shoppetur i Marrakesh og personlig sparring til din kreative business - Med Dorthe Walbum, kreativ rådgiver og forfatter til bogen Lev af din Kreativitet

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Natur & Wellness i Island

Natur & Wellness i Island Natur & Wellness i Island Fra naturlige kilder til pools og spa af høj kvalitet. Det geotermiske vand er en ren gave fra naturen! På Island vil I opleve en sensational spa-kultur kombineret med unik natur

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.

Yoga. og 1001 Nats eventyr. - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien. AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14. Yoga og 1001 Nats eventyr - Yoga- og Mindfulnessrejse til Udaipur, Nordindien AFREJSE : Efterårsferien d. 11. - 19. oktober 2015-9 dage DKK 14.900 YOGA OG 1001 NATS EVENTYR - Yoga- og Mindfulnessrejse

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Danes for Hillary USA TUR

Danes for Hillary USA TUR Danes for Hillary USA TUR Dato: 27-10-2016 Varighed: 16 dage Pris: 3 prispakker Afrejse: København Dagsprogram Dag 1 København - Miami, USA. Check-in på Best Western Atlantic Beach Resort Dag 2 Besøge

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Young Adventurers IT'S A LIFESTYLE. Surf Camp Santander, Spanien. Praktiske oplysninger. Program til: Afrejse fra (& dato):? D.?

Young Adventurers IT'S A LIFESTYLE. Surf Camp Santander, Spanien. Praktiske oplysninger. Program til: Afrejse fra (& dato):? D.? Surf Camp Santander, Spanien. Program til: Destination: Varighed: Santander, Spanien. 8 dage Afrejse fra (& dato):? D.? Ankomst til (& dato):? D.? Hjemrejse fra (& dato):? D.? Hjemrejse til (& dato):?

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformations rejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er tre udfordrende, kærlige og transformerende dage, der har

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Koloskopi. Undersøgelse af endetarm, tyktarm og sidste stykke af tyndtarmen.

Koloskopi. Undersøgelse af endetarm, tyktarm og sidste stykke af tyndtarmen. Koloskopi Undersøgelse af endetarm, tyktarm og sidste stykke af tyndtarmen. 1 Hensigten med denne vejledning er at forklare, hvad der foregår ved en koloskopi. Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er

Læs mere

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco

Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Forlængelser i Mexico 5 dages strandferie i Acapulco Efter et intenst program i Mexico er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser.

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018

Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Vildmarkstur til Halland med skøn natur og masser af velvære Lørdag den 25. søndag 26. august 2018 Kom med til verdens ende. Ja, sådan beskrev vi denne unikke plet tilbage i 2004, hvor vi for første gang

Læs mere

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE -

RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - RIKKE HERTZ - SPIRITUEL UDVIKLINGSREJSE - Intim og eksklusiv udviklings- og transformationsrejse på Kaffeslottet - Bornholm. Udviklingsrejsen er en udfordrende, kærlig og transformerende rejse der har

Læs mere

Wellness og yoga retreat

Wellness og yoga retreat Wellness og yoga retreat Ønsker du inspiration og energi til at leve sundere, både fysisk og mentalt? Er det tid til at fokusere på dig selv? Så glæd dig til oktober, hvor Line Friis afholder et eksklusivt

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014

Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE I NATURSKØNNE MOZAMBIQUE, EFTERÅRSFERIEN 2014 Afrejse: 9. - 21. oktober 2014-13 dage Specialrejse med fagbladet Folkeskolen FRIVILLIGT ARBEJDE

Læs mere

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Jul i Thüringen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Jul i Thüringen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Hyggelig juleferie i smukke Thüringen Skønne udflugter og smukke julemarkeder Dejlig julemenu på hotellet

Læs mere

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk

FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR Den marts i Gadbjerg. Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk FIKT Foreningen af integrative kunstterapeuter FORÅRS KUR 2018 Den 9. - 11. marts i Gadbjerg Qi Gong, Shamanisme og billedudtryk Alionah V. Larsen og Ida Sofie Lester Tag en ting med, som for dig repræsenterer

Læs mere

GOA / UGE 7 / 2014. Læs hele programmet

GOA / UGE 7 / 2014. Læs hele programmet GOA / UGE 7 / 2014 Læs hele programmet Velkommen til et magisk Yogaretreat med Yogamood & Mette Ernst i Indien, hvor du har mulighed for at lade op med sol og varme, og fordybe dig i yogaens univers en

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka

Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Forlængelser i Sri Lanka 5 dages strandferie i Sri Lanka Efter et intenst program i Sri Lanka er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Trænger du til fornyet energi så tag med os til Sydfrankrig!

Trænger du til fornyet energi så tag med os til Sydfrankrig! 1 Rejsebeskrivelse Sydfrankrig - Oktober 2015 Trænger du til fornyet energi så tag med os til Sydfrankrig! Vores debutrejse i 2014 blev en kæmpesucces, så på opfordring gentager vi rejsen til den lave

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 1: Kontakt & Berøring

R E T R E A T S F O R P A R. LIV i kærligheden. Modul 1: Kontakt & Berøring R E T R E A T S F O R P A R LIV i kærligheden Modul 1: Kontakt & Berøring At trække sig tilbage sammen - og træde frem på ny Under overskriften LIV I KÆRLIGHEDEN inviterer vi til en række retreats for

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Solskin, badestrande og regnskov i Australien

Solskin, badestrande og regnskov i Australien Solskin, badestrande og regnskov i Australien En rundrejse i bil i det sydlige Queensland med nationalpark, 4WD safari på verdens største sandø, smukke sandstrande, postkort scenerier og tropisk regnskov.

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Cook Islands' Paradis

Cook Islands' Paradis Cook Islands' Paradis Nyd det smukkeste paradis på vores planet på denne fantastiske rejse til Cook Islands med ophold på de to øer Rarotonga og Aitutaki. Nyd de første dage på hovedøen Rarotonga på et

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene

AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene AKTIV KULINARISK FERIE i en autentisk spansk finca i bjergene Afslapning Ro & tæt på naturen Yoga massage løb bjergvandring kokkeskole spansk kultur gourmet mad personlig træner personlig kok OVERSIGT

Læs mere

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk

Almine Nikontovic, AIN VISION, coaching og stressforebyggelse - www.idlifecoachnord.dk Udtalelser om HjertetsVej I virkeligheden er der kun en måde at beskrive HjertetsVej på - PRØV DET, det er alle pengene værd! Det, du investerer i Sina, vil komme igen på så mange planer som: mentalt,

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere