Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download ""

Transkript

1 Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (2) Varde Fritidscenter. Afbud: Kent Ager Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Ole Dastrup, Tommy Lykke Hansen, Søren Porsgaard, Kurt Dam og Jan Porsgaard Referat: Jan Porsgaard Bemærkninger til referat fra sidste bestyrelsesmøde. Ny container til opbevaring af vores elfiskebåd? Hvis det skal være lovligt med en ny container, så skal der søges formelt hos kommunen. (Også for den container vi har i forvejen) ( det koster 4000 kr. for en sådan ansøgning) Vi tager punktet på til næste bestyrelsesmøde. 1. Nyt fra formanden. Behandling af forslag til generalforsamlingen 21. februar Vedtægtsændringer foreslået af medlem Bent Pedersen. 3 Foreningens medlemmer: Stk. 3: Nuværende ordlyd: "Et medlems ægtefælle og børn under 12 år fisker gratis i Varde Å, Ansager Å og Linding Å, når de ledsages af medlemmet". I VSFs nyrenoverede regeloversigt står skrevet: Medlem samt ægtefælde/samlever og børn under 12 år kan fiske på et kort. Dog skal familien fiske sammen. (Fiskeriet kan kun ske lejlighedsvis) (Gælder for Zone 1, 2 og 3). Ændres til: "Et medlems ægtefælde og børn under 12 år kan fiske på medlemmets kort i zone 1-2 og 3 når fiskeriet foregår i umiddelbar nærhed af medlemmet". Vi kan godt gå ind for forslaget, dog med den tilføjelse at ledsageren kun fisker lejlighedsvis med medlemmet og er underlagt medlemmets fangstkvote. Bestyrelsens forslag: "Et medlems ægtefælde/samlever og børn under 12 år kan lejlighedsvis fiske på medlemmets kort på zone 1, 2 og 3 når fiskeriet foregår i umiddelbar nærhed af medlemmet, Ledsagere er underlagt medlemmets fangstkvote" Medlemskategorier: Stk. 1: Nuværende ordlyd: "Foreningens medlemmer opdeles således: Seniorer, der betaler fuldt kontingent. Juniorer, der betaler nedsat kontingent. Æresmedlemmer, der er kontingentfrie". Ændres til: "Foreningens medlemmer opdeles således Seniorer betaler fuldt kontingent Unge til og med 25 år og juniorer betaler nedsat kontingent Æresmedlemmer er kontingentfrie".

2 Bestyrelsen ser ikke nogen grund til at ændre ordlyden i vedtægterne. Også selv om bestyrelsen p.t. har besluttet, at første-års-juniorer er helt kontingentfrie, og kontingentet til unge op til 25 år er nedsat til Danmarks Sportsfiskerforbund. Hvis vi skal ind og ændre i ordlyden, foreslår bestyrelsen: Bestyrelsens forslag: Foreningens medlemmer opdeles således. Unge og seniorer betaler fuld kontingent. Juniorer betaler nedsat kontingent. Æresmedlemmer og førstegangsjuniorer er kontingentfrie Bestyrelsen Stk.4: Nuværende ordlyd: "Bestyrelsens kompetence dækker bl.a.." Ændres til: "Bestyrelsens bemyndigelse dækker bl.a.." Bestyrelsen har ikke noget imod at ændre ordlyden fra "kompetence" til "bemyndigelse" Medlem - Bent Pedersen har ligeledes indsendt følgende forslag til behandling på VSF Generalforsamlingen 21. februar 2019: Forslag nr. 1 Medlemsbegrænsning. For fiskesæsonen 2019 kan der maksimum optages 25 seniorer medlemmer mere i forhold til seniorer medlemstallet for Bestyrelsen går ikke ind for medlemsbegrænsning. Varde Sportsfiskerforening er en åben forening. I VSFs vedtægter står bl.a.: 3 Foreningens medlemmer: Stk. 1. Enhver, som er fyldt 12 år, kan optages som medlem. Kollektiv indmeldelse kan ikke finde sted. Medlemmerne forpligter sig til at virke i foreningens interesse og formål, herunder læse og efterleve foreningens vedtægter, Vision & Målsætning samt politikker. Forslag nr. 2 begrænsning af dagkort salg. I perioden fra 16. april til og med 31. maj begrænses dagkorts salget til 12 stk. pr dag. I perioden fra 1. oktober til og med 31. oktober begrænses dag korts salget til 12. stk. pr. dag. Døgnkort til Zone 1 og 2 koster normalt 250,- kr. Dog har bestyrelsen - også I til hensigt at hæve prisen til 500,- kr. i april måned. Bestyrelsen går ikke ind for yderligere tiltag overfor døgnkortsalget. Ændringsforslag til fiskeregler givet af Varde sportsfiskerforening Der indføres følgende efter første afsnit. Der skal medbringes et fangstnet af passende størrelse

3 I "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" står der bl.a. under anbefalinger: "Det anbefales, at bruge fangstnet med finmasket knudefri pose". Bestyrelsen finder regeloversigten for fyldestgørende. Forslag til generalforsamlingen 21. februar 2019 fra medlem Daniel Sørensen. Forslag: Fiskeri i alle fiskevande hvor VSF har fiskeret kan i april måned kun foregå, hvis man er medlem af Varde Sportsfiskerforening. Salget af dagskort foregår kun mellem og Begrundelse: At der værnes om de loyale medlemmerne i VSF og det store frivillige arbejde der i en årrække er blevet lavet af foreningen, for at fremme laksebestanden. At man letter fiskepresset samt presset på p-plader og naturen generelt. At man ved ikke at have dagkort fiskere i, især, opstarten af sæsonen, hvor fiskepresset er stort, bedre har mulighed for at sanktionere medlemmer, der ikke kan finde ud af at overholde ordensreglerne, end man har med dagkortfiskere. På sidste års generalforsamling var forslaget også på dagsordenen. Dengang som nu har bestyrelsen samme holdning til forslaget. Bestyrelsen kan ikke bifalde forslaget. VSF har altid været en åben forening, det vil ikke se godt ud overfor omverdenen. (Varde kommune mm.). Døgnkort til Zone 1 og 2 koster normalt 250,- kr. Dog har bestyrelsen - også I til hensigt at hæve prisen til 500,- kr. i april måned. Bestyrelsen går ikke ind for yderligere tiltag overfor døgnkortsalget. Forslag til generalforsamlingen 21. februar 2019 fra medlem Klaus Times Kristiansen. Jeg vil gerne foreslå at vi freder Havørreden i 3 år. Ud fra nedenstående betragtning: Vi har gennem de sidste år set en tilbagegang af Havørred i Varde å systemet. I løbet af ser det ud til at vi får åbnet for 4 vigtige systemer i Varde å. Utoft Dambrug i Holme Å i Alslev Å i Ansager i Dette vil give os yderligere estimeret 210 km potentiel havørred vand, og med en Havørred opgang på anslået 1000 Individer i å systemet så vil det være en væsentlig forbedring, at kunne have stk. flere Havørreder pr. år. Vi skal huske at de hjemtagne fisk, er store individer der kommer tilbage med renters rente. Hele Varde Å system er anslået 470km langt, så der bliver langt mellem Havørrederne hvis vi ikke gør noget drastisk. Dette er ikke en hvilepude for dermed ikke at skulle gøre yderligere forbedringer i vores mindre bække, men derimod et tiltag for at sikre havørreder på de pladser som vi i fællesskab laver. I "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" står der bl.a. under anbefalinger: Det anbefales, at man ikke hjemtager mere end 2 3 havørreder pr. sæson. Denne anbefaling overholder foreningens medlemmer fint. Et flertal i bestyrelsen går ikke ind for forslaget.

4 Medlem - Bent Pedersen har til bestyrelsen tilsendt nedenstående kommentarer: Vil I ikke indføre, hvis den anbefalede fangst på 2 laks pr. døgn, overskrides gentagne gange kan bestyrelsen ophæve anbefalingen til lov. Bestyrelsens svar: Det hører ind under bestyrelsens kompetence at afgøre, hvad der skal ske ved enhver overtrædelse af regelsættet. I bør også sikre Jer at dagkortsfiskere er bekendt med regler og anbefalinger for udøvelse af fiskeri i Varde Å systemet. Bestyrelsens svar: Det er naturligvis i alles interesse at "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" kommer bredt ud til såvel medlemmer som døgnkortkøbere. Når en person har fanget 2 laks i samme døgn, bør han stoppe fiskeriet øjeblikkelig og først genoptage fiskeriet i dag. (Der menes vel - næste dag?). Bestyrelsens svar: Der står i anbefalingerne følgende: "Det anbefales, at man højest genudsætter 2 laks pr. dag". Det hører ind under bestyrelsens kompetence at afgøre, hvad der skal ske ved enhver overtrædelse af regelsættet. jeg syntes også at en tilsidesættelse/brud på ordensregler og anbefalinger bør have konsekvenser for den enkelte. Konsekvenserne bør være synliggjort. Bestyrelsens svar: Det hører ind under bestyrelsens kompetence at afgøre, hvad der skal ske ved enhver overtrædelse af regelsættet. Vil I ikke, i Vision Målsætninger redigere afsnittet Blad udvalg, det er flere år siden Bladet VSF Nyt udkom. Bestyrelsens svar: Det kan nok tænkes, at "VISION & MÅLSÆTNING" kan trænge til en revision. Vil i ikke til generalforsamling sikre at de håndholdte mikrofoner virker, de har ikke virket hensigtsmæssig de sidste år. Bestyrelsens svar: Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at mikrofonerne virker tilfredsstillende Dispensation for signalkrebs. Thomas N. Bech er ikke medlem af VSF. Han spørger, om han kan få lov af VSF til at fiske på den jord VSF har lejet, for der at fange signalkrebs med krebseruser. VSF kan ikke give tilladelse til at fiske signalkrebs hverken med eller uden fiskekort til VSF. Personer der ønsker at fiske signalkrebs med krebseruser, skal have lov af den enkelte lodsejer. Vås møde. Der har været afholdt møde i Varde Å Sammenslutningen den 5. januar Der blev snakket om situationen fra sidste sommer hvor vandtemperaturen blev over 18 grader, og hvor der blev lukket for fiskeriet i en periode. Hans Henrik taler med Jan Pedersen fra Varde Kommune om muligheden for at Varde Kommune etablerer temperaturlogger i Varde Å. Der arbejdes på at etablerer en overvågningsordning når sæsonen er i gang. Hans Henrik tager kontakt til DTU-Aqua for en drøftelse af det forventede niveau af vandpleje for at kunne oppebære den nuværende laksekvote.

5 Hans Henrik indgiver høringssvar ang. vandområdeplanerne. Der blev diskuteret forslag fra GSF om bl.a. max fangst af laks om året og om specielle krogstørrelser. Der er ikke enighed om den tekst, som er kommet ud af mødet i det skrift som hedder: "Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2019". Spørgsmålet er nu om VSF skal have ovenstående reglement stående på VSFs hjemmeside? Helt eller delvist? Vi tager en drøftelse om dette på næste bestyrelsesmøde. "Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2019" medsendes dette referat til orientering. Praktisk vedr. Generalforsamlingen. Helge sørger for indgravering på "Vandrefisken" og på plade. Stemmesedler husker Tommy at tage med. Gaver indkøbes af Helge og Kai Verner. Kopier til udlægning på bordene til generalforsamlingen af Dagsorden og "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" og Regnskab sørger Helge for. Kai snakker med Steen. Jan sætter forslagene på hjemmesiden. Klaus suppleant i stedet for Daniel. VÅS kommer også. Jan sender lige "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" og endelig dagsorden til Helge. A og B - medlemmer. Kent og Helge har udarbejdet et oplæg angående ideen om A og B - medlemmer. Vi fandt ikke tid til at diskutere oplæget på dette bestyrelsesmøde. Kai Verner nævner muligheden for at opdele medlemmerne i A og B medlemmer i beretningen på Generalforsamlingen 21. feb. 2. Kassereren. Godkendelse og gennemgang af årsregnskabet Efter en kort gennemgang af regnskabet underskrev de tilstedeværende årsregnskabet. Åbent hus for lodsejere. Helge har haft indbudt lodsejerne på Zone 1 til 3 åbenhusarrangementer. Der kom en del lodsejere, og alle fik en fin oplevelse. Godt arrangement - Helge. Brev fra Friluftsrådet. Friluftsrådet vil styrke den lokale indflydelse ved at invitere alle lokale foreninger under paraplyen med. Det hele starter på Friluftsrådets årsmøde den 14 marts Helge overvejer at deltage. 3. Klubhus og medieudvalget. Jan laver endnu et opslag om Generalforsamlingen. Den endelige dagsorden med tekst af de indkomne forslag. Jan har været til Grønt Råds møde. Punkter fra VSF til Grønt Råd møde. - Status på Holme Å Genopretningen. - Fra Vandområdeplanerne foreslås fjernet 1000 km. Hvad tages ud i Varde Kommune?

6 - Hvad med okkerrenseanlæg i / fra Skonager Lilleå? Referatet er netop kommet - medsendes dette referat. Ligeledes medsendes fra Grønt Råds mødet: "Varde Kommunes Friluftsstrategi 2018". 4. Arrangementudvalget. VSF til Svendborg den 23. marts Jan har foreløbigt indskrevet turen i VSF-kalenderen på Hjemmesiden. 5. Vandplejeudvalget. Indsigelser vedr. Vandplanen. HH har sendt indsigelse ang. statens planer om at udtage 1000 km vandløb af vandområdeplanerne. Der er indsendt høringssvar mod at udtage bl.a. det øverste af Gunderup Bæk og det øverste af Skonager Lilleå. HH har tillige medsendt Jans forslag til høringssvar ang. Okkerrensning af Skonager Lilleå. Lars Ager og Kai Verner har været langs med Frisvad Bæk, og finder at der er plads til yderlige tiltag for udlægning af grus. 6. Praktisk Udvalg. Der er, som tidligere meddelt, Beskæredag den 23. og den 30. marts Jan har foreløbigt indskrevet Beskæredagene i VSFs kalender på hjemmesiden. Tilmeldingslister til Beskæredagene fremlægges på generalforsamlingen. En lodsejer som ikke længere vil leje sit fiskevand ud til Varde Sportsfiskerforening har bedt om at VSF opsætter skilte. Bestyrelsen er af den opfattelse, at når en lodsejer ikke vil leje ud til VSF, så er det hans eget ansvar at opsætte skilte, men for at VSF fremstår som en god samarbejdspartner, besluttede vi, at vi alligevel opsætter skilte. 7. El - Fiskeudvalget. VS: Plan for Varde Å. Grundet tidnød på bestyrelsesmødet besluttede vi at tage punktet op igen senere. 8. Værksted. Invitation fra Svendborg. Se oppe under punktet Arrangementudvalg. Nyt slibepapir på værkstedet, da de gamle er røget ud af markedet. 9. Juniorudvalget. Stadig ikke rigtig nogen der kan/vil arbejde med juniorerne!! 10. Seneste omkring lodsejere. Nye udfordringer. 11. Evt. Helge mangler at udsende et antal lodsejerfiskekort til Zone-1-lodsejerne. Jan vil gerne hjælpe med udsendelsen. Ole har været til møde i Vingsted ang. fiskeriopsyn. HH og Jan fik en kort snak om, hvor det er Laksevand A og hvor det er Laksevand B. "Bekendtgørelse om særlige fiskeriregler og fredningsbælter i Vadehavet og i visse sydjyske vandløb" omtaler ikke ordet "Laksevand A og B", men skriver nedenstående:

7 Varde Å vandsystem: Grindsted Å, fra opstemningen ved Utoft Dambrug og nedstrøms til udløb i Vadehavet. Ansager Å, fra opstemningen ved Ansager Mølle og nedstrøms til udløb i Vadehavet. Jeg læser det sådan, at tilløb som fx Linding Å, Frisvad Bæk, Holme Å, Alslev Å m.fl. alle er Laksevand B. Ligeledes er fx Grindsted Å ovenfor Utoft Dambrug Laksevand B. Tænk lige over det, og lad os få en afklaring på det. Vedhæftes dette referat: * Generalforsamling for 2018 dagsorden med forslag * "Varde Sportsfiskerforening Fiskeregler 2019" * "Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2019" * Referatet fra Grønt Råds Møde er netop kommet - medsendes dette referat * Ligeledes medsendes - "Varde Kommunes Friluftsstrategi 2018"

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved.

Henrik har lavet et udlejningsvand på noget jord vi ikke har fiskeret på. Det kan vi nok ikke gøre noget ved. Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (3) 6319 Afbud: ingen. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer Helge Højstrup Jensen, Kent Ager, Ole Dastrup,

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å.

En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde Å. Reglement for hjemtagelse af laks fra Varde Å-systemet i 2018 En bekendtgørelse fra Fiskeristyrelsen har bl.a. medført, at laksen siden 1. marts 2004 har været totalfredet i Vadehavet, Ribe Å og Varde

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 1: Varde Å og Linding Å Regler for fiskeri på zone 1 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: VSF Junior og senior årskort Regler for fiskeri på zone 1-4 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster af laks, havørred,

Læs mere

Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg.

Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg. Dagsorden Referat og beretning for GENERALFORSAMLING FOR 2013 Den 20. februar 2014 kl.19.00 på Hotel Arnbjerg. 1. Valg af dirigent Erik Nielsen valgt. Erik konstaterede at generalforsamlingen var lovlig

Læs mere

Formandens beretning Året der gik.

Formandens beretning Året der gik. Varde Sportsfiskerforening 2018 Generalforsamling Beretning og Referat Fremmødt ca. 110 medlemmer. 1. Valg af dirigent. Steen Thomsen 2. Formandens beretning. (Kai Verner Lauridsen) Her indsættes beretningen.

Læs mere

P R E S S E M E D D E L E L S E

P R E S S E M E D D E L E L S E P R E S S E M E D D E L E L S E Endelig ledige pladser i Vejle Sportsfiskerforening August 2013 De seneste år har interessen for at fiske i noget af Danmarks bedste havørredvand været så stor, at Vejle

Læs mere

Vejle Sportsfiskerforening

Vejle Sportsfiskerforening Konstituering Møde med Vejle Kommune om Godset gennemgang af præsentation Hvad bliver der arbejdet med lige nu Konstituering: Formand Per Nørgaard Næstformand Niels Risak Kasserer Leo Mikkelsen Sekretær

Læs mere

Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/

Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/ Beretning for 2014 Varde Sportsfiskerforening Generalforsamling Varde Sportsfiskerforening for 2014 afholdt 24/2 2015. Og referat 6 Generalforsamlingen: Stk. 1. Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen.

Læs mere

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å

Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler og kortmaterialer gældende for: Dagkort - Zone 5: Grindsted Å, Ansager Å, Grene Å og Omme Å Regler for fiskeri på zone 5 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm

Laks Havørred Bækørred* Stalling Snæbel Ål Helt Gedde Mindstemål 40 cm 40 cm 30 cm Regler og kortmaterialer gældende for: GSF Junior, senior og familie årskort Generelle regler for fiskeri på zone 2-5 samt zone 6 Obligatorisk indrapportering af fangst - Fra sæsonen 2015 skal alle fangster

Læs mere

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG.

GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. Jan Porsgaard 27. februar 2002 GENERALFORSAMLING FOR ÅR 2001 I VARDE SPORTSFISKERFORENING. ONSDAG DEN 28. FEBRUAR 2002 KL 19.00. (VI MØDES KL.18.00) ARNBJERG. BERETNING: Så gik år 2001 Det blev også et

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 24. april 2017 Side 1 af 7 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Klubbens

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2019 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening

Varde Sportsfiskerforening Varde Sportsfiskerforening CVR-nr. 27 56 27 41 Årsrapport 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Påtegninger Bestyrelsespåtegning 2 Revisors erklæring om opstilling af finansielle oplysninger 3 De foreningsvalgte

Læs mere

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015

Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Vedtægter KDR Vedtaget den 28. januar 2015 Kolding Dame Roklub Gl. Strandvej 3, 6000 Kolding Vedtægter: 1 Navn og formål Klubbens navn er Kolding Dame- Roklub med hjemsted i Kolding Kommune. Klubbens stander

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup.

Første punkt er valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jørgen Tholstrup. GSF's generalforsamling 2013, formandens beretning Ved Lars Pedersen Velkommen til GSF's generalforsamling 2013. Dagsorden. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning, herunder beretning fra juniorafdeling

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R. for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G V E D T Æ G T E R for D J U R S L A N D S UDLEJE R F O R E N I N G 1. Navn Foreningens navn er Djurslands Udlejerforening. 2. Formål a) at varetage medlemmernes interesser i almindelighed. b) at udøve

Læs mere

KORT OG REGLER Foråret 2016

KORT OG REGLER Foråret 2016 KORT OG REGLER Foråret 2016 REVIDERET 19-03-2016 Regler for fiskeri Rev. d. 12. marts 2013 (uændret i 2015) 1. Regler for fiskeri a. Bestyrelsen fastsætter reglerne, som kan ændres løbende. b. Reglerne

Læs mere

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935.

Vedtægter for AARHUS LYSTFISKERFORENING Stiftet 1935. Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Aarhus Lystfiskerforening. Navnet forkortes ALF og udtales som 3 enkeltbogstaver A L F. 2. Foreningens hjemsted er Aarhus. I praksis bruges formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS

VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS VEDTÆGTER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN ALS 1 Foreningens navn: Foreningens hjemsted: Sportsfiskerforeningen ALS Sønderborg 2 Foreningens mål: - At varetage medlemmernes interesser - At tilslutte sig Danmarks

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Forslag til vedtægtsændringer Understregede og kursiverede afsnit i gældende vedtægter foreslås erstattet af de kursiverede tekststykker under de enkelte paragraffer. PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

Læs mere

Kolding Sportsfiskerforening

Kolding Sportsfiskerforening Medlemsudvikling: Vi budgetterede med 500 medlemmer i 2014, og vi var 493,og det er mindre end i de foregående år. I 2013 var der 527og i 2012 var der 593. Vi kan så glæde os over at medlemsnedgangen ikke

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter

Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter Aalborg Karate Skole Foreningsvedtægter 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Karate Skole. Dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål er at udøve

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK

VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK VEDTÆGTER FOR SENIOR MC DANMARK Stiftet den 17. juni 1984. Indholdsfortegnelse 1 Foreningens navn og hjemsted...side 2 2 Foreningens formål....side 2 3 Medlemmer og deltagelse i klubbens arrangementer...side

Læs mere

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å

LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å LYSTFISKERIFORENINGEN FOR LIVER Å Liver Å, (1375 Lygeraa, 1. led af Liugh, åens gamle navn, opr. glda. *liugh 'sumpet areal', 2. led å er en senere tilføjelse), vandløb i det nordvestlige Vendsyssel; 20

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2010

VSF Fangstrapport for 2010 15. december 2010 VSF Fangstrapport for 2010 1 Generelt... 1 2 Havørred... 3 2.1 Vejle Å... 3 2.2 Rohden Å... 6 2.3 Øvrige åer... 7 3 Laks... 7 4 Regnbue... 8 5 Bækørred... 8 6 Gedde... 8 7 Ål... 8 8 Andet...

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement

VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening. Foreningens fiskevand og reglement VOSF Vejen og Omegns Sportsfisker Forening Foreningens fiskevand og reglement 2016 Indhold A. Almindelige bestemmelser B. Særregler C. Fiskesøen i Drostrup D. Gels Å E. Anbefalinger til håndtering under

Læs mere

I 2012 kom der nye regler for fiskeriet i Varde Å. Reglerne b etyder bl.a., at man skal fiske

I 2012 kom der nye regler for fiskeriet i Varde Å. Reglerne b etyder bl.a., at man skal fiske Godkendt referat Generalforsamling for 2012 Referent: Per Hjorth Lorenzen, Varde Sportsfiskerforening Dette endelige referat er bearbejdet og godkendt af bestyrelse ved bestyrelsesmødet den 7. marts 2013

Læs mere

Vedtægter for Københavns Squash Klub

Vedtægter for Københavns Squash Klub Vedtægter for Københavns Squash Klub Navn 1 1.0. Klubbens navn er Københavns Squash Klub (KSK). Hjemsted 2.0. Klubbens hjemsted er København. 2 3 Formål 3.0. Klubbens formål er at skabe optimale betingelser

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009.

Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. Vedtægter for Rollespilsforeningen Dragon Factory Vedtaget på generelforsamling d. 19/9 2009. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er DragonFactory, og foreningens hjemsted er Ballerup Kommune. Foreningen

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø.

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. VEDTÆGTER FOR STENLØSE TENNISKLUB 1. Navn Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. 2. Formål. Klubbens formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening

Forslag til nye vedtægter. Vedtægter for Farum Gymnastikforening Forslag til nye vedtægter Vedtægter for Farum Gymnastikforening Nedenstående er bestyrelsens forslag til nye vedtægter. De gamle vedtægter er fra 1986. I forbindelse med kommunesammenlægningen og kommunens

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling

Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Vejle sportsfiskerforening Buldalen 13 7100 Vejle Vejle januar 2018 Referat fra Vejle Sportsfiskerforenings 92. generalforsamling Afholdt torsdag d. 23. november kl. 19.00 i DGI-byen Vejle 2017 Torben

Læs mere

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet.

Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. 1. Alm. bestemmelser. Vedtægter for Gudenåsammenslutningen - Lakseprojektet. Sammenslutningens navn er: Gudenåsammenslutningen Lakseprojektet (i det følgende kaldet GSL.) GSL 's hjemsted er den til enhver

Læs mere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere

Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Vedtægt for foreningen Danske Risikorådgivere Navn 1 Foreningens navn er Danske Risikorådgivere. Foreningen er stiftet den 17. april 2002. Formål 2 Foreningens formål er: a. at udbrede kendskabet til og

Læs mere

Kortmappe. Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Parkering

Kortmappe. Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Parkering Kortmappe 2019 Kortmappe Signaturer: Fiskeri forbudt Skov Kommunalt fiskevand Bymæssig bebyggelse Parkering Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Vandløb Skov-/markvej/sti Sø/Mose Jernbane Kontaktoplysninger:

Læs mere

Kortmappe Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Parkering

Kortmappe Signaturer: Kontaktoplysninger: Skov. Fiskeri forbudt. Kommunalt fiskevand. Bymæssig bebyggelse. Parkering Kortmappe 2017 Signaturer: Kortmappe 2017 Fiskeri forbudt Skov Kommunalt fiskevand Bymæssig bebyggelse Parkering Vandløb Vej/Grusvej (Offentlig færdsel) Skov-/markvej/sti Sø/Mose Jernbane Kontaktoplysninger:

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

PEDERSBORG GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening 1: Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Pedersborg Gymnastik- og Idrætsforening. Dens hjemsted er Sorø Kommune, Region Sjælland. 2 Forenings

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (4)

Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (4) Varde Sportsfiskerforening 2019 Bestyrelsesmøde Referat (4) 24-4-19 Afbud: Kent Ager, Tommy Lykke Hansen, Søren Porsgaard. Til stede: Formand Kai Verner Lauridsen, Næstformand Hans Henrik Hansen, Kasserer

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 08. november 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for Den 22. februar 2018 kl.19.00

Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for Den 22. februar 2018 kl.19.00 Varde Sportsfiskerforening. Generalforsamling for 2017. Den 22. februar 2018 kl.19.00 Referat. Ca. 85 mødt frem. 1. Valg af dirigent. Steen Thomsen Formandens beretning. Kai Verner Lauridsen. Du kan læse

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug.

Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Vedtægter for Brønsodde Fiskeri og Bådlaug. Tremandsmøde i skurvognen på pladsen i Brønsodde Lørdag den 16. april 1988 kl. 10 Man blev enige om, at foreningen skulle hedde BRØNSODDE FISKERI OG BÅDLAUG,

Læs mere

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN

STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN 2018 STATUS FOR ØRRED OG LAKS I KONGEÅEN Michael Deacon, V.O.S.F. Lars Hammer-Bek, S.S.F. Forside billed: Gydegravning i tilløbet Gamst Møllebæk. Opsummering Dette notat viser fordeling af gydegravninger,

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014

AALBORG HÅNDBOLD SUPPORT. Forretningsorden. Pr. 5. marts 2014 Forretningsorden Pr. 5. marts 2014 FORRETNINGSORDEN 1.0 FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.1 Forretningsorden er fastsat af bestyrelsen. Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Bestyrelsen er

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening

Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening Vedtægter for Gadstrup Gymnastik Forening 1 Foreningen Gadstrup Gymnastik Forening (GIFG) er en afdeling af Gadstrup Idrætsforening (GIF), der har hjemsted i Roskilde Kommune. Gadstrup IF er tilsluttet

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

VSF Fangstrapport for 2013

VSF Fangstrapport for 2013 Vejle, d. 22. nov. 2013 VSF Fangstrapport for 2013 1 Generelt... 1 2 Oversigt... 1 3 Havørred... 2 3.1 Vejle Å... 3 3.2 Rohden Å... 5 3.3 Øvrige åer... 6 3.4 Genudsætninger... 6 3.5 Udsætninger & fangster...

Læs mere

DAGSORDEN MED REFERAT

DAGSORDEN MED REFERAT BESTYRELSESMØDE Fredag den 1. marts 2019 kl. 16.00 i Seniorcafeen DAGSORDEN MED REFERAT Deltagere: Kenneth Thoft Madsen (mødeleder), Vagn B. Larsen, Annie Poulsen, Hanne Mortensen, Gunner Juhl Nielsen,

Læs mere

GSF s generalforsamling 2015, formandens beretning. Ved Lars Pedersen

GSF s generalforsamling 2015, formandens beretning. Ved Lars Pedersen GSF s generalforsamling 2015, formandens beretning. Ved Lars Pedersen Klubhuset For første gang i den tid jeg har været medlem af Grindsted Sportsfiskerforening afholder vi nu generalforsamling i egne

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub

Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub Vedtægter for Frederikssund Tennis Klub 1 Navn og hjemsted 1.1 Klubbens navn er Frederikssund Tennis Klub. 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikssund Kommune. 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at virke til tennissportens

Læs mere

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935

Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Love mv. for Ringsted Sportsfiskerforening af 1935 Gældende fra 13. marts 2014: 1: Foreningens navn er: Ringsted Sportsfiskerforening af 1935. Foreningens hjemsted er formandens bopæl. Foreningens stiftelsesdag

Læs mere

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT

Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED FORMÅL MEDLEMSKAB KONTINGENT Vedtægter 2018 NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens/klubbens navn er KABE Club Danmark. Klubben blev stiftet den 17. januar 1985 Klubbens adresse er formandens adresse. FORMÅL 2 Klubbens formål er at samle KABE-ejere

Læs mere

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København

Vedtægter for. Foreningen Veteranhjem København Vedtægter for Foreningen Veteranhjem København 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen Veteranhjem København. 1.2 Foreningens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning Vedtægter for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning VEDTÆGTER for Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er: Foreningen for Holistisk Planlagt Afgræsning

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål

LOVE. for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj Klubbens navn, hjemsted og formål LOVE for Helsingør Roklub Stiftet 7. maj 1883 1 Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Helsingør Roklub" og dens hjemsted er Helsingør. Klubbens formål er at samle dyrkere og yndere af rosporten,

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Assens Dykkerklub

Vedtægter for Assens Dykkerklub K L U B B E N 1: Klubbens navn er ASSENS DYKKERKLUB. Den er stiftet den 14. september 1989. Klubben er hjemmehørende i Assens kommune. 2: Klubbens formål er at fremme dykningen og sikkerheden under dens

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand

Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand Vedtægter for bådelaget omkring havbåden Jammerbugt af Slettestrand 1 Navn og hjemsted 1. Bådelaget Jammerbugt. 2. Bådelaget Jammerbugt har hjemsted i Slettestrand under organisationen Han Herred Havbåde.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere