Åbn op for en verden af muligheder på og omkring hotellet og dets historie i Østerskoven ved smukke Mariager Fjord

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Åbn op for en verden af muligheder på og omkring hotellet og dets historie i Østerskoven ved smukke Mariager Fjord"

Transkript

1 Åbn op for en verden af muligheder på og omkring hotellet og dets historie i Østerskoven ved smukke Mariager Fjord

2 Velkommen til Hotel Amerika Hotel Amerika ligger tæt på byen Hobro, men midt i Østerskovens natur. Fra hotellet kan du gå på opdagelse ad grusbelagte stier til Hobro Havn og Mariager Fjord. Hotellet er et moderne 4-stjernet hotel, som er klassisk, stilfuldt og personligt indrettet. Hver en ting er valgt med omhu, og alle 66 værelser, heraf to suiter og to lejligheder er unikt indrettede. Spisekortet i hotellets a la carte-restaurant er varieret og af høj kvalitet, ligesom der aldrig gås på kompromis med servicen over for hotellets gæster. Der er gratis parkering og internet på hele hotellet. Hos Hotel Amerika bestræber vi os på at gøre dit besøg til en oplevelse i særklasse hver gang uanset om det gælder konferencer, weekendophold, fest eller blot en enkelt overnatning. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Amerika.

3 Ferie og ophold en dejlig pause fra hverdagen Hotel Amerika er et ideelt sted at holde en pause fra hverdagens travlhed. Her ved skov og fjord, og i gåafstand fra byen, kan du slappe af og lade op og blive vartet op. Vi sørger for den fulde forplejning og de hyggelige omgivelser, så du kan nyde opholdet i fulde drag. Vi tilbyder færdige weekendpakker, særlige hverdagsophold og laver også gerne en individuel oplevelse, netop som du gerne vil have det. Se mere om vores ophold på vores hjemmeside og få en forsmag på de følgende sider. Har I spørgsmål i forbindelse med ophold, kontakt os gerne på følgende post@hotelamerika.dk

4 Gourmet Giv dine smagsløg en oplevelse ud over det sædvanlige. Krydr dit ophold på Hotel Amerika med køkkenchefens forskellige gourmetmenuer, der er helt i særklasse. Få den fulde gourmetoplevelse i forbindelse med et weekendophold, et ophold i hverdagene eller i kombination med golf eller Romance & Privacy. Golf Kombinér dit ophold på Hotel Amerika med et eller flere besøg på en af de tre nærliggende golfbaner og vælg for eksempel en forlænget golfweekend. Der vil være mulighed for at nyde golfspillet og den smukke natur hos Volstrup Golfcenter Mariager Fjord Golfklub eller Hobro Golfklub Der vil også være mulighed for at kombinere golfspillet med gourmet og Romance & Privacy.

5 Romance & Privacy Besøg vores eksklusive Romance & Privacy-tilbud med aroma-spabad for to og herefter sauna og relaxing. I har det helt for jer selv. Tag dig tid til forkælelse i vores wellness-område. Romance & Privacy er et aroma-spabad for to personer med badesalt og aromadråber, efterfulgt af sauna og relaxing. Nyd den romantiske stemning i et separat wellness-område med stearinlys, kold mousserende vin, friske udskårne frugter og stille romantisk musik. Henvendelse i receptionen ved bestilling af: TID TIL FORKÆLELSE. Sauna-området er gratis og til afbenyttelse efter aftale med receptionen. Kombinér evt. med gourmet eller golf.

6 Restaurant forkælelse af gane og smagsløg Sæt dig godt til rette i a la carte-restauranten og nyd den pragtfulde udsigt ud over Østerskoven, mens du går på opdagelse blandt køkkenchefens varierende udvalg af yderst veltilberedte retter af årstidens bedste råvarer. Hver dag er der desuden mulighed for at få en dejlig frokost med efterfølgende eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage på den skønne terrasse.

7 Vinkortet Stort udvalg med den helt rigtige temperatur Restaurantens vinkort spænder fra de klassiske europæiske til spændende vine fra den nye verden. Prøv fx en af vores vinmenuer, som er tilpasset køkkenchefens menu. Kræsne ganer kan lade sig inspirere af vores selected vinkort, som både rummer mange af de store klassikere samt nyere kultvine. Restauranten råder desuden over en vintagekeeping med automatiseret temperaturregulering. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en kulinarisk oplevelse i stilfulde omgivelser.

8 Konference og møder ny energi i inspirerende omgivelser Hold dit næste møde eller konference i de helt rette omgivelser, midt i naturen, med mulighed for både udsigt, indsigt, fordybelse og inspiration. Hotel Amerika tilbyder arbejdsro, udsigt og veludstyrede lokaler i smukke omgivelser. Personalet sørger for god forplejning, så I kan koncentrere jer om det, I skal. Hotel Amerika råder både over mindre og større mødelokaler og skræddersyr gerne en løsning der passer jeres behov, uanset om det er et møde for to eller en konference med 250 deltagere. Hotellet råder bl.a. over trådløst internet, projektorer, lydanlæg, flipover mv. Uden for arbejdstid er der god mulighed for at koble af både indendørs og udendørs, fx med en løbetur i skoven, hygge i receptionslobbyen eller på vores terrasse. Tag en dyst i et spil pool eller bordtennis som befinder sig på hotellet, eller bare slappe af på værelset. Få yderligere information i hotellets Kursus- og konferencebrochure. Fester og arrangementer vi tænker på det hele Nyd festen lige så meget som dine gæster hold dit næste arrangement hos Hotel Amerika. Alle selskaber er velkomne på Hotel Amerika, det være sig store som små. Uanset arrangementets art og størrelse sammensætter Hotel Amerika den perfekte løsning til dig, sammen med dig. Hotel Amerika sætter en ære i at være vært ved din fest. Hotellets dygtige personale, køkkenchefens delikate retter, de gode vine i den rette atmosfære sørger for den perfekte oplevelse. Få dertil professionel rådgivning om alt fra menu og vine til bordopstilling samt valg af farver på duge, servietter og blomster. De fem forskellige selskabslokaler kan rumme fra 10 til 250 personer. Dine gæster tilbydes særdeles fordelagtige værelsespriser, og du overnatter naturligvis selv uden beregning. Få yderligere information i hotellets Fest- og selskabsbrochure.

9 Hobro og omegn Danmarks (måske) bedste beliggenhed Med sin beliggenhed midt i Østerskoven og tæt ved Danmarks smukkeste fjord er Hotel Amerika et godt udgangspunkt for en gåtur i skoven, en tur på Hobros gågade eller en sejltur på fjorden, samt flere andre udflugtsmuligheder. ATTRAKTIONER I OG OMKRING HOBRO: Hjuldamperen Svanen oplev Mariager Fjord fra vandsiden, Vikingeborgen Fyrkat de gamle udgravninger og Fyrkatcentret, Gasmuseet & brintuniverset museum om gas og brint, Mariager, rosernes by den smukke klosterkirke, Danmarks Saltcenter saltets historie og det døde hav, Verdenskortet en mini-verden ved Klejtrup sø, Fårup Sommerland kæmpe forlystelsesland, Djurs Sommerland over 60 forrygende forlystelser, Jesperhus Blomsterpark tusindvis af blomster, Himmerlands Teater et naturligt teatervalg, Få også mere information om de forskellige forlystelser på vores hjemmeside

10 Fra blindehjem til hotel Lidt af historien bag Hotel Amerika Den 8. juni år 1937 blev en mærkedag for Dansk Blindesamfund, da man på denne dag kunne indvie det første blindehjem herhjemme, der skulle anvendes som ferie- og rekreationshjem og senere som kursuscenter. 26 år tidligere på samme dato den 8. juni 1911 var organisationen Dansk Blindesamfund blevet dannet med det formål, at blinde i højere grad skulle kunne bestemme over eget liv. Tidligere var al blindehjælp fattighjælp. I 1914 skete der under påvirkning af Dansk Blindesamfund en ændring af fattigloven således, at hjælpen til blinde ikke længere fik karakter af fattighjælp, men blev en reel understøttelse. I 1924 fik Dansk Blindesamfund sit eget hus, Folkets Gave, i København; huset var resultatet af en landsindsamling, og fra 1926 modtog Dansk Blindesamfund et årligt statstilskud, som udtryk for statens anerkendelse af foreningens arbejde. Efterfølgende lykkedes det Dansk Blindesamfund, at forbedre flere forhold for blinde medborgere. Et beundringsværdigt initiativ fra Dansk Blindesamfund blev organisationens Solgaveindsamling, der opfordrede de mange seende borgere i landet, der nød det privilegium et sundt syn giver, til at bidrage med kontanter, dvs. en Solgave til fordel for de svagtseende eller blinde medborgere. Dette medførte, at man i midten af 1930 erne kunne uddanne de første blinde korrespondenter og få år senere de første fysioterapeuter. På dette tidspunkt opstod interessen for at bygge et feriehjem for blinde og svagtseende, og drøftelser af mulige planer gik i gang. Siden 1920 havde man i Hobro afholdt en årlig Ambulancefest (kaldet Ambufesten ) kun afbrudt af den tyske besættelse af Danmark Oprindelig blev festen afholdt for at skaffe byen en ambulance, men efter det formål var opfyldt, fortsatte Ambulance Komiteen sit arbejde, og alle efterfølgende Ambulancedage har haft til formål at skabe overskud, som gives som donationer til sociale, humanitære og kulturelle formål.

11 Ambulance Komiteen tilbød Dansk Blindesamfund en passende stor og velbeliggende grund i Østerskoven tæt ved Mariager fjord, og komiteen donerede samtidig ca kr. til at påbegynde byggeriet af et ferieblindehjem. Den 8. juni 1937 kunne man så indvie Dansk Blindesamfunds første ferieblindehjem i Danmark kaldet Solgavehjemmet. Opførelsen af dette hjem blev også en slags mærkedag for Hobro, idet blindehjemmet blev det første af den række hjem, der siden fulgte på sydsiden af Mariager fjord, og som bevirkede, at Hobro fik tilnavnet hjemmenes by. Solgavehjemmet var efter datidens referater monteret med enkle men magelige møbler. Værelserne fandtes på bygningens førstesal: tre dobbeltværelser og seks enkeltværelser med koldt og varmt vand. I stueetagen indrettedes der spisesal og opholdsstue og i forlængelse af sidstnævnte blev der fremskaffet et bibliotek bestående af et halvt hundrede bøger med blindskrift. Interessen for Solgavehjemmet var stor, men pladsen var begrænset, og derfor måtte Dansk Blindesamfund vurdere hvem, der kunne opnå en plads og hvem, der ikke kunne. Solgavehjemmet var det eneste rigtige sted, hvor blinde og svagtseende reelt fik mulighed for at holde ferie. Da Solgavehjemmet kun havde åbent i sommerhalvåret, var det begrænset hvor mange, der kunne komme til at nyde naturen, de gode gåture i skoven samt Solgavehjemmets meget populære keglebane, som på det tidspunkt befandt sig i Rottehullet, der i dag kaldes pejsestuen. I løbet af 1950 erne begyndte Dansk Blindesamfund at holde kurser på Solgavehjemmet, og til det formål udbyggede de Solgavehjemmet af flere omgange, så man også i vinterhalvåret kunne bruge Solgavehjemmet som kursussted. Kurserne var meget forskellige, lige fra senblindekurser til amatørteatrets teaterkurser. Med tiden blev faciliteterne bedre, og med tilbygningen blev der indrettet sauna, og tilbygningen gav Solgavehjemmet mulighed for at skaffe 42 blinde adgang til hjemmet.

12 Den udvidede adgang til hjemmet gav imidlertid også flere og flere problemer for Solgavehjemmet, da stedet egentlig ikke var særlig blindevenligt indrettet. Det var bygget på en skrænt ned til Mariager fjord, gangene var snævre, og trapperne stejle. De fleste af gæsterne, som kom til Solgavehjemmet, kom fra hovedstadsområdet, hvilket gjorde rejsen dyr og lang. Behovet for flere kurser voksede op igennem 1980 erne, og derfor udvidede man endnu engang, hvilket skulle blive den sidste udvidelse, inden Solgavehjemmet lukkede. Den sidste udvidelse blev ikke bygget som en forlængelse af hovedbygningen, hvilket naturligvis ikke var særlig hensigtsmæssigt og specielt ikke om vinteren. Fra midten af 1980 erne undlod man at gøre brug af Solgavehjemmet til kurser, men stedet blev stadig brugt som pensionat, hvor gæsterne var underlagt et tydeligere og mere begrænsende regelsæt. Derfor var der gode grunde til at Dansk Blindesamfund begyndte at undersøge mulighederne for at få et andet kursus- og feriecenter. Hobro Kommune havde prøvet at finde en anden grund i byen på fordelagtige vilkår, da de nødigt ville miste de økonomiske gevinster, hjemmet og dets gæster tilførte byen. Dette lykkedes desværre ikke, og det endte med, at Fuglsang Centret i Fredericia blev Dansk Blindesamfunds nye feriehjem. Mange blinde var utrolig kede af denne beslutning, da de havde mange gode minder fra Solgavehjemmet og havde svært ved at vænne sig til, at lige så gode oplevelser ville kunne fås på et større feriehjem i Fredericia. Beslutningen om at lukke hjemmet bekom ikke Hobro Kommune, der nægtede at købe ejendommen, da Dansk Blindesamfund tilbød kommunen bygningen. Stedet blev derfor udlejet til Dansk Flygtningehjælp for at bruge det som flygtningecenter, efter Dansk Blindesamfund lukkede hjemmet den 8. juni Dette lejemål varede nogle år, herefter opkøbte Hobro Kommune ejendommen, så i sommeren år 1989 kunne Dansk Blindesamfund endegyldigt fokusere på centret i Fredericia og sige farvel til Hobro og Solgavehjemmet. Efterfølgende var hjemmet en kort periode familieplejecenter for voldsramte familier, og da det lukkede ned, valgte Hobro Kommune at sætte det gamle feriehjem, Solgavehjemmet, til salg.

13 Hotel-historien Ove Rasmussen, der ejer gården Skovsgaard, hvis jorder ligger ned til Mariager fjord, strækkende sig i vest fra Hobro Østerskov og østpå ud langs sydsiden af Mariager fjord, havde haft det gamle feriehjem Solgavehjemmet som nabo i mange år. Bygningskomplekset bestod på det tidspunkt af ca m2 delvist nyrestaurerede værelser/lejligheder på et grundareal på ca m2. Da Ove Rasmussen var nabo, havde han en naturlig interesse i, hvad der skulle ske med bygningerne og området, og da det var til salg, købte han det i februar 2003 uden nogen konkret plan for, hvad det skulle anvendes til. Ove Rasmussen har igennem mange år været en meget aktiv forretningsmand i Hobro, og hans virksomheder omfatter: land- og skovbrug, et savværk, et maskinværksted, samt handel med biobrændsel. Han driver tillige en vognmandsforretning, entreprenørforretning, der også varetager restaurering af bygninger, en elinstallationsvirksomhed og et ejendomsselskab med udlejning af boliger til private og erhverv m.v. Ove Rasmussen er uddannet elinstallatør og maskinmester, og derudover har han beskæftiget sig en del med tømrer- og snedkerarbejde, da hans far var tømrer- og snedkermester. Efter at have købt bygningen fik Ove ideen til et hotel. I mange år havde man forgæves forsøgt at få nogen til at drive et hotel i Hobro, da erhvervsvirksomhederne efterlyste et hotel, som de kunne benytte til deres kunder. Oves søn, Jens Rasmussen, ønskede at deltage i hotelprojektet, da det virkede som et spændende projekt og hans samlever Hanne Würtz Rasmussen, interesserede sig for restaurantbranchen. På daværende tidspunkt, drev Hanne sammen med en anden partner Restaurant Fyrkat Møllegård i Hobro. Jens Rasmussen har også en del virksomheder, der omfatter ejendomsudlejning, landbrug i Polen, udvikling og drift af vindmølle- og solparkanlæg i bl.a. Tyskland, Danmark og Polen.

14 Ove og Jens blev efter kontakt med erhvervsrådet og Hobro Kommune enige om, at det var en god idé at bygge et hotel, og man gik i gang med at om- og tilbygge feriehjemmet. Allerede den 1. juni 2003 var 20 værelser klar til udlejning, og den 1. november 2003 åbnede restaurant og selskabslokaler, og lidt senere var der yderligere bygget fire værelser til således, at der nu var 24 værelser. Ove og Jens Rasmussen aftalte med Hanne og en anden partner, at de skulle drive restaurant og køkken, og samtidig overførtes alle bestillinger fra Restaurant Fyrkat Møllegård til Hotel Amerika. Efter at have indhentet forslag og tilbud fra flere firmaer om hotelindretning valgte Ove og Jens Rasmussen selv at stå for indretningen og indkøbene. Ejerne har hentet inspiration til indretning og efterfølgende foretaget indkøb efter mange overvejelser på messebesøg i Sverige, Italien, England og Danmark. I juni 2003 blev det første værelse lejet ud, mens Ove og Hanne på det tidspunkt tog sig af arbejdet på hotellet, og i november 2003 blev Hotel Amerika officielt åbnet. I 2004 blev receptionen og foyeren bygget til, og i 2006 udvidede man yderligere med 36 værelser, endnu et selskabslokale, samt to konferencelokaler. I 2009 foretog man endnu en udvidelse af selskabslokalet, opførte en ny a la carte-restaurant og byggede et helt nyt køkken, da det gamle køkken ikke levede op til den udvidelse, kapacitet og efterspørgsel. Derfor besluttede man også at ansætte en administrerende direktør, der havde kendskab til hotelbranchen. De seneste år er Hotel Amerika i den grad kommet på landkortet, og derfor valgte man i 2014 at påbegynde en ny værelsesfløj, som i første omgang er på seks værelser med mulighed for yderligere udvidelse. Der tilbygges tillige en stor ny a la carte-restaurant til ca. 120 personer.

15 Hvorfor navnet Amerika? Husene beliggende i dette område i Østerskoven blev før i tiden kaldt amerikanerhusene. Betegnelsen skyldes en mandlig beboer her, der i sidste del af 1800-tallet var vendt tilbage til fædrelandet efter at have været bosat i Amerika i en årrække. Han byggede nogle huse på stedet, og når bekendte fra Hobro skulle besøge amerikaneren, sagde man, at man skulle ud at besøge Amerika heraf navnet.

16 ... vi glæder os til at give dig en god oplevelse! Hotel Amerika Amerikavej 48 DK-9500 Hobro Tlf Fax

Historien bag Hotel Amerika Fra blindehjem til hotel

Historien bag Hotel Amerika Fra blindehjem til hotel Historien bag Hotel Amerika Fra blindehjem til hotel Fra blindehjem til hotel Lidt af historien bag Hotel Amerika Den 8. juni år 1937 blev en mærkedag for Dansk Blindesamfund, da man på denne dag kunne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN

VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN VELKOMMEN TIL HOTEL STRANDPARKEN Smukke, historiske rammer med udsigt til park og fjord Hotel Strandparken er beliggende i Holbæks smukke, historiske park, der skråner lige ned til Holbæk Fjord. Det velrenommerede

Læs mere

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON

VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON VELKOMMEN TIL GOLFHOTEL VILCON Moderne og stilrene omgivelser med udsigt til golf og natur Golfhotel Vilcon er placeret midt på Trelleborg Golfbane i Slagelse - og det er således en smuk 27 hullers golfbane,

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN

VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN VELKOMMEN TIL BEST WESTERN HOTEL JENS BAGGESEN Moderne og hyggelige rammer med sjæl og intimitet Best Western Hotel Jens Baggesen er et romantisk og hyggeligt byhotel beliggende i den gamle bydel i Korsør.

Læs mere

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD

VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD VELKOMMEN TIL VILCON HOTEL & KONFERENCEGAARD Landlige idylliske omgivelser med atmosfære og ro Vilcon Hotel og Konferencegaard er placeret i smukke landlige omgivelser med udsigt til mark og skov. Konferencegården

Læs mere

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven

Ophold. Autentiske oplevelser i skoven Ophold Autentiske oplevelser i skoven Velkommen til HOTEL AMERIKA Det smukt beliggende hotel midt i Østerskoven, omgivet af ro og idyl, skaber de perfekte rammer for Jeres ophold. På de følgende sider

Læs mere

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING

Vi skræddersyer jeres arrangement. Godt samarbejde skaber gode resultater KONFERENCER & TEAMBUILDING KONFERENCER & TEAMBUILDING Vi skræddersyer jeres arrangement Godt samarbejde skaber gode resultater Vi skræddersyer jeres arrangement 1 Dayz er den perfekte ramme om jeres firmaarrangement eller teambuilding

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri

Et møde på Villa Blide er et møde med det fri Velkommen Et møde på Villa Blide er et møde med det fri PLADS TIL RO OG REFLEKSION Villa Blide er et mindre kursussted midt i den smukke danske natur i skoven ved Jonstrupvang og tæt på København. De skønne

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews

Kursus. Konference. Reception - Jubilæum - Messe. - Event - Seminar Interviews. Event - Seminar Interviews - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuild ing- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus Event - Seminar Interviews Generalforsamlig - Teambuilding

Læs mere

Et pusterum. Bæredygtighed. kontakt. gastronomi

Et pusterum. Bæredygtighed. kontakt. gastronomi Et pusterum På Snekken er stemningen afslappet og uhøjtidelig. Sænk skuldrene og slap af. God mad lavet fra bunden tager lidt ekstra tid at lave. Vi lover, at den er godt givet ud... Bæredygtighed Snekken

Læs mere

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.

KONFERENCECENTER. Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup. KONFERENCECENTER Kan man tage på kursus eller holde møde i et feriecenter, der holder lyserøde hunde med ansigtsmaske? www.skallerup.dk 2 Smid sko, strømper og fordomme om at alle konferencecentre er ens

Læs mere

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods

MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER. når du vil være herre i eget gods MØDER, EVENTS, KONFERENCE & KURSUSCENTER når du vil være herre i eget gods Billeskov er et gods fra år 1577 der i dag er i adelslægten wedells eje og som efter nyopførelse af værelser og konferencefaciliteter

Læs mere

Erhvervsog sponsorsamarbejde

Erhvervsog sponsorsamarbejde Erhvervsog sponsorsamarbejde - med kontante fordele Det vilde liv i de danske søer og vandløb AQUA Akvarium & Dyrepark er det eneste danske akvarium og dyrepark, som udelukkende sætter fokus på dyr og

Læs mere

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder

Odense Eventyr Golf. Company Days et væld af muligheder Odense Eventyr Golf Company Days et væld af muligheder Company Days - vi gør det lidt bedre! En Golf Company Day på Eventyr Golf bliver en unik oplevelse for alle deltagere, og en fantastisk mulighed for

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus ing- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference - Møde - Kursus - Reception

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Velkommen. til vejlefjord...

Velkommen. til vejlefjord... Velkommen til vejlefjord... Naturen her er smilende......og af enestående skønhed, skrev grundlæg geren i 1894 om Vejlefjords placering. Det oprindelige sanatorium, der løbende har udviklet sig, rummer

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET

Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Landsmøde Ung kræft 11.-13. september DU ER INVITERET Er du ung? Har du kræft? Det er noget lort Du er ikke alene! Så er det tid til Landsmøde Ung kræft 2015 Og DU er inviteret! Kom og få inspiration,

Læs mere

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret

Blokhus. Din lokale sommerhusudlejer nummer 1. Servicekontoret dansommer Blokhus Ilsigvej 6, Hune 9492 Blokhus tlf. 39 14 30 28 mail: blokhus@dansommer.dk Din lokale sommerhusudlejer nummer 1 Servicekontoret Blokhus lokal husejerbrochure dansommer 2012 Samvittighedsfuld

Læs mere

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE

www.hotelfaaborgfjord.dk KONFERENCE KONFERENCE & KURSUS Overrask jeres deltagere med en konference, hvor det faglige fokus er sat i en ramme af lys, luft og liv Hotel Faaborg Fjord er et 5-stjernet kursus- og konferencehotel med plads til

Læs mere

I - -* Gplf. hn,& rut :,* ffiifi:h,-'æ. 1 x overnatning. 'på sjælland

I - -* Gplf. hn,& rut :,* ffiifi:h,-'æ. 1 x overnatning. 'på sjælland H - -* hn,& Gplf 6 ;e rut m :,* ffiifi:h,-'æ r 1 x overnatning 'på sjælland i : * *r Profil Gerlev Kro - et eventyr i det virkelige liv Ude på landet, tæt ved skov og strand men kun 5 km. fra Frederikssund

Læs mere

Holmegaard Høj Den perfekte bolig

Holmegaard Høj Den perfekte bolig Holmegaard Høj Den perfekte bolig SMUKKE RÆKKEHUSE I NATURSKØNT OMRÅDE Billeder af bygningerne er ikke rigtige fotografier, men 3D-visualiseringer, da de ikke er færdigbygget. Der tages forbehold for ændringer

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet

Hotellet ligger i grønne omgivelser lige ned til vandet Konference & Hotel Klinten Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning:

Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer til spisning: Hotel Altes Stahlwerk Rendsburger Straße 81, D- 24537 Neumünster Tel: +49 (0)4321 55 600 www.altesstahlwerk.com/da info@altes-stahlwerk.com Enkelt værelser: Dobbelt værelser: Antal senge: Antal personer

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU!

Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Nyhedsbrev, september 2015 DET SKER NU! Vi har atter lånt Danske Bank bygningen, for endnu engang at illustrere hvad bygningen kan bruges til. Denne gang er det en kombination af Åbent Hus, høstmarked

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus

Kursus. Konference. - Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. Generalforsamling - Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus Generalforsamling -Teambuildng Generalforsamling -Teambuilding - Konference - Møde - Kursus Generalforsamlig - Teambuilding - Konference - Konference

Læs mere

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT. T:

HOTEL KONFERENCE RESTAURANT.  T: HOTEL KONFERENCE RESTAURANT www.nrvosborg.dk T: 97 48 48 97 Nørre Vosborg er stedet, hvor man kan strække sit indre menneske ud i fuld størrelse Hans Edvard Nørregård-Nielsen HISTORIEN Herregården Nørre

Læs mere

Velkommen på Julemærkehjem

Velkommen på Julemærkehjem Velkommen på Julemærkehjem Hvad er et Julemærkehjem? Et Julemærkehjem er et tilbud til børn, der i løbet af et 10-ugers ophold får hjælp til at få styrket selvværdet, en sundere livsstil og muligheden

Læs mere

En forårsdag i TIVOLI

En forårsdag i TIVOLI Invitation: (Alle jyder, fynboer m. fl.) En forårsdag i TIVOLI Tirsdag den 12. april fra kl. 11.00-17.00 byder vi alle medlemsfamilier velkommen til en herlig dag i Danmarks verdensberømte forlystelsespark

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som

VELKOMMEN. RESTAURANTER Kursuscenteret har to restauranter, en pejsestue og et kabinet. Fra Skovrestauranten, som KOMFORT KOMFORT AUDITORIUM DDANNELSE KONFERENCE DDANNELSE KOK GOUMET MØDELOKALER KOMFORT KOMFORT TEKNIK OVERNATNING ET ANDERLEDES KURSUSCENTER MED ATTRAKTIVE PRISER handelsfagskolen.dk VELKOMMEN KURSUS

Læs mere

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS

PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS PORTFOLIO KRISZTINA KOVÁCS R N AN TRYKHD - LTTR DIN DAGLIGDAG OG LØFTR DIN FORRTNING Ann oun Moderne dansk gastronomi, lavet med sjæl, serveret med smil. Åbent ons lør 12 21 ces Velkommen til Møllegården

Læs mere

Ferie i Danmark eller i udlandet

Ferie i Danmark eller i udlandet Ferie i Danmark eller i udlandet Århus Kommunes Feriefond Indholdsfortegnelse Lejeregler... side 3 Ferieboliger i Nordjylland...side 4 Ferieboliger i Nordvestjylland...side 8 Ferieboliger i Vestjylland...side

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Afslapningsdag på Strandhotellet

Afslapningsdag på Strandhotellet Afslapningsdag på Strandhotellet En afslappende dag for ganen, sjælen og øjet Spis i vores restaurant superior (14 points i hotel- og restaurantguiden Gault Millau) og nyd dagen i vores Wellness-Lounge

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest

møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Slottet i skoven møder og konferencer. spa, wellness, restaurant og fest Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk De gode drømme starter her! HOTEL-

Læs mere

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark

Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark Destination NYBORG Hold jeres konference midt i Danmark www.destinationnyborg.dk 7 hoteller 1350 senge, 95 konferencelokaler og 1540 gratis parkeringspladser Velkommen Nyborg har plads til alle og lidt

Læs mere

Møder og konferencer på Bautahøj...

Møder og konferencer på Bautahøj... Møder & Konferencer Møder og konferencer på Bautahøj... Bautahøj konferencecenter råder over 6 plenumlokaler og 23 grupperum samt kan huse op til 160 personer i samme konferencelokale i skønne omgivelser

Læs mere

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold:

NYHEDSBREV. Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006. Indhold: NYHEDSBREV Grundejerforeningen Fuglebakken Årgang 9 nr. 19 April 2006 Formanden har ordet Parkeringsproblematikken Travetur Fastelavn Ny hjemmeside Løst og Fast Indhold: Husk den historiske travetur Søndag

Læs mere

NYMINDEGAB KRO SELSKABER

NYMINDEGAB KRO SELSKABER NYMINDEGAB KRO SELSKABER Hos os er der højt til himlen og langt til horisonten I Nymindegab er der højt til himlen og langt til horisonten. Her mødes himmel og hav i et væld af nuance, og her indrammer

Læs mere

Første rejsebrev. anitta_s_t@hotmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 1 August 2011-31 Januar 2012. Institutionens kontakt e- mail og evt.

Første rejsebrev. anitta_s_t@hotmail.com. Praktik fra til: dd.mm.år: 1 August 2011-31 Januar 2012. Institutionens kontakt e- mail og evt. Første rejsebrev Studerendes navn: Anitta Skovhus Thyrrestrup Studienummer: PV09425 E-mail.: anitta_s_t@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 3 praktikperiode (6. semester) Praktik fra til: dd.mm.år: 1

Læs mere

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere!

Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget mere! Rum til oplevelser i Kattegat Siloen - fleksibelt lokale til koncerter, udstillinger, foredrag, firmaevents. Med meget

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Steder at stoppe op. 78 Herberger langs Hærvejen

Steder at stoppe op. 78 Herberger langs Hærvejen Herberger langs Hærvejen Steder at stoppe op Stilen er simpel på herberget Nørrelide i Jelling. Væggene står rå og nøgne, uden isolering eller pynt, og rummets 24 senge er simple køjesenge. Men man skal

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ

Aarhus - Helnan Marselis Hotel. find VEJ Aarhus - Helnan Marselis Hotel Som gæst på Helnan Marselis Hotel får du adgang til en række faciliteter som f.eks. gratis internet, åben teresse og en beliggenhed tæt på havet. Strandvejen 25 Aarhus 8000

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Første Rejsebrev fra Merket i Norge

Første Rejsebrev fra Merket i Norge Første Rejsebrev fra Merket i Norge Februar 2012. Skrevet af Carina Christensen, HV11L - UCN Hjørring. MERKET ÅRESTOGO, VIKINGELEJREN BÅL PÅ DANSKER LØYPEN KASSEKLATRING LINEDANS PULK (TIL KØRESTOLSBRUGERE,

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

Nyhedsposten. Rystesammentur. i Gedesby. Og så lige En uge på Rhodos

Nyhedsposten. Rystesammentur. i Gedesby. Og så lige En uge på Rhodos Nyhedsposten Oktober 2009 Rystesammentur i Gedesby Og så lige En uge på Rhodos Læs også om: Hvordan det er at flytte til Vestervang Hvordan det var at gå på 1. årgang Månedens elever Kollegiet på rystesammentur

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Fleksibel indretning, så man kan sætte sit eget præg på boligen. Det skal blive ens eget hjem

Fleksibel indretning, så man kan sætte sit eget præg på boligen. Det skal blive ens eget hjem Hvad er dit billede af Fremtidens plejehjem WiFi overalt Gerne en biograf Lyse og friske farver Mulighed for at have husdyr Hjemmelavet mad gerne økologisk. Der skal dufte af mad Beboerne skal kunne hjælpe

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6.

PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter. 2. Målgrupper. 3. Aktiviteterne. 4. Struktur overordnet og praktisk. 5. Åbningstider. 6. PROJEKTIDEÈ: 1. Nimtofte og Omegns Aktivitetscenter 2. Målgrupper 3. Aktiviteterne 4. Struktur overordnet og praktisk 5. Åbningstider 6. Lokaler 7. Støtte/Opbakning 8. Tidsplan Hvor starter vi... 1. Nimtofte

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Rejsebrev 6. Douro. Proviantering. Douro. En tur på værtshus. Douro s nedre løb. Douro s nedre løb.

Rejsebrev 6. Douro. Proviantering. Douro. En tur på værtshus. Douro s nedre løb. Douro s nedre løb. Rejsebrev 6. Torsdag den 10 april kører vi fra Porto. Vi følger den lille gule vej på kortet, N 108, der snor sig langs bredden af Dourofloden. På kortet er vejen markeret med grønt stort set hele vejen

Læs mere

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe

Kursus. Konference. Event - Seminar Interviews. - Event - Seminar Interviews. - Konference - Møde - Kursus. - Reception - Jubilæum - Messe - Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuilding- Konference - Møde - Kursus - Generalforsamling - Teambuildng Konference - Møde - Kursus - Event - Seminar Interviews Generalforsamlig -

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat!

TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015. Kursen er sat! TRÆSKIBS SAMMENSLUTNINGEN PINSESTÆVNE 2015 Kursen er sat! LEMVIG 23.-25. MAJ 2015 TEMA: FISK & FISKERI - FØR OG NU Fisk og fiskeri har altid fyldt meget i Lemvig og derfor har vi valgt dette tema for Pinsestævne

Læs mere

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden.

Kulturelle arrangementer: Koncerter, teater og foredrag, som er åbne for offentligheden. LOKAL UNDERSØGELSE EN LOKAL UNDERSØGELSE En række udvalgte lokale arrangører har bidraget til denne undersøgelse med deres erfaringer samt forventninger og behov i forhold til den kommende sal i kulturhuset.

Læs mere

Dit næste valg Færøerne

Dit næste valg Færøerne m ø d e r f i r m a r e j s e r k o n f e r e n c e r o p l e v e l s e r Dit næste valg Færøerne ISLAND Tórshavn FÆRØERNE SHETLAND NORGE SKOTLAND ENGLAND DANMARK w w w. g r e e n g at e. f o 2 3 Færøerne

Læs mere

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse

KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse KONFERENCER Vores udsigt giver plads til ro og fordybelse NÅR RAMMERNE BETYDER NOGET OG GØR EN FORSKEL Fælles for de vigtige møder, kurser og konferencer er, at rammerne er en del af successen. På Konference

Læs mere

Fest og ferie ved Stevns Klint

Fest og ferie ved Stevns Klint Fest og ferie ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten Konference & Hotel Klinten ligger direkte ud til Østersøen med udsigt til Rødvigs bedste badestrand og Stevns hyggeligste havn, Rødvig

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV

Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus. Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Plejehjemmet Litvadhus Nibevej 14 9200 Aalborg SV Velkommen til Litvadhus Vi vil med denne folder byde dig velkommen til Litvadhus og håber, at vi derved kan være dig og dine pårørende behjælpelig

Læs mere

Velkommen i nabolaget

Velkommen i nabolaget Velkommen i nabolaget Velkommen til Hillerød Kommune og livet som Hillerødborger Vi har lavet denne folder som et lille bidrag til, at du kommer godt i gang med at bo i Hillerød Kommune. På de næste sider

Læs mere

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger

DET AKTIVE MØDESTED. Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger DET AKTIVE MØDESTED Møder og kurser Konferencer Messer og udstillinger Generalforsamlinger Teambuilding og workshops Alle former for firmafester Sjove konkurrencer og spil Receptioner ARENA MIDT Arena

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

FJORDBLINK VANDAKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

FJORDBLINK VANDAKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN FJORDBLINK VANDAKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN Vi glæder os over at kunne præsentere et lille udsnit af Fjordblinks seneste resultater til campingbranchen. Fjordblink har leveret bassiner i mere end 35 år

Læs mere

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C

Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygning af Kongens Ege. Gammel Hadsundvej 2. Randers C Ombygningen af Kongens Ege til ejerlejligheder og hotel med restaurant og 40 værelser Eksisterende bygning Beskrivelse Kongens Ege og omgivelserne:

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre!

Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! DI NE 1 2 3 Det er kærligheden til detaljen i hvert enkelt element, der skaber den fuldendte oplevelse. Alan Evensen, D Angleterre! 4 5 ALAN EVENSEN Hvordan er det at være Creative Director for en institution,

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Eguisheim, Alsace, Frankrig

Eguisheim, Alsace, Frankrig Sommerferie 2015: Frankrig, Belgien, Tyskland - 2. del Eguisheim, Alsace, Frankrig (fortsat fra 1. del) Typisk landskab i Alsace: Vinmarker så langt øjet rækker. Billedet her er taget ved Hunawihr mellem

Læs mere

Velkommen til Danahøj Plejeboliger. Danalien 7-13 9000 Aalborg

Velkommen til Danahøj Plejeboliger. Danalien 7-13 9000 Aalborg Velkommen til Danahøj Plejeboliger Danalien 7-13 9000 Aalborg Velkommen til Danahøj Plejeboliger Plejehjemmet Danahøj blev officielt indviet den 1. Januar 2000. Der er 30 lejligheder fordelt med 10 boliger

Læs mere

Velkommen til Lollandshus Plejeboliger

Velkommen til Lollandshus Plejeboliger Velkommen til Lollandshus Plejeboliger Velkommen til Lollandshus plejeboliger Plejehjemmet Lollandshus blev officielt indviet den 16. juni 1995. Plejehjemmet på Lollandsgade 15-19 består af tre huse med

Læs mere

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard

Daginstitutionen. - en informationspjece til forældre. Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard Daginstitutionen - en informationspjece til forældre Forfattere: Modtagehuset & Egholmgaard HVAD ER EN DAGINSTITUTION? 2 DERFOR ER DET VIGTIGT AT GÅ I DAGINSTITUTION? 3 HVERDAGEN I DAGINSTITUTIONEN 3 SAMLING

Læs mere

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret!

5 Ungeweekend. Ungeweekend. Dronningens Ferieby. 3.-5. juni 2016. du er inviteret! 5 Dronningens Ferieby 3.-5. juni 2016 du er inviteret! er for dig, som har lyst til at møde andre unge med sclerose. Vi har inviteret en række dygtige undervisere med stor erfaring inden for sclerose til

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere