Formandens beretning for året 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning for året 2014."

Transkript

1 1 Formandens beretning for året Velkommen til årets generalforsamling. Det er med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor i løbet af 2013 har modtaget meddelelse om 2 dødsfald blandt klubbens medlemmer. De 2 medlemmer er : Poul Beck Mikkelsen, 61 år gammel. og Arne Søndergaard Nielsen, 71 år gammel. Vi sender vores tanker til deres efterladte. Æret være deres minde. --- Ved udgangen af 2013 var der 406 medlemmer i Viktor, heraf 278 politiansatte, 108 civile/pensionerede medlemmer og 20 juniorer. Bestyrelsen har afholdt 5 bestyrelsesmøder siden sidste generalforsamling. I 2013 har der igen været ydet en stor indsats fra bestyrelsens side. Vores nye kasserer har gjort det rigtigt godt og vil aflægge sit første årsregnskab. Som jeg har nævnt for resten af bestyrelsen er det utroligt vigtigt, at klubbens økonomi styres professionelt og med hård hånd, så klubben og dermed medlemmernes penge fra kontingentet bliver brugt fornuftigt. Vi bør også nævne indsatsen fra vores bådinspektør Lars Mogensen, der udviser stort ansvar for at få vores flagskib Viktor til at fungere til medlemmernes tilfredshed. Lars har haft stor hjælp af flere af klubbens medlemmer i forbindelse med bedding, hvilket disse ihærdige medlemmer skal have tak for. Vores mesterskaber har også kørt i olie, hvilket ikke mindst skyldes den store indsat som Preben yder hvert år med arrangement, præmieindkøb mv. Tak til Preben. Jeg bør selvfølgelig også nævne de øvrige bestyrelsesmedlemmer og takke for deres arrangement og opbakning for at få klubben til at fungere. Desværre skal vi tage afsked med 2 af de nuværende bestyrelsesmedlemmer Claus Søndergaard Nielsen og Kent Astrup, der begge har siddet i bestyrelsen i en lang årrække. Claus som næstformand og som formand for vores søsterklub Lucius. Claus er om nogen ferskvandsfisker og har stået for rigtigt mange klubture i de ferske vande. Desværre ikke med den store deltagerantal, men klubbens medlemmer har haft muligheden for at kommer ud og fiske, hvilket er hovedsagen.

2 2 Som nævnt er Claus også formand for vores søsterklub Lucius, hvor jeg håber, at han fortsætter som formand. Det er på trods af, at Claus træder ud af bestyrelsen, lykkedes at overtale ham til at blive revisorsuppleant, hvilket vi sætter pris på. Kent Astrup har ligeledes siddet i bestyrelsen i en årrække og har som kystentusiast gået meget op i at arrangere kystture både i DK og i Sverige. Kent har hvert år arrangeret klubmesterskabet i kystfiskeri med adskillige deltagere. Fangstmæssigt har resultaterne svinget en del, men alle deltagerne har hygget sig i forbindelse med arrangementerne. I skal begge have en stor tak for jeres indsat for vores fiskeklub Viktor. Vi håber selvfølgelig at vi fortsat vil se jer i forbindelse med klubbens arrangementer og i er altid velkommen til at komme tilbage til bestyrelsesarbejdet. Vi skal ligeledes rette en stor tak til vores revisor Ole Parker Sørensen, der gennem en lang årrække har gennemgået vores regnskaber med kritiske øjne og ikke mindst godkendt disse. Ole har meddelt, at han går eller er gået på pension og nu vil koncentrere sig om at fiske og have det godt. Du ønskes al mulig held og lykke med dit otium og tak for indsatsen. --- Rekordmæssigt har 2013 budt på 3 nye klubrekorder. Claus Søndergaard har sat 2 nye rekorder. 14. maj 2014 fangede Claus en brasen i en skovsø på 3,2 kg. og 25. juli 2014 fangede Claus i Sverige en døbel på 1,270 kg. Døbel har ikke tidligere været repræsenteret på vores rekordliste. Per B. Larsen fangde d. 4. juni 2013 en meget stor ulk på 525 gr. der officielt er blevet godkendt som ny Danmarksrekord. På juniorsiden har der også været fisket på livet løs og der er også her sat 3 nye juniorrekorder og en enkelt tangerer også den eksisterende juniorrekord i gedde. Frederik Wanting Rømer fangede d. 15. april 2013 en regnbueørred på 2,5 kg. i Fredensborg P&T. Christina Søndergaard var sammen med sin far i Tryggevælde å d. 13. april, hvor hun var så dygtig at hun satte ikke mindre en 2 nye juniorrekorder idet hun fangede en rimet på 1,3 kg. og en havørred på 1250 gr. Juniorrekorden i gedde blev d. 19. oktober 2013 tangeret af Mikkel Hytholm Jensen, der i Stege Nor fangede en gedde på 4,5 kg. Til lykke til alle rekordholderne.

3 3 --- I løbet af 2013 er der afholdt 4 mesterskaber. Trollingmesterskabet Trollingmesterskabet blev desværre aflyst op til flere gange pga. vejr, vind og manglende interesse fra medlemmernes side. Tilsyneladende er antallet af klubmedlemmer, der har egne både faldet og bestyrelsen besluttede derfor, at afholdelse af trollingmesterskabet indstilles indtil videre. Såfremt der skulle komme et opsving i antallet af både og der fremkommer fornyet interesse vil bstyrelsen overveje om mesterskabet skal genindføres. Forårsmesterskabet Forårsmesterskabet blev afholdt fredag d. 19. april 2014 i Farum P&T. Preben havde bedt om godt fiskevejr, men det blev lidt af en kold fornøjelse: 10 grader med en kold frisk vind, dog med lidt sol ved start og slutning. Der var 24 fremmødte deltagere, hvoraf 2 var gæster uden for konkurrencen. Lærernes lockout hvde i år positiv betydning for deltagerantallet, idet 2 af vors juniorer Casper og Simon Hytholm Mondrup havde derfor mulighed for at deltage i konkurrencen, dog uden det store held. Den samlede fangst blev 30 ørreder fordelt på 11 af deltagerne med en samlet vægt på knapt 48 kg. En nedgang på 10 fisk i forhold til året før. Ved middagstid serverede Preben igen grillpølser til deltagernes store tilfredshed. Forårsmester blev 1. Bent Hytholm Jensen med en regnbueørred på 5,080 kg. 2. Emil Krat, med regnbueørred på 3,470 kg. 3. Hans Kalledsø med regnbueørred på 3,290 kg. Storfanger blev 1. Flemming Weidemann med en fangst på 6 ørreder, der havde en samlet vægt på 9,960 kg. En kæmpe tak til Preben for det flotte arrangement.

4 4 Kystmesterskabet Kent taler stadig om det! Det ringeste fiskeri på den skånske sydkyst i mands minde, eller i hvert fald de sidste 20 år, hvor han har fisket svenskekysten. Aldrig har Kent oplevet så koldt vand, så få byttedyr og så få havørreder. Første dag som mindede om en almindelig dag på kysten var den 23. April, heldigvis den dag hvor der blev afholdt Viktors kystmesterskab Klubbens ihærdige kystfiskere lagde ud dagen før med en ikke særlig vellykket dag, fiskemæssigt. På konkurrencedagne blæste det ca 12 sek/m fra sydvest, og de gængse steder omkring Gisløvshammer var ikke mulige at fiske. Henning Schmidt, Per Stig og Peer fortsatte sydover og standsede ved Skillinge, hvor de havde fornuftige forhold, mens Staal, Hans, Jan, Steffen, Søren og Kent fortsatte nordpå til Kivik. Efter nogle timer uden fisk ringede Kent til Henning, som fortalte, at han havde fanget fisk og mistet fisk. Alle blev derefter enige om, at mødes ved Skillinge til frokost. Frokosten blev hurtigt indtaget, og eftersom der var fisk ved Skillinge blev alle deltagere der. Inden længe havde Henning igen fast fisk på flue og bobbel, og kort efter havde Søren, Steffen og Jan også flex på klingen. Eftermiddagen begyndte at se lovende ud, og som dagen skred frem havde næsten alle mærket fisk, undtagen Peer og Staal. En halv time før afslutningen tog en fin fisk Kents flue, og efter en kort fight lå dagens største havørred i netposen. Henning var med til at veje fisken, en nedgænger på 3,4 kg og 75 cm. Så da Henning havde taget foto, blev den genudsat. Ved indvejningen viste det sig, at dagen havde været fin med 10 havørreder samt en rimte, som også blev fanget af Henning. Kystmester blev Kent med en havørred på 3,4 kg. Nr. 2 blev Jan med en havørred på 1,8 kg og nr. 3 blev Henning med en fisk på 1,5 kg.

5 5 Juniormesterskabet Fredag den 30. august 2013 stævnede det gode skib Arresø ud fra Helsingør. Vejret var næsten perfekt og de 10 juniorer var alle friske og klar til at dyste om pokalen, medaljer, spurtpræmier og de mange flotte præmier fra Hvidovre Sport. Der var indkøbt børsteorm til juniorerne, så de havde muligheden for at fiske efter flere arter. Skipper Karsten Kure satte kursen og efter kort sejltid var det tid til, at starte ud med fiskeri efter sild, torsk, makrel m.m. Der kom hurtigt nogle sild på krogene og lidt småtorsk og efter et par træk var der også et par makrel oppe i kurvene. Der blev delt spurtpræmier ud til dem der først fangede fisk og juniorerne kæmpede hårdt for at fange nogle andre arter end sild :-) Derefter sejlede man over mod Helsingborg og riggede om til fladfiskeri og ved det første træk kom der 3 skrubber i kurvene og der blev fanget en berggylte af Sebastian Gregersen (igen i år) flot, flot. Den blev dokumenteret og sat ud igen og var pointgivende. De efterfølgende træk efter fladsfisk gav ikke noget og derfor satte skipper kursen mod en ny position, hvor der igen blev fanget sild, torsk og en enkelt makrel. Da fiskeriet stoppede kl. 2100, var der fanget sild, torsk, makrel, skrubber og en berggylte. Fangsten blev målt op og det resulterede i følgende resultat: 1. plads og juniormester 2013 Simon Hytholm Mondrup 2. plads Christina Søndergaard 3. plads Gustav Wern 63 point 31 point 29 point På turen ind til havnen var der pølser/brød og sodavand til børnene, der blev serveret i kabyssen af RICHSE. I havnen var der medaljer, pokal og fine præmier, indkøbt (af Preben, tak til ham) hos HVIDOVRE SPORT, der altid er en stor medsponsor på præmierne. Tillykke til den nye Juniormester, Simon Hytholm Mondrup, som både fangede

6 6 sild, skrubbe og makrel. Der blev trukket lod om et fiskehjul, hvor det var Casper Hytholm Mondrup, som var den lykkelige vinder. Derudover blev der trukket lod blandt alle børn på båden om en dagtur med én af bådene i Elida Fishing sponseret af "ARRESØ", og præmien gik til Laura Scheller, søster til Kasper Scheller. Preben håber, at børnene hyggede sig og har lyst til at komme tilbage til næste år. Derudover skal der lyde en opfordring til at deltage i juniorturene, der arrangeres af vores juniorleder Allan Scheller med vores båd Viktor. Klubmesterskabet Klubmesterskabet var i år sat til afvikling mandag d. 09. sep. Da klokken slog 8 havde alle tjekket ind på båden og fået udleveret 2 pakker orm, klargjort grejet, og en stor måge syntes den ville ønske os held og lykke ved at efterladet en stor klat midt på deltagerlisten Ja Det kunne kun blive en rigtig god dag. Vi fortrak alle til morgenbordet under dæk og skipper DYT sejlede mod fiskepladsen nordnordvest for Helsingborg, hvor vi startede med fladfiskeri. Fiskeriet startede meget roligt, så skipper måtte skifte fiskeplads nogle gange, og så blev der ellers fanget flade, i en rimelig mængde. Skipper havde hørt over radioen om godt torskefiskeri syd for Helsingborg ved Kobberværket, så vi besluttede os for at sejle sydover for at prøve om radiomeldinger kunne holde vand. Første stop gav kun nogle sild, men det andet stop, og de efterfølgende stop, ved Kobberværket satte virkelig gang i fiskeriet. Faktisk blev der her fanget flere store torsk, og nogle af deltagerne havde endda dobbelt hug med pæne torsk. Johnny Boonser var den første, som fangede en af de lidt større torsk, en Torsk på 5,65 kg. og 83 cm. flot fisk,som dog lidt senere blev slået af en torsk på 7,95. og 101 cm. fanget af Jeppe Fjelsted. Samtidigt med det gode torskefiskeriet, blev der fanget rigtig mange store og flotte sild lige til rygeovnen eller nedsaltning. Jens Kadziola havde tilsyneladende en aftale med skipper om at fange sild, hvilket han flere gange nævnte overfor skipper under fiskeriet. Historien bag skulle være noget med en nabo, som elskede gode sild. Fiskeriet stoppede kl , og her stod det hurtigt klart, at vinderne nok skulle findes i agterenden af skibet, hvor flere af deltagerne, havde fange rigtig mange fisk. Dagens samlede indvejede resultat på Havstrygeren: 122 Torsk, 77 kg. Sild, 7 Hvillinger, 20 Ising, 20 Rødspætte, 72 Skrubbe, 2 Kuller, 4 Makreller, 3 Knurhaner, 3 Sej og 2 Havkarusser.

7 7 Som det klart fremgår af den samlede fangst på båden, kunne dette års Klubmesterskab betegnes som en fangstmæssig succes i forhold til de tidligeres års mesterskaber, eks. lød Allan Scheller vinderresultat sidste års på 95 point og Flemming Weidemann vinderresultat i 2011 på 102 point, mens årets vinder i år kom helt op på 271 point. Klubmester 2013 blev: 1 Bent Hytholm Jensen Flemming Weidemann Jeppe Fjeldsted 244 Årets Storfanger 2013 Jeppe Fjeldsted med mest pointgivende fisk 81 point Torsk på 7,95 kg. og 101 cm. Lang. 3-kantsdyst. 3-kantsdysten blev aflyst i 2012 pga. stormvejr og udsat til en aftentur juni Som sædvanligt skulle vi dyste mod Hvidovre Sportsfiskerforening og Dilligencen (rødnæserne) i fladfiskeri. Det lykkedes os at finde 10 af vores dygtigste fiskere i Viktor og alle ydede en stor indsats i forsøget på at slå vores konkurrenter. På trods af dette lykkedes det os ikke at vinde konkurrencen, men vi blev dog nr. 2 og fik udleveret nogle flotte sølvmedaljer. Der blev fanget mange flotte fladfisk og det lykkedes formanden at fange konkurrencens største skrubbe, hvilket blev belønnet med et gavekort på 500,- kr. til Hvidovre Sport. Vi håber selvfølgelig, at vi igen i 2014 vil få mulighed for at dyste mod vores gode fiskekammerater fra Hvidovre og Dilligencen, men denne gang vil vi satse på guldmedaljerne. Viktor. Se bådinspektørens særskilte beretning. Juniorture 2012 Vores juniorleder Allan Scheller har arrangeret flere juniorture i løbet af 2013 men flere gange har det været nødvendigt at aflyse pga. dårligt vejr eller for få tilmeldinger. Kystfiskeri 2012 Kent Astrup, vores afgående bestyrelsesmedlem, har ligeledes arrangeret nogle kystture med svingende deltagerantal.

8 8 Dette på trods af, at klubmedlemmerne kan få rabat via klubbens brobizzer, hvis man ønsker at fiske på svenskekysten. Ferskvandsture. Claus har som sædvanligt arrangeret en række ferskvandsture. Desværre tyder det på, at der kun er ringe interesse for disse ture, selv om de udvalgte fiskevande har været spændende. Der skal fra bestyrelsens side lyde en opfordring til klubbens medlemmer om at deltage i klubbens arrangementer, idet disse laves for medlemmernes skyld. Nyhedsbrevene. Morten Søndergaard har også i 2013 med stor iver udsendt månedlige nyhedsbreve til klubbens medlemmer. Det er fortsat bestyrelsens holdning, at kombinationen af nyhedsbreve og vores hjemmeside udgør et godt og informativt værktøj for klubbens medlemmer. Brevet er sat flot op og indeholder aktuelle nyheder og redaktøren Morten Søndergaard skal have stor ros for sit arbejde. Websiden Preben Bo har igen i 2013 sørget for at opdatere og vedligeholde vores webside. Også han skal have en stor tak for det store arbejde han har lagt i at holde klubbens medlemmer orienteret via websiden. Med disse ord vil jeg som formand ønske alle et godt og fiskerigt M.h.t. års pokaler vil disse ud over at blive uddelt på generalforsamlingen også blive offentliggjort på Viktors hjemmeside Mvh. Bent Hytholm Jensen, Formand.

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Formandens beretning for året 2012.

Formandens beretning for året 2012. Formandens beretning for året 2012. Velkommen til årets generalforsamling. Det er med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor i løbet af 2012 har modtaget meddelelse om ikke mindre end 4

Læs mere

Formandens beretning for året 2010.

Formandens beretning for året 2010. Formandens beretning for året 2010. Velkommen til årets generalforsamling. Ved udgangen af 2010 var der 410 medlemmer i Viktor, heraf 309 politiansatte, 84 civile medlemmer og 17 juniormedlemmer. Bestyrelsen

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Formandens beretning for året 2009.

Formandens beretning for året 2009. Formandens beretning for året 2009. Velkommen til årets generalforsamling. I 2009 fyldte Politiets fiskeklub Viktor 25 år. Det der startede for 25 år siden som en lokal fiskeklub for nogle initiativrige

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Formandens beretning for året 2018.

Formandens beretning for året 2018. Formandens beretning for året 2018. Indledning: Sidst vi var samlet her husker jeg tydeligt. Der var en fæl aroma i lokalet og det sved lidt i øjnene. Man kan vel roligt sige, at 2017 generalforsamlingen

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Formandens beretning for året 2008.

Formandens beretning for året 2008. Formandens beretning for året 2008. Velkommen til årets generalforsamling. Et af klubbens medlemmer Jørgen Andersen er afgået ved døden i 2008. 1 minuts stilhed. Ære være Jørgen Andersens minde. Ved udgangen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG

NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG NR. 197 NOVEMBER 2014 37. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: Søren Rath, Fluebæksvej 96, 4100 Ringsted Tlf. 57 67 59 39 / E-mail: b.s.rath@privat.dk Henrik Behrendorff,

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Fiskeoplevelser. Året rundt i Vestjylland. Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk Fiskeoplevelser Året rundt i Vestjylland Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk SILD Sildefiskeriet starter i fjordmundingerne ca. midt i april og holder på til ca. midt i maj-juni hvor hornfiskene

Læs mere

Formandens beretning for året 2015.

Formandens beretning for året 2015. Formandens beretning for året 2015. Velkommen til årets generalforsamling. Det var med stor sorg at bestyrelsen i Politiets fiskeklub Viktor modtog beskeden om, at vores trofaste medlem Torben Strøbæk

Læs mere

Mörrum september 2014

Mörrum september 2014 Endelig kom turen til Mörrum. 4 mand var tilmeldt. Kylling (Jesper), Jesper, Gustav og undertegnede. Som altid kørte vi fra Hørsholm kl. 04.00. Forventningerne til turen var høje. Der blev fanget fisk

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk

Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22-4600 Køge Hjemmeside www:kmhf.dk 360 Grader 15. juli 2015 Blad nr. 122 Køge Marina Havjagt og Fiskeklub Bådehavnen 22 - Hjemmeside www:kmhf.dk 1 Indholdsfortegnelse Forsiden Godnatbillede fra Stubbekøbing Side 2 Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

www.slettenfritidsfiskerlaug.dk

www.slettenfritidsfiskerlaug.dk Redaktøren har ordet Referat fra Generalforsamlingen Småbådsture 2015 Havture 2014/15 Regler for sejlads med Janus Årets fisker 2014 Forpremiere i Store Rosenbusk Referater fra bestyrelsesmøderne Og meget

Læs mere

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede

For som det hændte, så gav det allerede efter to timers fiskeri pote at følge anvisningerne. Vi startede 22.-25. marts 2012: Flotte havørreder fra Møn Det er ved at være en tradition, at vi tager på en forårstur for at fiske efter havørred i fremmed vand. I år var valget faldet på Møn, der i mange artikler

Læs mere

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011.

RANDERS HÅNDBOLDDOMMERKLUB. Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Laurbjerg februar 2011 Formandens beretning på generalforsamlingen den 21. februar 2011. Tak for ordet. Allerførst vil jeg bede de fremmødte om at rejse sig og mindes vores 2 afdøde kollegaer som alt for

Læs mere

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG

FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG FORSIDE NR. 177 FEBRUAR 2010 32. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev september 2007

TAK - Nyhedsbrev september 2007 Dette nummer: Indhold af nyhedsbrevet:... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Nyt Billedarkiv... 1 Nyt fra bestyrelsen.... 1 Klubtøj... 1 Nye toilet faciliteter... 2 Konkurrencen fra sidste nummer... 2 Klubben

Læs mere

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne)

Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Per med 7,8 kg torsk (Færøerne) Lystfisker Foreningen NEPTUN Lyngby - Taarbæk NR. 2. September 2009 41. Årgang PRAKTISKE OPLYSNINGER BESTYRELSE: Formand: Steen Brynov 45 85 92 12 Snebærvænget 11, 2830

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.1. Januar Februar Marts -33. årg. 2012 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm 64433334/23

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009

Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Ruinkursus i Pula Kroatien d.1-4. Oktober 2009 Efter at være kommen hjem igen og tænkt turen og kurset igennem, vil jeg skrive lidt om turen. Vi kørte derned sent tirsdag aften og var så i Pula ved 17

Læs mere

Fangster af laks 2010-2015

Fangster af laks 2010-2015 GENERALFORSAMLING FOR 2015 Den 23. februar 2016 kl.19:00 på Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55. Ca. 90 medlemmer fremmødt. Dagsorden: 1 Valg af dirigent. (Erik Nielsen) 2 Formandens beretning. (Tommy Lykke

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Naturgenopretning i Gudenåen. - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune -

Naturgenopretning i Gudenåen. - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune - Naturgenopretning i Gudenåen - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune - Naturgenopretning i Gudenåen - Standpladser til laks og havørreder ved Ulstrup i Favrskov Kommune 2011,

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016.

BESTYRELSENS BERETNING FOR 2016. Referat af generalforsamling tirsdag d. 8. marts 2017 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Oktober 2015. Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Oktober 2015 1 Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Oktober 2015 OZ6HR nyt Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej

Læs mere

Årsberetning for HPII 2013/2014

Årsberetning for HPII 2013/2014 Årsberetning for HPII 2013/2014 Så gik der endnu et år og det er blevet tid til en årsberetning fra bestyrelsen. Handler Vi har haft en del handler i år. 53a, 54, 58b, 77a, 83 og 89a, så Eilif har haft

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

ØBY STIFTET

ØBY STIFTET FISKE-OG KAMMERATSKABSFORENINGEN ØBY STIFTET 18.03.1970 Fiske og kammeratskabsforeningen ØBY afholder generalforsamling fredag den 5. oktober 2012 Kl. 18.00 på Ellebjerg station Dagsorden 1 Valg af dirigent

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev April 2013 Dato: 31/3 2013 Forårssæson 2013. Efter en lang men herlig opstart, med træning på vores lækre kunststofbane, og et par rigtig gode sociale arrangementer, med højt

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN Januar 2012 Indhold Bestyrelsen side 3 Formanden har ordet side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Præmieskydningen side 6 Præmieskydningen side 7 Præmieskydningen side 8 Første rævejagt

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL

MARINETELEGRAFEN. Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL MARINETELEGRAFEN Medlemsblad for Marstal Marineforening JANUAR OG APRIL KVARTAL Nr. 28 2009 Opråberen!!! Har du fået overrakt dit medlemsemblem? Vi har stadigvæk nogen medlemsemblemer liggende, som det

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling.

Referat generalforsamling 28.05.13. Gug plejehjem. Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Referat generalforsamling 28.05.13 Gug plejehjem Der var 30 personer og 21 parceller repræsenteret ved årets generalforsamling. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen havde taget

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret

Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret HILLERØD ny VISEFORENING www.hillerodviseforening.dk Referat af generalforsamling den 7. maj 2015 i Grønnegadecentret 1. Valg af dirigent Lasse Herrguth blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben

Update. Årets lystfisker 2009-2010. Hvem fører i konkurrencerne: Indhold. [3. Sæson, update nr. 1] October 2009 Bornholmerklubben October 29 Bornholmerklubben [3. Sæson, update nr. 1] Update Årets lystfisker 29-21 Der er nu ca. 5 måneder tilbage af konkurrencen. Nogen har været meget ihærdige, mens andre skal til at spænde hjelmen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016

Referat. Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 Referat Afdelingsgeneralforsamling i Tikøb Golf 18.01.2016 1. a. Valg af dirigent: Henrik Kam blev valgt som dirigent. Oplyste at generalforsamlingen var rettidig indkaldt, dels ved annoncering i Nordsjælland

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere