Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus"

Transkript

1 Dansk Pointer Klubs Vintermøde 2009 Søndag den 25.januar i Sønder Højrup Forsamlingshus Som traditionen byder sig, så afholdt Dansk Pointer Klub det årlige vintermøde i Sønder Højrup Forsamlingshus stedet med den fremragende biksemad! I bestyrelsen havde vi i år besluttet, at der skulle kigges indad - og fremad i klubbens arbejde og aktiviteter. I de tidligere år har vi i DPK haft indlæg af folk udefra, hvor fokus har været på mange forskellige relevante emner. Nu synes vi, at tiden er kommet til at høre klubbens medlemmer om vores strategi er den rigtige. Derfor var der 3 oplæg, som på hver deres måde drejede sig om klubbens virke. Peter Gude indledte med at sætte fokus på avl. Bl.a. var Peter inde på klubbens resultater og præstationer gennem de seneste år. Det forholdsvis lille hvalpetillæg der er af pointere (engelske hunde), om de forskellige typer af avl der anvendes, samt muligheden for at importere hunde til gavn for racen. Niels Mølgaard Ovesen, der i øvrigt var ordstyrer ved mødet, var inde at drøfte medlemmernes aktivitetsniveau i forbindelse med deltagelse i prøver og udstilling. Selvom der ikke er så mange medlemmer i klubben, så har vi en procentvis mange der deltager i prøver. Dog kunne vi ønske os flere aktive medlemmer på Sjælland. Undertegnede havde fået til opgave at komme med et længere debatoplæg, hvor medlemmerne skulle tage stilling til forskellige områder. Power pointen kan ses her. Emnerne som jeg var inde på, var bl.a. følgende: Hvorfor jeg har pointeren som den foretrukne hunderace? Hvad er årsagen til at flere ikke får en pointer? Vi er en klub, der klarer sig rigtig godt på prøverne, men ikke mange vælger en pointer hvad er der galt? Jeg fokuserede på klubbens aktiviteter, hvor jeg konstaterede, at vi har den flotteste årbog og suverænt bedste og mest besøgte hjemmeside. Vi er den klub af de engelske, som de seneste år har fået mest omtale i diverse jagtmagasiner. Vores opdeling med regionsrepræsentanter osv fungerer godt, vi har stor indflydelse i organisationerne etc etc. Gør vi noget forkert? Reklamerer vi nok for vores hunde udenfor hundesporten? Er det den forkerte målgruppe vi arbejder mod alderen hvor man erhverver jagttegn har rykket sig, så man nu er ældre end tidligere. Tager vi os godt nok af nye medlemmer, eller er vi nogle egoister der har nok i os selv? Kunne det være en ide` med en mentorordning for nye medlemmer? Følger vore opdrættere deres hvalpekøbere, eller må disse klare sig selv når hvalpen er betalt? Sælger man de ringeste hvalpe til en ny hundefører? Den første pointer er enorm vigtig. Er det en dårlig hund, får man sandsynligvis aldrig en pointer mere. Anvender vi generelt vores hunde for lidt på praktisk jagt? Skal vi ændre på racens idealer, og i stedet ikke vægte så højt om hunden går stort og flot? Skal vi satse mere på ræveapportering, udvidet apportering, slæb og schweiss??? Er hundesporten for kostbar det er en meget dyr hobby, og ofte skal der køres langt for at komme på prøverne.

2 Er hundesport for besværligt, sammenlignet med andre fritidsinteresser som ex golf, fitness, boldspil osv. Er markprøverne i grunden relevante i forhold til den der ønsker en pointer som jagthund? Skal vi måske ændre noget i reglerne, eller måske vægte andre prøver som ex skov- og hubertusprøver? Er det simpelthen medlemmerne af pointerklubben, der afholder folk fra at købe en pointer? Er vi nogle enspændere? Hvorfor er det så svært at få folk til at dømme på markprøver og udstilling? Er de der går med hund fyldt med ævl og kævl, hvis det ikke lige bliver til en 1.præmie eller topplacering Er det for besværligt at blive dommer? Skal vi ændre den målgruppe, som vi henvender os til når pointeren markedsføres. Skal vi måske vægte andre ting end tidligere, og i stedet forklare om pointeren som familiehund? Mit oplæg var udgangspunkt for det gruppearbejde, som de fremmødte skulle arbejde med. Nedenfor ses de forskellige gruppers besvarelser. Spørgsmål 1 Medlemstilbagegang/kommunikation (hjemmeside, Nyhedsbrev, Jagthunden, Årbog). Hvilke forbedringer er ønskelige? (Jørgen Gordon Andersen mfl) Hjemmesiden er utrolig flot den bedste indenfor engelske racer. Vigtigt med opdateringer, resultater, billeder osv. Medlemmerne skal huske at sende resultater. Nyhedsbrevet kan være overflødig for alle der har mailadresse eller kan findes på hjemmesiden. Spar porto og send det som mail. De der ikke har net, kan få det sendt pr. post. Jagthunden er rigtig fin, men dyr. Nedlæg Jagthunden og bring i stedet stoffet i Jæger, evt i tillægget til bladet. Dermed kommer vi ud til alle medlemmer i Jægerforbundet. Folk vi se at der er andet end spaniel og labrador. Årbogen er flot. Et super godt opslagsværk. Mange billeder og reportager. Den er vi meget imponeret af. Godt med billeder fra Italien på hjemmesiden for/mod diskussion. Et debatforum der er aktivt vil være ønskeligt evt med input fra ex bestyrelsen. Vi skal passe på med et debatforum, der let kan ende i noget smisk/smask Jagthunden er ved at udvikle sig rigtig positivt godt med lidt alternative indlæg a la det man ser med Fuglehunden i Norge. Men det bliver ikke billigere at få det i Jæger. Man kunne ofte en annonce i Jæger med henvisning til vores hjemmeside.

3 TESE 1 Markprøvesporten vil langsomt dø ud i nuværende form de fleste deltagere har aldrene 50++ Nej markprøvesporten dør ikke ud. Men afhænger af andre faktorer, bl.a. udsætningsregler, landbrugsdrift, fredning af agerhønen. Tiltag godkend vagtler. En kreds af kontinental folk vil ikke acceptere at vagtlen er tællende på markprøver. Mange kommer først i gang med prøvesporten når man er omkring de år. 2) Har vi relevante markprøver i dag? Er tiden moden til autorisation for hubertusprøver, skovprøver osv(allan Diederichsen) Vi har i dag relevante markprøveregler og prøver. Tiden er ikke moden til autorisation af hubertus prøver. Det er for meget manden, og ikke hunden der bliver bedømt. Vi synes det er en god prøve, men som prøverne er nu, skal der ændringer til før de kan autoriseres. Skal den autoriseres skal det være FCI-reglerne! Overfor jægerne kunne det være en god prøveform. Skovprøverne kan blive gode prøver og det vil være en god ide` med en autorisation. Det vil være fint med en forårsprøve, hvor der fortrinsvis skal findes snepper. Vi skal holde de internationale regler i Hubertusprøverne! Individuel afprøvning og jagtligt korrekt optræden. En 1.pr. på en skovprøve, skal den være adgangsgivende til VK? Forskellige holdninger til skovprøvernes kvalifikation til vinderklasse, men et overvejende flertal mente ikke at skov og markprøver kunne sammenlignes, og derfor skal en 1.pr. på skovprøve ikke give adgang til vinderklasse på en markprøve. Man kunne i stedet lave vinderklasser i skovprøver. TESE 2: DPK er dårlige til at rekruttere nye medlemmer! Jagttegnsløsere skal have info om pointeren/stående hunde. Vi skal have noget materiale at give folk det kunne være en god ide` at få lavet en præsentations DVD med pointeren! 3) Derbyet har siden tidernes morgen været placeret om efteråret skal vi fremover satse på at lægge derbyet om foråret? (Maria Larsen mfl.) God ide` med derbyet om foråret. Yngre hunde og større chancer for at få flere chancer for fugl i løbet af dagen.

4 Det kunne være en ide` også at flytte aldersgrænsen, så hundene bliver yngre (som i Sverige). UKK er bare sagen og det er den unge hund der bliver dømt! Derbyet er en avlsprøve husk det. Mange fordele taler for at placere det om foråret også selvom man ikke helt undgår ÅK-hundene, men de er så et halvt år yngre. TESE 3: Hundesport og jagt er milevidt fra hinanden! Hønsejagt er meget lig markprøver. Mange forskellige jagtformer, hvor markprøverne er langt væk. 4) Avl, hvalpetillæg afsætningskanaler Danmark, Norden har vi glemt det øvrige Europa? (N.P. Olsen mfl.) Undgå decideret indavl. Hanhunden betyder ikke mere end tæven i avl. Vi skal bruge udavl/udkrydsninger. Vi skal prioriterer køkkenopdræt meget højt de to første måneder er meget vigtige. Hvalpetillægget kan ikke kun ses ud fra hvad tallet er i DK, flere og flere køber hunde i de øvrige nordiske lande. Mod Sydeuropa har vi ikke stor afsætning mere hvorfor? Bekymring for det lave tillæg vi skal have nogle hunde at arbejde med. Vi skal have hvalpe at tilbyde nye folk, ellers køber folk en labrador eller spaniel. Skal vi lave en sædbank, hvor der tages sæd fra 1-2 hunde pr. år. Vi har jo en avlsfond. En god ide` hvor avlsfonden kan bruges. Avlsforum for klubbens opdrættere samle opdrætterne og diskutere mulige emner fra ex udlandet. DKK er den store synder når det gælder avlsregistrering. Det er for tidligt vi skal registrere hundene. Det er ikke DKK, men tiden der har bestemt hvordan hunde udvælges. Vi skal passe på, at vi ikke har for få hanhunde til vores population èn hanhund er far til for mange hvalpe. Vores bundniveau på hundene er meget højere end tidligere Vi skal huske stilen når vi avler vi er langt bagefter de sydeuropæiske hunde.

5 TESE 4: Sportshunde/markprøvehunde er bare rendemasker, som ikke er noget værd på jagt! Godt med kravet om apportering til jagt. Vores opgave som ejere af en engelsk hund at bevise det modsatte vis nu de hunde på jagt!! 5) Organisatorisk ønskelige forbedringer Vi synes, der er en god orientering fra bestyrelsen i DPK og bestyrelsen gør en stor indsats for klubben/medlemmerne. Altid gode arrangementer når vi samles! Hundeweb skal virke bedre, for ellers kan vi ikke se opdaterede resultater. Dårligt at man skal være medlem af DKK for at logge ind. Det er ønskeligt at alle medlemmer af DJ og FJD kan gå ind på hundeweb Ros til DUV om forskellige nye tiltag bl.a. ifb klagesager og dommeruddannelsen. TESE 5: Sportshundefolk er et sammensurium af kliker. Ikke et problem, men det er rigtigt. En mentorordning er en god ide, men det skal gøres mere officiel. Præsterer man gode resultater, får man også invitationer til træning. Vi SKAL blive bedre til at tage os af de nye medlemmer lav det regionsvis og udpeg personer der SKAL hjælpe den enkelte nye. Personlig besked til begge parter så man ved det bliver gjort, og taget hånd om de nye medlemmer. Nye medlemmer skal på hjemmesiden evt med en velkomsthilsen. Kan være svært at skaffe sig et terræn, så vi bliver nødt til at hjælpe. Vi skal gøre mere brug af regionerne. 6) DPK >< fodfolket. Nye dommere til mark og bænk. (Erik Pedersen mfl) DPK er en behagelig og sympatisk klub. God sportsånd og imødekommenhed for nye medlemmer. Det skal man værne om! Vigtig med en mentorordning via klubstyring kan knyttets til regionsrepræsentanterne.

6 Arbejde på at markprøvesæsonen bliver længere hverdagsprøver. Fodfolket skal jagte mere med pointeren! Dommere: Vi skal reklamere mere for dommergerningen den gode historie fra dommerne. Knap så akademisk uddannelse mere praktik. Ophæve aldersgrænsen for aspiranter. Udstilling: Er der nok der bliver spurgt om de vil være dommere? Processen skal starte et sted spørg dem der går på udstilling. Lav i klubregi` et dommerseminar for interesserede medlemmer. Udarbejde et racekompendium for pointeren. Ingen afvises i det nye DUV pga staveproblemer!! Mentorordning for nye dommere ligges ud til ERFA-grupperne. Lad emner dømme lokale prøver, flere gange man kommer ud og dømmer sammen med en autoriseret dommer. Flere markprøver på hverdagen for/mod. Det koster mange penge at gå på prøver, så forlæng sæsonen og flere prøver i weekenden. Om foråret er det svært at komme ud over den 15.april. Om efteråret kan vi sagtens ligge prøver efter DM kvalitetsprøver. Flere prøver og gerne mindre prøver. Dette især en god ide` hvis vi skal have skovprøver og med brugsprøver. Problem hvis man skal dømme alle engelske racer på udstilling. Det er nye tiltag fra DKK. Skal man starte som dommer, skal man have 5 racer med. TESE 6: Pointeren er kongen inden for engelske hunderacer men stadig færre ved det. Det er kongen men den skal med på jagt! Vi skal vise den frem. Et medlem havde opskriften: Man skal have en unghund der er fremtid i, en prøvehund der vinder pokaler og en pensioneret der kan komme med på jagt. Hvor svært kan det være? 7) Samarbejde med de øvrige engelske hundeklubber. Skal de engelske klubber fusionere? (Jørgen Gordon Andersen mfl) Hvis antallet af medlemmer falder, så bliver det måske en nødvendighed. Mange steder er der på tværs af racerne allerede aktiviteter, ex apportering og markprøvetræning. Ligesom flere og flere stiller på de andre specialklubbers prøver om foråret.

7 Man skal ikke fusionere, men et stort samarbejde er nødvendigt. Man kan lære af hvad der bliver gjort på Fyn. TESE 7: Det er umuligt at lave gode prøver under de nuværende udsætningsregler! Vi kan sagtens lave prøver med de nuværende regler. Holdningen skal ændres hos hundeførerne man skal ikke have 3-4 chancer for fugl i løbet af en dag. Yder man en indsats for udsætningen, kan det sagtens lykkes. Mange pointerfolk er gode eksempler herpå. Det er uetisk med kassehøns. Skal vi fortsat have lov at sætte ud, SKAL vi overholde de nuværende regler. Som afslutning på vintermødet, orienterede formand Flemming Fuglede om aktuelle ting i det organisatoriske arbejde indenfor FJD og DJU, samt om de aktiviteter der er i klubregi` frem mod hovedprøven. Flemming Fuglede glædede sig bl.a. over at medlemmerne i højere grad mødte med dresserede hunde på prøver dette skal vi fortsætte med! En god og konstruktiv dag sluttede omkring kl På vegne af bestyrelse skal jeg rette en tak til alle der mødte frem og gav deres holdning til kende. Referent Flemming Sørensen.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Dagsorden godkendes som fremsendt.

Dagsorden godkendes som fremsendt. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2011 i Langhårsklubben Søndag den 20. februar 2011 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Jens Chr. Jensen, JJ Just Mikkelsen, JM Kim Lybker, KL Niels Grønbæk,

Læs mere

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier

Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen. Ruhåret Hønsehund. Atelier Dansk Ken nel Klub Jens O. Pedersen Ruhåret Hønsehund Atelier 2004 For la get Ate li er, www.atelier.dk ISBN 978-87-7857-755-9 Bogen er forfattet og fotograferet af Jens O. Pedersen 2004 Tekst og billeder

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget )

VEDTÆGTER. for. DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932. ( Derbyudvalget ) VEDTÆGTER for DANSK JAGTHUNDE DERBY Stiftet den 25. juli 1932 ( Derbyudvalget ) Kapitel 1. Organisation 1. Følgende specialklubber, Engelsk Setter Klub i Danmark, Dansk Irsksetter-Klub, Dansk Gordon Setter

Læs mere

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad.

Formandens beretning 2015. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Så er det igen blevet tid til at kikke både baglæns og fremad. Men først en stor tak til Lotte Jensen, for at vi igen kan få lov til at afholde den årlige generalforsamling her på hendes arbejdsplads.

Læs mere

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted.

Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Beretning til generalforsamlingen 12. april 2015 Så er der gået endnu et år næsten og som altid synes det bare at været fløjet afsted. Som det har været nævnt i tidligere års beretninger, er meget af det,

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16

Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Side 1 Indkaldelse og dagsorden til fællesmøde 15/16 Mødedato: Søndag d. 17. januar 2016 Mødested: Deltagere: Johan Rantzaus Vej 17, 5610 Assens Kåringsudvalget, Avlsudvalget, Brugshundeudvalget, Udstillingsudvalget,

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Indtryk fra DM 2013 på Falster

Indtryk fra DM 2013 på Falster Indtryk fra DM 2013 på Falster 6 pointere, 9 engelske settere, 4 gordon settere, 2 irske settere og 5 bretoner havde kvalificeret sig til årets fornemste prøve, der i år var rykket til Falster og Lolland

Læs mere

Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m.

Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m. Hundeweb Brugermanual Opret DJU prøver m.m. Indholdsfortegnelse Kapitel 0 - Log på hundeweb...2 Log på Klubsystemet...3 Kapitel 1 Opret prøve...4 Kapitel 2 Aktiver prøven så der kan tilmeldes på hundeweb...7

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften.

At kunne afvikle 24 slip á 10 min. Kræver et meget stort terræn, man måtte dog afkorte sidste runde for at nå i mål, før det blev aften. Nordisk match i grænselandet Takket være Flemming Sørensens venskab med skytte Martin Pedersen på Schackenborg Gods var det i år muligt at holde den traditionsrige match i grænselandet. At kunne afvikle

Læs mere

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne

Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl i Vierne Referat Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde Fredag d. 7. december 2012 kl. 17.30 i Vierne Formanden bød velkommen til mødet, og konstaterede at ca. 10% af klubbens medlemmer var til stede. Samt rettede

Læs mere

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT

Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn. Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT Dagsorden: Indkaldelse til Avlsrådsmøde d. 6 December 2015 Mødetid Kl. 11.00. Sted: Fjeldsted Kro Fyn Deltagere : ML JGF SK AAJ PG LPB afbud fra MT 1) Godkendelse af sidste referat JGR samt PG og AAJ meldte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ

Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Referat af bestyrelsesmøde nr. 37 Søndag d. 1. februar 2015 kl. 10.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone Pedersen (LP), Vibeke Vangsaa (VV), Ole Pind (OP),

Læs mere

Norma Zvolsky. retriever. Atelier

Norma Zvolsky. retriever. Atelier Norma Zvolsky retriever hvalpetræning Atelier 2 Retriever hvalpetræning Om denne bog 5 Forord 7 Vejen til din egen hund Avlsretninger 11 Hvor finder jeg min drømmehund? 16 Valg af hvalp 22 Hvalpens grundtræning

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2016/2017 Det vil Dansk Münsterländer Klub i 2016 Vedtægterne skal tilpasses nutiden Aktivistudvalget skal gendannes DMKs årshjul implementeres Udvalgsstrukturen tilpasses Projekt Grosser

Læs mere

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet.

Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Indholdsfortegnelse resultat- & kritikprogrammet. Ringsekretærers indtastning af resultater og kritikker... 2 Kom i gang Opstart af programmet... 2 En anden bruger er i gang med ringen... 3 Dommer ændringer

Læs mere

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen

Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Referat af Dansk Pointer Klubs repræsentantskabsmøde fredag den 9.december 2011 Mødet afholdt hos Anne-Marie Pedersen Deltagere: Jan Rasmussen, Alex Nissen, Carsten Jensen, Erik Aarø, Arne Larsen, Svend

Læs mere

Derbyminder ved. Jan Marinussen

Derbyminder ved. Jan Marinussen Derbyminder ved Jan Marinussen Min første jagthund var en Breton, Sydkystens Dixi, købt af Tove og Hans-Jørgen Nielsen i Karlslunde i 1978. En hanhund i største størrelse og en fantastisk alsidig jagthund,

Læs mere

Formandsberetning for 2011.

Formandsberetning for 2011. Formandsberetning for 2011. Generalforsamlingen var oprindelig fastsat til den 25. februar, men på grund af et kiks i den fagre IT verden vi lever i, blev indkaldelsen væk, og da vi opdager det, er det

Læs mere

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige

-Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige -Vi trænede på brakken mellem motorvejene, og hundene skulle helst være fløjtelydige Så er jeg blevet bedt om at samle stafetten op. Jeg hedder Orla Esmann og er opvokset i Vildbjerg, som ligger mellem

Læs mere

Aktivitets Program 2012

Aktivitets Program 2012 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2012 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat bestyrelsesmøde, d. 16. Januar 2015. Sted: Erik Lillesøe, Ørbækvej 22, 5400 Bogense

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2015

Samlet træningsplan Vinter 2015 Samlet træningsplan Vinter 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds.

Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds. Beretning: Jeg udtalte sidste år i min beretning, at der ikke skulle bruges tid på de negative kræfter som vi alligevel ikke kunne stille tilfreds. Det har heller ikke været nødvendigt i 2014, idet jeg

Læs mere

Racespecifikke forskelle 2016

Racespecifikke forskelle 2016 Racespecifikke forskelle 2016 Spaniels Cocker spaniel Springer spaniel Jagt hunderacer Stående (kontinentale) Ruhåret hønsehund Langhåret hønsehund Korthåret hønsehund Gammel dansk hønsehund Kleiner münsterländer

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 30. marts 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2007 i Langhårsklubben Fredag den 11. maj 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Frede Petersen,

Læs mere

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1

Dansk Ruhår Klub's. Jagtegnethedstest JET1 Regler for Dansk Ruhår Klub's Jagtegnethedstest JET1 Nærværende regler for Dansk Ruhår Klub's jagtegnethedstest træder i kraft den 01.01.2016 REGLER FORDANSK RUHÅR KLUB's Jagtegnethedstest JET1 DANSK RUHÅR

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde.

DAGSORDEN: 1. INDLEDNING: Velkommen til Henrik, som får lov at suge lidt til sig, før han sættes i arbejde. Beagle Klubben Dressurafdelingen Herlev, 6. februar 2008 Referat fra Dressur- udvalgsmøde hos Nina, Topasvej 20, Herlev onsdag d. 6. februar Kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Nina Dige Vinther (NDV) Niels-Henrik

Læs mere

Finder markprøverne de bedste jagthunde? Tekst: Ole Geert Dam Fotos: Bent Jørgensen

Finder markprøverne de bedste jagthunde? Tekst: Ole Geert Dam Fotos: Bent Jørgensen Finder markprøverne de bedste jagthunde? Tekst: Ole Geert Dam Fotos: Bent Jørgensen Som nogle af de meget få hunderacer i verden, fik Retrieverracerne navn efter de egenskaber som var grundlaget for deres

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH

Carsten Lawets, Ida Thyssen, IT og Bent Hansen, BH REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 1-2014 i Langhårsklubben Fredag den 3. januar 2014 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Just Mikkelsen, JM Niels Grønbæk, NG Jens Jensen, JJ Jørgen Larsen, JL Leif

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB

Bestyrelsesgrundlag DANSK MÜNSTER- LÄNDER KLUB Bestyrelsesgrundlag 2017-2018 Input fra road trip 2016/17 Input Instruktør og grunduddannelse Specialistuddannelser Oversigt over prøverformer og typer, samt adgangskrav og muligheder (simpel) Kursus for

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 18. august 2009 Referent: Deltagere: Afbud: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Pernille Dohlmann, Linda Eriksen, Vibeke Gjerstrup, Lisbeth Pedersen, Dorthe Sørensen,

Læs mere

Stafetten ved Allan Diederichsen.

Stafetten ved Allan Diederichsen. Stafetten ved Allan Diederichsen. Jeg er 58 år og nærmer mig hastigt de 59. Jeg er ikke vokset op med hverken jagt eller dyr, nok nærmere tværtimod. Det er nu ikke helt rigtigt; min storesøster havde en

Læs mere

Samlet træningsplan Forår 2016

Samlet træningsplan Forår 2016 Samlet træningsplan Forår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. BASIS 2 Efter -kurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed

Læs mere

Samlet træningsplan Vinter 2016

Samlet træningsplan Vinter 2016 Samlet træningsplan Vinter 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø.

Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Regionsledermøde den 7 Okt. 2007 i Sorø. Der var fremmødt deltagere fra alle udvalg og regioner i alt 21 fremmødte. Gruppe 1 Gruppe 2 (udvalg/bestyrelse) Nina (Dressur) Aase (March) Annette (Magasin) Lotte

Læs mere

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund

Gordon setteren den smukke sorte fuglehund TEKST: HUNTEM OG MORTEN HOLM BILLEDER: ANETTE LAURSEN OG MORTEN HOLM Gordon setteren den smukke sorte fuglehund Hvis man er fuglejæger og fascineret af jagt over stående hund, er det svært ikke at lægge

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS

Emne: Møde nr. 7-2013. Dato: 07-10-2013. Sted: Bent Schwartzbach BS Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 7-2013 Dato: 07-10-2013 Sted: Bent Schwartzbach BS Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

Fik du den jagtkammerat du fortjente?

Fik du den jagtkammerat du fortjente? ROLF ANDERSEN Fik du den jagtkammerat du fortjente? en genopretningsbog forlaget INDBLIK Af samme forfatter: Få den hund, du fortjener (People s Press 2009) Få den jagtkammerat du fortjener (forlaget INDBLIK

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Uddannelse: Avlsarbejdet: Samarbejdende organisationer:

Uddannelse: Avlsarbejdet: Samarbejdende organisationer: Beretning: Jeg har besluttet at min beretning i år ikke skal have lov til at blive præget af de negativer kræfter, som vi alligevel ikke kan stille tilfreds, men se på alle de positive ting som der har

Læs mere

Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1958 1967. Hylddalens Dorit/P.Rasm. Pointere 2.,3.,4.v.

Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1958 1967. Hylddalens Dorit/P.Rasm. Pointere 2.,3.,4.v. Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1958 1967 Lad os for oversigtens skyld starte med udvalgte placeringer i perioden: År UKK Derby DM 1958 DamsgårdsTut/K.Dyhring 3 deltagere Hylddalens Dorit/P.Rasm.

Læs mere

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011

Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 Referat Labrador årsmøde den 31.01. 2011 a. Valg af dirigent KK foreslået af raceledelsen og valgt med applaus. KK startede med at erklære årsmødet lovligt indkaldt. Konstaterede at der var 51 stemmeberettigede

Læs mere

Dansk Kennel Klub. Flemming Konnerup. Korthåret Hønsehund. Atelier

Dansk Kennel Klub. Flemming Konnerup. Korthåret Hønsehund. Atelier Dansk Kennel Klub Flemming Konnerup Korthåret Hønsehund Atelier 2006 For la get Ate li er, www@atelier.dk ISBN 87-7857-754-2 2006 Bogen er forfattet af Flemming Konnerup Billeder er udlånt af Korthaarklubbens

Læs mere

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica

Gruppebestyrelsesmøde. Referent: Monica Gruppebestyrelsesmøde Dagsorden Data om mødet: 4. juni 2015 Dato: Tid: 19.00 21.00 Sted: Kvisten Mødedeltagere: Hanne (troppen), Dorthe (troppen), Monica (troppen), Anne-Grete (flokken), Juditte (Rebekka

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev marts 2016 Formandens beretning fra generalforsamlingen den 5. februar 2016: Nu er der gået et år mere siden vi var her sidst, hvordan er det så gået. Det er gået

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 16 maj 2010 Tilstede: Kurt Thomsen, Leif Mikkelsen, Lene Hadbjerg, Jeanette Michelsen, Karin Nielsen og Dorte Paludan. Afbud fra Christian Niss, der deltog lidt pr. tlf. Pkt.

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro

AGILITY CONVENTION. En lørdag sprængfyldt. med inspiration til dig og din forening. DGI agility. 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro AGILITY CONVENTION En lørdag sprængfyldt med inspiration til dig og din forening 26. maj 2012 kl. 9.00-18.15 Fjelsted Skovkro DGI agility Kære nye som erfarne Agilityinstruktører, Rallyinstruktører og

Læs mere

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958

Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958 Dansk Pointer Klub har hundrede års fødselsdag i år det skal fejres året ud 1958 Årsskriftet bliver nu redigeret af Aage Steenbjerge, og der sker en ændring indholdsmæssigt. Væk er diverse jagtberetninger

Læs mere

Myndeklubben. Lure Coursing. Krav for autorisation af Lure Coursing dommere. En specialklub under Dansk Kennel klub.

Myndeklubben. Lure Coursing. Krav for autorisation af Lure Coursing dommere. En specialklub under Dansk Kennel klub. Myndeklubben En specialklub under Dansk Kennel klub. Lure Coursing Krav for autorisation af Lure Coursing dommere 1 Indhold: 1. Indledning side 3 2. Overdommer side 3 3. Ansøgning side 3 4. Krav for optagelse

Læs mere

Hanne Jensen Preben Arenfeldt Susanne Wærling SW Caroline Ditlefsen CD

Hanne Jensen Preben Arenfeldt Susanne Wærling SW Caroline Ditlefsen CD Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5/2010 Dato: 09.08.2010 Sted: Lene Sørensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Hanne

Læs mere

Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1978 1987 Udvalgte placeringer i perioden

Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1978 1987 Udvalgte placeringer i perioden Træk af Dansk Pointer Klubs historie 1978 1987 Udvalgte placeringer i perioden År UKK Derby DM 1978 Sejb.King/Peter Gude Sønderm.Troja/P.Fugl.Hans. Alsbj.Sep/Søren Alsbjerg 6 deltagere Pointere: 1.,2.,3.,4.v.

Læs mere

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014

Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Interessetilkendegivelse for en plads i Junioreliten 2014 Til: Kopi til: TC-Løbere TC-trænere Personlige trænere Forældre. Junioreliten er DOF s brutto-juniorlandshold. Det er et træningstilbud til de

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG

Carsten Lawets, Niels Grønbæk, NG REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2014 i Langhårsklubben Torsdag den 5. juni 2014 kl.: 14:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Bent Hansen, BH Jens Jensen, JJ

Læs mere

Engelske dommere Dømte vinderklasser

Engelske dommere Dømte vinderklasser Dømte vinderklasser 009-018 FJD ny 011*DPK 01 DISK 01 DM 015 Andersen, Jørgen Gordon (10) *DJ 014 *DKK 016 DGSK 01 *DM 018 *DGSK 017 DPK 017 Andreasen, Jan (104) John Bak (179) Allan Bredsgaard (419) Clausen,

Læs mere

Prøveregler Danmarks Jægerforbunds udvidet apporteringsprøve

Prøveregler Danmarks Jægerforbunds udvidet apporteringsprøve I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Formål: Prøvens formål er at fremme interessen og forståelsen hos Danmarks jægere for betydningen af veldresserede jagthunde for derigennem at medvirke til en højnelse af

Læs mere

Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010

Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010 Dansk Pointer Klub`s vintermøde 2010 Ca 50 medlemmer af Dansk Pointer Klub trodsede det danske vintervejr, og mødte lørdag den 30.januar trofast frem til den årlige begivenhed vintermødet. Formand Flemming

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Beagle Klubben Dressurafdelingen Beagle Klubben Dressurafdelingen Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 20. april 2008 Hos: Niller mandag d. 14. april kl. 18.30. MØDEDELTAGERE: Niels-Henrik Jakobsen

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Aktivitets Program 2015

Aktivitets Program 2015 Nordøstfyns Jagthundeklubs Aktivitets Program 2015 Rigtige jagthunde trænes i Nordøstfyns Jagthundeklub Hvis din nabo eller gode ven skal have dresseret hund, så tag dem med til træning i NORDØSTFYNS JAGTHUNDEKLUB

Læs mere

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE

DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE DKK s REGLEMENT FOR UDDANNELSE AF EKSTERIØRDOMMERE 2012 1. Indstilling af elever.. 2 2. Godkendelse af elever.. 3 3. Elevkursus 3 4. Elevtjeneste.. 3 5. Dommeraspirantprøvebedømmelse. 4 6. Aspiranttjeneste...

Læs mere

Baggrunds materiale omkring:

Baggrunds materiale omkring: Baggrunds materiale omkring: Bagrund Rev A Side 1 Hockey og godt miljø er en del af i OIK Vi ønsker at OIK skal være et rart sted at komme, med en ordentlig omgangstone både spillerne imellem, men i høj

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø

Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Referat af repræsentantskabsmøde i Dansk Pointer Klub Fredag den 10.december 2010. Mødet afholdt hos Anne-Marie Petersen, Viernevej 4, 5471 Søndersø Til stede: Flemming Fuglede, Kruse Meier, Villy Loven,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2015

Referat af generalforsamlingen 2015 Referat af generalforsamlingen 2015 Dagsorden: Valg af dirigent Jan Nielsen blev valgt. Valg af referent Britta Dahl blev valgt Bestyrelsens beretning v/formand Steen Lund Jeg vil starte beretningen i

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010)

Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Referat fra Dressur-udvalgsmøde Herlev, 18. november 2010 (udsendt 24. nov. 2010) Hos Lene mandag d. 15. november kl. 18.30 MØDEDELTAGERE: Knud Hald () Nina Dige Vinther () Bettina Quvang Jørgensen (BQJ)

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2007 i Langhårsklubben Fredag den 19. oktober 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Henning

Læs mere

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Referat generalforsamling, 14. juni 2014. Sted: Fjelsted Skov Kro, Store Landevej 92, Fjelsted,

Læs mere

Nestorerne kastede glans over pointerne i Vissenbjerg

Nestorerne kastede glans over pointerne i Vissenbjerg Nestorerne kastede glans over pointerne i Vissenbjerg Som noget nyt lokkede de engelske klubber med fælles morgenkaffe inden udstillingen, og det var vi mange, som med glæde tog imod. Vor tid er præget

Læs mere

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen

Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Præsentation af kandidater til Schweiss- og Sporudvalget Dennis Carlsen Hej. Mit navn er Dennis, jeg er 27 år, arbejder som kok og jeg bor i lønstrup med min kæreste. Vi har 3 beagler; Johnson, Smiley

Læs mere

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30

Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 Goldenraceledelsens årsberetning for klubåret 2008. Korsør søndag d. 25. januar 2009 kl. 13.30 VALG/KONSTITUERING: Raceledelsens valgresultat ved valget december 2007 gav nyvalg til Marlene Birkebæk og

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet.

Carsten Lawets, CLA og Ida Thyssen, IT. CL ønsker et separat dagsordenspunkt vedr. avlsrådet. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2013 i Langhårsklubben Fredag den 24. maj 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen, LH Carsten

Læs mere

Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver

Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver Hundeweb Brugermanual Opret DJU og Schweiss prøver Indholdsfortegnelse Kapitel 0 - Log på hundeweb...2 Log på Klubsystemet...3 Kapitel 1 Opret prøve...4 Kapitel 2 Aktiver prøven så der kan tilmeldes på

Læs mere

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby

Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Referat HB-møde mandag d. 6.4.2016 kl. 17.00 på Fjeldsted Skov Kro St. Landevej 92, Fjelstedskov, 5592 Ejby Agerskov d. 11.04.2016 Til stede: Poul Meineche (PM), Peter Malta Larsen (PML), Bent Andersen

Læs mere

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen.

25 ekvipager var tilmeldt. Jeg fulgte hold 1 på Borupgård om formiddagen. Efterårsvinderklasse i kendte omgivelser Efter en uge med rusk og regn sluttede ugen i det smukkeste efterårsvejr med sol og en let brise. Perfekte forhold for vores efterårsvinderklasse.læg dertil de

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til.

2. Kom evt. med andre handlingsforslag som jeres diskussion har inspireret til. Sådan gik det til fælles forældremøde den 26. oktober! I alt ca. 100 forældre og medarbejdere mødte frem for at drøfte resultatet af den store forældretilfredshedsundersøgelse, som gennemførtes i august

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN

VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN VEDTÆGTER FOR KORTHAARKLUBBEN Navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Korthaarklubben og er stiftet 22.05.1908. Stk. 2. Klubbens hjemsted er formandens adresse. Stk. 3. Klubben er en specialklub, der er

Læs mere