Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Autodome modulbaseret kameraløsning. Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden"

Transkript

1 Autodome modulbaseret kameraløsning Den eneste kameraløsning, der er klar til at tage med ind i fremtiden

2 Autodome modulbaseret kameraløsning Videoovervågningsverdenen bliver aldrig den samme igen Forestil dig et videoovervågningssystem, der aldrig bliver forældet. Et, der lader dig opgradere funktionaliteten, tilpasse det til de skiftende sikkerhedsbehov og migrere til nye teknologier, endda uden at du skal slukke systemet. Et, der har avancerede overvågningsegenskaber, så dine billeder bliver så præcise som muligt, og som har IP-funktionalitet, der giver den mest effektive transmission og lagring af disse billeder. Dette er det revolutionerende koncept for den modulbaserede kameraløsning med IP. Med den nye får du et system med et kamera og en række moduler, der kan bruges på tværs af serierne, så du kan tilpasse systemet dine skiftende sikkerhedsbehov. Teknologien er kompleks, men idéen kunne ikke være mere enkel. Computeren registrerer, om det er et fast eller et panorering/ vippe/zoom-system, samt de avancerede funktioner som f.eks. identitetsmaskering, bevægelsesdetektering og sporing. Kameramoduler: vælg mellem fast eller panorering/vippe/ zoom, farve eller dag/nat og zoom-område. Der er kabinetmoduler til alle indendørs og udendørs anvendelsesområder. Hele løsningen er baseret på fem typer moduler, som alle kan bruges på tværs af serierne: computer, kamera, kabinet, kommunikationssystem og strømforsyning. Du skal blot udskifte et af modulerne for at skifte fra fast til panorering/vippe/zoom, opgradere fra farve til dag/nat, eller tilføje avancerede overvågningsfunktioner som f.eks. bevægelsessporing og IP-kommunikation. Det har aldrig før været muligt at tilpasse et system så hurtigt eller billigt. Kommunikationsmodulet bestemmer hvordan video og data kommunikeres til krydsfeltet, DVR'en eller IP-videosystemet. Strømforsyning: Vælg det modul, der passer til dine specifikke krav til installationen, både indendørs og udendørs. Alle moduler har overspændingsbeskyttelse.

3 3

4 4 Opgradering af din videoovervågningsløsning er nu så enkelt som at skifte en pære Med s fleksible moduler, som kan bruges på tværs af systemerne, kan du foretage de ændringer, du måtte ønske, uden at købe et nyt system eller montere nye kameraer. Det er den sidste løsning, du kommer til at købe den eneste løsning, der kan fremtidssikre din sikkerhedsinvestering. Og det fås kun hos Bosch. Du skal bare fjerne kuplen... Tage det faste hot-swap kameramodul ud... Sætte det nye hot-swap panorering/vippe/zoom-kameramodul i... Og sætte kuplen på plads. Der kræves et 200-, 300- eller 500i-CPU-modul og PTZ-kameramodul for at tilføje panorering/vipning/zoom-funktionalitet til et -kuppelkamera i 100-serien.

5 5 Efterhånden som dine sikkerhedsbehov ændres, kan du udvide systemets funktionalitet ved blot at udskifte computermodulet, kameraet og/eller kommunikationsmodulet. Hovedenheden er den samme. Det betyder, at du kan lægge ud med et stationært kamera i 100-serien, som har de mest almindelige funktioner, og derefter opgradere til et avanceret panorering/vippe/zoom-system i 500i-serien med fremtidens billedstabilisering, bevægelsessporing og alarmhåndtering - det er ikke sværere end at skifte en pære. Kuppelkameratype 100-serien Fast kuppel 200-serien Hurtig panorering/ vipning/zoom 300-serien Hurtig panorering/ vipning/zoom 500i-serien Hurtig panorering/ vipning/zoom Optisk zoomområde 5x, 10x 18x 18x, 26x, 36x 18x, 26x, 36x Standardfunktioner Computer-, kommunikations- og hot-swap kameramoduler, der kan bruges på tværs af serierne TVL højtopløseligt kamera Kamera med bredt dynamisk område Dag/nat IR-følsomt kamera SensUp billedintegration UTP- og coax-transmission Hybrid analog/ip-konnektivitet Bilinx fjernkonfiguration Kabelkompensering Robust hærværkssikret kabinet Avancerede funktioner AutoTrack II genstandssporing Videobevægelsesdetektering Digital billedstabilisering Identitetsmaskering og sektorudviskning Programmerbare regler for alarmhåndtering 1 kun 36x-modeller

6 6 Se det hele med usædvanlig skarphed og styring -kameramodulerne leveres med de mest moderne teknologier, der er designet til at give de skarpeste billeder, den bedste kamerastyring og enestående følsomhed. Uanset omstændighederne gør teknologi fra Bosch det nemt at tage skarpe billeder. Højopløselig optik Den horisontale opløsning er op til 540 TVL, hvilket betyder, at Bosch genererer flere TV-linjer end almindelige videoovervågningskameraer. Det giver meget skarpere billeder og nemmere og mere præcis identifikation.

7 7 Præcis kamerastyring Bosch's patenterede AutoScale-teknologi til proportional zoom reducerer automatisk panorerings- og vippe-hastighederne i forhold til zoom-dybden, så kamerastyringen er præcis uanset zoom-niveau. AutoPivot drejer automatisk kameraet 180, når det er vippet forbi den lodrette position, så billedets retning fastholdes. Forbedret følsomhed - SensUp lukker-styring sænker automatisk lukkerhastigheden ned til et helt sekund, så følsomheden øges mere end 50 gange og billederne stadig er skarpe, selv under ringe lysforhold. Udvidet zoom Få nærbilleder med de optiske zoomobjektiver fra 18x til 26x, eller 36x plus hele 12x digital zoom, når den optiske zoom ikke kan være med mere. Med bredt dymamisk område Uden bredt dymamisk område Bredt dynamisk område - Udvalgte kameraer har avanceret teknologi til modlyskompensering, som giver en kraftig forbedring af det dynamiske område med op til 128 gange, hvilket giver klar billedgengivelse i miljøer med ekstrem høj kontrast. Dag/nat-funktion Dag/nat-kameraer skifter automatisk mellem farve og sort/hvid, så følsomheden for infrarød oplysning øges, hvilket givet billeder af meget høj kvalitet selv under ringe lysforhold.

8 8 Grundige test giver bevist holdbarhed Den modulbaserede kameraløsning bygger på over 10 års design og fremstilling af panorering/ vippe/zoom-domesystemer. Bosch har underkastet branchens mest omfattende og strenge test, så du kan være sikker på, at du får mange års pålidelig drift. Omfattende styrketest Alle modeller underkastes Highly Accelerated Life Testing (HALT, højt accelereret levetidstest), Highly Accelerated Stress Screening (HASS, højt accelereret stress-screening) og Multiple Environmental Over Stress Testing (MEOST, overstresstest under forskellige forhold) for at måle deres holdbarhed og sikre deres pålidelighed. Sikker holdbarhed Domekabinetter testes for at sikre, at de kan modstå vand, rust, ultraviolette stråler og stød. Test under ekstreme forhold Domes og komponenter udsættes for ekstreme temperaturer, spændinger og vibrationer for at fastlægge de faktiske driftsforhold. Garanteret kvalitet Alle Autodome løsninger bakkes op af branchens førende 3 års garanti.

9 9 Forbedret design Det nye kompakte kabinet er 15% mindre end den forrige generation af, og alle låseanordninger er blevet udskiftet med hængsler for en nemmere og mere sikker montering. Den hængslede arm gør, at du kan få adgang til strømforsyningen uden at hele systemet skal afmonteres, og den indbyggede overspændingsbeskyttelse beskytter strømmen, data og videoinputs. EnviroDome-modellerne leveres med en forbedret varmer/blæser, der forebygger dug ned til -40 C. XT -sættet til ekstreme temperaturforhold udvider EnviroDomes driftsforhold til ned til iskolde 60 C. Overlegen beskyttelse mod indtrængen Alle hængende -kabinetter - indendørs så vel som udendørs - er IP66/NEMA 4X, så de er uigennemtrængelige for støv og beskyttede mod hårde vandstråler. Udendørskabinettet til EnviroDome har fået helt nyt design, så det er ekstremt modstandsdygtigt over for rust. Forbedret hærværkssikring Alle -kabinetter er som standard beskyttet af en robust kuppel i polykarbonat, forsænkede skruer og forsænket lås på kuplen.

10 10 Avanceret overvågning med avancerede egenskaber Den modulbaserede Autodome kameraløsnings styrke ligger i computermodulet. Hvis du vil have det mest avancerede kamera på markedet, skal du vælge et computermodul i 500i-serien. 500i med sine indbyggede funktioner til billedstabilisering, bevægelsesdetektering og avanceret alarmhåndtering, er ikke overgået i videoovervågningsbranchen. Og selvom du måske ikke har behov for disse avancerede egenskaber nu, er det jo et modulsystem, så du hurtigt og nemt kan opgradere det i fremtiden. AutoTrack II med virtuel maskering sporer genstande præcist, uden at lade sig forstyrre af svajende træer eller andre genstande, der bevæger sig. AutoTrack II Bosch's revolutionære og prisbelønnede system til automatisk bevægelsessporing, AutoTrack, er blevet endnu bedre i 500i-serien. Den avancerede DSP giver videobehandling i realtid, så sporing af genstande foregår utroligt glat. Den nye AutoTrack II kan også følge en genstand kontinuerligt, også selvom genstanden bevæger sig igennem en identitetsmaske. Den gør også brug af Bosch's enestående virtuelle maskeringsteknologi, som opretter usynlige masker, så kameraet ignorerer alle bevægelser, der foregår i det område. På denne måde kan AutoTrack II ignorere uvedkommende bevægelser i baggrunden, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Videobevægelsesdetektering (VMD, Video Motion Detection) Bevægelsesdetekteringssoftwaren i 500i-serien kan konfigureres så der oprettes et forudindstillet interesseområde, hvor der skal detekteres bevægelse. VMD er langt mere præcis end systemer baseret på bevægelser fra et kameras fokuseringsmotor, som konkurrerende kameraer anvender. VMD benytter sig også af Bosch's virtuelle maskering for at ignorere bevægelser i bestemte områder.

11 11 500i-seriens avancerede billedstabiliseringssoftware fjerner kamerarystelser og giver usædvanligt skarpe billeder. Identitetsmaskering Uovertruffen identitetsmaskering Modsat almindelige masker kan disse konfigureres med tre, fire eller fem hjørner, så du kan dække mere komplekse former. Du kan endda vælge mellem sorte, hvide eller slørede masker - hvilket er afgørende, når det er nødvendigt at beskytte identiteter, men bevægelser stadig skal detekteres. Digital billedstabilisering Efterhånden som zoomrækkevidden udvides, bliver det mere og mere vigtigt, at billedet stabiliseres. 500i-seriens algoritmer til billedstabilisering forhindrer, at kameraet ryster, og billederne bliver dermed udsædvanligt skarpe. Bosch opnår denne skarphed uden at gå på kompromis med kameraets følsomhed eller billededkvaliteten. Avanceret alarmstyring Dette nye fleksibilitetskoncept går langt videre end almindelig alarmhåndtering. I sin mest enkle form definerer en regel hvilke(t) input, der skal aktivere hvilke(t) output. I en mere kompleks form kan en regel programmeres til at kombinere input med særlige tastaturkommandoer for at udføre en domefunktion. Der er faktisk ingen grænser for hvilke kombinationer, der kan programmeres, så standarddomesoftwaren kan bruges til alle formål.

12 12 IP-fleksibilitet og integration maksimerer din investering Den nye modulbaserede Autodome kameraløsning anvender nu IP, så det er den perfekte kobling mellem traditionelle analoge systemer og digitale videosystemers avancerede fordele. Og til forskel fra andre IP-domes, har s IP-version ikke færre funktioner end de andre modeller. Behold de funktioner, du behøver, og få en forbedring af konnektiviteten og kommunikationen. -kameraer optager og lagrer billeder effektivt med MPEG-4-indkodning og komprimering, som også giver 4CIF-video i dvd-kvalitet med op til 30 billeder pr. sekund. Tri-streaming, regulering af båndbredde og multicasting-funktioner giver den bedste billedkvalitet og -opløsning, og udnytter samtidigt kapaciteten for båndbredde og lagring. giver ægte hybrid-konnektivitet til de kunder, der ikke er klar til at gå helt over til IP. Da IP- og analoge formater understøttes samtidigt, kan du gå over til IP på dine betingelser med. Din betragtelige investering i analoge teknologier er fuldt beskyttet, når du beslutter din IP-migreringsstrategi. Du kan derfor flytte til IP i dit eget tempo - på én gang eller ét kamera ad gangen. I stedet for at tvinge dig til at vælge den ene eller den anden, giver vi dig begge teknologier. Den modulbaserede Autodome kameraløsning maksimerer også din investering, da det nemt kan integreres med hele rækken af overvågningsprodukter fra Bosch, inklusive Allegiant krydsfelter, DiBos og Divar digitale optagere, samt det IP-baserede VIDOS videostyringssystem. Da du kan kombinere elementer fra hele udvalget af produkter fra Bosch, får du én pålidelig producent, som giver dig et integreret videoovervågningssystem med lavt vedligeholdelsesbehov til alle anvendelsesområder.

13 13 IP-panorering/ vippe/zoom-kamera Dinion IPnetværkskameraer Panorering/vippe/ zoom-kamera Dinion Analoge kameraer Panorering/vippe/ zoom-kamera RAID-5 Lagerarray Dinion Analoge kameraer VideoJet-indkoder m/lokal optagelse IP-panorering/ vippe/zoom-kamera Dinion IP-kameraer DiBos Digital videooptager NETVÆRK Lokal analog skærm Panorering/vippe/ zoom-kamera VIP-serien Indkoder Satellit-dekoder DiBos IP-recorder VIP-serien Dekoder Allegiant Krydsfelt VIDOS Brugerkonsol til videostyring Analog skærm DiBos Modtager-brugerkonsol Allegiant tastatur VASA brugerkonsol Autodome modulbaseret kameraløsning er let at integrere med andre analoge og IP-overvågningsprodukter fra Bosch.

14 14 En løsning, som kun Bosch kan lave den Der er ingen, der har mere erfaring med videoovervågning end Bosch - vores rødder går tilbage til skabelsen af branchen. Vi introducerede et af de første integrerede panorering/vippe/zoom-kameraer for mere end et årti siden, og vi har udbygget teknologien lige siden. Vi skabte den første med intern teknologi til automatisk sporing, og nu har vi skabt den første modulopbyggede domekameraplatform. Bosch er branchens førende, med tusindvis af systemer monteret over hele verden. Faktisk anvender fire af verdens fem største lufthavne -overvågning, lige som offentlige transportcentre, regeringsbygninger, storcentre, kasinoer, fængsler, banker, butikker og mange andre. Navnet Bosch er synonymt med kvalitet over hele verden.

15 15

16 Traditionen tro kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch Security Systems tilbyder et stort udvalg af brand- og indbrudsalarmer, videoovervågnings- og kommunikationssystemer samt komponenter til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til et hvilket som helst formål. Vi er den bedste globale leverandør af innovativ teknologi, der er bakket op af det højeste serviceog supportniveau. Vælg Bosch, hvis du har brug for løsninger, du kan stole på. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til dk.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2007 Trykt i Holland Ret til ændringer forbeholdes VS-FP-da-01_F01U518300_02

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer

Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer Om overvågning Et komplet udvalg af IP-kameraer 2 Et komplet udvalg af IP-kameraer Hvorfor vælge noget andet end det bedste til din netværksbaserede videoovervågningsløsning? FlexiDome IP perfekt designede

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

AutoDome Moduler og tilbehør

AutoDome Moduler og tilbehør ITV AutoDome Moduler og tilbehør AutoDome Moduler og tilbehør Udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter og kommunikationsmoduler Analoge og hybride (analog/ip) kommunikationsmoduler 24 VAC, 120 VAC og

Læs mere

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne

FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder. Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne FlexiDome kameraer Perfekte billeder alle steder Bosch FlexiDome løsninger med Dinion kameraets ydeevne Ingen opave er for krævende Tror du, at din opgave er for krævende for et dome-kamera? Så kan du

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem

AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem ITV AutoDome 500i-serien Intelligent PTZ-kamerasystem AutoDome 500i-serien Intelligent PTZkamerasystem Fuldt udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter, kommunikation og monteringer Valg mellem 540 TVL

Læs mere

G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer

G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer ITV G3A-seriens AutoDome-indendørssystemer G3A-seriens AutoDomeindendørssystemer Dag/nat, farve og sort/hvid versioner 26x (dag/nat) eller 18x optisk zoomrækkevidde +12x digital zoom Identitetsmaskering

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide

Divar. Løsningsoversigt. Divar application guide Divar Løsningsoversigt Bosch Divar application Divar Alsidig guide digital optager Bosch Divar Alsidig digital optager Divar er den alsidige digitale optager, der bringer digital videoovervågning inden

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) wlsn* 2-vejs trådløst netværk Den hurtige vej til mere pålidelig sikkerhed * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Hvad er wlsn? Det trådløse lokale sikerhedsnetværk wlsn

Læs mere

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed

Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed 2 Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem Den hurtige vej til sikkerhed Bosch Plena højttaleranlæg og talevarslingssystem

Læs mere

Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi

Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien Viser alle detaljer med 2X kamerateknologi En komplet serie af overvågningskameraer med faste kabinetter og faste domes 2 Kameraer fra Dinion- og FlexiDome-familien

Læs mere

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch

Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch Bosch bliver Extreme Produkter fra Extreme CCTV-gruppen fås nu hos Bosch 2 I Bosch bliver Extreme Integritet, innovation og ydeevne Bosch Security Systems' nylige anskaffelse af Extreme CCTV-gruppen, der

Læs mere

AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning

AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning ITV AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning AutoDome 200-serien bevægelig kameraløsning Billigt bevægeligt domekamera med høj hastighed Fuldt udskiftelige CPU'er, kameraer, kabinetter, kommunikation

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Nikon 1-systemkameraer er fantastiske til at fange livets mest flygtige øjeblikke. Nikon 1-kameraer med udskifteligt objektiv giver en ekstraordinær ydelse, imponerende

Læs mere

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP

Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP Bosch Video Management System Sikrer din fremtid med IP IP-sikkerhedsløsning sammensætter det hele Bosch Video Management System (VMS) administrerer al din IP og digitale video og lyd samt alle de sikkerhedsdata,

Læs mere

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning

AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning AEGIS illuminatorer fra Bosch Sikkerhedsbelysning 2 AEGIS illuminatorer AEGIS illuminatorer Sikkerhed og sikkerhedsbelysning Patentanmeldt teknologi med konstant belysning, kompenserer for LED-degradering

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE

BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE BRUGERVEJLEDNING UDENDØRS SIRENE Side 1 til den udendørssirene Introduktion Den udendørs sirene bruges som en ekstra sikkerhed, for at naboer kan høre og se, at der er gået en alarm og for at stresse en

Læs mere

10 tips til panorering og motiver i bevægelse

10 tips til panorering og motiver i bevægelse 10 tips til panorering og motiver i bevægelse Panorering er en effektiv måde at vise bevægelse i et foto. Det tilfører fotoet en masse dynamik, og gør dine fotos mere levende. Teknikken er ikke svær hvis

Læs mere

TVIP82900 Dette indendørs fiskeøje kamera har fuld HD opløsning på 1920 x 1080p pixels v/35 billeder pr. sekund. Kameraet har en synsvinkel på 186 grader og integreret bevægelses sensor, med mulighed for

Læs mere

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner

Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner Bekvem og sikker adgang med TCS hustelefoner TCS nye IMM-serie sætter fremtid 2 Funktionalitet og design TCS har med IMM-serien skabt en serie af moderne hustelefoner med et flot, kompakt og diskret design

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter

Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter Bosch modulære lofthøjttalere Den intelligente lydløsning til alle lofter 2 Modulær lofthøjttaler Udviklet med tanke på installatøren Perfekt til næsten alle loftstyper Innovativt modulbaseret arkitektur

Læs mere

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com

TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com 8 TAGARNO AS Sandøvej 4 8700 Horsens Danmark Tel: +45 7625 1111 Mail: mail@tagarno.com TAGARNO 2 Hurtig billedtagning Split screen funktion Forstørrelse op til 320x Nem højdejustering SD-kort ESD Security

Læs mere

AutoDome 100-serien Fast kamerasystem

AutoDome 100-serien Fast kamerasystem CCTV AutoDome 100-serien Fast kamerasystem AutoDome 100-serien Fast kamerasystem www.boschsecurity.dk Boschs AutoDome modulbaseret kameraløsning er et revolutionerende nyt koncept inden for domekameraer.

Læs mere

QosmioEngine Avanceret videobehandling

QosmioEngine Avanceret videobehandling QosmioEngine Avanceret videobehandling Qosmio forener videofunktionerne af høj kvalitet fra QosmioEngine og QosmioPlayer, Harman Kardon højttalere og SRS TruSurround XT surroundsound, digitale afspilningsog

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

NYHED! Gyptone Quattro 70

NYHED! Gyptone Quattro 70 NYHED! Akustiske lofter og vægge med fine perforeringer NYHED! Rene, lyse overflader med behagelig lyd Skab æstetiske omgivelser med et behageligt lydmiljø. Den nye serie gør det muligt at designe rum

Læs mere

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik

SORTIMENTSÆSKER. Orden og overblik SORTIMENTSÆSKER Orden og overblik 2 Boxxser raaco sortimentsæsker... orden og overblik raacos æskesortiment er skabt til dig, som er bevidst om glæden ved systematik, der giver overblik. De praktiske æsker

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold

GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold GOLIATH 250/250 + Lampen til alle formål og forhold Til din oplysning Nu blænder JO-EL op for en ny arbejdslampe i Goliath-serien. Goliath 250-serien leverer lys i særklasse, den er robust, sikker, økonomisk

Læs mere

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet LK IHC Net Det fleksible netværk til hjemmet Ét samlet netværk i hjemmet LK IHC Net er et fleksibelt multimedienetværk til din bolig. Med IHC Net kan du frit distribuere data-, telefon- eller radio-/tv-signaler

Læs mere

PRS-seriens kuppelformede trykkamerahuse til udendørs brug

PRS-seriens kuppelformede trykkamerahuse til udendørs brug ITV PRS-seriens kuppelformede trykkamerahuse til udendørs brug PRS-seriens kuppelformede trykkamerahuse til udendørs brug Maksimal beskyttelse mod støv, smog, saltluft, fugtighed, osv. Opfylder IP67 og

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM

PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM www.lda-audio.dk PUBLIC ADDRESS, BAGGRUNDS MUSIK OG TALEVARSLINGS SYSTEM HVEM SAGDE LILLE ONE er et komplet EN 54-16 certificeret public address, baggrundsmusik og talevarslingssystem der inkluderer en

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet

LK IHC Net. Det fleksible netværk til hjemmet LK IHC Net Det fleksible netværk til hjemmet Ét samlet netværk i hjemmet LK IHC Net er et fleksibelt multimedienetværk til din bolig. Med IHC Net kan du frit distribuere data-, telefon- eller radio-/tv-signaler

Læs mere

Universelle LCD farvefladskærme

Universelle LCD farvefladskærme ITV Universelle LCD farvefladskærme Universelle LCD farvefladskærme Understøtter opløsning på 1280 x 1024 1,3 megapixel (UML 190 90 og UML 170 90) eller opløsning på 1024 x 764 (UML 150 90) Maksimal lysstyrke

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01

PRESSEMEDDELELSE. Makroforsatsen MCON-P01. Vidvinkelforsatsen WCON-P01. PENPAL kommunikation. Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 PRESSEMEDDELELSE Makroforsatsen MCON-P01 Fiskeøjeforsatsen FCON-P01 Vidvinkelforsatsen WCON-P01 PENPAL kommunikation E-PL2 E-PL2 byder på utrolig nem fotografering med en fremragende billedkvalitet og

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Innovation for system integration

Innovation for system integration Innovation for system integration PERFORMANCE MADE SMARTER PR backplane En brugervenlig og pålidelig monteringsløsning mellem DCS/PLC/SIS systemet og Ex barrierer /signalisolatorer TEMPERATUR EX BARRIERER

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Professional Series Indbrudsdetektorer

Professional Series Indbrudsdetektorer 1 Professional Series Indbrudsdetektorer Ved hvornår alarmen skal lyde, og hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering 2 Den revolutionerende Sensor Data Fu Mens andre

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor

Drevet af den nyeste Dyson digitale motor Den har taget syv år at udvikle, men nu har vi opnået noget helt revolutionerende inden for motordesign en af verdens mindste, fuldt integrerede 1600 W motorer. Det var bare begyndelsen for vores nyeste

Læs mere

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner.

Det er nødvendigt for brugeren at læse, forstå og følge vejledningens instruktioner. Tams Elektronik LD-G-3 / LD-W-3 (1) Lokomotivdekoder LD-G-3 / LD-W-3 i Märklin-Motorola format Denne oversættelse omfatter monterings- og anvendelsesvejledningerne til LD-G-3 / LD-W-3 dekoderen. Den originale

Læs mere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere

IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP & GPRS IP (+ GPRS) transceivere IP/GPRS serie IP ER FREMTIDEN FRA ANALOG TIL DIGITAL Den perfekte løsning i enhver situation Transmission af alarminformation via IP at slutbruger er nødt til at udskifte

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt

CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1. CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt CCS 1000 D digitalt konferencesystem 1 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Kompakt, men alsidigt 2 CCS 1000 D digitalt konferencesystem Beregnet til plug-and-play, brugervenlige og yderst produktive møder

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Fluke ScopeMeter 190 serien

Fluke ScopeMeter 190 serien Fluke ScopeMeter 190 serien ScopeMeter 190 serien : Al denne kraft lige ved hånden! ScopeMeter 190C og 190B serierne har egenskaber, som man normalt kun finder i de bedste bordoscilloskoper. De byder på

Læs mere

Computerens anatomi. Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem.

Computerens anatomi. Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem. Computerens anatomi Computeren består af mange forskellige dele, i denne opgave vil vi forklare lidt om de vigtigste af dem. Motherboard: Motherboardet, er computerens skelet, det er her alle andre ting

Læs mere

Betjeningsvejledning. Farvekamera til indbygningsdørstation 1265..

Betjeningsvejledning. Farvekamera til indbygningsdørstation 1265.. Betjeningsvejledning Farvekamera til indbygningsdørstation 1265.. Produktbeskrivelse Farvekameraet er en del af Giras dørkommunikationssystem og anvendes til udvidelse af indbygningsdørstationen. Farvekameraet

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

The Battery Replacement Programme

The Battery Replacement Programme Vores vision Gør batteriskift nemmere for vores kunder...din fremtid Nye kunder, bedre indtjening og udvikling i takt med markedet Synergy Battery Replacement Programme The Battery Replacement Programme

Læs mere

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring

Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring Bosch Plena Easy Line højttaleranlæg Nem lydstyring 2 Plena Easy Line højttaleranlæg Den praktiske vej til høj kvalitet i højttaleranlæg Brugervenlig med zonemærkning og indstillingsindikatorer Smart equalizer

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT

INDHOLD 2-RØRS AUTOMATISK SKIFTESYSTEM TIL GULVVARME/KØLING GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT INDHOLD 4 5 6 7 8 9 10 GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT GULVVARMESYSTEM MED KONDENSKEDEL OG TRÅDLØST RELÆ KOMBINERET GULVVARME- OG RADIATOR- SYSTEM MED KONDENSKEDEL OG BLANDESHUNT MAKSIMUMKONFIGURATION

Læs mere

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave

Bilsæt CK-10 Brugervejledning. 9233638, 1. udgave Bilsæt CK-10 Brugervejledning 9233638, 1. udgave OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer som eneansvarlige, at produktet HF-7-bilsæt er i overensstemmelse med bestemmelserne i følgende

Læs mere

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen!

El-komponenter og kapslinger. Glasfiberskabe. Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe Klik-skru-færdig -så har du 5 minutter ekstra til kaffepausen! Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust

Læs mere

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler

AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg. Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler AlphaVision ML Hybrid alarmanlæg Grundlaget for en pålidelig sikring af Deres hus, virksomhed eller lokaler Fleksible sikkerhedsløsninger Fra beboelse til erhverv. AlphaVision ML alarmanlæg tilbyder, med

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS

EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS EF-S18-135mm f/3.5-5.6 IS DEN Brugsvejledning Tak fordi du har købt et Canon produkt. Canon EF-S18-135mm f/3,5-5,6 IS objektivet er et high-performance zoomobjektiv med en stor forstørrelsesevne, der er

Læs mere

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Temperaturprocesværdier. ved et øjekast. 7501 Feltmonteret HART-temperaturtransmitter med display og optiske knapper PERFORMANCE MADE SMARTER

Temperaturprocesværdier. ved et øjekast. 7501 Feltmonteret HART-temperaturtransmitter med display og optiske knapper PERFORMANCE MADE SMARTER Temperaturprocesværdier ved et øjekast PERFORMANCE MADE SMARTER COMMUNIC AT I ON F OUND AT I O N TEMPERATUR EX-BARRIERER KOMMUNIKATIONSINTERFACES MULTIFUNKTIONEL ISOLATION DISPLAYS 7501 Feltmonteret HART-temperaturtransmitter

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig

Professional Products.... produktiviteten er mere end synlig Professional Products... produktiviteten er mere end synlig Produktivitet Professionel rengøring udføres af men -nesker, der har høje krav til produktivi- tet. Der er et konstant omkostnings-pres, som

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Levende detaljer til dit hjem

Levende detaljer til dit hjem Gode rum Levende detaljer til dit hjem Paneler Trægulve 2016/2017 www.moelven.dk Træ en del af naturen Tag et stykke af naturen, og skab nye, gode rum med et levende materiale. Interiørprodukter i massivt

Læs mere

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads.

For at en virksomheds hovedformål og drift kan fungere optimalt, er der en lang række af underliggende servicefunktioner der skal være på plads. Team Mobbis +45 3325 5858 www.mobbis.com info@mobbis.com ALARMS MANAGER HVORFOR ANSKAFFE ALARMS MANAGER? Alle virksomheders eksistensgrundlag er deres kunder. Dette uanset hvilken type virksomhed vi taler

Læs mere

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige

Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige Sådan skal robotter være Enkle Fleksible Billige 195 TILBAGEBETALINGSTID DAGE GENNEMSNITLIG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: www.universal-robots.dk/dk/produkter-1.aspx Robotter endelig indenfor din rækkevidde

Læs mere

En ny, bæredygtig måde at se på belysning

En ny, bæredygtig måde at se på belysning itza Trodser tiden En ny, bæredygtig måde at se på belysning Udviklet til LED, udstyret med den sidste nye afskærmningsteknologi, og med en optimeret konstruktion har Itza en levetid på 80.000 timer. Derfor

Læs mere

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo

Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden. Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo Bosch IP En introduktion til IP-teknologi og videoovervågning i fremtiden Bosch IP Produktvejledning til Netværksvideo 2 3 Udviklingen indenfor videoteknologi er blevet drevet af tre hovedkrav. Det første

Læs mere

discovery evo Alsidighedens mester

discovery evo Alsidighedens mester discovery evo Alsidighedens mester Der findes en Discovery Evo til ethvert formål. Da vi lancerede Discovery, var tanken helt ny. Et skarpt, enkelt og brugervenligt koncept, hvor et enkelt armatur opfylder

Læs mere

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE

Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE Teknisk systemhåndbog kompakttavler AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Den originale med globale godkendelser er på lager. Mange praktiske dimensioner og funktionelt systemtilbehør til alle anvendelsesområder gør

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Elektronik-04 kom og besøg os!

Elektronik-04 kom og besøg os! SIDE 3 SIDE 4 SIDE 5 SIDE 7 Kortmagasiner og ventilation Stilrene kabinetter D-sub til industrimiljø PCB-komponenter til bly-fri lodning TIDSSKRIFT OM ELEKTRONIK OG EL-TEKNIK / NR. 5 Elektronik-04 kom

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere