Udvalgsarbejde. - En grundsten i institutionerne Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udvalgsarbejde. - En grundsten i institutionerne Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue!"

Transkript

1 Udvalgsarbejde - En grundsten i institutionerne Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue!

2 Ny struktur for udvalgsarbejde for Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue Skoleåret 2014/2015 Udviklingen på Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue stiller nye krav til vores struktur for arbejdsudvalgene. Vi er med årene blevet større og større og dækker nu over både vuggestue, børnehave, skole og SFO. Dermed har de opgaver, der skal løftes og løses ændret karakter. Samtidigt oplever vi i bestyrelsen ind imellem en tendens til, at der til tider kan være manglende engagement og deltagelse i nogle af de opgaver, der følger med som friskoleforældre. Det er ikke vores opfattelse, at der er tale om ond vilje, men mere om, at vi er nået ind i en naturlig fase, hvor det kan være nødvendigt med at opfriske visse spilleregler. I en arbejdsgruppe har vi derfor set på, hvordan vi kan tilpasse udvalgene til den udvikling, vores institutioner har gennemgået. Vi er nået frem til, at det i mange tilfælde vil være mere optimalt med mindre og mere funktionsopdelte grupper i de forskellige udvalg. Det vil have den forde,l at det for den enkelte gruppe er mere overskueligt, hvilke opgaver, der skal løses. Samtidig vil den mindre gruppe have lettere ved at koordinere, hvornår opgaver udføres, idet færre mennesker skal samles på samme tidspunkt.

3 Vi har generelt for udvalgsarbejdet fire overordnede ønsker: Alle skal bidrage til de fælles opgaver vi har, for kun herved løfter vi i fælles flok. Langsø Friskole, Børnehus og Vuggestue er alle baseret på frivillige kræfter. Hvis ikke alle forældre bidrager til fællesskabet i det omfang, der er muligt, vil der med tiden ske en nedslidning af Tordensskjolds soldater. Det ønsker bestyrelsen at imødegå og har derfor stort fokus på f.eks. udvalgsarbejdet i den kommende tid. Vi vil have mere systematik i forhold den løbende opgaveudførsel, så personalet m.fl. kan regne med at få opgaver udført inden for en fast tidshorisont og herved ikke behøver at gribe til alternative løsninger. Det er tanken, at der for alle arbejdsudvalg i starten af skoleåret udarbejdes en årsplan, så man får et overblik over, hvornår de enkelte udvalgsmedlemmer skal i spil i forhold til løsning af diverse udvalgsopgaver. Der skal være en fast procedure for, hvordan og hvornår info om opgaver skal tilgå arbejdsudvalgene. Derfor arbejdes der på udformning af arbejdssedler der tilpasses de enkelte arbejdsudvalg og underudvalg. Arbejdssedlerne kan personalet m.fl. udfylde, når der er konkrete opgaver til løsning af de enkelte arbejdsudvalg. Arbejdssedlerne skal tilgå den overordnede tovholder for arbejdsudvalget, Tovholderen fordeler så opgaverne videre til den eller de medlemmer, der ifølge årsplanen skal varetage opgaver i den givne måned, hvor opgaven skal løses. Når opgaven er løst, skal der gives en tilbagemelding til tovholderen, der på den måde kan danne sig et overblik over udvalgets arbejde. Bestyrelsen vil gerne med jævne mellemrum have tilbagemeldinger omkring udvalgenes arbejde for at kunne danne sit et overblik over rigets status. Struktur på opgaver til de fælles årlige arbejdsdage, så tid og ressourcer bruges bedst muligt. For at opnå mest muligt på de fælles årlige arbejdsdage, er der brug for en vis form for overblik og planlægning. Derfor er det målet, at opgaver, der ønskes løst på disse arbejdsdage i god tid forinden indberettes på opgavesedler. Dette med en beskrivelse af, hvilke opgaver, der ønskes løst, mål, størrelse og placering m.v. samt hvilke materialer, der evt. skal indkøbes/bruges. Dette for at tovholdere og bestyrelse kan danne sig et overblik på forhånd, og evt. lave en prioritering af opgaverne, såfremt omfanget eller økonomien nødvendiggør dette. På denne måde bliver det også muligt for tovholdene at melde ud til udvalgsmedlemmerne, hvilket værktøj og udstyr der evt. bliver brug for, at de medbringer til arbejdsdagen.

4 Fremtidig udvalgsopdeling og underopdeling i arbejdsgrupper: Alle udvalg er tilknyttet en bestyrelsesrepræsentant, der er bindeledet mellem udvalget og bestyrelsen. Der udpeges ligeledes en Tovholder i alle udvalg, der har det overordnede overblik over udvalgets opgaver og pligter. Tovholder fordeler de faste og de indkomne ad hoc opgaver på udvalget medlemmer. Som hjælp til dette anbefales det, at man udarbejder en årsplan for hvert udvalg i starten af hvert skoleår, når de nye arbejdsudvalg er lavet. De to opgaver må gerne varetages af den samme person, men det er absolut ikke et krav. Rengøringsudvalget: 1. Skolegruppe (4 pers.) 2. Bortskaffelse af pap, papir og storskrald m.v. (1pers.) 3. Børnehavegruppe (4pers.) 4. Vuggestuegruppe (2pers.) 5. Vinduer udvendig (2pers.) 6. Produktionskøkken (4pers.) Områdeudvalget: 1. Det grønne udvalg (2pers.) 2. Renholdelsesudvalget (2 pers.) 3. Legepladsudvalget (2pers.) 4. Vedligeholdelsesudvalg (2pers.) Bygningsudvalget: 1. El-gruppe (2 pers.) 2. Udvendig bygningsvedligeholdelse (4 pers.) 3. Skole - indvendig vedligeholdelse (3pers.) 4. Børnehave og vuggestue - indvendig vedligeholdelse (3 pers.) Arrangementsudvalget: 1. Skole forplejning (4 pers.) 2. Børnehave og vuggestue forplejning (4 pers.) 3. Aktivitetsudvikling/planlægning (2 pers)

5 Rengøringsudvalget Bestyrelsesrepræsentant: Navn + tlf. + mail Tovholder: Navn + tlf. + mail Arbejdsopgaver for rengøringsudvalget: 1. Skolegruppe (4 pers.) Vinduer indvendigt Køkken i klasse Computere Døre Radiatorer Fodlister støvsuges Ad hoc opgaver på bestilling. Alle opgaver udføres ca. 4 gange om året gruppen skal som udgangspunkt repræsenteres på skolen hver måned. 2. Bortskaffelse af pap, papir og storskrald m.v. (1 pers.) Bortskaffelse af pap og papir køres til papirindsamling i maskinhallen på Hobrovej Renholdelse af skolens genbrugsområde ved gymnastiksalen fejning m.v. Bortkørsel af div. storskrald efter aftale Opgaven udføres hver måned og efter behov. 3. Børnehavegruppen (4pers.) Vinduer indvendigt Køkken Radiatorer Lamper Stole + borde Reoler Ad hoc på bestilling.

6 Alle opgaver udføres ca. 4 gange om året gruppen skal som udgangspunkt repræsenteres på skolen hver måned. 4. Vuggestuegruppen(2pers.) Vinduer indvendigt Køkken Radiatorer Lamper Stole + borde Reoler Ad hoc på bestilling. Alle opgaver udføres ca. 4 gange om året gruppen skal som udgangspunkt repræsenteres på skolen hver måned. 5. Vinduer udvendigt (2pers.) Skolen Børnehuset Alle opgaver udføres ca. 3-4 gange om året 6. Produktionskøkken(4pers.) Skabe og skuffer Fodlister Køleskabe + frysere Vinduer indvendigt Emhætte Ad hoc på bestilling. Alle opgaver udføres som udgangspunkt hver måned.

7 Faste arbejdsopgaver for hele udvalget på fælles arbejdsdage: Opgaver der kun skal udføres 1 gang om året og som vil blive placeret på vores fælles arbejdsdage: Forår: Persienner i børnehuset Hovedrengøring i musik (alle instrumenter tørres af, støvsugning og gulvvask) Alle biblioteksbøger støvsuges samt reolerne vaskes af Efterår: Billedkunst - vægge, stole og borde vaskes af i grundrens og gulvet støvsuges og vaskes Gymnastiksal - hovedrengøring Procedure for bestilling af ad hoc opgaver: Alle opgaver som man ønsker udvalget skal tage hånd om skal bestilles gennem tovholder senest d. 7 i måneden. Opgaveseddel udfyldes bedst muligt og med bedst mulig beskrivelse af den/de opgaver der ønskes løst. Opgaven kan så forventes udført inden udgangen af måneden. Når månedens opgaver er udført skal de ansvarlige give tilbagemelding til tovholder. I forhold til rengøring af produktionskøkkenet, vil der kunne være kontrolskemaer, der skal udfyldes og evt. underskrives af de ansvarlige.

8 Områdeudvalget Bestyrelsesrepræsentant: Navn + tlf. + mail Tovholder: Navn + tlf. + mail Arbejdsopgaver for område udvalget: 1. Det grønne udvalg (2 pers.) Hækklipning 1-2 gange årligt efter behov Græsklipning klippes ugentligt i vækstperioden ellers efter behov Kantklipning trimmes efter behov 2. Renholdelsesudvalget (2 pers.) Lugning og evt. ukrudtsbrænding - månedligt Fejning af flisearealer og skolegård for sand og blade mm. - månedligt 3. Legepladsudvalget (3 pers.) Månedlig sikkerhedskontrol af legeplads og udfyldelse af kontrolskema Vedligeholdelse og efterspænding af legeredskaber halvårligt og efter behov Vedligeholdelse og efterspænding af cykler og Gokarts m.v. halvårligt og efter behov Vedligeholdelse af bord/bænke sæt. Herunder efterspænding, slibning og oliering/maling efter behov. Vedligeholdelse og reparation af Multibane efter behov 4. Vedligeholdelsesudvalg (2 pers.) Rensning af brønde for sand - halvårligt Rensning og vedligehold af tagrender og nedløb - halvårligt

9 Større arbejdsopgaver varetages af hele udvalget på fælles arbejdsdage: F.eks. opgaver såsom at beklæde højen, male, udskiftning af sand, beskæring af træer, udvikling af området bag gymnastiksalen osv. planlægges til de fælles arbejdsdage. Procedure for bestilling af ad hoc opgaver: Alle opgaver som man ønsker udvalget skal tage hånd om skal bestilles gennem tovholder senest d. 7 i måneden. Opgaveseddel udfyldes bedst muligt og med bedst mulig beskrivelse af den/de opgaver der ønskes løst. Opgaven kan så forventes udført inden udgangen af måneden. Når månedens opgaver er udført skal de ansvarlige give tilbagemelding til tovholder.

10 Bygningsudvalget Bestyrelsesrepræsentant: Navn + tlf. + mail Tovholder: Navn + tlf. + mail Arbejdsopgaver for bygningsudvalget: 1. El-gruppen (2 pers.) Skift af pærer Ophængning af lamper Reparation af el dåser mv. Gruppen repræsenteres på skole og i børnehus månedligt for varetagelse af diverse bestilte ad hoc opgaver. 2. Udvendig bygnings vedligeholdelse (3 pers.) Gruppen repræsenteres på skole og i børnehus månedligt for varetagelse af diverse bestilte ad hoc opgaver. 3. Skole - indvendig vedligeholdelse (3pers.) Efterspænding af borde og stole m.v. Gruppen repræsenteres på skole og i børnehus månedligt for varetagelse af diverse bestilte ad hoc opgaver. 4. Børnehave og vuggestue - indvendig vedligeholdelse (3 pers.) Efterspænding af borde og stole m.v. Gruppen repræsenteres på skole og i børnehus månedligt for varetagelse af diverse bestilte ad hoc opgaver.

11 Større arbejdsopgaver varetages af hele udvalget på fælles arbejdsdage. F.eks. arbejdsopgaver i forbindelse med nye projekter så som soveskur til vuggestue m.v. Der må påregnes større arbejdsmænger i forbindelse med udførelse af specifikke projekter, også uden for de to årlige fælles arbejdsdage på tværs af alle udvalg, mens der i andre perioder vil være væsentligt mindre at lave. Disse projektopgaver vil kunne involvere alle underudvalg hvis tovholderen vurderer at dette er nødvendligt. Procedure for bestilling af ad hoc opgaver: Alle opgaver som man ønsker udvalget skal tage hånd om skal bestilles gennem tovholder senest d. 7 i måneden. Opgaveseddel udfyldes bedst muligt og med bedst mulig beskrivelse af den/de opgaver der ønskes løst. Opgaven kan så forventes udført inden udgangen af måneden. Når månedens opgaver er udført skal de ansvarlige give tilbagemelding til tovholder.

12 Arrangementsudvalget Bestyrelsesrepræsentant: Navn + tlf. + mail Tovholder: Navn + tlf. + mail Arbejdsopgaver for arrangementsudvalget: 1. Skole forplejningsudvalg (4 pers.) Ansvarlig for forplejning til arrangementer i skole Medansvarlig i forhold til forplejning til arrangementer på tværs af institutionerne Forplejning til fælles arbejdsdage Ad hoc opgaver 2. Børnehave og vuggestue forplejningsudvalg (4 pers.) Ansvarlig for forplejning til arrangementer i vuggestue og børnehave Medansvarlig i forhold til forplejning til arrangementer på tværs af institutionerne Forplejning til fælles arbejdsdage Ad hoc opgaver 3. Aktivitetsudvalg (2 pers) Udvalg ansvarlig for planlægning af aktiviteter med henblik på at skaffe økonomiske midler til skolen eller afholde aktiviteter, der er med til at fremme det sociale sammenhold omkring skole og børnehus. Det kunne f.eks. være høstmarked, forårsfest, sodavandsdiskotek, koncerter mv. Bistå forplejningsudvalg med diverse opgaver

13 Større arbejdsopgaver varetages af hele udvalget i fællesskab. Ved afvikling af større arrangementer hjælper alle tre underudvalg hinanden med at varetage de opgaver der falder ind under arrangementsudvalget. Det er f.eks.: Bagning af kage/brød og anden forplejning til arrangementer Opstilling af borde og stole evt. i samarbejde med skolen Salg af øl og vand Kaffebrygning og salg af kaffe og kage når dette ikke varetages af eleverne selv Opsætning af telt eller andet i forbindelse med evt. nye fremtidige arrangementer og tiltag til gavn for institutionen Ved de fælles årlige arbejdsdage forventes det fra bestyrelsens side, at man selv i udvalget vurderer hvor mange personer der er brug for i forbindelse med forplejning til deltagerne på dagen. Resten at udvalgsmedlemmerne byder ind med deres hjælp på nogle af de mange andre arbejdsopgaver der skal udføres på de fælles årlige arbejdsdage. Der er brug for alle hænder, og jo flere opgaver der løse på de årlige arbejdsdage jo mindre er de opgaver der ellers skal løses i løbet af året. Procedure for bestilling af forplejning til arrangementer: Planlagte arrangementer meddeles til tovholder hurtigst muligt og i så god tid som muligt. Bestillingsseddel udfyldes og afleveres til tovholder med beskrivelse af det som man ønsker udvalgets hjælp til. Tovholder kontakter efterfølgende udpeget tovholder for det forplejningsudvalg der skal varetage den aktuelle opgave. Udgifter til bagværk m.m. kan selvfølgelig refunderes ved aflevering af kvitteringer til skolens kontor.

Giv en hånd til 2014-2015

Giv en hånd til 2014-2015 Giv en hånd til 2014-2015 1 Kære forælder! Du sidder nu med en beskrivelse af nogle af de mere håndgribelige opgaver, der følger med ved at være friskoleforælder. Folderen er blevet til i et samarbejde

Læs mere

Lærerværelse:Emma Nielsen

Lærerværelse:Emma Nielsen Lærerværelse:Emma Nielsen Lister i vinduer tørres af Lamper og el lister tørres af Reol tømmes og tørres af (vask gulv under) Borde tørres af Computer tørres af Pudse vinduer indvendigt Fod lister tørres

Læs mere

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole Udvalg Udvalg på Mammen Friskole Bygnings og ude udvalg At gennemgå skolens bygninger, inventar og udenomsarealer en gang årligt, for at sikre, at skolen holdes i en pæn og velholdt stand. Igangsætte energibesparende

Læs mere

Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af opgaven og skolens forventninger til jer desangående.

Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af opgaven og skolens forventninger til jer desangående. Kære klasserødder i børnehaveklassen Her er jeres arbejdsområde for dette skoleår med en lidt nærmere beskrivelse af UDEGRUPPE Jeres klasses forældre står for hjælp til vedligeholdelse af skolens udearealer

Læs mere

Landdistriktsrådet Brønderslev Kommune 14. november 2016

Landdistriktsrådet Brønderslev Kommune 14. november 2016 Landdistriktsrådet Brønderslev Kommune 14. november 2016 Frederikshavn Kommunes erfaringer med landsbypedelordning Anders Andersen Projekt- og Integrationsafdelingen Projektbeskrivelse Indledning I en

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Klargøring af mål og net

Klargøring af mål og net Klargøring af mål og net Anlægsudvalg 2 Formål: Klargøring, vedligeholdelse og rengøring af Hammel Stadion Udarbejdet af : 4 4 Tjek af mål og net - evt. udskiftning af net Sættes ud på baner forår Sættes

Læs mere

Ejendomsfunktionær ARBEJDSOPGAVER MAND. TIRSD. ONS. TORSD. FRED. E.B. MÅNED 1/4 ÅR 1/2 ÅR ÅR. Dagrenovation x x x

Ejendomsfunktionær ARBEJDSOPGAVER MAND. TIRSD. ONS. TORSD. FRED. E.B. MÅNED 1/4 ÅR 1/2 ÅR ÅR. Dagrenovation x x x Dagrenovation Evt. ændringer helligdage Opstart kl. 8.00 Containervask Eternt firma Genbrugsgård Grønne affaldsspande Tømning aviser Storskrald Renholdelse Skralderum Indgangsparti Trapper/kældertrappe

Læs mere

Trinvis planlægning af afhjælpningsforanstaltninger

Trinvis planlægning af afhjælpningsforanstaltninger Trinvis planlægning af afhjælpningsforanstaltninger / Jesper Jørgensen 24. november 2011 Sorø Fynsplan Skoler Er bygget i perioden 1960érne og frem til i hvertfald 1977 Betonelementbyggeri Foreskrevet

Læs mere

Ejendomsfunktionær. Ejendomsfunktionær

Ejendomsfunktionær. Ejendomsfunktionær ARBEJDSOPGAVER MAND. TIRSD. ONS. TORSD. FRED. E.B. MÅNED 1/4 ÅR 1/2 ÅR ÅR Dagrenovation Evt. ændringer helligdage Dagrenovation Containervask Genbrugsgård Grønne affaldsspande Tømning aviser Storskrald

Læs mere

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014)

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014) Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: Oktober 2014) Alle udvalg er underlagt bestyrelsen, som udstikker de overordnede samt de økonomiske rammer, der er lagt inden for friskolen

Læs mere

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder

TEKNISK KRAVSPECIFIKATION SKOLE. Programkoder Rengøringsservice på skoler og SFO mv. i skal udføres i henhold til nedenstående kvalitetsbeskrivelser i form af rengøringssystemet programmeret rengøring. Hvert enkelt lokale er tildelt et program i form

Læs mere

Beskrivelse af diverse udvalg og arbejdsweekender

Beskrivelse af diverse udvalg og arbejdsweekender Beskrivelse af diverse udvalg og arbejdsweekender Kultur- og aktivitetsudvalg, fælles for børnehaven og skolen Markedsdagsudvalget, herunder også bord/bænkeudvalget Madudvalg til forældrefest, d. 4. marts,

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering Udarbejdet af 8.B 2006 OBS1:Skolens tilføjelser eller kommentarer til elevernes forslag til handleplan vil stå efter hvert punkt i kursiv. Vurderingsskema for den Psykiske arbejdmiljø

Læs mere

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole

Udvalg. Udvalg på Mammen Friskole Udvalg Udvalg på Mammen Friskole Bygnings og ude udvalg At gennemgå skolens bygninger, inventar og udenomsarealer en gang årligt, for at sikre, at skolen holdes i en pæn og velholdt stand. Igangsætte energibesparende

Læs mere

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017)

Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017) Friskolen i Lemmings Udvalg, beskrivelse af kommissorier: (redigeret: September 2017) Alle udvalg er underlagt bestyrelsen, som udstikker de overordnede samt de økonomiske rammer, der er lagt inden for

Læs mere

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus

Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Forældrerådsarbejde i Thorsager Skole og Børnehus Kære forældreråd Børn er sociale i fællesskaber, hvis de voksne er det. Sammenhold omkring børnene giver sammenhold mellem børnene, og fællesskabet blandt

Læs mere

Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Besluttet af: Afdelingsbestyrelsen Bispeparken Den 26. januar 2016 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse

Læs mere

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober 2013 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde

Læs mere

1. ARBEJDSPLADSVURDERING MED FOKUS PÅ FARER FOR ULYKKER

1. ARBEJDSPLADSVURDERING MED FOKUS PÅ FARER FOR ULYKKER BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR CASA Præsentation af 1. ARBEJDSPLADSVURDERING MED FOKUS PÅ FARER FOR ULYKKER Når I alligevel skal lave en ArbejdsPladsVurdering (APV),

Læs mere

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Dommerparken 1-31 Servicekoncept Besluttet af bestyrelsen 2013 1 Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 30% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 29% Hovedområde

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle Judo- og Ju-Jitsu klubber under DJU har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med unionens udviklingskonsulent Karina Sørensen. Et klubudviklingsprojekt

Læs mere

Afdeling Servicekoncept

Afdeling Servicekoncept Afdeling 0105 Servicekoncept Besluttet af Søren Østergaard / Henrik Tønnersen Den 21. november 2013 Hovedområde 5 Administrativt arbejde 14% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 13% Hovedområde 4

Læs mere

Klubudviklingsprojekter

Klubudviklingsprojekter Klubudviklingsprojekter Alle klubber i Dansk Styrkeløft Forbund har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt med forbundets udviklingskonsulent. Formålet med aktiviteterne er at styrke klubben på

Læs mere

Rengøringsvejledning for forældrerengøring. - mindre kan også gøre det..!

Rengøringsvejledning for forældrerengøring. - mindre kan også gøre det..! Rengøringsvejledning for forældrerengøring - mindre kan også gøre det..! Denne vejledning er lavet for at informere om, hvorledes procedurerne er for den ugentlige forældrerengøring af skolen. Det, der

Læs mere

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson.

Sæsonens visearrangementer: Alle medlemmer af foreningen er velkomne til at melde sig som visevært til den kommende sæson. Hulemøder: Hulemøderne anvendes til almindelig orientering og medlemssamvær. Evaluering af viseaftener. Evt. se videoer fra viseaftnerne. Drøftelse af kommende viseaften. Nye udøvende medlemmer præsenteres.

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

Grøn skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Grøn skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Servicekoncept I servicekonceptet beskrives, hvad der kan og skal leveres af ejendomsservice. Hver enkelt boligafdeling i fsb har sit eget servicekoncept, som indeholder en beskrivelse af den betjening,

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg

LSC Ejendomsservice. et fornuftigt valg LSC Ejendomsservice et fornuftigt valg Indholdsfortegnelse Hvem er LSC Ejendomsservice................................... 3 Skift lejer på kun en uge.......................................... 4 Hvad tilbyder

Læs mere

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse

Invitation til forældremøde Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk. Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING Spørgeskemaundersøgelse Nyhedsbrev uge 35-2013 Side 1 Billedskole Musikskole Side 11 Børnehaven Invitation til forældremøde Side 3 Undervisningsplaner og lektier på www.vvfri.dk Side 14 Gymnastik-opstart de yngste + EFTERLYSNING

Læs mere

Årshjul for forældreinddragelse, Vester Skerninge friskole

Årshjul for forældreinddragelse, Vester Skerninge friskole Årshjul for inddragelse, Vester Skerninge friskole EVENTUELLE RETTELSER/TILFØJELSER SKAL SENDES TIL: PETERLUND@VSKFRI.DK Udarbejdet af skolens råd FORÅR 2017 Måned Arrangement Klassetrin Opgave August

Læs mere

BOLIGSELSKAB AFDELING

BOLIGSELSKAB AFDELING Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 7. juni Fredagsbrev nr. 743 Næste uger: 8. juni 10+11. juni 12. juni 13.juni 13.+14. juni 14. juni Fælles arbejdsdag Mundt.prøve Historie Lærermøde + P-møde Helle L- kursus Lejrskole

Læs mere

ARBEJDSBESKRIVELSE (AS) RENGØRING AF CIVICA S AFD HUNDERUPPARKEN SKOVSBOVÆNGET 5230 ODENSE M

ARBEJDSBESKRIVELSE (AS) RENGØRING AF CIVICA S AFD HUNDERUPPARKEN SKOVSBOVÆNGET 5230 ODENSE M ARBEJDSBESKRIVELSE (AS) RENGØRING AF CIVICA S AFD. 10 - HUNDERUPPARKEN SKOVSBOVÆNGET 5230 ODENSE M Revideret d. 8.6.2016 Arbejdsbeskrivelse for af 18 opgange, 1 vaskeri, 1 selskabslokale og 1 bestyrelseslokale:

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet.

NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet. Brugervejledning Åbningstider & selvbetjent adgang Værkstedet kan bruges ALLE DAGE hele døgnet. NØGLEBOKSEN er nu placeret ved indgangsdøren til keramikværkstedet. NB! Koden til nøgleboksen skiftes hvert

Læs mere

Når du flytter fra din bolig

Når du flytter fra din bolig April 2013 Når du flytter fra din bolig Brøndbyparken afd. 3 Vi kan, vi vil og vi skal! Hvad skal du være opmærksom på, når du flytter ud af din bolig Opsigelse 3 måneders varsel Den nemmeste måde at opsige

Læs mere

Funktionsudbud - erfaringer v/ afdelingschef Lars Olaf Larsen

Funktionsudbud - erfaringer v/ afdelingschef Lars Olaf Larsen Funktionsudbud - erfaringer v/ afdelingschef Lars Olaf Larsen P-Hus Randers Regionshospital Hobro Tinglysningsret Ørstedskolen Rudkøbing Frederikshavn Byskole Frederikshavn Byskole Vildbjerg Skole Erfaring

Læs mere

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave

HÅNDBOG. 16. marts 2014 2. udgave HÅNDBOG 16. marts 2014 2. udgave Indholdsfortegnelse. 1. INDLEDNING 2. FORMÅL 3. ANVENDELSE 4. LEDELSE OG STYRING. 4.1. Brugermøder. 5. MULTIHUSETS DRIFT 5.1. Frivillig i Multihuset. 5.2. Åbningstider

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle Erik, Jacob, Heine, Jens, Rasmus, Jeanette, Jan, Lene, Anja Lene Pkt. Punktan O/ Emne Beskrivelse Referat svarlig

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole

Nyhedsbrev nr. 4, 2014 Tybjerg Privatskole Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! D. 26. april blev der holdt arbejdsdag på skolen. Det var en rigtig god dag og der blev lavet rigtig mange gode ting til jeres børn.

Læs mere

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær)

Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) Referat fra bestyrelsesmøde d. 21. August 2014 Tilstedeværende ved mødet: Simon (formand), Mads (næstformand), Mette (kasserer), Helle (menigt medlem), Marianne (sekretær) 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Analyserapport vedr. skolernes: Vedligehold og. servicepersonale. Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde T: 79755000

Analyserapport vedr. skolernes: Vedligehold og. servicepersonale. Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde T: 79755000 Analyserapport vedr. skolernes: Vedligehold og servicepersonale Tofteskovvej 4 7130 Juelsminde T: 79755000 1 Baggrund Områderne vedrørende skolernes budgetter til indvendig vedligeholdelse, udvendig vedligeholdelse,

Læs mere

Ingen Lette begrænsninger begrænsning

Ingen Lette begrænsninger begrænsning Sundhed & Omsorg Katalog over indsatsområder Indsatsområde: Vedligeholde/kompensere 2.1.1 Rengøring Indsats med henblik på at sikre/udføre rengøringsopgaver i borgerens hjem. Lovgrundlag Lov om Social

Læs mere

Find postkassen (mailboxen (se længere nede))

Find postkassen (mailboxen (se længere nede)) 9. MAJ jævnogmuntersommerstævnefakenewsjævnogmuntersommerstævnefakenewsjæv Find postkassen (mailboxen (se længere nede)) Da vi havde møde i sommerstævneudvalget i sidste uge var der en der havde læst på

Læs mere

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune

04. Tilbudsliste: 31.08.2012. Projekt: Etablering af BørneUnivers, Jejsing skole Bygherre Tønder Kommune 31.08.2012 04. Tilbudsliste: 1. TØMRER - ENTREPRISE Alle poster skal udfyldes. Undertegnet entreprenør tilbyder hermed at udføre følgende fagentreprise i henhold til betingelser, beskrivelse, tegninger,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Servicekonceptet. servicekonceptet 1

Servicekonceptet. servicekonceptet 1 Servicekonceptet servicekonceptet 1 Servicekoncept Det er afdelingsbestyrelsens ansvar at sikre, at ejendomskontoret er bekendt med beboernes ønsker til ren- og vedligeholdelsen på afdelingens inde- og

Læs mere

HUSORDENSREGLER M.V.

HUSORDENSREGLER M.V. HUSORDENSREGLER M.V. Det påhviler andelsboligforeningen og dens andelshavere at sørge for, at der hersker god orden i og omkring foreningens ejendomme. I det følgende er der oplistet tilfælde, hvor der

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune ÆRØ KOMMUNE KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune Indhold 1.0 Formål... 2 2.0 Lovgrundlag... 2 3.0 Indsatsen... 2 3.1 Primære mål... 2 3.2 Hvem kan modtage indsatsen?... 2 3.3 Forudsætninger

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant)

Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) Referat bestyrelsesmøde d. 21/08-12 i klubhuset. Tilstede: Svend, Anne-Grethe, Jesper, Fritz, Per, Jan N.(afbud) & Jan(referant) 1) Godkendelse af diverse referater. Sidste referat godkendt. 2) Orientering

Læs mere

Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm

Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm Vores tilbud Aktivitetscentret Sundholm 1 Indhold Velkommen 1 Byhaven & Terræn 2 Cykelværkstedet 4 Multiværkstedet 5 Træværkstedet 6 Øvrig info 7 1 Velkommen Velkommen til Aktivitetscentret Sundholm. I

Læs mere

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018

Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Formandens beretning Fole Friskole & Naturbørnehaves generalforsamling d. 15. Marts 2018 Vi rigtig glade for, så mange af jer, har valgt at bruge en almindelig hverdagsaften på, at lytte til det netop

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse Opsigelse Navn: Opsigelse af: Bolig nr. I forbindelse med fraflytning skal fraflytter i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet

Læs mere

8 - Kommunal administration i lejede bygninger.

8 - Kommunal administration i lejede bygninger. U:\Center for Ejendomme\Kommunale Bygninger\Bygningsvedligehold\Fordelingsnøgle-akut vedligehold\[fordelingsnøgle til fordeling af akutte udgifter ved bygningsdrift Udgave 4,0.ls]8 Administrationsbyg.-leje

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler

Betingelser og priser for leje af selskabslokaler Betingelser og priser for leje af selskabslokaler 1. Generelt Ydelsen Der kan lejes følgende lokaler på adr. Kirkegade 5: Byrådssalen, Rådhussalen 1 og Rådhussalen 2 Lokalernes kapacitet er: Byrådssalen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune

ÆRØ KOMMUNE. KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune ÆRØ KOMMUNE KVALITETSSTANDARD Ekstra rengøring i Ærø Kommune Indhold 1.0 Formål... 2 2.0 Lovgrundlag... 2 3.0 Indsatsen... 2 3.1 Primære mål... 2 3.2 Hvem kan modtage indsatsen?... 2 3.3 Forudsætninger

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

Vedligeholdelse - omfanget

Vedligeholdelse - omfanget Vedligeholdelse - omfanget Vedligeholdelsesudvalget blev nedsat på Generalforsamlingen 2015 med følgende opgaveomfang (jfr. referatet): Der blev etableret et udvalg for at komme med et forslag til en vedligeholdelsesplan

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

opfølgningsplan Afdeling (evt. uddannelsesområde): GYM

opfølgningsplan Afdeling (evt. uddannelsesområde): GYM opfølgningsplan 2018 Afdeling (evt. uddannelsesområde): GYM Opfølgningsplanens indsatsområder tager bl.a. afsæt i: ETU Løbende evalueringer Undervisningsevalueringer Virksomhedstilfredshedsmålinger Audit

Læs mere

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009

Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Marienhoffskolen Nyhedsbrev nr.3, 2009 Indhold: Arbejdsdag for forældre lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 Foråret er på vej Arbejdsdag på Marienhoffskolen lørdag d.16.maj kl.10:00-16:00 For halvandet år siden

Læs mere

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE

AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE AFD. 7 DALGASGADE 7 & 27 INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADEVÆRELSE Indledning I din afdeling er der indhentet priser på renovering af badeværelser. Dette er et individuelt tilbud til den enkelte

Læs mere

Om intern service. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af intern service

Om intern service. Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af intern service Om intern service Her kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvad du kan forvente af intern service 1 Intern service Intern service indeholder serviceydelser, der sikrer en god og vel fungerende

Læs mere

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12

Tour de Bakkelandet 2015 Lørdag den. 25.april 10-12 Lørdag d. 25. april 2015 Cykelsponsorløb Brædstrup Lokale cykelklub deltager! Lokale kendte deltager! Gør du? Bakkelandets Friskole Nimdrupvej 2 8740 Brædstrup 7575 3888 kontor@bakkelandets-friskole.dk

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig Navn: Opsigelse af: I forbindelse med fraflytning skal fraflytter i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

På 4- og 8- årgang tages der fortsat pædagogisk, psykologisk trivselsprøve (PVSK), som efterfølgende drøftes med AKT, klasseteam og eleverne.

På 4- og 8- årgang tages der fortsat pædagogisk, psykologisk trivselsprøve (PVSK), som efterfølgende drøftes med AKT, klasseteam og eleverne. Elevernes undervisningsmiljø Skoleåret 2010/2011 Det indgående kendskab til elevernes trivsel på Højby Skole skyldes den måde lærernes frikvarterer afholdes på. Lærerne er i næsten alle frikvarterer i

Læs mere

Hovedrengøring sommer 2010

Hovedrengøring sommer 2010 Hovedrengøring sommer 2010 VARME TRAPPE Det forventes, at der ved hovedrengøringen mindst udføres følgende: 1. Spindelvæv i "lofterne" fjernes med en kost. 2. Vinduerne mod gården, som kan nås, vaskes

Læs mere

BESTYRELSESNYT. 3. Liggehal på Sabroesvej Etablering af liggehallen

BESTYRELSESNYT. 3. Liggehal på Sabroesvej Etablering af liggehallen BESTYRELSESNYT Rigtig godt nytår til alle forældre i Gurreparkens Børnehus. Vi håber, at I har haft nogle gode juledage, og vi glæder os til at tage hul på et nyt år. Det gøres bl.a. med dette nyhedsbrev,

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 12-2013. Skolernes Sangdag. Side 1 af 6. Børnehaven - Svømmehaltur mv.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave. Nyhedsbrev uge 12-2013. Skolernes Sangdag. Side 1 af 6. Børnehaven - Svømmehaltur mv. Nyhedsbrev uge 12-2013 Side 1 Skolernes Sangdag Side 4 Børnehaven - Svømmehaltur mv. Side 2 Lockout-orientering Side 6 Kalender, kontakt mm Side 3 Arbejdslørdag-seddel Skolernes Sangdag Fredag deltog vi

Læs mere

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1.

planlægning af oprydning, så børnene så vidt muligt køre cyklerne på plads. Undersøges nærmere Jens 1.7.10 Bliver løbende Rep. Jens 1. Årsag til problem Manglende lyddæmpning i Multirum Lokaler der runger Multirum, gl. gym. og 1. kl. Svært ved at opfatte tale i Multirum, gl. gym. Installationer der støjer. Vaskemaskine / tørretumbler

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger

Fællesbestyrelsesmøde torsdag d. 16. juni 2016 kl Fraværende: Thomas. Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Dagsorden Referat 16.06. 2016 Fraværende: 1. Siden sidst/efterretninger Esben Krægpøth opfølgning på ansættelse a. Fællesbestyrelsesformanden a. Fællesbestyrelsesformanden Intet at berette b. Medarbejderne

Læs mere

VORES TILBUD. Aktivitetscentret Sundholm

VORES TILBUD. Aktivitetscentret Sundholm VORES TILBUD Aktivitetscentret Sundholm Side1 INDHOLD VELKOMMEN 1 BYHAVEN & TERRÆN 2 CYKEL- & KØRESTOLSVÆRKSTEDET 4 GRUNDLÆGGERNE 5 MULTIVÆRKSTEDET/ -GALLERIET 6 ØVRIG INFO 7 Side2 VELKOMMEN V elkommen

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

1. Hjælpens lovgrundlag. 71, 74 og 75 i lov om social service. 2. Behov, som hjælpen dækker

1. Hjælpens lovgrundlag. 71, 74 og 75 i lov om social service. 2. Behov, som hjælpen dækker 1. Hjælpens lovgrundlag 71, 74 og 75 i lov om social service 2. Behov, som hjælpen dækker Hjælp eller støtte til nødvendige praktiske opgaver i hjemmet 3. Formålet med hjælpen At renholde boligen i samarbejde

Læs mere

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m.

Author: LSP. Låsning af PC HUSK at låse PC når du forlader din arbejdsplads til frokost, skal ud på lageret, køkkenet, toiletbesøg m.m. Document id: Version 05 Title: Guideline - kontor Author: LSP Approved by: HB Date: 04-04-2019 Guideline - kontor Formål Fælles standarder. Denne guideline henvender sig til alle medarbejdere på kontoret,

Læs mere

FORÆLDREFORENINGEN VED HVINNINGDALSKOLEN

FORÆLDREFORENINGEN VED HVINNINGDALSKOLEN FORÆLDREFORENINGEN VED HVINNINGDALSKOLEN INFORMATIONER OM FORÆLDREFORENINGEN VED HVINNINGDALSKOLEN Forældreforeningen er en forening for forældre med børn på Hvinningdalskolen, hvis hovedformål er at styrke

Læs mere

FREKVENS 1. Daglig rengøring Ugentlig rengøring Periodisk rengøring Inventar:

FREKVENS 1. Daglig rengøring Ugentlig rengøring Periodisk rengøring Inventar: FREKVENS 1, affald bringes til container borde Lavt hængende lamper Dørgreb og pletter ved disse aftørres Pletter på internt glas i vægge og døre fjernes - inkl. indgangspartier ind - og udvendig Håndvaske/stålvaske

Læs mere

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018

Fritidshuset Vagtelvej Juli 2018 Fritidshuset Vagtelvej 7-2019 Juli 2018 Adresse: Vagtelvej 7, Indelukket, 4550 Asnæs Benyttelsestidspunkt Lejeperioden starter om fredagen inden det nævnte ugenummer. Du kan benytte huset fra fredag kl.

Læs mere

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej

Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej Velkommen til dit nye hjem på Skovfyrvej I denne lille folder har vi samlet de vigtigste råd og vejledninger. Indholdsfortegnelse Køkken og bad Rengøring Ventilation Vinduer og udvendige døre EL-måler

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse ældrebolig Opsigelse ældrebolig Navn: Opsigelse af: Bolig nr. I forbindelse med fraflytning skal fraflytter i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

HSO info seddel marts 2017

HSO info seddel marts 2017 Kære HSO er I får lige en aktivitets seddel, så I og ikke mindst jeres forældre kan se hvornår vi har de næste aktiviteter her før, under og efter sommerferien. Vi kommer til at have et travlt forår med

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården

Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården Brugervejledning for keramikværkstedet Pilegården Indmeldelse Man kan melde sig ind 2 gange om året. Gamle medlemmer kan melde sig ind en måned før andre, hvis de vil være sikre på at bevare deres plads.

Læs mere

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling

Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling DAGSORDEN OG REFERAT AF MØDE MED BEBOER AFD. 316-0 DEN 06. JANUAR 2019 KL. 10.00-15.00 Dagsorden og Referat for bestyrelsen i afdeling 316-0. Da vi skal lave indkaldelse til afdelingsmødet og have alt

Læs mere

Morsø Kommune Social og Sundhed KVALITETSSTANDARD FOR PRAKTISK HJÆLP

Morsø Kommune Social og Sundhed KVALITETSSTANDARD FOR PRAKTISK HJÆLP Morsø Kommune Social og Sundhed KVALITETSSTANDARD FOR PRAKTISK HJÆLP Revideret april 2015 Hvad er hjælpens lovgrundlag? Lov om Social Service 83 og 83 a. Hvilken hjælp er omfattet? Praktisk hjælp ud fra

Læs mere

AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING

AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING AFD. 55 FOLLINGSVEJ INDIVIDUEL KOLLEKTIV RÅDERETSARBEJDE, BADMODERNISERING Individuel modernisering af badeværelse Dem som har mulighed for, at tilslutte sig moderniseringen, er de boliger hvor der ikke

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse

Ringkøbing-Skjern Boligforening Opsigelse Navn: af: I forbindelse med fraflytning skal du i henhold til lejekontrakten betale leje i istandsættelsesperioden på 14 dage. Lejligheden skal være tømt og synet inden boligforeningens istandsættelse.

Læs mere