Team Hjallerup. Tour de Alperne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Team Hjallerup. Tour de Alperne"

Transkript

1 Team Hjallerup Tour de Alperne 2010

2 Dag 1. Fredag d. 9. juli Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde cykelryttere var fordelt i fire biler. Finns Ford: Finn, Claus, Hans og Niels. Lars VW: Ingelise og Lars. Mikaels BMW: Flemming, Søren, Bruno og Mikael. Villys (Østergårds) Renault: Åge, Hans Jørgen, Anders og Villy. Finn og Mikael havde hver 2 cykler bag på. Resten af cyklerne var læsset sikkert inde i Villys og Lars biler sammen med fælles bagage. Bilernes indbyrdes placering syd over blev ivrigt orienteret med SMS. Efter ca. 600 km kørsel var der samling på resteplads ved Hannover, hvor der var fælles morgenmad, som Hans Jørgen og Anders havde arrangeret. Alle var i højt humør. Men Sørens humør var på nul punktet. BMWén havde haft et uheld med cyklerne på vejen. Cykelstativet med Sørens og Brunos cykler var kollapset med 130 km/t, med det resultat, at Sørens cykelstel var blevet så meget beskadiget, at det ikke var anvendeligt til bjergkørsel. Flemming havde sat sønnen i gang med at finde cykeludlejning i alperne, for at Søren ikke skulle køre følgebil på hele turen.

3 Efter morgenmaden fortsatte turen syd over. Der var sol og 35 gr. så det var bedst inde i bilerne med klimaanlæg. Finn, Lars og Villy valgte at køre uden om Schweiz, og Mikael valgte at køre gennem Schweiz, for det havde Bruno aldrig set. Det har han så stadig ikke, for han sov hele vejen. Finn, Lars og Villy fulgtes ad lige indtil kort før Grenoble. Her skilte deres veje, for Villys GPS sagde, at de skulle på rundtur i Grenoble. Ikke så heldigt i myldretid med trafikkaos og mange ensrettede gader. Kl ca. 18:00 var alle fremme ved lejlighederne, som lå sammen med en lille campingplads ca. 5 km uden for byen Bourg d Oisans. Vi blev indlogeret i 3 lejligheder. Claus, Hans Jørgen, Lars, Ingelise, Flemming og Niels i End Barn. Mikael, Åge, Villy og Anders i Middel Barn. Finn, Hans; Bruno og Søren på Loftet. Værten på hotellet kunne oplyse, at man i Bourg d Oisans kunne leje racer-cykler hos den lokale cykelhandler, og straks blev Sørens humør bedre. Nu skulle han ikke køre følgebil i 5 dage, men kunne selv komme til at træde pedalerne op ad bakkerne. Villy havde hjemmefra forberedt lasagne, som blev nydt i fællesskab på terrassen.

4 Dag 2. Lørdag d. 10. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Morgenmaden blev nydt i hver lejlighed fra 7:00 til 9:00 hvor der start til dagens cykeltur. Mikael, Bruno og Søren var kørt ind til den lokale cykelhandler og var derfor ikke med på den første bakke, som var en ca. 11 km stigning med ca. 750 højdemeter op til Col d Ornon. Alle klarede stigningen i fin stil med Niels, Finn og Claus først på toppen. Fra toppen var det samme vej ned igen, hvor vi mødte Mikael, Bruno og Søren, som var en glad mand, for han havde lejet en fin Specialized cykel med Carbon stel og trippel klinge. Herfra drog vi i samlet flok til turens højdepunkt. 21 hårnålesving op til l Alpe-d Huez. 13,8 km lang stigning med en gennemsnitlig stigningsprocent på 8,1 %. Alle var lidt spændte, var formen nu god nok til denne frygtindgydende bakke, eller Bjerg, som Jens Kasler siger. Alle startede lidt forsigtigt fra bunden af bjerget, men hurtigt var der spredning i feltet. Alle kørte op i eget tempo for at få den optimale rytme. Ikke noget med at forcere, for man skulle jo helst holde hele vejen op. Og op kom alle i fin stil. Enkelte, for ikke at sige næsten alle, syntes at udsigten på turen op var så fremragende, at man skulle af cyklen for at tage et par billeder. Også dem der ikke havde kamera med.

5 Først på toppen var Niels efterfulgt af Finn og Søren. Med en hurtigste tid på 1 time og 10 min måtte vi dog sande at der var langt ned til Pantanis tid på 36 min og 50 sek. Der skulle vist et nyt angreb til på bjerget senere på ugen. Team Hjallerup på l Alpe-d Huez.

6 Efter en lille pause på toppe gik det igen ned af bjerget i rasende fart. Ingelise valgte dog også at nyde turen ned, og kørte derfor ikke helt så stærkt. Lars var nok første mand nede. På vejen hjem til lejlighederne var vi over en mindre knold (Niels, Finn, Søren) ved byen Auris-en-Oisans. Omkring kl. 16:00 var vi tilbage ved lejlighederne efter 87 km og 2300 højdemeter. Alle havde haft en god cykeldag og det var tid til at nyde en kold øl på terrassen. Der var fælles spisning på terrassen hvor vi fortærede den første af de 3 middagsretter, som Lisa havde lavet til de sultne cykelryttere. Mikael orienterede om næste dags cykeltur, som gik til Col de la Croix de Fer i 2064 m højde.

7 Dag 3. Søndag d. 11. juli Fin solskinsdag med ca. 35 gr. Vi drog alle af sted kl. 9:00 for at komme ud til turens længste stigning, og efter få flade km begyndte stigningen op til Col de la Croix de Fer. 27,4 km til toppen, men kun med en gennemsnitlig stigning på 4,7 %. Det blev hurtigt et udskillingsløb med Mikael og Niels i spidsen. Mikael havde det mål, at komme op på toppen før Finn, som længe lå 20 til 50 m bag de førende. Mikael syntes, at Finn kom faretruende tæt på føre gruppen på de stejle stykker, mens det straks gik noget bedre, når det var mindre stigningsprocenter. Til sidst lykkedes de førende at få smidt Finn af. Niels og Mikael holdt forspringet til toppen, som Niels nåede kort før Mikael. Det viste sig at Finn var gået noget i stå, og det var Søren, der kom op som nr. 3.

8 På toppen var der en restaurant, hvor der blev nydt en cola i det gode, vejr mens vi ventede på de sidste. Anders og Claus fulgtes ad det meste at turen, og var sammen oppe på Col Clandon. Her ophørte samarbejdet, da Anders syntes af Claus snød sig til et lille forspring før resten af turen til Col de la Croix de Fer, ved at køre uden at give besked. Og det gør man ikke, så Anders kom op på den lidt større klinge, og gav den gas på resten af turen, og han nåede da også op før Claus. Efter lidt venten på toppen kørte vi samme vej ned igen, for at samle dem op som ikke ville helt op på toppen. Efter ca. 2 km nedkørslen mødte vi Bruno som sad og nød 2 colaer i det gode vejr. Længere nede mødte vi Åge og Ingelise. På vej tilbage forsøgte vi at finde et sted hvor vi kunne få frokost uden at det lykkedes. Gruppen blev delt hvor Mikael, Lars, Finn, Claus, Anders og Niels valgte at gøre op til byen Huez på vejen hjem. Resten valgte at tage den direkte vej hjem til frokost i lejlighederne. Vejen op til Huez var nok lidt stejler end antaget. De lastbiler vi blev overhalet af skulle helt ned i de lave gear, og det skulle vi også. Det var en rigtig god opkørsel med god asfalt, og der var enighed om, at denne vej skulle vi prøve at køre ned af senere.

9 På vej til Huez kom vi forbi Villard-Reculas hvor Lars fik en skiltespurt. Så var hans dag redet. I Villard-Reculas fandt vi en restaurant hvor vi fik noget frokost og nød stilheden og udsigten. Man kunne se ned til lejlighederne hvor vi boede. Efter frokosten kørte vi ad en noget dårlig vej til Huez. Derfra ned af bjerget og hjem, hvor der ventede kold hvidvin og kolde øl på terrassen. Igen var der fælles spisning på terrassen hvor Lisas 2. middag blev indtaget. Dagens tur var på 93 km. og 2500 højdemeter.

10 Dag 4. Mandag d. 12. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Det lykkedes igen af få alle mand klar til afgang kl. 9:00. Dagens tur var planlagt til at gå over les 2 Alpes til en lille bjergby Bess en-oisans hvor Villy i sine unge dage havde været sammen med Leif. Dengang man kørte på jerncykler og laveste gear var 39/25. Hele flokken kørte efter Mikael, som i bedste Jens Kasler stil gav den gas på de ca, 10 flade km ud til det sted hvor opstigningen til les 2 Alpes begyndte. På vej ud til les 2 Alpes besluttede Ingelise, Åge og Bruno at køre den direkte vej til Bess en-oisans. Stigningen op til les 2 Alpes er på 11 km med 730 højdemeter og en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,6. (Målt på nedturen) Fin opstigning gennem skov og gennem åbne områder med god udsigt.

11 Først på toppen var Niels efterfulgt af Søren og Mikael. Efter en lille rundtur i byen gik det igen nedad, men ikke helt den samme som opturen. Vi endte i byen Le Freney d Oisans hvor Ingelise, Åge og Bruno ventede. Men hvor var Søren? Efter lidt ringen rundt til forskellige personer, blev vi enige om, at han var kørt tilbage til lejlighederne, for han havde talt om, at han ville tidligt hjem p. g. a. dårligt ben. Fra Le Freney d Oisans valgte hold 1 bestående af Lars, Finn, Claus, Niels, Flemming, Mikael, Anders og Villy at køre op til Bess en-oisans. Mikael og Villy mente at det var en nem flad opkørsel, men det viste sig at den havde gode stigningsprocenter, så det var nogle trætte og sultne rytter der kom op på toppen. Først var Lars efterfulgt af Finn og Claus. Bess en-oisans var en hyggelig by med gamle kampestenshuse, og vi fandt da også en lille restaurant hvor vi fik en kold cola og en sandwich. På vejen ned af bjerget, kom vi til bagvejen op til l Alpe-d Huez, og Mikael kunne oplyse at der bare var 500 højdemeter op til et pas, hvorfra der var fladt over til l Alpe-d Huez. De 500 højdemeter mente Lars og Niels nemt de kunne klare på hjemvejen.resten af flokken kørte direkte hjem. Vi var blevet advaret om, at bagvejen op til l Alpe-d Huez var lidt dårlig. Og vi blev som sædvanligt positivt overrasket. Der var 1000 højdemeter og vejen var meget

12 ringe med flere passager med skifferbelægning og en del huller og løs grus. Godt vi ikke skulle denne vej ned. Lars på vej til Col du Sarenne Lars og Niels på Col du Sarenne Men vi klarede strabadserne og kom op til Col du Sarenne i 2000 m højde. Her var bare den skønneste udsigt, som var hele turen værd. Fra Col du Sarenne kørte vi ca. 10 km af dårlig vej til l Alpe-d Huez, og derfra hjem til lejlighederne. Hold 1+ kørte 82 km og 2300 højdemeter og hold 1 kørte 76 km og 1600 højdemeter. Efter dagens cykeltur var der byvandring i Bourg d Oisans, hvor diverse cykelforretninger blev inspiceret efterfulgt af en kold øl på torvet. Dagen blev afsluttet med aftensmad på en restaurant i Bourg d Oisans.

13 Dag 5. Tirsdag d. 13. juli Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Mikael havde planlagt dagens tur, og mente at han havde helt kontrol over turens højde meter. Den planlagte tur gik op til Ornon og derfra over til Villard Reymond,Derfra ned for at køre den klassiske vej op til l Alpe-d Huez. Turen fra Ornon over til l Alped Huez skulle efter Mikaels mening være en nem tur med lidt småbakker. Ikke noget at tale om for nogle friske cykelryttere fra Team Hjallerup. Vi kom som sædvanligt af sted kl. 9:00, og det gik frisk af sted på det flade stykke ud til stigningen op til Ornon. Men pludselig tog fanden ved Bruno. Nu ville han have en bjergspurt, så han spurtede op over Col du Bruno. Et imponerende bjerg før opstigningen til Ornon. Ca. 150 m med en stigningsprocent på 3 %. I alt 5 højde meter. Col du Bruno Ved opkørslen til Ornon skiltes vores veje. Ingerlise, Bruno og Åge kørte direkte op til l Alpe-d Huez og resten kørte op mod Ornon og Villard Reymond. Det gik rigtigt fint op til Ornon hvor vi holdt en lille pause for at få alle med. Turen mod Villard Reymond startede med en nedkørsel, og herefter skulle det så være lidt op og ned til Villard Reymond. Det

14 startede fint med at gå lidt op ad, og lige oppe efter svinget skulle det så flade lidt ud.!!!!!!! Vi blev klogere det fortsatte opad i 9 km med en gennemsnitlig stigningsprocent på over 10 %. Der var ingen der klagede, for det var en fin tur op gennem skov og med enkelte fine udsigtspunkter. Søren var først på toppen efterfulgt af Niels og Lars. Der blev også kørt om de sekundære placeringer, idet Flemming fik spurtet sig forbi Mikael på de sidste meter. Det er længe siden at vi har set Flemming med sådan en energi. På toppen var der tid til et stemningsbillede før nedturen. Vi valgte at køre samme vej ned for den modsatte vej ned så ikke for god ud. Efter nedkørslen var der et kort fladt stykke over til opkørslen til l Alpe-d Huez. Alle kom godt af sted op mod toppen. Nu var det jo spændende, om man kunne køre hurtigere op end første gang. Og der var noget der tydede på, at formen var blevet bedre. Der var ikke nogen, der havde behov for, at stå af for at tage billeder.

15 Hurtigst på toppen var Niels, efterfulgt af Lars og Mikael. Igen måtte Mikael acceptere at blive overhalet til sidst. Lars kørte forbi på de sidste 1000 m. Tiderne var blevet bedre. Hurtigste tid for Team Hjallerup blev 1 time og 5 min. Ingelise, Åge og Bruno ventede på toppen. Ingelise havde givet Åge og Bruno baghjul på turen. Muligvis fordi hun blev hjulpet op af en ukendt ungersvend på 15 år. Vi blev enige om at køre over til Villard Reculas for at spise frokost, og derefter tage den fine nedkørsel som vi havde kørt op ad i søndags. Der var ikke helt så roligt ved restauranten denne gang, for Sørens kollegaer var i gang med asfaltarbejde lige uden for restauranten, men vi fik da vores kolde cola og pizza. Vi kørte ned på nyudlagt asfalt og var tilbage ved lejlighederne kl. ca. 16:00, hvor det var tid til en kold øl. Dagens tur var på 70 km og 2100 højdemeter Om aftenen arrangerede Lars grillmad hvilket var en stor succes.

16 Dag 6. Onsdag d. 14. juli Bastilledagen Fin solskinsdag med ca. 33 gr. Så kom dagen hvor vi skulle ud for at se Tour de France. For en gang skyld var det ikke afgang kl. 9:00. Hold 1 startede kl. 8:30 for at køre en lidt længere flad tur ud til Laffrey, hvor vi skulle se Tour de France feltet på opstigningen af et lille bjerg. Hold 2 startede kl. 9:00 og kørte en mere direkte vej til Laffrey. Hold 1 startede med at køre op over Col du d Ornon, som først blev nået af Niels efterfulgt af Finn og Hans Jørgen. Fra Col du d Ornon kørte vi ad en lang flad nedkørsel over La Mure til Laffrey. Der var en ca. 25 km lang nedkørsel, hvor selv Hans kørte hurtigt. Ud over nedkørslen var det relativt fladt til Laffrey. God afveksling i forhold til bjerge vi havde kørt i de sidste dage.

17 De sidste 15 km til Laffrey var ren paradekørsel af den rute hvor Tour de France feltet senere skulle køre af den modsatte vej. Salv om feltet først skulle komme fordi 5 timer senere, var der mange tilskuer langs ruten. I Laffrey var det overfyldt med tilskuer, men hold 2 havde fundet en fin plads til os ved toppen af opkørslen. Nu var det bare med at slappe af til Tour de France feltet kom forbi 4 timer senere. 1 til 1,5 timer før feltet kom reklame karavanen, som man kunne kikke lidt på og evt, få nogle souvinier. Der var jo nogen, der tænkte på deres kone der hjemme, og man kunne få en fin hue med hjem. Tur feltet kom ved 16:00 tiden. Først nogle udbrydere som kom forbi på10 sek. Derefter hovedfeltet som var forbi på 20 sek. og så var den oplevelse ovre. God men kort oplevelse. Da seancen var overstået var det lidt kroatisk at komme derfra, der var biler parkeret over alt.

18 Efter en kort nedkørsel var der ca 25 flade km hjem til lejlighederne. Dagens tur for hold 1 var på 90 km og 1400 højdemeter. Om aftenen var der hygge med et ekstra glas vin til de fleste. Mikaels bil valgte at køre hjem ved 20:00. Mikael skulle hjem og have sendt sønnen til USA. De 3 øvrige biler kørte hjem torsdag ved 7:00 og var hjemme ved midnat.

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018

DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & TOSSERNES KLUB - AFLYST I 2018 DRAMA OG UDFORDRING PÅ VASKEÆGTE TOUR DE FRANCE-MANÉR MONT VENTOUX & "TOSSERNES KLUB" - AFLYST I 2018 Rejsen er det helt rigtige match for livsnydere, som finder glæde i både aktiv udfoldelse på asfalten

Læs mere

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux

DEL 3. Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux DEL 3 Tirsdag den 31. juli 2012 Tour de Mont Ventoux I dag skulle Qashqai en vise, hvad den duede til. Der havde ikke været megen bjergkørsel indtil nu, så i dag skulle vi besejre Mont Ventoux. Toppen

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v.

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v. SIF Cykling Kombineret cykel- og ferietur til Alsace 30. juni 7. juli 2012. Indledning I 2005 og 2006 arrangerede SIF Cykeludvalg en kombineret cykel- og ferietur til Obernai, Alsace (Frankrig). Formålet

Læs mere

AaCRM på hjul af Contador & Co.

AaCRM på hjul af Contador & Co. AaCRM på hjul af Contador & Co. Figur 1 AaCRM foran hotellet er klar til første tur Costa Blanca, Alicante og den spanske østkyst det må være grisefester, betonhoteller og badedyr! Sådan var min klare

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II

Cykeltour 2014 Tour de Suisse II Cykeltour 2014 Tour de Suisse II DAG 3 LØRDAG DEN 23. AUGUST 2014 BRIG TIL ANDERMATT Det anbefales at følge ruten som lagt i MapMyRide igennem Brig mod Naters. Hvis man følger hovedvejen videre ud af brig

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Tour de Mallorca. 29 april til 6 maj 2011

Tour de Mallorca. 29 april til 6 maj 2011 Tour de Mallorca 29 april til 6 maj 2011 En træningstur man ikke vil hjem fra. Deltagere: Claus og Bjørn fra SAS, samt Niels og Poul fra Dragør motions cykel klub (DMCK). Fredag 29 april udrejse. Referent:

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD

Korsika fra syd til nord. Indkvartering MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD MOTIONSCYKLING PÅ SKØNHEDENS Ø KORSIKA FRA SYD TIL NORD Oplev selv de flotte landskaber, som fotograferne på Tour de France i 2013 viste på de 3 første dage af jubilæumstouren. Oplev den umiddelbare overraskelse

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012.

Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012. Rimo 45 (456) på Fyn/Østjylland d. 22. 24. juni 2012. Bodil Ullerups gamle cykelvenner, fra Baghjulet i Middelfart, havde i et svagt øjeblik lovet, at de godt kunne lave et par gode træningsture i det

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Takkebrev til mine sponsorer til Cykelnerven 2017

Takkebrev til mine sponsorer til Cykelnerven 2017 Takkebrev til mine sponsorer til Cykelnerven 2017 Til højre ses billedet, hvor jeg er fotograferet umiddelbart inden afrejsen til Alperne. Sædvanen tro en lille hilsen til mine sponsorer for Cykelnerven

Læs mere

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner)

Les Trois Ballons d.12-6-2004 (De 3 Balloner) Nedenstående beretning er skrevet af Finn Agerbo Nielsen fra Åskov cykelmotion som jeg 2 gange har kørt Paris-Brest-Paris med og som jeg delte værelse med på denne tur, jeg har fået lov til at bruge hans

Læs mere

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m.

Cykelnerven 2015. 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville. Længde: 115,5 km. Højdemeter: + 2221 m. Nedkørsel: - 2219 m. Cykelnerven 2015 1. etape: Albertville Col de la Madeleine Albertville Længde: 115,5 km Højdemeter: + 2221 m Nedkørsel: - 2219 m Ruteplan: Se detaljeret kort Ruteprofil: Albertville Cykelnervens 1. etape

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk

www.vicyklersammen.dk Bestilling/kontakt: Tlf. 75 38 10 22 www.vicyklersammen.dk cykel@papuga.dk - At cykle til Paris er opnåelig for alle! If you can dream it - you can do it (Walt Disney) Kan du cykle til Paris? Agenda - At cykle til Paris er opnåelig for alle! 1. Velkomst v/ Carsten Papuga 2. Præsentation

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause)

Ryttere i god form kører 6 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) Ryttere i mindre god form kører 4 x 3/2 (3 min aktiv, 2 min pause) 14 Uvelse AT-intervaller: Der køres på den store rundstrækning (Kurreholmvej) - der skal nok bruges to runder til intervallerne. Ryttere i god form kører 6 x 3/3 (3 min aktiv, 3 min pause) Ryttere i mindre

Læs mere

Vores træningstur (1994)

Vores træningstur (1994) Vores træningstur (1994) Af: Michael Størtzer (SCK-Nyt 2/1994). Jeg har haft fornøjelsen at træne sammen med licensrytterne et par gange. Det er altid den samme tur. Men indtil nu har det bestemt ikke

Læs mere

CYPERN 2012 Coral Beach

CYPERN 2012 Coral Beach TIRSDAG: Christina. Fripas. Amanda. Vi startede ud med nået morgenmad. Derefter gjorde vi os klar til dagens hårde og eneste program. Vi var godt trætte efter morgenpasset. Vi blev delt op i to grupper.

Læs mere

De 5 GTC er på togt i Norge.

De 5 GTC er på togt i Norge. De 5 GTC er på togt i Norge. Sidste år var vi på tur i Sverige/ Norge, og her blev jeg bedt om og køre den samme tur i år, bare modsat vej rundt. Det var jeg med på, men havde et par ændringer. Vi skulle

Læs mere

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018.

Mhs. til transportordningen er deadline når der er udsolgt eller senest 15. juni 2018. Vi har som aftalt valgt PP Cycling Tours. Pakken vi blev enige om er ankomst fredag og hjemrejse mandag. Vi bor 3 mand i en 4-personers lejlighed med et lille køkken. Jeg har bedt PP om at gøre hotellet

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har

Det er svært at nå halvvejs rundt om et springvand på de 10 sek. selvudløseren har Efter en meget spændende og programfyldt uge i sidste uge, har vi fået skruet tempoet lidt ned denne her uge. Vi havde set så meget frem til den berømte sommerlejr, at det blev helt tomt bagefter. Der

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Årsavisen 2008. JulePosten

Årsavisen 2008. JulePosten Årsavisen 2008 JulePosten Anton startet i skole Den 13. august 2008 startede Anton i 0.A. Anton er meget glad for at gå i skole - selvom det er bedst når man selv kan bestemme hvad man vil lave og det

Læs mere

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010

Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Indbydelse til 3. Afdeling af MTB-vintercup i Silkeborg tirsdag den 23. november 2010 Mødested/omklædning: Ved Silkeborg Hallerne, Ansvej 110-120, 8600 Silkeborg Der er ca. 4 km. til startstedet. Løbsstart:

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Hastighedsprøver 10,85 km rugbjerg

Hastighedsprøver 10,85 km rugbjerg RALLY MAGASIN SS 1: 1.ste bil kl. 21:19 20. september 2013 10,85 km rugbjerg En spændende rundbane, der har været kørt tidligere i DM-rallyer ved Vejle. Deltagerne kører lidt mere end to-og-en-halv omgange,

Læs mere

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012.

Dansk Cabby Club KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. KR. HIMMELFARTSTRÆF TIL EGESKOV SLOT. 16 20. MAJ 2012. Så er det tid til at opleve noget kulturelt. Vi skal besøge Egeskov slot fredag d. 18. maj. Vi skal bo på DCU Camping Åbyskov - http://www.camping-aabyskov.dk/

Læs mere

Braunschweig maj 2003

Braunschweig maj 2003 Braunschweig maj 2003 Søndag d. 4-5- 2003. Jaahhh, så blev det endelig Søndag, vi skulle af sted til tyskland. Vi startede ud fra Løgstør kl. 8.00.. alle var friske og glædede sig til at se Braunchweig.

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Østrig turen, september 2015.

Østrig turen, september 2015. Østrig turen, september 2015. Bjarne B sendte i vinteren en invitation ud til alle medlemmerne om at han ville lave en tur til Østrig sidst i August 2015 Der var hurtig udsolgt for det lille Berggasthof,

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009

Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Turen til Tenerife 14. april 2009 21. april 2009 Punkt... Side Tirsdag den 14. april 2009...3 Onsdag den 15. april 2009...4 Torsdag den 16. april 2009...5 Fredag den 17. april 2009...7 Lørdag den 18. april

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013.

Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. Cabbytur til Ingolstadt Efterårsferien 2013. I september 2013 besluttede vi (Arnold og Bodil) at følge med et par venner på deres tur mod Alsace, så vi pakkede vores Cabby 620+, og kørte afsted d. 18.

Læs mere

Grejsdalsløbet Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time osv. osv.

Grejsdalsløbet Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time osv. osv. Grejsdalsløbet 2008 Motionister når de er værst, ja den kategori hører jeg nok med i Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel.

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel. Hvorfor IM Wales?: Flere spørger hvorfor IM Wales og i første omgang var det for at have en god lang sæson og da IM Wales ligge midt i september, ER det en lang sæson. Men efter at have været der og oplevet

Læs mere

Sommerferie 2007. Sarau

Sommerferie 2007. Sarau Sommerferie 2007 22.7.2007 kørte vi fra Harlev i regnvejr, ned over Rødby med færgen til Puttgarten, for senere at ende i Østrig som var vores mål. Vores første overnatning var Naturcampingplatz Sarau

Læs mere

Får man uheld eller skal stoppe: ADVAR typisk ved at råbe defekt - træk langsomt ud af rækken og stop herefter (ræk evt. en arm i vejret).

Får man uheld eller skal stoppe: ADVAR typisk ved at råbe defekt - træk langsomt ud af rækken og stop herefter (ræk evt. en arm i vejret). Målet med denne folder er at give nye ryttere lidt basis viden omkring det at cykle i større eller mindre grupper. D.v.s. at vi fokuserer først og fremmest på at køre samlet uden at vælte hinanden. Inden

Læs mere

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle

Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel: 513 km fra Engvej i Hinnerup til Erholungspark Camping ved Irenensee nær Celle Dagens kørsel 744 km fra Erholungspark Camping til Chiemsee Camping nær den Østriske grænse Dagens kørsel:

Læs mere

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer

Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Rejsebeskrivelse Kalender Praktiske informationer Velkommen til Unicef Executive Challenge 2013 Team UNICEF Executive Challenge er et team for erhvervsledere og beslutningstagere, der ønsker at blive udfordret

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014

Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014 Våbenbrødre. Salzkammergut Trophy d. 12. juli 2014 Sorø MTB besluttede ved et teammøde i uge 42, 2013, at Salzkammergut Trophy skulle være det største sæsonmål i 2014. Et par uger senere var vi 7 tilmeldte

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016

Klik for at tilføje et foto. En uge I juni 2016 En uge I juni 2016 I uge 25, var det lykkedes os at skrabe fridage sammen til en uges fri, som vi ville bruge på den store blå hylde. Laura og Mikael venter deres første barn omkring den 26. juni, så vi

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018

Tune IF Cykel Motion Vintercup 2018 Efter den flotte afslutning på vintercup 2018, har vi valgt at lave en lille opsamling af cuppens første gennemførelse. Forberedelserne startede allerede tilbage i eftersommeren 2017, hvor Sven Møller

Læs mere

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016

FREDAGSNYT. FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 FREDAGSNYT FJALTRING FRI - OG UDESKOLE FREDAG DEN 17. juni 2016 Sidste skoledag Fredag den 24. juni fra kl. 8.05-11.15. Storegruppen møder allerede kl. 7.30 til morgenkaffe med lærerne. Efter morgensang

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar

Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Malaga med ACR Licens - Spørgsmål og svar Hvad er adresser på der hvor vi skal bo? Calle Neptuno, 4 Urban Las Rosas, 29780 Nerja, Spanien - Las Rosas Capistrano Er der WiFi i lejlighederne? Der er WiFi

Læs mere

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg

3. afdeling af. MTB -Vintercup 2010/2011. Arrangør: PI-Silkeborg Dansk Politiidrætsforbund 3. afdeling af MTB -Vintercup 2010/2011 Arrangør: PI-Silkeborg PI-Silkeborg ønsker alle velkommen til den 3. afdeling af MTB-Vintercup 2010/2011 I år har vi i skrivende stund

Læs mere

Strandgården s Affalds-uge 2009

Strandgården s Affalds-uge 2009 Strandgården s Affalds-uge 2009 Sct. icolai Skoles SFO Strandgården Strandgården er en SFO under Sct. icolai Skole i Køge. Hos os er midtbyens børn efter skoletid, ca. 250 fra 5 til 13 år. Vi bor tæt ved

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ

TOUR de TAXA MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015. Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ TOUR de TAXA Rejser 2015. på BIKE CAMP PÅ MALLORCA FRA DEN 24 APRIL TIL DEN 1 MAJ I 2015 Kære deltager. Her er vores rejse pris for deltagelse i Tour de Taxa's BIKE CAMP på Mallorca. 5.397,- kr. Det er

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes.

1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. 1.p skriver rejsedagbog fra Nantes. Rejsedagbog lørdag d. 26. marts Vi mødtes i Kastrup lufthavn kl. 6:00. Spændingsfyldte fløj vi mod Paris Charles de Gaulle kl. 8:20. I lufthavnen spiste vi frokost og

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Baghjulet i Toscana 2006

Baghjulet i Toscana 2006 20 Baghjulet i Toscana 2006 Fredag den 19/5 2006 Omkring kl. 09.00 startede 4 biler med kurs mod Lübeck. 15 forventningsfulde Baghjulere skulle med flyveren, destination Pisa. Under sikkerhedschekket blev

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje!

Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Rejsebrev 6 fra Junior Cup i Reggio Calabria i Italien. Lørdag den 22. maj 2010 blev en stor dag for Dansk Bueskytteforbund. Ved guldfinalestævnet blev det til fire guld og en sølv medalje! Simon, Stephan

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere