Kulturudvalget L 64 - Bilag 1 Offentligt. Høringsnotat over udkast til forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kulturudvalget L 64 - Bilag 1 Offentligt. Høringsnotat over udkast til forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed"

Transkript

1 Kulturudvalget L 64 - Bilag 1 Offentligt NOTAT 20. oktober 2006 Høringsnotat over udkast til forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Baggrund Kulturministeriet udsendte den 8. september 2006 et udkast til ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed i en bred høring. Udkastet har til formål at gennemføre den aftale om mediepolitikken for som regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti), Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti indgik den 6. juni Udkastet til lovforslag blev udsendt til i alt 88 ministerier, institutioner, organisationer m.v. Kulturministeriet har modtaget i alt 45 svar på høringen, jf. nærmere den vedlagte høringsliste, hvor de ministerier, institutioner, organisationer m.v., der har svaret på høringen, er markeret med fed. I det følgende redegøres der for hovedsynspunkterne i de modtagne høringssvar. Forslag til sproglige forbedringer og lignende ikke er medtaget. Heller ikke forslag til ændringer i den mediepolitiske aftale, forslag til indholdet af de kommende public service-kontrakter eller forslag, der ikke vedrører gennemførelse af medieaftalen, er kommenteret. Der henvises herudover i det hele til de vedlagte høringssvar. Modtagne høringssvar og Kulturministeriets bemærkninger 1. Ingen bemærkninger til udkastet til lovforslag Lægemiddelstyrelsen, Bryggeriforeningen, Indenrigs- og Sundhedsministeriet, Danske Reklame- og Relationsbureauers Brancheforening og Finansministeriet. 2. Justering af must carry-reglerne Konkurrencestyrelsen er enig i, at den kommende kombinerede børne- og historiekanal ikke gives must carry-status. Herudover henviser styrelsen til Konkurrenceredegørelse 2006, hvoraf det fremgår, at styrelsen anbefaler, at must carry-reglerne ophæves eller ledsages af must provide-regler. Branchen ForbrugerElektronik (BFE) foreslår, at alle statsejede kanaler pålægges must provide, og at der i øvrigt knyttes must provide til must carry. SAML ønsker, at ikke-kommercielle lokale tv-kanaler på ny bliver omfattet af must carry-reglerne. TDC bifalder, at den kommende børne- og historiekanal ikke er omfattet af must carry. J.Nr

2 Side 2 TDC foreslår, at den udvidelse af sendetiden, som jf. medieaftalen skal gives til de regionale TV 2-virksomheder, placeres i det multipleks, som i øvrigt er omfattet af must carry, idet der ellers vil blive de facto must carry på kanaler, hvor dette ikke var hensigten. TDC og Forenede Danske Fællesantenneanlæg anfører videre, at must carry-regler forstås som omfattende indhold og ikke teknologi. ITEK er enig i, at den kombinerede børne- og historiekanal ikke skal være omfattet af must carry. ITEK mener herudover, at alle public service-kanaler og alle must carrykanaler skal være pålagt must provide. DR beklager, at der i henhold til forslaget ikke er must carry på den kommende børneog historiekanal fra DR. Forenede Danske Fællesantenneanlæg glæder sig over, at den kommende børne- og historiekanal og programmer støttet af Public Service-Puljen ikke bliver omfattet af must carry. Foreningen er derimod bekymret over den de facto udvidelse af must carryforpligtelserne, som vil følge af udvidelsen af de regionale TV 2-virksomheders udvidede sendetid. IT- og Telestyrelsen foreslår, at lovteksten suppleres med definitioner på centrale begreber, og at det tydeliggøres, i hvilket omfang henholdsvis digitale og analoge signaler er omfattet af must carry-forpligtelsen. Med hensyn til synspunkterne om, at visse kanaler skal være omfattet af en must provide-forpligtelse bemærkes, at den bestemmelse, der foreslås justeret alene angår spørgsmålet om must carry, samt at spørgsmål om must provide ikke er omfattet af den mediepolitiske aftale, og at der ikke er aktuelle planer om at fastsætte sådanne regler. Spørgsmålet om, hvorvidt der er must carry på udvidelsen af sendetiden til de regionale TV 2-virksomheder, er uomtalt i medieaftalen. Da det forventes, at den regionale sendetid først iværksættes i efteråret 2009 finder Kulturministeriet, at spørgsmålet om, hvorvidt der skal være must carry på udvidelsen af den regionale sendetid bedst kan reguleres ved en senere lovændring. Fordelingen af radioprogrammer i fællesantenneanlæg følger de regler, der er fastsat herom i loven. Det betyder bl.a., at der alene er en forpligtelse til at fordele digitale radioprogrammer fra DR, hvis der fordeles andre digitale radioprogrammer i fællesantenneanlægget. Vedrørende de fremsatte bemærkninger om klarheden af bestemmelsen om must carry bemærkes, at Kulturministeriet er indstillet på at igangsætte overvejelser om, hvorvidt bestemmelsens opbygning og indhold i forbindelse med en kommende ændring af loven kan præciseres med henblik på at øge brugervenligheden.

3 Side 3 3. Etablering af Public Service-Pulje Danske Dagblades Forening hilser Public Service-Puljen velkommen. SBS TV finder, at der er tale om en spændende idé, og lægger vægt på, at der ikke ved de kommende retningslinier sker en forfordeling af enkelte udbydere og foreslår, at der indføres et krav om medfinansiering. Det Danske Filminstitut foreslår, at bestemmelsen præciseres således, at der udover støtte til produktion tillige kan ydes tilskud til udvikling af dansk tv-drama og tvdokumentarprogrammer til udsendelse på andre fjernsynsforetagender end DR, de regionale TV 2-virksomheder og ikke-kommercielle lokal-tv-stationer. Instituttet foreslår videre, at det i lovbemærkningerne præciseres, at selvom en tv-station benytter et eksternt produktionsselskab til at udvikle og producere den støttede produktion, er det alene tv-stationen, der har ansvaret for at opfylde de forpligtelser m.v., der følger af den modtagne støtte samt at det skal præciseres, hvilke regler, der skal gælde for TV 2/DANMARK A/S modtagelse af støtte. Branchen ForbrugerElektronik (BFE) mener, at de programmer, som støttes, skal være af en karakter, som kan tiltrække mange seere, og at støtte bør tilbagebetales i tilfælde af, at produktionen giver overskud. SAML støtter ikke oprettelsen af Public Service-Puljen. TV 3 foreslår, at det i lovbemærkningerne anføres, at der ikke er noget til hinder for, at de programmer, som har modtaget støtte fra puljen, kan genudsendes på high-paykanaler (selvom de ikke kan førstegangsudsendes dér). ITEK og TV 3 mener, at det, for at sikre, at der ikke medgår midler fra puljen til at opfylde TV 2/DANMARK A/S public service-tilladelse, bør klargøres præcist, hvilke forpligtelser TV 2/DANMARK A/S har. Producentforeningen hilser puljen velkommen og foreslår, at det for at styrke det private produktionsmiljø bør være disse, som kan opnå støtte fra puljen dog således, at en ansøgning om støtte skal være ledsaget af en bindende tilkendegivelse fra en tv-station om at sætte programmet i produktion. Foreningen foreslår, at det er en forudsætning, at det kun er programmer, produceret af private produktionsselskaber der kan få støtte, ligesom foreningen har visse bemærkninger vedrørende rettighedsspørgsmål. DR udtrykker bekymring for, om Public Service-Puljen på længere sigt vil udhule institutionens finansieringsgrundlag. Formålet med den foreslåede bestemmelse i loven er at tilvejebringe en hjemmel for etablering af Public Service-Puljen og en hjemmel til at fastsætte nærmere regler om puljens tilrettelæggelse og administration.

4 Side 4 De forskellige bemærkninger og forslag vedrørende puljen, som er fremkommet i forbindelse med høringen, vil indgå i det kommende arbejde med at udmønte ordningen i bekendtgørelsesform. Vedrørende DR s finansieringsgrundlag bemærkes, at det direkte af medieaftalen fremgår, at Public Service-Puljen ikke må være til hinder for DR s varetagelse af de pålagte forpligtelser. Det fremsatte forslag om, at puljen alene kan benyttes til støtte af private produktionsselskaber, finder ministeriet må afvises, fordi det fremgår eksplicit af medieaftalen, at støtten gives til tv-foretagender. For så vidt angår rettigshedsspørgsmålet henvises til, at dette må aftales konkret mellem de tv-foretagender, der modtager støtte, og en eventuel privat producent. 4. DR s finansiering Konkurrencestyrelsen og Forenede Danske Fællesantenneanlæg er enig i, at DR ikke må opkræve brugerbetaling for adgangen til public service-ydelser. DR er som udgangspunkt enig i den foreslåede bestemmelse, men påpeger, at der er et behov for at kunne opkræve brugerbetaling i form af dækning for transmissionsudgifter i forbindelse med visse on-demand ydelser efter brugerens udtrykkelige anmodning. DR foreslår, at dette justeres i lovbemærkningerne. DR bemærker, at der udover at kunne opkræve entrébetaling i forbindelse med DR s ensembler tillige er et behov for at kunne opkræve betaling i forbindelse med andre events og arrangementer såsom Melodi Grand Prix og P3 Guld. Kulturministeriet finder, at reale grunde taler for, at DR skal have adgang til at opkræve entré i forbindelse med visse (større) arrangementer af interesse for offentligheden såsom Melodi Grand Prix og P3 Guld. Kulturministeriet er derfor indstillet på at ændre finansieringsbestemmelsen i loven med henblik på, at dette kommer til at fremgå direkte. Kulturministeriet kan tilslutte sig, at DR bør kunne få dækket transmissionsudgifter og lignende, der direkte påføres DR som følge af en udtrykkelig anmodning fra brugere om at få stillet visse ydelser, f.eks. nyheder via SMS, til rådighed. Det bemærkes dog, at der ikke er tale om at give DR mulighed for at opkræve betaling for selve indholdet af tjenesten, som forudsættes finansieret af licensen. 5. DR s bestyrelse ITEK er enig i ændringerne vedrørende DR s bestyrelse.

5 Side 5 Danske Dagblades Forening finder principielt, at bestyrelsen alene bør have indflydelse på programpolitikken ved at kunne ansætte og afskedige den programansvarlige/chefredaktøren. Dansk Journalistforbund finder det hensigtsmæssigt at udvide antallet af medarbejderrepræsentanter i DR s bestyrelse. Justitsministeriet foreslår, at det overvejes at tilføre lovbemærkningerne nogle betragtninger om, hvad der forstås ved kandidat og om, hvad der skal gælde, hvis et bestyrelsesmedlem i løbet af beskikkelsesperioden ophører med at opfylde betingelserne for at være bestyrelsesmedlem. Kulturministeriet udbygger lovbemærkningerne med de overvejelser, som er foreslået af Justitsministeriet. 6. Lytternes og Seernes Redaktør i DR Dansk Journalistforbund anser det som et brud med selvforvaltningen, at lytternes og seernes redaktør skal udpeges af bestyrelsen. Danske Dagblades Forening mener, at hverken generaldirektøren eller bestyrelsen bør kunne intervenere i redaktørens arbejde. Foreningen foreslår, at det fastslås direkte i loven, at ingen har instruktion overfor redaktøren. DR mener, at der ikke bør skabes uklarhed vedrørende det ansvarssystem, som følger af medieansvarsloven. Med den foreslåede bestemmelse gennemføres medieaftalens punkt om lytternes og seernes redaktør i DR. Kulturministeriet har ikke bemærkninger herudover. 7. Udlægning af produktion fra DR ITEK er enig i den foreslåede udlægning af produktion. Producentforeningen forventer, at kravet om udlægning forankres i den kommende public service-kontrakt. Ingen kommentarer. 8. De regionale TV 2-virksomheders anden virksomhed ITEK er enig i forslaget om at begrænse de regionale TV 2-virksomheders anden virksomhed, men mener, at det bør ledsages af kontrolforanstaltninger. SBS TV og Danske Dagblades Forening finder det positivt, at der lægges op til at begrænse de regionale TV 2-virksomheders adgang til at udøve anden virksomhed.

6 Side 6 TV MIDT-VEST beder om, at der etableres en overgangsordning for så vidt angår afvikling af den virksomhed, som efter lovudkastet ikke længere er mulig, og som ikke drives i selskabsform. Herved vil anden virksomhed blive ligestillet uanset, hvordan denne virksomhed er organiseret. TV Lorry bemærker, at det er vigtigt, at der sker en nøje definition af anden virksomhed, og at definitionen bliver så vid, at der ikke er noget til hinder for, at TV Lorry kan udleje lokaler. Stationen bemærker videre, at den ønsker at kunne fortsætte sit samarbejde med SVT i Malmø, og at også seerklubben ønskes videreført. TV 2 FYN foreslår, at bestemmelsen ændres således, at de regionale TV 2-virksomheder kan oprette nye selskaber eller indskyde kapital i eksisterende selskaber med henblik på at indgå i samarbejde om regionale public service aktiviteter med andre virksomheder og at de regionale TV 2-virksomheder kun uden bestemmende ejerandele kan indgå i selskaber. Der henvises til, at det er vigtigt, at de regionale TV 2-virksomheder ikke afskæres fra at tage del i udviklingen af nye public service-tiltag. Branchen ForbrugerElektronik (BFE) mener, at det bør præciseres i loven, at de regionale TV 2-virksomheder ikke skal kunne anvende penge til andet end til opfyldelse af public service-forpligtelser, og at Rigsrevisionen får til opgave at føre kontrol hermed. Rigsrevisionen finder, at forslaget gør området for anden virksomhed mere klart og overskueligt. Producentforeningen mener, at formuleringen af bestemmelsen i forslaget er for åben for fortolkning og anbefaler, at bestemmelsen præciseres, så det ikke er tilladt for de regionale TV 2-virksomheder at anskaffe udstyr, der ligger ud over den kapacitet, der er nødvendig for at levere regionalt tv, og at dette ledsages af kontrolforanstaltninger. Producentforeningen mener, at overgangsperioden i forbindelse med begrænsningen af de regionale TV 2-virksomheders anden virksomhed bør fastsættes til 1. juli For så vidt angår anden virksomhed, der ikke foregår i selskabsform men er organiseret på anden måde, er Kulturministeriet enig i, at denne tillige bør være omfattet af overgangsordningen. Med hensyn til kontrol af den virksomhed de regionale TV 2-virksomheder udøver bemærkes, at disse skal opfylde kravene i bekendtgørelse nr om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/DANMARK A/S og de regionale TV 2- virksomheders public service-virksomhed og anden virksomhed, og at Rigsrevisionen fører tilsyn med bekendtgørelsens overholdelse. Vedrørende længden af den foreslåede overgangsperiode bemærkes, at Kulturministeriet, under hensyn til de regionale TV 2-virksomheders muligheder for en forretnings-

7 Side 7 mæssig afvikling af selskaber m.v., finder, at overgangsperioden bør fastsættes til 1. januar I lyset af bl.a. de modtagne bemærkninger om den regionale programvirksomhed er Kulturministeriet indstillet på at ændre lovforslaget således, at de regionale TV virksomheder får adgang til at deltage i selskaber, som driver regionale internetprotaler. Kulturministeriet bemærker herudover, at de regionale TV 2-virksomheder fortsat vil have mulighed for på konkurrencemæssige vilkår kommercielt at udnytte ledig kapacitet, der opstår i forbindelse med virksomhedernes public service-virksomhed. Dette betyder bl.a., at de regionale TV 2-virksomheder inden for rammerne af denne ledige kapacitet fortsat vil kunne producere programmer mv. med henblik på salg til andre samt udleje teknisk udstyr, lokaler mv.. Lovændringen får ikke konsekvenser for de regionale TV 2-virksomheders adgang til at levere nyheds- og aktualitetsprogrammer og -indslag til TV 2/DANMARK A/S til udsendelse på den landsdækkende public service TV 2-kanal, da dette indgår som en del af de regionale virksomheders public service-virksomhed. Endvidere bemærkes, at forslaget ikke berører de regionale virksomheders adgang til at samarbejde indbyrdes eller med andre om public service-virksomheden. 9. Radio- og tv-nævnets sammensætning m.v. SAML finder det glædeligt, at nævnet suppleres med en repræsentant fra lytter- og seerorganisationerne. Radio- og tv-nævnet foreslår, at alle medlemmerne beskikkes af ministeren dog således, at et af medlemmerne udpeges af Samarbejdsforum for Danske Lytter- og Seerorganisationer. Kulturministeriet har forståelse for det synspunkt, som er fremsat af Radio- og tvnævnet. Med henblik på at sikre, at der ikke kan skabes tvivl om, hvorvidt ministeren kan undlade at beskikke det af Samarbejdsforum for Danske Lytter- og Seerorganisationer foreslås det, at den foreslåede bestemmelse i loven ændres således, at ministeren udpeger 7 medlemmer, at organisationen udpeger 1 medlem, og at ministeren beskikker dem alle. 10. Radio- og tv-nævnets afgivelse af udtalelser DR bemærker, at der er tale om en betydelig udvidelse af nævnets kompetence og foreslår, at den indskrænkes til alene at omfatte udtalelse om den værditest, som DR skal underkaste nye public service tjenester. Dansk Journalistforbund og Danske Dagblades Forening advarer mod en udvidelse af Radio- og tv-nævnets opgaver.

8 Side 8 At Radio- og tv-nævnet skal afgive udtalelse om DR s værditest følger af den indgåede medieaftale. Kulturministeriet finder det herudover rigtigst med en generelt formuleret bestemmelse i selve loven og bemærker i den forbindelse, at det af lovbemærkningerne klart fremgår, at bestemmelsen først og fremmest har til formål at skabe hjemmel til, at Radio og tv-nævnet kan afgive udtalelse om den værditest, som DR skal underkaste nye public service-tjenester. 11. Medielicens De omfattede apparater Telia Danmark bemærker, at der savnes logik i beskrivelsen af, hvilke apparater, der er omfattet af medielicensen, idet udkastet fastslår, at visse apparater, der kan modtage lyd- og billedprogrammer, er omfattet af licenspligten, medens det et andet sted fremgår, at det alene gælder computere med en vis båndbredde. Konkurrencestyrelsen er positiv over for indførelsen af en medielicens, men peger i øvrigt generelt på finanslovsfinansiering som den mest hensigtsmæssige finansiering af DR m.fl. ITEK mener, at det er forkert at pålægge pc er licens, idet en stand-alone pc og en almindelig internetforbindelse ikke er ensbetydende med, at man kan se tv. Fastholdes forslaget foreslår ITEK, at det præciseres, at kun pc er og mobiltelefoner, der er udstyret med tuner/billedkort og/eller afspilningssoftware (f.eks. mediaplayer) og tilknyttet en passende bredbåndsforbindelse skal omfattes af medielicensen. ITEK anfører videre, at der er en række nye produkter på vej på det danske marked, og at disse ikke synes at være omfattet af den foreslåede regulering. IT-Branchen, HTSi og ITEK mener, at medielicensen ved førstkommende lejlighed bør erstattes af en husstandsafgift. Danske Biludlejere mener, at biludlejningsselskaber fremover bør være fritaget fra at betale radiolicens. Dansk Journalistforbund og TDC finder det positivt, at licensen omlægges til en medielicens. DR foreslår, at licenspligten defineres dels ved besiddelsen af visse licenspligtige apparater og dels ved indehavelsen af en tjenesteydelse, der muliggør adgangen til DR s billedprogrammer og tjenester. Hi3G bemærker, at det har forstået forslaget således, at et apparat alene er licenspligtigt, hvis det er i stand til at modtage billedprogrammer og tjenester, der er udsendt til

9 Side 9 almenheden dvs. som broadcastes ved hjælp af radioanlæg samt at on demand tvtjenester ikke er omfattet. 3G efterlyser en definition af, hvilke mobiltelefoner, der skal være omfattet af licenspligt. 3G finder ikke, at telefoner, hvor kunden alene får adgang til mobil-tv (herunder streamet tv) efter anmodning, bør være licenspligtige. Indberetningen Telia Danmark mener, at model 1 om forhandlerindberetning er ressourcespild. Model 2 finder Telia er ikke-acceptabel. IT-branchen, Telekommunikationsidustrien, Branchen ForbrugerElektronik (BFE), Hi3G, ITEK og Viasat A/S finder, at ingen af de nævnte modeller for en indberetningsordning er farbare, idet de indeholder meget store administrative byrder for erhvervslivet og en eventuelt udlevering af konkurrencefølsomme oplysninger. IT-branchen finder, at indberetningen helt bør bortfalde. TDC anfører om model 1, at der er tale om en lappeløsning, og at modellen medfører en væsentlig forøget administrativ byrde for erhvervslivet. TDC, Canal Digital og Forenede Danske Fællesantenneanlæg afviser model 2 og henviser bl.a. til, at den ikke opfylder medieaftalen. Dansk Handel & Service anfører, at indberetning af licenspligtige apparater m.v. er administrativ belastende for erhvervslivet, og at indberetningerne i mange situationer er overflødige, fordi der allerede betales licens af den personkreds, som indberettes. I givet fald peger organisationen på model 2 som den mest farbare. DR tilslutter sig model 2 i udkastet til lovforslag og har enkelte formuleringsforslag. Telekommunikationsindustrien, Branchen ForbrugerElektronik (BFE), TDC, ITEK, Forenede Danske Fællesantenneanlæg, TV 3, Viasat A/S, Telia og 3G anbefaler, at opkrævning af licens sker efter et frameldingsprincip. Erhvervs- og Selskabsstyrelsen finder, at begge de modeller, som er indeholdt i udkastet til lovforslag, vil medføre væsentlige administrative omkostninger for erhvervslivet. Styrelsen finder dog, at det først, når der er truffet afgørelse om, hvilken model der skal benyttes, og når reglerne nærmere skal udmøntes i bekendtgørelsesform, er muligt at tage stilling til, om de administrative omkostninger er af et omfang, der berettiger, at forslaget forelægges Økonomi- og Erhvervsministeriets virksomhedspanel. Vedrørende de omfattede apparater bemærkes, at den nærmere afgrænsning vil ske ved den kommende revision af bekendtgørelse nr af 15. november 2004 om radio- og fjernsynslicens.

10 Side 10 Med hensyn til indberetningen finder Kulturministeriet efter en samlet vurdering, at model 1, dvs. den nuværende forhandlerindberetning, bør videreføres. Kulturminsteriet finder endvidere, at ordningen bør evalueres efter 2 år. 12. Bemærkninger som ikke direkte vedrører udkastet til lovforslag Digitalt TV SBS TV anfører, at det er konstruktivt, at der bliver tale om en gatekeeper, som ikke er styret af to offentligt ejede tv-stationer og anbefaler, at gatekeeperen ikke også må være indholdsleverandør eller udbyder af tv på konkurrende platforme. SBS finder også, at der ikke skal kunne gives øget kapacitet til public service-kanaler på bekostning af kommercielle kanaler. ITEK understreger vigtigheden af, at distributionen af digitalt jordbaseret tv varetages og drives af en uafhængig privat aktør, ligesom det er vigtigt at sikre konkurrencen og at sikre gate-keeperen frie muligheder for at tilrettelægge sin virksomhed. Konkurrencestyrelsen henstiller, at embedsmandsudvalget vedrørende DTT inddrager hensynet til en effektiv konkurrence, og at udvalget sammensættes med henblik herpå. DAB SBS Radio A/S anser det som positivt, at man begrænser antallet af frekvenser, som DR har råderet over i DAB-nettet og foretager udbud heraf. Public service Konkurrencestyrelsen anfører, at den savner en klar definition af (DR s) public serviceydelser. Digitalisering af arkiver Konkurrencestyrelsen henstiller, at arbejdsgruppen vedrørende digitalisering af arkiverne inddrager hensynet til effektiv konkurrence, og at udvalget sammensættes med henblik herpå. Branchen ForbrugerElektronik (BFE) og Danske Dagblades Forening deltager gerne i arbejdsgruppen. DR Konkurrencestyrelsen mener, at det skal sikres, at DR ikke modtager overkompensation, at DR ikke skal have adgang til at få sponsoreret programmer, og at DR s anden virksomhed skal udskilles fra DR s public service-virksomhed, og at der skal offentliggøres detaljeret mellemregnskab. Den fremtidige mediestøtte Det Danske Filminstitut, Branchen ForbrugerElektronik (BFE) og TV 3 deltager gerne i udredningsarbejdet.

11 Side 11 Dansk Journalistforbund mener, at tiden er moden til nedsættelse af et nyt medieudvalg eller en mediekommission. EU-relaterede synspunkter Branchen ForbrugerElektronik (BFE) mener, at det skal fremgå af loven, at finansiering af public service skal være i overensstemmelse med EU-retten, og at DR s nye børne- og historiekanal bliver notificeret for EU-Kommissionen. Replanlægning af frekvensanvendelsen af FM-båndet SAML anbefaler, at der afsættes mindst én frekvens til ikke-kommerciel lokalradio i hver kommune. SBS Radio A/S understreger, at replanlægningen af FM-båndet med henblik på at skaffe adgang til flere landsdækkende frekvenser, er den eneste reelle mulighed for bedre udviklingsmuligheder for den samlede kommercielle radiobranche i de kommende 5 til 10 år. IT- og Telestyrelsen foreslår, at det i de almindelige bemærkninger tydeliggøres, at der indtil videre er tale om en prøveplanlægning, og at der først efter afslutningen af denne tages stilling til, om den skal gennemføres i praksis. Ændring i lejeloven Socialministeriet varsler, at der kommer lovbidrag om ændring i lejeloven som følge af en tidligere ændring af must carry-reglerne. Værditesten Dansk Journalistforbund mener, at medieaftalens punkt om værditest er i strid med mediernes uafhængighed af statsmagten. DR anfører, at kriterierne for værditesten bør fremgå af lovbemærkningerne. Hensyn til handicappede De Samvirkende Invalideorganisationer finder, at der fortsat er udviklingspotentiale med hensyn til at sikre handicappedes adgang til at kunne se tv m.v. Organisationen foreslår, at der nedsættes en bredt sammensat handicaprådgivningsorgan med kommunikation og medier som sit arbejdsfelt med henblik på at sikre, at fjernsyn og andre medier bliver tilgængelige for alle. Landsforeningen for Bedre Hørelse mener, at tiden er inde til, at samtlige danske udsendelser tekstes, og at dette bør indarbejdes i udkastet til lovforslag. Gengivelse af medieaftale i lovudkastet Justitsministeriet foreslår, at gengivelsen af medieaftalen i lovudkastet forkortes en hel del og alene indeholder den del af medieaftalen, som har relevans for lovudkastet. Retransmissionsafgift

12 Side 12 Branchen ForbrugerElektronik (BFE) finder, at det er urimeligt, at DR kan opkræve retransmissionsafgift af antenneanlæggene. Opkrævning af administrationsgebyrer m.v. DR ønsker mulighed for at opkræve administrationsgebyr ved betaling af licens på anden vis end via PBS og mulighed for at opkræve kontrolafgift efter skrappere regler end de gældende. Der er i det hele tale om forslag og kommentarer, som ikke har med gennemførelsen af den mediepolitiske aftale at gøre i det omfang, denne skal gennemføres i form af lovændring.

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Notat til Kulturudvalget om høringsresultatet over ny licensbekendtgørelse (gennemførelse af medieaftalen for )

Notat til Kulturudvalget om høringsresultatet over ny licensbekendtgørelse (gennemførelse af medieaftalen for ) Kulturudvalget KUU alm. del - Svar på Spørgsmål 76 Offentligt NOTAT 21. marts 2007 Notat til Kulturudvalget om høringsresultatet over ny licensbekendtgørelse (gennemførelse af medieaftalen for 2007-2010)

Læs mere

Notat. I det følgende redegøres for hovedsynspunkterne i de modtagne høringssvar. Der henvises herudover i det hele til de vedlagte høringssvar.

Notat. I det følgende redegøres for hovedsynspunkterne i de modtagne høringssvar. Der henvises herudover i det hele til de vedlagte høringssvar. Notat 24. november 2014 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om tilskud til produktion af dansk public service tv og bekendtgørelse om regnskab og revision af projekt- og aktivitetstilskud

Læs mere

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1.

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1. NOTAT Kommenteret høringsnotat vedr. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S (Ændrede must-carry -regler, DR s adgang til sponsorering, de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2008/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 16. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturministeriet, j.nr. 2004-22153-37 Fremsat den 19. november 2008 af kulturministeren (Carina Christensen)

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves.

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves. Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer: 11 a.

Læs mere

Kulturudvalget L 64 - Bilag 8 Offentligt. Betænkning afgivet af Kulturudvalget den 0. december udkast. Betænkning. over

Kulturudvalget L 64 - Bilag 8 Offentligt. Betænkning afgivet af Kulturudvalget den 0. december udkast. Betænkning. over Kulturudvalget L 64 - Bilag 8 Offentligt Til lovforslag nr. L 64 Folketinget 2006-07 Betænkning afgivet af Kulturudvalget den 0. december 2006 2. udkast Betænkning over Forslag til lov om ændring af lov

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011, foretages følgende ændringer: 1.

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

Kommenteret høringsnotat

Kommenteret høringsnotat Kommenteret høringsnotat Høring over udkast til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Gennemførelse af dele af medieaftalen for 2019-2023 m.v.) Kulturministeriet sendte den 6. juli 2018

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 8. december 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 27. oktober 2011

Læs mere

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven li DANMARK Justitsministeriet Slotsholmsgade 10 1216 København K Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010 SAG 2010-00182 MeeljRibu Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1)

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) Kulturudvalget 2013-14 L 50 Bilag 1 Offentligt NOTAT Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) 6.november 2013

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Året der kommer. Medieområdet

Året der kommer. Medieområdet Året der kommer Medieområdet Foreningen for Entertainment- og Medierets seminar den 17. januar 2013 Lars M. Banke, Kulturministeriet Disposition 1. Medieaftalen - medieaftale-instrumentet - forberedelsen

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

DEPARTEMENTALT UDKAST

DEPARTEMENTALT UDKAST Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 214 Offentligt DEPARTEMENTALT UDKAST 8. september 2006 Udkast til forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Gennemførelse af medieaftale 2007-2010)

Læs mere

Forslag. til. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S. (Gennemførelse af medieaftale for 2012-2014 mv.

Forslag. til. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S. (Gennemførelse af medieaftale for 2012-2014 mv. Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S (Gennemførelse af medieaftale for 2012-2014 mv.) 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv.

Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. NOTAT 9. juni 2009 Tillægsaftale til medieaftalen for 2007-2010 om udvikling af radiomarkedet mv. Indledning Det fremgår af tillægsaftalen af 9. januar 2009 om omstruktureringsplan for TV 2/DANMARK og

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/ DANMARK A/S. Lovforslag nr. L 00 Folketinget 2012-13

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/ DANMARK A/S. Lovforslag nr. L 00 Folketinget 2012-13 Lovforslag nr. L 00 Folketinget 2012-13 Fremsat den 6. februar 2013 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag til Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/ DANMARK A/S

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Lovforslag nr. L 50 Folketinget 2013-14 Fremsat den 6. november 2013 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag til Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Betænkning. Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2010/1 BTL 19 (Gældende) Udskriftsdato: 13. januar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Betænkning afgivet af Kulturudvalget den 24. november 2010 Betænkning over Forslag til lov om ændring af

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

HØRINGSNOTAT. Høringssvarene har berørt følgende punkter:

HØRINGSNOTAT. Høringssvarene har berørt følgende punkter: HØRINGSNOTAT Kontor/afdeling Center for tele Dato 7. januar 2016 J nr. 2015-5739 Opdateret høringsnotat vedrørende udkast til forslag til lov om ændring af lov om radiofrekvenser og om ophævelse af lov

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Mediepolitisk aftale for 2007-2010

Mediepolitisk aftale for 2007-2010 1 6. JUNI 2006 Mediepolitisk aftale for 2007-2010 Der er enighed mellem regeringen (Venstre og Det Konservative Folkeparti) og Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Det Radikale Venstre og Socialistisk

Læs mere

Forslag. til. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer:

Forslag. til. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer: 3. juli 2014 Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Genbeskikkelse af DR s bestyrelse og genvalg af de regionale TV 2- virksomheders bestyrelser, adgang til støtte fra Public

Læs mere

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger

Bemærkninger til forordningsforslaget. Almindelige bemærkninger 17. marts 2006 FM 2006/21 Bemærkninger til forordningsforslaget 1. Baggrunden for forordningsforslaget Almindelige bemærkninger Landstingsforordning nr. 6 af 14. november 2004, der trådte i kraft den 1.

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) LBK nr 255 af 20/03/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 29. maj 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2042536 Senere ændringer til forskriften LOV nr 1517 af 27/12/2014 Bekendtgørelse

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om film

Forslag. Lov om ændring af lov om film Forslag til Lov om ændring af lov om film (Kommunalt tilskud til biografvirksomhed) 1 I lov nr. 186 af 12. marts 1997 om film, som ændret ved 11, stk. 3, i lov nr. 423 af 10. juni 1997, 4 i lov nr. 1156

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 62 af 11/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 27. december 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 15/01062 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om den

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) 2010/1 LSF 19 (Gældende) Udskriftsdato: 23. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 680065 Fremsat den 6. oktober 2010 af kulturministeren (Per Stig Møller) Forslag til

Læs mere

Notat. Høringsnotat - udkast til bekendtgørelse om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning i fællesantenneanlæg

Notat. Høringsnotat - udkast til bekendtgørelse om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning i fællesantenneanlæg Notat 19. maj 2016 Høringsnotat - udkast til bekendtgørelse om fritagelse for tilslutning til og betaling for fælles programforsyning i fællesantenneanlæg Kulturministeriet sendte den 21. april 2016 et

Læs mere

Notat 20. marts 2014. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om Radio- og tvnævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Notat 20. marts 2014. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om Radio- og tvnævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Notat 20. marts 2014 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om Radio- og tvnævnets genudbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Kulturstyrelsen sendte den 27. januar 2014 et udkast til

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om mediestøtte

Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om mediestøtte 28. november 2013 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om mediestøtte Kulturstyrelsen sendte den 24. oktober 2013 et udkast til bekendtgørelse om mediestøtte i høring med frist til den

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4

DR DR Byen Emil Holms Kanal Købehavn C. Att.: Peter Skov. 27. juni Klage over skjult reklame i radioprogrammet Café Hack sendt på DR P4 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 Købehavn C Att.: Peter Skov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Michala Stampe Fuldmægtig, cand.jur. 27. juni 2017 mic@slks.dk

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

Høringssvar vedrørende forslag til lov om ændring af lov om aktie- og anpartsselskaber og forskellige love (Obligatorisk digital kommunikation)

Høringssvar vedrørende forslag til lov om ændring af lov om aktie- og anpartsselskaber og forskellige love (Obligatorisk digital kommunikation) Erhvervs- og Vækstministeriet Slotsholmsgade 10-12 1216 København K Sendt til: om2@evm.dk Høringssvar vedrørende forslag til lov om ændring af lov om aktie- og anpartsselskaber og forskellige love (Obligatorisk

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2014/1 LSF 22 (Gældende) Udskriftsdato: 22. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2305243 Fremsat den 8. oktober 2014 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) Lovforslag nr. L 19 Folketinget 2010-11 Fremsat den 6. oktober 2010 af kulturministeren (Per Stig Møller) Forslag til Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) (Gennemførelse af medieaftale

Læs mere

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8 NOTAT Medier 28. maj 2014 Kommenteret høringsnotat om MUX 8 Det følger af medieaftalen for 2012-2014, at det ottende digitale tvsendenet skal udbydes til en kommerciel distributør til mere digitalt tv,

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Lovforslag nr. L 22 Folketinget 2014-15 Fremsat den 8. oktober 2014 af kulturministeren (Marianne Jelved) Forslag til Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Genbeskikkelse af DR s bestyrelse

Læs mere

Kommenteret høringsnotat

Kommenteret høringsnotat Kommenteret høringsnotat Kommenteret høringsnotat om forslag til bekendtgørelse om tilskud m.v. til folkehøjskoler 23. juni 20145 Kulturministeriet sendte den 20. maj 2014 et forslag til bekendtgørelse

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18141 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber

Læs mere

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt

Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt 2. december 2008 Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikke-kommercielt tv, ændring af must

Læs mere

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen,

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen, Medieaftalen 2019-2023 Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference 2.-3. november 2018 i Kolding Frands Mortensen, fmorten@cc.au.dk Oversigt Processen april 2017-sommren 2018 Resultatet - økonomi og indhold

Læs mere

Høring af udkast til lov om ændring af lov om offentlige betalinger mv - høringsoversigt

Høring af udkast til lov om ændring af lov om offentlige betalinger mv - høringsoversigt Det Politisk-Økonomiske Udvalg L 171 - Bilag 1 Offentligt Notat 1. februar 2006 FAC Høring af udkast til lov om ændring af lov om offentlige betalinger mv - høringsoversigt Udkastet har været til høring

Læs mere

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 www.kanalhovedstaden.dk Ikkekommerciel lokal-tv skal kvalitetsudvikles og udgøre en større andel af det samlede danske mediebillede Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 Dansk folkeoplysning

Læs mere

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik L 14 Bilag 1 Offentligt

Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik L 14 Bilag 1 Offentligt Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik 2013-14 L 14 Bilag 1 Offentligt Social-, Børne- og Integrationsministeriet Kontoret for Integrationspolitik J.nr. 2012-5048 dwp 23. august 2013 Notat de

Læs mere

Notat om lovfæstelse af kommunal- og myndighedsfuldmagtsreglerne om erhvervsvirksomhed Side 1 af 6

Notat om lovfæstelse af kommunal- og myndighedsfuldmagtsreglerne om erhvervsvirksomhed Side 1 af 6 NOTAT Notat om lovfæstelse af kommunal- og myndighedsfuldmagtsreglerne om erhvervsvirksomhed 08-04-2019 Side 1 af 6 J.nr. NIR 11.7.20.2-02 Notatet uddyber Dansk Affaldsforenings høringsbrev (J. Nr.: NIR

Læs mere

Høringsnotat. Forslag til lov om ændring af lov om leje og lov om leje af almene boliger (Fremme af digital kommunikation i boliglejeforhold)

Høringsnotat. Forslag til lov om ændring af lov om leje og lov om leje af almene boliger (Fremme af digital kommunikation i boliglejeforhold) Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Notat Høringsnotat Forslag til lov om ændring af lov om leje og lov om leje af almene boliger (Fremme af digital kommunikation

Læs mere

Social-, Børne- og Integrationsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K. Sendt pr. mail til tha@sm.dk

Social-, Børne- og Integrationsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K. Sendt pr. mail til tha@sm.dk Social-, Børne- og Integrationsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K Sendt pr. mail til tha@sm.dk Høringssvar fra KL vedr. forslag til lov om ændring af lov om social service og lov om socialtilsyn

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 3. oktober 2014 Kulturstyrelsen sendte den 30. juni 2014 et

Læs mere

Høringsnotat vedrørende udkast til bekendtgørelse om regler for Forbrugerombudsmandens virksomhed

Høringsnotat vedrørende udkast til bekendtgørelse om regler for Forbrugerombudsmandens virksomhed NOTAT 16. januar 2007 Sag 101/1-759/ssa Høringsnotat vedrørende udkast til bekendtgørelse om regler for Forbrugerombudsmandens virksomhed Markedsføringsloven indeholder hjemmel for ministeren til at fastsætte

Læs mere

KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 2140 1015 KBH. K WWW.KUM.DK. Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 157 Offentligt

KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 2140 1015 KBH. K WWW.KUM.DK. Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 157 Offentligt KULTURMINISTERIET NYBROGADE 2 POSTBOKS 24 5 KBH. K WWW.KUM.DK Medieudspil_omslag3.indd Medieudspil_omslag3.indd Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 57 Offentligt MEDIER TIL TIDEN FLERE MULIGHEDER, MERE

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Filmaftale

Filmaftale 27. oktober 2006 Filmaftale 2007-2010 Det er den danske filmbranche - lige fra manuskriptforfattere, instruktører og producenter over distributører og i sidste ende biograferne der har ansvaret for den

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. november 2013 Sagsnr: 2013-010561 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Kommenteret høringsoversigt 20. december 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Den danske telemyndighed iværksatte den 28. oktober

Læs mere

Folketingets Erhvervsudvalg

Folketingets Erhvervsudvalg Erhvervsudvalget 2010-11 L 181 Bilag 1 Offentligt Folketingets Erhvervsudvalg ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTEREN 30. marts 2011 ØKONOMI- OG Vedlagt fremsender jeg til udvalgets orientering høringsnotat samt

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 1055 af 01/09/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 28. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2010-003180 Senere ændringer til forskriften BEK nr 62 af 11/01/2016 Bekendtgørelse

Læs mere

NOTAT. Medieaftale for 2012-2014

NOTAT. Medieaftale for 2012-2014 NOTAT 9. oktober 2012 Medieaftale for 2012-2014 Der er enighed mellem regeringen (Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti og Det Radikale Venstre) og Venstre, Danske Folkeparti, Enhedslisten og Det

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om TV 2-regionernes virksomhed

Rigsrevisionens notat om beretning om TV 2-regionernes virksomhed Rigsrevisionens notat om beretning om TV 2-regionernes virksomhed Marts 2017 NOTAT TIL STATSREVISORERNE, JF. RIGSREVISORLOVENS 18, STK. 4 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 1/2016 om TV 2-regionernes

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 11. maj 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 11. maj 2010 Lovtidende A 2010 Udgivet den 11. maj 2010 6. maj 2010. Nr. 477. Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) Herved bekendtgøres lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

***** 1. Bemærkninger angående digital offentlig bekendtgørelse af fredningsforslag

***** 1. Bemærkninger angående digital offentlig bekendtgørelse af fredningsforslag NOTAT Til ministeren 24. september 2012 Kommenteret høringsnotat om udkast til forslag til lov om ændring af lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer (Mulighed for digital bekendtgørelse,

Læs mere

Retsudvalget 2014-15 L 69 Bilag 1 Offentligt

Retsudvalget 2014-15 L 69 Bilag 1 Offentligt Retsudvalget 2014-15 L 69 Bilag 1 Offentligt Civilafdelingen Dato: Kontor: Sagsbeh: Færdselskontoret Marianne Møller Halkjær Sagsnr.: 2014-801-0021 Dok.: 1370852 KOMMENTERET OVERSIGT over høringssvar om

Læs mere

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv.

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del Bilag 39 Offentligt www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Den 16.november

Læs mere

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland

Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/Østjylland Skejbyparken 1 8200 Århus N København den 16. marts 2005 Klage over reklame for www.århus.dk i nyhedsudsendelse på TV 2/Østjylland Tom Flangel Nielsen har ved mail af

Læs mere

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv

Samråd i Folketingets Kulturudvalg om DR s nye public service-kontrakt integration og den kristne kulturarv Kulturudvalget 2010-11 KUU alm. del Bilag 114 Offentligt TALE Arrangement: Åbent eller lukket: Dato og klokkeslæt: Sted: Taletid: Forv. antal deltagere: Evt. andre forhold ministeren bør være opmærksom

Læs mere

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007.

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007. Kendelse af 13. oktober 2009 (J.nr. 2009-0019579) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedslovens 14. (Niels Bolt Jørgensen, Anders Hjulmand og

Læs mere

Børne- og Undervisningsudvalget L 81 Bilag 1 Offentligt

Børne- og Undervisningsudvalget L 81 Bilag 1 Offentligt Børne- og Undervisningsudvalget 2015-16 L 81 Bilag 1 Offentligt Sagsnr.: 181.77M.351 Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling December 2015 Høringsnotat Forslag til lov om ændring af lov om Sydslesvigudvalget

Læs mere

Danske Mediers anbefalinger til en revision af Medieaftalen

Danske Mediers anbefalinger til en revision af Medieaftalen 21. juni 2019 Danske Mediers anbefalinger til en revision af Medieaftalen Danske Medier bifalder mange af initiativerne i Medieaftalen for 2019-23, som blev indgået 29. juni 2018. Det gælder især aftalen

Læs mere

Til Folketinget Skatteudvalget

Til Folketinget Skatteudvalget Skatteudvalget 2018-19 L 100 Bilag 1 Offentligt 14. november 2018 J.nr. 2018-4315 Til Folketinget Skatteudvalget Til udvalgets orientering vedlægges høringsskema samt de modtagne høringssvar vedrørende

Læs mere

DI-indspil til medieforlig 2014

DI-indspil til medieforlig 2014 DI-indspil til medieforlig 014 Nyt medieforlig medio 014 1. Baggrund Det nuværende medieforlig gælder for 013-014. Der skal derfor indgås nyt forlig i 014 for de efterfølgende år. Medieaftalen sætter de

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Radio- og tv-nævnet 27. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

6. februar 2015. DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

6. februar 2015. DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 6. februar 2015 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Louise Nygaard Andersen Fuldmægtig, cand.jur. lna@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Politik og

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for DR 1)

Bekendtgørelse om vedtægt for DR 1) BEK nr 102 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 28. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-236 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1288 af 18/11/2015

Læs mere

Forudsætningerne for Offentlighedskommissionens mindretals støtte til ministerbetjeningsreglen

Forudsætningerne for Offentlighedskommissionens mindretals støtte til ministerbetjeningsreglen Folketingets Retsudvalg Christiansborg 1240 København K 1. marts 2011 Forudsætningerne for Offentlighedskommissionens mindretals støtte til ministerbetjeningsreglen er bristet Mindretallet i Offentlighedskommissionen

Læs mere

Følgende har angivet ikke at have bemærkninger: Dansk Arbejdsgiverforening.

Følgende har angivet ikke at have bemærkninger: Dansk Arbejdsgiverforening. Høringsnotat 4. juni 2014 Høring over udkast til Bekendtgørelse om Fonden for Velfærdsteknologi Udkast til ny bekendtgørelse om Fonden for Velfærdsteknologi og vejledning blev sendt i høring 11. marts

Læs mere

25. november 2015. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi

25. november 2015. DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura, Politik og Strategi 25. november 2015 DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Radio- og tv-nævnet Jan B. Jans Specialkonsulent, cand.jur. jbj@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: DR Jura, Politik og Strategi

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 15. januar 2019 Det fremgår af medieaftalen for 2019-2023, at den gældende lokal-tv-ordning videreføres i aftaleperioden.

Læs mere

Spørgsmål 3: Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 22. november 2004 fra Jesper Lau Hansen, Københavns Universitet, jf. L 13 bilag 4.

Spørgsmål 3: Ministeren bedes kommentere henvendelsen af 22. november 2004 fra Jesper Lau Hansen, Københavns Universitet, jf. L 13 bilag 4. ØKONOMI- OG ERHVERVSMINISTEREN 26. november 2004 Besvarelse af spørgsmål 3 (L 13) stillet af Folketingets Erhvervsudvalg den 23. november 2004. Spørgsmål 3: Ministeren bedes kommentere henvendelsen af

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Høringssvar vedr. udkast til auktionsmateriale over 800 MHz-frekvensbåndet

Høringssvar vedr. udkast til auktionsmateriale over 800 MHz-frekvensbåndet Erhvervs- og vækstministeriet Den danske telemyndighed Holsteinsgade 63 2100 København Ø 15. december 2011 Sendt via e-mail til mob@itst.dk Høringssvar vedr. udkast til auktionsmateriale over 800 MHz-frekvensbåndet

Læs mere

Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed

Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed LBK nr 477 af 06/05/2010 Gældende (Radio- og fjernsynsloven) Offentliggørelsesdato: 11-05-2010 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om Offentlig Digital Post

Forslag. Lov om ændring af lov om Offentlig Digital Post Lovforslag nr. L 136 Folketinget 2015-16 Fremsat den 25. februar 2016 af finansministeren (Claus Hjort Frederiksen) Forslag til Lov om ændring af lov om Offentlig Digital Post (Bemyndigelse til at fastsætte

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Radio- og tv-nævnet

Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Radio- og tv-nævnet Bilag 1.1 Udsagn fra Mads Bryde Andersen, Organisation/virksomhed: Respondent navn og titel: Mads Bryde Andersen, formand Dato for interview: Del 1 og 2: 10-05-2016. Del 3: 12-05-2016 Formanden for Radio-og

Læs mere

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København 8. marts 2016 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Tomas Kærup Fuldmægtig, cand.jur. tok@slks.dk www.slks.dk Klage over afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere