Bestyrelsens redegørelse for Aktieselskabet Dampskibsselskabet Torms købstilbud. Torms købstilbud er ikke fremsat i forståelse med NORDEN s ledelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsens redegørelse for Aktieselskabet Dampskibsselskabet Torms købstilbud. Torms købstilbud er ikke fremsat i forståelse med NORDEN s ledelse."

Transkript

1 Dampskibsselskabet NORDEN A/S Fondsbørsmeddelelse nr juli 2002 Side 1 af 11 Aktionærerne i Dampskibsselskabet NORDEN A/S, Københavns Fondsbørs og pressen Bestyrelsens redegørelse for Aktieselskabet Dampskibsselskabet Torms købstilbud Torms købstilbud er ikke fremsat i forståelse med NORDEN s ledelse. Foreløbige regnskabstal for NORDEN for første halvår 2002 viser et resultat på DKK 17 mio. før skat og minoritetsinteresser. Faldet i dollarkursen har påvirket driften med DKK -41 mio., men har samtidig forøget egenkapitalen med DKK 87 mio. som følge af værdiregulering af valutalån. Resultat efter skat og minoritetsinteressernes andel for første halvår 2002 blev et overskud på DKK 170 mio. efter tilbageførsel af udskudt skat i forbindelse med NORDEN s indtræden i tonnageskatteordningen. Foreløbige regnskabstal viser, at egenkapitalen i første halvår 2002 er øget med DKK 215 mio. fra DKK 640 mio. til DKK 855 mio. svarende til en stigning på 34%. Reguleres der for udbetalt udbytte og køb af egne aktier, udgør værditilvæksten DKK 276 mio. svarende til en stigning på 43%. NORDEN forventer et årsresultat efter skat for 2002 på ca. DKK 200 mio. Resultat før skat og minoritetsinteresser forventes at blive ca. DKK 50 mio. NORDEN oplyste den 30. maj 2002 et forventet årsresultat før skat på DKK mio. Forventningerne til resultat af primær drift eksklusive valutakurspåvirkninger er uændrede. Den ændrede resultatforventning kan således tilskrives den faldende dollarkurs. Det nuværende niveau for dollarkursen vil imidlertid have en positiv indvirkning på den forventede egenkapital ved udgangen af året som følge af kursregulering af valutalån, der overstiger resultatpåvirkningen. Den af Torm tilbudte kurs på DKK 360 pr. aktie afspejler ikke markedsværdien af NORDEN s nettoaktiver, der af bestyrelsen vurderes at modsvare DKK 471 pr. aktie opgjort pr. 30. juni 2002, hvortil kommer mulige merværdier af købsoptioner på skibe estimeret til DKK 76 pr. aktie. Aktionærer med aktiebesiddelser på i alt 53% af aktierne og stemmerne i NORDEN har tilkendegivet, at Torms tilbud ikke vil blive accepteret. DAMPSKIBSSELSKABET NORDEN A/S AMALIEGADE KØBENHAVN K

2 Side 2 af 11 En sammenlægning af NORDEN og Torm under Torms ejerskab skønnes at ville møde modstand blandt medarbejdere og samarbejdspartnere. Bestyrelsen har efter købstilbuddets fremsættelse ført drøftelser med mulige alternative købere, men det er uvist, om et konkurrerende tilbud vil blive fremsat. Bestyrelsens konklusion: Den tilbudte kurs er væsentlig lavere end markedsværdien af NORDEN s nettoaktiver og indeholder intet vederlag for goodwill-værdien af en kompetent og veldreven rederivirksomhed. Derfor bør aktionærer med en flerårig investeringshorisont ikke acceptere Torms købstilbud. Da den tilbudte kurs ligger noget over den historiske børskurs, bør aktionærer, der på kort sigt ønsker at optimere deres avance ved salg af aktier i NORDEN, overveje at acceptere købstilbuddet eller at afhænde aktierne over Københavns Fondsbørs. Denne redegørelse afgives til NORDEN s aktionærer i medfør af 7 i Fondsrådets bekendtgørelse nr. 827 af 10. november Købstilbuddet Den 1. juli 2002 fremsatte Aktieselskabet Dampskibsselskabet Torm (Torm) et offentligt købstilbud til visse af aktionærerne i Dampskibsselskabet NORDEN A/S ( NORDEN ) om kontant køb af aktier i NORDEN for DKK 360 pr. aktie á nom. DKK 20. Umiddelbart forud for tilbuddets fremsættelse oplyste Torm, at Torm havde erhvervet stk. aktier á nom. DKK 20 i NORDEN. Efter fradrag af NORDEN s beholdning af egne aktier, stk. á DKK 20 eller 10% af NORDEN s samlede antal aktier på á DKK 20, udgjorde Torms ejerandel af NORDEN således ca. 30,8% på tidspunktet for tilbuddets fremsættelse. Torms køb af aktier i NORDEN og fremsættelse af et købstilbud til visse af NORDEN s aktionærer er ikke sket i forståelse med NORDEN s ledelse. En sammenlægning af NORDEN s og Torms virksomheder kan medføre visse driftsmæssige synergier. Det er imidlertid NORDEN s ledelses opfattelse, at der er betydelige forskelle i de to rederiers forretningsgrundlag, herunder risikoprofil, og i forretningskoncepter.

3 Side 3 af 11 Muligheden for en sammenlægning af de to virksomheder har været drøftet på bestyrelsesplan ved ét møde for et par år siden. NORDEN s ledelse har imidlertid ikke ønsket at arbejde for en sammenlægning af virksomhederne under Torms nuværende ejerkreds. Uanset opfordringer fra Torm har der ikke været drøftelser mellem parterne om en sammenlægning, efter at Torms nuværende ejerstruktur blev etableret i foråret Torms købstilbud skal ses i lyset heraf. Om NORDEN Dampskibsselskabet NORDEN A/S, der blev etableret i 1871, er Danmarks ældste, globalt opererende rederi. Selskabet ønsker at være en troværdig og fleksibel spiller på verdensmarkedet og har stærke og klare kerneværdier og holdninger. Selskabet har forudsætninger for og som erklæret mål at indgå i et langsigtet samarbejde og partnerskab med sine kunder og andre væsentlige samarbejdspartnere. NORDEN har som overordnet mål at sikre en langsigtet og stabil økonomisk vækst ved gradvist at mindske selskabets afhængighed af spotmarkedet mod til gengæld at øge fokuseringen på længerevarende og tætte samarbejdsrelationer med selskabets kunder bl.a. via gensidig risikodeling. Det giver - alt andet lige og i modsætning til rederier, der opererer kortsigtet inden for tank og tørlast en mindre volatilitet i selskabets resultatudvikling. NORDEN har været igennem en gunstig udvikling de sidste tre år, hvor omsætningen er steget ca. 280% med en markant resultatfremgang fra DKK 19,4 mio. i 1999 til DKK 239,4 mio. i Omsætningsfremgangen er et resultat af øget aktivitet inden for primært tørlastområdet, hvor NORDEN i dag disponerer ca. 50 enheder. Grundelementet i tonnageopbygningen er langtidsindbefragtede skibe med købs- og forlængelsesoptioner. Samtidig er der opbygget en betragtelig kontraktportefølje inden for tørlast, således at NORDEN i dag har fuld dækning for indeværende år. Fem helt eller delvist ejede tankskibe er fuldt afdækkede på langtidsbeskæftigelse.

4 Side 4 af 11 NORDEN s positionering sammenholdt med den forventede markedsudvikling forventes at medvirke til, at langsigtede værdier realiseres, og at der dermed skabes grobund for yderligere vækst. Foreløbige regnskabstal for første halvår 2002 I anledning af Torms købstilbud og mulige alternative bud har bestyrelsen besluttet at offentliggøre foreløbige regnskabstal for første halvår De foreløbige regnskabstal er udarbejdet efter samme regnskabspraksis som årsrapporten for Koncernens hovedtal for første halvår 2002 (foreløbigt og ikke revideret): DKK mio. 1/1-30/ Resultat før afskrivninger 73 Resultat af primær drift 25 Salgsavancer skibe 0 Finans netto -12 Resultat før skat 17 Periodens resultat 170 Balance 30/ Grunde og bygninger 22 Skibe 830 Driftsmateriel og inventar 18 Forudbetalinger på nybygninger 157 Materielle anlægsaktiver Kapitalandele i associerede virksomheder 84 Anlægsaktiver Beholdninger 31 Tilgodehavender 183 Værdipapirer og likvide beholdninger 382 Omsætningsaktiver 596 Aktiver Egenkapital 855 Minoritetsinteresser 50 Hensatte forpligtelser 1 Rentebærende gæld 641 Ikke rentebærende gæld 160 Passiver Foreløbige regnskabstal for NORDEN for første halvår 2002 viser et resultat på DKK 17 mio. før skat og minoritetsinteresser. Faldet i dollarkursen har påvirket driften med DKK -41 mio., men har samtidig forøget egenkapitalen med DKK 87 mio. som følge af værdiregulering af valutalån.

5 Side 5 af 11 Resultat efter skat og minoritetsinteressernes andel for første halvår 2002 blev et overskud på DKK 170 mio. Heri indgår udskudt skat på DKK 158 mio., som er tilbageført i forbindelse med NORDEN s indtræden i tonnageskatteordningen. Egenkapitalen har i første halvår 2002 udviklet sig som følger: Egenkapital 1. januar Værdiregulering af valutalån i USD Værdiregulering ved indfrielse af valutalån Køb af egne aktier Værdiregulering af øvrige sikringsinstrumenter Resultat i perioden Kursregulering af kapitalandele i associerede virksomheder og dattervirksomheder Udloddet udbytte Egenkapital pr. 30. juni Egenkapitalen er i første halvår 2002 øget med DKK 215 mio. fra DKK 640 mio. til DKK 855 mio. svarende til en stigning på 34%. Reguleres der for udbetalt udbytte og køb af egne aktier, udgør værditilvæksten DKK 276 mio. svarende til en stigning på 43%. Tank En afmattet verdensøkonomi kombineret med en mild vinter har ikke stimuleret forbruget af olieprodukter og dermed efterspørgslen efter transport af olieprodukter. Resultatet af den primære drift har imidlertid levet op til forventningerne, som følge af NORDEN s strategi om langsigtet risikoafdækning gennem beskæftigelse af egne enheder på faste attraktive tidscertepartier. Tørlast Tørlastmarkedet har i første halvår 2002 været præget af lave fragtrater, dog med en svagt stigende tendens i slutningen af halvåret. Resultatet af den primære drift har på trods heraf været tilfredsstillende, hvilket skyldes en god kontraktdækning og god disponering af flåden. NORDEN s delårsrapport for andet kvartal 2002 offentliggøres som planlagt den 26. august 2002.

6 Side 6 af 11 Forventet årsresultat 2002 Tank Der hersker fortsat usikkerhed om udviklingen i verdensøkonomien, specielt USA s. Forventningerne tilsiger dog fortsat øgede vækstrater, om end af beskeden størrelse, samt en mindre stigning i olieefterspørgslen/produktionen i andet halvår af NORDEN s egen tonnage er dog upåvirket af det nuværende lave fragtmarked, idet alle enheder er beskæftiget på attraktive langtidscertepartier. Tørlast NORDEN forventer, at fragtraterne for andet halvår 2002 forbliver lave, men der kan forventes en bedring imod slutningen af året. Tørlastafdelingen har fortsat en høj kontraktdækning, og er således mindre sårbar overfor fremtidige fluktuationer i spotmarkedet. Rederiet NORDEN forventer et årsresultat efter skat for 2002 på ca. DKK 200 mio. Resultat før skat og minoritetsinteresser forventes at blive ca. DKK 50 mio. NORDEN oplyste den 30. maj 2002 et forventet årsresultat før skat på DKK mio. Forventningerne til resultat af primær drift eksklusive valutakurspåvirkninger er uændrede. Den ændrede resultatforventning kan således tilskrives den faldende dollarkurs. Det nuværende niveau for dollarkursen vil imidlertid have en positiv indvirkning på den forventede egenkapital ved udgangen af året som følge af kursregulering af valutalån, der overstiger resultatpåvirkningen. I de anførte forventninger til 2002 er der ikke taget hensyn til de omkostninger, NORDEN påføres som følge af Torms købstilbud. Resultatforventninger udtrykt i købstilbuddet Torms købstilbud indeholder angivelse af resultatforventninger for NORDEN og Torm, der ikke er sammenlignelige. Medens købstilbuddets angivelse af NORDEN s daværende forventninger om et årsresultat på DKK mio. er uden tilbageførsel af udskudt skat, er Torms egne resultatforventninger på DKK 415 mio. for 2002 opgjort inklusive tilbageført udskudt skat på DKK 360 mio. jf. Torms delårsrapport af 31. maj 2002 for første kvartal Reguleret for tilbageført udskudt skat er de af Torm offentliggjorte egne forventninger et overskud på ca. DKK 55 mio. NORDEN er ikke bekendt med, om faldet i dollarkursen i andet kvartal 2002 påvirker Torms resultatforventninger for 2002.

7 Side 7 af 11 Den af Torm tilbudte kurs Den på Københavns Fondsbørs noterede kurs for NORDEN s aktier er i de seneste tre år steget fra kurs 83 pr. 28. juni 1999 til kurs 290 pr. 28. juni 2002, som er kursen den sidste handelsdag forud for Torms meddelelse om køb af aktier i NORDEN. Det svarer til en stigning på ca. 250% i den nævnte tre-årige periode. Dertil kommer udbetalt udbytte i perioden. Efter købstilbuddets fremsættelse har den på Københavns Fondsbørs noterede kurs ligget over den af Torm tilbudte kurs på DKK 360 pr. aktie. Kursen udgjorde DKK 365 den 12. juli Aktiekurs NORDEN og KAX Totalindeks 28. juni 1999 til 12. juli 2002 DKK pr. aktie Kilde: Datastream Norden KAX Totalindeks (indekseret til NORDEN) I forhold til børskursen pr. 28. juni 2002 på DKK 290 repræsenterer den af Torm tilbudte kurs på DKK 360 pr. aktie en præmie på 24%. Hvis Torms købstilbud ikke gennemføres, og der ikke fremsættes konkurrerende tilbud, må det forventes, at kursniveauet for NORDEN s aktier på Københavns Fondsbørs umiddelbart efter konstateringen heraf kan blive lavere end det nuværende kursniveau. Aktionærer, der på kort sigt ønsker at optimere deres avance ved salg af aktier i NORDEN, bør derfor overveje at acceptere Torms tilbud eller afhænde aktierne over Københavns Fondsbørs.

8 Side 8 af 11 Efter bestyrelsens opfattelse bør aktionærerne imidlertid også tage i betragtning, at den af Torm tilbudte kurs vurderes at være væsentlig lavere end markedsværdien af NORDEN s nettoaktiver, i det følgende også kaldet NAV (Net Asset Value). Baseret på mæglervurderinger af NORDEN s skibsflåde og af domicilejendommen i Amaliegade og under hensyn til de anførte foreløbige regnskabstal for første halvår 2002 vurderer bestyrelsen, at NOR- DEN s NAV pr. 30. juni 2002 modsvarer et beløb på mindst DKK 471 pr. udestående aktie opgjort som følger: Merværdier i forhold til bogført egenkapital Pr. 30. juni 2002 Net Asset Value Net Asset Value (foreløbigt og ikke revideret) DKK mio. pr. udestående aktie* Bogført egenkapital Merværdi af skibe inklusive certepartier Merværdi af grunde og bygninger 6 3 Net Asset Value Specifikation af nettoaktiver inklusive merværdier Pr. 30. juni 2002 Net Asset Value Net Asset Value (foreløbigt og ikke revideret) DKK mio. pr. udestående aktie* Værdi af egne skibe inklusive certepartier Værdi af delvist ejede skibe inklusive certepartier Værdi af nybygninger Værdi af skibe inklusive certepartier Værdi af grunde og bygninger Driftsmateriel og inventar** 18 8 Minoritetsinteresser** Netto rentebærende gæld** Netto arbejdskapital** Net Asset Value * Beregnet på antal aktier eksklusive egne aktier som følger Antal aktier Egne aktier (10%) Udestående aktier **Bogført værdi Baseret på DKK/USD 7,45 I den ovenfor anførte opgørelse indgår ikke en mulig merværdi af optioner, der giver NOR- DEN ret til at købe indchartrede skibe. NORDEN har fokuseret på at skabe langsigtet værdi ved at indgå attraktive købsoptioner. Da der ikke i dag eksisterer et marked for at handle disse optioner, er det ikke muligt med sikkerhed at opgøre markedsværdien heraf. NOR- DEN har estimeret en teoretisk værdi af optionerne og anslår, at optionerne har en værdi i niveauet DKK 76 pr. aktie (efter skat). Det skal bemærkes, at der er betydelig usikkerhed ved

9 Side 9 af 11 opgørelsen af den teoretiske værdi af optionerne, og at værdien vil afhænge af den fremtidige udvikling i skibsværdier. NORDEN s bestyrelse konstaterer således, at den af Torm tilbudte kurs på DKK 360 ikke afspejler den vurderede markedsværdi af NORDEN s nettoaktiver. Kursen på rederiaktier i Danmark har historisk ligget under rederiernes NAV. Med baggrund i en bevidst strategi, som bl.a. indeholder en anden risikoprofil og udvidet informationsniveau til markedet, er det bestyrelsens mål, at aktiekursen skal afspejle NORDEN s NAV, som det er tilfældet for flere større rederier i udlandet. Et salg af NORDEN s aktier til den tilbudte kurs, som er ca. 75% af markedsværdien af NORDEN s nettoaktiver eksklusive værdi af ovennævnte optioner, medfører således, at NORDEN s skibe sælges med en betydelig rabat i forhold til den værdi, skibene kunne have været solgt til i markedet. Herudover betales intet for goodwill for NORDEN s kompetente og veldrevne rederivirksomhed. Tilkendegivelser fra aktionærer Aktionærer med aktiebesiddelser på i alt 53% af de udestående aktier og stemmer i NOR- DEN (reguleret for beholdningen af egne aktier) har over for bestyrelsen tilkendegivet, at Torms købstilbud ikke vil blive accepteret. Blandt disse aktionærer er de to aktionærer, der bortset fra Torm har de største aktiebesiddelser i NORDEN, nemlig A/S Motortramp (aktiebesiddelse: stk. aktier svarende til 31,2%) og Attransco Inc (aktiebesiddelse: stk. svarende til 10,2%) samt medlemmer af NORDEN s bestyrelse og direktion (samlet aktiebesiddelse: stk. svarende til 0,8%). Bestyrelsen har i øvrigt noteret sig, at Torms købstilbud ikke er rettet til aktionærer bosiddende i bl.a. USA. Da Attransco Inc er hjemmehørende i Annapolis, Maryland, henstår det som uklart, om Torms tilbud efter vilkårene ville kunne accepteres af Attransco Inc. Torms købstilbud er bl.a. betinget af, at Torm som led i købstilbuddet eller på anden måde har opnået mere end 90% af aktiekapital og stemmerettigheder i NORDEN (fratrukket egne aktier) ved tilbudsperiodens udløb. Ifølge vilkårene er Torm til enhver tid berettiget til at til-

10 Side 10 af 11 bagekalde købstilbuddet, såfremt en eller flere af betingelserne ikke kan opfyldes. Torm har forbeholdt sig retten til at fastholde indkomne accepter og gennemføre købstilbuddet, uanset om én eller flere af betingelserne ikke opfyldes helt eller delvist. Bestyrelsen er ikke bekendt med, hvilke skridt Torm vil tage i anledning af tilkendegivelserne fra NORDEN s aktionærer, men opfordrer Torm til hurtigst muligt at offentliggøre en meddelelse herom. Medarbejdere og samarbejdspartnere I bestyrelsens vurdering af Torms købstilbud indgår reaktioner fra NORDEN s medarbejdere og samarbejdspartnere med væsentlig vægt. Det er vigtigt for NORDEN at bevare velmotiverede medarbejdere, og købstilbuddet har i sig selv givet anledning til uro. Medarbejdergrupper har yderligere givet udtryk for modvilje mod Torms overtagelse af NORDEN bl.a. med henvisning til Torms ejerstruktur. Ledende medarbejdere har overfor NORDEN s bestyrelse skriftligt tilkendegivet, at de vil overveje deres stilling, hvis NORDEN måtte blive overtaget af Torm. Over en årrække har NORDEN oparbejdet nære relationer til en række større handelshuse og værfter i bl.a. Japan, hvor flere har udtrykt, at de foretrækker, at se NORDEN som et selvstændigt selskab i den nuværende situation. Det forretningsmæssige grundlag er i stor udstrækning baseret på personligt udviklede kontakter til kunder og samarbejdspartnere. Hvis Torm måtte overtage NORDEN, vurderer bestyrelsen i lyset af de modtagne tilkendegivelser, at der vil ligge en betydelig udfordring i at fastholde de stærke kompetencer hos medarbejderne og de nære relationer til samarbejdspartnere, som NORDEN har opbygget gennem årerne. Drøftelser med mulige alternative købere På baggrund af Torms købstilbud har bestyrelsen ført drøftelser med mulige alternative købere med henblik på at undersøge, om der er interesse for afgivelse af et konkurrerende tilbud til

11 Side 11 af 11 NORDEN s aktionærer. Bestyrelsen kan ikke afgøre, om disse drøftelser vil medføre, at et konkurrerende tilbud fremsættes. Bestyrelsens konklusion Den tilbudte kurs er væsentlig lavere end markedsværdien af NORDEN s nettoaktiver og indeholder intet vederlag for goodwill-værdien af en kompetent og veldreven rederivirksomhed. Derfor bør aktionærer med en flerårig investeringshorisont ikke acceptere Torms købstilbud. Da den tilbudte kurs ligger noget over den historiske børskurs, bør aktionærer, der på kort sigt ønsker at optimere deres avance ved salg af aktier i NORDEN, overveje at acceptere købstilbuddet eller at afhænde aktierne over Københavns Fondsbørs. Øvrige forhold Bestyrelsens formand, Mogens Hugo Jørgensen, og Erik G. Hansen er udtrådt af bestyrelsen for A/S Motortramp. Bestyrelsens næstformand, Alison J.F. Riegels, Erling Højsgaard og Frederick W. Meier Jr. har ikke deltaget i udarbejdelsen af denne redegørelse, idet de pågældende bestyrelsesmedlemmer har ønsket at tilkendegive deres stilling til Torms købstilbud som led i deres ledelseshverv for henholdsvis A/S Motortramp og Attransco Inc. Bestyrelsens redegørelse er derudover vedtaget enstemmigt. Danske Securities og Jonas Bruun er henholdsvis finansielle og juridiske rådgivere for NORDEN. Dampskibsselskabet NORDEN A/S Bestyrelsen Kontaktperson: Bestyrelsesformand Mogens Hugo Jørgensen, tlf.nr

Markedsværdi af flåden NORDEN fortsætter den planlagte udbygning af flåden og har 7 nybygninger i ordre på nuværende tidspunkt.

Markedsværdi af flåden NORDEN fortsætter den planlagte udbygning af flåden og har 7 nybygninger i ordre på nuværende tidspunkt. Dampskibsselskabet NORDEN A/S Københavns Fondsbørs Meddelelse nr. 14 Nikolaj Plads 6 25. november 2002 1067 København K KW/BS Side 1 af 9 Delårsrapport 3. kvartal 2002 DE TRE FØRSTE KVARTALER I HOVEDPUNKTER

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE. Delårsrapport 1. kvartal 2002

PRESSEMEDDELELSE. Delårsrapport 1. kvartal 2002 Dampskibsselskabet NORDEN A/S Resultat før skat første kvartal 2002 PRESSEMEDDELELSE Delårsrapport 1. kvartal 2002 Dampskibsselskabet NORDEN A/S koncernen opnåede i første kvartal 2002 et resultat på DKK

Læs mere

Resultatet for andet kvartal forventes at leve op til forventningerne og vil være væsentligt bedre end første kvartal.

Resultatet for andet kvartal forventes at leve op til forventningerne og vil være væsentligt bedre end første kvartal. Dampskibsselskabet NORDEN A/S Københavns Fondsbørs Meddelelse nr. 19 Nikolaj Plads 6 24. maj 2004 1067 København K Side 1 af 10 Delårsrapport 1. kvartal 2004 FØRSTE KVARTAL I HOVEDPUNKTER Første kvartals

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7. Hoved- og nøgletal Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. kvartal 2006 Side 2 af 7 Hoved- og nøgletal Hovedtal (t.kr.) 2006 2005 2005 Resultatopgørelse Resultat af udlejning 251 74 897 Avance ved salg af lejligheder

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2003

Delårsrapport for 1. kvartal 2003 28.05.03 Fondsbørsmeddelelse nr. 15, 2003 Delårsrapport for 1. kvartal 2003 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for første kvartal 2003. Delårsrapporten

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Kvartalsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2007

Kvartalsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 12 / 2007 2. maj 2007 Direktionen: Carsten Roth Tlf. 59 57 60 00 Kvartalsregnskab for perioden 1. januar 31. marts 2007 Meddelelse nr. 12/2007 Kvartalsregnskab Side 1 af 7 Kvartalsregnskab

Læs mere

Delårsrapport for januar kvartal 2005

Delårsrapport for januar kvartal 2005 TIL KØBENHAVNS FONDSBØRS Odense, den 26. april 2005 Fondsbørsmeddelelse nr. 05/2005 Delårsrapport for januar kvartal 2005 Resume: VT Holding koncernen har i 1. kvartal 2005 realiseret en omsætning på 286

Læs mere

Generalforsamling 2006

Generalforsamling 2006 Generalforsamling 26 København, den 25. april 26 DAMPSKIBSSELSKABET NORDEN A/S, AMALIEGADE 49, 1256 København K www.ds-norden.com 1 GENERALFORSAMLING 26 DAGSORDEN A. Bestyrelsens beretning B. 1. Godkendelse

Læs mere

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr.

NTR Holding har realiseret en totalindkomst på 4,9 mio.kr. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 9 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør

Læs mere

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5

Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Meddelelse nr. 1 / 22.01.2015 Side 1 af 5 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Årsrapport 2013/14 for Aller Holding A/S Aller Holding A/S har udsendt sin årsrapport for regnskabsåret

Læs mere

Delårsrapport for 1. kvartal 2004

Delårsrapport for 1. kvartal 2004 19.05.04 Meddelelse nr. 14, 2004 Delårsrapport for 1. kvartal 2004 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for første kvartal 2004. Delårsrapporten er

Læs mere

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14

Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Til OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 3/2008 Hellerup, 15. april 2008 CVR nr. 21 33 56 14 Delårsrapport for perioden 1. januar - 31. marts 2008 Bestyrelsen for Dan-Ejendomme Holding

Læs mere

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006)

Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 31. august 2006 Rapport for 3. kvartal 2005/06 (1. april 30.juni 2006) InterMail har i 3. kvartal fortsat haft fokus på salg af totalløsninger

Læs mere

SmallCap Danmark A/S s bestyrelse har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2019, hvorfra følgende kan fremhæves:

SmallCap Danmark A/S s bestyrelse har d.d. behandlet og godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2019, hvorfra følgende kan fremhæves: NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Christian IX s Gade 2, 2. DK-1111 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 18. juli 2019 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2015-30. september 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2015 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder

NTR Holding fortsætter vurderingerne af fremtidige aktivitetsmuligheder OMX Den Nordiske Børs København Fondsbørsmeddelelse nr. 6 / 2008 NTR Holding A/S Lyngbyvej 20, 3. 2100 København Ø Tel.: 3915 8040 Fax: 3915 8049 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

3 Virksomhedens årsregnskab

3 Virksomhedens årsregnskab 3 Virksomhedens årsregnskab Når du har studeret dette kapitel, er du i stand til at: Redegøre for indholdet i virksomhedens årsregnskab og årsrapport Redegøre for opbygningen af årsregnskabet Forstå hovedposterne

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2015 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. februar 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 24. maj 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2004

Delårsrapport 3. kvartal 2004 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Meddelelse nr. 52 29. november 2004 Delårsrapport 3. kvartal 2004 De 3 første kvartaler i hovedpunkter Resultatet efter skat og minoritetsinteresser

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 31. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. kvartal Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 17. maj 2016 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 25. februar 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18

egetæpper a/s Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Delårsrapport 2008/09 (1. maj - 31. oktober 2008) CVR-nr. 38 45 42 18 Indhold Hoved- og nøgletal for koncernen 2 Ledelsespåtegning 3 Ledelsesberetning 4 Resultatopgørelsen for perioden 1. maj - 31. oktober

Læs mere

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS

KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Til Københavns Fondsbørs Faxe, den 22. august 2002 BG 17/2002 KONSEKVENSER AF ÆNDRING AF REGNSKABSPRAKSIS Som meddelt i delårsrapporten for 1. kvartal 2002 udarbejdes Bryggerigruppens regnskaber fra 1.

Læs mere

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S

Årsregnskab for moderselskabet. Københavns Lufthavne A/S Københavns Lufthavne A/S Lufthavnsboulevarden 6 DK - 2770 Kastrup CVR-nr. 14 70 72 04 Årsregnskab for moderselskabet Københavns Lufthavne A/S 2014 I henhold til årsregnskabsloven 149, stk. 2 er årsregnskabet

Læs mere

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019

Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Meddelelse nr. 07/2019 København, d. 24. april 2019 Meddelelse nr. 07/2019: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2019 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE. Harboes Bryggeri A/S telefon Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade

FONDSBØRSMEDDELELSE. Harboes Bryggeri A/S telefon Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Koncerndirektør Ruth Schade FONDSBØRSMEDDELELSE FOR HARBOES BRYGGERI A/S Til KØBENHAVNS FONDSBØRS Meddelelse er omtalt på de

Læs mere

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret) 27.08.14 aen/rano Erhvervsstyrelsen Langelinie Alle 17 2100 København Ø Halvårsrapport pr. 30. juni 2014 Halvårsrapporten for Danske Spil koncernen for perioden 1. januar 2014 til 30. juni 2014 (urevideret)

Læs mere

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014

Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Meddelelse nr. 19/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 4. august 2014 Meddelelse nr. 19/2014: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999

Selskabets direktion kan kontaktes på telefon , alternativt fra kl i dag. Den 20. august 1999 Til Københavns Fondsbørs A/S Meddelelse nr. 99-08 I alt 7 sider Kontaktperson: Adm. direktør Niels Jacobsen HALVÅRSRAPPORT 1999 Bestyrelsen for William Demant Holding A/S har i dag på et bestyrelsesmøde

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2003

Delårsrapport for 1. halvår 2003 27.08.03 Fondsbørsmeddelelse nr. 18, 2003 Delårsrapport for 1. halvår 2003 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for 1. halvår 2003. Delårsrapporten

Læs mere

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30.

Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for perioden 1. januar til 30. Til Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K. Delårsrapport for Arkil Holding A/S for 1. halvår Bestyrelsen for Arkil Holding A/S har i dag behandlet og godkendt koncernens delårsrapport for

Læs mere

Fortsat positivt udvikling i ERRIA

Fortsat positivt udvikling i ERRIA Selskabsmeddelelse nr. 13/2012 Delårsrapport for ERRIA for perioden 1. januar til 30. september 2012: Fortsat positivt udvikling i ERRIA Resume Bestyrelsen har i dag behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014

Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Meddelelse nr. 25/2014 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 7. november 2014 Meddelelse nr. 25/2014: Delårsrapport 1. januar 30. september 2014 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde

Læs mere

HOVEDBEGIVENHEDER PR. 30. SEPTEMBER 2001

HOVEDBEGIVENHEDER PR. 30. SEPTEMBER 2001 Pr. 3. kvartal 2001 A/S Dampskibsselskabet TORM Marina Park Sundkrogsgade 10 DK-2100 Copenhagen Ø Denmark Tel: +45 39 17 92 00 Fax: +45 39 17 93 93 Telex: 22315 TORM DK E-mail: Website: Comtext: mail@torm.dk

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2014. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Nasdaq OMX Copenhagen

Læs mere

26. april 2007. Københavns Fondsbørs Pressen. Fondsbørsmeddelelse 7/2007 FIH kvartalsrapport januar-marts 2007

26. april 2007. Københavns Fondsbørs Pressen. Fondsbørsmeddelelse 7/2007 FIH kvartalsrapport januar-marts 2007 Københavns Fondsbørs Pressen 26. april 2007 Fondsbørsmeddelelse 7/2007 FIH kvartalsrapport januar-marts 2007 Tilfredsstillende resultat efter skat på 274 mio. kr. Fortsat vækst i FIHs traditionelle forretningsområder

Læs mere

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten.

- AaB og Peter Rudbæk har pr. 23. maj 2002 stoppet samarbejdet. Poul Erik Andreasen overtager indtil videre cheftrænerposten. Københavns Fondsbørs Børsmeddelelse nr. 2002/4 Aalborg den 28. maj 2002 Delårsrapport 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S. Hovedkonklusionerne for første kvartal 2002: - Indtægter udgør kr. 9,7 mio. mod

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2012

Delårsrapport for 1. halvår 2012 27.08.12 Meddelelse nr. 18, 2012 Delårsrapport for 1. halvår 2012 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2012. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2016 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2008

Delårsrapport for 1. halvår 2008 Til OMX Nordic Exchange Copenhagen Company News Service Faaborg, den 21. august 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 09/2008 Delårsrapport for 1. halvår 2008 Resume for 1. halvår 2008 SKAKO Industries koncernen

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. oktober 2011 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%.

Resultatet i 1. kvartal 2019 var 1,5 mio. kr. før og efter skat, svarende til en egenkapitalforrentning før og efter skat på 2,0%. NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6, Postboks 1040 DK-1007 København K Christian IX s Gade 2, 2. DK-1111 København K Telefon: (+45) 33 30 66 00 www.smallcap.dk Dato 29. april 2019 Udsteder SmallCap Danmark

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2012 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. februar 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank

Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Delårsrapport for perioden 1. januar 30. september 2010 Selskabsmeddelelse nr. 13/20100 Erria A/S afhænder sine sidste containerskibe og fokuserer på kemikalietank Bestyrelsen i Erria A/S har på mødet

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005

Fondsbørsmeddelelse. Redegørelse fra bestyrelsen i ISS A/S. Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Fondsbørsmeddelelse Fondsbørsmeddelelse nr. 14/05 12. april 2005 Redegørelse fra bestyrelsen i Redegørelse fra bestyrelsen i i henhold til 7 i Fondsrådets bekendtgørelse nr. 827 af den 10. november 1999

Læs mere

Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017

Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017 Christian IX s Gade 2, 2 DK-1111 København K Meddelelse nr. 44/2017 København, d. 3. november 2017 Meddelelse nr. 44/2017: Delårsrapport 1. januar 30. september 2017 Bestyrelsen for Strategic Investments

Læs mere

Nordicom A/S. Q1 rapport 2005

Nordicom A/S. Q1 rapport 2005 Nordicom A/S Nordicom opnåede i 2005 et resultat før skat på 27,4 mio. kr. ( 2004 15,3 mio. kr.), som er en fremgang på 12,1 mio. kr. i forhold til 2004. Omsætningen i årets i første kvartal udgør 150,6

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2014

First North Meddelelse nr august 2014 First North Meddelelse nr. 76 21. august 2014 Halvårsmeddelelse for 2014 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2014 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 1 af 12 Delårsrapport for 1. halvår 2017 Victoria Properties A/S i venteposition før ny aktivitet igangsættes. Perioderegnskabet i overskrifter Koncernen realiserede et resultat før skat på DKK -0,5 mio.

Læs mere

Kvartalsrapport 1. kvartal 2003

Kvartalsrapport 1. kvartal 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 8 6. maj 2003 Kvartalsrapport 1. kvartal 2003 Realkredit Danmark 1. kvartal 2003 1/7 Realkredit Danmark koncernen - hovedtal 1. kvartal 1. kvartal Indeks Året BASISINDTJENING OG

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2013 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 29. oktober 2013 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond

Årsregnskab 2010. Poul Due Jensen s Fond Årsregnskab 2010 Poul Due Jensen s Fond Resultatopgørelse for poul due jensen s fond 1. januar - 31. december Note 2010 2009 Administrationsomkostninger 1 (4) (3) Indtægter af kapitalandele i dattervirksomheder

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk:

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2011. Perioden i hovedtræk: Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2017

Delårsrapport for 1. halvår 2017 17. august 2017 Meddelelse nr. 13, 2017 Delårsrapport for 1. halvår 2017 På møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2017. Delårsrapporten

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli september 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 25. oktober 2018 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2011 CVR-nr. 10 01 64 52 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2018 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2010. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Postboks

Læs mere

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004

Nordicom A/S Kvartalsrapport 1. kvartal 2004 Nordicom A/S Omsætningen i 1. kvartal blev øget til 112,2 mio. kr. (1. kvt. 2003: 54,8 mio. kr.). Det er en fremgang på 57,4 mio. kr. eller 104,7%. Nordicom A/S har i 1. kvartal 2004 opnået et resultat

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2017 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2017 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015

Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Meddelelse nr. 08/2015 c/o SmallCap Danmark A/S København, d. 30. april 2015 Meddelelse nr. 08/2015: Delårsrapport 1. januar 31. marts 2015 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d.

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2013

First North Meddelelse nr august 2013 First North Meddelelse nr. 71 22. august 2013 Halvårsmeddelelse for 2013 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2013 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli december 2009 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 9. februar 2010 Delårsrapport

Læs mere

Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 29. oktober 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2007. Delårsrapport for 9 måneder 2007

Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 29. oktober 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2007. Delårsrapport for 9 måneder 2007 Til OMX Københavns Fondsbørs Company News Service Faaborg, den 29. oktober 2007 Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2007 Delårsrapport for 9 måneder 2007 Resume: SKAKO Industries koncernen har i de første 9 måneder

Læs mere

Delårsrapport for 1. halvår 2016

Delårsrapport for 1. halvår 2016 19.08.16 Meddelelse nr. 31, 2016 Delårsrapport for 1. halvår 2016 På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen A/S godkendt delårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2016. Delårsrapporten

Læs mere

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003)

Fondsbørs- og pressemeddelelse. Gabriel Holding A/S Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober marts 2003) Fondsbørs- og pressemeddelelse Halvårsrapport 1. halvår 2002/03 (1. oktober 2002 31. marts 2003) Gabriel fastholder strategien i et svagt marked Resumé: 1. halvår 2002/03 blev realiseret med et resultat

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2014 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 27. maj 2014 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011

Jensen & Møller Invest A/S Delårsrapport 1. halvår 2011 Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs København

Læs mere

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K

21. maj 2003 Fondsbørsmeddelelse nr. 6/2003 7 sider i alt. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1067 København K Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Rosenvængets Hovedvej 6 2100 København Ø Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads

Læs mere

LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10

LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10 Investeringsselskabet LUXOR Frederiksborggade 50, 1360 København K Telefon 33 32 50 15 Telefax 33 12 41 70 CVR-nr. 49 63 99 10 A S Københavns Fondsbørs A/S Nikolaj Plads 6 Postboks 1040 side 1 af 10 1007

Læs mere

Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management

Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management Redegørelse fra bestyrelsen i Nordicom A/S om det pligtmæssige offentlige købstilbud fremsat den 5. oktober 2016 af Park Street Asset Management Limited Købestilbuddet fremsættes i form af et tilbudsdokument

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse 29. april 2004 KVARTALSRAPPORT. 1. kvartal GrønlandsBANKEN 1. KVARTAL /9

Fondsbørsmeddelelse 29. april 2004 KVARTALSRAPPORT. 1. kvartal GrønlandsBANKEN 1. KVARTAL /9 Fondsbørsmeddelelse 29. april 2004 KVARTALSRAPPORT 1. kvartal 2004 GrønlandsBANKEN 1. KVARTAL 2004 1/9 (1.000 kr.) HOVEDTAL / NØGLETAL I SAMMENDRAG 1. kvartal 1. kvartal Hele året 2004 2003 2003 Netto

Læs mere

Delårsrapport 1. halvår 2007

Delårsrapport 1. halvår 2007 OMX Den Nordiske Børs København Nikolaj Plads 6 1067 København K Meddelelse nr. 28 23. august 2007 Delårsrapport 1. halvår 2007 Første halvår i hovedpunkter Resultatet for 1. halvår blev USD 285 mio. Det

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2019

First North Meddelelse nr august 2019 First North Meddelelse nr. 111 16. august 2019 Offentliggørelse af halvårsmeddelelse for 2019 Bestyrelsen for Wirtek a/s har i dag behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2019 for Wirtek

Læs mere

NTR Holding fortsætter bestræbelserne for tilførsel af nye aktiviteter

NTR Holding fortsætter bestræbelserne for tilførsel af nye aktiviteter NASDAQ OMX Copenhagen A/S Fondsbørsmeddelelse nr. 5 / 2009 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København V Tel.: 8896 8666 Fax: 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk Kontaktperson: Direktør Bjørn

Læs mere

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012.

Bestyrelsen for Jensen & Møller Invest A/S har på et møde i dag behandlet selskabets delårsrapport for 1. halvår 2012. Jensen & Møller Invest A/S CVR nr. 53 28 89 28 Charlottenlund Stationsplads 2 2920 Charlottenlund Tlf. 35 27 09 02 Fax 35 38 19 50 www.jensen-moller.dk E-mail: jmi@danskfinancia.dk OMX Den Nordiske Børs

Læs mere

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7

INDHOLD. Regnskabskommentar 3. Resultatopgørelse 4. Balance, Aktiver 5. Balance, Passiver 6. Hoved- og nøgletal 7 HALVÅRSREGNSKAB 2013 INDHOLD Regnskabskommentar 3 Resultatopgørelse 4 Balance, Aktiver 5 Balance, Passiver 6 Hoved- og nøgletal 7 DLG Telf + 45 33 68 30 00 information@dlg.dk www.dlg.dk 2 S HALVÅRSREGNSKAB

Læs mere

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013.

Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. LEDELSESBERETNING Aktivitet Selskabet er et holdingselskab uden ansatte medarbejdere. Royal Scandinavia A/S afhændede dattervirksomheder med egentlig aktivitet i 2012 og 2013. Årets resultat, der udviser

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli marts 2019 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ Copenhagen A/S Pandrup, den 23. maj 2019 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire

Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Til NASDAQ OMX Nordic Copenhagen GlobeNewswire Delårsrapport for 9 måneder 2009 Faaborg, den 29. oktober 2009 Selskabsmeddelelse nr. 15/2009 Bestyrelsen og direktionen har behandlet og godkendt delårsrapporten

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2019 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2018 31. marts 2019 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014

Brd. Klee A/S. CVR.nr Delårsrapport for perioden 1. oktober marts 2014 Brd. Klee A/S CVR.nr. 46 87 44 12 Delårsrapport for perioden 1. oktober 2013 31. marts 2014 For yderligere oplysninger kan direktør Lars Ejnar Jensen kontaktes på telefon 43 86 83 33 Brd. Klee A/S Delårsrapport

Læs mere

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009.

Bestyrelsen for ROBLON A/S har på sit møde i dag godkendt selskabets ureviderede halvårsrapport for perioden 1. november april 2009. Roblon A/S PO box 120 Nordhavnsvej 1 9900 Frederikshavn Denmark Tel: +45 9620 3300 Fax: +45 9620 3399 info@roblon.com www.roblon.com Fondsbørsmeddelelse nr. 3 2009 CVR no. 5706 8515 Halvårsrapport for

Læs mere

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002

KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj januar 2002 FONDSBØRSMEDDELELSE Harboes Bryggeri A/S telefon 58 16 88 88 Kontaktperson: Adm. direktør Bernhard Griese KVARTALSMEDDELELSE 3. KVARTAL 2001/2002 FOR HARBOES BRYGGERI A/S Perioden 1. maj 2001 31. januar

Læs mere

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for regnskabsåret 01.09.14-31.08.15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 20.01.16 Thomas Olesen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2017

First North Meddelelse nr august 2017 First North Meddelelse nr. 93 18. august 2017 Halvårsmeddelelse for 2017 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2017 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Fremgang som forventet

Fremgang som forventet DELÅRSRAPPORT FOR 1. KVARTAL 2002 Meddelelse 2002 nr. 10 10 sider (inkl. bilag) 21.05.02 Fremgang som forventet På et møde afholdt i dag har bestyrelsen for Monberg & Thorsen Holding A/S godkendt regnskabet

Læs mere

Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018

Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018 Meddelelse nr. 15/2018 c/o SmallCap Danmark A/S Meddelelse nr. 15/2018: Delårsrapport 1. januar 30. juni 2018 Bestyrelsen for Strategic Investments A/S har på et møde d.d. behandlet selskabets delårsrapport

Læs mere

CVR: * EST. 1912

CVR: * EST. 1912 DAMPSKIBSSELSKABET ORION A / S CVR: 20.702.419 * EST. 1912 DATO: 19. januar 2007 TIL: KØBENHAVNS FONDSBØRS xcse@xcse.dk FRA: D/S ORION A/S Kontaktperson, Dir. M. L. Ipsen mail@ds-orion.com ANTAL SIDER:

Læs mere

First North Meddelelse nr august 2016

First North Meddelelse nr august 2016 First North Meddelelse nr. 87 19. august 2016 Halvårsmeddelelse for 2016 Bestyrelsen for Wirtek A/S har behandlet og godkendt halvårsregnskabet for første halvår 2016 for Wirtek koncernen. Omsætning for

Læs mere

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen

Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 217 26. september 2016 1 af 1 Victoria Properties A/S - redegørelse fra bestyrelsen I henhold til 23 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud ( Overtagelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Delårsrapport for kvartal 2008

Delårsrapport for kvartal 2008 Delårsrapport for 1. 3. kvartal 2008 Brødrene A & O Johansen A/S Rørvang 3 * 2620 Albertslund Tlf.: 70 28 00 00 * Fax: 70 28 01 01 CVR-nr.: 58 21 06 17 side 1/6 (Alle beløb er i hele 1.000 kr.) Resultatopgørelse

Læs mere

23. august 1999. Fondsbørsmeddelelse 16/99

23. august 1999. Fondsbørsmeddelelse 16/99 Københavns Fondsbørs Fondsbørsen i Luxembourg Fondsbørsen i Frankfurt Fondsbørsen i London Fondsbørsen i Düsseldorf Fondsbørsen i Amsterdam Fondsbørsen i Zürich Pressen 23. august 1999 Fondsbørsmeddelelse

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 203 27. marts 2015 Årsrapport for 2014 Bestyrelse og direktion har

Læs mere

Reference - direkte tlf.nr. 20. august 2001 CA/yc - 74 36 20 00

Reference - direkte tlf.nr. 20. august 2001 CA/yc - 74 36 20 00 Københavns Fondsbørs Øvrige interessenter Fondsbørsmeddelelse nr. 09/01 Direktionen Peberlyk 4 Postboks 1038 6200 Aabenraa Telefon 74 36 36 36 Telefax 74 36 35 36 mogens.asmund@sydbank.dk www.sydbank.dk

Læs mere