-fordi det er enkelt! Totalleverandør af forbrugsartikler til laboratorier

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "-fordi det er enkelt! Totalleverandør af forbrugsartikler til laboratorier"

Transkript

1 fordi det er enkelt! Totalleverandør af forbrugsartikler til laboratorier

2 Hounisen - fordi det er enkelt Hounisen - fremtidens leverandør Da Sven Hounisen grundlagde Hounisen Laboratorieudstyr A/S i 1973, var det med en solid erfaring inden for laboratoriebranchen og uddannelse inden for glasproduktion, som var - og stadig er - så vigtig for arbejdet i et laboratorium. Men allerede dengang havde Sven Hounisen et godt blik for, hvordan behovene ville udvikle sig i fremtiden, og da han fik kontakt til tyske Walter Sarstedt, som eksperimenterede med en plaststøbemaskine hjemme i kælderen, så han straks mulighederne for et nyt marked i Danmark. De to herrer gav hinanden håndslag på deres fremtidige samarbejde - og den aftale holder stadig. I dag er det Jan Locher, som står i spidsen for at føre Hounisen Laboratorieudstyr sikkert videre. Det har blandt andet betydet en meget målrettet strategi med at tilbyde de allerbedste produkter inden for glas og plast. Det betyder også, at de leverandører, vi samarbejder med, kun leverer det bedste til os og dermed til vores kunder. Som kunde hos os er du derfor garanteret top-kvalitet og sikkerhed for levering. Vores nære samarbejde med Sarstedt og deres specialister gør, at vi hurtigt kan levere svar på alle de spørgsmål, som vores kunder har - uanset hvor specialiserede emnerne er. Og vi lytter til vores kunder - fx har vi ændret vores emballering af objektglas, så kasserne er blevet meget lettere for laboranterne at flytte rundt på i laboratorierne. Alle vores leverandører er meget miljøbevidste og opfylder naturligvis de krav, der er til moderne produktionsvirksomheder. Velkommen til Hounisen Laboratorieudstyr!

3 Vi har åbent døgnet rundt Du kan finde vores varer på internettet og bestille dem, når det passer dig - uden at blive forsinket i dit arbejde. Når du har brug for at finde den rigtige løsning, gør vores hjemmeside det let for dig. Du kan hurtigt se, hvilke produkter vi har, og hvad de koster. Som fast kunde kan du nemt få et overblik over de produkter, du plejer at købe, og det gør det endnu hurtigere for dig at bestille nye varer. Med dit personlige password og brugernavn kan du logge dig på og se, om din virksomhed har en særaftale. Vi har forbedret søgemulighederne og udviklet en mere brugervenlig hjemmeside, der gør det let at finde og bestille dine varer. Vores hjemmeside er i konstant udvikling, så du vil løbende opleve nye muligheder, der gør det endnu lettere for dig. Du kan selvfølgelig stadig få tilsendt vores trykte katalog. Se mere på - her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hounisen - en virksomhed i udvikling Hos Hounisen Laboratorieudstyr arbejder vi hele tiden målrettet på at tilpasse os markedet og vores kunders behov - og derfor har vi nu bevæget os fra at være en lille enkeltmandsvirksomhed, hvor alle havde en finger med i det hele til at være en funktionsopdelt organisation med klare ansvarsområder og arbejdsbeskrivelser. I gamle dage oplærte vi medarbejderne på stedet, og det var ikke så vigtigt, hvilken faglig baggrund de havde. Sådan er det ikke længere. Nu ansætter vi specialister til de forskellige funktioner: Vores medarbejdere i salg og kundeservice er bioanalytikere eller laboranter, vores indkøber er cand.merc. i handel og uddannet i logistik, vores bogholder har en regnskabsmæssig uddannelse og vores marketingmedarbejder har læst kommunikation. I takt med, at vi har flyttet vores organisation, er både vores kunder og vores medarbejdere begyndt at stille nye krav til os. Og den udfordring tager vi med glæde imod. Fra at være en virksomhed, der ekspederede de ordrer, der kom ind, er vi i dag en aktiv sparringspartner for vores kunder - og vi samarbejder gerne om udvikling af produkter og procedurer. For dig som kunde betyder det, at du hele tiden får det bedste, og at vi er gearet til at ekspedere dine ordrer hurtigt og på en ordentlig måde. Sie sidder klar ved telefonen for at yde dig den bedste service. Hendes faglige baggrund som bioanalytiker betyder, at hun ved, hvad du taler om.

4 Kvalitetsprodukter til rimelige priser Samarbejdspartnere Vi arbejder hele tiden på at skabe langvarige relationer til vores samarbejdspartnere. Tre af de væsentligste er Sarstedt, Menzel og Duran Group, der alle er førende på deres felter. Det kommer dig til gode, fordi vi kan tilbyde dig den bedste kvalitet til de bedste priser. I 1961 grundlagde Walter Sarstedt virksomheden i sin kælder, og den er i dag vokset til at beskæftige medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Nümbrecht-Rommelsdorf og 28 datterselskaber over hele verden - stadig med Walter Sarstedt aktivt i spidsen. I Tyskland har Sarstedt syv forskellige fabrikker, og de producerer desuden også varer i USA, Frankrig og Australien. Danmark er det eneste land, hvor Sarstedt har en forhandleraftale i stedet for et datterselskab, og det er på grund af den gode relation, der opstod mellem Sven Hounisen og Walter Sarstedt for knap 40 år siden. Sarstedts laboratorieprodukter og analyseudstyr er af meget høj kvalitet, og virksomheden er førende inden for blodtagning, celledyrkning og plastanalyse. Desuden er Sarstedt en meget miljøbevidst virksomhed.

5 Via vores nære samarbejde har vi direkte adgang til deres udviklings- og testlaboratorium i Tyskland, så vi kan sikre vores kunder højt kvalificerede svar på alle spørgsmål. Send os dit spørgsmål, så sørger vi for, at du får et kompetent svar, der kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. Derudover samarbejder vi med Sarstedt om udviklingsprojekter og test af nye produkter. Et godt eksempel på samarbejdet er fx udviklingen af et nyt system, der gør det langt mere sikkert og meget lettere at arbejde med formalin i forbindelse med fiksering af vævsprøver. Sarstedt er en fantastisk partner. Super kvalitet, hurtig levering og meget professionel. Nok markedets bedste producent af utensilier udtaler Jan Locher Menzel er den førende producent af objektglas og dækglas, som de selv står for produktionen af. Deres rå-glas, schweizisk hvidt glas, kommer fra deres egen mine. Det hvide glas sikrer en enestående klarhed og renhed, som er så vigtig, når det skal anvendes til mikroskopi. Hvilket glas er det optimale at bruge hvornår? Som noget helt nyt har Menzel udarbejdet detaljerede oplysningsark. Heri kommer de med anbefalinger om valg af glas afhængig af, hvilken maskine og hvilke instrumenter, der arbejdes med, men også hvilke objekt- og dækglas fra deres standardprogram, de anbefaler beroende på, hvilke snit og materialer du arbejder med. Gerhard Menzel GmbH, del af Thermo Fisher Scientific, kan se tilbage på et mangeårigt samarbejde med firmaet Hounisen, og kan anbefale dem som en troværdig og kompetent samarbejdspartner i Danmark. Når du bestiller laboratorieglas hos os, leverer vi gerne produkter fra DURAN GROUP, der er en af verdens førende producenter af borosilikatglasset, som i 1887 blev opfundet af Otto Schott. Borosilikat 3,3 er ideelt til arbejde med høje temperaturer, fordi det har en større modstandsevne overfor termisk chok og en unik mekanisk styrke i forhold til almindeligt soda-limeglas. Uanset dit behov, kan vi levere ISO-certificerede kvalitetsprodukter med høj produktsikkerhed, og fx er Duran Groups produkter farvet udenpå beholderen, så der ikke er farvestoffer inden i, der kan påvirke indholdet. Foruden kvaliteten arbejder Duran Group meget miljøbevidst og etisk korrekt. Alle glas bliver produceret af de bedste råvarer i et automatiseret system, der både sikrer stor ensartethed i produkterne og så tyndt glas som muligt. Duran Group arbejder konstant på at udvikle og forbedre deres produkter, så de dels bliver endnu bedre og til stadighed opfylder kundernes behov. Alle produkter fra Duran Group er ISOcertificeret og har en høj produktsikkerhed, og Duran Group arbejder hele tiden på at udvikle nye produkter, der passer til dine behov - nu og fremover. Duran Group består af tre fabrikker og beskæftiger flere end 600 medarbejdere, som udelukkende arbejder på at skabe løsninger for dig. Koncernen har hovedkontor i Mainz i Tyskland.

6 Systemet er unikt. Vi har fået en højere kvalitet, løst en stor udfordring i arbejdsmiljøet og samtidig sparet penge. Thomas Krog, arbejdsmiljøkemiker og sikkerhedsrådgiver på Rigshospitalet Højere sikkerhed og bedre resultater Vi går aktivt ind i udviklingsprojekter, hvis vi kan se, at det kan gøre en positiv forskel for vores kunder. Senest har vi udviklet et nyt system, der gør arbejdet med formalin ved fiksering af små vævsprøver langt mere sikkert, lettere og billigere. For at kunne efterleve Arbejdstilsynets regler for arbejde med formalin, skal hospitaler, klinikker og laboratorier sikre, at arbejdet kan foregå i lukkede systemer, som fx stinkskabe med egen udsugning, så formalindampene ikke skader de mennesker, som arbejder med det. Det er både en dyr og pladskrævende løsning, specielt fordi formalin ofte kun bruges i små mængder. Hos Hounisen har vi nu udviklet et lukket system, hvor man suger formalinen ind til vævsprøven i stedet for at lægge prøven ned i formalinen. Man lægger sin vævsprøve ned i et sprøjtelignende glas, skruer låget på og suger formalinen ned i glasset. Posen med formalin befinder sig i en pose i en rød æske, så den ikke er til at tage fejl af. Det hele fylder ganske lidt og er mobilt, og i praksis betyder det, at en vævsprøve kan blive fikseret i formalin med det samme. Vi har udviklet systemet i tæt samarbejde med Rigshospitalet og Sarstedt. På Sarstedts testlaboratorium er materialerne blevet testet for at sikre en lang og god holdbarhed, og på Rigshospitalet er systemet testet for funktionalitet. - Hounisens formalinprojekt har betydet større sikkerhed for personalet, som nu på en enkel måde undgår at blive udsat for formalindampe. Desuden er arbejdsprocessen blevet væsentlig hurtigere, fordi personalet med det samme kan lægge vævsprøven i formalin på undersøgelsesstuerne, siger Sara Thor, sygeplejerske på Urologisk Klinik på Rigshospitalet.

7 Kvalitetsprodukter Leveringssikkerhed God service Vores nye it-system holder fuldstændig styr på dine ordrer og giver dig sikkerhed for levering. Hvis du fx allerede nu ved, at du gerne vil have nogle bestemte varer leveret på faste dage gennem en længere periode, så sørger vi for det. Rimelige priser Produktudvikling Branchekendskab John arbejder på vores lager og er med til at sikre, at dine varer kommer frem til tiden. Effektiv løsning til hurtig levering Vi vil gerne være sikre på, at du får dine varer til aftalt tid, og at de er præcis, som de skal være. Derfor har vi investeret i et nyt it-system, der flere måneder frem i tiden holder styr på dine ordrer i forhold til vores lagerbeholdning. På vores store lager har alle placeringer et nummer, der bliver kædet sammen med varerne via en håndholdt scanner, og informationerne bliver lagret direkte i vores it-system. Herfra kan alle de relevante medarbejdere trække de oplysninger, de hver især skal bruge for, at du får dine varer: Vores indkøbsafdeling trækker informationer ud for at sikre, at de bestilte varer er kommet og følger op på, hvornår der skal bestilles nye; vores medarbejdere i kundeservice kan hurtigt fortælle dig, om en vare er på lager - og når vi skal sende dine varer til dig, kan vores medarbejdere på lageret let finde alle varerne, så de hurtigt kan blive pakket og sendt til dig. Hvad enten du har en mindre ordre til hurtig levering eller en stor ordre, som du gerne vil have delt op og leveret på forskellige tidspunkter, så klarer vi det for dig. Hos Hounisen lytter vi til vores kunder, og det gav Jan Locher idéen til udviklingen af det nye, sikre og brugervenlige system til dig, som arbejder med fiksering af vævsprøver i formalin.

8 Hounisen Laboratorieudstyr A/S Niels Bohrs Vej 49, Stilling 8660 Skanderborg Tlf Fax fordi det er enkelt!

Laboratorieudstyr. Blodtagningsvogn Individuel højdejustering

Laboratorieudstyr. Blodtagningsvogn Individuel højdejustering Laboratorieudstyr Blodtagningsvogn Individuel højdejustering Hvad siger brugerne? Blodtagningsvognen fra Hounisen Laboratorieudstyr er udviklet i tæt samarbejde med Odense Universitetshospital for at løse

Læs mere

Laboratorieudstyr. Blodtagningsvogn Individuel højdejustering

Laboratorieudstyr. Blodtagningsvogn Individuel højdejustering Laboratorieudstyr Blodtagningsvogn Individuel højdejustering Én vogn - mange fordele Håndtag til højdejustering Skriveplade med papirklemme Totalmål Mål for grundvognen: 51 cm (længde) x 68 cm (bredde)

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN Har du ren

Læs mere

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service.

JKS PROFILKATALOG DANSK PRODUCENT. Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. JKS PROFILKATALOG Onlineshop Koncept Service Totalløsninger DANSK PRODUCENT Din partner i komplette rengøringsløsninger. Sikkerhed for kvalitetsprodukter, know-how, miljø og service. VELKOMMEN DIN TOTALLEVERANDØR

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik.

Totalløsninger. i sygepleje og lægeartikler. Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Totalløsninger i sygepleje og lægeartikler Totalleverandør. Skræddersyet standardsortiment. Undervisning. Handel og logistik. Procesoptimering Abena tilbyder kompetence på et højt niveau, hvilket afspejles

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG KONSULTATION TANDBEHANDLINGSRUM TEKNIKRUM LABORATORIUM FORBEREDELSESRUM RECEPTION PERSONALERUM KØKKEN BAD VELKOMMEN ALT SAMLES OG PRØVEOPSTILLES INDEN AFSENDELSE VI SKABER

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer

Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer Deres professionelle leverandør af aluminiumselementer ... Vores erfarne mandskab er klar til at ekspedere enhver opgave med præcision og engagement. Om ALUfabrikken: ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål.

Der er mange håndtag, der skal skrues på, før vi er i mål. Vi sparer penge, når vi køber ind sammen Region Midtjylland køber årligt varer og tjenesteydelser for cirka 8 milliarder kroner. Det svarer til næsten 30 % af regionens samlede økonomi, og derfor er der

Læs mere

Sporbarhed: Alle sterile poser er mærket med lot. nummer, så sterilcertifikater kan bestilles.

Sporbarhed: Alle sterile poser er mærket med lot. nummer, så sterilcertifikater kan bestilles. Laboratorieudstyr -fordi det er enkelt! Messeavis Scanlab 28-30 sept. 2010 Besøg vores stand på scanlab messen stand nr C3-165 og se alle de spændende nyheder! Optimale vækstbetingelser FLERBRØNDSPLADER

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Forbrugsvarer nemt, trygt og fleksibelt Det er vores mål at være dit foretrukne valg, når det gælder forbrugsvarer. Den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk!

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer. Dansk kvalitetshåndværk! Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Dansk kvalitetshåndværk! Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en moderne produktionsvirksomhed

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup under navnet: KONF-AIR Miljøfiltre ApS. De første to år fremstillede

Læs mere

QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen

QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen QUICKGUIDE Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Bestil via vores webshop Login Du logger ind på Mediqs webshop med dit brugernavn og kodeord ved at klikke på login knappen øverst til

Læs mere

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst PRÆCISIONSVÆRKTØJ Værktøj, der skaber vækst Værktøj, der skaber vækst JR Tool er specialister i det rigtige værktøj Vi er også specialister i den rigtige rådgivning Vi har 15 års erfaring, som kommer dig

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt

Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Effektiviserer din virksomhed Døgnet rundt Danfoss e-handel Danfoss tilbyder en række e-handelstjenester, som kan hjælpe dig med at drive din forretning på en mere effektiv måde: Web-bestilling

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer

Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Din professionelle leverandør af aluminiumselementer Vores medarbejderstab repræsenterer mange års erfaring inden for branchen. Om ALUfabrikken ALUfabrikken er en professionel produktionsvirksomhed beliggende

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing

Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG. med b2b webshop. Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing Quick Guide til bedre online markedsføring MERSALG med b2b webshop Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing HVORDAN... Hvordan skaber man mersalg? 1 Varen skal være

Læs mere

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER

ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER HJØRRING AALBORG SKOVLUNDE KOLDING ERHVERVSBEKLÆDNING SPORTS- & PROFILTØJ GAVE- & REKLAMEARTIKLER VI KLÆDER DINE MEDARBEJDERE PÅ TIL JOBBET... Jysk Firmatøj er blandt Danmarks største forhandlere af profil-og

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE FOR INDUSTRIKUNDER Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at bruge vores webshop www.mediqdanmark.dk

Læs mere

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen

Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen QUICK GUIDE FOR Institutions- & plejehjemspersonale Sådan bestiller du hurtigt og nemt varer på webshoppen Committed to your care Bestil via vores webshop Bestil via vores webshop Vi anbefaler dig, at

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDEMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Løftemagneter Svejsemagneter Magnetkroge i krom Magnetkroge i kunststof Magnetkroge

Læs mere

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT

Facility Service med Remmer Depot. Hvordan du sparer. over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Facility Service med Remmer Depot Hvordan du sparer over 100.000 kroner på en kuglepen DEN BEDSTE LØSNING DEPOT Det er ikke virksomhedens kontorartikler, der koster pengene. Det er arbejdet med at styre

Læs mere

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care QUICK GUIDE BORGERE For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

Du er i gode hænder hos os

Du er i gode hænder hos os DIT LOK A L VALG E Du er i gode hænder hos os Er du kommet til et tidspunkt i dit liv, hvor du har brug for hjælp til at klare hverdagens praktiske gøremål eller din egen personlige pleje så er hjælpen

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM.

Boxcharge TM. Dansk udviklet opbevarings- og opladningsprodukter til skoleog uddannelsesmarkedet. Boxcharge 24 TM. Boxcharge 12 TM. faxe bogtryk/grafisk Boxcharge 12 TM Højde: 1105 mm Længde: 620 mm Bredde: 550 mm Vægt: 60 kilo Boxcharge 24 TM Højde: 1105 mm Længde: 980 mm Bredde: 550 mm Vægt: 95 kilo Boxcharge TM Notesafe TM Højde:

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT

Test vores telefoni systemer GRATIS BILLIGT SMART PÅLIDELIGT BILLIGT SMART PÅLIDELIGT Test vores telefoni systemer GRATIS Med et Comtalk telefonanlæg får du markedets bedste IP-telefoni løsning, når det gælder funktionalitet og kvalitet. Og oven i købet får du en

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen

Din professionelle partner på. Trykkeriaftalen Din professionelle partner på Trykkeriaftalen Hvem er Bording? Bording er kendt i den grafiske branche for at levere høj kvalitet af standardvarer indenfor tryk og print. Med over 222 års erfaring, investerer

Læs mere

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på

Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Velkommen til vores verden en smartere måde at pakke på Hvem er STOK Emballage? STOK Emballage blev etableret i 1978. STOK Emballage er en familieejet virksomhed og er placeret i Langeskov på Fyn, lige

Læs mere

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar!

Universal Rørskål og Lamelmåtte. Danmarks hurtigste. Vi er Danmarks bedste makkerpar... -og de hurtigste! makkerpar! Universal Rørskål og Lamelmåtte Danmarks hurtigste Vi er Danmarks bedste makkerpar... og de hurtigste! makkerpar! R Isoleringens hurtigste makkerpar er din stærke partner... Universal Rørskål og Lamelmåtte

Læs mere

Quick guide borgere For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care

Quick guide borgere For borgere med bevilling. Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen. Committed to your care Quick guide borgere For borgere med bevilling Sådan bestiller du hurtigt og nemt dine hjælpemidler på webshoppen Committed to your care Mediq Danmark vil fremme borgernes livskvalitet Mediq Danmark vil

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - HOLDESYSTEMER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Magneter til løftefunktion Magneter til svejsning Magnetkroge i krom Magnetkroge

Læs mere

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box Bag in Box Propex er totalleverandør af løsninger til emballering af produkter i Bag in Box. Propex er med fra start til slut med rådgivning, valg af udstyr, installation og service af dit anlæg. Propex

Læs mere

FAQ: Hyppigt stillede spørgsmål på indkøbsområdet

FAQ: Hyppigt stillede spørgsmål på indkøbsområdet FAQ: Hyppigt stillede spørgsmål på indkøbsområdet Regionsrådet har besluttet, at en privat logistikpartner skal etablere og drive et fælles varelager for Region Midtjylland. Der skal vælges logistikpartner

Læs mere

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2

Guide til webshop 2. JEG HAR ALLEREDE EN KONTO - HVORDAN FÅR JEG ADGANG, OG HVAD ER FORDELENE?... 2 Guide til webshop 1. SÅDAN BLIVER DU OPRETTET I WEBSHOPPEN... 2 1.1. Hvordan bliver jeg kunde?... 2 1.2. Kan jeg tilføje andre fra min virksomhed?... 2 1.3. Kan jeg få tilpasset webshoppen til mine behov?...

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

AFFALDSHÅNDTERING MED STIL

AFFALDSHÅNDTERING MED STIL KUNDETILPASSEDE LØSNINGER ER VORES STANDARD. - HELT OG DELVIST NEDGRAVEDE AFFALDSBEHOLDERE - AFFALDSHUSE, MILJØHUSE OG AFSKÆRMNINGER TIL AFFALDSBEHOLDERE - MOBILSUG OG STATIONÆRT SKRALDESUG - SKAKTSYSTEMER

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Christian Alstrup Adm. direktør Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling

Læs mere

[ en solid samarbejdspartner ]

[ en solid samarbejdspartner ] [ en solid samarbejdspartner ] [ landsdækkende ] Med 385 medarbejdere og en årsomsætning på kr. 680 mio. er Scan Office - CJC Gruppen den største kontorforsyning i Danmark. LOKALT REPRÆSENTERET BUTIKKER

Læs mere

Velkommen i Sydbank Schweiz

Velkommen i Sydbank Schweiz Dr. Thomas König adm. direktør Sydbank Schweiz AG Velkommen i Sydbank Schweiz Og velkommen til en verden af særlig kompetencer og rådgivning, der har ét mål; at optimere dine formueforhold. Du vil opleve

Læs mere

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen!

Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Produkter og rådgivning, der bringer dig til toppen! Hvorfor vælge KJ? KJ tilbyder dig fordele, der kan måles direkte på din bundlinje: Rådgivning på højt teknisk niveau Korte svartider Leveringssikkerhed

Læs mere

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE

MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE MASKOT PROMOTION BY EUROMASCOTS MASKOTTER MASKOTFØRER MERCHANDISE Danmarks bedste maskotter siden 2003 INSPIRATIONS KATALOG Hos Maskot Promotion designer og producerer vi maskotter til virksomheder og

Læs mere

Würth Industri har oprettet et nyt stort lager centralt i Danmark, hvorfra vi lynhurtigt leverer det, du oftest mangler, når tiden er knap:

Würth Industri har oprettet et nyt stort lager centralt i Danmark, hvorfra vi lynhurtigt leverer det, du oftest mangler, når tiden er knap: BESTIL SB BOLTE OG GEVINDSTÆNGER INDEN MIDDAG, SÅ LEVERER VI I MORGEN LYNHURTIG LEVERING OPTIMERER DIT WORKFLOW Ventetid er spildtid. Derfor sætter vi hos Würth Industri hastigheden op på levering af de

Læs mere

Würth additiver. Mere værdi hele vejen

Würth additiver. Mere værdi hele vejen Würth additiver Mere værdi hele vejen Mange leverandører sælger gode additiver Würth udvikler din forretning Tænk over det. Hvad er det, dine leverandører, din egen virksomhed og dine kunder alle ønsker?

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ATTIC UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kviste i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet,

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk

BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE. Nemt Hurtigt Sikkert. www.ttonline.dk BPW THE QUALITY FACTOR TT ONLINE Nemt Hurtigt Sikkert www.ttonline.dk TT ONLINE www.ttonline.dk ERMAX TT Online... Online bestilling, når det passer dig Med TT Online behøver du ikke længere at bruge unødvendig

Læs mere

stanse-, plast- og støbeværktøjer

stanse-, plast- og støbeværktøjer Din pålidelige partner indenfor stanse-, plast- og støbeværktøjer Vi leverer stålforme Vores virksomhed er førende på verdensplan inden for standard normdele. Mere end 10.000 faste kunder over hele verden

Læs mere

- Complete Packaging Solutions

- Complete Packaging Solutions - Complete Packaging Solutions Fleksible og miljøvenlige Transportkasser Vores transportkasser, i træ og krydsfinér, kan leveres i standardstørrelser eller efter mål. Kasserne kan leveres i fleksible konstruktioner,

Læs mere

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015 Tilfredshed med sortimentet Dækker sortimentet størstedelen af dit behov? Tilfredshed med kvaliteten Lever kvaliteten af produkterne op til dine forventninger? Tilfredshed med salgskonsulenten Benytter

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5.

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5. Form 04-91-01 04-92-01 Indkøbsservice - Vejledning/Instruktion Navn Vejledning til ILS online, praktiserende læger Udarbejdet af Lena Rachlitz Gældende fra 10. januar 2018 Godkendt af Erstatter Vejledning

Læs mere

TRANSPORT & LOGISTIK

TRANSPORT & LOGISTIK TRANSPORT & LOGISTIK Hos ALSO mestrer vi både at levere paller til et centrallager og enkelte pakker direkte til kunden i en webshop og hvis en vare er bestilt inden kl. 16.30 til levering i Danmark, sikrer

Læs mere

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden!

Rengøring af hjælpemidler. - så er alt i orden! Rengøring af hjælpemidler - så er alt i orden! Spar tid, plads og penge på rengøring af hjælpemidler Lad SSG klare rengøringen af hjælpemidler. Så slipper du for besværet, sparer tid, plads og penge. Vores

Læs mere

Fra stewardessekaffe til genial emballage

Fra stewardessekaffe til genial emballage Fra stewardessekaffe til genial emballage Vi er i starten af 90 erne i en flyver. Jakob Vangby har netop bestilt en kop kaffe, og kigger nervøst på bakken med den skoldhede kaffe. Bakken har slagside,

Læs mere

MAKING HARD WORK EASY

MAKING HARD WORK EASY MAKING HARD WORK EASY Det skal være nemt for dig at passe på dine medarbejdere. Som leverandør af ergonomiske produkter er vi eksperter i optimal indretning af arbejdspladser. På denne måde hjælper vi

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG PRO - Roof sikrer at du

Læs mere

Building possibilities

Building possibilities PROFILE Building possibilities NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG ZINK A/S er leveringsdygtig i både

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

-50% Kan du ikke få armene ned?? Har du tabt pusten?? Laboratorieudstyr Juleavis. Julepris

-50% Kan du ikke få armene ned?? Har du tabt pusten?? Laboratorieudstyr Juleavis. Julepris Laboratorieudstyr Juleavis -fordi det er enkelt! NYHED Prøv de nye KORTE målepipetter GRATIS PIPETTESUGER * Køb for kun 2.000 kr. fra juleavisen og få mulighed for at vinde 1.000.000 kr. Vi sender en Quick

Læs mere

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon

Kærgårdsvej 28, Nordenskov Varde. Telefon Kærgårdsvej 28, Nordenskov. 6800 Varde. Telefon 7529 8355. post@jmbygnordenskov.dk. www.jmbygnordenskov.dk kvalitet Velkommen hos JM Byg A/S Vi er et alsidigt murer-, kloak- og entreprenørfirma, der indgår

Læs mere

FACITonline. Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S. (danske kunder)

FACITonline. Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S. (danske kunder) Kundetilfredshedsanalyse for Monacor Danmark A/S (danske kunder) August, 2010 Hvor tilfreds er du med nedenstående produktforhold i dit samarbejde med Monacor Danmark A/S? Produkterne er anerkendte (har

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Den gode kemi Koncept Innovation Service

Den gode kemi Koncept Innovation Service Den gode kemi Koncept Innovation Service Det skal være let for dig at holde styr på rengøringen! Vi sørger for, at du kan samle det hele et sted. Der skal nemlig være ren kemi mellem os, når vi laver en

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER

PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER PROFESSIONELT TOTALKONCEPT PÅ TAGRENDER Om NG ZINK NG Zink er et dansk firma, der har specialiseret sig i tag- og facadeprodukter i kobber og zink, samt diverse relaterede produkter til professionelle

Læs mere

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne:

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne: EFTERÅR 2010 Rene Nyheder Miljø-tip fra brugerne: Spar 7000 ltr. vand hver måned Solen skinner på Søvangsgaarden Ny TEC3MOP med lommer universal Din nye engangsklud Klar... Parat... Wipe! Vil du også gøre

Læs mere

we know how 306100108-2000 G R U P P E N

we know how 306100108-2000 G R U P P E N we know how G R U P P E N 02 AVN Gruppens ejere. Fra venstre Henrik Krabbe, Peter Krabbe og Ole Krabbe G R U P P E N Teknik der skaber resultater AVN Gruppen blev grundlagt i 1933 af Alfred V. Nielsen.

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

Faglig indsigt menneskeligt fokus. Guide til. e-bevillingssystemet

Faglig indsigt menneskeligt fokus. Guide til. e-bevillingssystemet Faglig indsigt menneskeligt fokus Guide til e-bevillingssystemet >> 3 brugerprofil niveauer I OneMeds e-bevillingssystem kan kommunens brugere have 3 forskellige brugerprofiler. Brugere af systemet tildeles

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE

Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Korrosionssikre rørsystemer i PEX UPONOR GØR DET URIMELIGT LET AT VÆLGE Fremtiden er plastisk fantastisk. Plast er et af vor tids mest fantastiske materialer og bliver benyttet til alle mulige ting indenfor

Læs mere

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok.

JKS TØJVASK. Når kun det bedste er godt nok. JKS TØJVASK Onlin esho p Konc e pt Serv ice Tota ll øsni Når kun det bedste er godt nok. nger RENT VASKERI DIN TOTALLEVERANDØR I TEKSTILVASKEMIDLER Miljørigtige og intelligente vaskeløsninger Doseringspumpe

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj Vi ved godt, at du ikke altid har brug for vores kompetente vejledning for at gøre dine indkøb hos os. Nogle gange skal du blot have genopfyldt dit lager.

Læs mere

Softshell City vest med varme (Unisex)

Softshell City vest med varme (Unisex) NordicHeat_M65_folder.indd 3 Softshell City vest med varme (Unisex) Komfort Varme Bevægelsesfrihed Vesten fra Nordic Heat har varmezoner på både bryst og ryg, designet til at holde dig varm, mens du stadig

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil

Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning. - vi efterlader altid et smil Lad os klare din Facility Service, så du kan bruge tiden på din kerneforretning Forenede - vi efterlader altid et smil Service SPAR 25% PÅ OMKOSTNINGERNE UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN Styrk jeres

Læs mere