Bygningsfornyelse den vestlige del af Herning Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bygningsfornyelse 2012 - den vestlige del af Herning Kommune"

Transkript

1 Bygningsfornyelse den vestlige del af Herning Kommune Bilag 1 - behandling af ansøgninger

2 Hermodsvej 1, 7480 Vildbjerg nyt tag lagt med sort ædelengoberet vingefalstagsten samt undertag, nye tagrender i zink, nye gavle, nye vinduer i gavle, nye ovenlysvinduer ,75 kr. inkl. moms. Bygningen er opført i 1935 som et mindre byhus. Det oprindelige arkitektoniske udtryk vil ændres betydeligt med en tagbeklædning af sorte, ædelengoberede vingefalstagsten, som er langt fra husets originale fremtræden. Det vurderes, at en ny tagbeklædning med røde vingetagsten i lille dansk model vil være det arkitektonisk korrekte valg med henblik på at få et tagmateriale, som harmonerer med husets arkitektur. Tagrender udføres i zink som ansøgt. Der kan ikke gives tilskud til udskiftning af tagvinduer, gavlvinduer og gavle, da dette ikke vurderes at retablere bygningens oprindelige arkitektoniske udtryk. Forvaltningen har i oktober 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til 7. Det anbefales, at ansøger indhenter nyt tilbud på røde vingetegl, og at der meddeles tilsagn på 25% af det samlede istandsættelsesbeløb for udskiftning af tag og tagrender i henhold til regninger.

3 Bygningsfornyelse den vestlige del af Herning Kommune Holstebrovej 1, Vind, 7500 Holstebro omfugning af facader ,00 kr. inkl. moms. Bygningen er opført i 1927 og fungerede frem til 1972 som andelsmejeri. Omfugningen er tiltrængt og vil højne bygningens arkitektoniske fremtræden. Det vurderes, at det arkitektonisk korrekte valg vil være fuger udført i lys mørtel og som flade skrabefuger. Forvaltningen har i oktober 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til % af det samlede istandsættelsesbeløb i henhold til regninger. I alt tilsagn på maks ,00 kr. inkl. moms.

4 Bygningsfornyelse den vestlige del af Herning Kommune Horslundvej 8, 7550 Sørvad fornyelse af stråtag samt mønning, facadeistandsættelse af samtlige facader på den firelængede gård ,00 kr. inkl. moms. Stuehuset er opført i 1857, mens de tre udlænger er opført i 1910 og Udskiftningen af den sidste del af det nedslidte stråtag samt facaderenovering vil højne stuehusets arkitektoniske fremtræden. Stråtaget skal udføres som det eksisterende tag og med mønning i lyng. Stråtagets kviste skal fastholdes i den nu- værende størrelse samt formsprog. Stuehusets facade renoveres som ansøgt. Der kan ikke ydes tilskud til renovering af udlængernes facader. Afslaget begrundes med, at bygningsfornyelsesmidler gives til beboelseshuse, og at udlængernes facaderenovering ikke bevarer eller retablerer det oprindelige arkitektoniske udtryk. Længerne fremstår ombyggede med store, nye portåbninger. Forvaltningen har i september 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til % af det samlede istandsættelsesbeløb på stuehuset i henhold til regninger. I alt tilsagn på maks ,00 kr. inkl. moms.

5 Lysgårdvej 25, 7480 Vildbjerg udskiftning af tag, herunder nyt undertag, rekonstruktion af kvartvalm og uden udhæng, nye tagrender, nye skorstenspiber, reparation af kviste, reparation af gesims ,00 kr inkl. moms. Huset er opført i Det ansøgte projekt vil tilføre huset et arkitektonisk løft, idet huset vil blive ført tilbage til noget nær sit originale udtryk. I forbindelse med udskiftningen af taget skal tagkonstruktionen udføres med kvartvalm som oprindeligt. Tagbeklædningen skal som ansøgt udføres i røde vingetegl (lille dansk model). Tagudhænget ved gavle og langs facader reduceres, så taget fremtræder som ved opførelsestidspunktet. Murede gesimser retableres til oprindelig højde. Skorstenspiberne retableres i oprindeligt udtryk med sokkel, skaft og gesims. Tagsten indmures i skorstenspibens sokkel, således zinkafdækninger undgås. Gesimsudkragninger på skorstene bør udføres som 1/8 stens udkragning, mens indtrapninger i basen kan udføres med 1/4 stens spring. Kviste repareres, og flunker beklædes med naturskifer som ansøgt. Tagrender skal udføres i zink som ansøgt. Forvaltningen vurderer, at huset med de ansøgte ændringer kan opnå en bevaringsværdi på % af det samlede istandsættelsesbeløb i henhold til regninger. I alt tilsagn på maks ,00 kr. inkl. moms.

6 Nyt termovindue Oprindeligt enkeltlags vindue Romvigvej 11, 7480 Vildbjerg udskiftning af vinduer på syd- og vestside (nye vinduer fra KPK Døre & Vinduer) ,00 kr. inkl. moms. Bygningen er opført i 1873 som stuehus på gården Store Romvig. Husets oprindelige vinduer er dannebrogsvinduer med buet overkarm og et enkelt lag glas i kitfals. For ca. 10 år siden er der påbegyndt en vinduesudskiftning, hvor der er valgt torammede vinduer monteret med 2 x 3 termoruder. Det arkitektonisk korrekte valg vil være et koblet vindue for at opnå et så oprindeligt udtryk som muligt. Koblede vinduer består af to sammenkoblede rammer, hvor der sidder et enkelt lag glas i den yderste ramme. mens den inderste ramme kan monteres med en termorude. Da vinduesudskiftningen er påbegyndt, kan man for helhedens skyld argumentere for løsningen med termoruder, selv om især sprosserne i termovinduer er mere klodsede grundet den større højde og dybde, og de energimæssigt set ikke er så gode som det koblede vindue med termorude i den inderste ramme. De nye vinduer fra KPK Døre & Vinduer skal udføres som de oprindelige dannebrogsvinduer med hensyn til formsprog og proportioner; dvs. buet overkarm, tvær- og lodpost samt fire rammer, hvoraf de øverste rammer har buet toprammestykke og de nederste rammer opdeles af en sprosse. Forvaltningen har i oktober 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til 4. 33% af det samlede istandsættelsesbeløb i henhold til regninger. I alt tilsagn på maks ,00 kr.

7 Røjkærvej 21, 7500 Holstebro nyt stråtag med brandhæmmer og nye lægter, mønning udført i lyng ,50 kr. inkl. moms. Ejendommen er opført i Udskiftningen af det slidte stråtag vil højne bygningens arkitektoniske udtryk. Stråtaget skal udføres med halvvalmede gavle som eksisterende tag og uden udhæng over yderdøre, som ikke er i tråd med bygningens oprindelige, arkitektoniske fremtræden. I henhold til egnsbyggeskikken skal mønningen udføres af lyng som ansøgt. Skotrender kan udføres i rør. Kvistenes tagflade skal holde sig under mønningen, dvs cm under tagets rygning. Foran kvistvinduer lægges 4-5 brædder på klink som afdækning. Forvaltningen har i oktober 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til % af det samlede istandsættelsesbeløb i henhold til regninger. I alt tilsagn på maks ,00 kr. inkl. moms.

8 Jyllandsgade 40, 7480 Vildbjerg fjernelse af uoriginale kviste, nyt tag, herunder efterisolering, nyt undertag mm., nye velux ovenlysvinduer, udskiftning af synligt træværk, udskiftning af plast-tagrender til ståltagrender kr. inkl. moms. Ejendommen er opført i Det vurderes, at istandsættelsen har bragt huset nærmere dets oprindelige arkitektoniske udtryk. Dog harmonerer de mørke tagsten, tagvinduerne og de bræddebeklædte gavle med brædder på klink ikke med husets oprindelige arkitektoniske karakter. Det ansøgte er udført i september 2012 og således påbegyndt og afsluttet, inden der er meddelt ejeren tilsagn om støtte. Istandsættelsen opfylder dermed ikke byfornyelseslovens krav om, at istandsættelsen ikke må påbegyndes, før der er meddelt ejeren skriftligt tilsagn om støtte. Ansøgningsrunden til støtte til bygningsfornyelse 2012 blev annonceret medio august 2012 med ansøgningsfrist primo oktober Der kan ikke meddeles tilsagn.

9 Stenbjergparken 6, 7400 Herning reparation af fuger, udskiftning af overligger, vandskuring af facade, reparation af trappe kr. inkl. moms. Ejendommen er opført i 1922 som stuehus på Stenbjerggård. Istandsættelsen af ejendommen er påbegyndt og højner eller bevarer ikke husets oprindelige arkitektoniske udtryk. Der er blandt andet påført kviste samt ændret på tagets og gavlenes udformning. Istandsættelsen opfylder dermed ikke byfornyelseslovens krav om, at istandsættelsen ikke må påbegyndes, før der er meddelt ejeren skriftligt tilsagn om støtte, ligesom kravet om, at bygningens oprindelige arkitektoniske udtryk skal bevares eller højnes ved istandsættelsen heller ikke er opfyldt. Ejendommen er registreret med en bevaringsværdi på 5 i Herning Kommuneatlas fra Forvaltningen har i september 2012 vurderet ejendommens bevaringsværdi til 7 grundet bygningsændringer, der ligger langt fra husets oprindelige arkitektoniske udtryk i formsprog såvel som materialevalg. Der kan ikke meddeles tilsagn.

Bygningsfornyelse 2013 - den sydlige del af Herning Kommune

Bygningsfornyelse 2013 - den sydlige del af Herning Kommune Hovedgaden 22, Skarrild, 6933 Kibæk udskiftning af dørparti 25.000 kr. inkl. moms. Bygningen er opført i 1916. Mod vejen (øst) fremstår huset, udover nyere tag og tagkonstruktion, med sit originale arkitektoniske

Læs mere

Bygningsfornyelse 2015 - den nordlige del af Herning Kommune. Bilag 1

Bygningsfornyelse 2015 - den nordlige del af Herning Kommune. Bilag 1 Bilag 1 Skolegade 20, 7490 Aulum nye vinduer nye døre reparation af facade (inkl. trappeskakt og sålbænke) Samlet overslag på istandsættelsesprojektet: 93.750 kr. inkl. moms. Huset er opført i 1925 og

Læs mere

Bygningsfornyelse Herning Kommune

Bygningsfornyelse Herning Kommune Egelundvej 3, 7470 Karup 4h Egelund By, Haderup Ejendommen er opført i 1935. Ejendommen er et fint eksempel på bedre byggeskik, og fremstår overvejende original, men er i dårlig stand. Det anbefales, at

Læs mere

BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE

BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE BYGNINGSDELSKATALOG FOR HAVEBOLIGFORENINGEN GRØNDALSVÆNGE Katalog over udvendige bygningsdele omfattet af Lokalplanens og Foreningens bestemmelser. Lokalplan Grøndalsvænge nr. 297 af Maj 1999 Facaderegulativ

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1C. Huse med grundmur og murede gavltrekanter Kategori 1C Stråtækt heltag med spidsgavle

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1C. Huse med grundmur og murede gavltrekanter Kategori 1C Stråtækt heltag med spidsgavle Hæfte 1C Huse med grundmur og murede gavltrekanter Kategori 1C Stråtækt heltag med spidsgavle Fra omkring år 1850 blev det almindeligt at mure gavltrekanterne fuldt op på nye huse. Facademurene er som

Læs mere

NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE

NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE NOTAT OM BYGNINGSVURDERING RYETGAARD, RYETHØJVEJ 7, 3500 VÆRLØSE 26.01.2016 Bygning 1 Arkitektonisk værdi: 3 Arkitektonisk vurdering: Velproportioneret længehus med taktfaste facader pga. bindingsværkets

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2016

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2016 Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2016 Indhold Bevaring af ældre bygninger i Hvidovre Vejledende udgiftsramme til bygningsfornyelse Bygningsforbedringsudvalgets møder 2016 Nye støttesager

Læs mere

Sankelmarksvej 1, 4760 Vordingborg

Sankelmarksvej 1, 4760 Vordingborg Sankelmarksvej 1, 4760 Vordingborg Ejendom: Opført i 1921 Forslag til Privat udlejningsejendom med 9 lejemål Ejendommen ligger og af kulturmiljøet Boulevardkvarteret, og har en vis sammenhæng hertil. Ejendommen

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4B. Huse med gesims/trempel og udhæng Kategori 4B Skifertækkede tage

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4B. Huse med gesims/trempel og udhæng Kategori 4B Skifertækkede tage Hæfte 4B Huse med gesims/trempel og udhæng Kategori 4B Skifertækkede tage Husene af denne type fra omkring 1880-1900 fremtræder ret enkle i form og udstyr. Udsmykningen består af ret enkle, trukne (profilerede)

Læs mere

BEVARINGSFONDEN FOR FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA - Ansøgning og ansøgningskriterier

BEVARINGSFONDEN FOR FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA - Ansøgning og ansøgningskriterier BEVARINGSFONDEN FOR FÆSTNINGSBYEN FREDERICIA - Ansøgning og ansøgningskriterier BYFORSKØNNELSE I FREDERICIA A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har i 2012 doneret 50

Læs mere

SAVE registrering Haslev midtby Nordborgvej 4

SAVE registrering Haslev midtby Nordborgvej 4 SAVE registrering Haslev midtby Nordborgvej 4 Miljømæssig 3 Originalitet 4 Tilstand 3 Ejendomsnr.: 1762 Matrikelnr.: 26f Adresse: Nordborgvej 4 Byggeår: 1897 Hus i 1½ plan der fremstår pudset. Uoriginalt

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 3B

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 3B Hæfte 3B Huse med grundmur Kategori 3B Tegl- eller skiferdækket heltag med svungne hollandske gavlkamme Denne hustype fra 1865-90 erne adskiller sig kun ganske lidt fra typen med lige gavlkamme. Hustypen

Læs mere

Notat. Ændringer til forslag til lokalplan 132 siden Miljø og Planlægningsudvalgets behandling d. 23. juni 2010.

Notat. Ændringer til forslag til lokalplan 132 siden Miljø og Planlægningsudvalgets behandling d. 23. juni 2010. Notat Til: Vedrørende: Bilag: sagen Ændringer i forslag til lokalplan 132, bevaring af bygninger siden Miljø og Planlægningsudvalgets behandling d. 23. juni 2010 Ændringer til forslag til lokalplan 132

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 2B. Huse med grundmur Kategori 2B Teglhængt heltag med spidsgavle

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 2B. Huse med grundmur Kategori 2B Teglhængt heltag med spidsgavle Hæfte 2B Huse med grundmur Kategori 2B Teglhængt heltag med spidsgavle Denne hustype fra 1840-60 erne adskiller sig - bortset fra tagformen - ikke væsenligt fra den grundmurede med halvvalmet tegltag eller

Læs mere

1 Skive Byfond Inspirationskatalog

1 Skive Byfond Inspirationskatalog 1 Skive Byfond Inspirationskatalog INSPIRATIONSKATALOG Skive Byfond blev stiftet af Skive Byråd i 1996. Fondens formål er at virke for bevarelse af arkitektonisk og kulturhistorisk værdifulde huse og miljøer

Læs mere

REFERAT BYGNINGS- FORBEDRINGSUDVALGET

REFERAT BYGNINGS- FORBEDRINGSUDVALGET REFERAT BYGNINGS- FORBEDRINGSUDVALGET DATO: 23. NOVEMBER 2010 STED: MØDELOKALE NYSTED, PARKVEJ 37, NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 09:00 MEDLEMMER: BENT CHRISTIANSEN, GÖRAN CHRISTIANSEN, SVEND DREIST, TROELS

Læs mere

Bygningsdel /Område A B C D Svenskehuse

Bygningsdel /Område A B C D Svenskehuse TAG Retningslinier for bygningsdele og detaljer indenfor forskellige bevaringskategorier. Godkendt af Teknik- og Miljøudvalget d. 28. september 2010 Alle ansøgninger vil dog blive behandlet efter en konkret

Læs mere

Landsbyfornyelse i Ugerløse Hovedgade Ansøgningsrunde juni november 2016

Landsbyfornyelse i Ugerløse Hovedgade Ansøgningsrunde juni november 2016 Landsbyfornyelse i Ugerløse Hovedgade Ansøgningsrunde juni - 15. november 2016 Der blev i juni 2016 sendt breve ud til samtlige ejere og lejere i Ugerløse Hovedgade, med information om muligheden for at

Læs mere

Bilag til: Byfornyelse, tildeling af støtte til bygningsfornyelse 2014

Bilag til: Byfornyelse, tildeling af støtte til bygningsfornyelse 2014 Bilag til: Byfornyelse, tildeling af støtte til bygningsfornyelse 2014 sagsnr. Ejendommens adresse Emne for støtte Støttebeløb Budgetmæssig rådighedsbeløb 14/7631 Nørregade 2, Christiansfeld Tag- og facaderenovering

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1B

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1B Hæfte 1B Huse med grundmur og bræddebeklædte gavltrekanter Kategori 1B Stråtækt heltag med spidsgavle Fra omkring år 1800 gik man over til at grundmure de nye huse og modernisere de ældre huse, hvor bindingsværket

Læs mere

Oversigt over ansøgninger til Byfornyelsespulje 2015

Oversigt over ansøgninger til Byfornyelsespulje 2015 Oversigt over ansøgninger til Byfornyelsespulje 2015 16/1268 Bilag 1 Ejendom Ansøger Adresse By Ansøgt beløb Tilskudsbelø Tilsagn Arbejdets art: Bjerndrup Landevej 15 Christian Kock Bjerndrup Landevej

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

BilagØU_120820_pkt.27_01 BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET ÅRSBERETNING OG REGNSKAB 2011

BilagØU_120820_pkt.27_01 BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET ÅRSBERETNING OG REGNSKAB 2011 BYGNINGSFORBEDRINGSUDVALGET ÅRSBERETNING OG REGNSKAB 2011 INDHOLD Lov om byfornyelse og udvikling af byer 3 Vejledende udgiftsramme til bygningsfornyelse...3 Bygningsforbedringsudvalgets sammensætning

Læs mere

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier IDENTIFIKATION Kommune Varde Kommune Adresse Debelvej Landsejerlav Allerslev By, Outrup 325 Kommune nr. 573 Hus nr. 30 Matrikel

Læs mere

Anbefalinger ved byggeri

Anbefalinger ved byggeri ved byggeri Facader De gamle huse er bl.a. karakteristiske ved, at facaderne fremstår som en flade, hvor vinduerne er rektangulære åbninger for lysindfald. Nyere huse har typisk større flader med glaspartier.

Læs mere

SAVE registrering Haslev midtby Fredensvej 4

SAVE registrering Haslev midtby Fredensvej 4 SAVE registrering Haslev midtby Fredensvej 4 Arkitektonisk 4 Tilstand 2 Ejendomsnr.: 582 Matrikelnr.: 1cy Adresse: Fredensvej 4 Byggeår: 1900 Huset fremstår muret og pudset hus i 1 ½ plan med skiferplader

Læs mere

Bygningsfornyelse. Støtte til andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme

Bygningsfornyelse. Støtte til andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme Bygningsfornyelse Støtte til andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme Bygningsfornyelse i Faaborg- Midtfyn Kommune I denne folder kan du læse om mulighederne for at søge tilskud til renovering af

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget

Bygningsforbedringsudvalget Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2012 Storegade 26 Torstensvej 5 HVIDOVRE KOMMUNE Indhold Introduktion Bygningsforbedringsudvalgets møder 2012 Vejledende udgiftsramme til bygningsfornyelse

Læs mere

B må males sort, fremstå i naturtræ eller males i den valgte grundfarve, eller grundfarven

B må males sort, fremstå i naturtræ eller males i den valgte grundfarve, eller grundfarven RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 6 A. LØKKETOFTEN 1-55 OG 2-60 SAMT RENDSAGERVEJ 102-170. DESITA-HUSENE Farve Husets gavl og rem A skal males i èn af de nedenstående grundfarver.

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4A. Huse med trempel/åbent udhæng Kategori 4A Skifertækkede tage

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4A. Huse med trempel/åbent udhæng Kategori 4A Skifertækkede tage Hæfte 4A Huse med trempel/åbent udhæng Kategori 4A Skifertækkede tage Med indførelsen i 1890 erne af denne hustype afbrydes videreudviklingen og forfiningen af de traditionelle fagdelte længehuse. Husene

Læs mere

Bygningsfornyelse 2012

Bygningsfornyelse 2012 Bygningsfornyelse 2012 INDSATSOMRÅDE: Gl. Valby Bilag 2 ROSKILDEVEJ SØNDRE FASANVEJ SØNDERMARKEN CÆCILIAVEJ GADEKÆRVEJ VALBY LANGGADE VALBY TINGSTED TOFTEGÅRDS ALLÈ VALBY STATION INDHOLD Gl. Jernbanevej

Læs mere

FACADEREGULATIV FOR STRANDVEJSKVARTERET

FACADEREGULATIV FOR STRANDVEJSKVARTERET Facaderegulativ 1. udkast til trykning FACADEREGULATIV FOR STRANDVEJSKVARTERET Facaderegulativet indeholder regler om facader, vinduer og døre. Det er også her du kan læse om franske altaner, tagvinduer,

Læs mere

SAVE registrering Haslev midtby

SAVE registrering Haslev midtby SAVE registrering Haslev midtby Ringstedvej 9B Originalitet 4 Tilstand 4 Ejendomsnr.: 1985 Matrikelnr.: 17h Adresse: Ringstedvej 9B Byggeår: 1898 huset i 1½ plan er i blank mur af røde tefl. Der er isat

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4C. Huse med trempel/gesims Kategori 4C Tegl- eller skiferdækkede heltage

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 4C. Huse med trempel/gesims Kategori 4C Tegl- eller skiferdækkede heltage Hæfte 4C Huse med trempel/gesims Kategori 4C Tegl- eller skiferdækkede heltage Husene fra 1890-1900 er stærkt præget af Esbjergs nybyggeri, og har mistet enhver påvirkning fra den lokale byggemåde. Flere

Læs mere

Bygningers bevaringsværdi er en vurdering af fem forskellige forhold:

Bygningers bevaringsværdi er en vurdering af fem forskellige forhold: Bygningers bevaringsværdi er en vurdering af fem forskellige forhold: Arkitektonisk værdi - - - - Vurderingen af bevaringsværdien bygger på et helhedsindtryk af bygningens kvalitet og tilstand. Så hvad

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget

Bygningsforbedringsudvalget Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2013 Kløverprisvej 33 Hvidovre Torv 7-7A Storegade 30 Bavnevej 29 Indhold Bevaring af ældre bygninger i Hvidovre Bygningsforbedringsudvalgets møder

Læs mere

Dør- og vinduespartier kan frit ændres, når blot nyt murværk udføres i gule sten. Træværket kan udføres i farver som fremgår af punkt B.

Dør- og vinduespartier kan frit ændres, når blot nyt murværk udføres i gule sten. Træværket kan udføres i farver som fremgår af punkt B. RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 13 B. RENDSAGERVEJ 2-100. SUCCES-HUSENE Farve Husets gavl, stern og udhæng A skal males i èn af de nedenstående farver. Husets carporte, garager,

Læs mere

Referat fra mødet i Økonomiudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Økonomiudvalget. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Økonomiudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 26. maj 2014 Mødested: Mødelokale 505 Mødetidspunkt: Kl. 18:00-18:15 Medlemmer: Fraværende: Formand: Jacob Bjerregaard

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1A. Huse med bindingsværk Kategori 1A Stråtækt heltag med spidsgavle

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf. 76 660 660. Hæfte 1A. Huse med bindingsværk Kategori 1A Stråtækt heltag med spidsgavle Hæfte 1A Huse med bindingsværk Kategori 1A Stråtækt heltag med spidsgavle Den ældst kendte og endnu bevarede byggemåde i Odden er det lave, smalle fagdelte længehus med enkelt bindingsværk i facaderne,

Læs mere

STATUS LANDSBYFORNYELSESPROJEKTER - ANSØGNINGSRUNDE 2015

STATUS LANDSBYFORNYELSESPROJEKTER - ANSØGNINGSRUNDE 2015 LANDSBYFORNYELSESPROJEKTER - ANSØGNINGSRUNDE 2015 1 Udby Forsamlingshus, Tuse Næs Renovering af adgangstrappen til det bevaringsværdig forsamlingshus i Udby, samt udskiftning af nedslidte vinduer. Projektet

Læs mere

B skal males i. C skal males

B skal males i. C skal males RENDSAGERPARKEN Retningslinier for Rendsagerparken, side 21 C. RENDSAGERVEJ 11-283. SUCCES-HUSENE Farve Husets gavl, stern og udhæng A skal males i èn af de nedenstående farver. Husets carporte, garager,

Læs mere

Hashøj Kommune. Vejledning vedr. Sludstrup

Hashøj Kommune. Vejledning vedr. Sludstrup Hashøj Kommune Vejledning vedr. Sludstrup Indledning... 2 Bebyggelse generelt... 2 Husets tag... 3 Stråtag... 3 Teglsten... 4 Skifer... 5 Cementsten... 5 Tjærepap... 5 Eternit... 5 Andre tagmaterialer...

Læs mere

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier SAVEBygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier IDENTIFIKATION Kommune Varde Kommune Adresse Vestslugen Landsejerlav Vandflod By, Oksby Planoplysninger Kommuneplan 207 Betegnelse

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2011. Teknik & Miljø, februar 2012/aho. Acadre-sag: 11/7660

Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2011. Teknik & Miljø, februar 2012/aho. Acadre-sag: 11/7660 Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2011 Teknik & Miljø, februar 2012/aho Acadre-sag: 11/7660 Årsberetning 2011 Bygningsforbedringsudvalget i Aabenraa Kommune Lovgrundlag Lov om byfornyelse

Læs mere

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen.

Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. Byggemødereferat eksempel Sag: (adresse), magasinbygningen (dato) Referat af byggemøde nr. (nr), afholdt den (dato) på byggepladsen. 11.1. Mødedeltagere: Murer, tømrer, bygherre, arkitekt (referent) Ikke

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2015

Bygningsforbedringsudvalget. Årsberetning og regnskab 2015 Bygningsforbedringsudvalget Årsberetning og regnskab 2015 Indhold Bevaring af ældre bygninger i Hvidovre Vejledende udgiftsramme til bygningsfornyelse Bygningsforbedringsudvalgets møder 2015 Nye støttesager

Læs mere

Humleby's lokalplan Københavns Kommune

Humleby's lokalplan Københavns Kommune Humleby's lokalplan Københavns Kommune Lokalplan nr. 268 Lokalplan for området begrænset af Vesterfælledvej, nordskellet af ejendommen matr.nr.225 Udenbys Vester Kvarter, København, nord og vestskellet

Læs mere

Ansøgninger til pulje vedrørende landsbyfornyelse

Ansøgninger til pulje vedrørende landsbyfornyelse Ansøgninger til pulje vedrørende landsbyfornyelse Kan imødekommes efter lovgivning og retningslinjer: Adresse 1 Lindersvoldvej 10,? Forbedring-/nedrivnings- Beløb Tilskud i % Tilskud i kr. udgifter Nedrivning

Læs mere

VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI. Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød. 5. juli 2019

VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI. Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød. 5. juli 2019 Tokkekøbvej 2, 3450 Lillerød VURDERING AF BEVARINGSVÆRDI 5. juli 2019 Gennemgang af bygningen blev foretaget d. 2. juli 2019 af Center for Bygningsbevaring, Raadvad Arkitekt og bygningskonstruktør Troels

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R SLOTSGADE 13 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 02.06.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Slotsgade

Læs mere

SAVE registrering Haslev midtby Vestergade 3 5, nr. 3

SAVE registrering Haslev midtby Vestergade 3 5, nr. 3 SAVE registrering Haslev midtby Vestergade 3 5, nr. 3 Arkitektonisk 4 Miljømæssig 5 Originalitet 4 Samlet bevaringsværdi 4 Udpeget i år: 2008, rev. 2011 Ejendomsnr.: 3309 Matrikelnr.: 1aq Adresse: Vestergade

Læs mere

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS

SAG: Udskiftning af tag og renovering af facader BYGH.: Holstebro Kommune Ole Juul Thomassen ENTREPRENØR: TØMRERMESTER ERIK JENSEN ApS PROJEKT-BESKRIVELSE Lokalhistorisk Arkiv Vinderup Tag og facaderenovering Side 1 af 13 GENEREL ORIENTERING... 3 TAGRENOVERING... 4 LEVERING/OPSTILLING AF FACADESTILLADS... 4 NEDBRYDNING... 5 TAGKONSTRUKTION...

Læs mere

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier

SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier SAVE-Bygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier IDENTIFIKATION Kommune Varde Kommune Adresse Karl Postsvej Landsejerlav Vandflod By, Oksby Planoplysninger Kommuneplan 2017 Betegnelse

Læs mere

LOKALPLANFOLDER. Uddrag af Københavns kommunes Lokalplan nr. 299 Bekendtgjort 24. September 1998

LOKALPLANFOLDER. Uddrag af Københavns kommunes Lokalplan nr. 299 Bekendtgjort 24. September 1998 LOKALPLANFOLDER Uddrag af Københavns kommunes Lokalplan nr. 299 Bekendtgjort 24. September 1998 Bestyrelsen ønsker med denne lokalplanfolder er at tydeliggøre den del af lokalplanen, som vedrører Hvidkildehusene.

Læs mere

Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter

Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter Bygningsfornyelse 2014 Beskrivelse af de indstillede projekter INDSATSOMRÅDE: FUGLEKVARTERET Bilag 2 KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen 1 Bygningsfornyelse Fuglekvarteret 2014 INDHOLD 1.

Læs mere

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009.

Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april 2009. V. TILBUDSLISTE Ejendom: AB Gunløg Sag nr.: 06.2527.02 af april 2009. Entreprise 1 - Hovedentreprisen Undertegnede entreprenør tilbyder hermed at udføre nævnte entreprise iht. udbudsmateriale af april

Læs mere

Bygningsforbedringsudvalget

Bygningsforbedringsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 18. august 2015 Mødetidspunkt: 16:00 Møde afsluttet: 17:00 Mødelokale: Kystagerparken, Høvedstensvej 45 Medlemmer: René Langhorn, Maria Staghøj Durhuus, Peter Lougart, Morten

Læs mere

Lokalplan for Solbjærget & Soldraget

Lokalplan for Solbjærget & Soldraget Lokalplan for Solbjærget & Soldraget Baggrunden for arbejdet med lokalplanen er at vi ønsker at kunne fastholde kvarterets helhedsindtryk. Dette fremgår også af vores servitut, men grundet de beslutninger

Læs mere

Bramdrupvej 14, 6000 Kolding

Bramdrupvej 14, 6000 Kolding Bramdrupvej 14, 6000 Kolding Sags nr.: 16/14174-2016-1335 E-mail: Heidica07@gmail.com Ejd. nr.: 19767 Ejendommens status: Fritliggende enfamiliehus Opførelses år: 1915 Bevaringsværdi: 5 Arbejder der ansøges

Læs mere

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf Nye Huse i Sønderho. - en vejledning til lokalplan 19

Fanø Kommune Skolevej 5-7, 6720 Fanø - tlf Nye Huse i Sønderho. - en vejledning til lokalplan 19 Nye Huse i Sønderho Efter vedtagelsen af Sønderho lokalplaner, som bl.a. fastsætter, at der inden for lokalplanområdet kun må opføres stråtækt bebyggelse i gammel Fanø-stil, har Fanø kommunalbestyrelse

Læs mere

Ambæk Mark 10, 4720 Præstø

Ambæk Mark 10, 4720 Præstø Ambæk Mark 10, 4720 Præstø Save registrering 2 1721 160 m2 57.500 23.000 Udskiftning af nedslidte vinduer på bevaringsværdig ejendom, oprindeligt opført som rytterskole. Vinduernes opdeling og udseende

Læs mere

SAVEBygningsregistrering

SAVEBygningsregistrering SAVEBygningsregistrering Kortlægning og registrering af bevaringsværdier IDENTIFIKATION Kommune Varde Kommune Adresse Skolegade Landsejerlav Kommune nr. 573 Hus nr. 11 Matrikel nr. 3BR Ølgod By Planoplysninger

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Småsprossede vinduer:

Småsprossede vinduer: Vinduer Vinduerne er med til at understrege husets identitet og stilart. Typisk for vinduer i Ribes gl. bydel er at de oprindeligt har haft sprosser i form af dannebrogsvinduer med eller uden tværsprosse

Læs mere

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København

Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København Svanevej / Falkevej Svanevej 25-27, Falkevej 11, København TILSTANDSRAPPORT Klimaskærm Februar 2012 Birger Lund A/S Rådgivende Ingeniører Damhus Boulevard 5 2610 Rødovre telefon 36 70 28 29 E-mail: info@birgerlund.dk

Læs mere

Lokalplan nr. 025 for Kyndby Huse Hvidbog - behandling af høringssvar

Lokalplan nr. 025 for Kyndby Huse Hvidbog - behandling af høringssvar Lokalplan nr. 025 for Kyndby Huse Hvidbog - behandling af høringssvar Afsender 1. Andelsboligforeningen Kyndby Huse Resumé af høringssvar a. Det ønskes slettet at DONG Energy skal høres inden beslutning

Læs mere

Focus2 A/S 1/ A/B Bjerggården. v/ Jesper Krogh Frederiksborggade 154B, 1. tv København NV. 6. november Lokalplanforslag På Bjerget

Focus2 A/S 1/ A/B Bjerggården. v/ Jesper Krogh Frederiksborggade 154B, 1. tv København NV. 6. november Lokalplanforslag På Bjerget A/B Bjerggården v/ Jesper Krogh Frederiksborggade 154B, 1. tv. 2400 København NV 6. november 2014 Sag nr.: Opgave: Emne: 1657 A/B Bjerggården Lokalplanforslag På Bjerget Høringssvar Indledning A/B Bjerggården

Læs mere

SAVE registrering Haslev midtby Enighedsvej 7

SAVE registrering Haslev midtby Enighedsvej 7 SAVE registrering Haslev midtby Enighedsvej 7 Originalitet 3 Tilstand 4 Samlet bevaringsværdi 3 Ejendomsnr.: 511 Matrikelnr.: 1AZ Adresse: Enighedsvej 7 Byggeår: 1897 Huset fremstår med fast faginddelt

Læs mere

OVERSIGT OVER FREDNINGSEMNER I VIBORG AMT. Geografisk fordeling af de indkomne fredningsemner

OVERSIGT OVER FREDNINGSEMNER I VIBORG AMT. Geografisk fordeling af de indkomne fredningsemner OVERSIGT OVER FREDNINGSEMNER I VIBORG AMT Geografisk fordeling af de indkomne fredningsemner 35 Morsø Kommune - Feggesundvej 53, Skarregaard, Sejerslev - Gl. Færgevej 32, Gammelgård, Sillerslev - Kirkesvinget

Læs mere

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C

Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C AB J.M. Thorvald Side 1 af 8 Bygherre AB J.M. Thorvald v/ Leif Olsen J.M.Thieles vej 2A, 3. tv 1961 Frederiksberg C Administrator Advokatfirmaet Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte Solbjergvej 3 2000 Frederiksberg

Læs mere

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE

OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R OPPE SUNDBY GAMLE SKOLE FREDERIKSSUND KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 07.02.2014 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2011-7.82.07/250-0001 Kommune: Frederikssund

Læs mere

De historicistiske villaer overflader og detaljer

De historicistiske villaer overflader og detaljer Overflader og detaljer De historicistiske villaer i Rosenvængets kvarter har en række karakteristiske detaljer, der går igen, og som det er afgørende vigtigt at passe på, når huset skal sættes i stand

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R KYSEBORGSTRÆDE 6 SVENDBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 01.08.2013 Besigtiget af: Sidse Martens Gudmand-Høyer Journalnummer: 2013-7.82.07/479-0001 Kommune: Svendborg Kommune

Læs mere

Uddrag af Lokalplan 224 for den nordlige del af Hjortekær

Uddrag af Lokalplan 224 for den nordlige del af Hjortekær Uddrag af Lokalplan 224 for den nordlige del af Hjortekær Dette uddrag fra Lokalplan 224 fra maj 2011 omfatter de forhold der er gældende for AAB Afdeling 39 Delområde 3 Elementbyen Der findes både rækkehuse

Læs mere

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage.

Bebyggelsesprocent. By- og Miljøområdet vurderer, at der er tale om en udskiftning af en tagetage til en ny etage. Godthåbsvej 26-28 - Skema over indsigelser Antal Indsigelserne kort refereret Ansøgers kommentar til indsigelser. By- og Miljøområdet har følgende bemærkninger til indsigelserne 18 Bebyggelsesprocent -

Læs mere

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/32011

Bekendtgørelse. Plan Skelbækvej Aabenraa Tlf.: Dato: Sagsnr.: 19/32011 Plan Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 25-04-2019 Sagsnr.: 19/32011 Kontakt: Frederikke S. Winther Direkte tlf.: 7376 8805 E-mail: fsw@aabenraa.dk Bekendtgørelse Bevaringsværdig bygning

Læs mere

Rettelsesblad. ØK / Byråd 041 Gallemarkskvarteret Næstved

Rettelsesblad. ØK / Byråd 041 Gallemarkskvarteret Næstved Bevaringsværdige bygninger er markeret med en rød farve på kortbilag 3 til lokalplanen. Disse bygninger er omfattet af bestemmelser for bebyggelses udformning og fremtræden i 8.1-8.40 Miljøunderstøttende

Læs mere

NABOORIENTERING Ombygning af den bevaringsværdige Administrationsbygning

NABOORIENTERING Ombygning af den bevaringsværdige Administrationsbygning KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 17. april 2018 Sagsnr. 2018-0106126 NABOORIENTERING Ombygning af den bevaringsværdige Administrationsbygning Dokumentnr. 2018-0106126-2

Læs mere

F R E D N I N G S V Æ R D I E R

F R E D N I N G S V Æ R D I E R F R E D N I N G S V Æ R D I E R DEN GAMLE SKOLE OG DEGNEBOLIGEN GREVE KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 7/11 2011 Besigtiget af: Simon Harboe Journalnummer: 2011-7.82.07/253-0001 Kommune: Greve Kommune Adresse:

Læs mere

Arkitektoniske retningslinjer og gode eksempler på solceller

Arkitektoniske retningslinjer og gode eksempler på solceller Arkitektoniske retningslinjer og gode eksempler på solceller Københavns Kommune har udarbejdet et sæt retningslinjer for solceller. Formålet med retninglinjerne er at foretage en kvalificeret afvejning

Læs mere

VEDRØRENDE PRINCIPIEL ANSØGNING OM NY BEBYGGELSE NAVNLØS / SCT. NICOLAJ GADE I VIBORG

VEDRØRENDE PRINCIPIEL ANSØGNING OM NY BEBYGGELSE NAVNLØS / SCT. NICOLAJ GADE I VIBORG Dato J.nr. Assistent Dir. tlf. E-mail 24. juli 2014 116843-218725 Birthe Lindgaard/HNI +45 88 91 94 19 bil@dahllaw.dk Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Att.: Ann Hamborg, Karl Johan Leegaard Jensen

Læs mere

De 10 bud. Retningslinier for ændringer og forbedringer af Skælskør bymidte

De 10 bud. Retningslinier for ændringer og forbedringer af Skælskør bymidte De 10 bud Retningslinier for ændringer og forbedringer af Skælskør bymidte Indholsfortegnelse Hæftet er udarbejdet af Plan og Erhvervsudvikling i samarbejde med Afdeling for Byggeri i Slagelse Kommune.

Læs mere

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Lyset. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Valby. Bevaring m.v. Boligområde.

KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING. Lokalplan nr. Lyset. Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur. Valby. Bevaring m.v. Boligområde. KØBENHAVNS KOMMUNE PLANORIENTERING Lokalplan nr. 270 Bygge- og Teknikforvaltningen Plan & Arkitektur Lyset Valby Bevaring m.v. Boligområde KONGSBAK INFORMATIK Juni 1996 Ksbenhavns Kommunes Planorientering

Læs mere

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE

BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE F R E D N I N G S V Æ R D I E R BLEGDAMSGADE 7 NYBORG KOMMUNE 2 Besigtigelsesdato: 10.03.2015 Besigtiget af: Maria Wedel Søe Journalnummer: 2013-7.82.07/450-0001 Kommune: Nyborg Kommune Adresse: Blegdamsgade

Læs mere

A/B Valkyrien 2200 København N

A/B Valkyrien 2200 København N A/B Valkyrien 2200 København N Vurdering af omkostninger ved forlængelse af tagets restlevetid Ejendommen er opført omkring 1925, Tagkonstruktion og tagbelægninger er fra ejendommes opførelsestidspunkt

Læs mere

ANSØGNINGER OM BYFORNYELSESSTØTTE 2017

ANSØGNINGER OM BYFORNYELSESSTØTTE 2017 F o r s l a g t i l p r i o r i t e r i n g a f ANSØGNINGER OM BYFORNYELSESSTØTTE 2017 1 3 4 8 7 2 5 6 By og Miljøområdet har i 2017 modtaget 5 ansøgninger (1, 2, 3, 4 og 7) om byfornyelse. Af oversigten

Læs mere

Wm/mm KAPITEL 3 V / 10M _ 4':95-%.{C: L. an«g. naá0.%al Izâzfo hvmmuhws pkt 4 Bebyggelsens grundform

Wm/mm KAPITEL 3 V / 10M _ 4':95-%.{C: L. an«g. naá0.%al Izâzfo hvmmuhws pkt 4 Bebyggelsens grundform KAPITEL 3 T A Wm/mm 4':95-%.{C: L. 3.4.1 pkt 4 Bebyggelsens grundform V / / g / / k* %5 5* // I eeeeee,x I I r 10M _ an«g,577. - af e l.,. V my / i / _: /....e 3. 4. 1 pkt 5 Afvi gel se fra høj (iegrænseplan

Læs mere

Resumé af indkomne ansøgninger pr. 4. april 2017

Resumé af indkomne ansøgninger pr. 4. april 2017 Resumé af indkomne ansøgninger pr. 4. april 2017 Der er i alt indkommet 14 ansøgninger til 2. runde. Ansøgningerne også denne gang overordnet opdeles i 3 kategorier: Private renoverings-/vedligeholdelsesprojekter

Læs mere

Lokalplanen i populærudgaven

Lokalplanen i populærudgaven Lokalplanen i populærudgaven Bestyrelsen har udarbejdet denne populærudgave af lokalplanen. Populærudgaven indeholder de væsentligste juridisk bindende bestemmelser fra lokalplanen, og kan bruges til at

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger

Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger 1 of 5 Landsbypuljen 2015. Behandling af indkomne ansøgninger Sagsnr.: 15/1926 Sagen afgøres i: Udvalget for plan, udvikling og kultur (PUK) Resumé Syddjurs Kommune har modtaget andel i Landsbypuljen 2015

Læs mere

BYFORNYELSE I HERNING strategi for byfornyelse og forskønnelse i Herning Kommune. udkast

BYFORNYELSE I HERNING strategi for byfornyelse og forskønnelse i Herning Kommune. udkast BYFORNYELSE I HERNING 2017-2028 - strategi for byfornyelse og forskønnelse i Herning Kommune udkast Byfornyelse i Herning 2017-2028 er udarbejdet i foråret 2016 af Herning Kommune, By, Erhverv og Kultur.

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

Bygningsfornyelse. Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme

Bygningsfornyelse. Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme Bygningsfornyelse Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme B! "# " N!. B! %-B! %- &'!( Å! #"&-S)!. N'!*- I denne folder kan du læse om mulighederne for at søge tilskud til renovering af dit

Læs mere

OPLÆG til RESTAURERING af Falkoner Alle 114B, 2000 Frederiksberg 28. februar 2018

OPLÆG til RESTAURERING af Falkoner Alle 114B, 2000 Frederiksberg 28. februar 2018 OPLÆG til RESTAURERING af Falkoner Alle 114B, 2000 Frederiksberg 28. februar 2018 Rekvirent: Jens Henrik Johansen Falkonergårdsvej 15, st. 1959 Frederiksberg C Tlf. 53 77 70 04 E-mail jenshenrikjohansen@gmail.com

Læs mere

Bygningsfornyelse. Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme

Bygningsfornyelse. Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme Bygningsfornyelse Støe l andels- og ejerboliger samt udlejningsejendomme B! "# " N!. B! %-B! %- &'!( Å! #"&-S)!. N'!*- I denne folder kan du læse om mulighederne for at søge tilskud til renovering af dit

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12117 Besigtigelsesdato: 3. oktober 2012, kl. 9:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Storegade 20A, 4780 Stege

Storegade 20A, 4780 Stege Storegade 20A, 4780 Stege Opført i 1908 Privat udlejningsejendom med 2 boliger og 1 erhvervslejemål Ejendommen ligger på hovedgaden i Stege by, og er omfattet af lokalplan 61 Skilte og facader i Storegade.

Læs mere

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage

TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN. Til Ejerforeningen Porcelænsgården. Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Til Ejerforeningen Porcelænsgården Dokumenttype Tilstandsvurdering af tage Dato September 2013 TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN TILSTANDSVURDERING AF TAGE EJERFORENINGEN PORCELÆNSGÅRDEN

Læs mere

Fuglebjerg Kommune. Bevaringsvejledning for Vinstrup

Fuglebjerg Kommune. Bevaringsvejledning for Vinstrup Fuglebjerg Kommune Bevaringsvejledning for Vinstrup Indledning... 2 Bebyggelse generelt... 2 Husets tag...3 Stråtag... 3 Teglsten... 4 Skifer... 5 Cementsten... 5 Tjærepap... 5 Eternit... 5 Andre tagmaterialer...

Læs mere