Vedtægter for Skov- og Idrætsinstitutionen Bøllen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Skov- og Idrætsinstitutionen Bøllen"

Transkript

1 Vedtægter for Skov- og Idrætsinstitutionen Bøllen I Randbøl ved Vejle 1 Hjemsted og formål 1 stk. 1 Institutionen er en privatinstitution under Dagtilbudsloven 19, stk. 4 og er stiftet af børnehaveforeningen i august stk. 2 Institutionen er bosiddende i lejemål på adressen: Ahornvej 10 A-B-C i Randbøl. 1 stk. 3 Institutionens formål er, i samarbejde med forældre og bestyrelsen, at drive vuggestue og børnehave inden for rammerne af Dagtilbudslovens gældende regler for privatinstitutioner. Vi er en skov- og idrætsinstitution og prioriterer bevægelse og ude liv i omegnens smukke natur højt. Vi tager udgangspunkt i pædagogisk idræt. Formålet med pædagogisk idræt er at skabe en kultur hvor læring foregår gennem krop og bevægelse. Fysisk aktivitet udvikler barnets kreativitet, handlingskompetencer, bevægelsesglæde, sprog, sociale kompetencer, etik og moral og styrker børnenes fysiske, kognitive, sociale og psykiske udvikling. Bestyrelsen inddrages i institutionens arbejde og evaluering af læreplaner, der godkendes af kommunen. Læreplanerne skal være frit tilgængelige for alle forældre 1 stk. 4 Institutionen er flydende normeret til 68 børn (børnehavebørnsenheder) i alderen 0 6 år, fordelt på børnehave- og vuggestuegrupper. Antallet af halvdagspladser (børnehaven) varierer og besluttes i samarbejde mellem ledelsen og bestyrelsen.

2 2 Åbningstider 2 stk. 1 Institutionen er åben fra kl. 06:30 til kl. 16:45 mandage til torsdage, og fra kl. 06:30 til kl. 16:00 på fredage. 2 stk. 2 Timerne på en halvdagsplads skal lægges mellem 8.30 og 15.30, og max udgøre 25 timer ugentligt. Øvrige aftaler laves med ledelsen. Halvdagspladser er ikke mulige for vuggestuebørn. 2 stk. 3 Børnene skal holde sammenlagt 5 ugers ferie set over et kalenderår. Heraf skal de 2 uger være sammenhængende og ligge i perioden fra 1. Juni til 30. September, begge dage inklusive. Forældrene opfordres til at barnet holder ferie i skolernes efterårsferie (normalt i kalenderuge 42) og vinterferie (normalt i kalenderuge 7), de 3 hverdage før påske, samt fredag efter Kr. Himmelfartsdag. Der vil blive sat sedler op med tilmelding af børn i disse perioder. Mellem jul og nytår holder institutionen behovsåbent, forstået på den måde at et pasningsbehov skal anmeldes skriftligt inden 1. December. 2 stk. 3.1 Konsekvensen af ikke at overholde 5 ugers ferie set over et kalenderår. Ikke afholdt ferie kan udløse en ekstraopkrævning svarende til de uger (måles pr. påbegyndt uge), som ikke er afholdt. I tilfælde, hvor ovennævnte bliver aktuelt, vil der i vurderingen også blive vurderet på individuelle fridage for barnet. Endelig beslutning og vurdering foretages af lederen i institutionen. 2 stk. 4 Ved for sen afhentning opkræves et gebyr til dækning af de personaleomkostninger der er forbundet hermed. Gebyret er fastsat til kr. 500 og vil blive opkrævet på den efterfølgende måneds betaling. 2 stk. 5 Ved for sen afhentning kontaktes institutionen med det samme så der kan laves en plan for hvor barnet kan opholde sig indtil afhentning.

3 3 Priser og betalingsbetingelser 3 stk. 1 Priserne på forældrebetaling fastlægges af bestyrelsen. 3 stk. 2 Det er et krav at den månedlige betaling foregår via PBS. 4 Optagelse og udmelding 4 stk. 1 Bestyrelsen varetager institutionens venteliste i samarbejde med ledelsen. Børn optages, som udgangspunkt, i forhold til anciennitet, dog vil søskende nyde fortrin. I særlige tilfælde kan ledelse og bestyrelse i samarbejde vælge at prioritere indmeldelse af børn på en sådan måde, at det tilgodeser institutionens normerings- og økonomiske grundlag. Derudover kan der tages hensyn til indmeldelse af børn fra lokalområdet. 4 stk. 2 Ved udmelding af børn pga. skolestart er der et skriftligt varsel på 1 hel kalendermåned. 4 stk. 3 Ved udmelding af børn pga. andre årsager er der et skriftligt varsel på 3 kalendermåneder. (Ved pludselig flytning kan bestyrelsen give dispensation for varslet). 4 stk. 4 Udmeldelse fra institutionens side kan normalt kun finde sted ved restance i forældrebetalingen. Udmelding kan i disse tilfælde ske skriftligt og med 1 hel kalendermåneds varsel til en måneds udgang.

4 5 Bestyrelsens sammensætning 5 stk. 1 Bestyrelsesmedlemmerne består af 5 forældre, som vælges af de fremmødte, samt 2 medlemmer af personalegruppen (1 institutionsleder samt 1 medarbejder valgt repræsentant). 5 stk. 2 Hver familie har 1 stemme. Stemmeberettigede til bestyrelsen er forældre, der har forældremyndighed over barnet. Der kan i særlige tilfælde gives stemmeret til andre, som f.eks. plejeforældre eller lignende. 5 stk. 3 Bestyrelsen består af 7 medlemmer, som alle er stemmeberettigede. De 5 forældrerepræsentanter vælges af de fremmødte forældre. Sammensætningen af bestyrelsen laves uafhængigt af tilknytningen til de enkelte børnegrupper. Der vælges desuden 2 suppleanter. Bestyrelsens forældrevalgte medlemmer vælges for 2 år ad gangen, forskudt og således at der i ulige år vælges 3 medlemmer og i lige år vælges 2 medlemmer. Suppleanter vælges for 1 år ad gangen. 5 stk. 4 Forældre kan kun være medlem af bestyrelsen så længe de har børn indskrevet i institutionen. Når dette ikke længere er tilfældet indtræder en af suppleanterne i bestyrelsen for den resterende valgperiode. Ansatte er ikke valgbare som forældrerepræsentant i bestyrelsen. 5 stk. 5 Den årlige generalforsamling afholdes, så vidt muligt, ultimo maj og indkaldes med mindst 14 dages varsel per elektronisk post til forældre og personale. 5 stk. 6 Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes skriftligt til bestyrelsesformanden senest 10 dage før generalforsamlingen. Endelig dagsorden inklusiv indkomne forslag fremsendes senest 7 dage før generalforsamlingen.

5 5 stk. 7 Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når et flertal af bestyrelsens medlemmer eller mindst 25 pct. af forældrene ønsker det. 5 stk. 8 Der føres referat over generalforsamlingens beslutninger og valg. Referatet underskrives af dirigenten og formanden og opbevares af bestyrelsen/institutionen. 6 Bestyrelsens opgaver 6 stk. 1 Bestyrelsen har den overordnede ledelse af børnehaven og lederen varetager den daglige ledelse og efter delegation fra bestyrelsen. 6 stk. 2 Bestyrelsen konstituerer sig med en formand og næstformand på førstkommende møde efter valget. Der afholdes mindst 4 møder årligt. Formanden indkalder og leder møderne og sikrer, at der føres referat af møderne. Bestyrelsens referater underskrives af samtlige tilstedeværende stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer. Referaterne opbevares på institutionens kontor. Herudover afholdes møder ved behov eller hvis 3 af de stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer anmoder herom. 6 stk. 3 Bestyrelsen fastsætter selv sin dagsorden, der skal være skriftlig. Alle (forældre, personale og bestyrelsesmedlemmer) kan indbringe forslag og ideer til behandling i bestyrelsen. Dette sker skriftligt til formanden. 6 stk. 4 Bestyrelsen påser, at institutionens administrative og økonomiske forhold varetages under hensyn til institutionens formål, og de regler der til enhver tid gælder for institutionens ledelse og drift. 6 stk. 5 Bestyrelsen er ansvarlig for institutionens regnskab og budget. 6 stk. 6 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 2/3 af de stemmeberettigede er til stede. Beslutninger træffes ved almindeligt flertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende.

6 6 stk. 7 Bestyrelsesmedlemmerne hæfter ikke personligt for institutionens gæld og kan ikke modtage honorar af midler. 6 stk. 8 Bestyrelsen planlægger arbejdsdage efter behov. Forældre har pligt til at deltage i én årlig arbejdsdag. Såfremt man ikke deltager i én af de af bestyrelsen besluttede arbejdsdage eller anden aftalt opgave, kan Bøllen udstede en ekstra faktura på kr ,- til barnets forældre ved årets afslutning. 6 stk. 9 Lederen og AMR (arbejdsmiljørepræsentanten) gennemgår legepladserne. 6 stk. 10 Beslutninger, der kræver vedtægtsændringer, skal som udgangspunkt fremlægges på en generalforsamling, dog kan bestyrelsen vælge at kontakte alle forældre per elektronisk post om evt. ændringer, og i tilfælde uden indsigelse fra nogen forældre, kan vedtægterne ændres uden at komme på dagsordenen til en generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling. Afgørelsen træffes ved flertal. 6 stk. 11 Lederen har ansvar for, at referatet fra generalforsamlingen, vil blive tilgængeligt på Bøllens hjemmeside. 6 stk. 12 Hvis mere end 2 medlemmer af bestyrelsen ønsker at udtræde af bestyrelsen i utide, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling. 6 stk. 13 Bestyrelsesarbejde er i henhold til forvaltningsloven og straffeloven underlagt en almindelig tavshedspligt, der fortsætter, efter at bestyrelsesmedlemmer er udtrådt af bestyrelsen.

7 7 Ansatte 7 stk. 1 Leder og medarbejdere ansættes i henhold til aftale og/eller overenskomst. Løn og ansættelsesvilkår, herunder opsigelsesbestemmelser fremgår af den ansattes ansættelsesbrev. Bestyrelsen ansætter, afskediger og udfærdiger ansættelsesbrev for leder og evt. souschef. 7 stk. 2 Lederen ansætter, afskediger og udfærdiger ansættelsesbreve for øvrigt personale. Bestyrelsen kan lade sig repræsentere ved ansættelser og afsked af øvrigt personale. Der skal foreligge ansættelsesbreve for alle ansatte senest inden for den første måned af ansættelsen. 7 stk. 3 Lederen er ansvarlig for at ansættelser og afskedigelser er sagligt begrundet og foretages i overensstemmelse med institutionens økonomi. 7 stk. 4 Lederen og evt. souschef skal være pædagoguddannede. 7 stk. 5 Det er ledelsens ansvar, at alle ansatte i institutionen er præsenteret med billede på tavlen i børnehaven/vuggestuen. Ligeledes er ledelsen ansvarlig for, at nyansatte bliver bekendt med sikkerhedsreglerne. 7 stk. 6 Børneattesten opdateres hvert år omkring april måned. For ledelsespersoner indhentes endvidere straffeattest.

8 8 Institutionens daglige ledelse 8 stk. 1 Den daglige ledelse af institutionen varetages af lederen, som tillige har det pædagogiske ansvar. 8 stk. 2 Ved leders fravær, kan ansvar overdrages til enten souschef eller en medarbejder, som udpeges af bestyrelsen. En medarbejder, som ikke er souschef skal dog være uddannet pædagog. Ved leders længere varende fravær overgår ansvaret for den daglige ledelse og den administrative drift til souschefen. 9 Økonomi, regnskab og revision 9 stk. 1 Institutionen er oprettet på grundlag af et kommunalt tilskud, der afregnes månedligt bagud ifølge dagtilbudsloven 19 Stk stk. 2 Lederen har det daglige driftsansvar. 9 stk. 3 Bestyrelsen i samarbejde med lederen beslutter hvordan budget og regnskab håndteres, herunder evt. uddelegering til 3. part. Bestyrelsen godkender det årlige budget og skal kvartalsvis have et opdateret regnskab fremlagt af lederen eller 3. part. 9 stk. 4 Lederen skal have rådighed over daglige indkøb, men ved større investeringer skal bestyrelsen involveres i beslutningerne. 9 stk. 5 Bestyrelsen udpeger en bogfører. 9 stk. 6 Institutionen stiller garanti over for kommunen på anfordringsvilkår, der svarer til udgifterne ved 3 måneders drift.

9 9 stk. 7 Driftsregnskab og status udarbejdes hvert år inden udgangen af februar. Herefter sendes det til autoriseret revisor og bestyrelsesformanden samt et eller flere medlemmer fra bestyrelsen skal herefter godkende regnskabet 9 stk. 8 Revisionen skal være afsluttet af bestyrelsen hvert år ultimo marts, og dermed være klar til forelæggelse på den førstkommende ordinære generalforsamling. Alle bestyrelsens medlemmer skal underskrive det reviderede regnskab inden forelæggelse for generalforsamlingen. 9 stk. 9 Regnskabsåret er kalenderåret. 10 Nedlæggelse 10 stk. 1 Beslutning om institutionens nedlæggelse træffes på en generalforsamling, hvor mindst 2/3 af alle fremmødte medlemmer stemmer for. Opnås et sådant flertal ikke, kan beslutning om nedlæggelse træffes efter mindst 14 dage på en ny generalforsamling med almindeligt flertal af de mødte medlemmer. 10 stk. 2 Ophører institutionen med at drive børnehave og vuggestue i overensstemmelse med formålsbestemmelsen, skal den nedlægges. 10 stk. 3 Nedlægges institutionen, skal den siddende bestyrelse fungere, indtil den økonomiske opgørelse af aktiver og passiver er gennemført eller overgået til behandling i skifteretten. 10 stk. 4 Bestyrelsen har ansvaret for bevarelse af institutionens aktiver, og for at den økonomiske opgørelse foretages efter gældende bestemmelser, samt for at nettoformuen anvendes i overensstemmelse med Stk. 5.

10 10 stk. 5 Overskydende midler skal med tilslutning fra hele bestyrelsen anvendes til socialt formål i lokalområdet. 10 stk. 6 Institutionen kan nedlægges efter en 3 måneders opsigelsesfrist til kommunen. Kommunen kan opsige aftalen såfremt børnehaven misligholder aftalen.

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Forankring "Foreningen Nr. Herlev Børnehus er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus som drives i henhold til Dagtilbudsloven.

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Navn & Hjemsted Institutions navn er Nr. Herlev Børnehus og er hjemhørende i Hillerød Kommune, beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hillerød.

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal " er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Foreningen Børnehaven Lilleborg" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen. 1 Forankring Den integrerede børnehaves navn er hjemhørende i Svendborg kommune, beliggende i Ollerup og er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Løvfrøen-Nylars 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Løvfrøen-Nylars hjemhørende i Bornholms Regionskommune, beliggende Bøgevej 11, Nylars 3720 Åkirkeby og er tilsluttet

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Tommelise Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Rudolf Steiner Allé 55, 7000 Fredericia, Tlf.: + 45 75940846 E-mail: tommelise.rudolf.steiner@gmail.com Vedtægter for Tommelise: 1: Navn og

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring!

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring! Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehuset Sommerfuglen" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen

Læs mere

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave 1 Institutionens navn stk. 1 Institutionens navn er Sankt Nikolaj Børnehave og er en selvejende privat institution i henhold til lov om dagtilbud 19 stk. 5, eller

Læs mere

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave Vedtægt for Tvingstrup Landsbybørnehave 1 Institutionens navn. Tvingstrup Landsbybørnehave, Serridslevvej 88 A 8700 Horsens. Institutionen har hjemsted i Horsens Kommune. Institutionen drives som en privat

Læs mere

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave Vedtægt for Institutionen Den dansk-franske Børnehave 1 Institutionens navn & hjemsted Stk. 1: Institutionens navn er Den dansk-franske Børnehave Stk. 2: Institutionens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Boiskov Natur og Udebørnehave

Boiskov Natur og Udebørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Boiskov Natur og Udebørnehave 1 Forankring Stk.1 Institutionens navn er Boiskov Natur og Udebørnehave. Stk.2 Institutionen er beliggende i Aabenraa Kommune på adressen

Læs mere

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg.

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Vedtægter for Den private institution Jerne Børnehave I forbindelse med overgangen fra selvejende daginstitution med driftsoverenskomst med Esbjerg Kommune til selvejende daginstitution med privat drift

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune 1 Institutionens navn Stk.1 Privatinstitutionens navn er Mammen frivuggestue. Institutionens hjemsted er Viborg kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave 1 Forankring Institutionens navn er Ringsted Private Skovbørnehave hjemhørende i Ringsted Kommune, beliggende St. Bøgeskovvej 30 B, 4100

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave 1 Forankring. Den selvejende private institutions navn er Cathrine Asylets Børnehave, beliggende Allegade 6, 6100 Haderslev.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE 1 Navn og hjemsted Privatinstitutionens navn er den private institution Dragør Menighedsbørnehave hjemhørende i Dragør kommune, beboende i Menighedssamfundet hus,

Læs mere

Vedtægt for den private institution Vandpytten

Vedtægt for den private institution Vandpytten Vedtægt for den private institution Vandpytten 1. Institutionens navn Stk. 1. Den private institutions navn er Vandpytten, Skatmestervej 8, 3400 Hillerød, cvr. nr. 35420835. Institutionen har hjemsted

Læs mere

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

stk. 3. Stemmeberettigede og valgbare er alene borgere bosiddende i Greve Kommune. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år i 1. kvartal. Ekstraordinær generalforsamling kan til enhver tid indkaldes, når mindst 4 bestyrelsesmedlemmer ønsker det og skal indkaldes på forlangende

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er ENGSIG BØRNEHAVE. Privatinstitutionen har hjemsted i Aabenraa Kommune. 2 Privatinstitutionen drives i henhold til

Læs mere

VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO

VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO VEDTÆGTER for DANSK KVINDESAMFUNDS BØRNEHAVE BØRNEHAVEN TROLDEBO 1. Børnehaven Troldebo er en selvejende institution under Dansk Kvindesamfund Koldingkreds med hjemsted i Kolding Kommune. 2. Institutionens

Læs mere

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen 1. Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Solvangen er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Solvangen og drives i henhold

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk, beliggende Langebjergvej 118, Humlebæk i Fredensborg

Læs mere

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg.

VEDTÆGT. privatinstitutionen Tved Børnehave. Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. VEDTÆGT privatinstitutionen Tved Børnehave 1. Den private institutions navn er Tved Børnehave Dens hjemsted er Svendborg Kommune, og beliggenheden er Hellet 3, 5700 Svendborg. 2. Det er institutionens

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole

Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole Vedtægt for den selvejende institution Kongensgaard Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1: Kongensgaard Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2: Institutionen

Læs mere

Vedtægter. Gribskov efterskole

Vedtægter. Gribskov efterskole Vedtægter Gribskov efterskole April 2018 1 1 Hjemsted og formål og værdigrundlag Gribskov efterskole er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Gribskov efterskole er oprettet i august 1983,

Læs mere

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde Side 1 af 6 Vedtægt for den private institution Vuggestuen Korallen 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions Årslev børnehave og Vuggestue er beliggende på Birkelundsvej 1, 5792 Årslev.

Læs mere

Stk. 2 Bestyrelsen har det overordnede økonomiske og administrative ansvar for Skovhuset.

Stk. 2 Bestyrelsen har det overordnede økonomiske og administrative ansvar for Skovhuset. VEDTÆGTER for den private institution Skovhuset Sorø 1. Organisering Stk. 1 Institutionens fulde navn er Den private institution Skovhuset Sorø - i daglig tale og herefter i teksten benævnt Skovhuset.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Skals Efterskole Kærvej Skals CVR-nr

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution. Skals Efterskole Kærvej Skals CVR-nr Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Skals Efterskole Kærvej 11 8832 Skals CVR-nr. 12693648 1 HJEMSTED, FORMÅL, VÆRDIGRUNDLAG OG MÅLSÆTNING Hjemsted Skals Efterskole er en uafhængig selvejende

Læs mere

Børnehuset Stribonitten Øster Alle 16, 5500 Middelfart

Børnehuset Stribonitten Øster Alle 16, 5500 Middelfart Vedtægter for Børnehuset Stribonitten.. I forbindelse med overgang til selvejende daginstitution drevet som privat institution i henhold til lov om dagtilbud 19-20 og 36 40, eller svarende til senere lovgivning,

Læs mere

Vedtæger for den selvejende institution

Vedtæger for den selvejende institution Vedtæger for den selvejende institution Gymnastikefterskolen Stevns 1. Hjemsted, værdigrundlag og formål Stk. 1. Gymnastikefterskolen Stevns er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps VEDTÆGT Herlufsholmskovens Troldeslot Aps 1 Institutionens navn er: Herlufsholmskovens Troldeslot ApS Dens hjemsted er Næstved Kommune, og beliggenheden er Ringstedgade 76, 4700 Næstved. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave

Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave Bilag til Vedtægterne for Tømmerup Fri- og Efterskole Hjemsted 1 Tømmerup Fri Børnehave er en underafdeling af Tømmerup Fri- og Efterskole. Tømmerup Fri Børnehave er

Læs mere

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen 1 Forankring Privat skovbørnehavens navn er Mariehønen. Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. Den selvejende privatinstitution Privat Skovbørnehaven Mariehønen,

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole

Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole Vedtægter for Den selvejende institution Kongenshus Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1 Kongenshus Efterskole er en uafhængig selvejende institution. Stk. 2. Skolen er oprettet den 13. januar 1983

Læs mere

Bondegården 26/10/2014 Rørvej Gørlev Tlf VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN "BONDEGÅRDEN" Rørvej 16, 4281 Gørlev.

Bondegården 26/10/2014 Rørvej Gørlev Tlf VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN BONDEGÅRDEN Rørvej 16, 4281 Gørlev. VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN "BONDEGÅRDEN", 1: Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Bondegården er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Bondegården og drives i henhold

Læs mere

Krogårdens Vedtægter 2014

Krogårdens Vedtægter 2014 Krogårdens Vedtægter 2014 Indholdsfortegnelse 1 Navn og hjemsted 2 2 Ledelse og daglig drift 2 3 Bestyrelsen 2 4 Valg til bestyrelsen 2 5 Valgbarhed og valgret 3 6 Udtrædelse af bestyrelsen 3 7 Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for Karise Efterskole

Vedtægter for Karise Efterskole Vedtægter for Karise Efterskole 1 Hjemsted, værdigrundlag og formål Hjemsted Stk. 1. Karise Efterskole (tidl. Brumbassen) er en uafhængig, selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er

Læs mere

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018

VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 VEDTÆGTER for BRØRUPHUS EFTERSKOLE REVIDERET 08. MAJ 2018 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Brøruphus Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Lundsbjerg Børnehave 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions navn er Lundsbjerg Børnehave, beliggende Ådalen 4, 5863 Ferritslev Fyn. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten 1. Stk. 1. Privatinstitutionens navn er Børnehuset Diamanten, beliggende Diamantvej 2, 4652 Hårlev og har hjemsted i Stevns kommune Institutionen

Læs mere

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Vedtægter - for den selvejende undervisningsinstitution Skyum Idrætsefterskole 1: Værdigrundlag Skyum Idrætsefterskole baserer undervisningen og samværet på værdier

Læs mere

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S Vedtægt for den private institution NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S 1. Institutionens navn Naturbørnehaven Gl. Tølløse A/S, Nybyvej 42, 4340 Tølløse, ejes og drives af et aktieselskab. Institutionen har

Læs mere

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 LandLykke Centalgårdsvej 121 Den 9440 Lille Aabybro Vuggestue på landet Centalgårdsvej Telefon: 22 53 58 121 29 9440 Mail: Aabybro mail@landlykke.dk

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave.

Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. Vedtægt for den selvejende institution Fanø Børnehave. 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Fanø Børnehave, Æ Hjøwervej 4, 6720 Fanø. Institutionen har hjemsted i Fanø Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Vedtægter. for den selvejende undervisningsinstitution. Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution 1. Hjemsted, formål og værdiggrundlag Stk. 1. Faaborgegnens Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution Ministeriernes Børnehus Navn og formål Institutionens navn er Ministeriernes Børnehus. Institutionen er beliggende i Vester Voldgade 123 og Frederiksholms Kanal

Læs mere

VEDTÆGT for Den selvejende daginstitution (fond) Børnehuset Stjernen

VEDTÆGT for Den selvejende daginstitution (fond) Børnehuset Stjernen VEDTÆGT for Den selvejende daginstitution (fond) Børnehuset Stjernen 1 Navn og hjemsted: Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Vedtægter. Jerne Børnehave

Vedtægter. Jerne Børnehave Vedtægter For Privatinstitutionen Jerne Børnehave 1 Institutionens navn Privatinstitutionens navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Den ejes og drives af privatinstitutionen Jerne Børnehave.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf Gårdbørnehaven Kaptajngårdens Vedtægt 2016 Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf. 72 53 04 22 - kaptajngaarden@fmk.dk www.kaptajngaarden.dk 1 Institutionens forankring Den selvejende

Læs mere

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN 1. Institutionens navn er Naturbørnehuset i Vestskoven. Institutionen har hjemsted i Albertslund Kommune og er beliggende på adressen

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag 1 Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Idrætsefterskolen Ulbølle 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 2 Idrætsefterskolen Ulbølle er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE

KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE Vedtægter for den selvejende institution KOSTAKADEMIET HOVER SUNDHEDSHØJSKOLE 1. Hjemsted og formål... Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole er en selvejende institution. Institutionen er oprettet den

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende. Undervisnings- institution. Svenstrup Efterskole

Vedtægter. For den selvejende. Undervisnings- institution. Svenstrup Efterskole Vedtægter For den selvejende Undervisnings- institution Svenstrup Efterskole 1 Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Svenstrup Efterskole 1 Hjemsted og formål. stk. 1 stk.. 2 Svenstrup

Læs mere

Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje

Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje Vedtægt for den private institution Børnehuset Syvhøje 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Børnehuset Syvhøje, Syvhøjevej 10, 5260 Odense S. CVR.nr.: 30439716. Institutionen

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole

Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole Vedtægter for den selvejende undervisningsinstitution Hoptrup Efterskole 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Hoptrup Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Eventyrhuset, der drives som privat daginstitution. Stk. 2. Eventyrhuset er beliggende

Læs mere

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER

ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER ODENSE SKØJTEKLUB VEDTÆGTER 1.1 NAVN: Klubbens navn er ODENSE SKØJTEKLUB (OSK) 1.2 FORMÅL: Klubben dyrker skøjteløb (og de til enhver tid hørende aktiviteter under Dansk Skøjte Union) og arbejder for at

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Efterskolen Epos Vedtægter

Efterskolen Epos Vedtægter Efterskolen Epos Vedtægter 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Efterskolen Epos er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet den 5. februar 2014 og

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole

Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole Vedtægter for den selvejende institution Bernstorffsminde Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Bernstorffsminde Efterskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter VEDTÆGT for den selvejende institution Østbyens Børnecenter 1 Institutionens forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION SKALS EFTERSKOLE. KÆRVEJ 11 8832 SKALS 1. HJEMSTED, FORMÅL, VÆRDIGRUNDLAG OG MÅLSÆTNING Stk. 1 Hjemsted Skals Efterskole er en uafhængig selvejende

Læs mere

Børnehuset Novrupvej

Børnehuset Novrupvej 1 Institutionens forankring VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Børnehuset Novrupvej Den selvejende institutions navn er Børnehuset Novrupvej beliggende Novrupvej 8-10, 6705 Esbjerg Ø. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE

VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er Bregnen Naturbørnehave Privatinstitutionen adresse er Bregningevej 29, 4450 Jyderup, Kalundborg kommune 2 Privatinstitutionen drives

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Daginstitutioner i Assens Kommune

Styrelsesvedtægt. Daginstitutioner i Assens Kommune Styrelsesvedtægt Daginstitutioner i Assens Kommune Af 18.9.2007 Revideret 1.12.2008 Revideret 1.8.2011 Formåll Styrelsesvedtægten fastlægger rammerne for forældrebestyrelsesarbejde i dagtilbud jf. Dagtilbudslovens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STYRELSEN AF NORDFYNS KOMMUNES DAGINSTITUTIONER SAMT DEN KOMMUNALE DAGPLEJE

VEDTÆGTER FOR STYRELSEN AF NORDFYNS KOMMUNES DAGINSTITUTIONER SAMT DEN KOMMUNALE DAGPLEJE VEDTÆGTER FOR STYRELSEN AF NORDFYNS KOMMUNES DAGINSTITUTIONER SAMT DEN KOMMUNALE DAGPLEJE 1 Kapitel 1 Kommunalbestyrelsen / Familieudvalget 1 Kommunalbestyrelsen har det overordnede ansvar for de kommunale

Læs mere

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt VEDTÆGT for den private institution Natur børnehaven Wiegaarden 1 Institution forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

VEDTÆGTER. For HØJSKOLEN MØN. levende ord og levende billeder

VEDTÆGTER. For HØJSKOLEN MØN. levende ord og levende billeder VEDTÆGTER For HØJSKOLEN MØN levende ord og levende billeder 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Højskolen er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen er oprettet den 27. januar

Læs mere

Efterskolen for Scenekunst

Efterskolen for Scenekunst Vedtægter for Efterskolen for Scenekunst 1. Navn, Hjemsted, formål og værdigrundlag Efterskolen for Scenekunst er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Institutionen er oprettet den 1. August

Læs mere

Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue

Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue Vedtægt for den Selvejende Institution Sct. Georgs Gårdens Vuggestue 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Sct. Georgs Gårdens Vuggestue, Vangeboled 1, 2840 Holte. Institutionen

Læs mere

SCT. NORBERTS BØRNEHAVE Vestre Engvej 42, 7100 Vejle

SCT. NORBERTS BØRNEHAVE Vestre Engvej 42, 7100 Vejle VEDTÆGT for den private daginstitution Sct. Norberts Børnehave. 1. Den private institutions navn er Sct. Norberts Børnehave. Institutionen er oprettet af Sct. Norberts Skole i henhold til 36a i lov om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål.

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION EFTERSKOLEN SOLBAKKEN. 1. Hjemsted og formål. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION "EFTERSKOLEN SOLBAKKEN". 1. Hjemsted og formål. Stk 1. Efterskolen Solbakken er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution. Stk 2. Institutionen havde

Læs mere

Vedtægt for den private institution Naturbørnehaven Fasangården

Vedtægt for den private institution Naturbørnehaven Fasangården Vedtægt for den private institution Naturbørnehaven Fasangården Jægerspris 08-03-2018 1. Institutionens navn Stk. 1. Institutions navn er Naturbørnehaven Fasangården, Fasangårdsvej 1, 3630 Jægerspris.

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør

Vedtægter. for. Foreningen. Frivilligcenter Helsingør Vedtægter for Foreningen Frivilligcenter Helsingør Indhold: 1 NAVN OG HJEMSTED 3 2 FORMÅL 3 3 MEDLEMMER 4 4 GENERALFORSAMLING 5 5 BESTYRELSEN 6 6 REGNSKAB OG REVISION 8 7 HÆFTELSE OG TEGNINGSREGLER 8 8

Læs mere

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup 1 Forankring Privat institutionen Foreningen Troldehulen Bistrup er driftsherre og arbejdsgiver for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup og drives

Læs mere

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER

VEDTÆGTER. For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER VEDTÆGTER For den selvejende institution FEMMØLLER EFTERSKOLE MUSIK OG TEATER 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Femmøller Efterskole Musik og Teater er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE. Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212

VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE. Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212 VEDTÆGTER VRIGSTED EFTERSKOLE Vrigsted Efterskole Overvej 12, Vrigsted 7140 Stouby Tlf. 7568 7212 Vedtægter for den selvejende institution Vrigsted Efterskole 1. Hjemsted og formål Stk. 1. Vrigsted Efterskole

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Jordrup og omegns Rideklub

Jordrup og omegns Rideklub Vedtægter for Jordrup og Omegns 1 Hjemsted og formål Foreningens navn er Jordrup og Omegns, forkortes JORK Foreningen er oprettet den 24.05.1977 og har hjemsted i Jordrup. Kolding Kommune Foreningens formål

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Staby Efterskole er en uafhængig selvejende undervisningsinstitution. Stk. 2. Institutionen er oprettet

Læs mere

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20 Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt 1 I henhold til 1 i Vallekilde-Hørve Friskoles vedtægter har friskolen efter godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere