P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse"

Transkript

1 Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen, Troels Christensen, Flemming Erichsen, Villum Christensen, Axel Larsen, Svend Aage Nielsen, Niels Jørgensen, Hanne Kamienski, Jan Jørgensen, Stina Hansen, Erling Stuhr, Malene Sadowski Fraværende: Dagsorden: TIL OFFENTLIGGØRELSE: 1. Godkendelse af dagsordenen. 2. Fællesprotokol for Forsyningsselskabet samt datterselskaber. 3. Orientering fra Direktionen. - Energitilsynets gennemgang af indtægtsrammer for perioden Ny el-reform på vej. 4. Ny foreningsstruktur m.m. i Dansk Energi, herunder etablering af EjerForbrugerforum. 5. Gebyrer pr. 1. januar Status på anlægsarbejder og omprioritering i anlægsbudget. 7. Regnskab og investeringsopfølgning for 1. halvår ØVRIGE: 8. Eventuelt. 9. Oplæsning, godkendelse og underskrift af protokollat.

2 Side 2 af 6 Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen. Formanden indstiller: dagsordenen godkendes. Dagsordenen blev godkendt. Pkt. 2. Fællesprotokol for Forsyningsselskabet samt datterselskaber. Der henvises til den fremlagte, behandlede, oplæste og godkendte fællesprotokol. fællesprotokollen godkendes. Fællesprotokollen blev godkendt. Pkt. 3. Orientering fra Direktionen. Energitilsynets gennemgang af indtægtsrammer for perioden Energitilsynet har i det seneste år gennemgået selskabets indtægtsrammer bagudrettet til Gennemgangen har endvidere som principiel afgørelse været til gennemgang hos Kammeradvokaten. Der er 1. september 2016 afsagt endelig afgørelse. Afgørelsen medfører, at selskabets indtægtsramme for 2015 er fastsat til kr., hvilket er en forhøjelse på ca. 3,3 mio.kr. i forhold til den oprindeligt fastsatte indtægtsramme for Gennemgangen har samtidig medført, at der er en foreløbig difference på 7,9 mio.kr., der kan opkræves hos kunderne via taksterne i 2017 og 2018, såfremt det ikke medfører overnormal forretning. Det vil ikke umiddelbart være muligt at opkræve den samlede difference på disse to år, men det forventes, at en del kan opkræves indenfor forrentningsloftet. Den mulige opkrævning vil medføre en prisstigning for kunderne på op til 1-2 %. Endeligt forslag til takstændring pr. 1. januar 2017 vil blive forelagt bestyrelsen i forbindelse med fremlæggelsen af budget for 2017.

3 Side 3 af 6 Ny el-reform på vej Efter sommerferien forventes det at der skal forhandles om en ny elreform. Der forventes i den forbindelse at der vil blive stillet krav om, at netselskabet af konkurrencehensyn - ikke må have navnesammenfald med de øvrige selskaber i koncernen. Det må således forventes at der vil blive stillet krav om, at SK Elnet A/S ændrer navn senest 1.juli I forbindelse med den nye reform vil selskaberne også modtage nye indtægtsrammer, som vil omfatte en periode på 5 år. Størrelsen på rammer er endnu ikke fastlagt og det er derfor svært at udtale som om, hvilken betydning ændringen vil få økonomisk. Der vil være forhold som vil øge rammen herunder bortskaffelse af forrentningsloftet ligesom det må forventes at der stilles større krav til selskabernes effektivitet. orienteringen tages til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning. Pkt. 4. Ny foreningsstruktur m.m. i Dansk Energi, herunder etablering af EjerForbrugerForum. Brancheforeningen Dansk Energi har i en længere periode arbejdet på at slanke, styrke og forenkle sin organisationsstruktur ikke mindst for så vidt angår den relativt tunge understruktur i forhold til eldistributions-, elhandels- og elproduktionsforeninger og bestyrelser under Dansk Energis fælles./. bestyrelse (se vedlagte Nyhedsmail fra Dansk Energi)../. Med denne dagsorden udsendes en stærkt komprimeret præsentation af ændringerne, der i det væsentlige reducerer kompleksiteten i foreningsstrukturen og tilvejebringer nye indflydelseskanaler bl.a. via et EjerForbrugerForum. Den nye struktur indebærer bl.a., at alle de tidligere selvstændige foreninger net, handel og produktion opløser sig selv, og dernæst indgår i den nye enhedsforening Dansk Energi. Det kan konstateres, at de planlagte opløsninger bl.a. via ekstraordinære generalforsamlinger forløber planmæssigt, og i enkelte tilfælde er realiseret, om end med virkningsdato lidt frem i tid. EjerForbrugerforum Som en nyskabelse etableres et EjerForbrugerForum. Her får hvert medlem af Dansk Energi stillet op til 3 pladser til rådighed. Første møde i dette forum holdes den 9. november 2016 om formiddagen i Vejle. Dansk Energi fastslår, at de udpegede bør være medlem af selskabets kompetente forum (bestyrelsen) eller den daglige ledelse (direktionen). På denne baggrund kunne det overvejes, at udpege ét medlem fra direktionen og to medlemmer fra bestyrelsen (f.eks. det til enhver tid siddende formandskab). Udpegningen kan fra dag til dag ændres ved meddelelse til Dansk Energi. Fristen for udpegning i første runde er fastsat til den 9. september 2016.

4 Side 4 af 6 Med henblik på at udbrede indflydelsesmuligheden for så vidt angår det værdimæssige grundlag og de fremtidige værdier for EjerForbrugerForum, har Dansk Energi ønsket, at lade samtlige bestyrelsesmedlemmer i alle selskaber under Dansk Energi bidrage. Dette sker via et tilbud om besvarelse af et spørgeskema, som sendes direkte til det enkelte bestyrelsesmedlem. Af denne grund anmoder Dansk Energi om at./. måtte modtage adresser på alle bestyrelsesmedlemmer (se vedlagte skrivelse fra Dansk Energi). På denne baggrund, vil direktionen lade alle adresser fremsende til Dansk Energi, med mindre det enkelte bestyrelsesmedlem på dagens møde eksplicit frabeder sig at deltage i den nævnte undersøgelse. formandskabet og teknisk direktør udpeges til medlemmer af EjerForbrugerforum. alle bestyrelsesmedlemmers adresser fremsendes til Dansk Energi, med mindre enkelte medlemmer - på dagens møde - frabeder sig dette. en blev godkendt. Under henvisning til ovenstående flyttes bestyrelsesmødet den 9. november 2016 til den 8. november Pkt. 5. Gebyrer pr. 1. januar /. Der er vedlagt ny gebyroversigt, der træder i kraft pr. 1. januar Gebyrændringerne er foretaget i overensstemmelse med Dansk Energis opdaterede standardgebyroversigt, og forventes derfor at være lig med de fleste elforsyningers gebyrer. de nye gebyrsatser godkendes. en blev godkendt. Pkt. 6. Status på anlægsarbejder og omprioritering i anlægsbudget. Opfølgning på anlægsarbejder fremgår af side 11 i bilaget Regnskabsopfølgning pr. 30. juni Der er pr. 30. juni 2016 anvendt 6,1 mio.kr. af årets investeringsbudget på 14,95 mio.kr.

5 Side 5 af 6 Investeringsestimatet er - fra det godkendte budget - reduceret med 21 mio.kr. til i alt 14,95 mio.kr. Grunden til dette er forskydning i projekt Fjernaflæste målere. Investeringen heri falder således i status på anlægsarbejdes tages til efterretning og det reviderede investeringsestimat godkendes. en blev godkendt. Pkt. 7. Regnskab for 1. halvår Halvårsregnskabet for SK Elnet A/S, der fremgår af side 10 i bilaget Regnskabsopfølgning pr. 30. juni 2016, viser et underskud på 111 tkr. mod et forventet overskud på tkr. - særligt i medfør af periodiseringsteknik. I medfør af Engrosmodellens ikrafttræden 1. april 2016 er omsætning og produktionsomkostninger for en væsentlig del henlagt til SK Energisalg A/S, men netto vil resultatet være uændret. Det væsentligt lavere resultat skyldes primært, at det tidligere ikke har været muligt at foretage en egentlig afstemning mellem indgående og udgående PSO og net- og systemtakster, hvorfor der løbende er foretaget periodiseringer ud fra bedste skøn. I forbindelse med overgang til Engrosmodellen er det nu muligt at foretage en løbende afstemning, og de akkumulerede periodiseringsunøjagtigheder, der er opstået løbende fra før etableringen af SK Elnet A/S, er nu udgiftsført med i alt godt 2,3 mio.kr. Da afvigelsen i resultatet hovedsagligt skyldes tidligere periodiseringsmetoder/unøjagtigheder, forventes ikke yderligere afvigelser på dette område. Omkostninger til klargøring af smart-grid har medført meromkostninger udover budget på 450 tkr. Projektet forventes i alt at medfører en overskridelse af budget med 800 tkr., hvoraf en del forventes modsvaret af lavere omkostninger til drift og vedligehold af ledningsnet i den resterende del af året. halvårsregnskabet tages til efterretning. Halvårsregnskabet blev taget til efterretning.

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 11. november 2015 kl Nordvej 7, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 11. november 2015 kl Nordvej 7, Slagelse Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i Onsdag, den 11. november 2015 kl. 08.00 Nordvej 7, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 14. december 2016 kl. 11.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 6. maj 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Lørdag, den 20. september 2014 kl. 10.30 Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen, Troels

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 16. december 2015 kl Korsør Renseanlæg

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 16. december 2015 kl Korsør Renseanlæg P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 16. december 2015 kl. 10.00 Korsør Renseanlæg (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Flemming Erichsen, Ole Drost, Anders Koefoed, Anders Nielsen, Lis Tribler, Pernille

Læs mere

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Flemming Erichsen, Ole Drost, Anders Koefoed, Anders Nielsen, Lis Tribler, Pernille

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 26. august 2015 kl Korsør Renseanlæg

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 26. august 2015 kl Korsør Renseanlæg Side 1 af 16 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i og datterselskaber Onsdag, den 26. august 2015 kl. 08.00 Korsør Renseanlæg (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 2. maj 2018 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 2. maj 2018 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 9 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 2. maj 2018 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 13. december 2017 kl i Korsør. (Fællesprotokollen)

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 13. december 2017 kl i Korsør. (Fællesprotokollen) P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 13. december 2017 kl. 16.00 i Korsør (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 8 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 12. november 2014 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og dterselskaber Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 17 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 7. september 2016 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 14. marts 2018 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 14. marts 2018 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Side 1 af 9 løn P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 6. maj 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 11 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 12. november 2014 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 16. august 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 25. februar 2015 kl Varmeværket, Stop 39, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 25. februar 2015 kl Varmeværket, Stop 39, Slagelse Side 1 af 1 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 25. februar 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Stop 39, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per

Læs mere

Anvendt regnskabspraksis

Anvendt regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for 2014 er udarbejdet i henhold til årsregnskabslovens bestemmelser for en mellemstor klasse C virksomhed med de tilpasninger, der følger af, at selskabet er omfattet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 3. maj 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Energi

Vedtægter. for. Dansk Energi Vedtægter for Dansk Energi Vedtaget den 7. juni 2017 2 Indholdsfortegnelse 1. NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL OG VIRKEMIDLER... 3 3. OPTAGELSE AF MEDLEMMER... 3 4. UDMELDELSE AF FORENINGEN, SAMMENSLUTNINGER

Læs mere

ENERGI VIBORG ELNET A/S

ENERGI VIBORG ELNET A/S Mødedato: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 5 Fraværende: SAG NR. SIDE 13. Budgetopfølgning pr. 31. august 2017 31 14. Gensidig orientering 33 Side nr.: 30 Sag nr.: 13 ESDH-nr.: 2017/00358 005 Ansvarlig:

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 29. Gebyr- og rentepolitik i Energi Viborg-koncernen 86 30. Opdering af den finansielle politik 88

Læs mere

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret

Juridisk Kontor. Referat. til mødet i. Havnebestyrelsen. 24. maj 2018 i Havnekontoret Juridisk Kontor Referat til mødet i Havnebestyrelsen 24. maj 2018 i Havnekontoret Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 23. marts 2018 16 16 Godkendelse

Læs mere

ENERGI VIBORG ELNET A/S

ENERGI VIBORG ELNET A/S Mødedato: Mødested: Bøssemagervej 8 Mødenummer: 5 Fraværende: SAG NR. SIDE 13. Forslag til budget 2017 for Energi Viborg Elnet A/S 36 14. Konkurrencefølsom forretningssag 40 15. Gensidig orientering 41

Læs mere

Sag nr : Godkendelse af dagsorden. Sag nr : Godkendelse af referat fra seneste møde

Sag nr : Godkendelse af dagsorden. Sag nr : Godkendelse af referat fra seneste møde Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S 16. november 2017 Ærøvej 2, 4700 Næstved Bestyrelse: Michael Rex, Otto Poulsen, John Lauritzen, June Larsen, Torben Larsen, Troels Larsen Fraværende: Gæster:

Læs mere

Vedtægter. Navn og formål

Vedtægter. Navn og formål Vedtægter Navn og formål 1 Andelsselskabets navn er Grindsted El- og Varmeværk A.M.B.A. og dets hjemsted er Grindsted. Selskabets hovedformål er på bedste og billigste måde, sammen med sine datterselskaber

Læs mere

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat

Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S. Referat Bestyrelsesmøde; Mølleåværket A/S Referat Dato: 21-09-2018 Ref.: msv Mødenr.: 3/2018 Mødedato: 20. september 2018 kl. 14-16 Mødested: Mølleåværkets mødelokale, Hjortekærbakken 12, 2800 Kgs. Lyngby Dagsorden

Læs mere

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat. Af bestyrelsesmøde i. NK-Spildevand A/S. Onsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat Af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S Onsdag den 17.01.2018 kl. 09.00 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Service A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Nakskov Elnet A/S. Indberetning af reguleringsregnskab

Nakskov Elnet A/S. Indberetning af reguleringsregnskab Nakskov Elnet A/S CVR-nr. 29 60 30 81 Indberetning af reguleringsregnskab for regnskabsåret 2014 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, CVR-nr. 33 77 12 31 Strandvejen 44, 2900

Læs mere

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 8. maj 2019) Hjemsted og formål 1. Investering Danmarks hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 2. Investering

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nordsjællands Park- og vej (NPV) mandag den 13. januar 2014 kl Nordsjællands Park og Vej Nordsjællands Park og Johannes Hecht-Nielsen Flemming Rømer Per Tærsbøl Gitte Kondrup Ergin Øzer Thomas Bak Uffe Bastiansen Kim Bjørlund Peter Brender (Juridisk Konsulent Fredensborg

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS ! " # $% &'()*+,(-./0121(3 444,(-./0121(3 & 5 %" 67 %7 %$7" 9229 LH/kh/cl 27.10.2004 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BOLIGNET-AARHUS 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen BoligNet-Aarhus. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato]

UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] UDKAST 26. MARTS 2015 EFTER FUSION VEDTÆGTER HKV HORSENS A/S, CVR NR. 35 52 01 04 [Dato] Forslag HKV Horsens A/S efter fusion 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er HKV Horsens A/S 2.0 FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

Bestyrelsesmøde for:

Bestyrelsesmøde for: 1 Bestyrelsesmøde for: Vordingborg Energi Holding A/S Vordingborg Forsyningsservice A/S Vordingborg Elnet A/S Vordingborg Kraftvarme A/S Vordingborg Fjernvarme A/S Vordingborg Rens A/S Vordingborg Spildevand

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 3 Fraværende: SAG NR. SIDE 9. Ændring af vedtægter og forretningsorden. 22 10. Erklæring vedr. Energi Viborgs forsikringsdækning 2016 23 11. Konkurrencefølsom

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 31. august 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 31. august 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 4 Fraværende: Peter Juhl SAG NR. DAGSORDEN SIDE 15. Indførsel af model til god selskabsledelse 34 16. Orienteringssag om navnet Net8800 36 17. Budgetopfølgning

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND

FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND FORRETNINGSORDEN FOR LOKALLISTEN LOLLAND GÆLDENDE 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDENDE MØDE... 3 2 REPRÆSENTATION... 3 2.1 REPRÆSANTANTER... 3 2.2 FORFALD... 3 3 BESTYRELSENS MØDEVIRKSOMHED... 3 4 UDSENDELSE

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL

VEDTÆGTER FOR. 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Stk. 2: Foreningens hjemsted er København FORMÅL VEDTÆGTER FOR 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1: Foreningens navn er GS1 Danmark Foreningens hjemsted er København FORMÅL 2 Foreningens formål er: administrere GS1 systemet i Danmark med udgangspunkt i behovene

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 5. april 2019 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 2

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 5. april 2019 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 2 Mødedato: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 2 Fraværende: Peter Juhl SAG NR. DAGSORDEN SIDE 4. Udvidelse af anlægsbudget pga. kabelfejl 13 5. Erklæring vedr. Energi Viborgs forsikringsdækning 2018 14

Læs mere

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus

Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus Vedtægt for Fonden Eliteidræt Århus 1. Navn, hjemsted og selskabsform Fonden er stiftet af Århus Kommune på baggrund af Århus Byråds beslutning på mødet den 3. oktober 2001, og dens navn er "Fonden Eliteidræt

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr )

Reviderede vedtægter for Fonden Bofællesskabet Poststrædet 2 (cvr.nr ) Reviderede vedtægter for Fonden (cvr.nr. 32 02 33 04) 1 Navn Fondens navn er Fonden. 2 Hjemsted Fondens hjemsted er Jammerbugt Kommune. Fondens formål er: 3 Formål 1 At bidrage til at skabe bomuligheder

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1)

VEDTÆGTER. for. Foreningen. Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) 1 Sagsnr.: 401.167-35 LFA/lsn VEDTÆGTER for Foreningen Dansk Lastbil Nostalgi (note 1) Note 1: Ændret den 17.06.2017 2 Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Finansiering

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 3. maj 2017) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 02. juni 2014 Til stede: Bolette Christensen, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Freja Södergran, Niels Holm medarbejderrepræsentant

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme 1. Konstituerende møde Efter den årlige generalforsamling træder bestyrelsen sammen til konstituerende møde. Mødet indkaldes og ledes af det medlem,

Læs mere

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 6

NET8800 A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 6 Mødedato: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 6 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 22. Budgetopfølgning pr. 30. september 2018 51 23. Forslag til budget 2019 for Net8800 A/S 52 24.

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Antennelauget MASTEN

Antennelauget MASTEN Sammenskrivning af vedtægter for Antennelauget MASTEN dateret 4. marts 2014 med ændring af vedtægterne som endeligt vedtaget på ekstraordinær laugsforsamling den 2. februar 2016 (ændringerne er angivet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962

Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Vedtægter for Stiftet d, 7. februar 1962 Bestyrelsen Side 1/6 1 - Navn og hjemsted Foreningens navn er: GLADSAXE FILM- & VIDEOKLUB (GFV) GFV's hjemmeside: www.gfv.dk. GFV har egen ungdomsafdeling Gladsaxe

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Referat. Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

for NK-Forsyning A/S

for NK-Forsyning A/S V E D T Æ G T E R for NK-Forsyning A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er NK-Forsyning A/S. Selskabets binavn er Næstved Kommunes Forsyningsvirksomheder A/S (NK-Forsyning A/S). Selskabets

Læs mere

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 29. april 2014 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 29. april 2014 Blad nr. SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen 8 Fraværende: Per Jespersen forlod mødet kl. 10.45 Dagsorden 1.0 Meddelelser fra formanden Mail fra Jørn Terndrup blev drøftet. Forretningsorden tilrettes. 2.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet Intet

Læs mere

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved.

Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. Vedtægter for foreningen FrivilligCenter Næstved. 1. Foreningens navn, formål og hjemsted Foreningens navn er FrivilligCenter Næstved. Hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er at skabe de bedst

Læs mere

åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 05. august 2009 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro

åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 05. august 2009 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro åbent møde for Færgebestyrelsens møde den 05. august 2009 kl. 17:00 i Hvalpsund Færgekro Indholdsfortegnelse 001. Regnskab 2008 3 002. Budgetopfølgning pr. 30. juni 2009 5 003. Budget 2010 6 004. Takster

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Nord Energi Net A/S, CVR.nr. 25 39 92 69 Bilag 1, Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for 2016 er udarbejdet i henhold til årsregnskabslovens bestemmelser for en mellemstor klasse C virksomhed med de

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO

VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO VEDTÆGTER FOR AKTIVHUSET SELMERSBO 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aktivhuset Selmersbo (i det følgende kaldet Selmersbo) og dens hjemsted er Hørsholm Kommune på adressen Selmersvej

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden

Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Februar 2015 Danske Fodbolddommere Bestyrelsen Forretningsorden Indhold Indledende møde... 3 Præsentation... 3 Repræsentanter... 3 Forfald... 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

*Tidligere år er der ikke indregnet værdi af regnskabsmæssigt aktiverede fjernaflæste målere iht. oplysning fra Energitilsynet.

*Tidligere år er der ikke indregnet værdi af regnskabsmæssigt aktiverede fjernaflæste målere iht. oplysning fra Energitilsynet. Hjerting Transformatorforening A.m.b.a. Redegørelse og bemærkninger til reguleringsregnskab 2014 2.1 Driftsomkostninger I 2014 er der i lighed med 2013 medtaget omkostninger til nettab vedr. overliggende

Læs mere