Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn."

Transkript

1 1 Handleplan efter opfølgende embedslægetilsyn. 1. Institutionen Tilbuddets navn E-huset Thorsgade København N Drifts- og udviklingskontor for Udsatte grupper, misbrug og bolig Dato for handleplan og status: Baggrund for handleplan samt formål: Opfølgende embedslæge tilsyn d , endelig embedslægerapport modtaget d Kravene fra sidste års tilsyn om udarbejdelse af instrukser og om implementering af instrukser på det sundhedsfaglige område og dokumentation af patientrettigheder var endnu ikke blevet efterlevet. Udarbejdet af institutionsleder Liv Hast, E-huset centerchef Ole Riisgaard, Center for Specialinstitutioner

2 2 2. Oversigt over afvigelser, handling og status ( ) = Korrigerende handling er foretaget/ meldt ud = Korrigerende handling er foretaget/ meldt ud + nødvendig ledelsesopfølgning herfor foretaget eller nødvendig undervisning foretaget Afvigelser fra gældende regler på sundhedsområdet - Ifølge embedslægerapporten side 4 Status / Plan Anden dato ( ) 1.At der udarbejdes en skriftlig instruks for, hvordan de ansatte skal føre, opbevare og få adgang til de sygeplejefaglige optegnelser 2. At der udarbejdes en skriftlig instruks plejepersonalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling. 3. At der udarbejdes en skriftlig instruks for, hvordan de ansatte skal ( ) forholde sig i forbindelse med smitsomme sygdomme. 4.At der udarbejdes aktuelle helhedsvurderinger af alle de 11 aktuelle og potentielle problemområder, som Sundhedsstyrelsens vejledning foreskriver 5. At der er en oversigt over beboernes sygdomme og handikap At det fremgår af dokumentationen, hvilke aftaler der er indgået med den behandlende læge om beboerens kroniske sygdomme. 7. At der udarbejdes pleje- og behandlingsplaner for alle beboernes sundhedsproblemer. 8.At iværksatte behandlinger evalueres. ( ) 9.At alle notater er påført beboerens navn og personnummer. ( ) 10.At der er dato på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser. ( ) 11.At der ryddes op i beboermapperne. ( ) 12.At det aktuelle handelsnavn fremgår af medicinskemaet. ( ) 13.At der er anbrudsdato på medicinske salver, dråber etc. ( ) 14.At det fremgår af dokumentationen, hvem der varetager beboernes ( ) helbredsmæssige interesser. 15.At informeret samtykke til behandling bliver dokumenteret i de ( ) sygeplejefaglige optegnelser, ligesom beboernes og de pårørendes tilkendegivelser på baggrund af den givne information. 16.At personalet ikke bærer smykker og ur på hænder og underarme. 17.At beboerne bliver vejet ved indflytningen. ( ) 18.At træningstiltag bliver dokumenteret og evalueret i de sygeplejefaglige optegnelser

3 3 3. De enkelte problemstillinger Problemstilling nr. 1 (Instrukser) At der udarbejdes en skriftlig instruks for, hvordan de ansatte skal føre, opbevare og få adgang til de sygeplejefaglige optegnelser. a. Skriftlig instruks for de sygeplejefaglige optegnelser er under udarbejdelse. b. Vi vil oprette en grøn mappe kaldet sygeplejemappen, som bliver vejledende og som skal sikre en bedre kvalitet af de sygeplejefaglige optegnelser. Pkt. a. Instruksen vil være færdigudarbejdet oktober måned. Pkt. b Sygeplejemappen vil være færdigudarbejdet oktober måned. Problemstilling nr. 2 (instrukser) At der udarbejdes en skriftlig instruks plejepersonalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling. Instruksen er udarbejdet og sat ind i instruksmappen. Derved er opgaven løst 7.7. Undervisning i instruksen vil foregå i juli måned. Opgaven er løst 7.7. Undervisning i den færdigudarbejdede instruks vil foregå i juli måned.

4 4 Problemstilling nr. 3 (Instrukser) At der udarbejdes en skriftlig instruks for, hvordan de ansatte skal forholde sig i forbindelse med smitsomme sygdomme. Instruks for influenza A og de generelle forholdsregler ved smitsomme sygdomme er udarbejdet. Derved er opgaven løst Opgaven er løst 7.7. Undervisning i instruksen vil foregå i juli måned. Problemstilling nr. 4 At der udarbejdes aktuelle helhedsvurderinger af alle de 11 aktuelle og potentielle problemområder, som Sundhedsstyrelsens vejledning foreskriver. Der gøres følgende: a. Der udarbejdes journalark/skabelon til nyt kardeks/beboermappe, hvor de 11 problemområder beskrives. b. Der påbegyndes samtidigt helhedsvurderinger af alle de 11 aktuelle og potentielle problemområder, som Sundhedsstyrelsens vejledning foreskriver c. Helhedsvurderinger af alle de 11 aktuelle og potentielle problemområder, som Sundhedsstyrelsens vejledning foreskriver, jf. pkt. 2, færdiggøres i eksisterende kardex system. d. Når skabelon (pkt. a) og materialet (pkt.c.) begge er færdigudarbejdet vil helhedsvurderingerne blive sat ind i de nye journalark/skabelon til nyt kardex/beboermappe. Pkt. c. Vil være færdigudarbejdet på alle 48 beboere medio september måned. Pkt. d. Vil være implementeret i perioden fra oktober til december måned på alle 48 beboere.

5 5 Problemstilling nr. 5 At der er en oversigt over beboernes sygdomme og handikap. a. Der udarbejdes journalark/skabelon til nyt kardeks/beboermappe, hvor der kan være en oversigt over beboernes sygdomme og handikap b. Der påbegyndes samtidigt arbejdet med en oversigt over beboernes sygdomme og handikap. c. En oversigt over beboernes sygdomme og handikap, jf. pkt. 2 færdiggøres. d. Når skabelon (pkt. a) og materialet (pkt.c.) begge er færdigudarbejdet vil oversigten blive sat ind i de nye journalark/skabelon til nyt kardeks/beboermappe. Pkt. c. Vil være færdigudarbejdet medio september måned på alle 48 beboere. Pkt. d. Vil blive implementeret i perioden fra oktober til december måned på alle 48 beboere. Problemstilling nr. 6 At det fremgår af dokumentationen, hvilke aftaler der er indgået med den behandlende læge om beboerens kroniske sygdomme. a. Der udarbejdes journalark/skabelon til nyt kardeks/beboermappe, hvor der kan være en dokumentationen, hvilke aftaler der er indgået med den behandlende læge om beboerens kroniske sygdomme. b. Der påbegyndes samtidigt arbejdet med dokumentationen, hvilke aftaler der er indgået med den behandlende læge om beboerens kroniske sygdomme. c. Dokumentationen, hvilke aftaler der er indgået med den behandlende læge om beboerens kroniske sygdomme, jf. pkt. 2 færdiggøres. d. Når skabelon (pkt. a) og materialet (pkt.c.) begge er færdigudarbejdet vil dokumentationen blive sat ind i de nye journalark/skabelon til nyt kardex/beboermappe. e. Instruks vedr. behandling af kronisk sygdom. Pkt. c. Vil være færdigudarbejdet medio september på alle 48 beboere. Pkt. d. Vil blive implementeret på alle 48 beboere i perioden fra oktober til december måned. Pkt. e. Instruks er udarbejdet. Undervisning af personale vil foregå i juli måned.

6 6 Problemstilling nr. 7 At der udarbejdes pleje- og behandlingsplaner for alle beboernes sundhedsproblemer. a. Det sikres, i det eksisterende kardes/ beboermappe, at samtlige beboerne har de nødvendige pleje- og behandlingssystemer. b. Der udarbejdes et nyt koncept for pleje- og beboerplaner og materialet fra det eksisterende system overføres hertil. Pkt. a. Vil være færdigudarbejdet medio september måned på alle 48 beboere. Pkt. b. Vil blive implementeret på alle 48 beboere i perioden fra oktober til december måned. Problemstilling nr. 8 At iværksatte behandlinger evalueres. Iværksatte behandlinger skal rutinemæssigt evalueres og nedskrives i den eksisterende kardeks/beboermappe. Dette bliver jævnligt gjort opmærksom på dette overfor personalet.

7 7 Problemstilling nr. 9 At alle notater er påført beboerens navn og personnummer. Alle medarbejdere er bekendt med ovenstående. Problemstilling nr. 10 At der er dato på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser. Alle medarbejdere er bekendt med ovenstående.

8 8 Problemstilling nr. 11 At der ryddes op i beboermapperne. Alle medarbejdere er bekendt med ovenstående. Problemstilling nr. 12 At det aktuelle handelsnavn fremgår af medicinskemaet. E-husets bemærkning: Problemstillingen angår ikke beboernes individuelle kardeks/beboermappe, men administration af medicin af medicinskabet og de medicin-kardeks, der findes her. Alle de medicinansvarlige personaler har gennemgået undervisning i medicinadministration, herunder hvorledes et korrekt medicinskema skal udfyldes. Man skal jf. Socialforvaltningens vejledninger foretage egenkontrol med 20% af beboernes forhold, herunder problem 12, en gang pr. kvartal. Her skal man selvfølgelig korrigere de fejl man finder. Der er foretaget egenkontrol for 2. Kvartal. Egenkontrol for 3. kvartal skal ske ifølge E-husets egne planer senest 15. august. Det overvejes om den skal omfatte mere end 20% Egenkontrol for 3. Kvartal gennemføres senest d. 15. August + igen i starten af oktober måned.

9 9 Problemstilling nr. 13 At der er anbrudsdato på medicinske salver, dråber etc. E-husets bemærkning: Problemstillingen angår ikke beboernes individuelle kardeks/beboermappe, men administration af medicin af medicinskabet og de medicin-kardeks, der findes her. Alle de medicinansvarlige personaler har gennemgået undervisning i medicinadministration er derfor også bekendte med krav om ovenstående. Man skal jf. Socialforvaltningens vejledninger foretage egenkontrol med 20% af beboernes forhold, herunder problem 12, en gang pr. kvartal. Her skal man selvfølgelig korrigere de fejl man finder. Der er foretaget egenkontrol for 2. Kvartal. Egenkontrol for 3. kvartal skal ske ifølge E-husets egne planer senest 15. august. Det overvejes om den skal omfatte mere end 20% Egenkontrol for 3. Kvartal gennemføres senest d. 15. August + igen i starten af oktober måned. Problemstilling nr. 14 At det fremgår af dokumentationen, hvem der varetager beboernes helbredsmæssige interesser. På forsiden af alle beboeres kardex7beboermappe skrives, hvem som varetager beboerens helbredsmæssige interesser.

10 10 Problemstilling nr. 15 At informeret samtykke til behandling bliver dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser, ligesom beboernes og de pårørendes tilkendegivelser på baggrund af den givne information. E-husets bemærkning: Dette må omfatte både samtykke til behandling og samtykke til videregivelse af personlige oplysninger ved behandling (f.eks. til hospital). Alle medarbejdere er bekendt med ovenstående. Samtykket skal skrives i hver konkrete tilfælde skrives ned beboerens kardeks/ beboermappe. Problemstilling nr. 16 At personalet ikke bærer smykker og ur på hænder og underarme. D var der undervisning i de grundlæggende hygiejniske principper ved hygiejnesygeplejerske Torben Christensen, for al personale. Dagligt vurderes om personalet opfylder ovennævnte. Hvis mundtlig påtale fra leder ikke efterleves, kaldes medarbejderen ind til tjenstlig samtale. Dette er opfyldt 7.7.

11 11 Problemstilling nr. 17 At beboerne bliver vejet ved indflytningen. a. Alle nuværende beboeren bliver vejet inden 1. august og deres vægt påført stamkortet i deres kardeks/ brugermappe. b. Der udarbejdes ny indflytningsprocedure, der sikrer, at dette fremover sker ved indflytning. Den skal være færdig 1. august. Problemet er håndteret 1. august og kontrolleret ledelsesmæssigt 20. august. Problemstilling nr. 18 At træningstiltag bliver dokumenteret og evalueret i de sygeplejefaglige optegnelser. Aktiviteten der ligger bag er følgende: E-huset har 2 x ugentlig (mandage og fredage) besøg af henholdsvis en ergo- og en fysioterapeut, som tilser og udfører vedligeholdende træning med de beboere, som har behov herfor. Samarbejdet mellem ergo- og fysioterapeut er aftalt til at blive optimeret, således at plejepersonalet får et større medansvar for beboernes vedligeholdende træning. Plan for træning udarbejdes i tæt samarbejde med ergo- og fysioterapeut. Det der skal ske er, at træningstiltagende fremover skal beskrives og evalueres bedre i de eksisterende kardeks / beboermapper. Der skal derefter udvikles et nyt system. Instruks vedr. dokumentation for træningstiltag og evaluering af disse er udarbejdet. Undervisning af personalet vil blive i juli måned. Vil være færdigudarbejdet medio september måned, og bliver implementeret i nyt kardexsystem i perioden fra oktober til december måned.

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København.

Tilsynsrapport Opfølgende tilsyn E - huset. Adresse: Thorsgade , 2200 København N. Kommune: København. Tilsynsrapport 2011 Opfølgende tilsyn E - huset 12. januar 2012 J.nr. 5-2911-36/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

Handleplan for Embedslægens Tilsyn på Tranehavegård den

Handleplan for Embedslægens Tilsyn på Tranehavegård den for Embedslægens Tilsyn på Tranehavegård den 1.9.2010 Jeg vil i nedenstående handleplan besvare følgende fire spørgsmål, stillet af Drifts- og Udviklingskontoret for Handicap og Psykiatri i forbindelse

Læs mere

Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012.

Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012. Psykiatri og Handicap Psykiatri og Handicap Bøgelunden Sophie Magdelenes Vej 12 3460 Birkerød Tids- og handleplan i forbindelse med uanmeldt Embedslægetilsyn i Bøgelunden den 22. maj 2012. Nedenstående

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård J. nr.: 4-27-145/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Tranehavegård Adresse: Tranehavegård 14, 2450 København SV Kommune: København Leder: Lars Pedersen Dato for tilsynet: 1. september 2010 Telefon: 82 56 22

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Vinklen

Tilsynsrapport 2010 Vinklen J.nr.4-27-46/4 Tilsynsrapport 2010 Vinklen Adresse: Thomas Laubsgade 4 6, 2100 København Ø Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 26. september 2010 Telefon: 39 20 53 26 E-post:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejecenter Toftehaven Adresse: Nygårdsvej 35, 2750 Ballerup Kommune: Ballerup Leder: Plejehjemsleder Torben Østergård Nielsen Telefon: 44 77 31 35 E-post: fra@balk.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Demenscenter Mimosen. J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015. Adresse: Ellevej 38, 47 og 49. Kommune: Allerød

Tilsynsrapport 2009. Demenscenter Mimosen. J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015. Adresse: Ellevej 38, 47 og 49. Kommune: Allerød J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015 Tilsynsrapport 2009 Demenscenter Mimosen Adresse: Ellevej 38, 47 og 49 Kommune: Allerød Leder: Centerchef Tina Rantzau Christensen Dato for tilsynet: 29. juni 2009 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29 4-27-20/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Irlandsvej 29 Adresse: Irlandsvej 29 Kommune: Købehavn Leder: Lotte Daugård Dato for tilsynet: 30. august 2010 Telefon: 32 87 72 15 E-post: e798@sof.kk.dk Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård J. nr.: 4-27-135/1 Tilsynsrapport 2010 Bostedet Baunegård Adresse: Bavnestedet 201, 3500 Værløse Kommune: København Leder: Sune Bjørn Larsen Dato for tilsynet: 15. september 2010 Telefon: 44 35 05 66 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Himmelev Gl. Præstegård. J. nr.: P nr.: Sognevej 124, 4000 Roskilde. Susanne Palmblad. Dato for tilsynet: 28.7.

Tilsynsrapport 2010. Himmelev Gl. Præstegård. J. nr.: P nr.: Sognevej 124, 4000 Roskilde. Susanne Palmblad. Dato for tilsynet: 28.7. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Himmelev Gl. Præstegård Adresse: Kommune: Leder: Sognevej 124, 4000 Roskilde Roskilde Susanne Palmblad Dato for tilsynet: 28.7.2010 Telefon: 46315481 E-post: Tilsynet

Læs mere

J. nr.: /5 P nr.:

J. nr.: /5 P nr.: J. nr.: 3-17-140/5 P nr.:1011253969 Adresse: Kalørvej 120, 5200 Odense V Kommune: Odense Leder: Anne Askløf Dato for tilsynet: 25. oktober 2010 Telefon: 6551 3718 E-post: amas@odense.dk Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup

Tilsynsrapport 2011. Bofællesskabet Vinkeldamsvej. Adresse: Vinkeldamsvej, 10, 3000 Helsingør. Kommune: Helsingør. Leder: Forstander Louise Manstrup Tilsynsrapport 2011 Bofællesskabet Vinkeldamsvej 28. november 2011 J.nr. 4-27-153/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post

Læs mere

J. nr.: /5 P nr.:

J. nr.: /5 P nr.: J. nr.: 3-17-77/5 P nr.:1003308945 Adresse: Strib Landevej 58, 5500 Middelfart Kommune: Middelfart Leder: Sonja Søndergaard Dato for tilsynet: 24. juni 2010 Telefon: 8888 4646 E-post: sonja.sondergaard@middelfart.dk;

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Hvalsø Ældrecenter. J. nr.: P nr.: Roskildevej 11, 4330 Hvalsø. Susanne Markussen. Dato for tilsynet: 9.

Tilsynsrapport 2010. Hvalsø Ældrecenter. J. nr.: P nr.: Roskildevej 11, 4330 Hvalsø. Susanne Markussen. Dato for tilsynet: 9. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Hvalsø Ældrecenter Adresse: Kommune: Leder: Roskildevej 11, 4330 Hvalsø Lejre Susanne Markussen Dato for tilsynet: 9. november 2010 Telefon: 46464740 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tidshorisont. De fleste anmodninger er i mødekommet, dog mangler der stadig nogle og en enkelt forventes gennemført senest januar 2012.

Tidshorisont. De fleste anmodninger er i mødekommet, dog mangler der stadig nogle og en enkelt forventes gennemført senest januar 2012. Bilag 2: Oversigt over opfølgning på embedslægens tilsynsrapporter i rød kategori for 3. kvartal 2011 Bosted Fejl og/eller mangler indenfor områderne: Embedslægens anmodninger om handleplan vedr. Tidshorisont

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen

Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen J. nr.: 3-17/128/5 P nr.: 1003315083 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen Adresse: Georgsgade 61 B, 5000 Odense C Kommune: Odense Leder: Centerleder Helle Andersen Dato for tilsynet: 29. oktober

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Plejecenter Svovlhatten. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ.

Tilsynsrapport 2010. Plejecenter Svovlhatten. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962 Tilsynsrapport 2010 Plejecenter Svovlhatten Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ Kommune: Odense Leder: Lene Fonnesbæk Jensen Dato for tilsynet: 22. oktober 2010

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Hesselager. J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488. Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Hesselager. J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488. Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488 Tilsynsrapport 2010 Hesselager Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager Kommune: Svendborg Leder: Jytte Jørgensen Dato for tilsynet: 25/8-2010 Telefon: 62 25 16 96 E-post:

Læs mere

Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport for Kuben 2011

Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport for Kuben 2011 Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport for Kuben 2011 Tilbuddets navn: Bostedet Kuben Drifts- og udviklingskontoret for Handicap og psykiatri Dato for handleplan: 18. november 2011 Baggrund for handleplan

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Knud Lavard Centret. J. nr.: P nr.: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted. Henrik Mortensen. Dato for tilsynet: 18.3.

Tilsynsrapport 2010. Knud Lavard Centret. J. nr.: P nr.: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted. Henrik Mortensen. Dato for tilsynet: 18.3. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Knud Lavard Centret Adresse: Kommune: Leder: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted Ringsted Henrik Mortensen Dato for tilsynet: 18.3.2010 Telefon: 57 62 83 00 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Klintholm Havn Centret. J. nr.: P nr.: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre. Dato for tilsynet: 30.6.2010.

Tilsynsrapport 2010. Klintholm Havn Centret. J. nr.: P nr.: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre. Dato for tilsynet: 30.6.2010. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Klintholm Havn Centret Adresse: Kommune: Leder: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre Vordingborg Helene Kvist Dato for tilsynet: 30.6.2010 Telefon: 55365236 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2011 Midgården

Tilsynsrapport 2011 Midgården Tilsynsrapport 2011 Midgården Opfølgende tilsyn Den 19. december 2011 j.nr. 4-1214-22/1 ALW/mat Embedslægerne Hovedstaden Borups alle 174, 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg.

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185 Tilsynsrapport 2010 Bryghuset - demens Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Rita Stuhr Dato for tilsynet: 1. oktober 2010 Telefon: 6223 3400 /6223

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter J. nr.: 3-17-8/5 P nr.: 1013331916 Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter Adresse: Strandvænget 14 Kommune: 6710 Esbjerg Leder: Lotte Hadberg Dato for tilsynet: 12-11-2010 Telefon: 76164650 E-post: jks@esbjergkommune.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter J. nr.: 1-17- 134/6 P nr.: 1003381649 Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Hune Plejecenter Adresse: Hansensvej 2, 9492 Blokhus Kommune: Jammerbugt Leder: Gruppeleder/ social og sundhedsassistent Jonna

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros J.nr.4-27-12/4h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Albatros Adresse: Radisevej 4, 2300 S Kommune:København Leder: Gerda Haglund Dato for tilsynet: 18. juni 2010 Telefon: 32 87 72 49 E-post: gerda.haglund@sof.kk.dk

Læs mere

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen

Bilag, /1: Handleplan udarbejdet på baggrund af plejehjemstilsynet 17. marts 2015 på Områdecenter Søhusparken KRAV Fra embedslægen 1 of 5 KRAV Fra embedslægen Instrukser: at ledelsen sikrer, at personalet er introduceret til instrukserne, og at personalet følger instrukserne i det daglige arbejde Sygeplejefaglige optegnelser: at de

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Ældrecenter Lergården. Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Birte Rasmussen.

Tilsynsrapport 2012. Ældrecenter Lergården. Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Birte Rasmussen. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-343/1 Ældrecenter Lergården Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa Kommune: Aabenraa Leder: Birte Rasmussen Telefon: 73768144 E-post: bras@aabenraa.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld

Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld J. nr.: J.nr.4-27-15/4h Tilsynsrapport 2010 Griffenfeld Adresse: Griffenfeldsgade 44 2200 N Kommune:København Leder: daglig leder Birgitte Scott Pedersen Dato for tilsynet: 20.januar 2010 Telefon: 35 28

Læs mere

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse J. nr.: 4-17-60/5 P nr.: 1013133855 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Søndersø Opfølgende tilsyn Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse Kommune: Furesø Leder: Helle Fobian Thomsen Dato for tilsynet: 2. december

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup.

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-306/1 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg Kommune: Sønderborg Leder: Marianne Krarup Telefon: 88725050 E-post: mkrr@sonderborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lindebo

Tilsynsrapport 2010 Lindebo J.nr.4-27-22/4h Tilsynsrapport 2010 Lindebo Adresse: Radisevej 2 og 4, 2300 S Kommune: København Leder: Jørgen Kongsbjerg Dato for tilsynet: 22. juni 2010 Telefon: 32 87 72 33 E-post: Jørgen.Kongsbjerg@sof.kk.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Christinehaven. J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722. Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Christinehaven. J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722. Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722 Tilsynsrapport 2010 Christinehaven Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Sektionsleder Lisbeth Kyndbøl Dato for tilsynet: 27. august 2010

Læs mere

blev fundet fejl og mangler, som indebærer risiko for patientsikkerheden, men ikke alvorlige fejl og mangler

blev fundet fejl og mangler, som indebærer risiko for patientsikkerheden, men ikke alvorlige fejl og mangler Tilsynsrapport 2011 J.nr. 3-17-308/4 Othello Plejecenter Adresse: Herfordparken 1, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Grethe Jørgensen Telefon: 72 11 39 10 E-post: grethe.jorgensen@fredericia.dk

Læs mere

J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569

J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569 J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569 Adresse: Kommune: Leder: Hannerupgårdsvej 35, 5230 Odense M Odense Kommune Forstander Ann-Lene Aagaard Dato for tilsynet: 11. juni 2010 Telefon: 6613 2500 E-post: aaa@gurli-vibeke.dk

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2012

Opfølgende tilsynsrapport 2012 J. nr.: 5-2211-233/1 SST-id: PHJSYN-00003417 P-nr.: 1003352707 Opfølgende tilsynsrapport 2012 Områdecenter Søhusparken Adresse: Søhusvej 8, 8400 Ebeltoft Kommune: Syddjurs Leder: Centerchef Lis Kjems,

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem

Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem J. nr.: 3-17-244/5 P nr.: 1003057550 Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem Adresse: Viebæltet 25,5900 Rudkøbing Kommune: Langeland Leder: Forstander Bente Ramhøj Dato for tilsynet: 2.juli 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Højstruphave. Adresse: Højstrupparken 81, 2665 Vallensbæk Strand. Kommune: Vallensbæk. Leder: Karin Hvidtfeldt Hansen

Tilsynsrapport 2012. Højstruphave. Adresse: Højstrupparken 81, 2665 Vallensbæk Strand. Kommune: Vallensbæk. Leder: Karin Hvidtfeldt Hansen Tilsynsrapport 2012 17. januar 2013 Sagsnr. 5-2211-634/1/ Reference KPE T +4572227450 E hvs@sst.dk Højstruphave Adresse: Højstrupparken 81, 2665 Vallensbæk Strand Kommune: Vallensbæk Leder: Karin Hvidtfeldt

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Nørremøllecentret

Tilsynsrapport 2010 Nørremøllecentret J. nr.: 4-17-227/5 P nr.: 100 330 7883 Tilsynsrapport 2010 Nørremøllecentret Adresse: Paradisvej 68, 3730 Nexø Kommune: Bornholms Regionskommune Leder: Bente Bresemann og Helle Alexandersen Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter

Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter J. nr.: 1-17- 132/6 P nr.: 1003057616 Tilsynsrapport 2010 Opfølgende besøg Aabybro Plejecenter Adresse: Vestergade 30, 9440 Aabybro Kommune: Jammerbugt Leder: Forstander/ social og sundhedsassistent Gitte

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Møllehøj Plejecenter. Adresse: Møllehaven 2, 2690 Karlslunde. Kommune: Greve. Leder: Gitte Hansen. Telefon: 46 16 56 00

Tilsynsrapport 2012. Møllehøj Plejecenter. Adresse: Møllehaven 2, 2690 Karlslunde. Kommune: Greve. Leder: Gitte Hansen. Telefon: 46 16 56 00 Tilsynsrapport 2012 J.nr. / Møllehøj Plejecenter Tlf. Fax E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post Adresse: Møllehaven 2, 2690 Karlslunde Kommune: Greve Leder: Gitte Hansen Telefon: 46 16 56 00 E-post: ghi@greve.dk

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for Engparken.

Tilsynsrapport 2010 for Engparken. J. nr.: 3-17-52/5 P nr.: 1003322831 Tilsynsrapport 2010 for Engparken. Adresse: Kirkealle 22, Gram Kommune: Haderslev Leder: Centerleder Andrea Terp Dato for tilsynet: 15-10-2010 Telefon: 74346832 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade

Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade J.nr 4-27-/137/1 Tilsynsrapport 2010 Bofællesskabet Skolegade Adresse: Skolegade 12, 2500 Valby Kommune: København Leder: Susanne Wolfsberg Dato for tilsynet: 4. oktober 2010 Telefon: 36 44 39 06 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Baldersbo

Tilsynsrapport 2010 Baldersbo J. nr.:4-17-119/5 P nr.: 1003268684 Tilsynsrapport 2010 Baldersbo Adresse: Charlotteager 7, 2640 Hedehusene Kommune: Høje Tåstrup Leder: Jette Elleby Dato for tilsynet: 15. november 2010 Telefon: 43 35

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen

Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen J. nr.: 3-17-88/5 P nr.:1003318185 Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen Adresse: Bryghusvej 2, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Sektionsleder Heidi Rasmussen Dato for tilsynet: 8. juni 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Hjemmet

Tilsynsrapport 2010 Hjemmet J. nr.: 4-17-233/5 P nr.: 100 330 7603 Tilsynsrapport 2010 Hjemmet Adresse: Pihls Allé 10, 3782 Klemensker Kommune: Bornholms Regionskommune Leder: Lissy Madsen Dato for tilsynet: 16. november 2010 Telefon:

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport

Opfølgende tilsynsrapport Opfølgende tilsynsrapport 2011 Plejecentret Humlehaven J.nr. 4-17-56/6/MAT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for Plejecenter Albanigade

Tilsynsrapport 2010 for Plejecenter Albanigade J. nr.: 3-17-127/5 P nr.: 1008996578 Tilsynsrapport 2010 for Plejecenter Albanigade Adresse: Albanigade 21 D Kommune: Odense Leder: Centerleder Helle Andersen Dato for tilsynet: 22. september 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport OK-Hjemmet Lotte. Adresse: Kochsvej 30, 1812 Frederiksberg C. Kommune: Frederiksberg. Leder: Annemarie Garvold

Tilsynsrapport OK-Hjemmet Lotte. Adresse: Kochsvej 30, 1812 Frederiksberg C. Kommune: Frederiksberg. Leder: Annemarie Garvold Tilsynsrapport 2012 OK-Hjemmet Lotte 25. juli 2012 J.nr. 5-2211-787/1 Embedslægerne Hovedstaden Borups Alle 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 72227450 Fax72227420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk Adresse:

Læs mere

Tilsynsrapport Ammershøjparken. J. nr.: P nr.: Ammershøjparken 51, 4070 Kirke Hyllinge. Dato for tilsynet:

Tilsynsrapport Ammershøjparken. J. nr.: P nr.: Ammershøjparken 51, 4070 Kirke Hyllinge. Dato for tilsynet: J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Ammershøjparken Adresse: Kommune: Leder: Ammershøjparken 51, 4070 Kirke Hyllinge Lejre Britta Larsen Dato for tilsynet: 12.11.2010 Telefon: 46464580 E-post: brla@lejre.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Frøavlen. J. nr.: 3-17-104/5 P nr.:1010532899. Adresse: Lerchesvej 3, Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Laila Strandhave

Tilsynsrapport 2010. Frøavlen. J. nr.: 3-17-104/5 P nr.:1010532899. Adresse: Lerchesvej 3, Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Laila Strandhave J. nr.: 3-17-104/5 P nr.:1010532899 Tilsynsrapport 2010 Frøavlen Adresse: Lerchesvej 3, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Laila Strandhave Dato for tilsynet: 31. august 2010 Telefon: 6223 4275 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Rødekro Ældrecenter. Adresse: Funkevej 9A, 6230 Rødekro. Kommune: Aabenraa. Leder: Christian Schrøder.

Tilsynsrapport 2013. Rødekro Ældrecenter. Adresse: Funkevej 9A, 6230 Rødekro. Kommune: Aabenraa. Leder: Christian Schrøder. Tilsynsrapport 2013 6. september 2013 Sagsnr. 5-2211-495/1 Rødekro Ældrecenter Adresse: Funkevej 9A, 6230 Rødekro Kommune: Aabenraa Leder: Christian Schrøder Telefon: 73766200 E-post: csc@aabenraa.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2013 for uanmeldt genbesøg på Korsløkkehaven

Tilsynsrapport 2013 for uanmeldt genbesøg på Korsløkkehaven 23. januar 2013 Tilsynsrapport 2013 for uanmeldt genbesøg på Korsløkkehaven Adresse: Korsløkkehaven 2-6, 5220 Odense SØ Kommune: Odense Leder: Alice Sundstrøm Telefon: 65513425 E-post: asu@odense.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Hørup Plejecenter. Adresse: Hørup Bygade 44, 6470 Sydals. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Nehm. Telefon: 88 72 46 50

Tilsynsrapport 2011. Hørup Plejecenter. Adresse: Hørup Bygade 44, 6470 Sydals. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Nehm. Telefon: 88 72 46 50 Tilsynsrapport 2011 J.nr. 3-17-116/6 Hørup Plejecenter Adresse: Hørup Bygade 44, 6470 Sydals Kommune: Sønderborg Leder: Marianne Nehm Telefon: 88 72 46 50 E-post: mneh@sonderborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Caroline Amalie. Adresse: Caroline Amalie Vej 13, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Sektionsleder Berit Jensen

Tilsynsrapport 2012. Caroline Amalie. Adresse: Caroline Amalie Vej 13, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Sektionsleder Berit Jensen Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-1255/1 Caroline Amalie Adresse: Caroline Amalie Vej 13, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Sektionsleder Berit Jensen Telefon:62234242 / 4241 E-post: sdabej@svendborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2013 FUGLEPARKEN PLEJEHJEM. Adresse: Nattergalevej 1, 4250 Fuglebjerg. Kommune: Næstved. Leder: Kirsten Callesen. Telefon: 55 88 16 00

Tilsynsrapport 2013 FUGLEPARKEN PLEJEHJEM. Adresse: Nattergalevej 1, 4250 Fuglebjerg. Kommune: Næstved. Leder: Kirsten Callesen. Telefon: 55 88 16 00 Tilsynsrapport 2013 11. juni 2013 Sagsnr. 5-2211-2602/1/ Reference IRT T 7222 8654 E seost@sst.dk FUGLEPARKEN PLEJEHJEM Adresse: Nattergalevej 1, 4250 Fuglebjerg Kommune: Næstved Leder: Kirsten Callesen

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087 Tilsynsrapport 2010 Vindeby Pilevej Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 10. september 2010 Telefon: 6223

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme J.nr.4-27-18/4 p Tilsynsrapport 2010 Bostedet Holme Adresse: Catrinebjergvej 5, Sengeløse 2630 Tåstrup Kommune: København Leder: Kirstin Fokdal Dato for tilsynet: 17. september 2010 Telefon: 43 99 51 40

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Sønderhaven. Adresse: Søndergårds Alle 100. Kommune: Ballerup. Leder: Susanne Schølin. Telefon: 44 77 17 90. E-post: ssu@balk.

Tilsynsrapport 2013. Sønderhaven. Adresse: Søndergårds Alle 100. Kommune: Ballerup. Leder: Susanne Schølin. Telefon: 44 77 17 90. E-post: ssu@balk. Tilsynsrapport 2013 Den 14. oktober 2013 Sagsnr. 5-2211-2735/1 Sønderhaven Adresse: Søndergårds Alle 100 Kommune: Ballerup Leder: Susanne Schølin Telefon: 44 77 17 90 E-post: ssu@balk.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen Tilsynsrapport 2008 Bryggerlunden Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg P-nummer: 1013048270 Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 4-12- 2008 Telefon: 62234130 E-post: sivled@svendborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius

Tilsynsrapport Bostedet Svanehuset. Adresse: Carl Nielsens Alle, 39A, 2100 København Ø. Kommune: København. Leder: Inger Fabricius Tilsynsrapport 2011 Bostedet Svanehuset 6. oktober 2011 J.nr. 4-27-40/6/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Violskrænten Plejehjem. Adresse: Violskrænten 13, 8500 Grenå. Kommune: Norddjurs. Leder: Centerleder Annette Eriksen

Tilsynsrapport 2010. Violskrænten Plejehjem. Adresse: Violskrænten 13, 8500 Grenå. Kommune: Norddjurs. Leder: Centerleder Annette Eriksen Tilsynsrapport 2010 Violskrænten Plejehjem J.nr. 2-17-208/5 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Alle 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post midt@sst.dk Adresse: Violskrænten 13, 8500 Grenå Kommune:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Sønderbo

Tilsynsrapport 2010 Sønderbo J. nr.: 4-17-224/5 P nr.: 100 639 3465 Tilsynsrapport 2010 Sønderbo Adresse: Curdtslund 2, 3700 Rønne Kommune: Bornholms Regionskommune Leder: Laila Løvstad Dato for tilsynet: 25. november 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2013 SKÆLSKØR PLEJECENTER. Adresse: Norvænget 5, 4230 Skælskør. Kommune: Slagelse. Leder: Pernille Pedersen. Telefon: 58 57 35 00

Tilsynsrapport 2013 SKÆLSKØR PLEJECENTER. Adresse: Norvænget 5, 4230 Skælskør. Kommune: Slagelse. Leder: Pernille Pedersen. Telefon: 58 57 35 00 Tilsynsrapport 2013 SKÆLSKØR PLEJECENTER 28. maj 2013 Sagsnr. 5-2211-436/1/ Reference IRT T +4572227933 E sjl@sst.dk Adresse: Norvænget 5, 4230 Skælskør Kommune: Slagelse Leder: Pernille Pedersen Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Falkenberg. Adresse: Falkenbergvej 30A, 3140 Ålsgårde. Kommune: Helsingør. Leder: Helle Lund. Telefon: 49 28 15 01

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Falkenberg. Adresse: Falkenbergvej 30A, 3140 Ålsgårde. Kommune: Helsingør. Leder: Helle Lund. Telefon: 49 28 15 01 Tilsynsrapport 2013 Den 8. oktober 2013 Sagsnr.:5-2211-1012/1 Plejehjemmet Falkenberg Adresse: Falkenbergvej 30A, 3140 Ålsgårde Kommune: Helsingør Leder: Helle Lund Telefon: 49 28 15 01 E-post: hlu46@helsingor.dk

Læs mere

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014

Oversigt over embedslægetilsynets konklusioner og krav til de enkelte plejecentre 2014 Plejecenter Konklusion Krav Søkilde Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer ringe risiko for Næste tilsyn vil, hvis der modtages en fyldestgørende handleplan og skriftlig oplysning

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Plejeboligerne Parkvænget. Adresse: Parkvej 88, 7500 Holstebro. Kommune: Holstebro. Leder: Plejeboligleder Heike Pedersen

Tilsynsrapport 2012. Plejeboligerne Parkvænget. Adresse: Parkvej 88, 7500 Holstebro. Kommune: Holstebro. Leder: Plejeboligleder Heike Pedersen Tilsynsrapport 2012 J.nr. /5-2211-848/1 Plejeboligerne Parkvænget Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Adresse: Parkvej 88, 7500 Holstebro

Læs mere

Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport

Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport Socialforvaltningen Handleplan for opfølgning på tilsynsrapport Tilbuddets navn: Grøndalsvænge Drifts- og udviklingskontor for borgere med handicap Dato for handleplan: 13.9. 2012 Baggrund for handleplan

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 91

Tilsynsrapport 2012. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 91 Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-672/1 Rosenlunden Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Jeanette Ringner Telefon: 72 10 66 91 E-post: jeanette.ringner@fredericia.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Grønnegården. Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Conny Andersen.

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Grønnegården. Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Conny Andersen. Tilsynsrapport 2013 4.. juni 201 J. nr. 5-2211-519/1 Plejehjemmet Grønnegården Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa Kommune: Aabenraa Leder: Conny Andersen Telefon: 73768660 E-post: ca@aabenraa.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. J. nr.: 3-17-93/5 P nr.:1003310913. Stenstrup Plejecenter. Adresse: Hostrupvej 1, 5771 Stenstrup. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. J. nr.: 3-17-93/5 P nr.:1003310913. Stenstrup Plejecenter. Adresse: Hostrupvej 1, 5771 Stenstrup. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-93/5 P nr.:1003310913 Tilsynsrapport 2010 Stenstrup Plejecenter Adresse: Hostrupvej 1, 5771 Stenstrup Kommune: Svendborg Leder: Rita Stuhr Dato for tilsynet: 26. marts 2010 Telefon: 6223 4176

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Pleje- og aktivitetscenter Benediktehjemmet. Adresse: Benediktevej 30, 3480 Fredensborg. Kommune: Fredensborg

Tilsynsrapport 2013. Pleje- og aktivitetscenter Benediktehjemmet. Adresse: Benediktevej 30, 3480 Fredensborg. Kommune: Fredensborg Tilsynsrapport 2013 Den 28. november 2013 Sagsnr. 5-2211-478/1 Pleje- og aktivitetscenter Benediktehjemmet Adresse: Benediktevej 30, 3480 Fredensborg Kommune: Fredensborg Leder: Kirsten Almdal Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport for anmeldt genbesøg på Plejecenter Ærtebjerghaven

Tilsynsrapport for anmeldt genbesøg på Plejecenter Ærtebjerghaven J. nr.: 3-17-158/4 P nr.: 1012550991 Tilsynsrapport for anmeldt genbesøg på Plejecenter Ærtebjerghaven Adresse: Ærtebjeghaven 41, 5270 Odense N Kommune: Odense Leder: Heidi Kaastrup Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Bomi-Parken. Adresse: Gyldenrisvej 4, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Helle Christiansen.

Tilsynsrapport 2012. Bomi-Parken. Adresse: Gyldenrisvej 4, 2300 København S. Kommune: København. Leder: Helle Christiansen. Tilsynsrapport 2012 Den 20-12-2012 j.nr. 5-2211-356/ETH Embedslægerne Hovedstaden Bomi-Parken Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 E-post info@sst.dk Dir. tlf. 7222

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bakkegården

Tilsynsrapport 2010 Bakkegården J.nr.4-17-73/5 P nr. 1003264501 Tilsynsrapport 2010 Bakkegården Adresse: Taxvej 18, 2880 Bagsværd Kommune: Gladsaxe Leder: Mette Toms Dato for tilsynet: 20. oktober 2010 Telefon: 39 57 43 00 E-post: bakkegaarden@gladsaxe.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Hareskovbo. Adresse: Skovalleen 8, 2880 Bagsværd. Kommune: Gladsaxe. Leder: Astrid Guldberg. Telefon: 44 98 95 58

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Hareskovbo. Adresse: Skovalleen 8, 2880 Bagsværd. Kommune: Gladsaxe. Leder: Astrid Guldberg. Telefon: 44 98 95 58 Tilsynsrapport 2013 Den 5. november 2013 Sagsnr. 5-2211-479/1 Plejehjemmet Hareskovbo Adresse: Skovalleen 8, 2880 Bagsværd Kommune: Gladsaxe Leder: Astrid Guldberg Telefon: 44 98 95 58 E-post: ag@aruphvidt.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Plejehjemmet Grønningen. Adresse: Grønnevej 42, 6360 Tinglev. Kommune: Aabenraa. Leder: Laila Jensen.

Tilsynsrapport Plejehjemmet Grønningen. Adresse: Grønnevej 42, 6360 Tinglev. Kommune: Aabenraa. Leder: Laila Jensen. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-324/1 Plejehjemmet Grønningen Adresse: Grønnevej 42, 6360 Tinglev Kommune: Aabenraa Leder: Laila Jensen Telefon: 73768820 E-post: ljen@aabenraa.dk Dato for tilsynet: 14.

Læs mere

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse.

Tilsynsrapport Plejehjemmet Søndersø. J. nr.: /5 P nr.: Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse. J. nr.: 4-17-60/5 P nr.: 1013133855 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Søndersø Adresse: Studekrogen 1, 3500 Værløse Kommune: Furesø Leder: Forstander Helle Fobian Thomsen Dato for tilsynet: 22. juli 2010

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet J. nr.:4-17-213/4 P nr.: 1010524756 Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet Adresse: Rødovrevej 325,2610 Rødovre Kommune:Rødovre Leder: Flemming Høj Jermiin Dato for tilsynet: 27.januar 2009 Telefon: 3670

Læs mere

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 10-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 49 Hedebo,,Degnestræde

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej

Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej J.nr.4-27-29/4 h Tilsynsrapport 2010 Bostedet Radisevej Adresse: Radisevej 6 og 8, 2300 København S Kommune: København Leder: Anne lise Olsen Dato for tilsynet: 21. juni 2010 Telefon: 32 87 72 41 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Ådalscentret. Adresse: Kronhjorten 1, 9530 Støvring. Kommune: Rebild. Leder: Gerda Holm Christensen. Telefon: 99 88 97 00

Tilsynsrapport 2012. Ådalscentret. Adresse: Kronhjorten 1, 9530 Støvring. Kommune: Rebild. Leder: Gerda Holm Christensen. Telefon: 99 88 97 00 Tilsynsrapport 2012 26. November 2012 J.nr. /5-2211-2712/1 Embedslægerne Nordjylland Nytorv 7, 2 sal 9000 Aalborg Ådalscentret Tlf. 72227990 Fax 72227439 E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post nord@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Plejeboligerne Mellemtoft. Adresse: Mellemtoft 17, 7500 Holstebro. Kommune: Holstebro. Leder: Plejeboligleder Kirsten Gad

Tilsynsrapport 2012. Plejeboligerne Mellemtoft. Adresse: Mellemtoft 17, 7500 Holstebro. Kommune: Holstebro. Leder: Plejeboligleder Kirsten Gad Tilsynsrapport 2012 J.nr. /5-2211-976/1 Plejeboligerne Mellemtoft Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Adresse: Mellemtoft 17, 7500

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for Trollemosen

Tilsynsrapport 2010 for Trollemosen J. nr.: 3-17-106/5 P nr.: 1011355281 Tilsynsrapport 2010 for Trollemosen Adresse: Gammel Skårupvej 18 Kommune: 5700, Svendborg Leder: Agnete Bille Dato for tilsynet: 10-11-2010 Telefon: 62234218 E-post:

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Hiort Lorenzen Center. Adresse: Hiort Lorenzens Vej 69, 6100 Haderslev. Kommune: Haderslev. Leder: Karen Margrethe Iversen

Tilsynsrapport 2012. Hiort Lorenzen Center. Adresse: Hiort Lorenzens Vej 69, 6100 Haderslev. Kommune: Haderslev. Leder: Karen Margrethe Iversen Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-1250/1 Hiort Lorenzen Center Adresse: Hiort Lorenzens Vej 69, 6100 Haderslev Kommune: Haderslev Leder: Karen Margrethe Iversen Telefon: 74347260 E-post: dilens@haderslev.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Plejecenter Midtpunktet. Adresse: Gammel Søndergade 20, 6392 Bolderslev. Kommune: Aabenraa. Leder: Bente Clemmesen

Tilsynsrapport 2012. Plejecenter Midtpunktet. Adresse: Gammel Søndergade 20, 6392 Bolderslev. Kommune: Aabenraa. Leder: Bente Clemmesen Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-344/1 Plejecenter Midtpunktet Adresse: Gammel Søndergade 20, 6392 Bolderslev Kommune: Aabenraa Leder: Bente Clemmesen Telefon: 73 76 88 30 E-post: bhc@aabenraa.dk Dato

Læs mere

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014.

Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014. Handleplan udarbejdet på baggrund af embedslægetilsynet på Terndrup Ældrecenter den 2 juli 2014. KRAV At de problemområder, der er angivet i målepunktet, er vurderet og beskrevet i den At det fremgår hvilke

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Strandcentret plejecenter. Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve. Kommune: Greve. Leder: Stella Hvid. Telefon: 43 95 90 00

Tilsynsrapport 2012. Strandcentret plejecenter. Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve. Kommune: Greve. Leder: Stella Hvid. Telefon: 43 95 90 00 Tilsynsrapport 2012 J.nr. / Strandcentret plejecenter Tlf. Fax E-post info@sst.dk Dir. tlf. E-post Adresse: Frydenhøj Alle 100, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Stella Hvid Telefon: 43 95 90 00 E-post:

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejecenter Toftegården. Adresse: Hovedgaden 28, 6064 Jordrup. Kommune: Kolding. Leder: Hanne Lysholt Laursen

Tilsynsrapport 2013. Plejecenter Toftegården. Adresse: Hovedgaden 28, 6064 Jordrup. Kommune: Kolding. Leder: Hanne Lysholt Laursen Tilsynsrapport 2013 21. oktober 2013 Sagsnr. 5-2211-431/1 Plejecenter Toftegården Adresse: Hovedgaden 28, 6064 Jordrup Kommune: Kolding Leder: Hanne Lysholt Laursen Telefon: 75 55 60 44 E-post: hala@kolding.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 KONG FREDERIK IX PLEJE- HJEM. Adresse: Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev. Kommune: Haderslev. Leder: Frede Karstoft

Tilsynsrapport 2012 KONG FREDERIK IX PLEJE- HJEM. Adresse: Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev. Kommune: Haderslev. Leder: Frede Karstoft Tilsynsrapport 2012 J.nr.5-2211-273/1 KONG FREDERIK IX PLEJE- HJEM Adresse: Ribe Landevej 128, 6100 Haderslev Kommune: Haderslev Leder: Frede Karstoft Telefon: 74 34 7151 E-post: frka@haderslev.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Bostedet Minibo. Adresse: Prins Constantins Vej, 3, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Pernille Hyltoft

Tilsynsrapport 2011. Bostedet Minibo. Adresse: Prins Constantins Vej, 3, 2000 Frederiksberg. Kommune: Frederiksberg. Leder: Pernille Hyltoft Tilsynsrapport 2011 Bostedet Minibo 9. januar 2012 J.nr. 5-2911-33/1/DOT Embedslægerne Hovedstaden Borups Allé 177, blok D- E 2400 København NV Tlf. 7222 7450 Fax 7222 7420 Dir. tlf. E-post hvs@sst.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Hybyhus Plejecenter. Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Centerleder Joan Hartvig

Tilsynsrapport 2013. Hybyhus Plejecenter. Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Centerleder Joan Hartvig Tilsynsrapport 2013 3. oktober 2013 Sagsnr. 5-2211-1225/1 Hybyhus Plejecenter Adresse: Lundingsvej 17, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Centerleder Joan Hartvig Telefon: 72113130 E-post: joan.hartvig@fredericia.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Strandhøj. Adresse: Gylfesvej 17D, 3060 Espergærde. Kommune: Helsingør. Leder: Gitte Just. Telefon: 49 28 13 00

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Strandhøj. Adresse: Gylfesvej 17D, 3060 Espergærde. Kommune: Helsingør. Leder: Gitte Just. Telefon: 49 28 13 00 Tilsynsrapport 2013 Den 4. september 2013 Sagsnr. 5-2211-1066/1 Plejehjemmet Strandhøj Adresse: Gylfesvej 17D, 3060 Espergærde Kommune: Helsingør Leder: Gitte Just Telefon: 49 28 13 00 E-post: gju46@helsingor.dk

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere