Forretningsbetingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forretningsbetingelser"

Transkript

1 Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser November 2018

2 Indhold 1. Generelt 3 2. Produktet 4 3. Priser 6 4. Vilkår vedr. betaling, levering eller anden opfyldelse af aftalen 7 5. Afmelding og fortrydelse 9 6. Persondata Forbehold Henvendelse Opdateret 15

3 Side 3 af Generelt 1.1 Hovedaktivitet Campus er statens fælles læringsløsning. Campus Marked (efterfølgende benævnt CM) er den del af Campus, som anvendes til administration af aktiviteter som fx. kurser, som en institution udbyder til såvel egne ansatte som til målgrupper uden for organisationen. Målgruppen for disse aktiviteter kan være medarbejdere fra andre institutioner og ministerier, fra det statslige selvejeområde, kommuner, regioner, private organisationer eller privatpersoner. 1.2 Udbyderen I kraft af tilslutningsaftalen er udbyderne forpligtet til at overholde de generelle forretningsbetingelser gældende for CM. Hvis der gælder særlige forretningsbetingelser for en specifik udbyder eller for en specifik aktivitet, vil det fremgå i forbindelse med ordreafgivelsen. De institutioner, der har indgået en tilslutningsaftale om anvendelse af CM til udbud af aktiviteter, benævnes efterfølgende som Udbyder. 1.3 Brugeren Som fællesbetegnelse for alle anvendere af CM benyttes betegnelsen Brugeren, dvs. uanset om man kommer fra en statsinstitution, som i forvejen er omfattet af Campus, en privatperson eller kommer fra en privat virksomhed.

4 Side 4 af Produktet 2.1 Indhold Det påhviler Brugeren selv at sikre sig, at aktiviteten er relevant for vedkommende. En uddybende beskrivelse (indhold, formål, målgruppe, forudsætninger etc.) fremgår af aktiviteten i CM. 2.2 Særligt for e-læring og blended learning E-læringsmodulerne i e-læringsaktiviteter eller blended learning-aktiviteter stilles til rådighed, som de er. Det er den enkelte Udbyders ansvar at rammesætte de enkelte e-læringsmoduler og/eller e-læringsaktiviteter, så Brugeren kan få optimalt udbytte af indholdet i modulerne. Dette får særlig betydning i de tilfælde, hvor Udbyderens praksis afviger fra indholdet i modulerne, hvor af Udbyderen initierede tilstedeværelsesaktiviteter, interessegrupper eller vejledninger kan være med til at øge Brugerens udbytte. Derudover er det den enkelte Brugers ansvar at undersøge, om læringsmoduler i aktiviteter kan afvikles på eget netværk, egne computere og browsere. Typisk skal der foretages indstillinger på Brugerens pc. Dette kan Brugerens it-afdeling typisk være behjælpelig med. De tekniske krav til afvikling af modulerne fremgår af beskrivelsen om afvikling af e-læring på Det er også den enkelte Brugers ansvar at undersøge, om aktiviteten er tidsbegrænset eller om adgangen til aktiviteten lukkes, når aktiviteten er gennemgået (fx afsluttet med en test). Sådanne begrænsninger vil fremgå af beskrivelsen af den enkelte aktivitet. 2.3 Forplejning m.m. Aktiviteter (fx dagkurser), der afvikles som eksternat: Kursusmaterialer og forplejning er inkluderet i prisen, med mindre andet er angivet. Aktiviteter (fx opholdskurser), der afvikles som internat: Kursusmaterialer, forplejning og overnatning i perioden er inkluderet i prisen, med mindre andet er angivet.

5 Side 5 af Ændring af tid og sted Udbyder forpligter sig til at afholde en aktivitet, der udbydes som holdundervisning, med det rette indhold på det oplyste sted og tidspunkt. Udbyder kan dog i rimelig tid ændre sted samt tidspunkt for afholdelse. I forbindelse med ændring af tid og/eller sted vil de Brugere, der er tilmeldt aktiviteten, blive informeret om ændringerne via en notifikation (autogenereret e- mail). 2.5 Aflysning Udbyder kan til enhver tid aflyse en aktivitet. I det tilfælde refunderes det fulde beløb, der er opkrævet for aktiviteten, forudsat opkrævning har fundet sted. I forbindelse med aflysning af en aktivitet dækker Udbyder ikke Brugerens eventuelle afledte udgifter fx togbilletter, som allerede er betalt på aflysningstidspunktet.

6 Side 6 af Priser 3.1 Priser Alle priser er dagspriser og er eksklusive moms, afgifter og eventuelle leveringsomkostninger. Som udgangspunkt vil prisen blive tillagt moms i forbindelse med opkrævningen.

7 Side 7 af Vilkår vedr. betaling, levering eller anden opfyldelse af aftalen 4.1 Tilmelding Ved tilmelding indgår Brugeren en juridisk bindende aftale med Udbyder vedrørende retten til deltagelse på en udvalgt aktivitet, der administreres og afholdes af den pågældende Udbyder. Tilmelding til en aktivitet skal som udgangspunkt foregå via CM og ikke via telefon, eller fysisk henvendelse. Eventuel tilmelding gennem en Udbyders administrator har dog, efter modtagelsen af ordrebekræftelsen i Campus, samme status som en online placering af en ordre. 4.2 Levering Ved holdundervisning er leveringen foretaget når kurset, foredraget eller øvrigt arrangement er igangsat. Ved e-læring og blended learning anses varen for leveret når aktiviteten åbnes første gang. 4.3 Betaling via faktura Brugeren vil blive opkrævet ved Brugeren vil blive opkrævet ved, at Udbyderen fremsender en elektronisk faktura eller en almindelig faktura fra sit økonomisystem. Ved aktiviteter, der udbydes som holdundervisning, opkræves betalingen efter afholdelse, evt. efter afholdelsen af første modul ved pakker og læringsforløb. Ved aktiviteter, der udbydes som e-læring og blended learning, opkræves betalingen umiddelbart efter aktiviteten har været åbnet første gang. 4.4 Ordrebekræftelse Efter tilmelding til en aktivitet vil Brugeren modtage en ordrebekræftelse på den mailadresse, som Brugeren oplyste i forbindelse med oprettelsen af sin profil.

8 Side 8 af Venteliste Hvis en aktivitet er overtegnet, kan der evt. være oprettet en automatisk venteliste, hvortil Brugeren kan blive knyttet. Det vil klart fremgå af skærmdialogen, at aktiviteten er overtegnet, hvorfor Brugeren alene tilbydes en plads på ventelisten. Ventelisten giver mulighed for, at Brugeren automatisk kan få tilbudt en plads på en aktivitet, såfremt der frigives en eller flere pladser. Brugere på ventelisten vil i det tilfælde modtage en notifikation med et tilbud om at deltage på den ønskede aktivitet, hvoraf det fremgår, at man har fem dage til at acceptere eller afslå tilbuddet. Efter fristens udløb vil pladsen automatisk blive tilbudt den næste Bruger på ventelisten.

9 Side 9 af Afmelding og fortrydelse 5.1 Afmelding for offentlige og private virksomheder Som udgangspunkt er en tilmelding til en aktivitet bindende. Der gælder dog følgende regler for afmelding af holdundervisning: Afmelding kan ske uden beregning indtil 28 dage før leveringstidspunktet (dvs. aktivitetens startdato). Sker afmeldingen senere end 28 dage før, men inden 14 dage før leveringstidspunktet, opkræves som udgangspunkt 50 % af prisen. Sker afmeldingen senere end 14 dage før leveringstidspunktet, opkræves som udgangspunkt det fulde beløb. Brugeren skal selv afmelde sig aktiviteter i CM. Såfremt Brugeren kommer fra en statsinstitution, som er omfattet af Campus, må afmeldingen ikke foretages gennem en lokal administrator. Skulle det ske, ændrer det ikke ved Udbyders ret til at fakturere i henhold til ovenstående frister for afmelding, ligesom lokal ledergodkendelse heller ikke påvirker Udbyders ret til fakturering i henhold til ovenstående frister. 5.2 Fortrydelse og afmelding for privatpersoner Privatpersoner har, i henhold til Forbrugeraftaleloven, 14 dages fortrydelsesret ved tilmelding til enhver aktivitet, der er udbudt af en Udbyder. Ønsker Brugeren at anvende sin fortrydelsesret, skal vedkommende logge ind i Campus og framelde sig aktiviteten. Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor Brugeren modtager ordrebekræftelsen. Hvis Brugeren anvender sin fortrydelsesret, skal Udbyder tilbagebetale det fulde beløb, der er opkrævet for aktiviteten. Tilbagebetalingen skal ske senest 30 dage efter, at det er blevet registreret, at Brugeren har fortrudt sin tilmelding. For så vidt angår muligheden for at afmelde sig gælder samme regler som for offentlige og private virksomheder, jf. afsnit 5.1. Det forhold, at man har en 14 dages fortrydelsesret, influerer ikke på det tidspunkt fra hvilke afmeldingsfristerne beregnes.

10 Side 10 af Udeblivelse Hel eller delvis udeblivelse fra en aktivitet, der er udbudt som holdundervisning, giver ikke ret til refundering. 5.4 Tvungen framelding Udbyder kan til enhver tid framelde en Bruger fra en aktivitet. I dette tilfælde refunderes det fulde beløb, der er opkrævet for aktiviteten, forudsat der er fremsendt faktura.

11 Side 11 af Persondata 6.1 Obligatoriske oplysninger Med henblik på oprettelse af en profil i Campus er det nødvendigt at indsamle følgende personlige oplysninger om brugerne: fornavn, efternavn, , telefon, titel samt evt. virksomhed og EAN-nr. Oplysningerne opbevares i Campus og transmitteres krypteret. 6.2 Formålet med indsamling af persondata Ovennævnte personoplysninger indsamles med det formål at oprette en profil i Campus, som giver Brugeren adgang til at tilmelde sig de udbudte læringsaktiviteter i CM. En profil i Campus medfører endvidere, at oplysninger om Brugerens nuværende samt tidligere ordre gemmes, således at Brugeren til enhver tid kan logge ind på sin profil og se en oversigt over disse - og fx udskrive et bevis på gennemførelse af en specifik aktivitet. 6.3 Ajourføring af oplysninger og inaktivering Campus sikrer, så vidt muligt, at Brugerens personlige oplysninger er korrekte, fuldstændige og ajourførte til de formål, som de skal bruges til. Brugeren kan selv hjælpe til med at sikre, at oplysningerne om vedkommende er korrekte, fuldstændige og ajourførte ved at kontrollere oplysningerne under fanen Profil i Campus. Brugeren har endvidere adgang til at rette eller ajourføre de personlige oplysninger, der vedrører adresse, telefonnumre og tidszone. Såfremt Brugeren ikke placerer ordrer i CM inden for 3 måneder, bliver brugerens konto automatisk inaktiveret i Campus. Dette gælder alene for eksterne Brugere, dvs. Brugere der ikke er omfattet af den generelle Campus ordning. 6.4 Indsigt i oplysninger Ved at rette henvendelse til Moderniseringsstyrelsens support (modstlon@modst.dk) er det til enhver tid muligt for den enkelte Bruger at få oplyst, hvilke oplysninger Campus har registreret om vedkommende.

12 Side 12 af Videregivelse af oplysninger Campus kan i visse tilfælde være pålagt at udlevere personlige oplysninger, som følge af lovgivning eller af en retskendelse. Campus kan også udlevere personlige oplysninger, hvis det vurderes, at det er nødvendigt af hensyn til den nationale sikkerhed, overholdelse af loven eller af andre hensyn til den offentlige interesse. 6.6 Beskyttelse af oplysninger Campus træffer de fornødne administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte Brugerens personlige oplysninger mod tab, tyveri og misbrug samt uautoriseret adgang, udlevering, ændring og destruktion. Al transmission og opbevaring af oplysninger er krypteret. 6.7 Anvendelse af cookies I CM anvendes der bl.a. cookies i forbindelse med log-in-processen og afvikling af e-læring.

13 Side 13 af Forbehold Der tages forbehold for trykfejl og slåfejl i CM og Campus såvel som i Udbyders markedsføringsmateriale.

14 Side 14 af Henvendelse Al henvendelse vedr. CM bedes rettet til Moderniseringsstyrelsen, som administrerer læringsportalen: Moderniseringsstyrelsen, Statens Kompetenceløsninger Landgreven 4, Postboks 2193, 1017 København K,

15 Side 15 af Opdateret Sidst opdateret den 1. november 2018

16 modst.dk

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved tilmelding til aktiviteter på Campus Marked gælder disse forretningsbetingelser Januar 2016 1 1. Generelt 1.1 Hovedaktivitet Campus er statens fælles læringsløsning. Campus Marked

Læs mere

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement

Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Handelsbetingelser ved tilmelding, betaling og abonnement Gælder for kurser, arrangementer og kontingent udbudt af De grønne pigespejdere eller af deres lokale grupper/afdelinger Vores handelsbetingelser

Læs mere

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt.

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt. 1. ANVENDELSE Nærværende salgs- og forretningsbetingelser ("Forretningsbetingelser") finder anvendelse på alle aftaler, kontrakter og serviceaftaler (Aftalen) mellem Jar House ApS ("JH") og kunder. Ved

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab.

DIT VELVÆR forbeholder sig retten til løbende at ændre medlemsbetingelser, gebyrer og priser, herunder prisen for dit medlemskab. HANDELS- OG MEDLEMSBETINGELSER 1 GENERELT Følgende betingelser er gældende for dit medlemskab (PBS, klippekort eller anden tilmelding) i DIT VELVÆR pr. den 18. februar 2019. Alle priser, gebyrer og lignende

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.

HANDELSBETINGELSER. køb over internettet. NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic. HANDELSBETINGELSER køb over internettet Følgende betingelser gælder for alle aftaler indgået med NSH NORDIC A/S CVR-nr. 25472861 Virkefeltet 4, 8740 Brædstrup tlf.nr.: 75754270 e-mail: post@nshnordic.com,

Læs mere

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I IT-TESTAMENTE IVS Her beskrives håndtering af personoplysninger i virksomheden. Dokumentet er senest opdateret 4. november 2018. 6330 Padborg CVR 38606336 Side 1 DATAANSVARLIG

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE

PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE PRIVATLIVSPOLITIK OG DATABETINGELSER FOR MAXMEE VERSION Dette er Privatlivspolitik og Persondatabetingelser for MaxMee.com og MaxMee App version 1.01 af 21. maj 2018. Når vi modtager personoplysninger

Læs mere

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr

Handelsbetingelser. Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr Handelsbetingelser Handels og abonnementsbetingelser: Produkter og tjenester udbydes af: Nicole Albæk, Ottergårdforte 7, 6200 Aabenraa cvr. Nr. 35551417 Kontakt mig på info@nicolealbaek.dk Alle priser

Læs mere

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet.

2.1. Priser og indhold for Leverandørens Abonnement findes på Sitet. FORRETNINGSBETINGELSER PIPIPCARE 1. ANVENDELSESOMRÅDE Forretningsbetingelserne (herefter Betingelserne ) gælder for køb af en abonnementservice (herefter Abonnement ) på hjemmesiden PipipCare. com (herefter

Læs mere

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter

PERSONDATAPOLTIK. Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter PERSONDATAPOLTIK Behandling af personoplysninger om brugere af Musikkens Hus` faciliteter Indledning Musikkens Hus indsamler personoplysninger i en lang række situationer. Vi er derfor også meget opmærksomme

Læs mere

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring

Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Vejledning: Oprettelse af en læringsaktivitet - E-læring Målgruppe: Campus katalogadministratorer Indhold: Denne vejledning giver dig et indblik i, hvordan du opretter en læringsaktivitet med læringsformen

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj 2017 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag... 2 3.4

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE

FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE FORRETNINGSBETINGELSER OPLEVO 1. ANVENDELSESOMRÅDE 1.1. Forretningsbetingelserne ( Betingelserne ) gælder for køb af Oplevelser online på https://oplevo.dk og via Oplevos mobile app ( Sitet ). Selskabet

Læs mere

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet.

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet. Indhold 1. Generelt 2. Bestilling og betaling 3. Ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse 4. Kampagner 5. Fragt 6. 14 dages fortrydelsesret 7. Returnering 8. Tilbagebetaling 9. Reklamation 10. Refundering

Læs mere

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS:

Torvehallernes app og gavekort udbydes af TorvehallerneKBH i samarbejde med Shopbox ApS: Torvehallernes app og gavekort Torvehallernes app er en tjeneste, der formidler elektroniske gavekort og mobilbetaling i alle faste stader i TorvehallerneKBH. Med mobilbetaling menes der betaling godkendt

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT

HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT HÅNDTERING AF PERSONOPLYSNINGER I AGR CONSULT Her beskrives håndtering af personoplysninger i virksomheden. Dokumentet er senest opdateret 4. november 2018. 6330 Padborg CVR 34360030 Side 1 DATAANSVARLIG

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Generelle oplysninger: Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Planeten A/S Arresøvej 18 port 3 8240 Risskov Tlf 42 62 91 19 (10-18.00) CVR-nr 35656588 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer.

System Transport hjemmesiden indeholder information om System Transports produkter og System Transports promoverende programmer. Dette er den officielle politik om beskyttelse af personlige data, der bestemmer brugen af System Transports hjemmeside lokaliseret på www.systemtransport.eu og FTP. Den gælder ligeledes alle websider

Læs mere

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster.

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster. Handelsbetingelser Generelle oplysninger (Gældende fra 1. marts 2018) Juridisk navn Organisationsform Offentlig virksomhed CVR. nr. 64942212 Adresse e-mailadresse amk@amk.kk.dk Telefonnummer 3366 5766

Læs mere

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk

Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Forretningsbetingelser for erhvervsdrivendes brug af Specialistuddannelse.dk Om Specialistuddannelse.dk Specialistuddannelse.dk stiler efter at hjælpe danske psykologer med at holde styr på deres efteruddannelse

Læs mere

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted

Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Vilkår og betingelser for brugere af StamSted Brugervilkår: StamSted ApS ('StamSted' og 'Tjenesten') byder dig velkommen. Dette er vores vilkår for brugere af StamSted platformen, som er en tjeneste til

Læs mere

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken

Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken Naturture Sådan køber du billetter til naturture på Blåvandshuk i netbutikken 25-07-2014 Billetsalg til sæsonens Langli-ture og krondyruge købes i netbutikken. Du finder linket "Køb billet til naturture"

Læs mere

HANDELSBETINGELSER (Oktober 2016)

HANDELSBETINGELSER (Oktober 2016) HANDELSBETINGELSER (Oktober 2016) Baggrund LEDdirekte.dk er Encepa A/S s webshop for private og erhverv. Encepa A/S er en virksomhed, der er specialist i LED-lyskilder og lamper. Vi hjælper virksomheder

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af 12.02.2018 Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på oogcompany.dk. 1. Bestilling For at kunne handle hos

Læs mere

Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen

Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen Campus leveres af Moderniseringsstyrelsen DAGSORDEN Idégrundlag & baggrund Funktionalitet E-læring Tilslutning Afrunding & spørgsmål Idégrundlag & baggrund IDÉGRUNDLAG & BAGGRUND Campus er en fællesoffentlig

Læs mere

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde:

Oprettelsen af en aktivitet foregår på følgende måde: INDLEDNING Denne vejledning henvender sig til katalogadministratoren, og er en guide der gennemgår hvilke elementer en aktivitet består af. Eksemplet er baseret på, at formen på aktiviteten er et tilstedeværelseskursus.

Læs mere

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse:

UDDANNELSESVILKÅR. 2. FORBEHOLD Arkitektskolen For Indretningsdesign forpligtiger sig til følgende ydelse: UDDANNELSESVILKÅR 1. PRISER 1.1 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Kontant, i alt 8.250 kr. (DKK). Prisen er inklusiv alle fragt- og gebyreromkostninger. 1.1.2 Uddannelsen til Indretningsarkitekt: Abonnement,

Læs mere

Handelsbetingelser for privatkunder

Handelsbetingelser for privatkunder Handelsbetingelser for privatkunder Generelle oplysninger Virksomhedens juridiske navn CVR-nr. 26 37 52 23 Adresse Industrivej 2, 4180 Sorø Mailadresse info@oldebjerg.dk Telefonnummer +45 5784 9023 Gyldighed

Læs mere

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen". På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder Gå til kassen. På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse. Handelsbetingelser BESTILLING KØB trin-for-trin. Find den ønskede vare. Kom varen i indkøbskurven ved at klikke på symbolet "Læg i kurv". Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis du ønsker at fortsætte

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt Handelsbetingelser Indhold 1. Betaling 2. Fragt 3. Fortrydelsesret 4. Reklamationsret 5. Persondatapolitik 6. Klageadgang 7. Kundeservice 1. Betaling Smarter Life ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort,

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

Tilslutningsaftale til Campus integration. September 2018

Tilslutningsaftale til Campus integration. September 2018 Tilslutningsaftale til Campus integration September 2018 Indhold 1. Omfang og ansvar 3 2. Anvendelse af web-service 4 3. Oversigt over data som kan udveksles Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4. Sikkerhed

Læs mere

Tilslutningsaftale til Campus Marked. November 2018

Tilslutningsaftale til Campus Marked. November 2018 Tilslutningsaftale til Campus Marked November 2018 Indhold 1. Aftalens parter og omfang 3 2. Løsningsbeskrivelse 5 3. Leverandørens ydelser og forpligtelser 7 4. Kundens forpligtelser 8 5. Betaling 9 6.

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger

3. Hvorfor behandler vi dine personlige oplysninger 1. Generelt 1.1 Denne Persondatapolitik ( Politik ) er gældende for samtlige de personlige oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig, når du er kunde hos os eller når du færdes

Læs mere

Handelsbetingelser for Iversen Company ApS.

Handelsbetingelser for Iversen Company ApS. Handelsbetingelser for Iversen Company ApS. Gennerelle oplysninger: Iversen Company ApS. mail@iversen.company www.iversen.company Cvr. 35893148 Tlf.: 9396 9030 Etableringsår 2014 Varebestilling Varer fra

Læs mere

Databehandlingspolitik

Databehandlingspolitik Databehandlingspolitik Introduktion Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores website www.brems.dk og bruger forskellige funktioner og tjenester. Dette indebærer også tilmelding af nyhedsbrev

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

VILKÅR & BETINGELSER

VILKÅR & BETINGELSER VILKÅR & BETINGELSER Handelsbetingelser og vilkår Uptowngirl Alle produkter, sessioner, rådgivninger, kurser, fysisk træning, uddannelser, forløb, foredrag og workshops udbydes af: Uptowngirl v. Merete

Læs mere

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK

ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S PERSONDATAPOLITIK Hos ROSLEV TRÆLASTHANDEL A/S ligger privatlivets fred os meget på sinde, og vi er forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning.

Der tillægges ikke et gebyr for korttransaktioner jf. gældende lovgivning. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed.

Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. HANDELSBETINGELSER Du bør læse betingelserne grundigt igennem inden brug af websitet. Ved at bruge dette website accepterer du disse betingelser i deres helhed. Velkommen til ByDürke webshop. Webshoppen

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Miljørådgivning Danmark Farverland 5 2600 Glostrup CVR-nr. 39126990 E-mail: info@mrdk.dk

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve

Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Samtykkeerklæring Nyhedsbreve Dato 26 april 2018 Pharmakon a/s Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Samtykkeerklæring... 3 VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER... 3 DATAANSVARLIGE, EVT. REPRÆSENTANT FOR DATAANSVARLIGE...

Læs mere

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER

DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER DATAPOLITIK OM ALMINDELIGE PERSONOPLYSNINGER Retningslinjer for behandling af almindelige personoplysninger hos: Scandic Entreprise ApS Farverland 5, bygning C 2600 Glostrup CVR-nr. 32468632. E-mail: info@scandicentreprise.dk

Læs mere

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014)

Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Skabelon til handelsbetingelser for tjenesteydelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger (Indsæt følgende oplysninger om jer) Juridisk navn Organisationsform CVR. nr. Adresse (fra CVR registret),

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger.

1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. Privatlivspolitik Senest opdateret 23. maj 2018 1. Generelt 1.1 Det er af høj prioritet for Scenit at beskytte dine personoplysninger. 1.2 Denne politik ( Privatlivspolitikken ) forklarer overordnet hvilke

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Handels- og tilmeldingsbetingelser. Og privatlivspolitik.

Handels- og tilmeldingsbetingelser. Og privatlivspolitik. Handels- og tilmeldingsbetingelser. Og privatlivspolitik. Produktinformation På webshop.kbhsyd.dk kan du se de e-learningsfag på HF-niveau, vi tilbyder på KBH SYD. Ved hvert fag oplyses fagbeskrivelse

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, Handelsbetingelser 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, www.boody.dk, drevet af: (Boody.dk) CVR-nr. 19047296 Mailadresse: boody@sowco.dk Telefonnummer:

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik

Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke, Cookie- og privatlivspolitik Samtykke til at Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig meddelelser Webministeriet Webbureau, Aarhus må sende mig tilbud på anfordring, samt emails, nyhedsbreve,

Læs mere

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk.

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. Handelsbetingelser Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle ordrer foretaget på optimera.dk. optimera.dk ejes og opdateres af: Saint Gobain Distribution Denmark A/S Park Allé 370 2605 Brøndby

Læs mere

Aftalevilkår for e-boks

Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks Aftalevilkår for e-boks består af - Vilkår for fravalg af papirbaseret post - Vilkår for e-boks - Tillæg til Generelle regler for debitorer i BetalingsService elektronisk Vilkår

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune.

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune. Aarhus 12.06.2017 Dansk Supermarked A/S Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser 1. Betaling Betaling af dine dagligvarer kan ske på tre måder. Du kan vælge at betale med

Læs mere

Profil Search s Persondatapolitik

Profil Search s Persondatapolitik Profil Search s Persondatapolitik Hvad er det Profil Search værner om privatlivets fred, og vi er naturligvis forpligtet til at beskytte den. I overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning

Læs mere

1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden Pris og betaling

1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden Pris og betaling 1. Vilkår og betingelser for hjemmesiden 1. Ved benyttelse af denne VILKÅR OG BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF OG hjemmeside ( Hjemmesiden ) accepterer du vores vilkår og betingelser for anvendelse af hjemmesiden

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning Generelle vilkår og forretningsbetingelser Indholdsfortegnelse Anvendelsesområde Bestillingsforløb, købsaftale, mængdebegrænsning Priser og leveringsgebyrer Levering Ejendomsforbehold Fortrydelsesret Reklamation

Læs mere

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger

Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Fortrolighedspolitik og erklæring om personoplysninger Beskyttelse af dine data er vigtig for ScanDis, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos ScanDis bestræber vi os derfor på at

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

HANDELSBETINGELSER! AFTALEVILKÅR! Billibi.com drives af:! Billi Bi Concept ApS! Kronprinsensgade 10! DK-1114 København K! Tlf.: +45 33 13 38 18!

HANDELSBETINGELSER! AFTALEVILKÅR! Billibi.com drives af:! Billi Bi Concept ApS! Kronprinsensgade 10! DK-1114 København K! Tlf.: +45 33 13 38 18! AFTALEVILKÅR HANDELSBETINGELSER Billibi.com drives af: Billi Bi Concept ApS Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 18 CVR-nr.: 36 89 46 60 E-mail: webshop@billibi.com Billi Bi s almindelige

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla

Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla Privatlivspolitik for Islænderrideklubben Litla Vi er forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi vil behandle dine personoplysninger.

Læs mere

Leveringstiden er normalt 2 8 hverdage. Du modtager en e mail, når din ordre afsendes fra os.

Leveringstiden er normalt 2 8 hverdage. Du modtager en e mail, når din ordre afsendes fra os. Handelsbetingelser Opdateret den 31. marts 2015. Forlaget 4. til venstre modtager betaling med VISA Dankort, VISA, VISA Electron og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når

Læs mere

VILKÅR & BETINGELSER

VILKÅR & BETINGELSER VILKÅR & BETINGELSER Handelsbetingelser og vilkår Uptowngirl Alle produkter, sessioner, rådgivninger, kurser, fysisk træning, uddannelser, forløb, foredrag og workshops udbydes af: Uptowngirl v. Merete

Læs mere

Lunar Way Business Privatlivspolitik

Lunar Way Business Privatlivspolitik Lunar Way Business Privatlivspolitik 1. Formål og beskyttelse I denne privatlivspolitik henviser Lunar Way, vi, os og vores til Lunar Way A/S. Hos Lunar Way tager vi beskyttelsen af vores brugeres privatliv,

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden

Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Regler for Garmin Pay mellem Jyske Bank A/S og kunden Indledning Garmin Pay er en app til din mobiltelefon eller anden mobile enhed, som gør det muligt via Garmin Connect app en at lagre en virtuel repræsentation

Læs mere

HANDELSBETINGELSER! AFTALEVILKÅR! Notabene.dk drives af:! Notabene! Kronprinsensgade 10! DK-1114 København K! Tlf.: +45 33 13 38 13!

HANDELSBETINGELSER! AFTALEVILKÅR! Notabene.dk drives af:! Notabene! Kronprinsensgade 10! DK-1114 København K! Tlf.: +45 33 13 38 13! HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Notabene.dk drives af: Notabene Kronprinsensgade 10 DK-1114 København K Tlf.: +45 33 13 38 13 CVR-nr.: 19860647 E-mail: webshop@notabene.dk Notabenes almindelige salgs-

Læs mere

Campus. Informationsfolder. Informationsfolder om Campus - og dets funktioner

Campus. Informationsfolder. Informationsfolder om Campus - og dets funktioner Informationsfolder Informationsfolder om Campus - og dets funktioner Hvad er Campus? Campus er det offentliges læringsløsning, der giver adgang til over 100 fælles e-læringskurser samt institutionernes

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Struer

Privatlivspolitik for FDF Struer Privatlivspolitik for FDF Struer Senest opdateret den 21. marts 2019 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER

FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER FORTROLIGHEDSPOLITIK OG ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER Beskyttelse af dine data er vigtig for Instrulog A/S, og det er vigtigt for os, at du fortsat har tillid til os. Hos Instrulog A/S bestræber vi os

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

HANDELS-, LEVERINGS- OG ABONNEMENTSBETINGELSER

HANDELS-, LEVERINGS- OG ABONNEMENTSBETINGELSER HANDELS-, LEVERINGS- OG ABONNEMENTSBETINGELSER HOS FOTOGRAF HELGA Handelsbetingelser og vilkår Disse handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester udbudt af fotograf Helga Theilgaard, CVR nr. 26 44

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser SpeedDigiTalent Ved at benytte dig af Speedrecruiters ApS services og produkter accepterer du samtidig nedenstående forretningsbetingelser. Læs dem derfor grundigt. Speedrecruiters

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale. Tlf.: +45 33 43 32 33. E-mail: webshop@shoesonsale.dk. CVR-nr.

HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR. Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale. Tlf.: +45 33 43 32 33. E-mail: webshop@shoesonsale.dk. CVR-nr. HANDELSBETINGELSER AFTALEVILKÅR Shoesonsale.dk drives af: Shoes On Sale Tlf.: +45 33 43 32 33 E-mail: webshop@shoesonsale.dk CVR-nr.: 19860647 Shoes On Sale s almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere