Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug."

Transkript

1 KRISTIAN BRO JENSEN Dueholmvej Skive Dato: Sagsnr.: P Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: Afdeling tlf.: naturogmiljo@holstebro.dk 30 afgørelse om velfærdsudvidelse På baggrund af vurdering, som fremgår af bilag 1, meddeler Holstebro Kommune hermed afgørelse om, at der kan opføres 2 stk. betonpladser til kalvehytter som anmeldt på Dueholmvej 3, 7800 Skive. Pladserne bliver henholdsvis 157 m 2 og 279 m 2. Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. Afgørelsen er betinget af, at: Dyreholdet ikke ændres Pladser hvor kalvehytter placeres, etableres med afløb til gyllebeholder Det anmeldte må ikke påbegyndes før der er meddelt byggetilladelse. Der søges via Byg og Miljø-portalen ( Der gøres opmærksom på, at afgørelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet senest 2 år efter meddelelse. Anmeldt velfærdsudvidelse KRISTIAN BRO JENSEN har den anmeldt opførelse af 2 stk. betonpladser til kalvehytter på kvægbruget beliggende Dueholmvej 3, 7800 Skive, i henhold til 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. Husdyrbrugets placering fremgår af bilag 2 og indretning i nudrift af bilag 3 og indretning i ansøgt drift af bilag 4. Foderbord flyttes, så der kan etableres et længere foderbord, så kravet om 70 cm ædeplads pr. 2 køer opfyldes jf. 20 stk. 2 og 21 i Bekendtgørelse om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg 1. Efter flytning af foderbordet kan kostalden indrettes iht. Lov om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg 2 Brede på sengebåse på min. 1,25 meter ( 9 stk. 3 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) Længde på sengebåse på min. 2,85 og 3 meter i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) Brede på tværgangene ændres til min. 4 meter ( 11 stk. 2 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) 1 Bek. nr. 498 af 30. maj 2016 om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. 2 Lov nr. 470 af 15. maj 2014 om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg.

2 Side 2/9 Kalvene flyttes fra laden til ny kalveplads, så der bliver plads til 4 båse af min. 12 m 2 med dybstrøelse i laden til syge/ tilskadekomne og kælvende køer, som op 14 stk. 1 og 25 stk. 1 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. Der etableres befæstede arealer til kalvehytter til 10 småkalve. De befæstede arealer tilsluttes eksisterende gyllesystem. Der etableres ingen tilbygning, og der ændres ikke på gulvtypen. Høring af udkast til afgørelse Inden kommunen træffer afgørelse skal naboer til husdyrbruget, jf. bekendtgørelsens 38, have mulighed for at udtale sig indenfor 2 uger. Orientering af naboer kan undlades, hvis det anmeldte efter kommunalbestyrelsens skøn er af underordnet betydning for naboerne. Desuden kan der søges om aktindsigt i sagen. Det er vurderet, at det ansøgte er af underordnet betydning for naboer. Afgørelsen sendes til KRISTIAN BRO JENSEN, Dueholmvej 3, 7800 Skive, CVR: , P-nr: (Ansøger) Jan Haarbo, Landbo Limfjord, CVR: , P-nr: (Ansøgers miljøkonsulent) Danmarks Naturfredningsforening, CVR: , P-nr: (Interesseorganisation) De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune, CVR: , P-nr: (Myndighed) Klagevejledning Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet af ansøgeren, klageberettigede myndigheder og organisationer samt enhver, der har en væsentlig individuel interesse i sagens udfald. Fristen for at klage over afgørelsen er den Klagen kan indsendes digitalt. Hvis du er borger, skal du klage via borger.dk, og hvis du er virksomhed eller forening, skal du klage via virk.dk. Du skal logge ind med NemID. Når du er logget ind, skal du søge på Klag til Natur- og Miljøklagenævnet, hvor du vil blive guidet igennem klageprocessen. Alternativt kan du fremsende en skriftlig klage til Holstebro Kommune, Natur og Miljø, Kirkestræde 11, 7500 Holstebro eller på teknik.miljoe@holstebro.dk. Holstebro Kommune vil herefter indtaste din klage i klageportalen. Holstebro Kommune behandler og videresender din klage direkte i klageportalen. Der opkræves et klagegebyr på 500 kr. for behandling af klagen.

3 Side 3/9 Aktindsigt Der gøres opmærksom på, at du har adgang til aktindsigt i sagen jf. offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger. Søgsmål Søgsmål til prøvelse ved domstolene af afgørelser efter loven eller de regler, der fastsættes i medfør af loven, skal være anlagt inden 6 måneder efter, at afgørelsen er meddelt. Med venlig hilsen Allan E. Clausen Biolog

4 Side 4/9 Bilag 1 - Vurdering af det anmeldte I henhold til 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug, skal følgende betingelser være opfyldt under velfærdsordningen: 1. Ændring eller udvidelse af staldanlæg må alene opfylde et dyrevelfærdsmæssigt krav Foderbord flyttes, så der kan etableres et længere foderbord, så kravet om 70 cm ædeplads pr. 2 køer opfyldes jf. 20 stk. 2 og 21 i Bekendtgørelse om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg 3. Efter flytning af foderbordet kan kostalden indrettes iht. Lov om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg 4 Brede på sengebåse på min. 1,25 meter ( 9 stk. 3 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) Længde på sengebåse på min. 2,85 og 3 meter i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) Brede på tværgangene ændres til min. 4 meter ( 11 stk. 2 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg) Kalvene flyttes fra laden til ny kalveplads, så der bliver plads til 4 båse af min. 12 m 2 med dybstrøelse i laden til syge/ tilskadekomne og kælvende køer, som op 14 stk. 1 og 25 stk. 1 i bek. om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. Der etableres befæstede arealer til kalvehytter til 10 småkalve. De befæstede arealer tilsluttes eksisterende gyllesystem. Der etableres ingen tilbygning, og der ændres ikke på gulvtypen. Det er Holstebro Kommunes vurdering, at det anmeldte er for at opfylde dyrevelfærdsmæssige krav jf. ovenstående. Bygningsudvidelse må alene ske ved tilbygning til eksisterende staldanlæg 2. eller ved opførelse af nyt staldanlæg i umiddelbar tilknytning til eksisterende staldanlæg. Staldsystem må ikke ændres. Pladserne til kalvehytterne etableres i tilknytning til eksisterende byggeri, jf. bilag 4. Det er en forudsætning for afgørelsen at pladserne, hvor kalvehytterne placeres, etableres med afløb til gyllebeholder. 3. Der må ikke ske væsentlige ændringer i eksisterende terræn Det er oplyst i anmeldelsen, at der ikke sker væsentlige ændringer af terræn. Tilbygning / nyt staldanlæg skal udføres i samme byggestil som det eksisterende staldanlæg, herunder ydre byggematerialer, farver og taghældning 4. Eftersom kalvehytter i princippet er flytbare, ser Holstebro Kommune ikke disse som værende omfattet af dette punkt. 3 Bek. nr. 498 af 30. maj 2016 om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg. 4 Lov nr. 470 af 15. maj 2014 om hold af malkekvæg og afkom af malkekvæg.

5 Side 5/9 Tilbygning / nyt staldanlæg må være som eksisterende staldanlægs bredde %, dog maksimalt 2 meter bredere Eftersom kalvehytter i princippet er flytbare, ser Holstebro Kommune ikke disse som værende omfattet af dette punkt. Tilbygning / nyt staldanlæg må maksimalt være 1,5 meter højere end det eksisterende staldanlæg 6. Eftersom kalvehytter i princippet er flytbare, ser Holstebro Kommune ikke disse som værende omfattet af dette punkt. 7. Husdyrproduktionens størrelse og sammensætning må ikke ændres Husdyrbrugets størrelse og sammensætning ændres ikke. Afstanden skal være større end 100 meter fra tilbygning / nyt staldanlæg, til nabobeboelse. 8. ELLER Tilbygning / nyt staldanlæg skal udføres i modsat retning af nabobeboelse Afstand fra de nye kalvehytter mod syd til den nærmeste nabo, Dueholmvej 5, er den samme som for eksisterende staldanlæg. Ventilationsafkast på tilbygning / nyt staldanlæg må ikke placeres nærmere 9. nedenstående naturområder end eksisterende ventilationsafkast, hvis tilbygning eller nyt staldanlæg ligger mindre end 300 meter fra nedenstående naturområder Område Afstandskrav Aktuel afstand Natura 2000 områder ( 7 Kategori 1 og 2) 300 meter 310 meter Højmoser ( 7 Kategori 1 og 2) 300 meter > meter Lobeliesøer ( 7 Kategori 1 og 2) 300 meter > meter Heder og overdrev ( 7 Kategori 1 og 2) 300 meter >1.000 meter 3 heder 300 meter > 500 meter 3 overdrev 300 meter > 500 meter 3 moser 300 meter 310 meter Ammoniakfølsom skov 300 meter > 500 meter Afstanden fra det ansøgte til naturområder overholder afstandskrav jf. ovenstående.

6 Side 6/9 10. Tilbygning / nyt staldanlæg skal overholde afstandskrav i husdyrlovens 8 og husdyrgødningsbekendtgørelsen 4 stk. 1 Afstand til Afstandskrav Aktuel afstand Ikke almene vandforsyningsanlæg 25 meter Ca. 50 meter Almene vandforsyningsanlæg 50 meter > 500 meter Levnedsmiddelvirksomhed 25 meter > 150 meter Vandløb (herunder dræn) og søer 15 meter > 25 meter Offentlig vej og privat fællesvej 15 meter > 30 meter Beboelse på samme ejendom 15 meter > 15 meter Naboskel 30 meter meter Byzone og sommerhusområde (eksisterende eller udlagt i planramme) 50 meter > 250 meter Område i landzone med bolig-, erhvervs-, rekreative eller offentlige 50 meter > 250 meter formål Nabobeboelse 50 meter > 150 meter Afstandskrav er opfyldt jf. ovenstående. 11. Det anmeldte må ikke være i strid med beskyttelseslinjer, fredede områder, landskabelige interesser, særlige naturbeskyttelsesinteresser, værdifulde kulturmiljøer og nationale geologiske interesseområder Ligger det anmeldte indenfor: skovbyggelinje søbeskyttelseslinje åbeskyttelseslinje strandbeskyttelseslinje kystlinje /kystnærhedszone klitfredning kirkezoner fredet område fredede fortidsminder beskyttede diger landskabeligt interesseområde område med særlige naturbeskyttelsesinteresser område med værdifulde kulturmiljøer område med nationale geologiske interesser Det vurderes, at det anmeldte ikke er i strid med beskyttelsen af ovenstående områder og interesser. Ja

7 Bilag 2 - Placering Side 7/9

8 Bilag 3 Nudrift Side 8/9

9 Bilag 4 Ansøgt velfærdsudvidelse Side 9/9

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug.

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. JAN NØRGAARD NIELSEN Trabjergvej 5 7500 Holstebro Dato: 06-06-2016 Sagsnr.: 09.17.42-P19-2-16 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 27 i bekendtgørelse nr af 8. december 2014 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug.

Afgørelsen er truffet i medfør af 27 i bekendtgørelse nr af 8. december 2014 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. BRANDMOSEGARD/ POUL ERIK JEPPESEN Vivsøvej 4 7800Skive Dato: 31-03-2015 Sagsnr.: 09.17.24-P19-33-15 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 28 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug.

Afgørelsen er truffet i medfør af 28 i bekendtgørelse nr. 44 af 11.januar 2016 om tilladelse og godkendelse af husdyrbrug. JOHAN BLOCH NIELSEN Vester Hesselvej 1 7500 Holstebro Dato: 10-05-2016 Sagsnr.: 09.17.38-P19-2-16 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Skema 1. Dyrehold på husdyrbruget før og efter anmeldelse Dyretype Nudrift Anmeldt drift Antal dyr DE Antal dyr DE Kvier, tung race 6-28 mdr.

Skema 1. Dyrehold på husdyrbruget før og efter anmeldelse Dyretype Nudrift Anmeldt drift Antal dyr DE Antal dyr DE Kvier, tung race 6-28 mdr. THORKILD OG CHR FRIIS HANSEN Borbjerg Byvej 2 7500 Holstebro Dato: 09-06-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-18-13 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.: 96 11 75 57

Læs mere

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

Munkbro I/S Munkbrovej Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Munkbro I/S Munkbrovej 8 7500 Holstebro Dato: 28-08-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-13-15 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 77 92 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Antal dyr DE Antal dyr DE Ammekøer over 600 kg, dybstrøelse 40 28,57 Småkalve, st race,

Antal dyr DE Antal dyr DE Ammekøer over 600 kg, dybstrøelse 40 28,57 Småkalve, st race, BOUKE HUIZINGA Ll Urlundvej 9 7500 Holstebro Dato: 07.01.2016 Sagsnr.: 08.17.44-P19-18-15 Henv. til: Christian Westergaard Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 18 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald. fuldspaltegulv til dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald (jf. oversigtskortet i bilag 1).

dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald. fuldspaltegulv til dybstrøelse i eksisterende ungdyrstald (jf. oversigtskortet i bilag 1). Mogens Børsting Batumvej 12 Batum 7870 Roslev mogens.boersting@mail.dk Den 11. maj 2015 Batumvej 12 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 15. april

Læs mere

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016 Søren Østergaard Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev aejst1@gmail.com Den 23. maj 2016 Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring. Skive Kommune har den 21.

Læs mere

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015 Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Per@siggaard.fr Den 11. februar 2015 Siggårdvej 37 7800 - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 19. januar 2015 modtaget

Læs mere

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev Den 9. december 2014

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev Den 9. december 2014 Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev farmerwolle@yahoo.dk Den 9. december 2014 Præstegårdsbakken 21 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive

Læs mere

Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej Vinderup. Vedr. etablering af 70 m 2 klimacontainer på Djeldvej 27, 7830 Vinderup

Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej Vinderup. Vedr. etablering af 70 m 2 klimacontainer på Djeldvej 27, 7830 Vinderup Bundgård Svineproduktion V/Jonas Flye Thomsen Djeldvej 27 7830 Vinderup Dato: 02-02-2016 Sagsnr.: 09.17.17-P19-28-15 Henv. til: Allan E. Clausen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 20 Afdeling tlf.:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro Bigården Biersted/Per Selvejer Markhusevej 22 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604

Læs mere

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013

Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk. Den 15. marts 2013 Bent Faarkrog Grættrupvej 2 Møgelthorum 7870 Roslev faarkrog@mail.tdcadsl.dk Den 15. marts 2013 Grættrupvej 2 7870 Roslev - Afgørelse 19 c - Velfærds tilbygning til minkhaller 2013 Skive Kommune har den

Læs mere

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype

Per Mikkelsen Kokborgvej Vinderup. 31 afgørelse om skift i dyretype Per Mikkelsen Kokborgvej 6 7830 Vinderup Dato: 30-04-2015 Sagsnr.: 09.17.44-P19-7-15 Henv. til: Pia Pedersen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 78 15 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro Johnny Rene Madsen Rævhedevej 33 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257 7356 bba@jammerbugt.dk

Læs mere

Aleida og Arjen Bakker Nissumvej Roslev Den 30. juli 2013

Aleida og Arjen Bakker Nissumvej Roslev Den 30. juli 2013 Aleida og Arjen Bakker Nissumvej 26 7870 Roslev mussin@hotmail.com Den 30. juli 2013 Nissumvej 26 7870 Roslev - Anmeldelse 19 C - Dyrevelfærd udvidelse - Afgørelse Skive Kommune har den 24. maj og 9. juli

Læs mere

Afgørelse om ændrede vægtintervaller og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Hesselåvej 27, 7500 Holstebro

Afgørelse om ændrede vægtintervaller og udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde på Hesselåvej 27, 7500 Holstebro Jens Kr. Jensen Hesselåvej 25 7500 Holstebro Dato: 29-08-2017 Sagsnr.: 09.17.46-P19-8-17 Henv. til: Michala Kristensen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 77 97 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder.

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder. Thøger Larsen Stjernegårdsvej 4 5772 Kværndrup Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse om udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærdskrav

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Kaj Erik Jensen Jyllerupvej 7 6818 Årre Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af udvidelse af staldanlæg

Læs mere

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 1. oktober 2014

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 1. oktober 2014 Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk Den 1. oktober 2014 Furvej 31 7800 Skive - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 26. september 2014 modtaget

Læs mere

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Ervin Christensen Lundtoftvej 20 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Lundtoftvej 20, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 30. april 2015 modtaget

Læs mere

I/S Engkjærgård Anders Dahlgaard/Aksel Timm Fjordvej 43 7870 Roslev engkjaergaard@gmail.com. Den 21. august 2013

I/S Engkjærgård Anders Dahlgaard/Aksel Timm Fjordvej 43 7870 Roslev engkjaergaard@gmail.com. Den 21. august 2013 I/S Engkjærgård Anders Dahlgaard/Aksel Timm Fjordvej 43 7870 Roslev engkjaergaard@gmail.com Den 21. august 2013 Fjordvej 43 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldelse 19 C - dyrevelfærd udvidelse Skive Kommune

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af staldanlæg p.g.a. krav til dyrevelfærd

Læs mere

Avlscenter Dalsgaard A/S Lyngtoften 15 A 7860 Spøttrup. Den 20. maj 2015

Avlscenter Dalsgaard A/S Lyngtoften 15 A 7860 Spøttrup. Den 20. maj 2015 Avlscenter Dalsgaard A/S Lyngtoften 15 A 7860 Spøttrup jd@avlscenterdalsgaard.dk Den 20. maj 2015 Ålbækvej 17 7860 Spøttrup - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Buskmosevej 16, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 9. april 2015 modtaget

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 20. juni 2013

Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev Den 20. juni 2013 Jens Erik Kaptain Sæbyvej 11 B Sæby 7870 Roslev jekaptain@fiberpost.dk Den 20. juni 2013 Sæbyvej 11 B 7870 Roslev - Afgørelse - Ansøgning om 19 c Ny velfærds bygning til eksisterende minkhaller maj 2013

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev Poul Erik Andersen Tanderupgårdsvej 19 Skræm 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257

Læs mere

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel.

Holstebro Kommune har behandlet din ansøgning om opførelse af garage på ejendommen matr.nr. 1L Sebstrup, Sevel. Side 1/7 Svend Herluf Viggo Pedersen Stærevej 8 9270 Klarup Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-513-16 Henv. til: Dorte Krabbe Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7734 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev. Den 18. november 2016

Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev. Den 18. november 2016 Henrik Brunsgaard Fjordvej 131 Junget 7870 Roslev mieoghenrik@sallingweb.dk Den 18. november 2016 Fjordvej 131 7870 Roslev - Anmeldeordningen 30 - Velfærds udvidelse af minkfarm - Uden nabohøring Skive

Læs mere

Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej Gudbjerg

Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej Gudbjerg Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej 21 5892 Gudbjerg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 lene.lind@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

I/S Engkjærgård v/anders Dahlgaard og Aksel Timm Fjordvej Roslev Den 21.

I/S Engkjærgård v/anders Dahlgaard og Aksel Timm Fjordvej Roslev  Den 21. I/S Engkjærgård v/anders Dahlgaard og Aksel Timm Fjordvej 43 7870 Roslev engkjaergaard@gmail.com timm@sallingpost.dk Den 21. maj 2015 Fjordvej 43 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden

Læs mere

Tilladelse til velfærdsudvidelse

Tilladelse til velfærdsudvidelse Tilladelse til velfærdsudvidelse Efter 30 i bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug Gl. Feggesundvej 26, 7742 Vesløs 26. april 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse

Læs mere

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned.

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned. Jørn Mikkelsen Stenhøjvej 4 Søften 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved

Læs mere

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev. 11. juni 2019

Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev. 11. juni 2019 Karsten Ole Lauridsen Præstegårdsbakken 21 Thorum 7870 Roslev 11. juni 2019 Præstegårdsbakken 21, 7870 Roslev Afgørelse 10 anmeldelse af etablering af maskinhal. Du har indsendt en anmeldelse til Skive

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 31-10-2016 Sagsnr.: 16/37488 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017

Birger Nielsen Hovvejen Hørve. Den 13. juli 2017 Birger Nielsen Hovvejen 5 4534 Hørve Den 13. juli 2017 Skift i dyretype i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Hovvejen 5, 4534 Hørve. Odsherred kommune modtog den 30. november

Læs mere

I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Side 1/5 I/S Hyldgård Dellerupvej 2, 7500 Holstebro Dato: 12-03-2014 Sagsnr.: 09.17.44-P19-8-14 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 7792 Afdeling tlf.: 96 11 75 57

Læs mere

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf.

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf. Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten 97 6800 Varde Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af forlængelse af en 4-rækket minkhal

Læs mere

Søvang Gods A/S Søbyvej 40 Søvang 7840 Højslev. Den 3. januar 2013

Søvang Gods A/S Søbyvej 40 Søvang 7840 Højslev. Den 3. januar 2013 Søvang Gods A/S Søbyvej 40 Søvang 7840 Højslev Den 3. januar 2013 Søbyvej 40 7840 Højslev - Anmeldelse 19 C - Dyrevelfærd udvidelse - Afgørelse Skive Kommune har den 19. november 2012 & 12. december 2012

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Skabelonnavn: DTO afgørelse, version 1 Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse

Læs mere

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej 4 7330 Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 4. september 2014 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup Svend Pedersen Sønderbyvej 30 6855 Outrup Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på ansøgning om etablering af

Læs mere

Albertus Scherphof Lundøvej Højslev Den 30. juli 2013

Albertus Scherphof Lundøvej Højslev Den 30. juli 2013 Albertus Scherphof Lundøvej 198 7840 Højslev scherphof@mail.dk Den 30. juli 2013 Lundøvej 198 7840 Højslev - Afgørelse - Anmeldelse 19 C - Dyrevelfærd udvidelse Skive Kommune har den 9. januar 2012, 15.

Læs mere

10 i Bek. Nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. Frederik Sørensen Krarupvej Skive.

10 i Bek. Nr af 6. december 2018 om godkendelse og tilladelse m.v. af husdyrbrug. Frederik Sørensen Krarupvej Skive. Frederik Sørensen Krarupvej 29 7800 Skive 97531022@dlgtele.dk Den 1. april 2019 Krarupvej 29 - Anmeldelse af maskinhus - 10 anmeldeordning. Der er indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig

Læs mere

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg

Afgørelse om etablering af en gyllebeholder på Kragelundvej 34, 6330 Padborg Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Digital annonce Aabenraa kommunes hjemmeside Dato: 16-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype

I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro. 31 afgørelse om skift i dyretype Side 1/5 I/S Hyldgård Nørhedevej 2, 7500 Holstebro Dato: 12-03-2014 Sagsnr.: 09.17.44-P19-7-14 Henv. til: Christian Skaaning Laursen Natur og Miljø Direkte tlf.: 96 11 7792 Afdeling tlf.: 96 11 75 57 naturogmiljo@holstebro.dk

Læs mere

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m.

Landzonetilladelse: Harrestrupvej 14, 7500 Holstebro Garage/lager m.m. Side 1/8 Leif Gamskjær Harrestrupvej 14 7500 Holstebro Dato: 21-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-125-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Karl Gustav Thomsen Jelsevej Højslev. Den 9. juni 2016

Karl Gustav Thomsen Jelsevej Højslev. Den 9. juni 2016 Karl Gustav Thomsen Jelsevej 323 7840 Højslev Den 9. juni 2016 Lundøvej 146 7840 Højslev - Anmeldeordningen 30 - Velfærds udvidelse af minkfarm - Uden nabohøring Skive Kommune har den 7. juni 2016 modtaget

Læs mere

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7.

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30 Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. januar 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v.

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på Fredensdal Flemming Jensen Fredensdal 58 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk 27-06-2012

Læs mere

Siggaard Agro ApS Siggårdvej Skive. 21. marts 2019

Siggaard Agro ApS Siggårdvej Skive. 21. marts 2019 Siggaard Agro ApS Siggårdvej 33 7800 Skive 21. marts 2019 Siggårdvej 33, 7800 Skive. Anmeldelse af bygning til tanke og klovbeskæring - 10 anmeldeordning. I har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune.

Læs mere

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave.

Landzonetilladelse: Idomlundvej 23A, 7500 Holstebro Tilbygning af krybberum til børnehave. Side 1/5 Holstebro Kommune Kirkestræde 11 7500 Holstebro Dato: 15-06-2017 Sagsnr.: 02.34.02-P19-384-17 Henv. til: Ruby Kristensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7735 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik

Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby. Den 10. december 2014. Natur, Miljø og Trafik Carl Ebbe Christensen Strandvej 50 Gudmindrup 4573 Højby Den 10. december 2014 Natur, Miljø og Trafik Skift mellem dyretyper i eksisterende stalde i henhold til anmeldeordningen for husdyrbrug Strandvej

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v.

Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. BYG OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig etablering af ensilageplads Bakkegården Dolmervej 29, 8500 Grenaa Efter 17 stk. 3 i lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug Registreringsblad Titel Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring

Landzonetilladelse: Sognefogedvej 17, 6990 Ulfborg Anvendelsesændring Side 1/5 Nikolaj Winther Jacobsen Sognefogedvej 17 6990 Ulfborg Dato: 31-01-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-530-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202

Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Morten Clausen Dato: 30. maj 2012 Bybæk 1, Sandby 4520 Svinninge Sagsnr.: 12/44202 Sagsb.: Henriette Fries Dir.tlf.: 72 36 41 20 E-mail: hfrie@holb.dk EAN.nr 5798007570675 Tilladelse til udvidelse af stalde

Læs mere

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig

Landzonetilladelse: Landtingvej 33, 7830 Vinderup Lovliggørelse af arealer ændret til bolig Side 1/5 Kjeld Balle Jensen Landtingvej 33 7830 Vinderup Dato: 22-11-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-109-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Tania Almgren Rifbjerg Udflytter Rudkøbing Mail:

Tania Almgren Rifbjerg Udflytter Rudkøbing Mail: Tania Almgren Rifbjerg Udflytter 11 5900 Rudkøbing Mail: toftegaarden.jan@gmail.com Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård,

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård, Svend Nielsen Søndergårdsvej 3 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000091 Sagsnr.:

Læs mere

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016

Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Jesper Olesen Bjerregårdvej 1 Fruergård 7361 Ejstrupholm 29. april 2016 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Bjerregårdvej 1, 7361 Ejstrupholm Ikast-Brande Kommune har den 12. april 2016 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø Anders D. Lassen Brattingsborg Gods 8305 Samsø Den 21. maj 2014 Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4,

Læs mere

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted.

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. LANDBRUG LARS NISSEN Dyvelsrækkevej 21 7200 Grindsted Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. Dato: 18-09-2017 Billund Kommune har den

Læs mere

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade Tony Vous Lægdsgaard Gillesbjergvej 10 5900 Rudkøbing info@hvidtfeldtgaard.dk Vækst og Bæredygtighed Teknik og Miljø Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 teknik.miljoe@langelandkommune.dk 14-08-2018

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på ejendommen

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til velfærdsudvidelse på ejendommen Helge Vestmark Jensen Marken 65 Gjøl 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse #split# GDR POUL PEDERSEN Hjulskovvej 263 9740 Jerslev J Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr. 60423415 Kopi sendt til LandboNord, att. Mikael K. Samsøe Plan og Miljø Dato: 23-10-2014

Læs mere

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal

Landzonetilladelse: Holstebrovej 17, 6990 Ulfborg Tilbygning til ridehal Side 1/5 Hans Laurits Roesgaard Trabjerggårdvej 20 7620 Lemvig Dato: 16-02-2017 Sagsnr.: 01.03.03-P19-512-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.: 9611

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4,

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4, #split# Henrik Endelt Sørensen Trangetvej 4 9330 Dronninglund Sendt til virksomhedens digitale postkasse via cvr.nr. 23175657 Plan og Miljø Dato: 8. september 2014 Sags. nr.: 09.17.05-G01-1-14 Sagsbeh.:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst Flemming Green Øster Svenstrup Mark 9 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014

Per Hansen Nissumvej Roslev Den 20. juni 2014 Per Hansen Nissumvej 15 7870 Roslev solbakkennissum@live.dk Den 20. juni 2014 Nissumvej 15 7870 Roslev - Afgørelse - Anmeldeordningen 29 - Etablering af gyllebeholder Skive Kommune har den 27. maj 2014

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå

#split# Tilladelse til etablering af opsamlingstank til restvand (overfladevand samt mælkerumsvand) fra plansiloerne på Smerstedvej 63, 9760 Vrå #split# Henrik Larsen Smerstedvej 63 9760 Vrå Plan og Miljø Dato: 17-11-2015 Sags. nr.: 09.17.40-P19-1-15 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt.

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt. GÅRDEJER JENS JØRGEN JENSEN Volstrupvej 11 8920 Randers NV Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR Tania Almgren Rifbjerg Udflytter 11 5900 Rudkøbing Mail: toftegaarden.jan@gmail.com Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af opførelse af maskinhus og tilbygning til eksisterende kostald på kvægbrug beliggende Ansager Landevej 30, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 23. oktober 2015 modtaget

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme

Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Morten Dyrehauge Christiansen Tingvejen 443 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. anmeldt skift i dyretype på ejendommen beliggende Møbjergvej 107, 7260 Sdr. Omme Billund Kommune har den 16. juni 2015

Læs mere

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten

Endelig afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af gødningsopbevaringsanlæg på Hadbjergvej 125, 8370 Hadsten Bjarke Refsgaard Hoffman Hadbjergvej 125 Hadbjerg 8370 Hadsten Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Endelig afgørelse om ikke

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav Hendrik Jan van der Veen Lille Vedbølvej 6 6500 Vojens Dato: 17. september 2014 Sagsident: 14/23171 Sagsbehandler: aljo Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune

Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune TEKNIK OG MILJØ Ikke-godkendelsespligtig udvidelse af gyllelagune Skansevej 3 Kni 8586 Ørum Djurs Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf.: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Registreringsblad Titel: Ikke-godkendelsespligtig

Læs mere

Clausholm Gods v/kim Alexander Berner Clausholmvej Hadsten. Afgørelse om ikke miljøgodkendelsespligt

Clausholm Gods v/kim Alexander Berner Clausholmvej Hadsten. Afgørelse om ikke miljøgodkendelsespligt Side 1/5 Clausholm Gods v/kim Alexander Berner Clausholmvej 308 8370 Hadsten Dato: 18-06-2015 Sagsnr.: 09.17.60-K08-53-15 Henv. til: Pia Pedersen Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7815 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Torupvej 27, 9700 Brønderslev #split# Torben Carton-Sørensen Torupvej 27 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 25-08-2015 Sags. nr.: 09.17.44-P19-5-15 Sagsbeh.: Martin Engsig Lokaltlf.: +4599455205 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Accept af anmeldelse af ensilageplads på Bystrupvænget 50, 9631 Gedsted

Accept af anmeldelse af ensilageplads på Bystrupvænget 50, 9631 Gedsted Per Bisgaard Bystrupveænget 50 9631 Gedsted Dato: 6. august 2019 Teknik- og Økonomiforvaltning Frederik IX's Plads 1 9640 Farsø Sagsnr.: 09.17.38-P19-4-19 Accept af anmeldelse af ensilageplads på Bystrupvænget

Læs mere

Peter Olsen Grættrupvej Roslev. Den 27. juli 2017

Peter Olsen Grættrupvej Roslev. Den 27. juli 2017 Peter Olsen Grættrupvej 1 7870 Roslev thorum@hotmail.dk Den 27. juli 2017 Grættrupvej 1 7870 Roslev - Anmeldeordningen 27 - Afgørelse - møddingsplads - Uden nabohøring Skive Kommune har den 16. juni 2017

Læs mere

Anders Riis Rettrup Kærvej 15 Rønbjerg Kær Skive. 24. juli Rettrup Kærvej 15, 7800 Skive - 33 Naturafgræsning max 15 DE

Anders Riis Rettrup Kærvej 15 Rønbjerg Kær Skive. 24. juli Rettrup Kærvej 15, 7800 Skive - 33 Naturafgræsning max 15 DE Anders Riis Rettrup Kærvej 15 Rønbjerg Kær 7800 Skive 24. juli 2017 Rettrup Kærvej 15, 7800 Skive - 33 Naturafgræsning ma 15 DE Skive Kommune har den 9. maj 2017 modtaget anmeldelse efter 11 i husdyrloven

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315 Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd Stensbyvej 41, 5485 Skamby CVR.nr.: 77497315 Den 19. december 2012 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALD PGA. DYREVELDFÆRD... 4 BAGGRUND...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Tranumvej 34, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Tranumvej 34, 9440 Aabybro I/S Søborg Tranumvej 34 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604 tnj@jammerbugt.dk 22-09-2014

Læs mere

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Lars Peter Hansen Nørballe 8 6400 Sønderborg Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har d. 10-04-2019 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Afgørelse om etablering af to nye plansiloer på Gerrebækvej 12, 6360 Tinglev

Afgørelse om etablering af to nye plansiloer på Gerrebækvej 12, 6360 Tinglev Digital Annonce Til kommunens hjemmeside Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 11-12-2017 Sagsnr.: 17/37685 Kontakt: Mette Nielsen Bech Direkte tlf.: 7376 8235 E-mail: mnb@aabenraa.dk

Læs mere

Afgørelse om etablering af opsamlingsbeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro

Afgørelse om etablering af opsamlingsbeholder på Tågholmvej 2, 6230 Rødekro Digital annonce Til kommunens hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 09-05-2017 Sagsnr.: 17/12358 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail:

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Dueholmvej 2, 7800 Skive Side 1/5 ZENIA ENERGY A/S Fabrikvej 12 8800 Viborg Dato: 14-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-142-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611 7550 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Stejlhøj - v/jens-henrik Carøe Klitgaard Stejlhøjvej 7, Gl Nørager 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.24-P19-9-14

Læs mere

Søren Dalgaard Hovvej Spøttrup. CVR-nr.: Den 7. september Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10

Søren Dalgaard Hovvej Spøttrup. CVR-nr.: Den 7. september Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10 Søren Dalgaard Hovvej 2 7860 Spøttrup CVR-nr.: 19715442 Den 7. september 2017 Hovvej 2 Afgørelse om maskinhus 10 Du har indsendt en anmeldelse til Skive Kommune. Den drejer sig om etablering af et maskinhus

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg

Landzonetilladelse og dispensation efter Naturbeskyttelsesloven Godrimvej 11, 7500 Holstebro jordvarme- samt solcelleanlæg Side 1/6 Bo Jensen Bo140577@gmail.com Sir Lyngbjergvej 1 B 7500 Holstebro Dato: 24-06-2016 Sagsnr.: 01.05.02-P19-8-16 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg

Landzonetilladelse - Holstebrovej 3, 6990 Ulfborg - Nyt apparathus og højspændingsanlæg Side 1/6 VESTJYSKE NET SERVICE A/S Ydunsvej 35 7400 Herning Dato: 09-03-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-17-16 Henv. til: Linda Jørgensen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7729 Afdeling tlf.:9611 7550

Læs mere

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa

Afgørelse om opførelse af 2 kornsiloer på Varnæs Vestermark 3, 6200 Aabenraa Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10-05-2017 Sagsnr.: 16/20891 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Dorfvej 42, 9330 Dronninglund

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Dorfvej 42, 9330 Dronninglund #split# Per Vestergaard Gingsholmvej 3 9330 Dronninglund Kopi sendt til LandboNord, att. Karoline Holst Plan og Miljø Dato: 21-01-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-10-15 Sagsbeh.: Martin Engsig Lokaltlf.: +4599455205

Læs mere

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup

Tilladelse til skift mellem dyretype i eksisterende stalde på Tolstrupvej 68, 9320 Hjallerup #split# SVINEAVL - V/BRIAN MARTIN SØRENSEN V Thorupvej 19 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 03-05-2016 Sags. nr.: 09.17.44-P19-4-16 Sagsbeh.: Lise Laursen Lokaltlf.: +4599455520 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

Afgørelse om lovliggørelse og samtidig udvidelse af ensilagesilo på Lovtrup Vestermark 31, 6360 Tinglev

Afgørelse om lovliggørelse og samtidig udvidelse af ensilagesilo på Lovtrup Vestermark 31, 6360 Tinglev Digital annonce Aabenraa Kommune Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. marts 2017 Sagsnr.: 17/6903 Kontakt: Jon Kjær Jensen Direkte tlf.: 7376 6286 E-mail: jkje@aabenraa.dk

Læs mere