Om Kerteminde Kajakklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Om Kerteminde Kajakklub"

Transkript

1 Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en meget åben indstilling. Mange er aktive med at gøre det, som de er gode til, og det de vil bidrage med. Ikke alle søm er slået i endnu. Vi prøver os frem og finder nye veje og samarbejdsflader. Vi gør os umage med at tage godt imod alle, især nye medlemmer. Lige nu er vi 295 medlemmer. Klubben har en bestyrelse på 7, en formand, en kasserer og en del udvalg, der arbejder ret selvstændigt. Klubfaciliteter Vi holder til i Søsportscentret i Marinaen, som vi byggede sammen med Kerteminde Sejlklub i Adresse er Marinavejen 6, 5300 Kerteminde. Her har vi vores eget dejlige, lyse og velindrettede klublokale med køkken og spise- og undervisningsfaciliteter. Vi deles med sejlklubben om omklædning, bad og sauna. I 2013 byggede vi en ny kajakstald til 140 kajakker lige ved siden af klublokalet. Her ligger 50 klubkajakker og 90 private kajakker. Kajakker Kerteminde Kajakklub har lige nu 40 fuldt udstyrede havkajakker, 1 toerhavkajak (K2), 7 turkajakker, en toer-turkajak, en kano og udstyr som pagajer, paddlefloat, pumper og trækliner, som man kan benytte, når man er på kursus, og når man er frigivet. Vi har desuden 2 trailere hver til 11 kajakker. Hjemmeside Vi har en meget velfungerende hjemmeside på kerteminde-kajak.dk med informationsmateriale, aktivitetskalender, nyheder, elektronisk bookingsystem, turregistrering og medlemsregister. Kursusprogram Kerteminde Kajakklub har et omfattende kursus og aktivitetsprogram, som du bedst kan orientere dig om i kalenderen og herunder. Vi har 8 Åbent Hus-arrangementer - se under Åbent Hus kom og prøv en kajak på hjemmesiden, hvor man kan komme og høre om kajakken og kajakklubben og prøve at sidde i en havkajak under betryggende forhold. Vi har også et begynderkursus, som vi kalder EPP1-kurset, hver fredag om sommeren (se herunder). Hver sommer har vi 4 frigivelseskurser (se herunder og under Kursusmuligheder i 2016 på hjemmesiden.) Hvis man består EPP2 og har fået roet 50 km og svømmet 600 meter, bliver man frigivet og kan selv låne klubbens havkajakker og ro en tur. Herefter kan du komme på Teknik-kurser hele året, EPP3 kursus, kursus i turkajak, instruktørkursus, førstehjælp, fridykning, vedligeholdelse af kajakker, rul i kajak og meget andet.

2 Aktivitetsprogram Kerteminde Kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, som man bedst kan orientere sig i i kalenderen. Om vinteren er vi i svømmehallen i Munkebo 3 timer hver lørdag. Her har vi svømning, leg og træning, instruktion og kurser i fridykning, rul og livredning. Om søndagen er der Vinterroning, og om onsdagen har vi gymnastik og sportsdans på Kerteminde Skole. Ind imellem har vi forskellige klubaftener, fællesspisning og arrangementer. Om sommeren er der klubroning næsten dagligt, og du har mulighed for at deltage i madpakketure om tirsdagen samt i alle de ture, vi arrangerer som sommertur og tur til Romsø se turkalenderen på hjemmesiden. Motion Oplevelse Uddannelse - Netværk Vi har udvalgt 4 nøgleord som meget godt beskriver Kerteminde Kajakklub Motion - Vi bruger kajaksporten til at holde os i form, men sørger også for at skabe muligheder for at holde formen ved lige på andre måder som gymnastik, motionsdans, kajakergometer, løb og svømning. Vi giver dig mulighed for at holde en god grundform. Det øger sikkerheden både for os selv og for andre. Og så er kajak en rigtig god mulighed for at have det godt både fysisk og psykisk. Således holder kajakroning skuldre og ryg i orden ved at træne musklerne og øger vores basalstofskifte i mere end et døgn, efter vi har været ude. Har du dårlige knæ eller andre led eller muskler, så er kajakroning ligesom svømning en blid måde at dyrke motion på for vandet tager blidt imod pagajen. Oplevelse Vi tager primært på vandet for at få nogle gode naturoplevelser af vind, bølger, regnbyger og regnbuer, fugleliv, fisk, marsvin, sæler og kysten. Når vi kan tage en tur i bølger eller strøm er det en spændende udfordring. Uddannelse Vi har hele tiden mulighed for at udvikle vores kajakroning og færdigheder gennem kursusaktiviteter og leg, men også ved at lære af hinanden på tur eller i svømmehallen. Egentlig kunne vi lige så godt have brugt ordet Leg, men uddannelse lyder jo mere seriøst. Netværk Netværket betyder rigtig meget for de fleste af os. Måske det halve. Vi hilser på hinanden, når vi tager på tur, er med til klubaftener, med i svømmehallen og tager på workshop sammen. Ofte får vi en kop kaffe og en god snak på turen, eller når vi kommer ind.

3 Motto Motto: Det skal være sjovt at ro kajak Havkajakken og sikkerhed I Kerteminde Kajakklub kan man det hele ro havkajak, turkajak, polokajak, kano, men de fleste starter i havkajakken. En havkajak er et lille fartøj, og man skal vide, hvad man har med at gøre for at færdes sikkert på havet. Du kan også lære at ro i turkajak, men i Kerteminde Kajakklub bruger vi havkajakkerne til at begynde med, dels fordi de ikke vælter så let, og dels fordi plast-havkajakkerne er rigtig gode at øve sig i, når man skal lære at komme op i kajakken igen. Turkajakker er lidt mere skrøbelige og ofte også sværere at komme op i. Hvordan kommer jeg i gang som nyt medlem? I vinterhalvåret er du er meget velkommen til at prøve en kajak en lørdag kl , hvor vi er i svømmehallen i Munkebo Idrætscenter. Se i kalenderen og tilmeld dig til formanden forinden. Vi har en række Åbent Hus-arrangementer. Her har vi tid til at du kommer på vandet i en sikker havkajak under kyndig instruktion. Her er altid erfarne kajakroere med, der kan vejlede og hjælpe med til, at det bliver en god og sikker oplevelse. Vi passer altid meget på begynderne, og der vil hele tiden være en erfaren sammen med dig. Bagefter snakker vi lidt sammen, og du får information om kajakker, klub og kurser Første gang skal du ringe til formanden eller en af instruktørerne forinden og lave en aftale, for vi kan kun have max. 8 med for hver instruktør. (se telefonnumre nedenfor). Næste skridt er at melde sig ind - Kontakt kassereren Når du er klar på, at du vil starte med at ro kajak, skal du starte med at melde dig ind i klubben ved at henvende dig til vores kasserer: Send en mail til karstenkajak@gmail.com med oplysninger om navn, fødselsdato, adresse, telefonnumre og mailadresse. Du kan også kontakte vores kasserer Karsten Koch på telefon: eller

4 Kontingent Voksne: Det koster 300 kr i indmeldelsesgebyr kr om måneden at være medlem. Når du er medlem, opkræves kontingentet en gang hvert ½ år via PBS. Børn: Børn under 18 år betaler udover 300 kr. i indmeldelsesgebyret kun 50 kr. om måneden. For børn, børnebørn og papbørn af klubmedlemmer gælder der en særlig rabatordning: 0 7 år: Det er gratis at blive og være medlem år: Det er gratis at blive medlem, og det koster 25 kr om måneden i kontingent år: Det koster 300 kr at blive medlem og 25 kr om måneden i kontingent. Hvad hvis jeg allerede har EPP2 i havkajak! Hvis du er frigivet i havkajak i andre klubber og har et bevis svarende til EPP2, kan du naturligvis bare melde dig ind, og så er du frigivet med det samme ved at vise dit bevis til formanden. Hvad hvis jeg ikke har EPP2 i havkajak! Hvis du ikke allerede er frigivet i en anden klub eller har bestået EPP2 i havkajak, skal du på kursus og aflægge en prøve i havkajak, så vi er sikre på, at du har de mest nødvendige færdigheder og kan klare dig selv på et begynderniveau, uden at der sker uheld, og at vi kan hjælpe hinanden, hvis der sker noget uforudset. I Kerteminde Kajakklub kan du starte i 3 forskellige forløb alt efter, hvad du kan i forvejen. 1. Brug for lidt ekstra tid Begynderkursus - EPP1 i havkajak Hvis det hele er meget nyt for dig, og du ikke er vant til vandet og ikke er vant til at røre dig dagligt, er det en god ide at starte med at tage et EPP1 begynderkursus i havkajak om fredagen kl 18-20, før du tager på et frigivelseskursus (EPP2). Her får du lært at ro i en kajak med de mest basale færdigheder. Men det er ikke et frigivelseskursus. EPP1 kurset forløber over mindst 2 x 2 timer og gerne 3 eller 4 gange 2 timer. Det er billigt at gå på EPP1 kursus 25 kr pr. gang. Du kan supplere EPP1 kurset med at tage i svømmehallen i vinterhalvåret og lære det meste af, hvad du skal kunne på EPP2 niveau, før du går på selve kurset. Du kan se læse om EPP1 kurset på hjemmesiden under Kursusmuligheder i Vi klarer det nok - EPP2 i havkajak Frigivelseskursus Når du er medlem, skal du på kursus og aflægge en prøve (EPP2 - niveau) i havkajak og svømme mm. for at blive frigivet, så vi er sikre på, at du har de mest nødvendige færdigheder og kan klare dig selv på begynderniveau, uden at der sker uheld. Vi udbyder 4 kurser i 2016, hver på max. 12 deltagere 1 om foråret i april-juni og 3 i efteråret i august - oktober.

5 Som medlem tilmelder du dig et hold på hjemmesiden på under den første dag på kurset i kalenderen. Kurset koster kr, når du er medlem. Kursusafgiften går fuldt ud til uddannelse af instruktører. Kursusafgift indbetales på klubbens konto: reg. nr.:6864 og konto nr , inden kursusstart med angivelse af navn, medlemsnummer og kursus. Kurset forløber typisk over 8 aftener og en hel dag. Hertil er der mulighed for at komme med på "roning med instruktør på alle torsdage kl Instruktørerne ser undervejs, om du opfylder de krav, der er til frigivelse. Der er ikke prøve. Vi lægger vægt på, at man så det overhovedet er muligt kommer hver gang og deltager i hele kurset og især den sidste dag. Vi starter i svømmehallen Kurset om foråret starter i svømmehallen. Her kan du komme på vandet i en havkajak, lære de basale tag, lære at vælte i vandet og komme op i kajakken igen. Da vandet er koldere om foråret end om efteråret, er det vigtigt at komme ofte i svømmehallen og lære sig teknikkerne godt, inden man prøver dem af ved stranden i det lidt kolde vand i en våddragt. Du skal også svømme 600 meter uden pause. Det svarer i Munkebo Idrætscenters svømmehal med 25 meter-bassin til 24 baner. Det nås let på under ½ time. Du kan deltage i svømmehallen, uanset om du er på frigivelseskursus eller ikke. Kom til klubroning om torsdagen, når du er begyndt på kursus. Når du er begyndt på kurset, kan vi ikke opfordre dig nok til at tage med til klubroning med instruktør om torsdagen kl (i sommerhalvåret) og få roet nogle km. Her er altid en turleder med. En turleder er en erfaren roer eller en instruktør, der sørger for sikkerheden, som hjælper dig til rette, og som du kan stille alle de spørgsmål, du kommer på. Husk tilmelding på kalenderen. Inden du er frigivet, skal du have roet 50 km. Vi regner roningen på selve kurset for at være 20 km. Derfor skal du udover deltagelse på kurset have roet i alt 30 km om torsdagen inden prøveaflæggelsen. Frigivelseskurser med teori og på vandet Frigivelseskurset består i viden om kajakker, sikkerhed, vejr, Kerteminde Kajakklub og basale færdigheder i at ro og kunne bjærge sig. Der er naturligvis kun tale om basale færdigheder svarende til, når man tager kørekort. Det med at lære at køre en bil eller ro kajak, lærer man bagefter fx på klubturene i weekenden. Forventninger På hvert hold kan der være op til 14 deltagere. Vi lægger vægt på, at man kommer hver gang og deltager i hele kurset. Alle der er vant til at røre sig og har

6 lidt smidighed i kroppen kan normalt klare at lære at ro i kajak ret hurtigt. Hvis du ikke er vant til at røre dig, er du velkommen til i vinterhalvåret at komme med til gymnastik om onsdagen, med i svømmehallen til svømning og øvning med kajakker om lørdagen og med til at løbe om lørdagen. Du kan også starte på et EPP1 kursus og komme i gang lidt mere forsigtigt. Hvis du har problemer med hjertet, har astma eller andet, så bør du overveje, om du skal på frigivelseshold om foråret, hvor vandet er koldt. Du kan i stedet tage på kursus om efteråret eller du kan træne dig op ved at være i svømmehallen hele vinteren og tilvænne dig med kolde bade. Vi har gennemført 4-6 kurser hvert år siden 2006 med stor succes og er frigivet hvert år. Læs evalueringerne på hjemmesiden under Evalueringer. 3. Hurtigt frigivelse på 1 dag - Turbofrigivelse Hvis du kan det hele eller det meste i forvejen fx ved at have roet turkajak i mange år, eller hvis du har været på et kursus tidligere, kan du tage med på vores turbo-frigivelseshold og blive frigivet i løbet af 1 dag. Det afholder vi søndag den 29. maj og søndag den 27. august, begge dage kl Kurset koster med EEP-bevis mm 600 kr. Turbokurset er både undervisning og en afprøvning af, om du kan alle elementerne i EPP2. Vi kan ikke love dig, at du består, men hvis du kan redningerne og er vant til at ro kajak, så er du godt på vej. Tilmelding for medlemmer på hjemmesiden i kalenderen henholdsvis under søndag den 29/5 og den 27/8. Velkommen i Kerteminde Kajakklub Formand: Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde Tlf: Mobil Mail: gorm.larsen@exito.dk

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016

Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Uddannelsespolitik i Kerteminde Kajakklub Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i Kerteminde Kajakklub, at klubbens medlemmer er så veluddannede som muligt i kajak og kano for

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2019.05.02.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af TBC 27/03-2019) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: blå, grøn, gul eller rød som information,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling A: Sikkerhedsbestemmelser for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling 1 Formål og gyldighed Sikkerhedsbestemmelserne skal

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Om Klubben Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Korsør Roklub er en forening beliggende i Korsør. Roklubbens historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Aktiviteterne er baseret på to grupper,

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

- er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende

- er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende Havkajaksamrådet - er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende medlemmer: Dansk Kano og Kajak Forbund Danske Gymnastik

Læs mere

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m.

1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. 1. Generelt om EPP-samarbejdet, målsætninger, disciplinerne, struktur, fælles regler for færdsel på vandet m.m. Udarbejdet af Dansk Kano og Kajak Forbund 1. udgave, januar 2007/www.europaddlepass.dk På

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

TEORI for kajakroere på styrmandskursus.

TEORI for kajakroere på styrmandskursus. TEORI for kajakroere på styrmandskursus. Ansvar og reglement, roområde Styreteknik Materiel Knob Organisation-DKF Der skelnes ikke mellem tur og havkajak i undervisningen Roklubbens kajak roområde. Definitioner

Læs mere

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om.

Hvis du bliver i tvivl, så spørg formanden eller næstformanden. Fx hvis der ikke er retningslinier og bestemmelser om det, som du er i tvivl om. Retningslinier og aftaler i Kerteminde Kajakklub Drøftet 1. gang på bestyrelsesmøde den 28/8-2012 Drøftet på klubmøde den. Vedtaget i bestyrelse den. Sidst revideret den 19. juni 2015 af GRL Forord hvad

Læs mere

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken EPP 1 (Tur/Kap) Tur- og Kapkajak Introduktion Målet med dette kursus er at introducere kursisterne til kano- og kajaksporten, og skabe gode oplevelser i sikre rammer. Der arbejdes med grundlæggende manøvrering

Læs mere

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com.

Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Nyhedsbrev nr. 6 Den 11. juni 2011 Kære medlem Nyt om medlemmer Ny mailadresse! Vores kasserer Karsten Koch har fået ny e-mail adresse: karstenkajak@gmail.com. Per Michael tager på Danmark rundt med start

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at

Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at Skærbæk Kajakklubs Introduktionskursus for nye medlemmer Formål At give kursisten en grundig introduktion til klubbens regler og praksis, samt at gøre kursisten i stand til at færdes sikkert i klubbens

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015

Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015 Kajakkurser og oplevelser i KajakOasen 2015 Velkommen til et nyt og oplevelsesrigt år i Kajakoasen. Vi har et stort udvalg af kurser og oplevelser på Lamme orden og i Rørvig. Som noget nyt har vi 1 og

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 Niveauer og færdigheder Med udgangspunkt i EPP2 (EURO PADDLE PASS) som bliver brugt til frigivelse af nye havkajakroere

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Kajakreglement for Hellerup Roklub

Kajakreglement for Hellerup Roklub Kajakreglement for Hellerup Roklub Indhold 1. Adgang til kajakroning... 2 2. Kajakstatus... 2 3. Kajaksæsoner... 2 4. Dagligt kajakområde... 2 5. Sommer-ro-område... 2 Turkajak... 2 Havkajak... 2 6. Unge

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 20.02.2019.docx Side 1 af 5 Mål og visioner 2023 Bygninger - Klublokale m. sovepladser - Motionsredskaber - PC, projektor, printer - Lamineringsmaskine - Køkken m. hårde hvidevarer - Service til

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse

Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing. Niveaubeskrivelse Roerniveau 3 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 3 Flatwater /Marathon Racing Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk Niveaubeskrivelse

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013

Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2013 Kære medlem Du ønskes et rigtig godt nytår og bestyrelsen håber, at du/vi får et dejligt kajak-år i 2013. Ser vi tilbage på 2012, kan vi vist være godt tilfredse, for

Læs mere

Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund

Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk 1 Niveaubeskrivelse EPP 2 (tur/konkurrencekajak)

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr.

Den 21. oktober 2012. Kurset blev gennemført over 4 x 2 timer fredage kl 18 20 i september. Sidste gang blev dog aflyst på grund af dårligt vejr. Nyhedsbrev nr. 10 Den 21. oktober 2012 Kære medlem Status på årets kurser EPP1 i havkajak Vi har for første gang i efteråret 2012 gennemført et EPP1-kursus i havkajak for i alt 14 deltagere. Kurset blev

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning.

Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. Lynæs Qajaq s sikkerhedsbestemmelser for kajakroning. 1 Fysisk form/helbred. Alle nye medlemmer skal orienteres om risikoen ved at ro kajak, hvis man har en sygdom, der kan medføre lammelse eller bevidsthedstab.

Læs mere

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening.

Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Foreningsnyt nr. 6, maj 2015 Kære medlemmer Endnu et nyhedsbrev her i det travle forår, hvor alting blomstre ligeså aktiviteterne i vores forening. Nu på lørdag den 16. maj kl. 14.00 har vi første temadag

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Kajakreglement. Gældende fra Indhold

Kajakreglement. Gældende fra Indhold Kajakreglement Gældende fra 27-02-2019 Indhold 1. Formål og gyldighed... 2 2. Generelle bestemmelser for sikkerhed... 2 3. Bestemmelser for børn og unge... 3 4. Sikkerhedsmæssigt udstyr m.v.... 3 5. Kajakret...

Læs mere

Drejebog. Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer i klubben. Formål. Tips: Tjekliste

Drejebog. Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer i klubben. Formål. Tips: Tjekliste V Ø R P G O M KO lde et o h f a t a r ønsker e d n e b for klub g u r b l i t Drejebog øv arrangement r Kom og P Drejebog Dette er en drejebog I kan anvende ved afholdelse af Kom og prøv arrangementer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016)

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Mødet afholdtes torsdag den 31. marts 2016 kl. 19.00 21.30 i klublokalet. Bestyrelsen: Gorm (ref.), Karsten, Tage, Henning, Peter, Kirsten og Mikael Andersen. Suppleanter:

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Kajakreglement Dette reglement er gældende for de af Strib Ro- og Kajakklubs medlemmer, der måtte ønske

Læs mere

Vejledende retningslinier til niveauer i havkajak-uddannelse udarbejdet af havkajaksamrådet Formål Generelt

Vejledende retningslinier til niveauer i havkajak-uddannelse udarbejdet af havkajaksamrådet Formål Generelt Vejledende retningslinier til niveauer i havkajak-uddannelse udarbejdet af havkajaksamrådet Udkast revideret af Havkajaksamrådet revideret 19 april 2004 Gramattisk rettet 21 sep 2004 Formål Formålet med

Læs mere

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt..

Efter Leif får vi besøg af Geir, der vil fortælle og vise billeder fra sin tur Danmark rundt.. Nyhedsbrev nr. 2 Den 11. marts 2011 Kære medlem Klubaften onsdag den 16. marts Næste klubaften er onsdag den 16. marts kl 19.00 21.30 i Mødestedet. Tine og Tina laver kaffe og kage til os, og så kommer

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub

Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Kajakuddannelse i Hellerup Roklub Indhold 1. Kajakroer-status... 2 2. Aspirant - Roning... 2 3. Frigivelseskrav for aspiranter... 2 4. Kajakroere frigivet i anden kajakklub eller kursusudbyder... 2 5.

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og roregler

Sikkerhedsbestemmelser og roregler Jyllinge sejlklub Kajakafdelingen Sikkerhedsbestemmelser og roregler 1: Formål og gyldighed 1.1. Formål: Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at supplere DKF s sikkerhedsbestemmelser, så de afspejler

Læs mere

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet.

Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Junior dykning Hvor og hvornår Junior afdelingen i SkiveDyk er for dig mellem 12 og 15 år, som er interesseret i at lære om verden under vandet. Undervisningen foregår i Durup Svømmehal på onsdage fra

Læs mere

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar.

EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. EPP FAQ De mest almindelige spørgsmål og svar. Skal man bruge EPP systemet? Jeg er instruktør fra DKF gamle uddannelsessystem hvad skal jeg gøre? Er EPP kun for havkajakker? Hvor finder jeg kano standarderne?

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker Kære medlem Tur på Odense Fjord Nye klubkajakker Vi har fået 2 nye klubkajakker. Historien startede med, at Charlotte og Anne Birgitte tog til Svendborg for at få Nicolai Ilcus til at rette et par fejl

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser (roreglement) Vedtaget af bestyrelsen den 28 april 2015 1. Indledning skal give dig mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne udbygger Dansk Kano og Kajak

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015 Formanden har ordet Så er det atter forår, og sæsonen er typisk startet med broisætning og standerhejsning. Men opstart af begynderhold fylder også meget. Det er skønt at se så mange nye ivrige ansigter,

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik Version: 2018.04.24 Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik i Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i, at klubbens medlemmer er så veluddannede

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2015 Åbent Hus onsdag den 29. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra torsdag d. 30. april kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014

Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 Svømmecenteret i Nakskov Idrætscenter Åbningstider og priser Efterår 2014 ÅBNINGSTIDER i svømmecenteret gældende fra 11. august 2014 til 31. december 2014 MANDAG 06 00-08 00... Morgensvømning (sportsbassin,

Læs mere

ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT

ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT 1 Formål og gyldighed. ROKLUBBEN SKJOLDS KAJAKREGLEMENT Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning i Roklubben Skjold. Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser

Læs mere

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013

Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Gjellerup Svømmeklub Sommer 2013 Åbent Hus tirsdag den 30. april kl. 18.00 19.30 Tilmeld online fra onsdag d. 1. maj kl. 18:00 på: www.gjellerupsvommeklub.dk Sæsonkalender Åbent hus på Hammerum Friluftsbad

Læs mere