- Ejendommens nøgler Der er stadig ikke alle, som har afleveret nøgleskema til. DATEA har skrevet til deres lejere og vil følge op på dette.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- Ejendommens nøgler Der er stadig ikke alle, som har afleveret nøgleskema til. DATEA har skrevet til deres lejere og vil følge op på dette."

Transkript

1 E/F Fortbo Att.: Bestyrelsen Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Rødovrevej Rødovre Denmark Phone varmemester@fortbo.dk Web Ref. no: x CVR no: Dato 31/ Årsrapport fra Ejendomskontoret Igangværende opgaver - Energimålere I 3. Sals lejlighederne bliver der installeret energimålere, i stedet for målere på radiatorerne. Således vil beboerne på 3. Sal blive opkrævet for korrekt forbrug af varme i hele lejligheden. Forventet afsluttet i uge 2/ Varmecentral I varmecentralen mangler vi at installere den nye DANCAT unit. Det forventes at den monteres medio januar Herudover skal reservepumpen udskiftes til en tidsvarende. - Nedtagning af blødgøringsanlæg Blødgøringsanlægget i vaskeriet nedtages og det nye blødgøringsanlæg fra varmecentralen bliver tilført vaskeriet. Hermed opnår vi en væsentlig besparelse. - Faldstammer Faldstammer udskiftes løbende efter behov. - Ejendommens nøgler Der er stadig ikke alle, som har afleveret nøgleskema til Ejendomskontoret. Det er stadig primært DATEA s beboere. DATEA har skrevet til deres lejere og vil følge op på dette. - Dyreregister - Det er stadig ikke alle, som har afleveret dyreregister til Ejendomskontoret. Det er stadig primært DATEA s beboere. DATEA har skrevet til deres lejere og vil følge op på dette. - Tekniske vandinstallationer Der udskiftes løbende og kun ved ledningsbrud eller synlige skader.

2 - Udskiftning af udvendig belysning til LED Ca. 85 % af alt udendørs belysning er udskiftet til LED inkl. elevatortårnene. Der er monteret 9 W LED istedet for 60 W pærer. - Istandsættelse af gangen ved vaskeriet Gangen i blok B ved vaskeriet er blevet renoveret., sokkel er spartlet, vægge, døre og karme er nymalet. Vi mangler nu kun flisebelægningen, så snart Bestyrelsen giver den fornødne tilladelse iværksættes projektet. Tilbud er hentet og fremsendt bestyrelsen. - Tagrender Alle tagrender på 3. sal på svalegangssiden er renset. Blok B og C mangler dog stadig altansiden. - Forebyggende reperation over veluxvinduer 3. sal Vi er igang med forebyggende reparation over Veluxvinduerne, dette forventes færdiggjort senest april Zink på 3. sal Det har vist sig i blok C, at zinken over Veluxvinduerne på altansiden ved stuerne ikke længere er tætte. Nærmere undersøgelse af dette problem samt udbedring er iværksat. - Lyskasser Lyskasserne skal vedligeholdes ved blok B, og er iværksat. - Gulvafløb Alle gulvafløb ved i kældergange skal udskiftet til nye med højtvandslukkeventil. Dette gøres løbende. Afventende opgaver Der henvises til den udarbejdede vedligeholdelsesrapport nr. 1 af den 01. August 2014 fremsendt alle ejere i E/F Fortbo. Øvrige - Varme blok B, 3. sal Det helt store samtale emne i 2014 har været fra beboerne på 3. Sal i blok B. Varmemesteren har haft en stor dialog med beboerne på 3. Sal i blok B, da varmemesteren lukkede for varmen i sommerperioden. Beboerne var frustrerede da den tidligere varmemester aldrig havde slukket for deres varme. Deres største bekymring var og er stadig, at de ikke har gulvvarme på badeværelset om sommeren. Varmemesteren har forsøgt, at holde en god dialog, men uanset hvilken begrundelse eller årsag til hvorfor der lukkes, vil beboerne bare have varme i deres badeværelsesgulv. Varmemesteren har nævnt dette for bestyrelsen og bestyrelsen har fastholdt at varmen på 3. Sal skal følge resten af Fortbo.

3 Beboerne har efterfølgende stillet sig uforstående og fortsætter deres dialog med varmemesteren. Efter varmen nu er tændt, og termostaterne er udskiftet og centralvarmen er installeret og programmeret, har beboerne på 3. Sal i blok B, nu et nyt problem. De kan ikke leve med kun graders varme i oktober måned. Andre vil bare have det varmere og mener ikke varmemesteren skal blande sig i hvor meget varme der skal leveres. Dette på trods af at varmemesteren har meddelt, at får vi kun f.eks. 50 grader varmt vand, så kan varmemesteren ikke levere mere varme. I de lejligheder varmemesteren har besøgt, har beboerne alle sammen haft badeværelsesdøren stående åben. Dette medvirker til forøget varmeregning for alle Fortbo s beboere og manglende varme i selve badeværelset. Herudover har det kunne konstateres i alle tilfælde, hvor der har været manglende varme, at der ikke var udluftet i lejlighedens interne radiatorer, termostaten ikke sad korrekt eller stiften bag termostaten ikke kunne lukke op for varmen. Der er også konstateret at 2 beboere kun havde 17 grader, men at radiatorerne ikke var tændt, og de 2 som var tændt stod der en sofa op foran. Formanden har lovet beboerne på 3. sal, at der indkaldes til et beboermøde forud for generalforsamlingen. - Tricktyveri / indbrud / Hærværk Efter montering af Secustrip på samtlige indgangsdøre og kælderdøre har der ikke været indbrud i følge af opbrækkede døre. Desværre har der været 1 indbrud i nr Dette indbrud skyldes udelukkende, at der stadig er nogen, som lukker hoveddørene op for uvedkommende. En del pærer, vinduer er ødelagt. Der har ligeledes været tegnet med grafitti 5 gange forskellige steder på matriklen. - Hashhandel Der har været en del hashhandel ved E/F Forto, hvilket har resluteret i utrykhed for mange beboere. E/F Fortbo har derfor etableret mere belysning som beskrevet under afsluttende. Dette har dog bevirket, at hashhandlen mere eller mindre er forsvundet. - Husfred 2 husstande har desværre måtte skille sig af med deres hund, da hundene var til gene for deres naboer. - Ulovlig parkering Der har været en del beboere, med indregistrerede erhvervskøretøjer, som har holdt parkeret i strid med lokalplanen, og endivere været til gene for de øvrige beboere. Det har været

4 nødvendigt at påtale disse beboere, og de har efterfølgende fjernet køretøjerne. - Løsgående hunde og dennes efterladenskaber. Der er stadig en del beboere og pårørende, som lufter sine hunde uden snor, og i særlig grad ikke fjerner hundens efterladensskaber. Der er også beboere som kun lufter hunden foran opgangsdørene og ligeledes i opgangene. Dette er til stor gene for alle. - Rengøring og vinduespolering Den primære rengøring af trappeopgange, elevatortårne mm. udføres af Ejendomskontoret. Der er i perioder hvor Racoon stadig bistår. Dette ved ferieafløsning mv. - Elev - SMS system Der er med succes etableret en SMS ordning, hvor Ejendomskontoret kan udsende SMS ifm. f.eks. vandskader, tyveri mm. SMS systemet er blevet flittigt brugt og taget godt imod. En del mangler stadig, at tilmelde sig ordningen og kan få hjælp af Ejendomskontoret. - Vinduer i lejlighederne Der har været en stor udskiftning af vinduer i Ikke alle husker at konsultere Ejendomskontoret før udskiftning, hvilken i værste tilfælde kan medføre ekstra omkostninger, hvis udskiftningen ikke foretages efter gældende regler. Der er stadig en del vinduer, som ikke længere kan vedligeholdes og trænger til udskiftning. - Vaskeriet Vaskeriet trænger til at blive malet. Ejendomskontoret håber at kunne udføre dette i foråret Det nye sæbedoseringsanlæg og betalingssystem virker optimalt, og faktureringssystemet via DEAS ser nu ud til at fungere optimalt. Afsluttede opgaver - Asfaltering af Juelsmindevej Ny slidbane på Juelsmindevej er udført og Juelsmindevej fremstår nu som ny. - Lapning af huller på parkeringsareal. Hullerne på parkeringsarealet er udbedret. - Udluftning i elevatortårne Der er lavet automatisk udluftningsriste i de 3 elevatortårne. Dette for bedre afkøling og cirkulation i elevatortårnene. - Udskiftning af gulvafløb Alle gulvafløb ved kældernedgange er udskiftet til ny med højtvandslukkeventil.

5 - Faldstammer Der er udskiftet 7 faldstammer i kældergangen til midterlejlighederne. Dog mangler faldstammerne i selve krybekælderen. Der har været udskiftet 2 komplette faldstammer fra kælder til 2. Sal Der er udskiftet 2 komplette faldstammer i kælderrum. Herudover har der været en del småreperationer i lejlighederne med hensyn til vandlåse. - Koldtvandsledninger Koldtvandsledningerne udskiftes når behovet opstår og der har været 8 skader i Forsikringsskader Der har været en del forsikringsskader i Ikke alle er dækket af forsikringen og andre har forsikringen kun dækket noget af. Pt. har vi stadig et udestående med Alm. Brand, som Willis og bestyrelsen har fået overdraget. - Vindue ejendomskontoret 1. stk. utæt vindue er udskiftet på Ejendomskontoret. - Indkøb af maskiner / værktøj Det har været nødvendig at indkøbe en ny græsklipper, da den græsklipper vi havde forårsaget væsentlig rygsmerter. - Serviceeftersyn af elevatorer Service af elevatorerne er foretaget i december, og 2 af elevatorerne skal have nye bremser. Disse udskiftes i det nye år. - Serviceeftersyn vaskemaskiner / tørretumpler Service af vaskemaskinerne og tørretumpler er udført og vi står med en udskiftning af den sidste tørretumpler. - Serviceeftersyn / udskiftning af ventilatorer Der er foretaget serviceeftersyn af ventilatorer, og i samme forbindelse er 1. Stk. udskiftet ved nr. 305A lejl. 6. Der er 3 øvrige ventilatorer som står til udskiftning. - Oprydning af grønne områder samt indkøb af ny beplantning Oprydning af grønne områder er udført, der er købt ny beplantning til de steder, hvor cykelstativerne er lavet. Endivere er alle roserne blevet beskåret og der er udlagt flies i bedende. - Belysning på matriklen Der er blevet installeret LED lys i samtlige gavle og ved cykelstativerne. Der er ligeledes installeret LED lys på legepladsen og på grusparkeringsarealet. Årsagen til den meget belysning skyldes den omtalte Hashhandel

6 som har foregået på matriklen. Det ser ud til at have haft sin virkning, da hashhandlen nu ikke længere er på matriklen. - Renovering af varmecentral Varmecentralen har fået installeret nyt blødgøringsanlæg. Blødgøringsanlæg har mange anvendelsesmuligheder og forhindrer kalkbelægninger i installationer og tekniske anlæg. Blødgøringsanlæg kan anvendes til teknisk vand og varmt brugsvand for at få kalkfrit vand. Blødgøringsanlæg installeret juni Følere er udskiftet for udetemperatur for Blok B, 3. Sal. - Udvidelse af redskabsskur for salt og maskinpark. Redskabsskuret ved nr. 307, er blevet udvidet med få m2, således salt til blødgøringsanlægget, salt for saltning kunne blive opbevaret. Skuret inkl. det gamle skur forventes malet sommeren Affaldsøer Der er indkøbt og monteret skilte ved alle containere i affaldsørne og på affaldsgården. Dette for at forbedre sorteringen fra beboerne og ligeledes at containerne står samme sted, hver gang skrealdemanden har tømt dem. - Gavle på taget mod vest Der er monteret zinkkanter i gavlene mod vest på 3.sal. I kraftig blæsevejr har taget flere gange taget skade idet pladerne ikke har været monteret og fastspændt. Pladerne burde nu blive liggende i kraftig blæsevejr. - Vandskader på 3. sal Der har været 2 vandskader fra varmtvandsrørerne i blok B. Skader som har været meget omfattende, og har krævet et opbrækket guld i en af lejlighederne samt destruktiv adskillelse af facaden under svalegangen. Der skal i denne forbindelse holdes tæt øje med vandforsyningen fremadrettet. - Vandskader øvrige Der har været en del vandskader i Fortbo, som desværre også er gået ud over de underliggende beboere - Vaskeriet Vaskeriet har fået ny hoveddør og fået monteret automatisk dørlukkefunktion. - Udskiftning af ventilationsanlæg 1. Stk. udskiftet ved nr. 305A lejl. 6 - MC Parkeringsareal 2. Stk. MC parkeringspladser med flisebekægning er på baggrund af stigende MC er i Fortbo blevet etableret. Der er etableret 1. Stk. MC parkeringsplads ved nr. 301 med plads til 2 MC er og 1. Stk. Ved nr. 323A med plads til 4 MC er.

7 - Cykelparkering På sidste generalforsamling blev det besluttet, at cykler ikke længere måtte opholde sig på fortovende langs med bygningerne. Der er derfor etableret cykelparkering med flisebelægning og cykelstativer 7 forskellige steder i Fortbo med plads til i alt 110 cykler. - Knallert parkering Der er ved trappetårn nr. 323A etableret 5 stk. knallert parkering med flisebelægning. - Beboermøde Der blev den 21. oktober 2014 afholdt beboermøde for samtlige beboere i E/F Fortbo. Nyt ordensregel blev vedtaget og samtlige beboere er nu undelagt samme ordensreglement. - Værksted ved Ejendomskontoret Ejendomskontorets værksted er nu renoveret og døren flyttet fra cykelkælderen til overfor Ejendomskontoret. - Forureningssagen Forureningssagen er nu lagt om længe kortlagt og samtlige ejere har fået brev fra Rødovre Kommune. Ingen beboere har gjort indsigelser imod afgørelsen. - Automatisk tænd / sluk lys i cykelkældre. Alle cykelkældre har nu fået installeret automatisk lystænding. - Dørtelefoner 3. Sal / elevatortårn De 3 elevatortårne har fået installeret nye telefonanlæg og fået nye navneskilte lig med resten af beboerne i E/F Fortbo. - Vedligeholdelsesplan Varmemesteren har i 2014 udført en vedligeholdelsesplan til bestyrelsen. Vedligeholdelsesplanen er et værktøj, der som udgangspunkt skal informere og hjælpe bestyrelsen med at varetage opgaven med at sikre foreningens største aktiv - ejendommen og dens almene vedligeholdelse. Vedligeholdelsesplanen sikrer det nødvendige overblik over ejendommens vedligeholdelsestilstand, og præsenterer konkrete vedligeholdelsesarbejder, som er forudsætninger for, at ejendommen forekommer vel vedligeholdt og lever op til gældende lovgivning. Vedligeholdelsesplanen kan være med til at give et langsigtet økonomisk overblik over ejendommens kommende vedligeholdelsesarbejder og et budget kan laves over en årrække på f.eks. 10 år, således at foreningen får mulighed for økonomisk planlægning herefter. Vedligeholdelsesplanen er udsendt alle ejere i E/FFortbo.

8 Der har været mange andre småopgaver, men hovedopgaverne er listet ovenfor. God jul og godt nytår. Venlig hilsen Henrik Chr. Kirkestrup Vicevært / Varmemester Ejerlejlighedsforeningen Fortbo

Beretning 2014/2015 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo

Beretning 2014/2015 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Beretning 2014/2015 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Indledning: 12. marts 2015 Ejerforeningen Fortbo afholder i år sin 37. ordinære generalforsamling, idet foreningen blev stiftet d. 31. december 1978.

Læs mere

- Faldstammer Faldstammer udskiftes løbende efter behov pt. efter gennemgang af lejlighederne står 17 stk. faldstammer til udskiftning.

- Faldstammer Faldstammer udskiftes løbende efter behov pt. efter gennemgang af lejlighederne står 17 stk. faldstammer til udskiftning. E/F Fortbo Att.: Bestyrelsen Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Rødovrevej 301-323 2610 Rødovre Denmark Phone + 45 36 70 69 89 E-mail ejendomskontoret@fortbo.dk Web www.fortbo.dk Ref. no: CVR no: 28 20 70

Læs mere

- Asfaltering af Juelsmindevej. Lapning af huller og oprejsning af riste er udført. Ny slidbane bliver udlagt marts/april 2014.

- Asfaltering af Juelsmindevej. Lapning af huller og oprejsning af riste er udført. Ny slidbane bliver udlagt marts/april 2014. E/F Fortbo Att.: Bestyrelsen Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Rødovrevej 301-323 2610 Rødovre Denmark Phone + 45 36 70 69 89 E-mail varmemester@fortbo.dk Web www.fortbo.dk Ref. no: 2013-00x CVR no: 28 20

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018

Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Fælledgården Det skal du vide om renoveringen Januar 2018 Indhold Ventilationsanlæg i alle rum... 4 Nye elinstallationer i lejligheden... 5 Entrédørene skiftes på én dag... 5 Nøgleboks når håndværkeren

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm

Ordensregler. for. Ejerforeningen. Matr. Nr. 18 R. Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Januar 2010 5. udgave Side 1 af 6 Ordensregler for Ejerforeningen Affald: Affald skal være forsvarligt indpakket og anbringes i de dertil indrettede containere. Flasker

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004

HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 HUSORDEN A/B Høsterkøbgade 9-17 m.fl. Gældende pr. 1. April 2004 Forord En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden man bliver fælles om mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER

PETER JAHN & PARTNERE A/S - BYGNINGSRÅDGIVERE / ARKITEKTER / INGENIØRER OPDATERET VEDLIGEHOLDELSESPLAN - UDKAST AB Haabet 06.2567.40 Alle beløb er kr. 1.000 og i ultimo 2013 priser og ekskl. moms. Ejendommens løbende driftsudgifter og almindelige løbende vedligeholdelse er

Læs mere

Beretning 2015/2016 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo

Beretning 2015/2016 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Beretning 2015/2016 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Indledning: 8. marts 2016 Ejerforeningen Fortbo afholder i år sin 38. ordinære generalforsamling, idet foreningen blev stiftet d. 31. december 1978.

Læs mere

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13

Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden Ejerforeningen Odensegade 17 & Faksegade 13 Husorden revideret ordinær generalforsamling 2016 2 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål 3 2. Generelt 3 3. Husdyr 3 4. Affald 3 5. Barnevogne

Læs mere

Ejendomsinspektørens årsrapport er en rapport vedr. ejendomsinspektørens- og ejendomskontorets vigtigste tiltag i perioden siden sidste år.

Ejendomsinspektørens årsrapport er en rapport vedr. ejendomsinspektørens- og ejendomskontorets vigtigste tiltag i perioden siden sidste år. Kære medlemmer af Ejerlejlighedsforeningen Fortbo, Ejendomsinspektørens årsrapport er en rapport vedr. ejendomsinspektørens- og ejendomskontorets vigtigste tiltag i perioden siden sidste år. Rapporten

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen. Fortbo. Ordensreglement

Ejerlejlighedsforeningen. Fortbo. Ordensreglement Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Ordensreglement 1. Formål og gyldighed 1.1 Dette ordensreglement har til formål at sikre bevarelse af Ejerforeningen Fortbo s arealer og bygninger som et attraktivt, vel

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt.

Husorden. Henstilling af løst affald i affaldsøer, opgange, kældergange eller andre fælles områder er forbudt. for Affald De grå containere i affaldsøerne ved de enkelte boligblokke må kun bruges til køkkenaffald. Dette affald skal være i egnede plastposer, som er forsvarligt lukket. Dette for at undgå lugtgener

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm

Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Ordensregler for Ejerforeningen Matr. Nr. 18 R Sohngårdsholm Indhold Affald:... 2 Vaskeri:... 2 Ruder:... 2 Musik og støj:... 2 Husdyr:... 2 Altankasser:... 3 Svalegange:... 3 Vedligeholdelse:... 3 Arbejdsdage:...

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Kære beboere i Tranehaven

Kære beboere i Tranehaven Boligorganisationen Tranemosegård Kære beboere i Tranehaven Vi er nu næsten færdige med renoveringen af blok 4, nr. 2-8, der er dog stadig delvist stillads pga. materialehejsen, som benyttes til blok 5.

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Likviditetsbudget / Langtidsplan

Likviditetsbudget / Langtidsplan Side 1 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 Side 2 af 6 8-9-217 7:19 6-1-1-218 - 31-12-218 218 219 22 221 222 223 224 225 226 227 Saldo primo 7.358.59 9.657.211 9.626.211 4.727.711 6.536.211 8.419.711

Læs mere

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret

Information Om. Ejerforeningen Tagensvejcentret Side 1 af 6 Ordensregler Information Om Ejerforeningen Tagensvejcentret Maj 2013 Ejerforeningen Tagensvejcentret Velkommen til Tagensvej Centret! Som ny beboer i ejendommen, vil vi gerne byde dig velkommen,

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN

Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Ejerlejlighedsforeningen Philip Smidth, Smallegade 22 og 24, Hospitalsvej 1A og 1B. HUSORDEN Bestyrelsen har med denne udgave af husordenen ønsket at udvide og tilføje enkelte punkter til den tidligere

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. AFFALD DØRSKILTE ALTANER OG SVALEGANGE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER OG SVALEGANGE... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER; INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE...

Læs mere

Husorden Prangerhuset

Husorden Prangerhuset Husorden 1-3058 Prangerhuset Revideret på ordinært afdelingsmøde den 29. august 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er afhængige af hinanden og fælles om mange ting.

Læs mere

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem

Bispeparken. Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Bispeparken Det skal du vide om udskiftning af døre og låsesystem Indhold Hvad bliver nyt i din bolig? Side 4 Entrédøre skiftes på én dag Side 4 Nøgler og adgang til din bolig Side 4 Adgang til dit kælderrum

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I &III År 2013, tirsdag d. 23. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Nannasgården I og III i Nannasgade 27, kld.,

Læs mere

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser Studierum Husleje Forsikring Information Hvorfor renovere Utætte

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018

Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Husorden for AB Borup Rev Maj. 2018 Affald Husholdningsafffald skal anbringes i de små containere. Storskrald skal anbringes i storskraldsrummet i langgården. I weekender og udenfor viceværtens arbejdstid

Læs mere

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010

Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden for afdeling 19 Afdelingsbestyrelsen for afdeling 19 Udsendt april 2010 Husorden Denne husorden er gældende for alle beboere i Rødovre Boligselskabs afdeling 19 beliggende Brandholms Allé 15-29.

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.

GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Referat af generalforsamling 2015

Referat af generalforsamling 2015 Tidspunkt: 24.03.2015 Sted: Odinsvej 1A, 2. sal. Referat af generalforsamling 2015 Til Ejerkredsen Odinsvej 1, 1A & 1B 8230 Åbyhøj Tilstedeværende: 1A st. Maria 1A 1. sal Bodil & Keld 1A 2.sal Dieter &

Læs mere

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen

fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen fsb Stakhaven Stakhaven Det skal du vide om renoveringen Det skal du vide om renoveringen Indhold Nye vinduer og døre i boligen 4 Nye entrédøre 4 Nye belægninger på altanerne 5 Gavlisolering 5 Kælderdøre

Læs mere

Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på

Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på Forslag om lade-standere til el-biler Forslag om bedre parkeringsforhold for ladcykler Forslag om kameraovervågning Forslag om mere belysning på udendørs fællesområder Forslag om: Lade-standere til el-biler

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand.

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Rabat på tryghed? Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Bær dine reklamer i containeren så er du med til at sikre trygheden. Barnevognen står i vejen for trygheden En barnevogn

Læs mere

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47

Husorden. Kontaktpersoner: Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00. Telefon 36 16 23 47 Husorden Kontaktpersoner: Varmemester: Willy Larsen Kontor adresse: Valby Langgade 254 st. tv Træffetid: mandag 07.00-08.00 onsdag, fredag 11.00-12.00 Telefon 36 16 23 47 Udenfor normal kontortid kan der

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD FORURENING ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

Velkommen til E/F Grøndalsbo

Velkommen til E/F Grøndalsbo Grønd Velkommen til bo Velkommen til Grøndalsbo Bestyrelsen for ejerforeningen Grøndalsbo vil gerne byde velkommen til vores ejendom. Ejendommen er opført i 1938, og har gennemgået en stor renovering i

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN FOR E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrigt affald... 3 Bygningsarbejde... 3 Støj..... 3 Cykler, knallerter m.m... 4 Rækværk på

Læs mere

Beretning 2013/2014 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo

Beretning 2013/2014 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Beretning 2013/2014 Ejerlejlighedsforeningen Fortbo Indledning: 18. marts 2014 Ejerforeningen Fortbo afholder i år sin 36. ordinære generalforsamling, idet foreningen blev stiftet d. 31. december 1978.

Læs mere

gælder radio og tv. Husorden for Beboere og deres gæster må ikke udvise støjende adfærd i opgange og kældergange. givet af Ejerlejlighedsforeningens

gælder radio og tv. Husorden for Beboere og deres gæster må ikke udvise støjende adfærd i opgange og kældergange. givet af Ejerlejlighedsforeningens 1 December 2012 gælder radio og tv. Husorden for Ejerlejlighedsforeningen Dalum Centrum. Der henvises endvidere til foreningens vedtægter. Orden Enhver beboer må iagttage, hvad der hører til god husorden

Læs mere

Husorden. Egeparken 1

Husorden. Egeparken 1 Husorden Egeparken 1 Indholdsfortegnelse Husorden... 3 Ansvar... 3 Klageadgang... 3 Støj og musikudøvelse... 3 Rygning... 3 Fællesarealer... 4 Haver... 4 Trafik... 4 Affald... 4 Husdyr... 5 Vask... 5 Leg...

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 5. maj 2010 kl. 18.30 Til stede: Lina, Tom, Bo, Kristian, Thor og Jørgen. Afbud: Ida Marie Dagsorden 1. Informationer til bestyrelsen og indkomne mails 2. Status på

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM

HUSORDEN FOR E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM HUSORDEN E/F EGHOLM 1 Indholdsfortegnelse Generelt... 3 Affald... 3 Husholdningsaffald... 3 Storskrald... 3 Øvrige... 3 Bygningsarbejde... 3 Cykler, knallerter m.m... 3 Rækkeværket på altaner og svalegange...

Læs mere

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved 2018 1 Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 43%

Læs mere

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve

BEBOERINFORMATION. Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve BEBOERINFORMATION Udskiftning af vand- og afløbsinstallationer samt renovering af badeværelsesgulve D. 5. Januar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrund hvorfor skal rørene skiftes?... 3 Tidsplan - Hvornår

Læs mere

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009

Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Gyldenrisparken - blok 13 og 14 Informationsmøde om renoveringen 24. juni 2009 Dagsorden Nu skal vi høre om, hvad der sker i Gyldenrisparken! 1. Plan af hele området 2. Byggepladsplan 3. Hvad indeholder

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgården

Ejerforeningen Drejøgården Ejerforeningen Drejøgården Velkommen Marts 2016 http://drejoegaarden.dk Drejøgade 26-28 2100 København Ø Velkommen til Ejerforeningen Drejøgården Ved køb af en ejerlejlighed i Drejøgården er du samtidig

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 HUSORDEN OG ORDENSREGLER AFFALD: Der er opstillet affaldscontainere langs Strandparken og Hendrik Pontoppidansgade til henholdsvis køkkenaffald, aviser/papir og

Læs mere

A/B Udbygård. Husorden

A/B Udbygård. Husorden A/B Udbygård Husorden 2016 Indhold Forord... 1 Affald... 2 Altaner... 2 Beboerlokalet... 3 Cykler, ladcykler, barnevogne mv.... 3 Forhaverne og gården... 3 Husdyr... 3 Kældre og loft, samt trappeopgange...

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FORSIKRING ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Husorden 1-6070 Tranehavegård

Husorden 1-6070 Tranehavegård Husorden 1-6070 Tranehavegård Revideret den 19. september 2013 En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor be bo erne er mere eller mindre afhængige af hinanden - og fælles om mange ting.

Læs mere

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30

Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Referat beboermøde 2015 Beboerrepræsentation Lyngby Søpark Onsdag den 18. marts 2015, kl. 18.30 Tilstede: til beboermødet var der repræsenteret 12 stemmeberettigede lejemål Referent: Charlotte Siig Niclasen

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B.

Meddelelser fra administrationen v / Esbern Ott og varmemesteren v / Mehmet B. Det Sociale Boligselskab Brøndbyparken afd. 3. Brøndbyøster d. 10.03.2015. Referat af: Referat nr. 6.1 BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 03.03.15 kl. 18.30 21.45 Marts DIRIGENT: MAIBRITT GÛNTHER AD. 1 Fremmødte

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

Husorden for Bispeparken afd. 1-22

Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Husorden for Bispeparken afd. 1-22 Generelt Bispeparken er et godt sted at bo, og det skal det fortsat være. Derfor har vi vedtaget denne husorden. Den fortæller, hvordan vi som beboere i Bispeparken omgås

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN AHORNLUNDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN AHORNLUNDEN Ejd. nr. 42135 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN AHORNLUNDEN Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 26 01 02 Fax 45 26 01 23 www.datea.dk Kontor i Aarhus og Næstved DATEA AS - et selskab i DADES-koncernen

Læs mere

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N

HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Ejd. 639 HUSORDEN F O R A N D E L S B O L I G F O R E N I N G E N M Ø N T E N Vedtaget på beboermøde og ordinær generalforsamling, begge afholdt den 30. januar 2017 Affald HUSHOLDNINGSAFFALD: Husholdningsaffald

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 021 - Gormsvej Godkendt på afdelingsmøde den 21.08.2012 ETAGEBOLIGER Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Beplantninger... 2 Musik og

Læs mere

Ejerforeningen Langelinie 17-27

Ejerforeningen Langelinie 17-27 Ejerforeningen Langelinie 17-27 Foreningen Foreningen omfatter 18 lejligheder. I nr. 17, findes, i stuen lejl. 1-4 i opgangen og på 1. sal lejl. 1-5 på svalegangen og lejl. 6-9 i opgangen. Derudover nr.

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. oktober 2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 8. oktober 2015 Tilstede Malene Hansen, Julie Bonde, Rasmus Lindgren, Morten Grubbe, Annie Lehim Laursen/referent Dagsorden Bygninger Vaskehallen kan tages i brug, så snart

Læs mere

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D

Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Andelsboligforeningen Gammel Kongevej 162 A-D Godkendt referat. Dato: Bestyrelsesmøde d. 16.09.2015 Deltagere ved mødet: Ejnar, Frank, Jørn, Pia Afbud: Helle, Tomas. Ej Fremmødt: Dagsordenspunkt Beslutning

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Besluttet af bestyrelsen Den 16. oktober 2013 1 Hovedområde 4 Beboerservice 7% Hovedområde 3 Affaldshåndtering 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 7% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 32% Hovedområde

Læs mere

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE

E/F SLOTSENGEN S HISTORIE E/F SLOTSENGEN S HISTORIE I april 2010 satte DanBolig et projekt byggeri til salg på Slotsherrensvej 203. Det havde været til salg for ca. 10 år siden med blev opgivet på grund af forurening. Men nu skulle

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved

Dommerparken 1-31. Servicekoncept. Besluttet af bestyrelsen 2013. Rød skrift Pligtige arbejder, der ikke kan ændres ved Dommerparken 1-31 Servicekoncept Besluttet af bestyrelsen 2013 1 Hovedområde 1. Renog vedligeholdelse inde 11% Hovedområde 5 Administrativt arbejde 30% Hovedområde 2 Renog vedligeholdelse ude 29% Hovedområde

Læs mere

Ejerforeningen Hybenparken.

Ejerforeningen Hybenparken. Ejerforeningen Hybenparken. Er en ejerforening der består af 36 lejligheder og 16 garager. Til at varetage den daglige drift vælger ejerforeningens generalforsamling en bestyrelse bestående af fem medlemmer.

Læs mere

Velkommen i vores afdeling

Velkommen i vores afdeling «Bruger_Initial» Velkommen i vores afdeling Som ny beboer kan der være mange praktiske ting, som det kan være svært at finde svar på - især i starten. Vi håber denne lille folder vil være med til at gøre

Læs mere