Ejendomsdagene INDLÆGSHOLDERE. Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejendomsdagene INDLÆGSHOLDERE. Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media"

Transkript

1 Ejendomsdagene Torsdag den 3. september kl Fredag den 4. september kl INDLÆGSHOLDERE Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig for udgivelsen af Estate Magasin og udviklingen af godt 25 årlige konferencer. Hun er en af de mest erfarne moderatorer på det danske marked, når det gælder byggeri og ejendomme, og har faciliteret godt 200 konferencer og holdt en række indlæg om udviklingen i ejendomsmarkedet. Kamilla Sevel er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Hun har i 23 år fulgt ejendomsmarkedet i Danmark, og skrevet analyser, rapporter, bøger og artikler om markedsudviklingen i flere forskellige medier. Carsten Koch, Bestyrelsesformand i By & Havn og Arealudviklingsselskabet Fredericia C P/S, medlem af bestyrelsen i Dades A/S, næstformand i Femern A/S Carsten Koch har sjælden bred erfaring fra både topposter i erhvervslivet og det politiske liv. I dag sidder han på en række centrale poster med relation til ejendomsbranchen. Oprindelig er han uddannet cand. polit. og har været Cheføkonom og senere direktør i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. Herfra blev han hentet ind i den daværende socialdemokratiske regering først som skatteminister og senere som sundhedsminister. I 2000 blev han i stedet direktør i Danske Invest og ansvarlig for placeringen af indskydernes 80 milliarder kr. fulgt af en udnævnelse som formand for Anders Fogh Rasmussens skattekommission. I fulgte en direktørpost i Lønmodtagernes Dyrtidsfond og siden har Carsten Koch kombineret bestyrelsesposter med en række politiske tillidsposter senest som formand for Beskæftigelsesrådet samt Koch-udvalget, der har udredt beskæftigelsesindsatsen. Christian Hilligsøe Heinig, Cheføkonom, Realkredit Danmark Cheføkonom fra Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig, er en de mest citerede cheføkonomer i Danmark. Christian Hilligsøe Heinig har været i Realkredit Danmark siden 2010, hvor han blev hentet fra Sydbank, hvor han i perioden var ansat i Sydbanks analyseafdeling, senest som chefanalytiker. Fra var han analytiker i Danske Bank. Christian Hilligsøe Heinig er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet.

2 Dr. Marcus Cieleback, Head of Research, PATRIZIA Immobilien AG Dr. Marcus Cieleback er manden bag de meget omfattende analyser som fondsforvalterselskabet Patrizia blandt andet lægger til grund for sine investeringer i ejendomme over det meste af Europa. Han følger udviklingen i økonomien nøje, og analyserer udviklingen i såvel erhvervs- som boligmarkedet. Marcus Cieleback kom til Patrizia i 2008 fra Eurohypo AG, hvor han også var Head of Research. Carsten Gørtz Petersen, Partner og direktør (MRICS), Sadolin & Albæk A/S Carsten Gørtz Petersen er direktør og partner i et af Danmarks mest betydningsfulde selvstændige mæglerfirmaer, Sadolin & Albæk, og har siden 2005 været leder af virksomhedens mægler- og rådgivningsaktiviteter i Jylland med udgangspunkt fra kontoret i Aarhus. Carsten Gørtz Petersen kommer oprindeligt fra Aarhus og er uddannet inden for den finansielle sektor. Han har gennem 13 år arbejdet i Tyskland primært med ejendomsfinansiering i Skandinavien og har oparbejdet en bred erfaring på det skandinaviske ejendomsmarked. Nicholas Thurø, Managing Partner HD(F), MDE, MRICS, RED Property Advisers P/S Nicholas Thurø er Managing Partner i RED Property Advisers, der formidler, udlejer og rådgiver om kommercielle ejendomme, og som er blandt de førende transaktionsmæglere i København og Danmark. Nicholas Thurø bistår danske og internationale klienter med rådgivning i forbindelse med køb, salg og leje af fast ejendom. Foruden rådgivning er han beskæftiget indenfor investering og vurdering af fast ejendom. Nicholas Thurø har en HD i finansiering og er uddannet fra CBS i Jakob Axel Nielsen, Direktør, CALUM A/S Jakob Axel Nielsen har siden 2012 været direktør i det aalborgensiske udviklingsselskab Calum, der de seneste år har købt flere grunde i Københavnsområdet. Jakob Axel Nielsen er tidligere transport- og energi samt sundhedsminister og er for nylig blevet bestyrelsesformand i foreningen \"Staten i hele Danmark\", der vil have flere statslige arbejdspladser fordelt over Danmark. Jakob Axel Nielsen er advokat og medlem af bestyrelsen i blandt andet advokatfirmaet Plougmann & Vingtoft, Safe Green Logistics og Gatehouse.

3 Bjørn Sibbern, adm. direktør, NASDAQ OMX Copenhagen A/S Bjørn Sibbern er som adm. direktør ansvarlig for drift og udvikling af Københavns Fondsbørs. Han har en executive MBA, er cand.merc.jur. og HD i Finansiering. Før han kom til Nasdaq i 2008 var han direktør i E*TRADE Bank med ansvar for den daglige drift i Danmark og Norge, og før da vice President Issuer Services for OMX Nordic med ansvar for noteringer og selskaber på OMX København. Peter Frische, Ejendomsinvesteringschef, Industriens Pension Industriens Pension meldte for to år siden ud, at de ville investere 5 milliarder kr. i danske ejendomme. Det er de godt på vej til og en del af pengene er allerede investeret enten direkte i ejendomme eller i en række OPPprojekter. Peter Frische står i spidsen for pensionskassens ejendomsinvesteringer. Han har beskæftiget sig med investeringsmarkedet for ejendomme siden 1993 og kom senest til Industriens Pension fra en stilling som markedsdirektør i Norrporten, hvor han havde ansvaret for den danske organisation. Han har også været tidligere partner i erhvervsmæglerfirmaet Sadolin & Albæk. Peter Frische er M.Sc. Econ og RICS og startede karrieren som økonomisk konsulent i Finanssektorens Arbejdsgiverforening inden han blev prokurist i Unibank og herfra kom ind i ejendomsbranchen. Erik Urskov, Catella Corporate Finance Erik Urskov arbejder med strukturering af investeringsporteføljer i Catella Corporate Finance. Han har en solid baggrund i finansieringsbranchen som Executive Vice President i Nykredit gennem næsten 20 år, hvor han blandt andet var ansvarlig for Nykredits markedsstrategi. Inden han kom til Catella var han i to år CEO for ejendomsselskabet Kalvebod Ejendomme III, som bestod af 13 prime ejendomme i centrum af København, som Nykredit var nødt til at overtage. Her drev han via aktiv asset management selskabet frem til salg til PFA og Thylander Gruppen. Catella Corporate Finance er et finansielt rådgivningshus med fokus på ejendom. Kenn Hansen, Superligadommer og kommunikationskonsulent Kenn Hansen er Danmarks højest rangerede internationale fodbolddommer, hvilket igen i 2014 resulterede i en kåring som Danmarks bedste dommer. Ud over at lede kampe i Superligaen og i Europas største fodboldturneringer er han cand.mag. i retorik fra Københavns Universitet og selvstændig kommunikationskonsulent. Han har undervist og rådgivet topledere gennem de sidste 10 år i personlig gennemslagskraft.

4 Jesper Nygård, Adm. direktør, Realdania Jesper Nygaard overtog ansvaret for Realdania i Han har siden gennemført en transformation af den magtfulde forening, som han kendte indefra som bestyrelsesmedlem i mere end 10 år. Jesper Nygaard kom fra den almene sektor, hvor han i 17 år har været adm. direktør for KAB. Han er kandidat i offentlig forvaltning fra RUC og har en lang række tillidsposter i bygge- og ejendomsbranchen herunder bestyrelsesmedlem i DAC (Dansk Arkitektur Center), bestyrelsesmedlem i The C40 Cities Climate Leadership Group, bestyrelsesformand i Realdania By, Realdania Byg og bestyrelsesmedlem i BRF og i Fonden for Socialt Ansvar. Endelig er han medlem af Danske Banks rådgivende repræsentantskab. Jesper Nygaard blev før sin tiltrædelse i Realdania kendt som ophavsmanden bag debatoplægget Det sociale enzym, der handler om vores fælles ansvar for samfundets udvikling herunder bolig- og byudviklingen. Troels Lund Poulsen, Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) blev ny erhvervs- og vækstminister den 28. juni. Han er tidligere undervisnings-, skatteog miljøminister og politisk ordfører for Venstre og har allerede lanceret en række nye visioner for at skabe vækst i hele Danmark. Troels Lund Poulsen har godt kendskab til bygge- og ejendomsbranchens rammevilkår som tidligere pressemedarbejder i daværende Ørestadsselskabet og Sjælsø Gruppen. Olle Zetterberg, VD, Stockholm Business Region Olle Zetterberg er manden bag Stockholms succesfulde erhvervs- og vækststrategi som \"hovedstad i Skandinavien\". Han er advokat og har stået i spidsen for Stockholm Business Region siden 2007, men han har arbejdet for Stockholm kommune siden 1981 blandt andet som CEO for Stockholms parkeringsselskab, Stockholm Parking ligesom han har været kulturdirektør, plandirektør og ejendomsdirektør. Dorte Bech Vizard, Director, Invest in Denmark Det gav genlyd over hele landet, da Apple for nylig placerede et nyt datacenter ved Viborg. Invest in Denmark spillede en stor rolle i tiltrækningen af Apple med Dorte Bech Vizard i spidsen. Hun har erfaring fra såvel Deloitte som manager og har siden været rådgiver på den danske ambassade i New Delhi, kontorchef i Ministeriet for børn, ligestilling, integration og sociale forhold. Dorte Bech Vizard er jurist fra Aarhus Universitet.

5 Ingvar Sejr Hansen, Kontorchef, Center for Byudvikling, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune Ingvar Sejr Hansen er kontorchef i Center for byudvikling i Københavns Kommune og en af nøglefigurerne bag byens udvikling i de kommende år. Center for Byudvikling er det sted i Københavns Kommune, hvor rammerne bliver fastlagt for en balanceret fysisk udvikling af København og byens aktiver. Ingvar Sejr Hansen er dermed bl.a. ansvarlig for kommuneplan, kommuneplantillæg, de nye byområder herunder Ørestad, Sydhavnen, Carlsberg og Nordhavn, boligpolitik og plandelen af erhvervspolitikken herunder for detailhandlen i København. Henrik Reedtz, Partner, EY Henrik Reedtz er en af de mest erfarne ejendomspartnere i den danske revisionsbranche. Han har været partner i EY siden I forbindelse med fusionen med det daværende KPMG blev Henrik Reedtz dansk chef for den nye fusionerede danske ejendomsgruppe. Ejendomsdivisionen i EY i Danmark er en del af den nordiske afdeling med i alt 350 medarbejdere beskæftiget med rådgivning af ejendomsselskaber og investorer i ejendom. Kristian Krogh, Senior Director, Niam Denmark A/S Kristian Krogh er direktør for NIAM i Danmark. NIAM er en af Nordens førende forvaltere af primært opportunistiske ejendomsfonde. Siden etableringen i Danmark i 2011 har NIAM investeret ca. 3,5 milliarder i boligejendomme og ca. 2,0 mia i erhvervsejendomme. Kristian Krogh har omfattende erfaring fra forskellige dele af ejendomsbranchen fra tidligere jobs hos bla. Aberdeen, Skanska, NCC og Colliers. Kristian Krogh er uddannet HD(F), HD(U) og Statsaut. Ejendomsmægler. Stephan Sørensen, Direktør, Rema Ejendom Danmark A/S Norske Reitan Ejendomsudvikling er en af de udenlandske investorer, der vil udvikle stort i Danmark i de kommende år. Med købet af kvm. i Aarhus vil selskabet udvikle boliger og handel i et område, der ellers mest er kendt for slidte almene boliger. Udviklingen af Reitans grundområde kommer til at understøtte helhedsplanen og ændre Gellerup til en attraktiv og international bydel centralt i Aarhus, som Stephan Sørensen som direktør i Reitan skal stå i spidsen for.

6 Partnere:

Ejendomsdagene INDLÆGSHOLDERE. Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media

Ejendomsdagene INDLÆGSHOLDERE. Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media Ejendomsdagene Torsdag den 3. september kl. 12.00 - Fredag den 4. september kl. 13.00 INDLÆGSHOLDERE Kamilla Sevel, chefredaktør, Estate Media Kamilla Sevel er chefredaktør i Estate Media og ansvarlig

Læs mere

Ejendomsdagene PRIVAT: EJENDOMSDAGENE. Executive konference for ejendomsbranchen i Danmark

Ejendomsdagene PRIVAT: EJENDOMSDAGENE. Executive konference for ejendomsbranchen i Danmark Ejendomsdagene Executive konference for ejendomsbranchen i Danmark Konferencen holdes over 2 dage med overnatning og festmiddag, prisoverrækkelse og gode netværksmuligheder. Er du Platin-medlem af Estate

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2017

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2017 Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2017 - udviklingsområder og nye projektmuligheder Baggrund Københavns vækst fortsætter. Nye boligområder skyder op mange steder i byen, og nye bydelscentre vokser

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg Nye forretningsmuligheder og markedsudvikling

Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg Nye forretningsmuligheder og markedsudvikling Erhvervs- og boligmarkedet i Aalborg 2017 Nye forretningsmuligheder og markedsudvikling Baggrund Aalborg er inde i en meget positiv udvikling, hvor væksten har bidt sig fast og nye udviklingsområder kommer

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Tirsdag den 1. december kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Erik Jespersen, Direktør, Teknik og miljø, Aarhus Kommune Erik Jespersen er uddannet landinspektør fra Aalborg

Læs mere

Lars Kjær, Bech-Bruun

Lars Kjær, Bech-Bruun Lars Kjær, Bech-Bruun Henrik Klinge and Peter Luke, Alectia, Peter Christophersen and Bo Knudsen, both KPC Martin Nielsen, Femern Belt Development, John Bødker, Core Property Management, Sebastian Christmas

Læs mere

Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra

Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra Tøbrud i ejendomsmarkedet Hvor skal pengene komme fra MagniPartners Hvem er vi Vi er et uafhængigt finansielt rådgivningshus etableret for 2½ år siden Vi yder ekspertrådgivning om ejendomsmarkedet og om

Læs mere

Nordhavn og Sydhavnen

Nordhavn og Sydhavnen Nordhavn og Sydhavnen Tirsdag den 23. februar kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Ingvar Sejr Hansen, Kontorchef, Center for Byudvikling, Økonomiforvaltningen, Københavns Kommune Ingvar Sejr Hansen er kontorchef

Læs mere

- markedsudvikling, nye muligheder og optimal strukturering

- markedsudvikling, nye muligheder og optimal strukturering estate VIDEN Finansiering af ejendomme - markedsudvikling, nye muligheder og optimal strukturering OVERTEGNET Der er desværre ikke flere ledige pladser. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så

Læs mere

Retail 2016 INDLÆGSHOLDERE. Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP. Ole Hammershøj, Senior Director, ejendomsmægler & valuar, MDE, CBRE A/S

Retail 2016 INDLÆGSHOLDERE. Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP. Ole Hammershøj, Senior Director, ejendomsmægler & valuar, MDE, CBRE A/S Retail 2016 Tirsdag den 26. januar kl. 09.00-16.00 INDLÆGSHOLDERE Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP Per Nyborg er adm. dir. og partner i Institut for Center- Planlægning (ICP A/S), som er et privat

Læs mere

Ejendomsdagene. Deltagerliste. Byggeriets Billedbank. Torsdag den 3. september kl. 12.00 - Fredag den 4. september kl. 13.00

Ejendomsdagene. Deltagerliste. Byggeriets Billedbank. Torsdag den 3. september kl. 12.00 - Fredag den 4. september kl. 13.00 Ejendomsdagene Torsdag den 3. september kl. 12.00 - Fredag den 4. september kl. 13.00 Deltagerliste Lars Engel Rasmus Meyhoff Pia Sørensen Per Skovrup Louise Munchaus Adsbøl Ulrik Olsen Kolbjørn Jensen

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr.: 27 49 26 49 Sankt Annæ Plads 3 1250 København K T: 33 33 93 33 F: 33 33 96 66 E: danmarks@skibskredit.dk www.skibskredit.dk Anders

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz

Læs mere

INDHOLD SIDE. Kode til trådløst netværk: tivolihotel #dbårsdag

INDHOLD SIDE. Kode til trådløst netværk: tivolihotel #dbårsdag DANSK BYGGERIS årsdag 2016 Torsdag den 28. april Tivoli Congress Center, København Dansk Byggeris årsdag sponsoreres af Byggeriets forsikringsservice 1 INDHOLD SIDE 3 Program 4 Temamøder 4 Temamøde 1:

Læs mere

estate VIDEN Ejendomsdagene 2018 Ejendomsdagene 2018 UDSOLGT Jagten på afkast - en ny tid

estate VIDEN Ejendomsdagene 2018 Ejendomsdagene 2018 UDSOLGT Jagten på afkast - en ny tid Ejendomsdagene 2018 Jagten på afkast - en ny tid Ejendomsdagene 2018 UDSOLGT Der er desværre ikke flere ledige pladser på Ejendomsdagene. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv venligst

Læs mere

KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP)

KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP) PROGR AM Retten i Svendborg er opført af et OPP-konsortium bestående af CASA, DEAS, PensionDanmark, PKA og Sampension. KONFERENCE OM OFFENTLIGTPRIVAT PARTNERSKAB (OPP) FEBRUAR 2019 VELKOMMEN BORUPS HØJSKOLE

Læs mere

Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer

Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer Byplanlægning og fremtidens erhvervskvarterer Ingvar Sejr Hansen //Kontorchef //Økonomiforvaltningen Københavns Kommune Indhold 1. Erhvervsudvikling i København 2. Udvikling af byens erhvervsområder 3.

Læs mere

ESTATE KONFERENCE. Investering i Københavns forstæder. - Letbanen og Loop City - vækst og udvikling

ESTATE KONFERENCE. Investering i Københavns forstæder. - Letbanen og Loop City - vækst og udvikling Investering i Københavns forstæder - Letbanen og Loop City - vækst og udvikling Indhold På denne konference går vi tæt på status på Letbanen og den meget spændende udvikling, der er i byområderne langs

Læs mere

Baggrund 29. maj 2015 SEG

Baggrund 29. maj 2015 SEG Til redaktionerne: Dansk Arbejdsgiverforenings administrerende direktør siden 1996, Jørn Neergaard Larsen, har i dag meddelt bestyrelsen, at han ønsker at fratræde sin stilling. Bestyrelsen har taget beslutningen

Læs mere

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008

Dansk Aktionærforening. 5. november 2008 Dansk Aktionærforening 5. november 2008 Uendeligt stort udvalg af transport- og logistikløsninger DSV tilbyder global transport og logistik. DSV har 25.200 ansatte på verdensplan og egne kontorer i mere

Læs mere

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg

Generalforsamling Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Generalforsamling 2018 Præsentationer fra bestyrelsesmedlemmer og suppleanter på valg Balder Johansen Daglig leder i byggefirmaet LOGIK & CO.: Bæredygtig entreprenør, kulturel iværksætter og samfundsdebattør.

Læs mere

ESTATE KONFERENCE. Ejendomsdagene Tak for denne gang! Du kan tilmelde dig 2017 her. Risiko og rejsegilde

ESTATE KONFERENCE. Ejendomsdagene Tak for denne gang! Du kan tilmelde dig 2017 her. Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene 2016 Risiko og rejsegilde Tak for denne gang! Du kan tilmelde dig 2017 her Den 1. og 2. september kan Estate Media blænde op for Ejendomsdagene 2016 - en executive konference for ejendomsbranchen

Læs mere

Konference om investering og udvikling af hoteller

Konference om investering og udvikling af hoteller HotCop 2016 Konference om investering og udvikling af hoteller Indhold På denne konference går vi tæt på hotelmarkedet og på de trends og tendenser, der kommer til at præge efterspørgslen på hoteller i

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Kapitalforeningen Nordea Invest Onsdag den 11. april 2018, kl. 11.30 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Valg af

Læs mere

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 2. april 2013 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-13 Indkaldelse

Læs mere

Ejendomsdagene. Deltagerliste. Byggeriets Billedbank. Torsdag den 3. september kl Fredag den 4. september kl

Ejendomsdagene. Deltagerliste. Byggeriets Billedbank. Torsdag den 3. september kl Fredag den 4. september kl Ejendomsdagene Torsdag den 3. september kl. 12.00 - Fredag den 4. september kl. 13.00 Deltagerliste Jacob Smergel-Krog Luise Knokgaard Lars Engel Rasmus Meyhoff Pia Sørensen Per Skovrup Louise Munchaus

Læs mere

estate VIDEN Intelligente ejendomme - muligheder, udvikling og værditilvækst

estate VIDEN Intelligente ejendomme - muligheder, udvikling og værditilvækst estate VIDEN Intelligente ejendomme - muligheder, udvikling og værditilvækst Indhold På denne konference går vi tæt på intelligente ejendomme og ser på, hvor langt teknologi og udvikling er i dag, og hvilken

Læs mere

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Der er i efteråret 2011 gennemført årlig bestyrelsesevaluering i henhold til retningslinjer udstukket af Bestyrelsessekretariatet. 29. juni 2012 Nuuk,

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg Nybolig Erhverv Aalborg - vi skaber resultater

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Herved indkaldes til ordinær generalforsamling mandag den 29. april 2019, kl. 08.30, i BI Erhvervsejendomme A/S Generalforsamlingerne finder sted på BI Management A/S kontor Sundkrogsgade 7, 2100 København

Læs mere

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers &

Læs mere

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers &

Læs mere

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde

Ejendomsdagene EJENDOMSDAGENE. - Risiko og rejsegilde Ejendomsdagene - Risiko og rejsegilde Er du Platin-medlem af Estate More Club deltager du gratis på Ejendomsdagene 2016 - Læs mere om alle fordelene ved Estate More Club her - Risiko og rejsegilde Executive

Læs mere

estate VIDEN Ejendomsdagene 2017 Ejendomsdagene 2017 UDSOLGT - kan festen fortsætte?

estate VIDEN Ejendomsdagene 2017 Ejendomsdagene 2017 UDSOLGT - kan festen fortsætte? Ejendomsdagene 2017 - kan festen fortsætte? Ejendomsdagene 2017 UDSOLGT Der er desværre ikke flere ledige pladser på Ejendomsdagene. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv venligst til

Læs mere

Bestyrelsens konstituering

Bestyrelsens konstituering Bestyrelsens konstituering På den ekstraordinære generalforsamling i selskabet i dag fandt der nyvalg sted til selskabets bestyrelse i forlængelse af en større ændring i selskabets ejerkeds. Der blev valgt

Læs mere

Investeringer og udvikling i Horsens. Klaus Holmstoel, Colliers International Danmark A/S

Investeringer og udvikling i Horsens. Klaus Holmstoel, Colliers International Danmark A/S Investeringer og udvikling i Horsens Klaus Holmstoel, Colliers International Danmark A/S Den økonomiske udvikling 2 Den økonomiske udvikling Økonomi i lavt gear Lav økonomisk vækst i 2012 Forventninger

Læs mere

- turbulent marked, fællesskab og nye segmenter

- turbulent marked, fællesskab og nye segmenter Boligdagene 2019 - turbulent marked, fællesskab og nye segmenter Boligdagene 2019 Boligdagene er en årlig begivenhed for den professionelle ejendomsbranche i Danmark med fokus på alle aspekter af køb,

Læs mere

JUBILÆUMSKONFERENCE KEYNOTES: FINANSTILSYNETS FORMAND, DAVID LANDO FINANSTILSYNETS DIREKTØR, JESPER BERG ERFARINGER FRA:

JUBILÆUMSKONFERENCE KEYNOTES: FINANSTILSYNETS FORMAND, DAVID LANDO FINANSTILSYNETS DIREKTØR, JESPER BERG ERFARINGER FRA: 3. OKTOBER 2019 KEYNOTES: FINANSTILSYNETS FORMAND, DAVID LANDO FINANSTILSYNETS DIREKTØR, JESPER BERG ERFARINGER FRA: NYKREDIT SPAREKASSEN KRONJYLLAND FOLKESPAREKASSEN MERKUR ANDELSKASSE SYDBANK MIDDELFART

Læs mere

som eksporterhverv Investeringsforvaltning udfordringer og muligheder Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V)

som eksporterhverv Investeringsforvaltning udfordringer og muligheder Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V) Investeringsforvaltning som eksporterhverv udfordringer og muligheder Konference 31. oktober 2013 klokken 10.00 16.00 på Christiansborg Arrangeres i samarbejde med Kim Andersen, MF (V) Investeringsforvaltning

Læs mere

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit

16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit 16.15 16.30 Registrering og efterfølgende ordstyrer ved vort arrangement hos Nykredit Vi er gæster hos v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København City Nykredit, Otto Mønsteds Plads 9, 4.sal, 1780

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 11. april 2018, kl. 10.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret 29. februar 2012 Indhold Kære aktionær Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse

Læs mere

Oplysninger om de særlige rådgivere

Oplysninger om de særlige rådgivere April 2019 Oplysninger om de særlige rådgivere De konkrete lønninger, der oplyses i det følgende, er anført som den enkelte særlige rådgivers faste årsløn ekskl. pensionsbidrag. I de tilfælde, hvor der

Læs mere

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015

Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden DWF Temamøde om innovation og forskning 7. September 2015 Innovationsfonden Introduktion Innovationsfonden investerer i entreprenører, forskere og virksomheder for at opdyrke og omsætte

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Portefølje Onsdag den 11. april 2018, kl. 13.00 i Nordeas lokaler Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København

Læs mere

estate VIDEN Udvikling af dagligvarebutikker - ejendomme og optimering

estate VIDEN Udvikling af dagligvarebutikker - ejendomme og optimering Udvikling af dagligvarebutikker - ejendomme og optimering Baggrund Supermarkeder er attraktive ejendomme at udvikle og investere i. Det har ført til, at mange investorer de seneste år har opkøbt dagligvarebutikker

Læs mere

Oplysninger om de særlige rådgivere

Oplysninger om de særlige rådgivere Juni 2018 Oplysninger om de særlige rådgivere De konkrete lønninger, der oplyses i det følgende, er anført som den enkelte særlige rådgivers faste årsløn ekskl. pensionsbidrag. I de tilfælde, hvor der

Læs mere

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen:

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: Investeringsforeningen Absalon Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: CARSTEN WITH THYGESEN Adm. direktør Næstformand for bestyrelsen for: Realdania Arkitektskolen

Læs mere

Fondsfinansiering i Dansk Landbrug

Fondsfinansiering i Dansk Landbrug Fondsfinansiering i Dansk Landbrug Henrik Mordhorst Dansk Farm Management A/S hos: Økonomidag den 4. marts 2014 1 Dansk Farmland K/S Navn: Dansk Farmland K/S Stiftet: Juli 2013. Eneinvestor: AP Pension

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og

Læs mere

Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring

Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring Økonomidirektøren: Fra forundring til forandring Invitation til konference om CFO ens nye rolle Tirsdag den 17. marts 2009, kl. 9.00 14.00 Charlottehaven, København Biografier Mikael Frederiksen, CFO,

Læs mere

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CEO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet Mandag den 25. april kl. 08.30-13.30 INDLÆGSHOLDERE Jacob Bjerregaard, Borgmester, Fredericia Kommune Jacob Bjerregaard har siden januar 2014 været Borgmester

Læs mere

estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030

estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030 estate VIDEN Udvikling af senior- og plejeboliger - byggeri til fremtidens beboere mod 2030 OVERTEGNET Der er desværre ikke flere ledige pladser. Hvis du ønsker at blive skrevet på venteliste, så skriv

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Lyngbys rolle i den regionale erhvervsudvikling. Investering og udvikling i Vidensbyen Indlæg ved Peter Winther, Sadolin & Albæk

Lyngbys rolle i den regionale erhvervsudvikling. Investering og udvikling i Vidensbyen Indlæg ved Peter Winther, Sadolin & Albæk Lyngbys rolle i den regionale erhvervsudvikling Investering og udvikling i Vidensbyen Indlæg ved Peter Winther, Sadolin & Albæk Konference Lyngby-Taarbæk Vidensby 8. oktober 2015 2 Agenda Agenda Sadolin

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsinstitutforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Onsdag den 13. april 2016 kl. 14.30 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. Velkommen til Generalforsamling 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3) Fremlæggelse af årsrapporter til godkendelse, forslag til anvendelse af årets

Læs mere

Oplysninger om de særlige rådgivere

Oplysninger om de særlige rådgivere Oktober 2017 Oplysninger om de særlige rådgivere De konkrete lønninger, der oplyses i det følgende, er anført som den enkelte særlige rådgivers faste årsløn ekskl. pensionsbidrag. I de tilfælde, hvor der

Læs mere

invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark

invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark invitation MOMENTUM Hvad skal der til for at skabe fremtidens jobcenter? Den 20. maj 2014 i Lindø Industripark MOMENTUM en eksklusiv event for arbejdsmarkeds- og jobcenterchefer Deltag på Momentum en eksklusiv

Læs mere

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI 12.30 Sandwich og vand 13.00 Velkomst Kristian Koktvedgaard, DI Jan Peter Larsen, FSR Danske Revisorer 13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer:

Læs mere

SEMINAR. Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering

SEMINAR. Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering SEMINAR Forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering 18. november 2019 Hvorfor holder Finanstilsynet konference? Vi har behov for en intensiv fælles indsats fra offentlige og private aktører, hvis vi

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. februar 2010 Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om Vækstfonden

Forslag. Lov om ændring af lov om Vækstfonden Forslag til Lov om ændring af lov om Vækstfonden (Ansvarlig lånekapital til små og mellemstore virksomheder mv.) 1 I lov om Vækstfonden, jf. lovbekendtgørelse nr. 549 af 1. juli 2002, som ændret senest

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 6. februar Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 6. februar Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 6. februar 2014 Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

- udvikling, drift og investeringer i hoteller i Danmark

- udvikling, drift og investeringer i hoteller i Danmark HotCop 2017 - udvikling, drift og investeringer i hoteller i Danmark Indhold På konferencen går vi tæt på status på hotelmarkedet og ser på investering og drift af hoteller. Vi ser også nærmere på en række

Læs mere

Fremtidsprognoser for det danske ejendomsmarked er krisen slut?

Fremtidsprognoser for det danske ejendomsmarked er krisen slut? Fremtidsprognoser for det danske ejendomsmarked er krisen slut? Værdiansættelsesseminar den 7. november 2013 v/ Peter Winther, Sadolin & Albæk Indhold 1. Sadolin & Albæk 2. Ejendomsmarkedet i de seneste

Læs mere

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, indkalder herved til ordinær generalforsamling til afholdelse FREDAG DEN 21. MARTS 2014,

Læs mere

Byudvikling som transformationsværktøj cases fra København. Administrerende Direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn

Byudvikling som transformationsværktøj cases fra København. Administrerende Direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn Byudvikling som transformationsværktøj cases fra København Administrerende Direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn Region Det nye projekt (part 1) De gamle temaer, København (1995): Projekt København

Læs mere

FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30.

FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30. FOTOGLIMT FRA DAGEN EXPORTDIALOG DANSK-TYSK EKSPORTKONFERENCE MANDAG DEN 30. MAJ 2016 DEUTSCH-DÄNISCHE EXPORTKONFERENZ MONTAG, 30. MAI 2016 EXPORTDIALOG UDENRIGSMINISTERIET Eksportrådet er den

Læs mere

Dommerpanel Vi offentliggør løbende dommerpanelet, der består af profilerede ledere fra det offentlige og private erhvervsliv.

Dommerpanel  Vi offentliggør løbende dommerpanelet, der består af profilerede ledere fra det offentlige og private erhvervsliv. Dommerpanel Vi offentliggør løbende dommerpanelet, der består af profilerede ledere fra det offentlige og private erhvervsliv. De offentliggjorte dommere er: Jens Moberg, professionelt bestyrelsesmedlem

Læs mere

Program for dagen 2015.05.07. 13.00-13.10 Velkomst v/ Borgmester i Frederikssund John Schmidt Andersen

Program for dagen 2015.05.07. 13.00-13.10 Velkomst v/ Borgmester i Frederikssund John Schmidt Andersen Program for dagen 13.00-13.10 Velkomst v/ Borgmester i Frederikssund John Schmidt Andersen 13.10-13.20 Direktør i REG LAB Bjarne Jensen sætter scenen og præsenterer den industrielle stjerne 13.20-14.30

Læs mere

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 CV Brian Petersen Født: 24-11-67 Konsul Beyers Allé 26, 2.th., 4300 Holbæk 2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 2002-2004 Konsulentarbejde

Læs mere

Small Cap aktier. Hvorfor er der ikke flere SMVnoteringer

Small Cap aktier. Hvorfor er der ikke flere SMVnoteringer Dansk Aktionærforening, Aktieklub Lokalforening København City Lokalafdeling af Dansk Aktionærforening i samarbejde med øvrige lokalafdelinger i Københavnsområdet Small Cap aktier. Hvorfor er der ikke

Læs mere

estate VIDEN Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling

estate VIDEN Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling Ungdoms- og studieboliger - byggeri og udvikling Baggrund Der er massiv mangel på ungdomsboliger i de store byer. Alene i København anslår Dansk Byggeri, at der i 2017 mangler 9.500 studieboliger, mens

Læs mere

Gode eksempler fra årsrapporterne. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018

Gode eksempler fra årsrapporterne. Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC. PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 Gode eksempler fra årsrapporterne Henrik Steffensen Partner og regnskabsekspert, PwC PwC C25+ Regnskabspriserne 2018 Undersøgelse af værdien af årsrapporten Undersøgelse omfatter professionelle regnskabsbrugeres

Læs mere

Renovering og investering i ejendomme

Renovering og investering i ejendomme estate VIDEN Renovering og investering i ejendomme - udvikling og grøn værdioptimering Indhold På denne konference bliver der sat fokus på, hvilke muligheder man kan og bør gribe for at få det optimale

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i en investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet

Læs mere

Dragør Havn. Byudvikling på havnearealer

Dragør Havn. Byudvikling på havnearealer Byudvikling på havnearealer 26. maj 2015 2 Indhold 1. Sadolin & Albæk kort fortalt 2. Projekterfaring 3. Områdets kvaliteter 4. Potentiale 5. Havneprojekter 6. Anbefalinger 3 Sadolin & Albæk - kort fortalt

Læs mere

Oplysninger om de særlige rådgivere

Oplysninger om de særlige rådgivere August 2019 Oplysninger om de særlige rådgivere De konkrete lønninger, der oplyses i det følgende, er anført som den enkelte særlige rådgivers faste årsløn ekskl. pensionsbidrag. I de tilfælde, hvor der

Læs mere

* * * NY FØDEKÆDE & NYE VILKÅR ØGET KONKURRENCE NYE FORRETNINGSMODELLER & INVESTERINGSPRODUKTER

* * * NY FØDEKÆDE & NYE VILKÅR ØGET KONKURRENCE NYE FORRETNINGSMODELLER & INVESTERINGSPRODUKTER KONFERENCE NY FØDEKÆDE & NYE VILKÅR ØGET KONKURRENCE NYE FORRETNINGSMODELLER & INVESTERINGSPRODUKTER TALERE FRA: FINANSTILSYNET FINANS DANMARK BANKINVEST BLACKROCK BECH-BRUUN FORBRUGERRÅDET TÆNK UAFHÆNGIGT

Læs mere

Oplysninger om de særlige rådgivere

Oplysninger om de særlige rådgivere Maj 2018 Oplysninger om de særlige rådgivere De konkrete lønninger, der oplyses i det følgende, er anført som den enkelte særlige rådgivers faste årsløn ekskl. pensionsbidrag. I de tilfælde, hvor der herudover

Læs mere

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed -der skal mere til at skabe vækst SDU i Kolding har fokus på entreprenørskab, ledelse og udvikling af små og mellemstore virksomheder og vi er klar til at samarbejde

Læs mere

Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten

Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten Salg af ejendomme gennem Ejendomsposten Historie Ejendomsposten ApS blev grundlagt i slutningen af 2004 af 2 partnere Peter Steen Madsen og Allan Koch som stadig i dag driver og leder selskabet. Begge

Læs mere

GLOBALISERINGEN ER TRUET HVAD GØR VI?

GLOBALISERINGEN ER TRUET HVAD GØR VI? PROGRAM GLOBALISERINGEN ER TRUET HVAD GØR VI? NOVEMBER 2018 VELKOMMEN De seneste måneders begivenheder har bekræftet, at det var en god idé, at Axcelfuture i januar i år besluttede at se nærmere på begrebet

Læs mere

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig

Dagsorden. for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Dagsorden for den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Bolig Onsdag den 13. april 2016 kl. 10.00 Heerings Gaard Overgaden neden Vandet 11 1414 København K 1. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest 50 af verdens stærkeste aktier samlet i ét bevis

Læs mere

JUBILÆUMSKONFERENCE ERFARINGER FRA:

JUBILÆUMSKONFERENCE ERFARINGER FRA: 3. OKTOBER 2019 KEYNOTES: EUROPEAN BANKING AUTHORITY DIRECTOR ISABELLE VAILLANT FINANSTILSYNETS DIREKTØR, JESPER BERG FINANSTILSYNETS FORMAND, DAVID LANDO NATIONALBANKDIREKTØR LARS ROHDE ERFARINGER FRA:

Læs mere

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016 BESTYRELSENS SELVEVALUERING September 2016 Selvangivelse af bestyrelsens viden og erfaring 2 Pensionsprodukter, gennemsnitsrente/markedsrente - PEF, PLJ, JOV, FFR Pensionsprodukter, forsikringsrisici -

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen BJØRN HØI JENSEN Formand Fødselsdato: 6. oktober 1961 Valgt til bestyrelsen: 2009 Uafhængig iflg. corporate governance anbefalingerne Direktør i Zeno ApS 1985: Cand.polit., Københavns Universitet 2011:

Læs mere

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit 16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit Modtagelse ved en repræsentant for DAF København City og/eller Nykredit. Kære Storkøbenhavnske medlemmer. I ankommer samtidig med, at København

Læs mere

Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro

Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro Ledelse af aftenens program v./ Niels-Jørgen Schelde, Formand for DAF København Bro Økonomiske tendenser for 2007-2008 og Generalforsamling i København Broer tirsdag 20.3. 2007 Kl. 17.00 Byggeriets Hus

Læs mere

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige.

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige. PRESSEMEDDELELSE DLA Group Kornmarken 1 DK-8464 Galten Tlf. 7921 2121 www.dlagroup.eu Galten, den 9. januar 2012 Etablering af en bredere Koncernledelse i DLA Group DLA Group blev oprindeligt etableret

Læs mere

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen

Investeringsforeningen StockRate Invest. Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening. Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest Ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet i én investeringsforening Investeringsforeningen Investeringsforeningen StockRate Invest ca. 50 globale kvalitetsaktier samlet

Læs mere

EJENDOMSFORENINGEN DANMARKS MARKEDSSTATISTIK TOMGANG

EJENDOMSFORENINGEN DANMARKS MARKEDSSTATISTIK TOMGANG EJENDOMSFORENINGEN DANMARKS MARKEDSSTATISTIK TOMGANG FOR DET PROFESSIONELLE INVESTERINGSEJENDOMSMARKED I DANMARK WEBRAPPORT på knap 10 procent I denne første udgivelse af Ejendomsforeningen Danmarks markedsstatistik

Læs mere