Reventlow Lille Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Reventlow Lille Skole"

Transkript

1 Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Skolens ABC: A Anstændig påklædning: Det er besluttet af forældre, lærere og ledelse at undertøj ikke skal vises, ligesom bare maver ikke er tilladt. Vi foretrækker at du ikke har hovedbeklædning på indendørs. Afgangsprøver: Reventlow Lille Skole afholder afgangsprøver i maj/juni måned. Der afholdes prøver for både 8., 9. og 10. klasse. Målet med skolens undervisning er udover at forberede til Folkeskolens afgangsprøver, at forberede eleverne på et selvstændigt liv i et frit og folkestyret Danmark. Alkohol: Er forbudt på Reventlow Lille Skole undtagen ved sociale arrangementer. Her kan voksne over 18 år drikke alkohol. B Betaling: Betalinger til skolen sker enten på skolens kontor eller i Nordea Bank på reg kontonr

2 Bestyrelse: Reventlow Lille Skoles bestyrelse er Formand: Paul Svensson Telefonnr Næstformand: Medlem: Henrik Eckermann Medlem: Charlotte Johansen Medlem: Danny Kaas Medlem: Dan Åsen Hansen Suppleant: Kim Nielsen Boden: 6 og 7 klasse har en sund bod, hvor alle elever kan købe sunde ting. Se opslag i spisesalen. Buddy: Den første uge man er elev på RLS, har man en buddy. En buddy skal hjælpe med at finde rundt og sørge for man ikke er alene. Buskort: Elever på Reventlow Lille Skole kan få et skole-bus-kort. Det koster kr. 250,- pr. mdr. Hvis man har 2 børn koster det kr. 380,- pr. mdr. 3 børn eller flere koster kr. 420,- pr. mdr. Bøger: Alle udleverede bøger skrives på udleveringslisten, som underskrives af forældre og elever og returneres til skolens kontor. Ødelagte bøger erstattes med kr. 200,- uanset str. C Computer: Hvis en elev vælger at medbringe sin egen bærbar computer, skal der være et antivirusprogram der virker og er fuldt opdateret samt firewall skal være slået til. Computeren skal være dækket af hjemmets forsikring, da skolen ingen forsikring har til dette formål.

3 Cykeldiplom: Gives, når eleven har gennemført en cykelbane med færdselstavler. D E Eftersidninger: Bruges hvis en elev er udeblevet fra undervisningen eller gentagne gange har undladt at lave hjemmearbejde. Energidrikke: Er ikke tilladt i skoletiden. Evaluering: Evaluering af skolens undervisning: I skoleåret 2010/2011 er skolen Grønne Dage og Grønne Overnatninger blevet evalueret. Evalueringen er sket gennem spørgeskemaer til skolens lærere og enkelte elever, som blev udtrukket ved lodtrækning. Resultatet er sammenfattet af skolens daglige leder. Resultatet af evalueringen var at disse dage skal bibeholdes i det kommende skoleår, da evalueringen viser, at eleverne har stort fagligt udbytte af disse timer. Det viste sig også under evalueringen, at skolens lærere fik stort fagligt input af dette tiltag. De sociale forbindelser på tværs af grupperne styrkes også gennem disse ture, hvor eleverne ofte er sammen andre end klassekammeraterne. Skolens Grønne Dage og Grønne Overnatninger evalueres igen i skoleåret 2012/2013. I næste skoleår skal undervisningen i indskolingen evalueres med et spørgeskema til elever, lærere og forældre. Evaluering af undervisningen i 2012/2013: Evalueringen viste at alle var tilfredse med indskolens undervisning dog havde en enkelt et ønske om flere undervisningstimer til eleverne i indskolingen. De adspurgte var udtrukket ved lodtrækning.

4 Elevråd: Skolen har et elevråd bestående af elever fra klassetrin Elevrådslærer er Kikki Sandau. F Facebook: RLS bruger facebook til lektieopslag. Hver klasse har en lektiegruppe som forældre og elever (der er gamle nok) kan være medlemmer. Det forventes man læser i grupperne en gang om dagen. Husk at gruppernes regler skal overholdes. Fagplaner: Skolens lærere følger Undervisningsministeriets fagplaner Fælles Mål. Skolens lærere laver hvert år ved skoleårets start en plan for undervisningen i hvert enkelt fag. Disse fagplaner kaldes årsplaner og findes alle i en mappe på kontoret. Kopier af disse udleveres ved forespørgsel på kontoret. Fripladsansøgning: Der kan søges om hel eller delvis friplads. Det betyder nedsættelse af skolepengene. Der søges på et stykke papir, som kaldes fripladsansøgning. Der kan søges indtil 31. december. Der søges med dokumentation af indkomst. Selvom der ydes maksimal friplads vil skolepengene være min. Kr. 250,- pr. elev. Friplads gælder først fra 1. september derfor betales altid fuld pris i august måned. Forældremøde: Afholdes én gang om året. På mødet deltager klasselærer, dansk/matematiklærer, skoleleder og bestyrelsesrepræsentant. FSA: Folkeskolens afgangsprøve

5 FS10: Folkeskolens udvidede afgangsprøve for 10. klasser. Reventlow Lille Skole har dog ikke fysik på 10. klasses niveau. Frugtordning: Alle elever får hver dag tilbudt et ½ stykke frugt og en ½ grovbolle i 9 frikvarteret. Frugt og bolle spises lige inden frikvarteret. Færdselslærer: Mette Green Førstehjælpslærer: Mette Green G Grøn dag: Er en undervisningsdag uden for skolen. Det kan være på stranden, i skoven, et virksomhedsbesøg, museumsbesøg eller et andet sted der er mødepligt. Der er grøn dag en gang om måneden. Ingen slik på grønne dage/ture, men ok med saft i dunken. Grøn Overnatning: Én overnatning med klasselærer kan være i telt, shelter eller lignende. Der undervises, laves bålmad o.l. Man medbringer selv sovepose, tøj, liggeunderlag, service, krus og bestik der er mødepligt. Ingen slik på grønne dage/ture, men ok med saft i dunken Gårdvagter: Der er én gårdvagt i alle frikvarterer

6 H Husgerning: Husgerning gives, når der er plads i skemaet. Husgerning indeholder også bålmad, da dette bruges til Grønne Overnatninger. I Indmeldelsesgebyr: Et gebyr på kr. 700,- pr. elev-indmeldelse, som ikke betales tilbage. Indmeldelse: En ny elev indmeldes på den indmeldelsesseddel, der findes på hjemmesiden under Download. J Jumper: Jumper er skolens specialundervisning. Specialundervisning gives til én til fire elever af gangen. For at få specialundervisning skal man have store faglige elever adfærdsmæssige problemer og PPR skal inddrages med test osv. K Karakterer: Der gives karakterer fra og med 3. kl. Fra kl. gives der fra Udmærket til mindre tilfredsstillende kl. gives der karakter fra 12 skalaen. -03, 00, 02, 4, 7, 10, 12 (Der udleveres nærmere forklaring på karaktererne på kontoret) Karaktergennemsnit for 9. kl.s afgangseksamen 2011: c.dk/databanken/reportingservicespublish/reportviewer.aspx?%2fssrs%2fkgs- KarakterGns&rs%3aCommand=Render&InstNr= Karaktererne gives op til 3 gange årligt. Til efterårsferien, vinterferien og sommerferien.

7 Kalender: Viser alle skoleaktiviteter i skoleåret. Findes under Download. Klassekvotient: Max. 18 elever pr. gruppe. Kontoret: Har åbent for telefonisk henvendelser hver skoledag kl (Lukket onsdag) L Leder: Mette Green mobilnummer Legetøj: Reventlow Lille Skole har legetøj, som kan benyttes i frikvartererne. Legetøj includeret diverse spillemaskiner medbringes i skole på eget ansvar. Lektier: Forventes lavet lærerne kan kontaktes ved tvivlspørgsmål frem til klokken 20:00 Lommeregner: Fra 5. klasse skal eleverne bruge en lommeregner. Skolens matematiklærere anbefaler en Texas. Bed Kirsten Henriksen om nøjagtige detaljer. Lærerne: Kirsten Henriksen, Pia Blyitgen, Kikki Sandau, Morten Jensen, Hanne Rasmussen, Benny Green og Maibritt Rasmussen.

8 M Madordning: Reventlow Lille Skole har en madordning, hvor der hver dag tilbydes et måltid sund mad til eleverne. Dette koster ikke ekstra, men er gratis og er ikke en del af skolepengene. Maden laves af vores dygtige madmor. Madmor: Maibritt Rasmussen tlf Mobiltelefoner: Afleveres til lærer i klassen. Afleveres telefonen ikke og findes den senere af lærer, lægges den på kontoret, hvor den skal afhentes af forældre. Gentages dette får eleven en advarsel. Ældste gruppe dog undtaget. Mødepligt: Der er mødepligt til undervisningen, når man er elev på Reventlow Lille Skole. Der skal gives skriftlig besked fra forældre/værger ved fravær. Søger man fri for undervisningen for én dag er det hos klasselærer. Søger man fri for flere dage er det hos skoleleder. Mobning: Det er forbudt at mobbe på Reventlow Lille Skole. Det er før sket at elever er smidt ud pga. mobning! N O Oprydning: Alle elever skal rydde op efter sig selv.

9 P Pedel: Benny Green tlf Penalhus tjek: Der tjekkes penalhuse jævnligt. Et penalhus skal som minimum indeholde 3 spidsede blyanter, to kuglepenne, farveblyanter, en lineal, en saks, blyantspidser og et viskelæder. Efter 3. klasse skal penalhuset også indeholde en vinkelmåler og en passer. Prisliste: Prisliste kan hentes på Download. Påklædning: Husk fornuftig påklædning efter vejret. PPR: Pædagogisk psykologisk rådgivning er et kommunalt kontor, som står for testning af faglige- og adfærdsproblemer. PPR stiller skolepsykologer og læsekonsulenter til rådighed, hvis eleverne indstilles til dette. Q R Rygning: Er ikke tilladt på Reventlow Lille Skoles matrikel. Det er forbudt ved lov i Friskoleloven. Der er INGEN, der må ryge på skolen. En elev har IKKE tilladelse til at forlade skolen for at ryge.

10 S SFO priser: 15 timer (kun eftermiddag) kr. 425,-, fuldtid kr. 575,-. Prisliste kan hentes under Download. Sutsko: Reventlow Lille Skole har sutsko-ordning på våde og kolde dage. Slik og søde sager: Er ikke tilladt i skoletiden. Sodavand og energidrikke: Er ikke tilladt i skoletiden. Spisning: Alle elever SKAL spise mad hver dag. Madordningen er et tilbud kan man ikke lide maden SKAL forældrene sørge for madpakke. Eleverne spiser i fælles madsal sammen med kammeraterne og klasselærer. Sundhedsplejerske: Kommer på skolen hvert år og tilser eleverne hvert andet år. Forældre kan bede om samtaler med sundhedsplejersken. Skolens sundhedsplejerske kan kontaktes gennem Lolland kommune. Skolepenge: Det koster 700,- kr. pr. mdr. at gå på Reventlow Lille Skole. Søskenderabat: 2. barn koster 250,- kr. ekstra (i alt kr. 950,-) 3. barn er gratis flere børn gratis.

11 Skole/hjem samtaler: Afholdes 2 gange om året. På mødet deltager klasselærer, dansk/matematiklærer, forældre og elev. Der indkaldes til skole/hjemsamtaler af klasselærer. T Tandlæge: Forældre skal selv sørge for at aftale tider og transport frem og tilbage til tandlæge. Prøv at få en tid udenfor skoletid. Tilsyn: Skolens tilsyn varetages af den forældrevalgte Tina Munk er bosiddende på Lolland og lærer på Maribo skole, Østofte afdeling. Tina er valgt på generalforsamling i 2012 for en 4 årige periode. Tilsynserklæringen kan læses på denne hjemmeside. Timetal: Vi følger UVMs vejledende timetal dog har vi lidt mere biologi, geografi og natur og teknik, fordi vi har de Grønne dage og Grønne Overnatninger. Historie er også en stor del af vores Grønne dage og overnatninger, derfor har vi ikke helt så mange historietimer på selve skemaet. U Udmeldelse: Sker skriftligt til skolens kontor. Der meldes ud med en hel måneds varsel, dvs. hvis man udmelder d. 14. december betaler man skolepenge indtil og med 31. januar. Ugebrev: Klasselærer sender en til forældrene hver uge. Forældrene forventes at læse det fremsendte.

12 V Venteliste: Der er venteliste til klasserne, hvis der er mere end 18 elever tilmeldt klassen. W X Y Z Æ Ø Ødelæggelser betales af den, der ødelægger. Å Årsberetning: Årsberetningen laves af Skolebestyrelsesformand og skoleleder.

Reventlow lille Skoles ABC

Reventlow lille Skoles ABC A Anstændig påklædning: Det er besluttet af forældre, lærere og ledelse at undertøj ikke skal vises, ligesom bare maver ikke er tilladt. Vi foretrækker at du ikke har hovedbeklædning på indendørs. Afgangsprøver:

Læs mere

Reventlow Lille Skole

Reventlow Lille Skole Reventlow Lille Skole - så kan du lære det! Skolens ABC: S A Afgangsprøver: Reventlow Lille Skole afholder afgangsprøver i maj/juni måned. Der afholdes prøver for både 8., 9. og 10. klasse. Målet med skolens

Læs mere

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC A Nilen ABC Afgangsprøve I 9. klasse er der 2 skriftlige terminsprøver, 1 mundtlig i hver af fagene dansk, matematik, engelsk og tysk, Folkeskolens Skriftlige Afgangsprøve i maj, samt Folkeskolens Afgangsprøve

Læs mere

Folkeskolerne i Lolland Kommune

Folkeskolerne i Lolland Kommune Lolland Kommune Skolesektoren Jernbanegade 7 4930 Maribo Telefon: 54676767 lolland@lolland.dk www.lolland.dk Folkeskolerne i Lolland Kommune - en pjece specielt henvendt til forældre til børn med et andet

Læs mere

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole

Informationshæfte for. Indskolingen Ørslevkloster Skole Informationshæfte for Indskolingen Ørslevkloster Skole 2014 2015 11. udgave s. 1 En skole i forandring Ørslevkloster skole er en skole i forandring. I vil opleve en skole, som er anderledes, end da I selv

Læs mere

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse.

Mobiltelefon medbringes på eget ansvar. Må være tændt i frikvartererne når man går i klasse. Info abc Biblioteket har en samling på ca. 3.000 bind, bestående af både fag- og skønlitteratur. Eleverne har mulighed for at låne bøger i bibliotekstimerne. Lånetid er en måned. Brug af egen elektronik

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

GÅ GLAD I SKOLE - GÅ GLAD HJEM

GÅ GLAD I SKOLE - GÅ GLAD HJEM Velkommen til Sproghuset, Søndre Skole og MF10 side 2 Undervisningen side 3 Brobygning og Praktik side 4 UU-vejleder og mentor side 4 Ungdomsskolen side 4 Gensidige forventninger side 6 Samarbejde mellem

Læs mere

Principper på Vorgod-Barde Skole

Principper på Vorgod-Barde Skole VORGOD-BARDE SKOLE Principper på Vorgod-Barde Skole OLE 1. UNDERVISNINGENS ORGANISERING Vorgod-Barde Skole har 7 klassetrin fra 0. til 6. klasse. På årgange med over 28 elever tilstræbes tolærer-ordning

Læs mere

Af og pålæsning af børn Af og pålæsning af børn skal foregå fra parkeringspladsen ved hallen. Parkeringspladsen ved skolen er forbeholdt personalet.

Af og pålæsning af børn Af og pålæsning af børn skal foregå fra parkeringspladsen ved hallen. Parkeringspladsen ved skolen er forbeholdt personalet. Adfærd Kontakt Trivsel Skolen prioriterer trivselsarbejdet højt. Hovedindsatsen sker i klasserne, rækker det ikke har skolen 2 AKT vejledere, der har det som én af deres arbejdsopgaver at supplere klasseindsatsen.

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

Praktiske oplysninger for skole

Praktiske oplysninger for skole Praktiske oplysninger for skole Denne folder indeholder de praktiske oplysninger, som vedrører vores skole. Skulle der være spørgsmål, som ikke besvares heri og det er der helt sikkert - er I velkomne

Læs mere

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Toftevangskolen

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Toftevangskolen Velkommen Basisundervisning i Rudersdal Kommune Toftevangskolen Visitering Hvis dit barn har et andet modersmål end dansk, skal tosprogskonsulenten vurdere, hvilken form for støtte i dansk som andetsprog

Læs mere

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse

Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen årgang/børnehaveklasse Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen - 0. årgang/børnehaveklasse Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være svært at huske

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Trørødskolen

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Trørødskolen Velkommen Basisundervisning i Rudersdal Kommune Trørødskolen Visitering Hvis dit barn har et andet modersmål end dansk, skal tosprogskonsulenten vurdere, hvilken form for støtte i dansk som andetsprog

Læs mere

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Velkommen Basisundervisning i Rudersdal Kommune Visitering Hvis dit barn har et andet modersmål end dansk, skal tosprogskonsulenten vurdere, hvilken form for støtte i dansk som andetsprog dit barn har

Læs mere

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Følgende elementer indgår i skolens evalueringspraksis, idet der til stadighed arbejdes på at udvikle evalueringsmetoder på skolen, der ikke bare bliver evaluering

Læs mere

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune

Velkommen. Basisundervisning i Rudersdal Kommune Velkommen Basisundervisning i Rudersdal Kommune Visitering Hvis dit barn har et andet modersmål end dansk, skal tosprogskonsulenten vurdere, hvilken form for støtte i dansk som andetsprog dit barn har

Læs mere

Bestyrelsen juni 2015: Skoleleder:

Bestyrelsen juni 2015: Skoleleder: "Den lille hjælper" Bestyrelsen juni 2015: Susanne Damsgaard lind (formand) Huggersgårdvej l, Bonnet Tlf. 97888058 Margrethe Winther Nørgårdvej 20, Vandborg Tlf. 97836364 Lise-Lotte van den Berge Guldhammer

Læs mere

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder.

Eleverne møder i god tid, så de selv kan få overtøj af, madpakke, taske på plads og få sagt farvel, inden morgensang begynder. august 2012 ABC FOR INDSKOLINGEN ADRESSEÆNDRING AFLEVERING ANSVAR BESTYRELSE BLOMSTENS DAG BIRKEN BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Kom indenfor. Folder til forældre

Kom indenfor. Folder til forældre Kom indenfor Folder til forældre AGERSTED FRISKOLE FORORD Denne folder er tiltænkt Agersted Friskoles forældre. Her kan du finde information om skolen, og du kan læse om forventninger, pligter og ansvar,

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Elevhåndbog Udarbejdet

Elevhåndbog Udarbejdet Elevhåndbog Udarbejdet 01-05-2018 Indholdsfortegnelse Velkommen til Odense Privatskole... 2 Kommunikation... 2 Eleverne har altid følgende i deres taske... 2 Når eleverne er syge... 3 Når eleven skal til

Læs mere

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Holbæk By Skole Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Indhold Om skolen... 2 Bestemmelser og regler for elever... 3 Skolebestyrelsen... 3 Forældreråd... 3 Børneråd... 3 Trivsel/adfærdsregler... 3

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads pr. 1/1-2019

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

10. klasse i Ishøj. -lille abc. Ret og pligt. Vi har lavet den så du kan bruge den alfabetisk som et leksikon. Alkohol og stoffer. Arbejde i fritiden

10. klasse i Ishøj. -lille abc. Ret og pligt. Vi har lavet den så du kan bruge den alfabetisk som et leksikon. Alkohol og stoffer. Arbejde i fritiden 10. klasse i Ishøj -lille abc Ret og pligt Du har ret til at gå i skole Du har ret til undervisning Du har ret til at blive hørt Du har ret til at føle dig tryg Du har ret til at blive dygtigere Du har

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed.

Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed. Nørrelandsskolen Skolebestyrelsens principper Vedtaget, juni 2009 Indledning: Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed. Et princip er en grundtanke, der rummer et

Læs mere

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa

Informationer om. Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa Informationer om Gjerrild-Bønnerup Friskole Knud Albæks Vej 4, Gjerrild 8500 Grenaa 86 38 44 22 www.gbfriskole.skoleintra.dk kontoret@gbfriskole.dk Historie Skolen startede i 1991. Vi er en forældrestyret

Læs mere

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i

Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i Afdelingens struktur Rosendalskolen er en folkeskole med 800 elever. Skolen har i de sidste år fusioneret med Hvornum og Nordre skole, og er derfor i gang med en gennemgribende udvikling og ombygning.

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Det er svært at finde den rigtige 10. klasse

Det er svært at finde den rigtige 10. klasse Det er svært at finde den rigtige 10. klasse 1 2 Du har sikkert set en masse brochurer, der fortæller om, hvor sjovt det skal være at gå i 10. klasse. På nogle skoler kan du dyrke sport, på andre kan du

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på

Office Pakken kan fås gennem skolen gratis ved at kontakte Mark på Intra eller på Forandring: At gå i skole på mellemtrinnet er en forandring i forhold til den dagligdag og de rutiner, du og dit barn har kendt til i indskolingen. En sådan ændring kan gøre dit barn usikkert i en periode.

Læs mere

SKOLEFRITIDSORDNING - SFO: Når I vælger Abildgårdskolen til jeres barn vælger I samtidig:

SKOLEFRITIDSORDNING - SFO: Når I vælger Abildgårdskolen til jeres barn vælger I samtidig: På Abildgårdskolen Når I vælger Abildgårdskolen til jeres barn vælger I samtidig: En skole med ca. 500 elever med baggrund i mange forskellige kulturer En skole der vægter det faglige højt En skole med

Læs mere

GÆLDENDE REGLER OG PRAKSIS for den selvejende institution. Den lille Skole i København

GÆLDENDE REGLER OG PRAKSIS for den selvejende institution. Den lille Skole i København GÆLDENDE REGLER OG PRAKSIS for den selvejende institution Den lille Skole i København Udover skolens vedtægter, som er godkendt af Undervisningsministeriet, gælder en række regler, som er vedtaget (og

Læs mere

Trivselspolitik for Vejlebro

Trivselspolitik for Vejlebro Indholdsfortegnelse: 1. Formål 2. Ordensregler 3. Handleplan mod mobning 4. Elever der forstyrrer undervisningen 5. Mulighed for særlige tiltag 1. Formål Trivselspolitik for Vejlebro Med trivselspolitikken

Læs mere

Indhentelse af personoplysninger.

Indhentelse af personoplysninger. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Indhentelse af personoplysninger. Almindelige informationer

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2016/17 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Velkommen til BillundSkolen

Velkommen til BillundSkolen Velkommen til BillundSkolen - Praktiske oplysninger Kære forældre I dette hæfte har vi forsøgt at samle så mange praktiske oplysninger som muligt omkring førskolen. En del af disse oplysninger vil også

Læs mere

Velkommen til Hurup Skole

Velkommen til Hurup Skole Velkommen til Hurup Skole EN GOD SKOLESTART 01-11-2018 Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid.

Læs mere

VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN

VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN VELKOMMEN TIL UDSKOLINGEN Sønderkærskolen, Kettegård Alle 2, 2650 Hvidovre Tlf.: 3675 3035 - Fax: 3675 1294 - E-mail: soenderkaer@hvidovre.dk Sønderkærskolen Det fine ved at lære noget er, at ingen kan

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Overtøj, regntøj evt. gummistøvler, da vi er ude hver dag.

For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Overtøj, regntøj evt. gummistøvler, da vi er ude hver dag. Kære elev At gå i skole, betyder at man skal være klar. For at være klar, er det derfor vigtigt at følgende er medbragt i skolen: Penalhus med: Blyanter, farver, viskelæder, passer, blyantspidser, vinkelmåler,

Læs mere

Samværsregler. 2. Forventninger. 3. Forlade skolen. 6. Alkohol

Samværsregler. 2. Forventninger. 3. Forlade skolen. 6. Alkohol Samværsregler Dette regelsæt (version 5) har til formål at synliggøre de samværsregler og forventninger, der er gældende for hverdagslivet på skolen. 1. Overordnet regel for alle på skolen Overordnet forventes

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Instagram og Facebook...

Læs mere

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid!

Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Nilen Privatskole s SFO - kilden til en lys fremtid! Skolefritidsordningen er for elever fra børnehaveklasse til 3. klasse. SFO en er en udvidelse af skolen og tilbyder: kreativitet, kunst & håndværk,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Give skole Torsdag den 14. september 2006 kl. 19.00 21.00 Søndermarkafdelingen

Skolebestyrelsesmøde Give skole Torsdag den 14. september 2006 kl. 19.00 21.00 Søndermarkafdelingen Skolebestyrelsesmøde Give skole Torsdag den 14. september 2006 kl. 19.00 21.00 Søndermarkafdelingen Fraværende: Vibeke Whitt, Annemarie, Leif Søndergård DAGSORDEN 54/1 Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Praktiske forhold. 1 Skolebestyrelse og skoleledelse

Praktiske forhold. 1 Skolebestyrelse og skoleledelse Praktiske forhold 1. Skolebestyrelse og skoleledelse 2. Klasseforældreråd 3. Sundhedspleje 4. Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR) 5. Familiehus Nord 6. Specialundervisning og inklusion 7. Skolerejser

Læs mere

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf:

Velkommen i 0Y. Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: Velkommen i 0Y Ørum Skole Skolebakken 33, 8586 Ørum Djurs Tlf: 89 59 23 10 1 Kære forældre i 0Y Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum Skole, og i denne folder har vi samlet de vigtigste informationer

Læs mere

Glidende overgang Lyshøj SFO

Glidende overgang Lyshøj SFO Glidende overgang 2015 Lyshøj SFO Velkommen til Glidende overgang - GLO GLO er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Lyshøjskolen i SFO 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene lære

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Informationshæfte til forældre, elever og andre interesserede. Kort om Ullerup Bæk Skolen Ullerup Bæk Skolen består af 3 afdelinger: 2 Basisskoler (0.-6.årgang) og

Læs mere

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00

SCT. JOSEPH SKOLE SFO TLF.: ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SCT. JOSEPH SKOLE SFO 2014 2015 TLF.: 5766-0957 ÅBENT MANDAG TIL TORSDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 17:00 FREDAG 6:30 til 8:00 & 13:15 til 16:00 SFO en er en integreret del af Sct. Joseph Skole, og er derfor

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Faglighed og fællesskab Velkommen til Hellebækskolen Det er med stor glæde, at vi byder jer forældre og elever velkommen på

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland

Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland Ordens- og samværsregler for FGU Midt- og Østsjælland FGU Midt- og Østsjællands ordens- og samværsregler skal fremme et godt undervisningsmiljø for både elever og medarbejdere. Der er tale om regler, som

Læs mere

Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab.

Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab. VÆRDIREGELSÆT Lergravsparkens Skoles værdigrundlag og handleplan. Lergravsparkens værdigrundlag bygger på høj faglighed, tryghed og tillid, kreativitet og fællesskab. Derfor er det skolens opgave at tilrettelægge

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Velkommen til Kollerup Skoles SFO

Velkommen til Kollerup Skoles SFO Velkommen til Kollerup Skoles SFO Vores Værdier: Hverdagen tilrettelægges så børnene føler sig trygge og er glade for at komme. Børn skal videreudvikle sociale og personlige kompetencer. Herved forstås

Læs mere

Bestilling af elevtøj

Bestilling af elevtøj 1 2 Indholdsfortegnelse Bestilling af elevtøj... 3 Crazysport.dk... 5 Hvad skal medbringes til skoleåret... 8 Hvad må/må ikke medbringes... 8 Elevbank... 8 Ferier og weekender... 9 Skema... 9 Lejrskole...

Læs mere

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2014-15

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2014-15 Årets evaluering af skolens samlede undervisning har flg. indhold: 1. Karakterer side 1 - Evaluering 1. - 2. kl side 2 - Evaluering 3. - 6. kl. side 3 - Evaluering 7. - 9. kl. side 4 2. IT-hverdag 2014-15

Læs mere

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget

Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Ullerup Bæk Skolen Afd. Skolesvinget Informationshæfte til forældre, elever og andre interesserede. Kort om Ullerup Bæk Skolen Ullerup Bæk Skolen består af 3 afdelinger: 2 Basisskoler (0.-6.årgang) og

Læs mere

Syvstjerneskolen - principper

Syvstjerneskolen - principper Princip for samarbejdet mellem skole og hjem, herunder forældreansvar Formål: Ramme: Kommunikationen mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar for det enkelte barns

Læs mere

Velkommen i skole. Kære forældre

Velkommen i skole. Kære forældre Velkommen i skole Velkommen i skole Kære forældre Første skoledag er en milepæl i jeres barns liv. Den er nemlig en helt særlig dag, som alle børn ser frem til med stor spænding. Den første skoletid er

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten

Indholdsfortegnelse. Skolelederen har ordet. SMS-service på Intraen. Forældremøderne Idrætsdagene på Herlev Stadion Nyt fra Klubben og Høstfesten Indholdsfortegnelse side 2: side 4: side 5: side 6: side 8: side 9: side 9: side 10: side 11: side 12: Skolelederen har ordet Kalenderen SMS-service på Intraen Huskeliste Forældremøderne Idrætsdagene på

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer

INFORMATIONSFOLDER. PARKSKOLEN Struer INFORMATIONSFOLDER BØRNEHAVEKLASSEN PARKSKOLEN Struer www. parkskolen-struer.dk Kære forældre Samarbejde, tryghed og tillid er nogle af de nøgleord, som har stor betydning i skolens hverdag. Det gælder

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

STUDIE- OG ORDENSREGLER

STUDIE- OG ORDENSREGLER STUDIE- OG ORDENSREGLER 2018-19 INDHOLD Indledning... 1 Studieaktivitet... 2 Ordensregler... 3 Erstatningsansvar... 4 Deltagelse i ekskursioner... 5 IT regler... 5 Klageprocedure... 6 Vald. Poulsens Vej

Læs mere

Lidt om Abildgårdskolen. God tid. Skolefritidsordning SFO. Vil du vide mere om SFO, skal du kontakte indskolingsleder Charlotte Rieck

Lidt om Abildgårdskolen. God tid. Skolefritidsordning SFO. Vil du vide mere om SFO, skal du kontakte indskolingsleder Charlotte Rieck 2019/2020 Lidt om Abildgårdskolen Når I vælger Abildgårdskolen til jeres barn vælger I samtidig: En skole med ca. 430 elever med baggrund i mange forskellige kulturer En skole der vægter det faglige højt

Læs mere

Sundhedsplan Vonsild Skole 2010/2011 Skoleleder Jens Bay, sundhedskontaktlærer Mette Justesen. Sundhed generelt

Sundhedsplan Vonsild Skole 2010/2011 Skoleleder Jens Bay, sundhedskontaktlærer Mette Justesen. Sundhed generelt Sundhedsplan Vonsild Skole 2010/2011 Skoleleder Jens Bay, sundhedskontaktlærer Mette Justesen Sundhed generelt Forventninger at institutionslederen har ansvaret for, at institutionen opsamler og formidler

Læs mere

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012

Indholdsfortegnelse Hedehusene Skole April 2012 1 Indholdsfortegnelse Forældre... 3 Klasseråd... 3 Klassekasse... 3 ForældreIntra... 3 Fravær... 3 Kontakt til lærerne... 3 Skole-hjem-samtaler... 3 Lektier... 3 Hverdagen i skolen... 4 Gymnastik... 4

Læs mere

0. klasserne på Hjallerup Skole

0. klasserne på Hjallerup Skole 0. klasserne på Hjallerup Skole 2016-2017 Velkommen til Hjallerup Skole Et nyt kapitel starter nu i jeres barns liv. Er det første gang, I sender et barn i skole, vil I få mange nye ting at forholde jer

Læs mere

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk

Vildbjerg Skoles SFO. Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg. Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk 2013 Vildbjerg Skoles SFO Afdeling 1 & 2 Bjørnkærvej 2 7480 Vildbjerg Mail adr.: vildbjergsfo@herning.dk Tlf.nr. Susanne 96 28 77 13 Pia 96 28 77 15 Afd. 1 96 28 77 11 Afd. 2 96 28 77 14 SFO leder: Susanne

Læs mere

Det kan være svært at finde den rigtige 10. klasse

Det kan være svært at finde den rigtige 10. klasse Det kan være svært at finde den rigtige 10. klasse 2018 ved Kildeskolen Valby. Alle rettigheder forbeholdt. Kildeskolen Valby har licensrettighed til at bruge Applied Scholastics TM (Anvendt Læring) undervisningsmetode.

Læs mere

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14

Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 Fritidsordningen på Kolding Friskole 2013/14 1 RAMMER FOR SKOVKANTEN Skovkanten er en del af Kolding Friskole med skolelederen som den øverst ansvarlige. Skovkantens leder varetager i samarbejde med det

Læs mere

Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse

Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse 1 Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse $ % & (( 2 1. Indledning ( $ % & ( * % * * $ % $ (, - * % $. ( * * / * ( 0 $ 1 3 1. Indledning - 2 - % ( ( ( % 33 ( 4 4 4 ( % & ( ( ( $, 1 %, 5 $$ %- /%4 $$&- 4

Læs mere

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17

Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Modtagelsesklasser Silkeborg Kommune 2016/17 Kære forældre Velkommen til Silkeborg Kommune. Jeres barn skal nu til at gå i dansk folkeskole. I dette lille hæfte er beskrevet nogle af de områder, hvor I

Læs mere

Velkommen i Hjallerup Skole

Velkommen i Hjallerup Skole Velkommen i Hjallerup Skole Skoleåret 2013/2014 Velkommen i skole I dag er en ganske særlig dag dagen hvor jeres barn starter i skole. Jeres barn tager i dag hul på et nyt og meget væsentligt kapitel i

Læs mere

Velkommen i forældrerådet

Velkommen i forældrerådet Mølleskolen, Skanderborgvej 50, 8680 Ry Hjemmeside: moelleskolen-ry.dk moelleskolen@skanderborg.dk 87 94 31 00 Velkommen i forældrerådet Vejledning og idé-katalog Mølleskolens skolebestyrelse august 2011

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Indhentelse af personoplysninger. Arrild april 2018. Almindelige informationer Børnehuset/ skolen har brug for at indhente personoplysninger om barnet og dennes forældre i forbindelse med indmeldelse.

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne velkomst folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset

Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset Velkommen til DUF Den udvidede Fællesskole Vi ser frem til et godt samarbejde Kernehuset Om Kernehuset: Kernehuset er en udvidet skolefritidsordning i forbindelse med Blåhøj Skole. Vi er 80 børn i alderen

Læs mere

Greve Privatskole. Alfabetisk oversigt med informationer og praktiske oplysninger

Greve Privatskole. Alfabetisk oversigt med informationer og praktiske oplysninger Greve Privatskole Alfabetisk oversigt med informationer og praktiske oplysninger Adresseændring M.v. skal straks meddeles skolens kontor og klasselæreren. Afgangsprøver Skolen har prøveret til FP (9. klasse)

Læs mere

Trivselsevaluering 2010/11

Trivselsevaluering 2010/11 Trivselsevaluering 2010/11 Formål Vi har ønsket at sætte fokus på, i hvilken grad de værdier, skolen fremhæver som bærende, også opleves konkret i elevernes dagligdag. Ved at sætte fokus på elevernes trivsel

Læs mere

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste.

På Hvidovre Gymnasium & HF har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Den. 30. oktober 2012 Studie- og ordensregler på Studieregler På har vi nogle meget enkle studieregler, som er til for alles bedste. Du møder til tiden til alle dine timer Du har altid de nødvendige bøger

Læs mere

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv.

Kære forældre. Et godt samarbejde mellem skolen og hjemmet er vigtigt for et godt skoleliv. Velkommen i skole Kære forældre At begynde i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men bestemt også for dig som forælder og der venter en ny og spændende tid. Den første skoletid er fyldt med mange

Læs mere

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2013-14

Evaluering af Davidskolens samlede undervisning 2013-14 Årets evaluering af skolens samlede undervisning har flg. indhold: 1. Karakterer side 1 2. Opsamling efter lærer-lockout i foråret 2013 side 5 3. Projektugefokus side 5 4. Skolerejser side 5 5. Plan for

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Ringkøbing Skole. Special Center Vest

Ringkøbing Skole. Special Center Vest Ringkøbing Skole Special Center Vest I Special Center Vest ønsker vi at gøre hverdagen så tryg som mulig for vores elever. Det gøres bl.a. ved at have nogle klare forventninger til og aftaler med hinanden.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere