HAVESELSKABET ENGENS ABC

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HAVESELSKABET ENGENS ABC"

Transkript

1 HAVESELSKABET ENGENS ABC Nyttige informationer til havelejere I Haveselskabet Engen Revideret, september 2012

2 Adresseændring mm Det er vigtigt, at alle, der flytter adresse, får ny adresse eller nyt telefonnummer, meddeler dette til kasseren på Vi sender så meget som muligt pr. f.eks. indkaldelse til generalforsamling, formular 1 fra havevandringer m.m., men vi har brug for en adresse i de tilfælde, hvor der ikke kan sendes pr. . Telefonnr. er nødvendigt, hvis der opstår noget akut f.eks. en rørsprægning. Hvis vi skal kontakte Folkeregistret for at få adressen, skal havelejere betale gebyret som p.t. er ca. kr Affaldscontainere Grøn firkantet container er kun til køkkenaffald, det er f.eks. pizzabakker, mad, køkkenrulle m.m. Det skal være i plastpose, som skal lukkes, så det ikke falder ud. Rød container (kuppel) er til papiraffald. Blå container (kuppel) er til metal, det er f.eks. dåser fra øl og sodavand, men også gamle rørstumper fra vandinstallationer. Grøn container (kuppel) er til flasker og glas, de skal være tømte og uden låg. Gul container (lille kuppel monteret på en af de andre) er til batterier og mobiltelefoner. Al øvrigt affald skal afleveres på genbrugspladsen på Over Kæret ikke langt fra Engen, det gælder f.eks. træer, afklip, øvrigt haveaffald, kemikalier m.m., se mere på Efter den 1. oktober bliver containerne fjernet og affald må IKKE henlægges. Afbrænding Der er udstedt forbud mod afbrænding af haveaffald mv. i haverne hele året. Dette er et påbud fra Aalborg kommune. Aktivitetsudvalg Der er nedsat et aktivitetsudvalg i haveselskabet. I sommerperioden sælger aktivitetsudvalget Amerikansk lotteri. Herudover står aktivitetsudvalget for de årlige sommerfester i foreningen. Det er tradition for der holdes børnefest første lørdag i juli og sommerfest for hele familien afholdes første lørdag i august måned. Aktivitetsudvalgets har en informationstavle på fælleshuset i nr. 115A, her vil alle aktiviteter bliver annonceret. Desuden vil de fremgå af hjemmesiden og aktivitetsoversigten. Beboelse i havehusene Havehusene må benyttes til beboelse indenfor tidsrummet 1. april og 1. oktober. Resten af året er ophold i haven ikke tilladt efter kl , se Aalborg kommunes almindelige bestemmelser for kolonihaver på Brandforsikring På generalforsamlingen i 2002 blev det besluttet, at samtlige havelejere skal have tegnet en brandforsikring hos Forsikringsselskabet Codan med hvem haveselskabet har tegnet en kollektiv forsikring.

3 Såfremt havelejren ønsker en indboforsikring er det op til den enkelte, hvor man ønsker at tegne denne forsikring. Det er IKKE muligt at fravælge den kollektive brandforsikring, ej heller hvis ens eget forsikring kræver en brandforsikring for at tegne en indboforsikring. Dræn Det kan anbefales at lave dræn i haven. Det er muligt at få koblet drænet til de fælles dræn, som enten findes i vejen eller mellem haverne. P.t. er det næstformanden, som skal kontaktes om tilslutning. Flagregler Der må flages alle dage fra kl til kl , se de officielle flagdage på Fliser Det er tilladt at lægge fliser inde i egen have langs hækken. Folkeregisteradresse For at have en kolonihave i Aalborg kommune er det en forudsætning, at havelejeren har en folkeregisteradresse i Aalborg Kommune, se Aalborg kommunes almindelige bestemmelser for kolonihaver på Ved fraflytning fra kommunen er medlemmet forpligtet til straks at opsige lejemålet. Såfremt dette ikke sker, skal bestyrelsen fremsende en skriftlig ophævelse af lejekontrakten. Dog er det tilladt at få videresendt sin post fra folkeregisteradressen til ens have i Haveselskabet Engen i perioden 1. april til 1. oktober. Posten videresendes via Post Danmark ret henvendelse til dit posthus og lav et midlertidigt adresseskifte. Forbud Det er ikke tilladt at opstille vaske-og opvaskemaskine, jf I haverne må der ikke holdes kaniner, bier, duer eller andre dyr, dog undtaget stuefugle. Hunde og katte SKAL føres i snor, Jf Benyttelse af musikanlæg og lignede, må kun ske på en sådan måde, at lejeren ikke generer andre lejere, jf. Radio- spredningsloven. jvf Det er ikke tilladt at leje sit kolonihavehus ud. Det er ikke tilladt at flytte sin folkeregisteradresse ud i Haveselskabet Engen se under folkeregisteradresse. Generalforsamling Generalforsamlingen afholdes hvert år ultimo februar. Første varsel om generalforsamlingen sendes ud i december. Yderligere oplysninger om generalforsamlingen fremgår fra 9 og frem i vedtægterne.

4 Haveleje Kontingent til Haveselskabet Engen betales 2 gange årligt, 1. marts og 1. september. Pt. udgør den halvårlige haveleje kr. 850,-. Herudover indbetales der kr. 100,- halvårligt til en særlig opsparingskonto til vandrenovering. Pr. 1. marts opkræves brandforsikring på kr. 270,00. Ændringer i beløbstørrelse skal godkendes på en generalforsamling. Hvis der ikke modtages en opkrævning på haveleje, så kontakt straks kasseren. Såfremt havelejen ikke er indbetalt til tiden, fremsendes en bod på kr. 250,- + porto for anbefalede breve på knap kr. 100,-. Såfremt det skyldige beløb ikke er indbetalt inden den fastsatte dato på boden, bliver lejemålet ophævet. Se i øvrigt 7 i vedtægterne. Havelåge I haveselskabets vedtægter står der følgende om havelåge: For hver have skal der være anbragt en låge som indgang til havelodden. På udvendige side af lågen skal havens nr. være anbragt tydeligt. Lågen må ikke flyttes eller ændres uden bestyrelsens godkendelse. Havevandring I perioden fra maj til og med september måned er der havevandring den første uge i måneden, tidspunktet fremgår af aktivitetskalenderen og på Bestyrelsen skal til enhver tid have nødvendig adgang til haverne i forbindelse med havevandring. I forbindelse med havevandringen skal følgende forhold være i orden: - Alle hække holdes fri for ukrudt og der skufles et lille bælte hele vejen rundt om hækken. - Vejen holdes ren, dvs. helt ud til midten af vejen. - Al beplantning skal holdes fri fra hækken 50 cm. - Der må ikke være ukrudt i haven, der kan spredes til andre haver. - Der må ikke forefindes rod, som kan genere naboer eller kan tiltrække skadedyr. - Hækkene klippes efter bestyrelsens anvisninger inden for den fastsatte periode. I øvrigt henvises der til vedtægterne for Haveselskabet Engen, 7, samt Aalborg Kommunes Almindelige bestemmelser for kolonihaver. Såfremt der ved havevandringen bliver konstateret, at overstående forhold ikke er i orden, får havlejeren tilsendt Formular 1. Af denne formular fremgår det, hvilke forhold der skal bringes i orden inden en fast dato. Er forholdene ikke bragt i orden senest denne dato, får havelejeren tilsendt et påkrav. I forbindelse med påkravet bliver havelejeren opkrævet en bod på kr. 300,-. Ændringer i beløbsstørrelsen til påkrav skal godkendes på en generalforsamling. På generalforsamlingen i 2009 blev det vedtaget at bodens beløb fremover skulle være 300,- kr. Hvis haven ikke er rengjort på påkravets dato, vil lejemålet blive opsagt uden yderligere varsel. Hjemmeside Foreningen har en hjemmeside, som løbende opdateres: Her findes vedtægter, Engens ABC, Aalborg kommunes almindelige bestemmelser samt adresser og telefonnumre på bestyrelsen.

5 Der er desuden lavet en opslagstavle med nyheder og meddelelser fra de forskellige udvalg. Alle indbydelser kan også læses på hjemmesiden. Du kan se hvilke haver, der er til salg, se links til kolonihaveforbundet og andre interessante hjemmesider. Derudover har du selv mulighed for at oprette dig som bruger og købe/sælge effekter fra din have eller blot søge råd eller give råd til andre i haverne. Husdyr Hunde og katte skal føres i snor på foreningens veje, stier og fællesarealer. Der er mulighed for at slippe hunden løs i hundeskoven i Østeraa-dalen. Hækkeplanter Fra 2009 må hækkeplanterne være enten liguster eller spiræa. På generalforsamlingen 2012 blev der vedtaget at man også må plante bøg. Ved skift fra liguster, spiræa eller bøg SKAL der være tale om en hel ende/side. Det står følgende om hække i Haveselskabet Engens vedtægter: 17.1 Hækkene må ikke beskadiges og skal af lejerne til enhver tid holdes fri for ukrudt og anden beplantning Konstaterer bestyrelsen at der er planter, træer eller buske, som skader andre lejes haver eller hække, må lejeren straks efter påbud fra bestyrelsen fjerne disse eller beskære beplantningen ned i passende afstand og størrelse, således at hækkene får de nødvendige vækstbetingelser, jf. 4. Ved plantning af hæk er det vigtigt, at hækken plantes højere end f.eks. græsplanen. Se også under dræn, da det kan være en fordel at overveje om det er nødvendigt at lægge dræn inden der sættes ny hæk. Hækkeklipning Højden på hækkene må max være 170 cm. Hækkene skal klippes i den periode, der er angivet i aktivitetsskemaet for det pågældende kalenderår. Til orientering skal det meddeles, at højre sidehæk set fra lågen skal klippes i toppen af den pågældende lejer. Brug af motordrevne redskaber (generatorer og hækkeklippere mm) er tilladt at anvende efter kl i de 3 weekender der ligger i forbindelse med de 2 uger, hvor der klippes hæk. På generalforsamlingen i 2012 blev det vedtaget, at hækklipning kan udsættes til august måned. Informationstavler I Haveselskabet er der opsat informationstavler; en ved indkørslen til haveselskabet og den anden er placeret ved redskabsskuret ved fællesarealet. I disse informationstavler vil der løbende blive indsat informationer, der kan have interesse for havelejerne. I den ene halvdel af informationstavlen har de enkelte havelejere mulighed for at indsætte egne informationer, eksempelvis opslag om salg af haver. Husk også at det er muligt at lave og se opslag på vores hjemmeside:

6 Installationer Enhver lejer har pligt til at holde egne installationer i orden jf. 4. Kørsel 20.1 Al unødvendig kørsel på Engens område er forbudt. Højeste hastighed er max 15. km/t. Tænk på at der færdes mange børn på området og det skal være trygt at sende sine børn på legepladsen. Desuden ødelægger høj hastighed vejen. Motorredskaber 20.2 Anvendelse af motorredskaber og plæneklippere i sæsonen fra 1. april til 1. oktober, må ikke finde sted på lørdage, søndage samt helligedage mellem kl. 13 og 15. Se undtagelse i afsnit om hækkeklipning ovenfor. Om aftenen forventes det, at alle tager hensyn til hinanden og ikke larmer efter kl. 20. Ophævelse/opsigelse af lejemål I 7 i vedtægterne er der en række muligheder for ophævelse af lejemålet, det er f.eks. Manglende betaling af haveleje Lade andre bruge haven Manglende vedligeholdelse af haven Parkering på fællesarealer Al kørsel og parkering på fælles græsarealer er forbudt. Undtaget er dog plænen ud for haverne nr. 159, 160 og 161. Parkering på offentlig vej Alle veje i Haveselskabet Engen er offentlig vej. Parkering af biler og trailere til haver der ligger på hjørnegrunde SKAL foregå på hovedgaden og 10 meter fra hjørne. Dette er af hensyn til brandmyndighedernes mulighed for at kunne komme hurtigt frem, for at give bedre udsyn samt for at beskytte dæksler i vejen. Det er IKKE tilladt at parkere campingvogne i Engen. Planter Vedtægterne for haveskabet Engen indeholder følgende om planter: 17.3 Træer og buske må ikke vokse ind over tilstødende haver og skel Pil, Poppel og hyld må ikke forefindes i haverne Konstaterer bestyrelsen at der er planter, træer eller buske, som skader andre lejes haver eller hække, må lejeren straks efter påbud fra bestyrelsen fjerne disse eller beskære beplantningen ned i passende afstand og størrelse, således at hækkene får de nødvendige vækstbetingelser, jf. 4. Se endvidere afsnittet om havevandring. Pligtarbejde For at spare på budgettet blev det på generalforsamlingen d. 25. februar 2008 besluttet at indføre pligtarbejde. Pligtarbejde fordeles ligeligt for alle havelejere.

7 Bestyrelsen indkalder 10 havelejere ad gangen til pligtarbejde på haveforeningens fællesarealer. Bestyrelsen indkalder havelejere med 14 dages varsel på opslagstavlerne. Bestyrelsen skal kontaktes, hvis en havelejer ikke kan møde op til pligtarbejde eller hvis en anden person repræsenterer haven. Møder de indkaldte havelejere ikke op, kan bestyrelsen idømme en bod på kr. 150,-. Salg af haver Der er følgende procedurer ved salg af haver 1. Formanden kontaktes af sælger: Formanden kontakter herefter vurderingsudvalget. 2. Haven vurderes: Fastsættelse af max. salgspris. (En vurdering koster kr. 250,- og betales kontant på vurderingsdagen. En vurdering er gyldig i et år.) 3. Formanden kontaktes af sælger: Formanden opretter overdragelsespapirer og kontrakt. Køber skal betale kr ,- for at blive medlem af foreningen + et depositum på kr ,- Sælger er ansvarlig for at køber er bekendt med at de betales til formanden kontant ved overdragelse af nøgle til huset. 4. Overdragelsen foretages som udgangspunkt i haven. Her sker betaling mellem køber og sælger, samt ovenstående nævnte afregning med foreningen. 5. Ny havelejer skal godkendes af bestyrelsen. Skadedyr For at undgå skadedyr som eksempelvis rotter anbefaler skadedyrsbekæmperen alle havelejere til at fjerne alt, hvad man har liggende af gammelt affald, brædder eller alt hvad der kan være gemmested for rotter. Ser du rotter i haveselskabet, er du forpligtet til at tage kontakt til Aalborg Kommune. Husk diverse fugle også går efter madaffald. Telefon træffetid Formanden træffes mandag til fredag i tidsrummet kl på tlf. mobil Det er også muligt at kontakte formanden på følgende mail: formand@hsengen.dk. Ved formular 1 eller påkrav i forbindelse med havevandring kontaktes underskriveren af brevet i den angive telefontid. Til- og ombygning (nybygning) Vedrørende til-og ombygning til nuværende bebyggelse skal byggeplanerne godkendes af bestyrelsen inden du går i gang med arbejdet. Til-og ombygning, der IKKE er godkendt, vil blive forlangt fjernet. Det samme gælder nybygning. Tyveri Har du haft tyveri i dit havehus, skal du kontakte dit eget forsikringsselskab, da Haveselskabet Engen kun har tegnet en kollektiv brandforsikring. Bestyrelsen vil gerne informeres i tilfælde af indbrud og vi opfordrer havelejere til at politianmelde dette. Udenfor havesæsonen opfordres

8 havelejere til jævnligt at køre ud og kigge til sit hus og yde god naboskab ved at holde øje med hinandens huse. Vandingsregler Vanding er tilladt hver anden dag. Dog altid udenfor tidsrummet Medlemmer med ulige have nr. må vande på ulige datoer. Medlemmer med lige have nr. må vande på lige datoer. Overtrædelse af vandingsreglerne kan medføre idømmelse af et gebyr på kr. 100,- Bilvask i Engen er forbudt. Vandåbning/-lukning Ved såvel vandåbning i foråret som ved vandlukning i efteråret anmoder bestyrelsen samtlige havelejere om at være til stede. Er man forhindret, kan man sende en stedfortræder eller lave en aftale med sin nabo. Dato og tidspunkt vil fremgå af de papirer havelejere modtager pr. post eller mail umiddelbart før generalforsamlingen. Derudover sættes opslag i informationstavlerne. Fremmøde sker af hensyn til åbning og lukning af vand i de enkelte haver. Såfremt hanerne ikke er henholdsvis lukket og åbnet i forår og efterår og havelejeren ikke er til stede eller sendt en stedfortræder, vil den pågældende havelejer blive opkrævet en bod på kr. 150,- tillagt evt. en regning på spildt vandforbrug. Det er af yderste vigtighed at havelejeren efterlever dette af hensyn til forebyggelse af vandsprængninger i foreningen. Eventuelle udgifter til vandsprængninger indenfor havelågen påhviler den enkelte havelejer. På engens generalforsamling den 28. februar 2011, blev det vedtaget at alle haver SKAL have monteret en stophane ved hver havelod. På den måde er det muligt at lukke for vandet til den enkelte have sådan at ulykken begrænses, så hele vejen ikke skal have lukket for vandet, indtil sprængningen er bragt i orden. Seneste frist for montering af stophane var vandåbning Hvis stophanen ikke er monteret endnu, så få bragt det i orden inden vandåbning Vedtægter for Haveselskabet Engen Alle havelejere får ved køb af en have udleveret Vedtægter for Haveselskabet Engen. Ved salg af have skal vedtægterne overdrages til køber ellers skal sælger betale kr. 50,- for et nyt eksemplar. Vedtægterne fremgår af hjemmesiden Vejarealer Alt uden for hækkene eksempelvis grus, sand, fliser, byggematerialer og lignende skal placeres i haven eller fjernes fra vejen inden 14 dage efter modtagelsen. Udenfor havelågen må der højest lægges fliser 75 cm ud fra havelågen samt en 1 meter til begge sider til henstilling af blomsterkrukker eller lignende. Disse beslutninger er truffet i overensstemmelse med 6, stk. 2-3 i de generelle vedtægter for Haveselskabet Engen. Se også under parkering.

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1

ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG. Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 ORDENSREGULATIV HAVESELSKABET BUDUMVANG Opdateret efter generalforsamlingen 2016 Side 1 1. Ordensbestemmelser. 1.1. Al unødvendig kørsel på haveselskabets område er forbudt. Højeste hastighed er max. 10

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2014

ORDENSREGLER. April 2014 ORDENSREGLER April 2014 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016

ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 ORDENSREGLER HF Marienlyst Revideret april 2018 Tidligere version revideret 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer

Læs mere

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej

Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Ordensregler Haveforeningen Røde Mellemvej Når man har en kolonihave er det et medlemskab af en forening. Man har meldt sig ind i et forpligtende fællesskab. Ordenreglerne er sociale spilleregler, som

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Ordensbestemmelser 2014 1 Ordensregler 1.1 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne træder 8 i vedtægterne i kraft. 1.2 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren,

Læs mere

Haveselskabet Aablink

Haveselskabet Aablink siden 23. marts 1955 Internt ordensreglement Hækken Pkt. 1 alle hække skal være af tjørn eller navr. Hækkene må ikke beskadiges og lejerne skal til enhver tid sørge for at holde dem fri for ukrudt og anden

Læs mere

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke

ORDENSBESTEMMELSER. For Haveforeningen Aalykke ORDENSBESTEMMELSER For Haveforeningen Aalykke Stiftet 12. januar 1954 med 37 medlemmer. Nyt lejemål fra 1. april 1979 til april 2027. 1 Al handel og overdragelse af haver uden bestyrelsens medvirken medfører

Læs mere

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7

Ordensregler. Brøndby Haveby afd.7 Side 1/5 1 1.1 ne gælder for 1.2 Ved gentagne overtrædelser af ordensbestemmelserne kan 8 i vedtægterne træde i kraft. 1.3 Havelejeren er ansvarlig for enhver overtrædelse, der begås af havelejeren, dennes

Læs mere

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen

Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Ordensregler for Haveforeningen Oldhøjen Vedtaget på generalforsamlingen d. 25. marts 2007 Med ændring af 2.06 på generalforsamling 2011 og ændring af 1.06 og 3.03 på genforsamling 2014 1. Bestemmelser

Læs mere

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt.

1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. 1. Foreningen. 1.1. Foreningens porte og toiletter åbnes og lukkes, når bestyrelsen skønner det nødvendigt. Såfremt et medlem ønsker adgang til foreningen, når portene er lukket, kan man ved henvendelse

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil:

Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan. Postnr.: By: Tlf.nr.: Mobil: Lejekontrakt mellem kolonihaveforening og havelodslejer i område med lokalplan Kolonihaveforeningen fremlejer have nr. til: Navn: Adresse: Postnr.: By: Mail: Tlf.nr.: Mobil: Havens areal udgør: For lejemålet

Læs mere

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015

Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Hf. Maglehøj Praktiske Oplysninger 2015 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 51895211 Kasserer: Maria Næss-Schmidt Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 91883261

Læs mere

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til :

Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Bestyrelsen: Henvendelse ang. havesalg, ankesager, byggetilladelser og samletanke, skal ske til : Formand: Hans Bøttcher Træffes Mandag kl. 17-20 Tlf. 51 89 52 11 Næstformand: Hans Chr. Kryger Henvendelse

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 25. marts 2019 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

1 Generelt. 2 Kommunikation. Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7

1 Generelt. 2 Kommunikation. Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7 Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7 Disse ordensregler vedtaget på den ordinære generalforsamling 27. april 2019 Ordenreglerne er revideret og opdateret i forhold til gældende praksis. Derudover

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store (med bagerste

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B

Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Ordensreglement Afdeling 39 Mallinggårdsvej 8A 64B & 117A 141 B Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid:

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup

Søndervang nyt. Efterår H/F Søndervang Kongelundsvej Kastrup Søndervang nyt Efterår 2006 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup Kære medlemmer Her på sensommeren vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige tak for en god sæson i Søndervang. Det har været

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk

H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk H/F Amager Strand www.haveforeningenamagerstrand.dk Grundlagt i 1958 Velkommen i H/F Amager Strand. Haveforeningen består af 178 haver, fordelt på begge sider af Vågestien, henholdsvis den store og den

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved

Grundejerforeningen Dyssegårdsparken Flinteøksen 4, 4700 Næstved GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN Vedtaget den 21. marts 2017 Side 1 af 6 GÆLDENDE BESTEMMELSER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DYSSEGÅRDSPARKEN 1. Et hvert medlem af Grundejerforeningen

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO 2010 DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 225 AHORNVÆNGET GODKENDT PÅ BEBOERMØDE DEN 15. JANUAR 2002 REV. 2. FEBRUAR 2010 1) Affald Affaldsposerne må kun benyttes til affald,

Læs mere

PFH Responsum 4. Kapitel 23.01

PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 Materialesamling 1 Marienlyst Aarhus Palle Hansen 1 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 Samlemappe 1 - HF Marienlyst Aarhus 2 PFH Responsum 4. Kapitel 23.01 3 PFH Responsum 4.

Læs mere

Bakkegårdsparken & 2A-54:

Bakkegårdsparken & 2A-54: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Ordensregler for Afdeling 15 Dato Bakkegårdsparken 1-125 & 2A-54: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt. Efterår 2008. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2008 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer August 2008 På generalforsamlingen lovede bestyrelsen at undersøge muligheden for, at de enkelte

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1

ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 ÅR 2017 INFORMATIONSBREV NR. 1 Så er det atter tid til et rigtigt informationsbrev fra bestyrelsen i H/F Amager Strand. Der er kun en lille måned til at portene bliver åbnet igen, så her får du lidt information

Læs mere

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET

HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET HUSORDEN FOR AFD. 12 HOULKÆRVÆNGET I en almen boligafdeling lever mange mennesker forholdsvis tæt sammen. Det er derfor nødvendigt at efterleve visse retningslinier og regler for ikke at genere hinanden.

Læs mere

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014)

Ordensregler for H/F Energien, jf. vedtægternes 6. (Vedtaget på generalforsamling 10. august 2014) Bekendtgørelse om ordensregler for H/F Energien. Dette dokument er en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens ordensregler fra 1985, gennemskrevet med ændringer (især om ventelister og

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2

Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Velkommen til Kolonihaveforeningen Nabkær 2 Jorden er lejet af Herning Kommune, og vi er som lejer, derfor underlagt Herning kommunes Reglement, som vi ikke kan tilsidesætte. Kolonihaveforeningerne i Herning

Læs mere

Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016

Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016 Haveforeningen Maglehøj Praktiske Oplysninger 2016 Bestyrelsen: Formand: Hans Chr. Kryger Havesalg- Ankesager It. Træffes Mandag 18-20 tlf.: 24220217 Kasserer: Svend Skov Træffes Onsdag 18-20 tlf.: 20100683

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække:

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Generelt Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 Indhold Husorden for... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse i foreningens fælles arbejde og fælles arbejdsdage... 3 Bilvask... 3 Støj... 3 Husdyr...

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

Grundeejerforeningen Fruekilden

Grundeejerforeningen Fruekilden Grundeejerforeningen 10-04-2014 Til Grundeejerforeningen s medlemmer. Emne: Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Ref.: Vedtægter for Grundejerforeningen. Grundejerforeningen indkalder herved til

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9

Ordensregler for Afdeling 10. Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 10 Lærkevej 37-81 & 42-56 Mågevej 3-9 Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup

HUSORDEN. for. Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup Andelsboligforeningen Birkebakken II Birkehegnet 7, 2630 Taastrup HUSORDEN for Andelsboligforeningen Birkebakken II Birken, Birkehegnet 7, 2630 Høje Taastrup 20140901_Husordenen.doc www.birkebakken-2.dk

Læs mere

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019)

Brandforsikring Alle haver er med i foreningens kollektive brandforsikring. Årlig præmie opkræves med årsafregningen i januar (265 kr i 2019) Ørkilds ABC, 2019 En ufuldstændig samling af uskrevne regler og almen praksis. Gå ind på foreningens hjemmeside Vedtægter og lovstof for at se alle vedtægter. Badevognen Badevognen kan benyttes, hvis man

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006

FORÅRSBREV. Sæsonen 2006 FORÅRSBREV Sæsonen 2006 Kære medlemmer Så er der kun godt en måned til havesæsonen starter, derfor er det også tid til at udsende Søndervangs Forårsbrev. Jeg håber, at alle vil give sig tid til at læse

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen.

Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Husorden for afdeling 6. Skelagergårdene. Vedtaget på Beboermødet den 31. maj 2011. Revideret marts 2014. Lejerne har pligt til at læse, samt overholde husordenen. Hasseris Boligselskab Afd. 6. Skelagergårdene

Læs mere

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund

Husorden for Tranemosegård. Afdeling T15 Gurrelund/Bjerrelund Kontor: Gurrelund 44 Brøndby strand 2660 tlf.. 43 54 66 99 Mail. tmg15@bo-vest.dk Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935

Love for Kolonihaveforeningen. Ellevang Næstved. Stiftet den 31. august 1935 Love for Kolonihaveforeningen Ellevang Næstved Stiftet den 31. august 1935 Foreningens navn er Haveforeningen ELLEVANG. Dens formål er at bevare havekolonien som permanent havekoloni, samt varetage medlemmernes

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg

Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg Reglement for Haveforeningen Carl Nielsens Minde Gladsaxe Møllevej 75, 2820 Søborg 1.0 Havens vedligehold 1.1 Haven skal være velpasset fra medio maj og fremdeles sommeren igennem. Der skal foretages rimelig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

1 Generelt. 2 Kommunikation. Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7

1 Generelt. 2 Kommunikation. Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7 Ordenregler HF Marienlyst 2019 / Side 1 af 7 Disse ordensregler vedtaget på den ordinære generalforsamling 27. april 2019 Ordenreglerne er revideret og opdateret i forhold til gældende praksis. Derudover

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info

Søndervang nyt Efterår 2013. H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Søndervang nyt Efterår 2013 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2013 Igen i år har vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen udtaget 4 haver til Kolonihaveforbundets

Læs mere

Husorden afd. 13-15 og16

Husorden afd. 13-15 og16 Husorden afd. 13-15 og16 HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke,

Læs mere

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5

Husorden. for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 Husorden for HF Lersøgrøftens Integrationsdaghaver (under etablering) Side 1 af 5 1 Rettigheder 1.1 Medlemmer har adgang til foreningens fællesfaciliteter 1.2 Mellemer er en del af fællesskabet i foreningen

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Ordensregler for Afdeling 19. Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» «Lejekontrakt_CO» «Lejekontrakt_Adresse» Dato DAB Ordensregler for Afdeling 19 Baunevej 8-54 Bække Vestergade 35-53, Bække Vestre Stationsvej 5-31, Gesten

Læs mere

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN

Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN Vordingborg Boligselskab Rådhustorvet 15 4760 Vordingborg 15. marts 2011 HUS- OG HAVEORDEN For beboere i Vordingborg Boligselskab, Afdeling 424, Egelyparken, Præstø Under henvisning til husleje kontraktens

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL- KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS-VOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften

HUSORDEN. VIBO afdeling 350, Krogtoften VIBO afdeling 350, Krogtoften Vedtaget på beboermøde Revideret 13. september 2004 7. februar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Anlægget... 2 2. Færdsel på området... 2 3. Parkering... 2 4. Cykler, knallerter

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard

Ordensreglement for Haveforeningen Islegaard 1. Jorden må kun benyttes til lyst og køkkenhave, ikke til oplagsplads eller i erhvervsøjemed. De i haven nuværende bygninger og beplantning skal holdes i ordentlig stand, således at det ikke generer naboer

Læs mere

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 8. Tronnealle 1. GENBRUGSØ Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere som forefindes på genbrugsøen.

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien

Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglement for Haveforeningen Fægangskolonien Ordensreglementer beskriver regler vedrørende følgende forhold i foreningen: 1. Havehold 2. Opslag og information 3. Hæk 4. Kompost og affald 5. Værktøj,

Læs mere

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019

Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Nyhedsbrev Marienlyst / marts 2019 Alting pipper og pibler og når solen skinner er det dejligt i Marienlyst. Vi er snart i april og sæsonens start nærmer sig. MARTS / APRIL 2019 KALENDER 30. marts /kl

Læs mere

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY Denne guide skal bruges af alle beboere, der har fået stillet en have til rådighed i forbindelse med lejemål i rækkehusene

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer

Lejekontrakt. Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer Lejekontrakt Esbjerg Kommune (EK) udlejer til Kolonihaveforbundet Esbjerg Kreds (Kf) følgende arealer 1. matr.nr. Bryndumdam, Bryndum 4g (haveforeningen Bryndumdam) 2. matr.nr. Fovrfeld By, Guldager 4ck

Læs mere

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges.

Det er os selv, der gennem huslejen, betaler for den daglige drift, istandsættelser - og det som ødelægges. 1 Husorden for Andelsboligforeningen Kyndby Huse Forord: En andelsboligforening er et miniaturesamfund. Vi er alle mere eller mindre afhængige af hinanden - vi er fælles om mange ting - og det er derfor

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2

Brøndbyernes Andelsboligforening afdeling 2 Husorden Indledning. Husordenen er en del af lejekontrakten. Misligholdelse af husordenen, kan medføre opsigelse/ophævelse af lejekontrakten jf. gældende regler herom. Beboerne opfordres til at anvende

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HVEDEVÆNGET GENERALFORSAMLINGEN 2018 FORSLAG TIL NYE ORDENSREGLER 1. Gyldighed Ordensreglerne gælder for vej- og fællesarealerne samt parkeringspladserne i Hvedevænget, matr. Nr. 2iø

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT

Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT Boligforeningen Grønnevangen Solsikkehaven HAVE OG ORDENSREGLEMENT 2013 Indhold: Generelt.. 3 Hæk. 3 Græs. 4 Træer 4 Terrasser 4 Facader 5 Redskaber, værktøjer og færdsel.. 5 Haveaffald og andet affald...

Læs mere

Velkommen til KRÜGERHAVEN

Velkommen til KRÜGERHAVEN Afdeling 62 Georg Krügers Vej Velkommen til KRÜGERHAVEN Med denne folder vil vi gerne byde dig/jer velkommen til vores afdeling. Hvis du har spørgsmål, forslag til nye tiltag eller ideer, er du altid velkommen

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II

Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II April 2015 1 Indhold Husorden for Andelsboligforeningen Ellesletten II... 2 Overholdelse... 2 Bebyggelsens udseende... 2 Fællesarealer... 2 Deltagelse

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere