Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Havposten. Juni 2015. Skt. Hans aften - se bagsiden."

Transkript

1 Havposten Juni 2015 Skt. Hans aften - se bagsiden.

2 2 Tid til at grave stranden op.

3 3 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. maj 2015 Der var fremmødt 35 deltagere, der repræsenterede 28 husstande. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Morten Seeberg, Carl-Erik Sørensen, Tage Holst og de 2 suppleanter Jesper Brix og Tobias Frost Dagsorden: 1. Velkomst ved formanden. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent og 2 stemmekontrollanter. 4. Bestyrelsen fremlægger forslag til revideret driftsbudget for året 2014/ Bestyrelsen fremlægger følgende forslag til forskønnelse af området i form at nyt anlægsbudget, finansieret af midler fra vejfonden. A) Renovering i 2015 af beplantning langs hovedstien ved boldbanerne ved børneinstitutionerne incl. græs og plantning af 4 nye store træer. Nedlæggelse af buskadser og bænksæt/affaldsspand ved den tidligere petanquebane. B) Opstamning i 2015 af vejtræer langs stamveje og boligveje. C) Etablering i 2015 af helt ny flisebelægning/kopsten på de 2 hovedstier med 4 rækker kopsten. D) Etablering fra og med 2016 af helt ny flisebelægning/kopsten på stamveje og boligveje fordelt over en årrække. E) Engangsrenovering i 2015 af legepladsen ved bålpladsen. 6. Afslutning Der henvises til Havposten Marts 2015 hvor der er bemærkninger til de enkelte temaer samt oplæg til forskønnelse af legepladsområdet.

4 4 Ad 1 Arne Gam bød velkommen og henviste til, at baggrunden for denne ekstraordinære generalforsamling skal ses som en udløber af generalforsamlingen i november Ad 2 Anders Sloth blev valgt som dirigent og kunne konstatere, at den ekstraordinære generalforsamling var indkaldt med lovlig varsel. Ad 3 Bodil Krüger blev valgt som referent. John Møller og Karina Møller blev valgt som stemmekontrollanter. Ad 4 Kurt Borgkvist: Det årlige driftsbudget med uændret kontingent muliggør en henlæggelse til vejfonden på kr /år. Vejfonden indeholder i dag godt 1,6 mio kr. Bestyrelsen foreslår omfordeling af enkelte poster men i øvrigt uændret indtægts- og omkostningsniveau. I budgettet for var der afsat kr. til grønne områder. Dette foreslås ændret til kr. til gartneren og kr. til kantskæring og sprøjtning. De resterende kr. tages fra vedligeholdelsesbudgettet. Forslaget blev vedtaget. Ad 5A Der var bred enighed fra forsamlingen om, at det er vigtigt at bevare buskadserne af hensyn til områdets fugle og dyreliv i øvrigt. Området skal ikke ligne en golfbane og uden de blomstrende buske vil det blive goldt og trist. Der fremkom forslag om plantning af gruppe af træer på plænerne, og gerne i god afstand fra asfalten. Bestyrelsens forslag blev forkastet.

5 5 Ad 5B Opstamning af vejtræer langs stamveje og boligveje blev vedtaget. Ad 5C Det foreslås at lægge helt nye fliser og 4 rækker kopsten (beton) på de 2 hovedstier i år. Der var i forsamlingen bred enighed om, at vi gerne vil have området til at se pænt ud, om end flere gav udtryk for, at kopstenene kan være en gene for barnevogne og kørestolsbrugere. Der var forslag om at alle flisebelægninger skulle gøres på en gang og ikke som foreslået over en 8 årig periode. Kurt Borgkvist gjorde opmærksom på, at der ikke er penge til at gøre det på en gang. En grundejer gjorde opmærksom på at han flere gange har måttet hjælpe en kørestolsbruger med at forcere højdeopspringene på fliserne. Han har flere gange indberettet dette til den fliseansvarlige, men der sker intet. Skolestien ligger efter kommunens overtagelse hen som forsømt område. Der er ikke blevet asfalteret og kommunen glemmer at slå græs og at salte om vinteren. Flere grundejere har henvendt sig til kommunen om disse forsømmelser, bl.a. også om at få klippet en hæk ved udmundingen til Skæring Havvej. Det blev vedtaget med start i 2015 at udskifte fliser og kopsten på de 2 hovedstier. Ad 5D Der var i forsamlingen bekymring for finansieringen af nye fliser og kopsten i hele området over en 8 årig periode. Bestyrelsen trækker punkt 5D tilbage og kommer med nyt oplæg på næste ordinære generalforsamling i november.

6 6 Ad 5E Morten Seeberg gennemgik oplægget til engangsrenovering i 2015 af legepladsen, oplægget kan ses på side 5-7 i Havposten marts Gennemgående var der stor tilfredshed med legepladsen som den er nu. Der var en god debat og der kom mange indlæg så som: I dagsorden står renovering af legeplads, men ikke hvad det koster. Oplægget er kun 2 motionspakker for voksne på henholdsvis kr. og kr. Det er mange penge at investere, - det kommer til at gå som med petanquebanen. Vedkommende som brændte for den rejste, - og så blev den stort set ikke brugt. Og nu har vi betalt for at få den nedlagt. Der er ikke langt hen til Egå Marina, hvor der er opstillet motionsredskaber. Friluftsrådet har givet tilskud til den samt til en lignende i Risskov. Vi skal favne bredt, og der skal være noget til alle aldersklasser. Nogle synes det vil være en god aktivitet at bringe ind i området. Andre synes ikke det er foreningens område, det er dyrt skal vi ikke lige bruge pengene til det vi skal nemlig fliser. Der gøres opmærksom på, at pensionister kan gøre brug af Selvtræner Fitness på Lokalcentret for 250 kr. årligt. Der blev afholdt skriftlig afstemning. 14 stemte nej, 13 ja og 1 stemte blankt. Forslaget blev ikke vedtaget. Ad 6 Dirigenten afsluttede og takkede for god ro og orden. Ref. Bodil Krüger

7 7 Fejlmelding af defekt vejbelysning. Du kan selv foretage fejlmeldingen ved at gå ind på hjemmesiden Under selvbetjening vælg Kontakt os om el og energi. Under nyttige links vælg Gadelys fejlmelding. Telefon nr. Kundeservice: Ved større fejl (flere gader uden lys) eller ved fejl, der har sikkerhedsmæssig karakter, skal du ringe til den døgnbemandede support på: Telefon nr Behov for reparation af stophaner: Kontakt Århus Vand på telefon nr Fra Rotter - anmeld og bekæmp Som grundejer har du pligt til at sikre og renholde din ejendom, så rotternes muligheder for at leve på din ejendom begrænses mest muligt. Hvad gør du, hvis du ser en rotte? Hvis du ser en rotte, skal du anmelde det til kommunen hurtigst muligt på telefon Kommunen betaler udgifterne til at få fjernet rotterne, så det koster altså hverken dig eller grundejeren noget.

8 8 Orientering fra kassereren Husk ved flytning Ifølge grundejerforeningens vedtægter påhviler det sælger skriftligt at meddele kassereren navn på den nye ejer, således at fremtidige kontingentopkrævninger for den pågældende ejendom kan foretages korrekt hos den nye ejer. Nedenstående slip kan benyttes til at registrere ejerskifte. På forhånd tak for hjælpen. Når ejerskiftet er registreret, vil kassereren sørge for fremsendelse af grundejerforeningens vedtægter og det seneste nummer af Havposten til den nye ejer. Refusionsopgørelse ved salg Selvom foreningens regnskabsår løber fra 1/9 til 31/8, er det for mange år siden vedtaget, at kontingentåret løber fra 1/11 til 31/10, idet kontingentfastsættelse finder sted på foreningens generalforsamling hvert år i oktober kvartal. Kontingentbetalingen, der forfalder til betaling i december 2012, dækker således perioden fra 1/ til 31/ Husk at få kontingentet med som en post i refusionsopgørelsen i forbindelse med salg/køb af ejendommen. Spørgsmål fra ejendomsmægler eller advokat vedr. grundejerforeningens regnskab og kontingent kan altid henvises til kassereren klip Adresse Sælger Køber Bedes afleveret til: Kurt Borgkvist, Skæring Hedevej 230, 8250 Egå Telefon: borgkvist@get2net.dk

9 9 Midsommervisen: Vi elsker vor land, når den signede jul tænder stjernen i træet med glans i hvert øje. Når om våren hver fugl, over mark, under strand, lader stemmen til hilsende triller sig bøje: Vi synger din lov over vej, over gade, vi kranser dit navn, når vor høst er i lade, men den skønneste krans, bli'r dog din Sankte Hans! Den er bunden af sommerens hjerter, så varme så glade. Vi elsker vort land, men ved midsommer mest, når hver sky over marken velsignelsen sender, når af blomster er flest, og når kvæget i spand giver rigeligst gave til flittige hænder; når ikke vi pløjer og harver og tromler, når koen sin middag i kløveren gumler, da går ungdom til dans på dit bud Sankte Hans ret som føllet og lammet, der frit over engen sig tumler. Vi elsker vort land, og med sværdet i hånd skal hver udenvælts fjende beredte os kende, men mod ufredens ånd over mark under strand, vil vi bålet på fædrenes gravhøje tænde hver by har sin heks, og hver sogn sine trolde. Dem vil vi fra livet med glædesblus holde vi vil fred her til lands Sankte Hans, Sankte Hans! Den kan vindes, hvor hjerterne aldrig bli'r tvivlende kolde.

10 10 Musik og sjov i Mindelunden. I den private børnehave Højvang i skæring, har den forgangne uge stået i naturens tegn. Hver dag har hele børnegruppen draget af sted ud til Mindelunden, for at tilbringe dagen der. Ugen bød på små opgaver med det matematiske sprog i fokus, lange kviste, korte kviste, takkede blade, høje træer, lave træer osv. Man får en hel del mere ud af turen, hvis man indleder med nogle lege, der skærper opmærksomheden og sanserne. Væk var snak om wii, legoklodser og bilbane, og frem kom, se hvor højt, jeg kan klatre, i går kom jeg kun til gren nr.2, kom, lad os finde skovtroldene, og se mig, jeg triller ned af bakken. Mange undersøgelser påviser, at børn der færdes meget ude, er bedre til at finde på, end de børn, der opholder sig meget inde i børnehaven. Det viser også positive resultater for udebørnene, når det gælder motorik, sygefravær og opmærksomhed. Naturen rummer rig mulighed for leg, læring og udvikling. Så fra Højvang lyder der et stort, ja tak til natur, og en kæmpe opfordring, kom ud i vores skønne natur, den er lige uden for døren. Ugen blev sluttet fornemt af med besøg af Nana Bang Kirkegård. Hun hjalp os med at fylde skoven med musik, sang og glade barnestemmer, der blev sunget, grinet og danset i skoven, og hvis i kommer en tur forbi mindelunden, og der er et stille ekko af barnesang skal i ikke blive forskrækket, det er blot skovtroldene der har lært en ny melodi af alle børnene fra Højvang.

11 11

12 12 Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker indbyder hermed alle beboere med venner og bekendte samt vore nabogrundejerforeninger og Skæring Lokalcenter til Skt. Hans bål Tirsdag den 23. juni 2015 kl på bålpladsen Forinden kan der på privat basis fra kl opstilles salgsboder, loppemarked, grill m.m., eller nyd den medbragte picnickurv. Ligesom sidste år sørger Grundejerforeningen for bål som tændes kl. 20:00

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2018 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Formand Arne Gam Veje, stier Skæring Hedevej 96 Fliser Tlf. 86222575 Asfalt Mail: arne.gam.petersen@googlemail.com Kasserer Kurt Borgkvist Grønne arealer

Læs mere

Sommer I Hesselbækpark

Sommer I Hesselbækpark Sommer I Hesselbækpark Side 2 og 3: Skt. Hans Side 4, 5 og 6: Nyt fra Bestyrelsen Side 7 og 8: Hækkeklipning 1 Som sædvanlig er det Skt. Hans aften d. 23/6, og traditionen tro holder vi et lille arrangement

Læs mere

Havposten Oktober 2017

Havposten Oktober 2017 Havposten Oktober 2017 Generalforsamling torsdag den 9. november 2017 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- Sådan

Læs mere

Havposten Oktober 2015

Havposten Oktober 2015 Havposten Oktober 2015 Generalforsamling fredag den 6. november 2015 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Hjemmesiden har fået et løft. På www.skaeringhavbakker.dk,

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Havposten Marts 2015 GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker

Læs mere

Leve Livet. Juni 2018

Leve Livet. Juni 2018 Leve Livet Juni 2018 Indholdsfortegnelse: Nyt fra ledelsen... 1 Månedenens fødselsdage... 2 Sangbogen... 2 Livet leves... 4 Beboerliste... 16 Rart at vide... 17 Månedskalender... 18 Redaktion: Anne-Marie

Læs mere

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2017 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 Referat ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 6. april 2017 Næstformand Morten Seeberg byder velkommen. Der er mødt 44 grundejere op til forsamlingen.

Læs mere

Havposten. December 2015

Havposten. December 2015 Havposten December 2015 2 3 OBS. Snerydning - nye fliser: Der bliver denne vinter ikke ryddet sne på fortovene med de nye fliser. Det sker efter anbefaling fra entreprenøren om så vidt muligt ikke at anvende

Læs mere

Havposten. Juni 2014. Skt. Hans aften - se bagsiden.

Havposten. Juni 2014. Skt. Hans aften - se bagsiden. Havposten Juni 2014 Skt. Hans aften - se bagsiden. 2 3 HVAD ER DET LIGE DER ER GANG I? Som vedtaget på generalforsamlingen i 2013 er vi i gang med at renovere vore veje og stier med ny asfaltbelægning.

Læs mere

Leve Livet. Juni 2018

Leve Livet. Juni 2018 Leve Livet Juni 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdage... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 5 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 6/

Referat fra generalforsamlingen den 6/ Referat fra generalforsamlingen den 6/11 2015 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 36 husstande - 49 deltog i spisningen. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Tage

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2012

Tale til sommerafslutning 2012 Tale til sommerafslutning 2012 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. 10. klasserne

Læs mere

Havposten Oktober 2018

Havposten Oktober 2018 Havposten Oktober 2018 Generalforsamling torsdag den 8. november 2018 klokken 20:00 i Skæring Lokalcenter. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- Sådan ser din bestyrelse

Læs mere

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere.

Indkaldelsen var bilagt Årsregnskab og budget for 2017/ personer deltog i mødet - repræsenterende 22 stemmeberettigede parcelejere. Generalforsamling 2017 År 2017, torsdag, den 9. november kl. 20:00 afholdtes generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker i Fælleshuset Skæring Parkvej 542, 8250 Egå. Forud for Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 3/

Referat fra generalforsamlingen den 3/ Referat fra generalforsamlingen den 3/11-2016 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist, Tage Holst, Morten Seeberg, Carl -Erik Sørensen, suppleant

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013

Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013 Referat fra generalforsamlingen den 8/11 2013 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 40 grundejere, som repræsenterede 28 husstande. Desuden var der indgivet fuldmagt fra 11 husstande.

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019

Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019 Ammershøj bladet Velkommen til juni 2019 Sankthans 2016 Kirke Hyllinge Sankthans er ikke kun er en folkefest med bål og brand, men også en gammel kirkelig tradition til minde om Johannes Døberen, Jesu

Læs mere

Velkommen til. Skt. Hans Aften på Marienborg. 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30

Velkommen til. Skt. Hans Aften på Marienborg. 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30 Velkommen til Skt. Hans Aften på Marienborg 23. juni 2013 Kl. 19.00-22.30 Velkommen til Marienborg Marienborg er den til enhver tid siddende statsministers officielle embedsbolig, som også anvendes til

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Havposten Oktober 2014

Havposten Oktober 2014 Havposten Oktober 2014 Generalforsamling fredag den 7. november 2014 klokken 20:00 i Skæring Forsamlingshus. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. 2 Frø på Skæring Hedevej og kaniner til salg. 3 Kors,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

2. Formandens beretning for det forløbne år

2. Formandens beretning for det forløbne år Referat fra generalforsamlingen den 7/11 2014 Arne Gam bød velkommen til generalforsamlingen med deltagelse af 33 grundejere, som repræsenterede 21 husstande. Fra bestyrelsen deltog Arne Gam, Kurt Borgkvist,

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2015

Tale til sommerafslutning 2015 Tale til sommerafslutning 2015 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. Vi starter

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 28.12.2008 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl

Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl HAVEFORENINGEN SOLSIDENS NYTTEHAVER af 2007 Referat af Ordinær Generalforsamling Søndag den 23. april 2017 kl. 14.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Formanden foreslog Peter Laursen have nr.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme, der har jeg rod, derfra min verden går. Du danske sprog, du er min moders

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter

Dagsorden ifølge vedtægter Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen d. 25. februar 2015 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 39, 43, 55,

Læs mere

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015. Kirkekatten

Kirke & Sogn. Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015. Kirkekatten Kirke & Sogn Falslev-Vindblæs sogn - Nr. 2 - Årgang 54 Juli 2015 - November 2015 Kirkekatten Tak for nu Da jeg d. 1. september 2013 blev ansat som konstitueret sognepræst i Falslev- Vindblæs sogn, så var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 10.12.2010 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00

GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. Torsdag, den 6. april 2017 kl. 19:00 Havposten Marts 2017 GRUNDEJERFORENINGEN VILLABYEN SKÆRING HAVBAKKER EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Hermed indkaldes til Ekstraordinær Generalforsamling i Grundejerforeningen Villabyen Skæring Havbakker

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Hvert år ved denne tid tænker jeg tilbage på en speciel hændelse: Den 24. juni for år tilbage var jeg mødt på arbejde til sædvanlig

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken

FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING. Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 1 FAVRHOMVÆNGETS GRUNDEJERFORENING Referat fra ordinær generalforsamling Søndag den 17.marts 2013 kl. 13.00 Kedelhuset ved Kulturparken 31 stemmeberettigede husstande var repræsenteret, heraf havde 5 husstande

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Havposten Oktober 2016

Havposten Oktober 2016 Havposten Oktober 2016 Generalforsamling torsdag den 3. november 2016 klokken 20:00 i Fælleshuset Skæring Parkvej 542. Fællesspisning kl. 18:30. Husk tilmelding. ----- Bemærk NYT sted for GF. ---- 2 3

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Grundejerforeningen Venø Bugt.

Grundejerforeningen Venø Bugt. Grundejerforeningen Venø Bugt. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling til afholdelse lørdag den 29. juni 2019 kl. 11:00 på Pavillonen Handbjerg Marina i Handbjerg. Efter generalforsamlingen er

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011

Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Referat af Ordinær generalforsamling 6. april 2011 Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge Grundejerforeningen Skanderborg Bakker 1, Augustas Vænge og Elisabeths Vænge

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl

G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet. Søndag 3. juni 2018 kl G/F Egemosegård Referat fra Generalforsamling på kursuscenter Smålandshavet Søndag 3. juni 2018 kl. 10.00 Karrebæksminde 4. juni 2018 1 Valg af dirigent - bestyrelsens forslag Peder Sass Peder Sass valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen. Tjærbyvang Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Dagsorden: Tjærbyvang Tirsdag den 24.03.15. Kl. 19.30. Afholdt på Rytterskolen, Borup Byvej 14, Randers. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Grundejerforeningen Løvsangerparken

Grundejerforeningen Løvsangerparken Generalforsamling den 12. marts 2008 Til stede personligt: nr. 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 19, 21, 23, 25, 29, 30, 31, 32, 34, 36, 38, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 64, 66, 68, 70, 72, 74,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 22. marts 2012 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Rikke Olesen/Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune.

Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. Vedtægter for Grundejerforeningen Mariehøj, Vallensbæk Navn og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Mariehøj med hjemsted i Vallensbæk Kommune. 2. Foreningens formål 1. At varetage medlemmernes

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune. Vedtægter for grundejerforeningen Sandhagen juni 2013 Kapitel 1: Foreningens navn og hjemsted 1: 2: Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sankt Hans ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte.

Sankt Hans ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. ved Krogstenshave: HEKSEFEST! Den 23. juni 2015 fra 16-18.30 Midsommersangen findes bagerst i dette hæfte. 2013 Sankt Hans Dato 23. juni: Sankt Hans aften 24. juni: Sankt Hans dag Sankt Hans dag er den

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013.

Vængernes Beboerlaug. Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 23.oktober 2013. Den 23. oktober 2013 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017.

Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Referat af Generalforsamling den 24. maj 2017. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere