Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 21. januar 2013 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 21. januar 2013 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd"

Transkript

1 Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland, Katrine Runge Olsen, Marie Tordsson, Lars Kruse, Flemming Jørgensen Sønderlundsvej Roskilde Tlf.: Fax: februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 21. januar 2013 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd Brødordning: Helle Gert Christensen O: Orienteringspunkt Ordstyrer: Klaus Nørskov B: Beslutningspunkt SB-brev: Lene Jensby Lange D: Debatpunkt Fraværende: Tilmize Aydemir, Louise Gaub og Søren Mortensen 1. B Prioritering og godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. O Orientering fra elevrådet Elevrådet har taget initiativ til en undersøgelse, hvor de spørger eleverne på skolen, hvad de synes er sjovt ved at gå i skole, og hvornår eleverne oplever, at de lærer godt. Det skal give elevrådet nogle gode input at arbejde med i elevrådets samarbejde med skolens ledelse, lærere og skolebestyrelse. På gallerigangen ved mediateket er der nu opsat en tavle med oversigt over elevrådet såvel som information herfra. 3. D Trafik Orientering fra Nanna og Mona vedr. arbejdet med sikker skolevej. Vi aftalte på SB-mødet i oktober, at Nanna og Mona inviterer forældrene til et møde, hvor ideer til arbejdet med sikker skolevej kan drøftes.

2 På sidste møde aftalte vi, at vi ser på mulighederne for at få Side2/6 spærret indkørslen ved SFO en for biler, så blød og hård trafik kan adskilles. Indkørslen spærres for indkørsel med en lille bom i uge 48, så det kun er muligt at komme ind med bil efter aftale med skolen. Desuden drøftede vi på sidste møde følgende: Vi deler indsatsen op i flere områder: - Vejene omkring skolen kontakt til Vej og Park. - Parkering og afsætning ved skolen. - Initiativer, der kunne minimere forældres behov for at køre deres børn i skole, f.eks. gå-bus. Tilbagemelding fra bestyrelsesmedlemmer, der deltog i borgermøde om trafikken på og omkring Sankt Jørgensbjerg den 17. januar Trafiksituationen omkring skolen er et tilbagevendende og vigtigt punkt, som har skolebestyrelsens fokus. En arbejdsgruppe har peget på, at der sættes ind på to fronter: Sikker forælder-bilist-adfærd ved indgangene til skolen samt kontakt til forvaltningen om at øge oversigtligheden og trafiksikkerheden på Sønderlundsvej og Elmevej. Sikker forælder-bilist-adfærd vil blive drøftet med klasserådene fra årgang med oplæg til en happening, der guider forældre i, hvor de må parkere. Happeningen følges op af en folder til forældrene fra klasse. Skolebestyrelsen har desuden deltaget i høring omkring den forsøgsmæssige lukning af Sct. Jørgensbjerg for gennemkørsel. Det har bekymret skolebestyrelsen en del, idet det trækker øget trafik omkring skolen, hvor oversigtsforholdene ikke er for gode. Stikprøvemålinger viser, at trafikken på helligkorsvej er steget med over 40% fra Flere udtrykte forståelse for vores synspunkter. Der var mange gode forslag fremme omkring, hvordan man kunne sikre både sikker skolevej og mere dæmpet trafik på Sct. Jørgensbjerg. Der er imidlertid mange interesser i spil. Skolebestyrelsen vil fortsat sætte klart ind på dette punkt i forhold til kommunen. Sagen afgøres i maj-juni på et udvalgsmøde i kommunen. Skolebestyrelsen overvejer at kontakte politiet for at få deres vurdering af trafikforholdende omkring skolen. 4.B Revidering af principper Vi fortsætter arbejdet med at revidere skolens principper.

3 Princip om oprettelse af tysk/fransk På bestyrelsesmødet den 17. december blev princippet om procedure ifm. tilbudsfagene tysk/fransk drøftet. Ref. fra mødet: Side3/6 Princippet tages op igen på et senere møde. Bestyrelsen ønsker, at princippet skal tage højde for, hvor små hold vi opretter i forbindelse med tilbudsfag. På mødet blev der drøftet to mulige afsæt: Minimum 12 elever på et hold eller 25% af en årgang. Bestyrelsen hælder mest til de 25% af en årgang. Nyt princip om oprettelse af tilbudsfagene tysk/fransk Tilbudsfagene tysk og fransk oprettes, når der er minimum 25% af eleverne på en årgang, der har ønsket et af de pågældende fag. I det tilfælde, at et tilbudsfag ikke oprettes og der er en mindre gruppe elever, der ønsker det vil skolen understøtte, at tilbudsfaget oprettes i ungdomsskolen. Nuværende princip om procedure ifm. tilbudsfagene tysk/fransk Skolen vejleder elever og forældre på et møde om mulighederne for valg mellem de to fag. Vejledningen planlægges på en sådan måde, at de to fag ligestilles. Godkendt. Principper om Skole-hjem-samarbejde Nyt princip: Skole-hjem-samarbejde Skole-hjem-samarbejdet skal skabe et godt grundlag for elevens trivsel og læring. Samarbejdet mellem skole og hjem foregår ligeværdigt og respektfuldt parterne i mellem. Samarbejdet skal danne grundlag for, at forældrene er informeret vedr. deres barn og klassen. Der afholdes årligt to forældremøder, der kan kombineres med sociale arrangementer. Der tilbydes to skole-hjem-samtaler årligt. Teamet/klasselæreren udsender løbende information om klassens trivsel og læring. I løbet af året kan der opstå behov for kommunikation forældre og skole imellem; her benyttes forældreintra, telefon, ad hoc-møder mm.

4 Der etableres klasseråd i alle klasser. Klasserådet vælges Side4/6 på det første forældremøde hvert år og består af 3-5 forældre. Udover forældrene deltager der en lærer fra teamet og en pædagog fra SFO (0.-3. klasse). Klasserådet kan invitere repræsentanter fra skolebestyrelsen til at deltage i klasserådsmøder og forældremøder. Det tilstræbes, at alle klasser oplever, at klasserådet arrangerer et socialt arrangement hvert år. I særlige tilfælde kan skolen yde tilskud til forældrearrangementer. Nuværende princip om skole-hjem-samarbejde Skole-hjem-samarbejdet skal være til gavn for klassens og for den enkelte elevs faglige og sociale trivsel og udvikling. Der afholdes årligt to forældremøder. Møderne skal sikre et højt niveau af informationer og dialog. Der etableres klasseråd i alle klasser. Klasserådet vælges på det første forældremøde hvert år. Klasserådet består af klasselæreren og 3-5 forældre. Nye lærere på klassen præsenterer sig på det første forældremøde. Der er tilknyttet to repræsentanter fra skolebestyrelsen til hver årgang. Disse står til rådighed for spørgsmål og for at deltage i forældremøde. Skolebestyrelsen afholder en gang årligt et møde for alle forældre på skolen, hvor skolebestyrelsen fremlægger sin årsberetning. Der bør deltage to lærere i forældremøderne. Godkendt. 5.B Kvalitetsrapport for skoleåret Skolebestyrelserne skal udtale sig om skolens kvalitetsrapport og Dagtilbud og Skoles vurdering af kvalitetsrapporten senest den 15. februar Bilag: Kvalitetsrapport (tekstdel, bilagsdel og handleplan 2-sprogede elever) Dagtilbud og Skoles vurdering Hvert andet år skal skolen udarbejde en rapport over skolens kvalitet, som forvaltningen ser på og derefter giver tilbagemelding og anbefalinger til skolen. Skolebestyrelsen skal udtale sig på baggrund af skolens rapport og forvaltningens tilbagemelding.

5 Side5/6 Bestyrelsen udtaler: Den systematiske indsats for trivsel og god læring, især læsning, er blandt det, der springer i øjnene i rapporten. Og der er ros til skolens SFO for det målrettede pædagogiske arbejde med fokus på trivsel, sociale kompetencer og bevægelse. Skolen skal arbejde målrettet på at øge andelen af linjefagsuddannede læreres undervisning i fagene. Det er positivt, at skolen har et stort fokus på fagteamsamarbejdet, hvor der også er gode muligheder for at styrke fagligheden. Vi er opmærksomme på, at vi i har brugt færre midler til kompetenceudvikling og efteruddannelse end kommunens gennemsnit. Det skyldes, at skolen er ved at afvikle et større underskud, og skolen udviser generel økonomisk tilbageholdenhed. SFO-pædagogernes deltagelse i undervisningen ligger lavere end kommunens gennemsnit. Det skyldes opgørelsesmetoden. Følgende områder, hvor pædagogerne også deltager, men som ikke er med i opgørelsen: 20 min. overlevering af klassen hver dag mellem SFOpædagoger og underviser samt indsats i klasser, hvor der er større behov for pædagogdeltagelse i perioder. Desuden er SFO ens andel af uddannede pædagoger større end tildelingsmodellens 60/40-fordeling, da vi mener, at uddannet personale leverer en større kvalitet. Vi skal styrke resultaterne for især tosprogsindsatsen, læsning på 1. og 6. klassetrin samt den specialpædagogiske bistand. Det arbejde er godt i gang med blandt andet nye ansættelser, efteruddannelse, handleplaner m.m. inden for det specialpædagogiske område. I forhold til de tosprogede arbejder vi bl.a. med de frivillige nationale test. Læseindsatsen fylder eksempelvis meget i skolens arbejde, hvor vi arbejder med kurser for alle lærere omkring læsning i alle fag og aktionslæring i matematik på 6. årgang. Vi er på skolen opmærksomme på den tætte sammenhæng, der er omkring den alm. læseindsats og tosprogsindsatsen. Skolebestyrelsen ønsker at følge skolens arbejde med læseindsatsen tæt og fremadrettet. Der påhviler skolen et særligt ansvar for at løfte elevernes læsefærdigheder; det er bl.a. herigennem, at døren til det gode liv åbnes for alle elever uanset social baggrund. Kvalitetsrapporten kan ses på skolens hjemmeside omkring medio 2013.

6 6.B Ansættelsesudvalg til inklusionsstillinger Skolebestyrelsen skal vælge en repræsentant til ansættelsesudvalget. Side6/6 Bilag: Stillingsopslag Stillings- og personprofil Tidsplan Oscar deltager i ansættelsesudvalget. 7.O Budget 2013 Orientering om budget Bilag: Budget 2013 Tekst budget 2013 Budgettet er godkendt. Det er positivt, at de økonomiske midler ved budgetfremskrivningen i 2013 bruges til undervisningsmidler. 8.B Punkter til kommende møder Revidering af principper. Temadrøftelse om undervisningsdifferentiering og fleksibel planlægning. Regeringens folkeskoleudspil. 9. O SFO-nyt SFO og teamet omkring 0. klasse arbejder med samordnet indskoling, som er en videreudvikling af udskudt klassedannelse, som vi arbejdede med sidste skoleår. 10. O Eventuelt Intet. Klaus Nørskov og Flemming Jørgensen

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 29. august 2013 Kl. 18:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 26. marts 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Mandag den 26. marts 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Rikke Lindegaard, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Marianne Brandt, Søren Mortensen, Louise Wildfang, Niels

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 24. oktober 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 24. oktober 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 9. februar 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 9. februar 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Rikke Lindegaard, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Marianne Brandt, Søren Mortensen, Louise Wildfang, Niels

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen Den 2. maj 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen aflægger hvert år en årsberetning. Beretningen beskriver, hvad vi har arbejdet med i løbet af det sidste år. På

Læs mere

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner.

Skoleledelsen udvikler i samarbejde med medarbejdere og i dialog med forældre mål og strategier, som udmøntes i handleplaner. 28.10.17 Langhøjskolen skolen som fælles projekt Inklusionshandleplan Langhøjskolen har tydelig retning og lederskab i forhold til arbejdet med inkluderende læringsmiljøer, hvilket sikrer en tydeligere

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse

Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse 1 Kvalitetsrapport - indholdsfortegnelse $ % & (( 2 1. Indledning ( $ % & ( * % * * $ % $ (, - * % $. ( * * / * ( 0 $ 1 3 1. Indledning - 2 - % ( ( ( % 33 ( 4 4 4 ( % & ( ( ( $, 1 %, 5 $$ %- /%4 $$&- 4

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat

Skolebestyrelsen. Referat af møde i. Aalestrup Skole. Dagsorden oversigt: Godkendelse af referat Referat af møde i Skolebestyrelsen Aalestrup Skole Data om mødet: Mødedeltagere: Tid: Sted: Forbered: 18.30 21.30 ordinært bestyrelsesmøde Personalerummet Orienter dig i de vedlagte bilag Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsen. Møde tirsdag den 4. marts 2014 kl. 18.00. Sted: NSS, lærerværelset. Dagsorden: Referat: X

Skolebestyrelsen. Møde tirsdag den 4. marts 2014 kl. 18.00. Sted: NSS, lærerværelset. Dagsorden: Referat: X Skolebestyrelsen Møde tirsdag den 4. marts 2014 kl. 18.00 Sted: NSS, lærerværelset Dagsorden: Referat: X Deltagere: Annemette Ottesen, Dorthe Runge-Dalager, Flemming Sylvest Larsen, Jesper Daugaard, Per

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Handleplan for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016

Handleplan for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016 for styrkelse af elevernes læsekompetencer i Roskilde Kommunes folkeskoler 2012-2016 Indhold: Indledning side 3 Tiltag - og handleplaner side 4 Evaluering side 8 Arbejdsgruppen: Vagn F. Hansen, Pædagogisk

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis.

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. 29. november 2016 Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores hverdag...

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning.

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Dato 24. februar 2016 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Nyråd, mødelokalet i den gamle bygning. Thorsten Gregersen

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE Dagsorden til møde i skolebestyrelsen d. 17. august 2011 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Jesper Dauw, Hanne A. Brøndum, Lykke Bang Frederiksen, Thorleif Frøkjær, Linda Bang Jessen, Jeppe Kobberø, Birgitte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken.

Politikerdebat og skolevalg gennemført med stor succes. Pt. arbejdes der på galla på både Absalon og Bjergmarken. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Onsdag den 27. februar kl. 17.00 ca.19.15 Hvor: Absalon Deltagere: Afbud/fravær: Kristian, Michael, Nikoline Punkt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Deltagere: AWJ, LBN, Søren, DPF, Lene, Johan, EMO, Sonja, Nikita, Fraværende: Anya, Sascha, Amalie, Kenneth 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Budgetdelen

Læs mere

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler

Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Mål og principper for Samarbejde mellem skole og hjem på Funder og Kragelund skoler Vore værdier Med eleven i centrum sætter vi fokus på samarbejdet mellem skole og hjem, på Funder og Kragelund skoler.

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen

Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen MUNKEKÆRSKOLEN 2.8 Principper for Skole-SFO-hjemsamarbejdet på Munkekærskolen Mål: Eleverne på Munkekærskolen skal opleve at aktørerne omkring dem samarbejder om den enkelte elevs, gruppens og klassens

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 13

Skolebestyrelsesmøde nr. 13 . Skolebestyrelsesmøde nr. 13 Mandag d. 30. oktober på afd. Undløse 18.30-20.30 De næste møder torsdag d. 23/11 Jyderup mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Mandag d. 24. april 2017 Referat fra skolebestyrelsesmøde Mandag d. 24. april 2017 Mødetidspunkt: 17.00 19.30 Referent: LAN Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Søren A., Alexander Guldager, Carina Alber, Ulla Riisbjerg,

Læs mere

Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole

Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole Strategi for implementering af folkeskolereformen på Høje Kolstrup Skole 2015-2020 Skole og Undervisning Oktober 2017 VIRKNINGER PÅ LÆNGERE SIGT: Strategi for folkeskolerne i Aabenraa Kommune 2015-2020

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Princip om samarbejde mellem skole og hjem PRINCIPPET: I henhold til folkeskoleloven forventes et tæt og konstruktivt samarbejde mellem skole og hjem. Et samarbejde, der er præget af dialog, medansvar,

Læs mere

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september)

Referat. af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Referat af skolebestyrelsesmøde mandag d. 12. september 2016 kl. 19:00-21:30 (mødet blev afviklet onsdag den 21. september) Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. marts 2017 kl Sønderskov-Skolen, 27. marts 2017 Skolebestyrelsen: Mikkel Nyhold Bruncke Henrik Lausen Karin L. Kamstrup Susanne Andresen Camilla Rudebeck Juhl Lars Nicolaisen (afbud) Morten Vestergaard Thomas Erlandsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN

SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN SKOLEBESTYRELSESMØDE VIBESKOLEN DAGSORDEN Onsdag den 26. september 2012 kl. 18.30 21.00 Afdeling Ullerslev Til stede: Lene Jørgensen, Helle Lorenzen, Michael Pedersen, Birgitte Bendt, Line Laugesen, Randi

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole

Skolebestyrelsesmøde Aabybro skole Deltagere ordinære møder Anders Christiansen (formand) Tina Pehrson (næstformand) Tanja Skov Jensen Helle Overgaard Anne Rye Jan Nørgaard Michael Mikkelsen Kristine Fooken Jensen Anne Mette Michelsen Søren

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret

Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret 10 11 Hvad viser kvalitetsrapportens nøgletal kort fortalt Roskilde Kommune har benyttet sig af udfordringsretten i forhold til toårige kvalitetsrapporter.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 14

Skolebestyrelsesmøde nr. 14 . Skolebestyrelsesmøde nr. 14 Tirsdag d. 23. november på afd. Jyderup De næste møder mandag d. 15/1 Knabstrup onsdag d. 28/2 Jernløse tirsdag d. 20/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d i personalerummet Henrik Stenkil mødeleder Sigrit Bilsted Pedersen Helene Holm Filip Lauritzen Helene Persson Lizzette Gudmann Tina Brødsgaard Flemming Krogshave Peter Pedersen Mathias P. H. Andersen 9.a Jeppe S. Petersen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den

Referat af skolebestyrelsesmøde den Referat af skolebestyrelsesmøde den 14.3.2018 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, America Crespo, Qasim Sikandar Afbud:

Læs mere

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen

4. Nyt fra skolebestyrelsen Orientering 15.juni er der møde i det fælles rådgivende organ. Punkter hertil til Peter. Bilag: -Ingen 20. maj 2016 Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. maj 2016 Klokken: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Deltagere: Stig Stavnskær Pedersen, Søren Lauritsen, Peter Stecher, Carsten Møhlenberg, Betina Hofmann,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 6. september 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd

Referat af skolebestyrelsesmøde Torsdag den 6. september 2012 Kl. 19:00-21:30 Møderum Syd Sct. Jørgens Skole Til: Oscar B. Andersen, Tilmize Aydemir, Helle Gert Christensen, Louise Gaub, Lene Jensby Lange, Klaus Nørskov, Nanna Viereck, Mona Hansen, Søren Mortensen, Laura Hjetting Veitland,

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Principper for Gjøl Skole

Principper for Gjøl Skole Principper for Gjøl Skole 1 Principperne skal sætte retning for skolens virksomhed. Principperne afspejler hvilken retning vi ønsker skolen udviklet. Principperne offentliggøres på skolens hjemmeside og

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Revideret d. 14. marts 2017 Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse. Dato 12. juni 2013. 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 12. juni 2013 Tidspunkt Sted 18.00 Spisning 18.15 Mødestart 21.00 Møde slut Afdelingen i Mern Mødeleder/klummeskribent Henning Larsen Fraværende

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Princip for undervisningens organisering:

Princip for undervisningens organisering: Brændkjærskolen. Princip for undervisningens organisering: Formål Undervisningens organisering skal skabe rammer, der giver eleverne de bedste muligheder for at tilegne sig kundskaber og færdigheder, der

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Utterslev Skole Mangfoldighed gør stærk lærende fællesskaber læring for fremtiden Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: onsdag d. 20. juni 2018 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit.

Egemarksvej 1, 9230 Svenstrup tlf fax Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. SKOLEBESTYRELSESMØDE Ordstyrer: Jan Madsen. Fremmødte: Jakob, Charles, Tina, Gitte, Carsten M., Carsten U., René, Allan, Lene, Birgit. Fraværende: Frank. Dagsorden skolebestyrelsesmøde d. 8.9.2014 17-20

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Skolebestyrelsen har valgt den løsning at sammenlægge Hotherskolens 3 klasser på kommende 4. årgang til 2 klasser.

Skolebestyrelsen har valgt den løsning at sammenlægge Hotherskolens 3 klasser på kommende 4. årgang til 2 klasser. A. Velkomst ved Karsen Jensen, med præsentation af aftnens forløb og skolebestyrelsesmedlem Tanja Wichmann Jørgensen (mor til pige i kommende 4. klasse, referent og ordstyrer), samt Jeanette Mortensen

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejde

Principper for skolehjemsamarbejde Principper for skolehjemsamarbejde Kommende børnehaveklasse Principper for skolehjemsamarbejde Forældremøde i november måned (året før). - information og gensidige forventninger (forældre/skole og fritidsordning).

Læs mere

Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf Mail:

Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf Mail: Holmegårdsskolen Plovheldvej 8A, 2650 Hvidovre. Tlf. 6190 3500. Mail: holmegaardsskolen@hvidovre.dk Februar 2018 Princip: Undervisningens organisering Formål: Undervisningens organisering skal skabe rammer,

Læs mere

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014

Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Kornmarkskolen årshjul 2013/2014 Juli August September Oktober November December Orientering om SAFEteam Opfølgning på Høringssvar Høringssvar skolereform inviteres med på indskolingscase/fælles Kvalitetsrapport

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR. Reerslev Skoles landsbyordning 2017/18

KVALITETSRAPPORT FOR. Reerslev Skoles landsbyordning 2017/18 KVALITETSRAPPORT FOR Reerslev Skoles landsbyordning 2017/18 FORORD Igennem de sidste fire år har vi arbejdet ihærdigt og intenst med Reerslev Skoles landsbyordning som en organisation bestående af daginstitution,

Læs mere

Inklusion på Skibet Skole

Inklusion på Skibet Skole Inklusion på Skibet Skole Definition Inklusion er, at man sammen kan leve forskelligt i verden og ikke i forskellige verdener. Arbejdet og processen er allerede i fuld gang Inklusionsaften for forældre

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE mandag den 7.december 2015 kl. 18.30 21.00 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Simon Kjøller,

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Skolebestyrelsesmøde Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe, Anne Marie Helmuth Tuff, Lars Harder, Thomas Berlin Hovmand,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tid 25. september 2018 kl Afd. Gistrup #BREVFLET# Click here to enter text. REF Referat Møde Skolebestyrelsesmøde Gistrup Skole Skoleforvaltningen Hadsundvej 406 9260 Gistrup Tid 25. september 2018 kl. 17.00-19.30 Init.: DBJ Sted Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR 2016/17

KVALITETSRAPPORT FOR 2016/17 KVALITETSRAPPORT FOR Reerslev Skoles landsbyordning 2016/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD 2. PRÆSENTATION AF SKOLEN 3. SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 4. RESULTATER 4.1. Bliver alle så dygtige, som de

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. april 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Fraværende: Mødeleder:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24

Efterår/ vinter Uge Sommer/ efterår Uge Vinter/ forår Uge 10-24 ÅRSHJUL FOR SKOLEBESTYRELSEN Baggrund Et årshjul kan være med til at give overblik over skolebestyrelsens arbejde både for skolebestyrelsen selv og også for de øvrige forældre, som kan få indblik i, hvornår

Læs mere

Principper for skolens drift

Principper for skolens drift Principper for skolens drift Emne: Skole-hjemsamarbejdet Dato 05-05-2015 Sagsbehandler Preben Skov Christensen Direkte telefonnr. 76 81 36 00 Journalnr. 17.01.01-P21-1-15 Principper for skole-hjemsamarbejdet

Læs mere

Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14

Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14 Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14 Mål 1: Mål der knytter sig til Højere faglighed Styrke faglig læsning og skrivning (målet er 2-årigt) Vi vil fortsætte arbejdet med at styrke den faglige læsning

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere