Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?"

Transkript

1 Reception og Kontor Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 3,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

2 Reception og Kontor Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

3 Musik og Sang Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 5,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Meget -2-1 Dårligt 0 1 2Meget Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

4 Musik og Sang Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

5 Køkken og Kantine Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 6,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

6 Køkken og Kantine Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

7 Almen Taastrup Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 3,4 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: #DIV/0! Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: #DIV/0! Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2-1 Dårligt 0 1 Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø: #DIV/0!

8 Almen Taastrup Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

9 IT og Netværk Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 9,4 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Meget -2 Dårligt Meget 2 Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

10 IT og Netværk Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

11 Frisør og Styling Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 7,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

12 Frisør og Styling Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

13 Krop og Sundhed Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 6,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

14 Krop og Sundhed Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Meget Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: Meget

15 Omsorg og Pædagogik Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 7,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

16 Omsorg og Pædagogik Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

17 Kosmetik og Velvære Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 7,9 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

18 Kosmetik og Velvære Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

19 Foto og Medie Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 2,8 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø: 7

20 Foto og Medie Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Meget -2 Dårligt Meget 2 Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Meget -2 Dårligt Meget 2 Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø: 7

21 Grafisk og Design Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 7,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

22 Grafisk og Design Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

23 Service og Idræt Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 5,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du skolen i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du skolen fremstår som helhed? Samlet vurdering af skolens æstetiske miljø: Psykisk miljø på skolen Oplever du personlig udvikling i forhold til selvværd og selvtillid? Oplever du personlig udvikling i forhold til kammeratskab/venskab? Er du glad for at gå på produktionsskole? Hvordan bliver dit humør af at være elev på skolen? Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det erhvervsmæssige/uddanelsesmæssige Hvordan er den vejledning, du får med hensyn til:det personlige Hvordan er din mulighed for indflydelse på skolen? Hvordan synes du, at eleverne taler til lærerne? Hvordan synes du, at lærerne taler til eleverne? Hvordan synes du, at eleverne taler til hinanden? Hvordan synes du, skolen tackler mobning/trusler/tyveri? Fungerer skolens sociale spilleregler? Hvordan har du det på skolen i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på skolen i forhold til:venskab Hvordan har du det på skolen i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af skolens psykiske miljø: Fysisk miljø på skolen Hvordan er dit kendskab til skolens beredskabsplan ved brand? Hvordan er mulighederne for føstehjælp? Hvordan er skolens flugtveje? Hvordan er skolens sikkerheds- og sundhedsforhold? Hvordan er skolens lokaliteter til rygning? Hvordan har du det med skolens rygepolitik? Hvordan synes du, rengøringsstandarden er på skolen? Hvordan synes du, skolens toilet og badeforhold er? Meget -2 Dårligt Meget 2 Hvordan synes du, skolens fysiske rammer som helhed er? Samlet vurdering af skolens fysiske miljø:

24 Service og Idræt Æstetisk miljø på værkstedet Virker værkstedets udseende inspirerende på dit arbejde? Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:indeklima, lyd og temperatur Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:billeder, planter og møbler Hvordan fornemmer du værkstedet i forhold til:farver, lys, materialer og overflader Hvordan synes du værkstedet fremstår som helhed? Samlet vurdering af værkstedets æstetiske miljø: Psykisk miljø på værkstedet Hvordan er din oplevelse af succes på værkstedet? Får du glæde og energi af at være elev på værkstedet? Hvordan er den vejledning, du får på værkstedet? Hvordan er din mulighed for indflydelse på værkstedet? Hvordan er omgangstonen på værkstedet? Hvordan synes du, værkstedet tackler mobning/trusler? Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:samarbejde Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:faglighed Hvordan har du det på værkstedet i forhold til:fællesskab Samlet vurdering af værkstedets psykiske miljø: Fysisk miljø på værkstedet Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? Hvad synes du om værkstedets omklædningsfaciliteter? Hvad synes du om værkstedets rengøringsstandard? Hvad synes du om værkstedets rygepolitik? Hvad synes du om værkstedets indeklima? (temperatur, støj, lys og lugt) Hvad synes du om, at værkstedet er aflåst i pauserne? Hvad synes du om værkstedets værktøj og maskiner? Hvad synes du om værkstedets IT-udstyr? Hvad synes du om værkstedets inventar? (borde, stole) Hvad synes du om værkstedets pladsforhold? Samlet vurdering af værkstedets fysiske miljø:

Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole

Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole Vurdering af undervisningsmiljøet på Fugleviglund Produktionshøjskole Antal besvarelser: 36,3 Samlet resultat: Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Hvordan

Læs mere

Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning?

Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer. Hvad synes du om skolens lokale til spisning? Kontor og Reception Æstetisk miljø på skolen Hvordan oplever du skolen i forhold til orden og renlighed? Antal besvarelser: 1,0 Hvordan oplever du de fysiske rammer, når der er arrangementer Hvad synes

Læs mere

Fysisk miljø på værkstederne Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet?

Fysisk miljø på værkstederne Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? Hvad synes du om sikkerheden ved brug af maskiner på værkstedet? 49,2 37,3 13,6 Hvad synes du om værkstedets adgang til frisk luft? 44,8 0,0 3,4 29,3 22,4 Hvad synes du om værkstedets omklædnings faciliteter?

Læs mere

Fabrikken. Undervisningsmiljø undersøgelse 2015

Fabrikken. Undervisningsmiljø undersøgelse 2015 Fabrikken Undervisningsmiljø undersøgelse 2015 Samlet ialt 36 besvarelser Æstetisk miljø på skolen Hvad synes du om orden og renlighed på skolen? 3 15 14 4 Hvad synes du skolen ser ud når der er arrangementer?

Læs mere

Svarfordelingsrapport: UMV 2015

Svarfordelingsrapport: UMV 2015 Rapporten er lavet d.31-03-2015 Svarfordelingsrapport: UMV 2015 02 Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingsrapport Områder: APV Kortlægning: UMV 2015 - uge 8-9 februar Denne rapport: STU Event og Design

Læs mere

Der er 5 svarmuligheder: Meget godt, godt, ok, dårligt og meget dårligt. Disse svarmuligheder er igen inddelt i 3 kategorier:

Der er 5 svarmuligheder: Meget godt, godt, ok, dårligt og meget dårligt. Disse svarmuligheder er igen inddelt i 3 kategorier: UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2018 Sidste undervisningsmiljøvurdering blev foretaget i 2015. Vi har valgt at følge det lovgivningsmæssige på området og foretage en ny vurdering hvert tredje år. Vurderingen

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Viborg produktionsskole

Undervisningsmiljøvurdering 2016 Viborg produktionsskole Undervisningsmiljøvurdering Viborg produktionsskole Velkommen til UMV Viborg Produktionsskole Produktionsskolens Undervisningsmiljøvurdering er nu klar. Det er glædeligt at så mange af skolens elever har

Læs mere

2014 Undervisningsmiljøvurdering

2014 Undervisningsmiljøvurdering 2014 Undervisningsmiljøvurdering For erhvervsuddannelserne Tradium Svarprocent: 67% (1023 besvarelser ud af 1529 mulige) Vurdering af det sociale, fysiske og æstetiske miljø (hvis valgt i undersøgelsen)

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen

Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Undervisningsmiljøvurdering for Lundebakkeskolen Udarbejdet Juni 2013 og gyldig frem til juni 2016 Lundebakkeskolens UMV er udarbejdet ved hjælp af UMV-spørgeskema-skabelonen på klassetrivsel.dk Undersøgelsen

Læs mere

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet

Kortlægning af. Undervisningsmiljøet Kortlægning af Undervisningsmiljøet på Videnscenter for Specialpædagogik i Næstved August 2008 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø

Læs mere

Afd. 2 UVM-undersøgelse

Afd. 2 UVM-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UVM Sparkær skole. Fysiske: Inventar. Side 1 af 19. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UVM Sparkær skole Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 19 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

Vandret rapport UMV 2014

Vandret rapport UMV 2014 Rapporten er udarbejdet d.0-0-0 Vandret rapport UMV 0 Antal Inviterede Antal besvarede Undervisnings () () () () () Medie Ide & (0) m() () Grafisk() Design() 0 0 Svarprocent %,%,% 00%,% %,% %,%,% Samlet

Læs mere

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?

UMV afd.a feb12. Fysiske: Inventar. Side 1 af 18. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? UMV afd.a feb12 Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Får du ondt i ryggen, når du sidder ned ved dit bord i timerne? Side 1 af 18 Sidder du godt på din stol i klasseværelset?

Læs mere

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål?

1. Hvor mange timer pr. uge bruger du typisk på følgende gøremål? Undervisningsmiljøet på Thisted Gymnasium og hf. Inden du besvarer et spørgsmål, bedes du læse både spørgsmålet og svarmulighederne igennem. Hvis der ikke er andet anført, bedes du sætte èt kryds (bogstavet

Læs mere

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering:

Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Bøgevangskolens Undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2013 Ifølge lov om elevers undervisningsmiljø skal uddannelsesstedets ledelse sørge for, at der udarbejdes en skriftlig vurdering af det

Læs mere

Afd. 3 uvm-undersøgelse

Afd. 3 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 3 Besvarelser medtaget i denne rapport... 3 Fysiske: Inventar... 4 Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig?... 4 Får du ondt i ryggen, når du sidder

Læs mere

Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV. Vejledning til udarbejdelse af

Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV. Vejledning til udarbejdelse af 1 Dansk Center for Undervisningsmiljø, september 2002 UMV Vejledning til udarbejdelse af Undervisningsmiljøvurdering Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø Undervisningsmiljøvurdering UMV 2 September

Læs mere

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV2 2014. Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV2 2014 Information Der er i alt 164 elever fra 4-7 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 67,07% 18,29% 14,63%

Læs mere

Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles. undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017

Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles. undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017 Bøgevangskolen, Vejle Fri fagskoles undervisningsmiljøvurdering: Udarbejdet foråret 2017 Ifølge lov om elevers undervisningsmiljø skal uddannelsesstedets ledelse sørge for, at der udarbejdes en skriftlig

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb 2013 Elevtrivselsundersøgelse EUD Reduceret hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du

Læs mere

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke

Hverken tilfredsstillende eller. Mindre Utilfredsstillende. Ja Nej. Ja Nej Ved ikke. Ikke så tit Nej, slet ikke Termometeret uge 25/26 2015 -Ta temperaturen på dit undervisningsmiljø! Værksteds navn Brønderslev Baggrund Dronninglund Er du: Hunkøn Hankøn Hvor gammel er du? Under16 år 16 17 år 18 19 år 20 24 år 25

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb 2013 Elevtrivselsundersøgelse EUD Hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du læse både

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen Syd Svarprocent: 97% (489 besvarelser ud af 52 mulige) Elevtrivsel 1 Social- og Sundhedsskolen Syd Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet

Læs mere

Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12.

Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12. Undervisningsmiløjvurderingen (UMV) på Produktionsskolen k-u-b-a i 2011/12. Undersøgelsen er lavet ved hjælp af et spørgeskema (bilag 1), som skolens elever besvarede i november/december 2011. En overvejende

Læs mere

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %)

Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) Samlet resultat for elevtrivsel på hovedforløbet anlægsgartner 2014 Frekvensanalyse (120 besvarelser svarende til 83 %) 1. Er du kvinde eller mand? Observeret minimum Observeret maksimum Gennemsnit Respondenter

Læs mere

ETU og Undervisningsmiljøvurdering

ETU og Undervisningsmiljøvurdering ETU og Undervisningsmiljøvurdering 2018 December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 77% (590 besvarelser ud af 767 mulige) Elevtrivsel 84 85 86 83 82 83 81 78 [+2]

Læs mere

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke

UMV Fysiske: Inventar. Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Valgmuligheder Ja Nej Ved ikke UMV 2014 Information Der er 191 elever fra 0-3 klasse der har besvaret nedenstående spørgsmål. Fysiske: Inventar Bordet du sidder ved i klassen, passer det godt til dig? Ved ikke 74,35% 11,52% 14,14% Sidder

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser

Elevtrivselsundersøgelsen 2014 For de gymnasiale uddannelser Elevtrivselsundersøgelsen 14 For de gymnasiale uddannelser Svarprocent: 628 besvarelser Socialt miljø 75 75 84 72 83 82 83 9 79 85 Socialt miljø Klassens/holdets sammenhold? Jeg føler mig tryg i min klasse/på

Læs mere

FGU. Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre

FGU. Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre FGU Forberedende Grunduddannelse for dig der gerne vil videre Velkommen til FGU Høje- Taastrup FGU Høje-Taastrup ligger på Rugvænget, en sidegade til Høje Taastrup Vej, midt i et af byens industrikvarterer.

Læs mere

Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål. Emnet "Klassen og kammeraterne" indeholder følgende spørgsmål

Emnet Generel tilfredshed indeholder følgende spørgsmål. Emnet Klassen og kammeraterne indeholder følgende spørgsmål Spørgsmål Emnet "Generel tilfredshed" indeholder følgende spørgsmål Er du glad for din skole? Er du glad for dine lærere? Hvor tit... - glæder du dig til at komme i skole? Hvor tit... - glæder du dig til

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131

Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole. Antal svarpersoner: 131 Undervisningsmiljøvurdering 2019 Vandel Efterskole Antal svarpersoner: 131 KLASSEN OG KAMMERATERNE (9. KL.) LASSEN OG KAMMERATERNE 1.1. Føler du, at dine klassekammerater kan lide dig som den du er? 1.2.

Læs mere

Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU

Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU Spørgeskema Uddannelsesmiljø i TAMU Tilrettet af TAMU på baggrund af Spørgeskema fra Dansk Center for Undervisningsmiljø Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske

Læs mere

Afd. 1 uvm-undersøgelse

Afd. 1 uvm-undersøgelse Indhold Indhold... 1 Information... 2 Besvarelser medtaget i denne rapport... 2 Fysiske: Sikkerhed... 3 Er du kommet alvorligt til skade på skolen?... 3 Kan du altid finde en voksen, når der er frikvarter?...

Læs mere

Svarfordelings rapport

Svarfordelings rapport Rapporten er oprettet d. 03-0-208 Svarfordelings rapport 02 Definitioner Skabelon: Distribution report Områder: APV Undersøgelser: UMV KUU7 UMV Køkken SoSu/Pau UMV KUU6 UMV Træ UMV Metal UMV MedieGrafisk

Læs mere

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering)

UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) UMV-RAPPORT (Undervisningsmiljøvurdering) Marts 2019 Skolen har udarbejdet en UMV der primært basere sig på spørgerskemaer, der vurdere det æstetiske miljø, det psykiske og det fysiske miljø. Med udgangspunkt

Læs mere

Q1 Hvilket værksted er du på?

Q1 Hvilket værksted er du på? Q Hvilket værksted er du på? Besvaret: Sprunget over: Metal Træ Kantine Kunsthåndværk Mode & design Ejendomsservice Køkken (Mou Hotel) Tjener (Mou Hotel) Ejendomsservice (Laden) Design (Laden) % % % %

Læs mere

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse?

TRIVSEL. Resultater for klassetrin. Ønsker ikke at svare. Er du glad for din skole? Er du glad for din klasse? RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er du glad for

Læs mere

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018

SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Fredensborg Skole Fredensborg Kommune. Trivsel og UMV 2018 RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Fredensborg Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb 2013 Elevtrivselsundersøgelse EUD Grundforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet Inden du besvarer et spørgsmål bedes du læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem. Det er vigtigt, at

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Nivå Skole Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Nivå Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel Er

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Humlebæk Skole Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

APV undersøgelse 2014

APV undersøgelse 2014 APV undersøgelse Roskilde Handelsskole Datarapportering Roskilde Handelsskole APV undersøgelse APV undersøgelse på Roskilde Handelsskole Der har deltaget i alt 9 medarbejdere ud af mulige. Det giver en

Læs mere

APV for elever på Erhvervsuddannelserne

APV for elever på Erhvervsuddannelserne APV for elever på Erhvervsuddannelserne APV er et af de bedste værktøjer til et sundt og et godt arbejdsmiljø, igennem hele livet. Dette skema kan bruges igen og igen. APV for elever på erhvervsuddannelserne

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Frisholm Skole Silkeborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2018 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Frisholm Skole Silkeborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Kirkeskovsskolen, klassetrin Slagelse Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Slagelse Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Endrupskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Endrupskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune.

RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL. Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT. Til offentliggørelse - Trivsel og UMV. Ullerødskolen Fredensborg Kommune. RAMBØLL SUNDHED & TRIVSEL Trivsel og UMV 2017 SKOLERAPPORT Til offentliggørelse - Trivsel og UMV Ullerødskolen Fredensborg Kommune Hjernen&Hjertet TRIVSEL Resultater for 0.-3. klassetrin Social trivsel

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering og handleplan 2012

Undervisningsmiljøvurdering og handleplan 2012 Produktionsskolen i Greve og Høje-Taastrup Undervisningsmiljøvurdering 2012 Siden den forrige undervisningsmiljøvurdering blev udarbejdet i 2009, har skolen oprettet en ny afdeling i Høje-Taastrup kommune.

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Tved Skole, klassetrin Svendborg Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Svendborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune

UMV /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Den Nye Friskole, klassetrin Haderslev Kommune UMV 16 15/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Haderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ganløse Skole, klassetrin Egedal Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Egedal Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %)

Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) Resultat elevtrivsel Grundforløb alle december 2013 Frekvensanalyse (102 besvarelser svarende til 74 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 33 28 19 19 28 17 23 23 34

Læs mere

Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser

Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser Dansk Center for Undervisningsmiljø, marts 2003 Spørgeskema 2 Undervisningsmiljø Ungdomsuddannelser Dansk Center for Undervisningsmiljø Danish Centre of Educational Environment www.dcum.dk dcum@dcum.dk

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Saksild Skole og Børnehus, klassetrin Odder Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Odder Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ordblindeinstituttet, klassetrin Ballerup Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ordblindeinstituttet, 4.- Ballerup Kommune Ordblindeinstituttet, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4

Læs mere

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune

UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Carolineskolen, klassetrin Københavns Kommune UVM OG TRIVSEL CAROLINESKOLEN 2017 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Carolineskolen, 4.-. klassetrin Københavns Kommune Carolineskolen, 4.-. klassetrin Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer

Læs mere

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune

SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ /16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bornholms Efterskole, klassetrin Bornholms Kommune SLUTEVALUERING PÅ SKOLEÅRET 15/ 2015/ BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bornholms Efterskole, 4.- Bornholms Kommune Bornholms Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune

/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Midtals Friskole, klassetrin Sønderborg Kommune /1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sønderborg Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin 5 3.1 Indikator

Læs mere

2012 Elevtrivselsundersøgelsen

2012 Elevtrivselsundersøgelsen 12 Elevtrivselsundersøgelsen Uddannelsescenter Holstebro Svarprocent: 77% (955 besvarelser ud af 1247 mulige) Elevtrivsel 1 Uddannelsescenter Holstebro Regionsgennemsnit EUD ekskl. SOSU (Region Midtjylland)

Læs mere

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune

TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER /18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørreådal Friskole, klassetrin Brønderslev Kommune TRIVSELSMÅLING NØRREÅDAL FRISKOLE OKTOBER 1 1/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Brønderslev Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune

TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Nørbæk Efterskole, klassetrin Randers Kommune TRIVSELSMÅLING + UMV NØRBÆK EFTERSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Nørbæk Efterskole, 4.- Randers Kommune Nørbæk Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik

Læs mere

Undervisningsmiljø Sorø Fri Fagskole

Undervisningsmiljø Sorø Fri Fagskole Undervisningsmiljø Sorø Fri Fagskole Skoleåret 2016-2017 Side 1 af 9 Undervisningsmiljø Sorø Fri Fagskole Maj 2017 Undervisningsmiljøloven Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø - også kaldet

Læs mere

5 Undervisningens indhold 32 74. Dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold 18 69. 7 Undervisningens form 21 75

5 Undervisningens indhold 32 74. Dine muligheder for at få indflydelse på undervisningens indhold 18 69. 7 Undervisningens form 21 75 Spørgsmål PMV BBV 1 Uddannelsessted 52 72 Spørgsmål Mand Kvinde 3 Er du mand eller kvinde 93 31 Hvor tilfreds er du samlet set med følgende: Meget tilfreds Tilfreds 5 Undervisningens indhold 32 74 6 Dine

Læs mere

Side 1 af 5 Forlad arkivet Aargang: 9. klasse Tilbage Rammer 1 Hvad synes du om... - jeres klasselokale? - pladsforholdene i klassen? - indretningen af klassen? - antallet af lokaler steder til gruppearbejde?

Læs mere

DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Arrild Privatskole, klassetrin Tønder Kommune

DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Arrild Privatskole, klassetrin Tønder Kommune DCUM ARRILD PRIVATSKOLE 2015/1 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Tønder Kommune Indhold 1 Om rapporten 1.1 Læsning af figurer 2 Svaroverblik 4 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt på klassetrin

Læs mere

DAGBEHANDLINGSSKOLENFORTUNA EFTERÅR /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Dagbehandlingsskolen Fortuna, klassetrin Københavns Kommune

DAGBEHANDLINGSSKOLENFORTUNA EFTERÅR /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Dagbehandlingsskolen Fortuna, klassetrin Københavns Kommune DAGBEHANDLINGSSKOLENFORTUNA EFTERÅR 2016 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Dagbehandlingsskolen Fortuna,.- Københavns Kommune Dagbehandlingsskolen Fortuna,.- Indhold 1 Om rapporten 1.1 Læsning af

Læs mere

TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

TRIVSEL OG UMV FORÅRET 2016 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune TRIVSEL OG UMV "FORÅRET 2016" 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

TRIVSEL /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sædding Efterskole, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

TRIVSEL /17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Sædding Efterskole, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune TRIVSEL 2016-17 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Sædding Efterskole, 4.- Ringkøbing-Skjern Kommune Sædding Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede

Læs mere

Undervisningsmiljø Sorø Husholdningsskole Maj 2014

Undervisningsmiljø Sorø Husholdningsskole Maj 2014 Undervisningsmiljø Sorø Husholdningsskole Maj 2014 Undervisningsmiljøloven Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø - også kaldet Undervisningsmiljøloven. Kapitel 1:Rettigheder og pligter 1. Elever,

Læs mere

Overbliksrapport 4.-8.klasse

Overbliksrapport 4.-8.klasse Overbliksrapport 4.-8.klasse Læsevejledning Mellerup Friskole skal hvert tredje år udarbejde en undervisningsmiljøvurdering (UMV) som er en skriftlig vurdering af sikkerheds og sundhedsforholdene, samt

Læs mere

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ

ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ Page 1 of 5 Redegørelse for Dalumskolens handleplan i forbindelse med undervisningsmiljøvurdering. ELEVERNES UNDERVISNINGSMILJØ Lovtekst: Kapitel 4 - Undervisningsmiljøvurdering 6. Uddannelsesstedets ledelse

Læs mere

UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune

UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Efterskolen Solgården, klassetrin Ringkøbing-Skjern Kommune UVM UNDERSØGELSE 2016/17 (1.HALVÅR) 2016/17 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ringkøbing-Skjern Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen

Læs mere

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE

UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE UNDERVISNINGSMILJØVURDERING FOR MORSØ PRODUKTIONSSKOLE I Lov om elevers og studerendes undervisningsmiljø fastsættes det, at produktionsskolens ledelse skal sørge for, at der udarbejdes en skriftlig undervisningsmiljøvurdering

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelse Elevtrivselsundersøgelse til Ressourceregnskab Masterspørgeskema 20 Dette er udgaven med det komplette spørgeskema til EUD. Der vil blive lavet to identiske versioner af spørgeskemaet, et hvor betegnelsen

Læs mere

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 29 marts Hanne Jul Yde UMV. Indhold

Rapport oprettet af Klassetrivsel.dk 29 marts Hanne Jul Yde UMV. Indhold Indhold 1 Information Besvarelser medtaget i denne rapport Filtrer på køn Drenge Piger 2 Fysiske: Sikkerhed Er du kommet alvorligt til skade på skolen? Indskoling Valgmuligheder Indskoling Ja 13 13 2 Nej

Læs mere

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole

Min mening om undervisningsmiljø og trivsel på Brøruphus Efterskole Spørgeskema Undervisningsmiljø og trivsel Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på din efterskole. Det indeholder også nogle spørgsmål

Læs mere

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune

TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Bernstorffsminde Efterskole, klassetrin Faaborg-Midtfyn Kommune TRIVSELSMÅLING FORÅRET 2016 BERNS 2015/16 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Faaborg-Midtfyn Kommune Bernstorffsminde Efterskole, 4.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Reduceret hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Reduceret hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Aalborg Produktionsskole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 31.

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for. Aalborg Produktionsskole. Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 31. UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Aalborg Produktionsskole Dato: 24. januar 2013 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 31. december 2015 UMV en indeholder de fire faser,

Læs mere

Benchmarkingrapport. Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG. Udarbejdet af ASPEKT R&D

Benchmarkingrapport. Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG. Udarbejdet af ASPEKT R&D Benchmarkingrapport Elevtrivselsundersøgelse EUC Nord HG Udarbejdet af ASPEKT R&D Læsevejledning EUC Nord - HG Elevtrivselsundersøgelse - Benchmarkingrapport Benchmarkingrapporten har til formål at gøre

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % %

Undervisningsmiljøvurdering for elever på Stevns Friskole 2015 Numerisk og procentvis opgørelse % % % % % % Stevns Friskole Fysiske forhold inkl. indeklima Vurder nedenstående arbejdsmiljøforhold:. Temperaturen i klasselalet 8 9 % 9. Temperaturforandringer i klasselalet i løbet af dagen. Evt. Stigning/fald i

Læs mere

2010 Elevtrivselsundersøgelsen

2010 Elevtrivselsundersøgelsen 1 Elevtrivselsundersøgelsen Social- og Sundhedsskolen STV Svarprocent: % (483 besvarelser ud af 483 mulige) Elevtrivsel Regionsgennemsnit Social- & Sundhedsskoler samlet (Region Midtjylland) Regionsgennemsnit

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %)

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %) Resultat elevtrivsel Landmand 2.H JMF2-11 februar 2012 Frekvensanalyse (9 besvarelser svarende til 45 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20.00 19.00 19.00 25.00 20.00

Læs mere

VIDEN DJURS. Resultater Undervisningsmiljøvurdering Grundforløb samlet - Viden

VIDEN DJURS. Resultater Undervisningsmiljøvurdering Grundforløb samlet - Viden VIDEN DJURS Resultater Undervisningsmiljøvurdering 18 Grundforløb samlet - Viden Djurs @Ventures Undervisningsmiljøvurdering 18 1 Indhold Personoplysninger... 3 Uddannelsesforløb... 6 Undervisningsmiljø

Læs mere

VIDEN DJURS. Resultater. Undervisningsmiljøvurdering Hovedforløb samlet - Viden Undervisningsmiljøvurdering 2018

VIDEN DJURS. Resultater. Undervisningsmiljøvurdering Hovedforløb samlet - Viden Undervisningsmiljøvurdering 2018 VIDEN DJURS Resultater Undervisningsmiljøvurdering 218 Hovedforløb samlet - Viden Djurs @Ventures Undervisningsmiljøvurdering 218 1 Indhold Personoplysninger... 3 Uddannelsesforløb... 5 Undervisningsmiljø

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %)

Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %) Resultat elevtrivsel Landbrugsuddannelsen alle 2012 Frekvensanalyse (46 besvarelser svarende til 66,7 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20 19 19 25 20 19 20 20 20

Læs mere

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Privatskolen i Frederikshavn, klassetrin Frederikshavn Kommune

TRIVSELSMÅLING /19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Privatskolen i Frederikshavn, klassetrin Frederikshavn Kommune TRIVSELSMÅLING 2018 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Privatskolen i Frederikshavn, 0.- Frederikshavn Kommune Privatskolen i Frederikshavn, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2

Læs mere

Børnemiljøvurdering 2008-2012

Børnemiljøvurdering 2008-2012 Børnemiljøvurdering 2008-2012 Indholdsfortegnelse: Indledning s. 1 1) Det fysiske børnemiljø s. 1 2) Det psykiske børnemiljø s. 3 3) Det æstetiske børnemiljø s. 4 Afslutning s. 5 Indledning Børnemiljøet

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Ishøj Skole, klassetrin Ishøj Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Ishøj Skole, 0.- Ishøj Kommune Ishøj Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater

Læs mere

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %)

Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) Resultat elevtrivsel Landmand 2.H. LALE-142hf januar 2015 Frekvensanalyse (31 besvarelser svarende til 89 %) 1. Er du kvinde eller mand? 2. Hvor gammel er du? - Skriv din alder... 20 20 22 19 20 25 20

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering.

Undervisningsmiljøvurdering. Undervisningsmiljøvurdering. INDLEDNING Denne undervisningsmiljøvurdering er resultatet af en spørgeskemaundersøgelse, som er foretaget på Helsingør lille Skole i skoleåret 2012/13 96% af eleverne har

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD skema Valgfri spørgeramme

Elevtrivselsundersøgelse. EUD skema Valgfri spørgeramme 2015 Elevtrivselsundersøgelse EUD skema Valgfri spørgeramme Modul 1- Loyalitet & tilfredshed 22. Brug en skala fra 1 til 10, hvor 1 er dårligst og 10 er bedst: Dårligst 10-trins skala 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Hovedforløb 2012 Elevtrivselsundersøgelse EUD Hovedforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet (Kan tilpasses efter skolens behov og dataindsamlingsform) Inden du besvarer et spørgsmål skal du læse både

Læs mere

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune

INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Rygaards Skole, klassetrin Gentofte Kommune INDSKOLING 2018/19 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Rygaards Skole, 0.- Gentofte Kommune Rygaards Skole, 0.- Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra

Læs mere

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb

Elevtrivselsundersøgelse. EUD Grundforløb 2011 Elevtrivselsundersøgelse EUD Grundforløb Obligatorisk del Sådan besvarer du spørgeskemaet Inden du besvarer et spørgsmål bedes du læse både spørgsmål og svarmuligheder igennem. Det er vigtigt, at

Læs mere

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune

DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT. Brædstrup Skole, klassetrin Horsens Kommune DEN NATIONALE TRIVSELSMÅLING 2017/18 BILAGSRAPPORT TIL SKOLERAPPORT Horsens Kommune Indhold 1 Om rapporten 3 1.1 Læsning af figurer 3 2 Svaroverblik 4 3 Detaljerede resultater fra trivselsmålingen opdelt

Læs mere

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. Tradium. Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige)

December Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne. Tradium. Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige) December 2018 Elevtrivselsundersøgelsen 2018 For erhvervsuddannelserne Svarprocent: 76% (1229 besvarelser ud af 1609 mulige) Elevtrivsel Landsgennemsnit EUD ekskl. SOSU 83 82 84 83 [-1] 78 85 86 81 Elevtrivsel

Læs mere