Vi vil vækst, værdi & værtskab

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi vil vækst, værdi & værtskab"

Transkript

1 Bliv partner hos os i 2013 Vi vil vækst, værdi & værtskab Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... VisitAalborg Kjellerups Torv 5, Niveau Aalborg tel info@visitaalborg.com visitaalborg.com

2 BasisPartner 2013 BasisPartner markedsføring - online: // Unik præsentation af din virksomhed på visitaalborg.com I samarbejde med dig laver vi en omfattende præsentation med faktaoplysninger, op til 3 billeder fra egen virksomhed, link til din hjemmeside og , google maps, ruteplanlægning etc. det hele på både dansk, engelsk og tysk. Din præsentation vises på visitaalborg.com, som årligt har ca besøgende, og kan samtidig tilgås fra bl.a. visitnordjylland.dk, visitdenmark.com og andre visit -sider. Det nye visitaalborg. com har et responsivt design, som tilpasser sig smartphones og tablets, og det gælder selvfølgelig også for dit microsite. // Din virksomhed præsenteres på Top 10-lister på visitaalborg.com Som noget nyt i 2013, vil din virksomhed fremgå på en af de mange listevisninger i flot design, som vi kalder Top 10. Som BasisPartner bliver din virksomhed promoveret på Top 10-listen inden for den aktuelle kategori. Du kan se et eksempel på en Top 10 liste under overnatning på forsiden af visitaalborg.com eller ved at gå ind på: visitaalborg. com/aalborg/hotel. // Webkalender: Det sker i Aalborg denne weekend Siden Det sker i Aalborg denne weekend publiceres hver torsdag på visitaalborg.com og indeholder et udsnit af den kommende weekends mange begivenheder i vores by og område. Som basispartner har du mulighed for at komme med inputs til denne webkalender. markedsføring - print & mail: // Du er med i VisitAalborgs MiniGuide Som noget nyt i 2013 publicerer VisitAalborg en samlet miniguide, der samler tips og ideer til gode oplevelser i vores by og område. Som basispartner i en af kategorierne attraktioner, budget overnatning, kunst, shopping eller wellness bliver du repræsenteret i miniguiden. // Du bliver nævnt i VisitAalborgs ugentlige nyhedsmail Hver torsdag udsender VisitAalborg en nyhedsmail til attraktioner, overnatningssteder og andre interessenter med tips og ideer til spændende events og arrangementer den kommende weekend. Som basispartner har du mulighed for at komme med inputs til den ugentlige nyhedsmail. Fra 2013 har man mulighed for at tilmelde sig nyhedsmailen fra vores hjemmeside, og vi forventer at få et stort antal nye modtagere af mailen.

3 BasisPartner BasisPartner markedsføring - print & mail (fortsat): // Du modtager What s On kalender 2013 Du får en trykt eventkalender for 2013, så du altid har et overblik over de større aktiviteter, konferencer og begivenheder i byen. Kalenderen er et arbejdsredskab, du vil kunne gøre brug af i din planlægning af vagter og aktiviteter med mere. Værtskab: // Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner har du en unik mulighed for at få netop din virksomhed særligt profileret i vores InfoCenter i Nordkraft. Din brochure får naturligvis plads på hylden, og du har mulighed for at få dine produkter eller aktiviteter markedsført på infoskærme eller med skiftende udstilling i glasmontre. Din brochure bliver naturligvis også uddelt fra Kochs Kiosk på Gabels Torv, som har åbent i sommerperioden. // Du bliver inviteret til VisitAalborgs Kick Off Torsdag d. 16. maj 2013 inviterer VisitAalborg alle BasisPartnere til et spændende Kick Off arrangement med fokus på værtskab og sommerens mange events og aktiviteter. På mødet vil du og dine medarbejdere blive bedst muligt rustet til at modtage og servicere byens mange gæster. Arrangementet giver samtidig rig mulighed for networking og erfaringsudveksling virksomhederne imellem. Prisen for et basis Partnerskab er 5.000,- for hele 2013!

4 StorbyPartner 2013 StorbyferiePartner Ny sammensætning nye muligheder for dig Som Storbyferiepartner i 2013 er du med, når VisitAalborg gennemfører en række aktiviteter, der alle er med til at promovere vores by som destination for ferieturister i både ind- og udland. Derudover har du i 2013 mulighed for at købe dig ind i de kampagner, som giver netop dig og din virksomhed mest værdi. Generel markedsføring: // Dine nyheder er med i vores 4 årlige nyhedsbreve til rederier, turoperatører, journalister og VisitDenmarks markedskontorer. // VisitAalborg koordinerer hvert år mange pressebesøg, såvel danske som internationale. Vi byder relevante medier velkommen og sørger for, at de får et bredt kendskab til byen og vores område. Den enkelte journalist har mange interesser og laver sin helt egen vinkel på Aalborg, så vær klar med din historie, hvis journalisten kigger forbi! // Du er med, når vi sælger Aalborg som cruise destination samt indgår i programmer, når gæsterne går i land. // Dine tilbud og nyheder er med i vores 4 årlige webkampagner, som bl.a. promoveres på portalerne visitaalborg.com, visitnordjylland.dk og visitdenmark.com, som har henholdsvis , og årlige besøgende. Webkampagnerne ledsages af 4 årlige nyhedsbreve udsendt af VisitAalborg til ca modtagere og 4 årlige nyhedsbreve udsendt af VisitDenmark til ca modtagere. // VisitAalborg poster hver dag spændende nyheder og arrangementer på Facebook og Twitter, og her har du mulighed for at blive profileret med netop dine nyheder, aktiviteter eller arrangementer. // Vi giver dit microsite på visitaalborg.com et ekstra lift op til 10 billeder fra din virksomhed, en tekst der er kælet for og altid opdateret. // Din virksomheds ydelser, nyheder, arrangementer nævnes og fremhæves, hvor det er tematisk relevant på visitaalborg.com. // Deltagelse i sommerevent på Gabels Torv d. 8. juni 2013, hvor vi åbner Kochs Kiosk og præsenterer alle vores skønne attraktioner og oplevelser i Aalborg.

5 StorbyPartner StorbyferiePartner international markedsføring: // Imagemarkedsføring i Danmark via Nordjyllandskortet, online magasinet Mit Nordjylland. // Imagemarkedsføring England fælles Danmarkskampagne i samarbejde med VisitDenmark i England med vikingetema. // Deltagelse i Stena Lines kampagner Njutomlands målrettet voksne par og Barnsligt Skoj målrettet børnefamilier. // Der kommer mange tyskere i sommerhusområderne, og i samarbejde med vores infocenter i Hals, gør vi en særlig indsats for at trække de tyske gæster ind til Aalborgs mange oplevelser, når de er i vores område // Imagemarkedsføring i Holland mhp. at øge kendskabet til KLMs rute fra Amsterdam til Aalborg samt fokus på Aalborg og Nordjylland som feriedestination generelt. // Vi er med i arbejdet om at tiltrække nye flyruter til Aalborg i samarbejde med AAL. værtskab: // Vi skal i fællesskab give vores gæster en god oplevelse. Derfor inviterer VisitAalborg dig og dit personale på tre gratis produktkendskabsture i og omkring Aalborg for at sikre et godt kendskab til vores by. udvikling & netværk: // Deltag i vores 2 årlige netværksmøder. // Individuel vidensdeling og sparring med VisitAalborg. Prisen for et storbyferie Partnerskab er 8.000,- for hele 2013!

6 StorbyPartner 2013 Storbyferie - tilkøb KAMPAGNE A - COLOR LINE // ,- I tæt samarbejde med Color Line laver vi en efterårskampagne med fokus på det gode liv, kulturelle oplevelser, dansk hygge og ikke mindst de gode shoppingmuligheder, som Aalborg byder på. Vi laver to events i Kristiansand, en i forsommeren og en i efteråret. KAMPAGNE B - SKAGERRAKPOSTEN // 5.000,- Skagerrakposten udsendes til nordmænd fra Risør i øst til Stavanger i vest. Der er 3 årlige udgivelser med forskellige temaer, februar, maj og september, og vi har en helsides annonce med i hver udgave. Du er med i 2 udgaver efter eget ønske. KAMPAGNE C - OSLO-AALBORG MED NORWEGIAN // ,- ex. rejseudgifter og forplejning Flyselskabet Norwegian åbner den 2. april 2013 en rute mellem Oslo og Aalborg. Ruten vil have seks ugentlige afgange, og som altid er billetpriserne yderst attraktive. Vi forventer os meget af denne nye rute, og slår et slag for den ifbm. VisitDenmarks store event denne gang i Oslos nye Mathall d april KAMPAGNE D - SOMMER I DANMARK // 5.000,- Vær med, når vi fortæller om Aalborgs herlige sommeroplevelser i udvalgte danske medier. Eksempelvis BT, Ekstrabladet, Berlingske Tidende. Vi indrykker en række helsidesannoncer, og du er med i minimum 2 annoncer efter eget ønske. KAMPAGNE E - JYLLANDS-POSTEN // 5.000,- VisitAalborg har købt 10 helsides-annoncer i Der er max to tilbud pr. side, tilpasset årstid og events. Du er med i minimum to annoncer i løbet af året. KAMPAGNE F - TV2 JULEKALENDER // 5.000,- TV2s Julekalender 2013 optages i Aalborg og vises i primetime hele december Vi laver særlige markedsføringsfremstød med fokus på de gode juleoplevelser og udnytter synergieffekten af en julekalender for hele familien. KAMPAGNE G - NYHEDSBREV // 1.200,- pr. nyhedsbrev 4.000,- for alle 4 nyhedsbreve Vær med i VisitAalborgs nyhedsbrev til mere end konsumenter. Vores webkampagner ledsages af 4 årlige nyhedsbreve. Du kan få dit tilbud, nyhed eller arrangement med i en annonceboks (incl. direkte link til din hjemmeside).

7 Kontrakt Partner 2013 Ja tak, jeg vil gerne indgå i nedenstående samarbejde med VisitAalborg for 2013 Kontaktoplysninger Navnet på den juridiske enhed, som aftalen med VisitAalborg Production A/S indgåes med virksomhedens navn telefon adresse mobil kontaktperson website intern partnerskab BasisPartner 5.000,- MødePartner Forudsætter BasisPartnerskab ,- StorbyFeriePartner Forudsætter BasisPartnerskab 8.000,- StorbyFeriePartner - Kampagne A Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab ,- StorbyFeriePartner - Kampagne B Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab 5.000,- StorbyFeriePartner - Kampagne C Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab ,- StorbyFeriePartner - Kampagne D Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab 5.000,- StorbyFeriePartner - Kampagne E Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab 5.000,- StorbyFeriePartner - Kampagne F Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab 5.000,- StorbyFeriePartner - Kampagne G Forudsætter Basis- og StorbyFeriePartnerskab 1.200,- / 4.000,- VIP PARTNER ,- subtotal Annoncering - Aalborg Guide oplag dansk og engelsk Lille annonce - 44,5 x 50 mm 5.800,- Medium, høj annonce - 44,5 x 103,5 mm ,- Medium, bred annonce - 92,5 x 50 mm ,- Stor annonce, 92,5 x 103,5 mm ,- 1/1 sides annonce - 92,5 x 157 mm ,- Bagside, 1/1 sides annonce - 99,5 x 164 mm ,- Jeg ønsker genbrug af annonce fra AalborgGuide 2012 Jeg leverer trykklare filer i DK + UK version senest 15/12 til bj@aalborg.dk Jeg ønsker opsætning af ny annonce 1.000,- subtotal Grand total excl. moms (Det samlede beløb faktureres ultimo januar 2013) Dato & Underskrift Dato & Underskrift

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som StorbyPartner 2014 Velkommen som StorbyPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! StorbyPartner 2014 StorbyPartner du vælger selv, hvor du vil være med Som Storbypartner i 2014 er du med, når

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Vi vil vækst, værdi & værtskab

Vi vil vækst, værdi & værtskab Bliv partner hos os i 2013 Vi vil vækst, værdi & værtskab Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... VisitAalborg Kjellerups Torv 5, Niveau 13 9000 Aalborg tel. 9931 7500 info@visitaalborg.com

Læs mere

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014

Aalborg Kyst. Sammen er vi både attraktive og stærke! Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Partner 2014 Aalborg Kyst Sammen er vi både attraktive og stærke! KystPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som KystPartner har du mulighed for at få netop

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som VIP-Partner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som VIP-Partner 2014 Velkommen som VIP-Partner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! VIP-Partner 2014 Vores bedste kort Som VIP-Partner hos VisitAalborg har du mulighed for at vælge frit imellem alle

Læs mere

AALBORG KYST PARTNER 2016

AALBORG KYST PARTNER 2016 AALBORG KYST PARTNER 2016 SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM AALBORGKYST PARTNER 2016 Vækst & Værtskab FOR PARTNERE FOR IKKE-PARTNERE BasisPartner ANNONCERING ANNONCERING StorbyPartner

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som MødePartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som MødePartner 2014 Velkommen som MødePartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! MødePartner 2014 MødePartner flere møder og konferencer Omdrejningspunktet for VisitAalborgs arbejde er værdiskabelse

Læs mere

Aalborg Kyst i vækst

Aalborg Kyst i vækst Aalborg Kyst Partner 2013 Aalborg Kyst i vækst Tænk sig lige, hvis en plus en kunne blive til elleve... InfoCenter Hals Torvet 7 9370 Hals tel. 9931 7530 hals@visitaalborg.com visitaalborg.com Aalborg

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

PARTNER 2016 DINE GÆSTER SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM PARTNER 2016

PARTNER 2016 DINE GÆSTER SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM PARTNER 2016 PARTNER 2016 DINE GÆSTER SAMMEN SKABER VI YDERLIGERE VÆKST I TURISMEN VELKOMMEN SOM PARTNER 2016 Velkommen til Vækst & Værtskab DINE GÆSTER FOR PARTNERE FOR IKKE-PARTNERE Basis ANNONCERING ANNONCERING

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Velkommen til Vækst + Værtskab - VisitAalborgs partnerkoncept for 2012!

Velkommen til Vækst + Værtskab - VisitAalborgs partnerkoncept for 2012! Kære erhvervspartner, Velkommen til Vækst + Værtskab - VisitAalborgs partnerkoncept for 2012! Konceptet bygger fortsat på gode og konstruktive aftaler om, hvad vi sammen kan forvente af hinanden. Og det

Læs mere

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen!

AKTIV AKTØR VisitHolstebro. Sammen udvikler vi turismen! AKTIV AKTØR 2018 Bliv Aktiv Aktør og indgå i et samarbejde, hvor vi i fællesskab markedsfører Holstebro og omegn. Sammen udvikler vi turismen! VisitHolstebro AKTIV AKTØR 2018 Enheden for Erhverv og Turisme

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

Sammen står vi stærkere!

Sammen står vi stærkere! Sammen står vi stærkere! Bliv en del af vores MICE Netværk Fælles markedsføring af alle erhvervsturisme aktører 2014 Styrken ligger i forskelligheden Bliv partner i MICE Netværket hos VisitNordsjælland

Læs mere

Markedsføring Partnerskaber Projekt Sammenhængende Turismeindsats i Brønderslev Kommune

Markedsføring Partnerskaber Projekt Sammenhængende Turismeindsats i Brønderslev Kommune Markedsføring Partnerskaber 2019 Projekt Sammenhængende Turismeindsats i Brønderslev Kommune 2018-2021 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal du være vores partner? 3 Eksempler på Partnerskabsaftaler 4 Oversigt

Læs mere

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande

Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Bliv PARTNER hos Visit Ikast-Brande Lad os sammen skabe vækst! I Visit Ikast-Brande arbejder vi målrettet med udvikling af turismen både lokalt i Ikast-Brande området og bredt i den midtjyske region. Som

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord har i 2014 modtaget kr. 5.300.620,00 som betaling for aftale om turismeindsatsen. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Turisthus Nord turisme indsats for 2014.

Turisthus Nord turisme indsats for 2014. Turisthus Nord turisme indsats for 2014. I 2014 er der drevet 3 helårsåbne turistkontorer med en gennemsnitlig åbningstid pr. bureau på 39 timer pr. uge. På de 3 bureauer er der personlig betjening af

Læs mere

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88

September 2014 VIL DU VIDE MERE OM TEAM ODSHERRED? VisitOdsherred, Holtets Plads 1, 4500 Nykøbing Sj., tlf. 59 91 08 88 Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores markedsføringsplan for 2015 Vi håber, du finder netop de tilbud, som passer din virksomhed. September 2014 HVAD ER TEAM ODSHERRED? Vi møder tit spørgsmålet:

Læs mere

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe Må vi være din NETVÆRKSpartner NETVÆRKSPARTNERSKAB Som NETVÆRKSpartner opnår du adgang til alle VisitVestsjællands øvrige tilbud som kurser, udviklingspakke, forretningsudvikling og meget mere ERHVERVSPAKKEN

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe

Må vi være din NETVÆRKSPARTNERSKAB ERHVERVSPAKKEN TYSK. SoMe Må vi være din NETVÆRKSpartner NETVÆRKSPARTNERSKAB Som NETVÆRKSpartner opnår du adgang til alle VisitVestsjællands øvrige tilbud som kurser, udviklingspakke, forretningsudvikling og meget mere ERHVERVSPAKKEN

Læs mere

En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder

En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder Mit Kalundborg 2 9 Mit Kalundborg En let og legende vej til kulturelle arrangementer og steder Mit Kalundborg giver dig hurtigt og nemt et overblik over oplevelser, arrangementer og steder i hele kommunen.

Læs mere

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio.

2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. MULIGHEDER 2014 Bedste år i dansk turisme siden 2003 23,4 mio. udenlandske overnatninger. Det højeste siden 2003 Samlede antal overnatninger = 47 mio. Det er 5,5% højere end i 2013, og det højeste nogensinde

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund

Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl. Baggrund Orientering om nyt GuideDanmark Oktober 2011 / fl VisitDenmark har indgået aftale med det norske firma tellus om en ny platform for GuideDanmark. tellus skal levere et nyt online opdateringssystem til

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014

MEDIEINFORMATION 2014 MEDIEINFORMATION 2014 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Sammen er vi både attraktive og stærke!

Sammen er vi både attraktive og stærke! PARTNER 2017 Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som 2017 2017 Velkommen til Vækst & Værtskab 2017 FOR PARTNERE FOR IKKE-PARTNERE Basis ANNONCERING ANNONCERING Storby Møde AalborgKyst KAMPAGNETILKØB

Læs mere

Magasinet. udgivelser og en hjemmeside med ugentlige artikler om aktuelle emner inden for området.

Magasinet. udgivelser og en hjemmeside med ugentlige artikler om aktuelle emner inden for området. Mediekit 2018-19 Magasinet Magasinet arkitektur/design er en platform med fokus på dansk arkitektur, design og kunsthåndværk. Mediet består af et trykt magasin á 68 sider med 6 årlige udgivelser og en

Læs mere

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet

Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet MEDIEKIT 2014 Indhold Forhandlere... 2 Opret forhandler/butik... 2 30-dages Fremvisning... 2 365-dages Fremvisning... 2 Tilvalg... 2 30-dages Fremhævet Fremvisning... 2 Priser... 3 Affiliate annoncører

Læs mere

Klippefast i troen på fælles markedsføring 2018

Klippefast i troen på fælles markedsføring 2018 Klippefast i troen på fælles markedsføring 0 Destination Bornholm markedsfører hvert år Bornholm på øens nærmarkeder. Baseret på solidt kommunikationsfagligt forarbejde udbyder vi kampagnepakker efter

Læs mere

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017

PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 2017 PROUD PARTNER SPONSORPROGRAM SMØRUM GOLFKLUB 11-2016 SMØRUM GOLFKLUB SPONSORPROGRAM Indhold Løsblade: PROUD PARTNER Basispakke... Side 3 PROMOTION Pakke 1... Side 4 PROMOTION Pakke 2... Side 5 PROMOTION

Læs mere

MADE IN DENMARK Afrapportering

MADE IN DENMARK Afrapportering MADE IN DENMARK 2015 Afrapportering 1 Projektet Kampagnen Markedsføring af Danmark som golfferie-destination i forbindelse med den internationale goldturnering, Made in Denmark Periode Sommer 2015 Markeder

Læs mere

SKAGEN - FREDERIKSHAVN - SÆBY

SKAGEN - FREDERIKSHAVN - SÆBY Den stærkeste kampagne for ferieglæder i Er din virksomhed med? Vi er SÅ klar til at rykke i både Danmark, Norge og Sverige! Turisthus Nord deltager hele foråret i den store Danmarkskampagne med nordjyske

Læs mere

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014 Fra foreningen Vi byder velkommen til sæson Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst på ferier, vennebesøg eller via konferencer. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende

Læs mere

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag

Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag Galleriet på mobilen Formidling af udstillinger, kunstværker og kunstnerne bag 2 Case: Galleri Christoffer Egelund September 2012 Scan QR-koden for at hente app en Galleriet på mobilen udvider rammerne

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

RABAT LÆS MERE. Budgetloft sikrer, at du overholder dit budget. About Greenland. Destinations. Things to Do. Plan your Trip. Travel Search IN D

RABAT LÆS MERE. Budgetloft sikrer, at du overholder dit budget. About Greenland. Destinations. Things to Do. Plan your Trip. Travel Search IN D About Greenland 3 RABAT T I L 1. O K TO 14 20 RAB Bliv synlig for 650.000 unikke besøgende årligt Du betaler kun for klik, der giver trafik og forretning til dig Gratis annoncevisninger - Ingen faste omkostninger

Læs mere

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017

Danmark i de internationale medier. VisitDenmark 2017 Danmark i de internationale medier VisitDenmark 2017 Internationale omtaler øger rejselysten til Danmark International PR- og pressebearbejdning medvirker til at øge kendskabet og rejselysten til Danmark

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013

Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013. Østdansk Turisme Juni 2013 Foreløbig evaluering af fælleskommunal turismemarkedsføring 2013 Østdansk Turisme Juni 2013 Status her et halvt år inde i vores fælles turismemarkedsførings projekt er, at vi sammen har skabt 5.268 rejsebeslutninger

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

WEBPROFFEN webdesign & online marketing

WEBPROFFEN webdesign & online marketing WEBPROFFEN webdesign & online marketing PRODUKTER 2016 HOVEDPRODUKTER STANDARD ADVANCED PREMIUM 4495,- 7495,- 9995,- UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN UNIKT WEBDESIGN ENKELT BRUGER ENKELT BRUGER MULTI BRUGER

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET

EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN OVER FOR ALLE NYE STUDERENDE VED AARHUS UNIVERSITET studenterhåndbogen 2014-2015 8 Smil til Aarhus STUDENTERHÅNDBOGEN EN VIGTIG BRIK I MARKEDSFØRINGEN MÅLRETTET KONTAKT

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

Indhold. Annonceringsoversigt. Facebook. Presse. Online trafik. Effekter af markedsføring. Kendskab til julekalenderen

Indhold. Annonceringsoversigt. Facebook. Presse. Online trafik. Effekter af markedsføring. Kendskab til julekalenderen Evaluering 2011 Indhold Annonceringsoversigt Facebook Presse Online trafik Effekter af markedsføring Kendskab til julekalenderen Annonceringsoversigt Trykt annoncering Jyllandsposten julemagasin (3. december)

Læs mere

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål?

Sociale Medier eguide. Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Sociale Medier eguide Hvem rammer vi bedst hvor? Hvordan er medierne forskellige? Hvad skal vi producere af indhold? og med hvilket formål? Kort om guiden Denne guide er lavet til dig, der synes, at det

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen

Præsentation af VisitSydsjælland-Møn. Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen Præsentation af VisitSydsjælland-Møn Ved Martin HH Bender & Heidi Larsen 1 Manden på billedets far er din fars søn... 2 VISITSYDSJÆLLAND-MØN Stiftet 30. marts 2015 Ejerforhold/Kommunale bidrag 2018 Faxe:

Læs mere

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening. Salgsmateriale til sæson 2013

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening. Salgsmateriale til sæson 2013 Sydfalster Turist- & Erhvervsforening Salgsmateriale til sæson 2013 Hvert år besøger rigtigt mange turister Marielyst på ferie, vennebesøg eller konference. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt

Læs mere

KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS...

KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS... KNAP 1.000.000 GÆSTER BESØGER ÅRLIGT HORSENS... HAR DU SIKRET, AT DE OGSÅ BESØGER DIG? I 2006 brugte de over 600.000.000 kr. og denne kampagne skal få dem til at bruge endnu flere penge i 2010 - så det

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

udtalelser & diplomer

udtalelser & diplomer www.jesperpedersen.net mail@jesperpedersen.net Jesper Pedersen udtalelser & diplomer søger stilling indenfor marketing eller kommunikation Bachelor i Engelsk Almen & Medieformidlet Kommunikation Kandidat

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

CISTERNERNE & FREDERIKSBERG KOMMUNE TOURISM+CULTURE LAB 2017

CISTERNERNE & FREDERIKSBERG KOMMUNE TOURISM+CULTURE LAB 2017 CISTERNERNE & FREDERIKSBERG KOMMUNE TOURISM+CULTURE LAB 2017 MÅLSÆTNING Vi skal styrke Greater Copenhagens internationale markedsposition som attraktiv kulturdestination CENTRALE SPØRGSMÅL Hvordan kan

Læs mere

FOMARS og Legoland Billund Resort

FOMARS og Legoland Billund Resort FOMARS og Legoland Billund Resort Møde med Esbjerg Kommune og Varde Kommune Hotel Svanen, Grindsted, Onsdag den 4. juni 2014 Indhold Baggrund Foreningen Legoland Billund Resort FOMARS Vision og strategi

Læs mere

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2017 Find os på VELKOMMEN

BERLINGSKE MEDIA PRISLISTE 2017 Find os på  VELKOMMEN BERLINGSKE MEDIA DIGITAL PRISLISTE 2017 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE

INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE INSPIRING DENMARK NETVÆRKSSAMARBEJDE 2016-2018 SAMMEN ER VI STÆRKEST Inspiring Denmark-netværket har eksisteret i 5 år, hvor vi i tæt samarbejde med vores partnere har gennemført en lang række aktiviteter,

Læs mere

Turismen i Region Syddanmark

Turismen i Region Syddanmark Turismen i Region Syddanmark Turismen i Danmark 2 Status 2013: De første syv måneder i plus + 1,9 pct. + 1,2 pct. Danske overnatninger 2012 2013 Udenlandske overnatninger 2012 2013 6.000.000 5.000.000

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland - og bliv du s med naboen Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Branding Pricing Globalisering og digitalisering Web & sociale medier Google

Læs mere

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET ERHVERVSINFO NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE Maj 2017 01 02 03 NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET SKUB I VÆKSTEN PÅ ERHVERVSOMRÅDET LANDSDÆKKENDE

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Primær kontaktperson Add Up Media & PR Kim Martin Sørensen E- mail: kim@addupmedia.dk Telefonnr.:

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017

Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017 Sammen med Danmark spiser sammen - april 2017 Formålet med vores egen kampagnen er at skabe opmærksomhed omkring ensomhed komme med løsninger til hvordan man kommer ud af ensomhed inspirere til at få andre

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Magasinet Kunst. Magasinet Kunst er en uafhængig, kritisk og toneangivende formidler af international og dansk kunst

Magasinet Kunst. Magasinet Kunst er en uafhængig, kritisk og toneangivende formidler af international og dansk kunst Mediekit 2018-19 Magasinet Kunst Magasinet Kunst er en platform med fokus på den danske kunstscene. Mediet består af et trykt magasin á 100-132 sider med 4 årlige udgivelser og en hjemmeside med ugentlige

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Marketing & Social Media - bliv du s med naboen Aalborg, Væksthus Nordjylland, 15.01.2015 Indhold Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Markedsføring

Læs mere

Sociale medier en katalysator for salget

Sociale medier en katalysator for salget Sociale medier en katalysator for salget Anne Tingleff 13/9 2012 2 Facebook versus LinkedIn i Danmark Sociale medier i Danmark Danmarks statistik 2011 54% af danskerne bruger sociale medier Ca. 85 % af

Læs mere

BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende.

BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende. BLIV SET! Sådan opnår jeres virksomhed synlighed på Syddansk Universitet og direkte kontakt til de studerende. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for at komme i direkte kontakt med de studerende og

Læs mere

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide

MARKEDSFØRINGSPLAN Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide MARKEDSFØRINGSPLAN - 2016 Medie/kampagne Marked Målgruppe Kampagne omfang og rækkevide Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Fælles Nordsee Kampagne Sjov, leg og Sjov, leg og 2 sider redaktionel

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige?

Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvad kan vi gøre for dig som indkøber i det offentlige? Hvem er IKA og hvorfor vil vi gerne have dig som medlem? Kravene fra EU om anvendelse af direktiverne om offentlige indkøb, bevidstheden om bedre

Læs mere

Bliv set! MEDIEINFO 2019 Nå ud til godt campister, bredt fordelt over hele landet CAMPING-FRITID

Bliv set! MEDIEINFO 2019 Nå ud til godt campister, bredt fordelt over hele landet CAMPING-FRITID Bliv set! MEDIEINFO 2019 Nå ud til godt 50.000 campister, bredt fordelt over hele landet CAMPING-FRITID Campingferie - en alsidig rejseform 2 // MEDIEINFO 2019 Bliv set! En annonces fornemste opgave er

Læs mere

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling

ARBEJDS- ARK #99. Oplevelsesbaseret Eventudvikling ARBEJDS- ARK #99 ARBEJDSARK #1: EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS BLIV KLOGERE PÅ EVENTGÆSTENS TOUCH POINTS Her finder du en oversigt over nogle at de berøringspunkter, som eventgæster typisk har. Din event kan

Læs mere

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter

Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Destination Bornholm Det bornholmske turisterhvervs markedsførings- og produktudviklingsselskab En præsentation af markedsføringsaktiviteter Bornholms turismestrategi for 2013-2016, som Destination Bornholm

Læs mere

SØNDAG FORKÆL DIG SELV

SØNDAG FORKÆL DIG SELV SØNDAG FORKÆL DIG SELV 1 BIOTHERM / KONCEPT 12. & 19. oktober 2014 SØNDAGs læsere inviteres til forkælelsesdag på Comwell i henholdsvis Snekkersten og Middelfart Op til 700 betalende deltagere fordelt

Læs mere

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler

Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Information og prisliste vedrørende partnerskab og annoncering på OplevByen.dk og tilhørende medier/kanaler Kontaktperson Bo Højbjerg Partner, OplevByen.dk E- mail: bo@oplevbyen.dk Telefonnr.: 61 55 77

Læs mere

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling BELUGA CAVIAR A N A LY S E A F D E L I N G Hjem, Kære Hjem AIR-INDIA MILES DAVIS Kind of Blue Øster Hørst ELITE Produktpakker fra s analyseafdeling s analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2015 Side 3: nnoncering på print Side 4 og 6: nnoncer i nyhedsbreve Side 5 og 7: nnoncer på hjemmeside Side 8: Massiv eksponering i kortere perioder Høj

Læs mere

Netværket for ferie- og erhvervsturisme i Kongernes Nordsjælland. Ny netværksmodel for VisitNordsjælland 2014 SAMMEN SKABER VI VÆKST

Netværket for ferie- og erhvervsturisme i Kongernes Nordsjælland. Ny netværksmodel for VisitNordsjælland 2014 SAMMEN SKABER VI VÆKST Netværket for ferie- og erhvervsturisme i Kongernes Nordsjælland Ny netværksmodel for VisitNordsjælland 2014 SAMMEN SKABER VI VÆKST FLERE GÆSTER FLERE OVERNATNINGER FLERE BESØG FLERE MØDER CAMP VINO PARTNERSKABSMODEL

Læs mere

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk

plus image marketing og kommunikation Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk marketing og kommunikation Copyright Image Plus 2003 image plus Image Plus Agernvej 65 DK-8330 Beder T: 2016 9010 E: cp@imageplus.dk W: www.imageplus.dk Image Plus Profil Image Plus ejes og profileres

Læs mere

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning

Ledertræf på tværs. Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Ledertræf på tværs Indlæg vedr. sponsorbearbejdning Agenda - Danmarks Bowling Forbund - Hvad kan vi gøre som klub - Affiliate partner - Gode ideer - Stars & Strikes eksempel - Spørgsmål Salg & Marketing

Læs mere

Miniparlør til dit nye partnerskab

Miniparlør til dit nye partnerskab Miniparlør til dit nye partnerskab 2018 Introduktion til brochuren VisitVesthimmerlands partnerskab sikrer et stærkt fælles ejerskab af turismeudviklingen i Vesthimmerland. Som samarbejdspartner hos VisitVesthimmerland

Læs mere