SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5. vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive

Relaterede dokumenter
SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

SUPERVETERANERNE NR. 28 JANUAR 2013 ÅRGANG 8. Det har i følge avisen ( D. 5/10-12) vist sig, at der ikke findes nogen bedre kur mod forhøjet

NR. 24 JANUAR 2012 ÅRGANG

SUPERVETERANERNE NR. 37 APRIL 2015 ÅRGANG 10. Mange har ment at det var en forkert beslutning at tilmelde os vinterturneringen,

2) I træningen af finteteknikken sættes der fokus på at angrebsspilleren:

Side 1. En rigtig søhelt. historien om peder willemoes.

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

SUPERVETERANERNE. Vores Bamse / Hest. fylder 10 år. Som de fleste af os ved, blev vores bamse/hest indkøbt på vores Islandstur i

Hvad er betingelserne for at måtte spærre en modspiller vejen til bolden med kroppen?

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

Diktat 1 En musikoplevelse

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

NR. 34 JULI 2014 ÅRGANG

I NUGF Viborg spiller vi sammen

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

i Skanderborg Kommune

af Guldbrand Indholdsfortegnelse

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Referat generalforsamling 8. april 2011.

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Fankoordinator Brian Sørensen fremhæver bl.a. den fantastiske støtte og sang, der var til bronzekampen mod AaB i Aalborg.

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen.

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Hirtshals Boldklub Søndergade Hirtshals Tlf

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

September, oktober & november ÅRGANG

3 1. å r g a n g - N R M a j. På tur med friluftsholdet. Vil du sejle så tjek bagsiden

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Formandens beretning af klubbens virksomhed i Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Cup Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Program til Marienlyst Cup 2015

Marienlyst Pige Cup 2012

Bestyrelsens beretning 2014

Referat af generalforsamlingen 2015

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming friskolenilemming@mail.dk Ugebrev 38

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

DM i Fodboldloven Ja, hvis de ikke har brugt tre udskiftningsspillere allerede

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Program til Boldklubben Enghaven s Indefodboldstævne i FKS-hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV

September September 2011

SUPERVETERANERNE NR. 36 JANUAR 2015 ÅRGANG 10. ende af kvalitetsskalaen. Et 11-mandshold der lidt skuffende sluttede på sidstepladsen,

Regeltest C Nye spilleregler pr. 1. juni 2010 udarbejdet af DU s kompetencegruppe - regelansvarlig Johnny Tauman

Kampreferater Senior

Et styks påkrævet rejsebrev.

Sæsonens første træningsdag

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Pinsetræf Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

OZ6HR nyt, Oktober Nr. 4, Oktober 2015 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Offensiv forsvarstræning

Program til Langå Sparekasse Cup

Vær ærlig overfor dig selv nu. Det her er din chance for at ændre livets tilstand.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August Velkommen tilbage fra sommerferie

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Agility udvalget i kreds 6

DANSK HÅNDBOLD FORBUND

Vedtægter for SVET. Stk. 2. Indmeldelse i MB sker på MB Boldklubs, for tiden, oprettede internet portal klub-modul Udmeldelse sker på samme portal.

Nr. 1 januar Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM

Medlem af Dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev april 2015 Nr årgang

Træningsøvelser Hammel GF Mindre øvede spillere fra U10 Senior.

Den august 2013

Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430

Igen i år er det også lykkedes os at få nogle af sjællands bedste dommere.

Teknisk træning. inspiration til træningsøvelser i din fodboldklub

Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

Vision. Med ønske om en god sæson. Børne- og Ungdomsudvalget i Løgstør HK

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Aalborg Chang U13-1 Efteråret 2011

Årets gang Årgang 98, Miniput Yngste:

Transkript:

SUPERVETERANERNE NR. 19 OKTOBER 2010 ÅRGANG 5 S-Veteranernes turnering nærmer sig sin afslutning, og det på en god måde, vi er i skrivende stund placeret på en 3. plads med 30 point. Vi kan kun blive overhalet af et af de utalige Ølstykke hold, som endnu mangler et par kampe. Dette resultat er bestemt godkendt. I løbet af sommeren har der været god tilslutning til træningen, ikke mindst til de mange grilldage som Erik J. med stor succes har arrangeret. Sommerturen i år gik til Bornholm, det var en fantastisk tur hvor vejrguderne i den grad var med os. Se reportagen inde i bladet Vel mødt til vintertræning

Kvartalets side 2 mand 70 år Hvem er det, der er runder 70? Len er en af vores spillere, hentet fra udlandet, helt konkret fra England. Altid levering af frisk brød Han har boet i Danmark i rigtig mange år, og han er såmænd Dansk statsborger. Han kom til MB i 1986, og har spillet for klubben lige siden, som Old Boys spiller så jeg ham første gang i 1990, han har fulgt holdet hele vejen og er i dag Superveteran, så han er en af de gode gamle. Han deltog også på vores første sommertur i 1991, og det er ikke mange ture han har misset så han er trofast medlem. Han har ud over det også været holdleder For MB s handicaphold en årrække. På grund af en lyskenskade, som følge af mange års slid for vort hold, har Len valgt at stoppe karrieren, men fortsætter som passiv medlem. Len har været en trofast bak på holdet, og vi takker for hans årelange indsats, og håber inderligt at han bliver sin skade kvit. Så vidt jeg ved skal han på operationsbordet i løbet af efteråret, og Når han er kommet til hægterne igen håber jeg at se ham til træning igen, om ikke andet så for motionens skyld. Len er skolelærer, og det slår igennem på hans optræden på holdet, altid rolig, gemytlig, behagelig, og trofast. Jeg har faktisk aldrig set ham ophidset, bortset fra når han bliver skiftet ud i kampene, men det bliver de andre også. Len er vellidt på holdet, og jeg håber du holder fast i dine gamle kammerater, og at du stadig hører til i vores midte. siggi

Dagens topkamp i B rækken nr.2 & nr.3 - Måløv - Lyngby Kampen var dårligt kommet i gang før udeholdet kom foran 0-1, efter kun 4 min, og efter 5 min står den 0-2. En uhyggelig start for Måløv. Men pludselig vågner Måløv, først Jess på et flot langskud, og lidt efter kommer også Steen O. også på måltavlen. 2-2. Så nu ser det lyst ud igen men kun i 2 min. for så bringer Lyngby sig foran 2-3. Finn burde nok have forhindret dette mål. Endnu engang bliver det Jess og Steen O. der bringer balance i regnskabet, og endda bringer os i front til 4-3. 2 halvleg Der går igen kun 2 min. af anden halvleg så står de bagerste tropper i Måløvs forsvar og sover 4-4. Igen efter 10 min går det galt 4-5 til Lyngby. Kampen bølger lidt frem og tilbage resten af anden halvleg, men da der mangler ca. 2 min af kampen laver Jess endnu et mål, så kampen slutter 5-5. Jeg må hermed sige at begge målmænd havde deres andel til at det blev en meget underholdene kamp. Erik J Brøndby Strand - Måløv den 16. august Vi ankommer til Brøndby Strand efter en lidt kringlet køretur der bragte os over Avedøre. Da vi endelig nåede frem, kom vi til et stadion med en dejlig bane og et flot cafeteria, der gjorde os lidt misundelige. Efter denne besværlige start, går det straks bedre efter kompen er kommet igang for allerede efter 2 min. kommer vi foran med 1-0, efter flot spil af Jess og Steen O. med steen som målscorer. Kort efter har Brønby en god chance, men Vidar klarer i fin stil. Måløv har ellers godt fat i kampen og kort tid efter tackler Ole L. sig fri og bringer os på 2-0. Efter nogle gode Brønby forsøg får vi pludselig et straffe forærende, og her scorer Jens 0-3. Så skulle den ged være barberet, men ak, Brønby Strand laver 3 mål og kampen ender 3-3. Lidt ærgeligt for Måløv havde 7 oplagte målchancer kampen igennem. På vej hjem gentog problemerne med vej sig igen, men alle kom dog tilbage til Måløv, også Vidar. Erik J.

Måløv - Ishøj 23. august Måløv kommer godt igang, og har presset det meste af spillet ned på Ishøjs banehalvdel. Det er ved at give resultat efter 10 min. da Jens har et godt hovedstød mod mål, og Bent kort efter har et skud på overlæggeren. Men først efter 18 min. bliver Steen O. spillet helt fri, og med et godt træk uden om målmanden scorer han til 1-0. I anden halvleg fortsætter Måløv med det gode spil, men midt i halvlegen får Ishøj et frispark tæt på mål, og her sender de boldet i nettet og udligner til 1-1. Måløv fortsætter med at have overvægt i spillet, men formår ikke at scorer flere mål så det ender med den tredie uafgjorte kamp i træk. Målscoreren Her er tre dampende kroppe efter kampen mod Ishøj prøv og gæt hvem der gemmer sig bag dampen Måløv - Ølstykke FC 4-30. august Ølstykke lagde ud med at have hele spillet på vores bane de første 3min. så fik vi et angreb, og Vupti 1-0 ved STO i det 4.min., som modtog en perleaflevering fra Jess. Kampen bølgede nu frem og tilbage i ca. 5 min så var den gal igen, men denne gang var det Jess 2-0 i det 9. min. Nu tog tingene fart der gik kun 4 min. før STO satte den ind igen 3-0 i det 13.min. Det var helt vildt - efter der var gået 7 min. kunne han ikke vente længere 4-0 ved STO i det 20. min. Men ak der skulle gå endnu 7.minutter før en ny målscorer meldte sig på banen hvorfor mon vi skulle vente så længe? Men Johnny ville også på tavlen, så han sendte en flot højreskruet bold udenfor målmandens rækkevidde 5-0, og afleveringen kom fra en af STO s sjældne, men den var god, og der var da gået 27 min. Mere skete der såmænd ikke i 1 halvleg. 2.halvleg var kun 4 min. gammel da Ølstykke sendte et hårdt fladt sku mod vores mål i Vidar s højre side, og han kunne desværre ikke holde den den smuttede igennem hans ben, jeg så det fra 1.parket, fordi jeg stod tæt på målet da jeg havde været en tur i krattet efter bolden. 5-1. Nu blev kampen mere normal, vi slappede af og overlod spillet til Ølstykke, men vi forsvarede godt, og på en kontra kom STO atter fri, og satte den ind til 6-1, OG SÅ MED VENSTREBENET!!! der var da gået 16 min. Efter yderligere 4 min. i det 20. minut fik Ølstykke sit andet mål ved et flot skud fra højre side af målfeltet, og Vidar var uden chance 6-2, kampens resultat. Siggi

Måløv - Ølstykke 4 - i billeder Ole byder op til dans Den perfekte mur Torben N. med et forsøg Steen O. lige ved igen Steen O. scorer Lars scorer

Allerød - Måløv 8. september en af Finns mange redninger Da kampen var 20 min. gammel var vi bagud med 5-0. Det var så det, vi tabte kampen 6-0. Det blev altså en hæderlig anden halvleg. Poul Nielsen D e t v a r s å n u m m e r 4 fik en udvisning for at bruge mund. Måløv - Ølstykke 3-13. september Måløv Kommer rigtigt godt igang og spiller fornuftigt, men efter blot 4 min. får Ølstykke lavet et lidt heldigt mål. Allerede minuttet efter må Vidar lave straffe for at undgå en scoring, men kun for et kort øjeblik, for Ølstykke scorer sikkert på det 2-0. Det lykkes Jan W at få scoret kort før halvleg 1-2. Vi starter 2. halvleg godt, men først da Johnny blver vist ud midt i halvlegen får Steen O. udlignet til 2-2. Vi når desværre kun at nyde det i ganske få sekunder, for på det efterfølgen- de angreb får Ølstykke bragt sig foran med 2-3, som også bliver kampens resultat. Et godt forsøg Tage trykker af

Måløv - Ølstykke 5-20. september Endelig en af de nemme kampe hvor modstanderen havde givet op på forhånd, Ølstykke måtte desværre melde afbud så vi vandt kampen 3-0. Det blev istedet til en hyggelig gang træning, hvor turneringsholdet og træningsholdet blev forenet på denne mandag aften. På trods af modstandernes manglende fremmøde blev der drukket en del hjemmebaneøl og sådan sluttede en hyggelig uforpligtende mandagsfodbold. Rønneholtparken - Måløv, 27. september Kampen mod Rønneholtparken blev som den første i år spillet som mørkekamp og på kunstgræs. I kampens start havde vi en del godt spil og efter allerede 5 min. scorede Ole Lisberg et meget flot mål uden fra venstre side. Med et flot følt indersidespark sendte han bolden direkte i mål, det så faktisk ud som om det var med vilje. Efter 30 min bliver spillet mere lige, og Rønneholtparken kommer meget mere med i spillet. Vi kommer godt igang i anden halvleg og efter 12 min. får Jan J. scoret til 0-2, iøvrigt efter godt opspil af Steen O. Igen lukker vi modstanderne ind i kampen og efter 22 min. bliver det 1-2, men heldigvis får Jens lavet et mål kort efter, 1-3. Kort før slutfløjt får modstanderne endnu et mål så kampen ender 2-3. Turneringen 2010 var hermed færdig får Måløvs vedkommende og vi ender med 30 point, ganske pænt. Jan J. scorer til 2-0

BORNHOLM 2010 Et hold klar til kamp, og i højt humør Venskabskampen 2010 mod Østerlars Måløv starter i fin stil og efter 6 min. kommer vi foran 1-0 på et flot mål af Jess. På trods af et meget stort pres fra Østerlars lykkedes det os at holde føringen til pausen. De tillader sig endda at brænde et straffespark. 2. halvleg starter som første endte, med stor overvægt i spil til Bornholmerne. Det resulterer narturligvis i mange målchancer til hjemmeholdet og de kommer i løbet af halvlegen på 1-1 og 2-1 og 3-1. Dette resultat bliver kampens resultat, men det skal her nævnes at det kunne være blevet meget være hvis ikke Finn havde haft en af sine helt store dage på målet. I en normal kamp ville han været blevet kampens spiller, men i disse tur-kampe gælder der andre regler, så kampens spiller blev kjeld N. For sin indsats indkasserede han en pose dåsedimser. Østerlars

Vi startede i skomagerhuset, og så gik turen med S-tog til Kbh. derfra videre med øresundstog til Ystad. Derfra med færge til Rønne Så ankom vi til Rønne, nogle troede vi skulle jorden rundt, ihvertfald når man ser på bagagen. Så nåede vi endelig frem til vores ind- kvartering. Et dejligt sted ude i naturen. Straks efter blev der dømt hygge i baggår- den En kølig øl nydes

Har han tabt sig, eller holder han bare vejret Der blev også tid til lidt fodbold Chef på afveje Dagens spiller Det blev vist et nej Det er der nok ingen der tror på. Hvad mon de har på ryggen, det skulle undre mig om det ikke var en bayersk øl.

s ig m e ld t h a r T r æ th e d e n Morgenhygge Så blev der tid til røget sild m.m Ja der var en der så turen gennem en flaske Havfruen Tage Strandtur efter en sejr Hygge i Siggis sommerhus Der bliver kikket langt eller var der flere?

Husk Generalforsamling / Julefrokost Den afholdes Fredag den 5. november hos Finn Rasmussen Åkandehaven 150 Kvartalets fødselsdage Arrangementer Povl M. 56 år...... 5. okt. Lasse 66 år...... 7. okt. Bent B62 år...... 11. okt. Husk vintertræning hver mandag kl.18.00 Jan W. 56 år...17. nov. Torben S 53 år......20. nov. Finn 60 år......10. dec. Erik J. 64 år...... 15. dec. Generalforsamling / julefrokost Fredag den 5. novmber Knuds Cup 20. december Bladets udgiver: Superveteranerne i Måløv Boldklub. Oplag: 100 Bladet udkommer 4 gange årligt i begyndelsen af hvert kvartal Redaktion: Carl Henrik Siegfred. e-mail: carl.henrik@siegfred og Erik Jørgensen. e-mail: a_ejoergensen@mail.dk Redaktør: Erik Sondrup. e-mail: torik@mail.dk