Relaterede dokumenter

Bilag 12: Interview foretaget d. 19. marts 2014, med Line, 15 år, fra Ringkøbing.


Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?


Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5


Vi er ansvarlig for det vi gør og det vi ikke gør!


Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Lindvig Osmundsen Side Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis Tekst. Matt. 6,34-44.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.


HENRIK - I kan slet ikke gøre noget, uden at holde jer inde, indtil videre.

15 s e Trin. 28.sept Hinge Kirke kl Vinderslev kirke kl Høstgudstjeneste.


Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..


Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på

Evaluering af børnesamtalen

Fortæl om din livret. Hvad er det? Hvordan ser det ud? Hvordan smager det? Hvordan mon man laver det? Fortæl, om en god film du har set.

Cecilie Trine Rikke

BARE EN VANDREHISTORIE 8.b, Skovlyskolen 3. gennemskrivning, maj 2010

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

Kære Dig. Tillykke med fødselsdagen.

kvinden fra Kanaan kan noget usædvanligt hun kan ydmyge sig det kan vi vist alle sammen

Det første bud. Du må ikke have andre guder. Det vil sige: Vi skal over alle ting frygte og elske Gud og stole på ham.

OMVENDELSE Den samaritanske kvinde ved brønden Johannes evang

Steensgaard rundt. Alle skal have det godt her både dyrene, menneskene og naturen.

Transskription af interview Jette

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

KB_logo. Gender. BirthYear. Region. Denne undersøgelse laver vi på vegne af Kræftens Bekæmpelse. Hvad er dit køn? Kvinde Mand. Hvilket år er du født?

2) En anden vigtig betydning er at sætte noget eller nogen i en bestemt tilstand, beskrevet med et adjektiv (se dog 4 nedenfor):

Evangeliet er læst fra kortrappen: Joh 1,19-28

Jespers mareridt. Af Ben Furman. Oversat til dansk af Monica Borré

Jeg bygger kirken -4

Du må være med! -1. Den, der altid kommer for sent

#1 Her? MANDEN Ja, det er godt. #2 Hvad er det, vi skal? MANDEN Du lovede, at du ville hjælpe. Hvis du vil droppe det, skal du gå nu.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

ONLINE SLANKEKURSUS UGE 11

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

TEGLGÅRDEN BERETNING 2018

Guide: Sådan lytter du med hjertet

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det!

HVEM VINDER? Mænds sundhedsuge Fodbold er sundt - især hvis du spiller det!

Påskedag 16 Tekster: Salme 118, Peters brev 1,3-9 - Matthæusevangeliet 28,1-8

billeder i hovedet, om det vi synger. Jeg er lidt underlig med det med billeder, hvis jeg bare kan lave et billede af noget, husker jeg det meget


En bog fra Q8. Tekst: Mikael Rosengren Billeder: Sanny Thor. Første oplag

Spørgsmål. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

øjnene som ens egne kvaliteter: rettidig omhu, dristighed, intelligens, energi osv.

gang om måneden ca. og indberetter til Told og Skat og sender noget til revisoren, når det er tid til det og sådan noget. Det er sådan set dagen.

BOY. Olivia Karoline Fløe Lyng & Lucas Helth Postma. 9. marts

Nærvær og relationer med børn og unge

Thomas Ernst - Skuespiller

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Info til Kerteminde Sommerbys ejere og lejere. Efterår 2012

747 Lysets engel 678 Guds fred er glæden (mel. Görlitz) 164 Øjne I var lykkelige (mel. Egmose til 675) 522 Nåden er din dagligdag (mel.

Synes, mener eller tror?

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til

Hvad så, tøser? Er I blevet slappe i knæene?

A different kind of love (FINAL DRAFT2) Christianshavns Døttreskole 8. klasse

Klassetrinsgruppering=0-3 klasse

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks

Rovfisken. Jack Jönsson. Galskaben er som tyngdekraften. Det eneste der kræves. Er et lille skub. - Jokeren i filmen: The Dark Knight.

7. D E C E M B E R HULEN I TRÆET

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

"Sådan spiser du lækkerier uden dårlig samvittighed"

Nis. skal giftes. Medvirkende: I skal bruge: Nis. Tre rotter Søren Banjomus En kat Mille Gamle Nis En masse nisser Tea Teas mor Teas far En fortæller

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2015 Tekst. Lukas 17,11-17.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

SUPPLERENDE SPØRGESKEMA C

Resultatskema kommunen: Hvordan har du det? 2011 I procent, antal i parentes

i Ønskekoncerten om søndagen lige efter middagsmaden. Jeg har også lige fået Snehvide og de syv små dværge, men den er lidt kedelig, for der er så

Malene Fenger-Grøndahl Annemette Bramsen


Alt betalt. Copyright 2005 Frank Molino

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

LÆRER (35) PATRICIA: Oh my god! Tascha, du bliver nødt til at se det her. TASCHA: Fuck den so! som om hun kan få en som Mads.

Danseskolen. Et manuskript af 9.b, Marie Jørgensens Skole. endelig gennemskrivning, august 2010

Klasseaftaler og regler om alkohol

Besøg hos Havets Moder Genfortalt af Mâliâraq Vebæk Illustreret af Aka Høegh

Det lover jeg dig -1

Erfaringer er ikke det du oplever. -erfaring er det, du gør ved det, du oplever. (Shirley Maclain) Benthe Dandanell 2010

Hold din næste fest eller aktivitet i Andst hallen / Andst borger og aktivitetscenter

Sebastian og Skytsånden

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

Opgaver til:»tak for turen!«

11. december Vi laver båd

De to bedragere. Opgaver til: BEDRAG. Instruktion: Læs teksten. Kender du den? Hvad handler den om?

HENRIK (<- arbejdstitel) HENRIK, en homoseksuel dreng på 17 år med store kunstige briller


Kapitel 1. Noget om årets gang

På en og samme tid drømmer man, og frygter, at man ikke kan indfri den andens drømme, eller for den sags skyld sine egne.

Transkript:

EGNS-AVIS for området V.4RLØSE-EGNEN 3500 Værløse side t2 Fortsættelse af Hareskov-Værløse Avis, der udsendtes første gangt-9-1945 Uge 33-2010 HAR MAN SOMMERHUSE SKAL MAN IKKE TAGE KATTE TIL SIG. Det viser sig hvert år, at der er sommerhusejere der rejser fra de katte de tog til sig som killinger Det er ikke en pæn behandling selvom man ikke må holde kat På 5. sal.. DER SKAL NOK V,IERE CENTRE der kan mærke at deres kunder er bortrejst det ::::::::l: : :: DET ER MED Gry man skal være bange for, at moden nu kræver små forlygter og bagdele der fylder for meget og måske skal hængc idt... PÅ FØDEKLINNIKKER er man på stedet medens hun føder. Man vil vel nødig tage en seng fra andre. DET ER TANKEVÆKKENDE at en tidligere statsminister et år havde været flere nætter i UD-landet end i Danmark - hvor man tog hans skat. Og det var en rigtig statsminister der ovenikøbet trådte tilbage fra en ministerpost... ved en tidligere LEJLIGhed "":"""""""" NAR MAN OPLEVER.IAGTEN PÅ MENNESKER er man glad for videnskaben og budskabet om der findes kun 6n afhver af os og dermed også 6n af hver potitiker som aviser kø ha er... HØSTEN 2010 skulle blive bedre end normalt. Det betyder lille pris for meget korn. MEN som fritidslandmanden siger det til os: På grund af regler som vi gerne vil følge kan vi kun høste foderkorn... Det er også underligt at bagere og pizzafolk rynker på næsen afdansk mel og henter det fra andre lande hvor man må sprøjte mere end i Danmark. Blandt andet fra Polen hvor danske landmænd køber ejendomme og sprøjteregler ikke er så stramme. Men man kan da godt tænke over, at brødprisen stiger og stiger - fordi landbrugslandet Danmark ikke mere kan dyrke korn til glæde for MENNESKER - men meget af det går til fordring af dyr -som mange mener vi har for mange af o.s.v. DER ER.IOURNALISTER DER LIGGER PÅ LUR for at aflure om kvinder bader, studerer hvad de drikker og fryder sig over at de går i let flagrende kjoler. Pressens venner her og der har som opgave at aflure, studere og gætte på om der skulle være..stær i kassen". Det kunne være ubehageligt for mangt en kvinde at blive afluret når de vender hjem, lidt buttede og i sommerkjoler der flagrer... DET ER UNDERLIGl... at det snart sker at de yngste skal have kommunens mad hvornår skal skolens *::..1 :::. : : 9.?.s:t:. ::.1::::. Ånprs H,TEKKEKLIPNING kan godt skabe problemer når man opdager at man er nabo til 3-,t-5 andre familier og ikke kan trlive enige om hæk' kens højde og klippetid...'... DE"I' BEHØVER IKKE AT V,TERE NATURLIGI at ens børn lyder lydløse DER SKAL V,'ERE KOMMUNER der sparer vejbelysningen i sommer da de håber de lyse aftener ville tage over... VEJBELYSNf I,,IGEN ville være god noh, hvis ikke den sender så mange lange skygger... DER ER M,rf,ND der stiler efter at være noget - men ikke nøjes med ast være en skygge af sig se v... I DAMESELSKABER et der ingen steder man roser sin mand for at løse opgaver der har været udsat i flere omgange. UNGKARLE HARV,IERET FORUNDRET OVER så mange kvinder der vælger ægteskaberne fra og hellere vil leve videre med deres børn - efter de har modtaget overgangssummen der kan gøres op i millioner... FÆTTER OG KUSINEFESTER har det med at blive historie fordi flere og flere vælger at danne andre cirkler DET HAR V,ItrRET MEGET TANI(EV,/EKKENDE, at det part! som er lidt til en side og stået for så mange samfunds og menneskelige værdier ikke har så mange mindestene at glæde sig over- og slet ik' så meget som et dagblad... HVER DAG har sådan set sine emner man ikke burde tænke så meget over. DET V,IERSIN VTO NT BLIVE,/trIDRE ER at der er færre og færre der gider lytte til ens Problemer uden at se på uret..'...'. Selvom budgetterne viser, at fødsler har en vis betydning for hvad der bliver til såkaldt service. Men siden Herlev kaldte sig Barnevognenes by er der ikke mange steder man har brugt betegnelsen. DET FORLYDER at det er trlevet dyrere, at blive bisat så man skulle måske lade konfi rmationsforsikringen løbe videre så der er noget at stå imod med når tiden kommer. Der er dog kommuner der sørger for bisættelsen på kommunens regning - men så er der ikke kirkekaffe.. DET ER ANNE LINNET DER SYNGER og her vil man huske linien:,,hvis jeg var din ven engang - så er jeg der nok endnu"... Det skulle være tanker man bør gøre noget ved... DET SKAL NU UNDERSØGES om et ægteskab har længere levetid efter hvilke billeder der pryder famiens vægge... Der :.1.?.llf.9 :.1.9.:.:. H :..:.tl : 9::: " NEJ SIGER MAN som merferieaktiviteter er ikke NOK aktiviteter hvis man vil bevare sin normale vægt og ikke virke fed. I gamle dage kunne man betegne folk som fedladne og det var slet ikke sjovt. NEJ FERIER HOLDI S I UDLANDET og ikke som man siger det visse steder u- Iandet...Dem er der nogen der vælger fra...