Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap"

Transkript

1 Opsamling på Gæstebog for prøvehuset, Bjørnens Kvarter 15D Afsender Familien Midtby, Elefantens Kvarter 2B Familien Bittcher, Elefantens Kvarter 4B Kan godt lide den nye type lejlighed. Vi stemmer på den nye med trappen udvendigt Her er dejligt lyst og flotte gulve. Der er for lidt skabsplads, men ellers venligt at se på. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Pladsen er bedre udnyttet end de gamle lejligheder. Døre fra stue til køkken kan godt undværes og give fornemmelse af køkken/alrum. Fed trappe :-) Bryder os ikke om, at der er lavet vinduer på 1. sal ud mod baghaven. Hele ideen med byggeriet (social i forhaven - i fred og uden nysgerrige øjne i baghaven) falder væk. Ventilationsrørene kunne godt have været bedre skjult enten malet hvid eller gemt i en kasse. Rør i stue og køkken er meget grimt, stikkontakter sidder dårligt i køkkenet For lidt isolering til naboer. Flot trappe. Det er ikke ok at have vinduer på 1. sal mod baghaven. De grimme installationsrør i stuen og på 1. sal samt radiatorrør på 1. sal er ligeledes grimme. Flot badeværelse. For stort glasparti i stuen. Ville gerne have vindueskarm. Umuligt med gardiner i stue og køkken.

2 Pia Larsen, Hvalens Kvarter 11D Frustration - tidshorisont. Det kunne være rart, at der på en eller anden måde kunne komme en udmelding om hvornår I regner med at starte - eller i hvert fald i hvilken ende af rækkehusene i starter - flere beboere venter med at leve - da vi faktisk intet veder dette projekt, som det sidste prøvehusprojekt. Denne frustration er faktisk frygtelig at leve med. Det virker som nogle flotte huse og vi kan kun ønske at I snart kommer igang, så vi alle kan nå at nyde dem - inden børnene flytter hjemmefra. :-) Meget flotte gulve. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Det store glasparti ud til haven er et problem - folk ønsker at I havde lavet forskellige løsninges som I har gjort på 1. sal, men I mener måske selv dette er svært at læse??? Helle Petersen, Hvalens Kvarter 11E Yousaf mirza, Løvens Kvarter 1A Lakhrissi, Løvens Kvarter 8B Krebsen 5A Eilers, Vædderen 7D 15D is very good rakehouse. We want this one. God stil langt hen ad vejen. Flotte gulve og stuen Hvorfor gøre et værelse mindre for et walk-in-closet? Flot trappe. Hus med trappetårn virker ulogisk u. 2 teenagere hjemme. Rør som sidder i luften både i stuen og køkken ser ikke pænt ud. Radiatorør på 1. sal er absolut ikke kønne. Stikkontakt midt i køkkenvæggen bør falses ind i væggen eller flyttes. Udsugning oppe virker tåbeligt plantet. Flot køkken Flot badeværelse Det holder ikke at man ikke kan sætte gardiner op i stuen pga. plastickarme. Hvad med gardiner?

3 Merete Søby og Pia Toftlund Jørgen Stutstoft Line Hansen Jeg er meget begejstret. Prøv at lave beregninger ud fra prøvehuset i Krebsen 1A det er noget kønnere og kan sikkert også laves billigere. Vildt lækre gulve. Det er usmart at man ikke kan åbne vinduet i stuen. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Det ene værelse er for småt og mørkt, men ellers superdejligt. Vildt lækker trappe Det er ikke så hensigtsmæssigt at man kan kigge over til genboen. Ulemper er de rør som sidder alle vegne i loftet. Vildt lækkert køkken. Stålbordplader er noget møg. Vildt lækkert badeværelse. Krebsen 7B Elefanten 10C - at man ikke kan åbne det lille vindue i stuen - Vi har jo brug for luft! Det eneste er at stue og køkken er delt op. Det ville være bedre med åbent køkken/stue. Modellen med den udvendige trappe er genialt! Vinduer på 1. sal forstyrrer i ens have. Kunne man ikke lave dem lidt mindre og øverst oppe, så man kan have lidt privatliv og så solen kommer ind men at kan ikke kan kigge ud. Ventilationsrør skal fjernes, det ser ikke pænt ud. Det er meget umuligt at få skabe op på badeværelset. Helle og Morten Hvalens Kvt. 1E Generelt et rart hus Gerne store vinduer til hoveddørssiden. Forslag: at gulvet i gangen ikke har en platform, men er plant med gulvet - det vil give en større gang. Generelt et rart hus, hvis vi kan flytte væggene ovenpå så os med 2 teenagere kan give dem et ordentligt værelse hver. El-panelet flyttes til højre på væggen ved køkkenbordet, så der bliver vægplads. Skydedør i køkkenet så vi kan udnytte solens sidste stråler om aftenen og få "haven ind" i køkkenet. Vinduer så man kan kigge til genboerne ikke godt overhovedet. Kan man i stedet for ikke lave ovenlys som i stuen og køkkenet - og så fjerne dem fra stuen og køkkenet, evt. vinduer langs loftet også. Lige så i det værelse til højre for trappen. Vindue langs loftet i stedet Grimme rør i loftet. Vi vil bibeholde plankeværker og skur.

4 -ellers et fedt hus - og dette er klart at foretrække. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Det lille værelse ovenpå burde være lidt større. Radiatorrørene må kunne skjules, samt rørene i lofterne både oppe og nede. Elholm, Oksen 6F En rigtig flot løsning! Pris??? Vinduerne i overetagen er en skandale. Vi vil have ugenerte haver!! Vinduerne på 1. sal taget i betragtning, skal vi beholde plankeværkerne. Så er der stadig en del af haven man kan sidde ugenert i. Totalt luksus! Fint lavet - godt gået Fedt hus. Gode rum ovenpå dejligt stort badeværelse. Totalt god løsning, jeg glæder mig til Hvorfor synlige rør ved radiatorerne? det er færdigt. Fantastisk løsning, virkelig lækkert. Det håber vi på kan lade sig gøre.? Der burde være flere og f.eks. Ovale vinduer i - samt noget mere farve, f.eks. Grøn, så ville det ikke invitere så voldsomt til slumgrafitti Trappetårnet virker bunkeragtigt og signalerer betonslum. Synlige rør ikke smart - kan man ikke skjule disse? Køkkenborde af stål er frygtelige at holde. Godt badeværelse.

5 Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Fiskens kvt. 1F Glasdør fjernes. Vinduerne ud mod haven krænker privatlivet for dem overfor, lav i stedet en anden løsning med vinduer cm. Fra loftet og ned, så der er lys og luftmulighed, men ikke direkte beskuening til overfor. Der skal ikke hæk, men bibeholdes plankeværk. Vinduer i over karnap fjernes. Michelle Ebdrup, Fiskens Kvt. 2C Rumfordelingen på Godt med 1. sal er også dårlig, trappetårn. der bliver brugt for meget plads på walkin closet. Opdelingen mellem stue og køkken m. døre tager for meget plads, især hvis man skal have gæster. Vinduerne på 1. sal, gør at man kan se lige ind i genboens stue, dette er en dårlig idé, måske i stedet vinduer højt oppe. Stålrør er grimme. Bordplade i køkken meget upraktisk. Ovenvinduer på karnap, vil gøre stuen alt for varm og besværligt at hænge for. Godt med mere plads og lys. Godt rum under trappen. Lækker trappe med god plads. Vi er ikke glade for Glade for alle vinduerne på 1. sal. stikkene i alle rum. Vi kan kigge lige ind/over på naboerne og se dem gå rundt i stuen/køkken og ned i overforboens have. Hvordan pudser vi vinduerne udvendigt? Køkken er bedre (større) end 15C Godt med vaksemaskine på bad. Det vil knibe med badeværelsesskab e. For lille afløb og der mangler stopkant ved bad. Rengør venligst. Pænt med glas ved bruser. Dejligt lyst. Godt at gulv er hævet, dejlig bredde. Karnap pæn med glasdøre og glasvæg. Hvordan pudser vi karnaptag? Dejlig karnap til at kigge på stjernerne med et godt glas rødvin til. Irene Sode Ellers fint hus. Hvordan låser man vinduet i stuen Bliver rørene skjult? De ligner noget fra en fabrik Bliver der plankeværk mellem haverne så man stadigvæk har sit privatliv. Hvordan sætter man gardiner op?

6 Lisbeth Skafte & Arne Johansen, Hvalens Kvarter 3D Fint hus Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Ruminddelingen på 1. sal - trods stort vindue, er ikke lys og venlig. Trappen virker klodset. Det er ganske ubehageligt at kunne kigge ned på genboens middagsbord. Der er stor indsigt til naboens have. Vi kan stadig ikke forstå, at vi skal tage stilling til denne model, da vi ll d f fl å Alle rør oppe og på vægge må meget gerne gemmes væk. Fisken 5H? Sonja Engmann, Løvens 11D - Birgit Gorosch, Løvens 15B Vi synes denne model er bedst. de små vinduer duer ikke fordi de ikke kan åbnes. Afskærmningen ved dørene ovenpå er for høj - giver for lidt lysindfald. Er tilmeldt Fokusgruppen og vil gerne indkaldes til møder Vi er mange som ønsker toilet på 1. sal Vi er mange som ønsker garderobeskab i det soveværelse - indbygget. - glasdøre i køkken - de er kun i vejen. Vinduet på 1. sal er rigtig godt, giver masser af lys. Gør intet man kan se over til naboen. Flere vinduer i trappetårnet og gerne ovale eller runde om jeg må bede, så bunkerspræget kan forsvinde. - vinduer mod havesiden - man kan kigge ind til genboerne og naboerne. Dejligt stort badeværelse. Dejlig indretning. Bjørnens Kvarter 13F Vi synes bedst om denne model. Vil gerne med til flere møder. De små vinduer skal kunne åbnes. Forslag til plads under trappen. Pladsen kunne åbnes og bruges som computerplads. Godt hvis ruminddelingen bliver bedre ovenpå. Ingen vinduer på første sal mod haven. - fransk dør, ser ikke godt ud. Oksens Kvarter 8C Synes bedste om denne model.

7 E&F Holm, Hvalens 4B Der mangler aflåsningsmulighed på samtlige døre og vinduer ud til baghaverne. Der skulle være muligheder for at imprægnere de nye, fine facader, så graffiti kan vaskes af forholdsvis problemfrit og uden at efterlade spor. Ovenlys: kunne åbnes?? Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Glasadskillelsen stue/køkken bør være tilkøbsmulighed - ligesom udekøkken. Det blev i sin tid oplyst at man ikke ville kunne se ned i nabohaverne. Det er langt fra effektueret godt nok. Der er fuldt indblik i stueetagen hos bagboen i blokken overfor, set hen over baghaverne. Vi synes der skal - i givet fald - sættes matteret glas i samtlige vinduer på 1. sal. I stedet for komfur: opdelt kogeplade / ovn i brysthøjde? Døren midt i væggen: Der forestås en drøftelse af om der bør være en dobbeltdør.? elendigt. Store vinduer på 1. sal er elendigt, man kan glo ind til hinandens stuer, usikkerhed. Hvalens Kvarter Vædderens Kvarter Bortset fra rørene er det flot. Jeg forstår ikke hvorfor I har delt et værelse op i to små dele. Man kan ikke bruge det til noget jo. Soveværelset til venstre fra trappen er blevet meget lille. Det midterste værelse er alt for lille Huset med trappetårnet er det flotteste. Vinduerne på 1. sal, hovr man kan se over til naboen er ikke godt Jeg kan virkelig ikke lide de vinduer der er oppe. Vinduerne som tilhører det midterste værelse. Man kan se ind i naboens have og hus, derofr er der ikke noget tilbage af det private liv. elendig grim ventilation i loftet. Rørene skal helst væk, de ser grimme ud. Rørene i stuen skal væk. De er en ulempe dem vil jeg tage af ingen hæk. Vi er glade for at kunne lukke af og ikke indbyde til indbrud. Udekøkken ha ha Gulvene er rigtig pæne. Jeg kan ikke bryde mig om at min bagbo kan kigge ind i min stue. Det er ikke en god idé med de nye vinduer på 1. sal. Køkkenet var bedre før.

8 Elsebeth Schørmann Joan Bjø 1 C Dejligt at drømme kan blive til virkelighed! Det er en fornøjelse og en drøm at se, hvilke muligheder der kan være i vores gamle udtjente nuværende boliger. Der er muligheder i det her. Godt at nogen har trukke læsset og gjort det muligt at beskue de herligheder en renovering kan føre til. Gulvene er pæne. Det lille vindue i stuen og entreen skal kunne åbnes, så der kan laves gennemtræk ved udluftning. Modellen med trappetårn er langt at foretrække Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Kan ovenvinduet på 1. sal åbnes? Det er vigtigt. Vinduer på 1. sal med genboen og naboen er en dårlig idé. Hvis modstanden mod kig til dem der bor overfor bliver for stort og måske står i vejen for en beslutning kan man overveje vandrette vinduer helt oppe under loftet. Jeg krydser fingre for et positivt beboerdemokrati. Stenplade til afsætning ved komfuret mangler I grunden et flot hus. Det ene af værelserne er måske en anelse for småt. Kunne der ikke blive plads til et lille toilet ovenpå (ikke bad) da der er både ældre og børnefamilier. Dejlige ruder på overetage. Kan man evt. rykke varmeanlægget fra køkkenet til under trappen? Bordplader i køkkenet kunne godt være anderledes Flot køkken og i det hele taget godt indrettet. Men kan der ikke vælges anden bordplade i køkkenet. Dejlig flot badeværelse Bør have sandblæste ruder i nederste del i køkken/stue. Væk med ovenlyset, det bliver meget varmt og solen "ødelægger" inventar/møbler. Væk med rørene i loftet. Flot køkken, men gerne mulighed for anden bordplade, samt skuffer i sokkel og de nederste køkkenskabe ændres til skuffer. Bevar gårdhaven lukket med plankeværk

9 Helen, Løven 8F Bjørnen 15 B Yvonne Simonsen, Fisken kvarter 8 A Morten BK 13A Krebsens 4B Nej tak til denne model og så har vi for øvrigt ikke råd til kæmpe huslejestigninger. Super lækkert alt sammen :-) Jeg ville være glad for at undvære dørtrin. Hvad med udhusene? Hvad med dem som har dyr i haven? Lav hems oven på trappen Hvad har man tænkt sig at gøre med de skure, som er godkendt? Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Nej tak til trappetårnet, vi er godt tilfreds med vores nuværende badeværelse. Vinduerne mod gården på 1. sal, tager alt privatliv for genboerne, man kan jo se direkte ind i deres stuer. Absolut ikke de rør igennem huset. Store skabe i køkkenet, som man ikke kan bruge til noget. Væk med rør. Mindre teknikrum Køkken bord + skab meget mindre "nej" Ønsker at det store skab i køkkenet bliver lavet om med hylder. Ønsker mulighed for skuffer i soklen. Lad de plankeværk stå!! Vi har privatliv i gården og er dejlig sociale i forhaven Krebsen 2E Det lille børneværelse er meget lille, det er bedre med de værelser vi har nu. Kedeligt med to store skabe i køkkenet der bare bruges til teknik. Gerne væk med teknik i skabene, det er et dejligt skab man kunne bruge til meget andet. Krebsen 5A Oksen 7F Krebsen 5A Ventilationsrør ved loft rigtig grimt. Alle kabler skal ind i væggen. Stålbordplade og vægbeklædning i køkken meget institutionsagtigt Det er upraktisk at gøre døren til badeværelset bredere, da der så ikke er plads til et smalt skab. Ønskes: fast tag over karnappen og væg halvvejs op i karnappen

10 Hvalen 11F Det er upraktisk at vinduerne ud til stien ikke kan åbnes både det i stuen og dem på trappen Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Det villle være rart, hvis der blev mulighed for at få et badeforhæng op i åbningen til brusenichen. Løven 10E Vædderen 8B Karen, Oksen 3F Bjørnens Kvt. 12A Bjørnen 12A og 12B Vædderens Kvt. 8E Man må formode at håndværkerne har haft god til til at lave de to prøvehuse. Hvordan skal det så ikke gå nar de har travlt??? Hold kæft hvor er der mange fejl. Jeg har ikke tid til at vente på renoveringen, flyttet til Banehegnet Små vinduer kan ikke åbnes. Dem der har eftermiddagssol på haveside kommer ikke til at kunne få luft om sommeren, når vinduerne til den anden side ikke kan åbnes. Synes det lille værelse ovenpå er blevet for lille. Kan have en seng og intet andet. Det lille værelse ovenpå er for lille, eller er blevet noget mindre. Køkken + stue er rummeligt. Positivt. Der skal være dør mellem stue og køkken af hensyn til husdyr. Optimalt med wc på 1. sal. Burde være tilvalgsmulighed. Det stoer soveværelse burde være bedre. Er ikke glad for at vinduerne ved trappen ikke kan åbnes eller det i stuen, tænker på gennemtræk. Ellers vild med trappestilen Trappetårn alt for stor og klodset. Burde være muligt for alle rækkehuse at kunne vælge trappetårn Det er blevet lyst på 1. sal men hvor er privatlivet henne? Det er uheldigt at man på soveværelset kan se naboens have. Mangler diskretion Hvorfor lægger man ikke radiatorrør og ledninger ind i væggenen, når man nu er i gang??? Øv! For lang ledningsskjuler midt på væg Dejligt badeværelse Badeværelse: for lille kant i gulv i bruserum Bliver det ikke et drivhus folk skal opholde sig i? men dejlig lyst

11 Vædderen 7A Vinduer skal kunne åbnes, når der er drivhus til den anden side. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap trappetårn er flot men for stort - ikke alle kan have plads til det. Grimt med fritliggende aftrækskaneler både i stuen og på 1. sal. Liste med ledning i køkkenet ødelægger den meste væg. Elefantens Kvt. 7C Små vinduer i stueetagen Skal kunne åbnes. For mig personligt er 1 toilet rigeligt. Trappetårnet er alt for dominerende og "voldsomt" Vinduerne mod baghaven vil elminere privatsfæren i baghaverne. Det kræver lidt opfindsomhed at omgå afskærmningen Skabet med vandvarmer &etc. I køkkenet? Kunne det ikke være stuvet af vejen under trappen. Udluftnings- og ventilationsrør kunne sagtens være mere diskrete eller skjult. Hele "havefacaden" fremstår som et drivhus. Jeg foretrækker en fast brystning fremfor de 2 nederste vandrette vinduer. Jesper Støvelbæk, Hanens Kvt. 10 A Meget flot begge huse! Meget flot. Vi undrer os over at der er dørtrin i huset. Evt. toilet på 1. sal.? Er der udsugning til tørretumbler i badeværelse (og i den anden model?) Bjørnen 7B Merete, 15D Hvad med skur i forhaverne??? Alle små vinduer på stien skal kunne lukkes op og i tårnet skal de kunne vendes, de skal nemlig pudses og det skal være nemt! upraktisk. Alle døre i huset skal være med hel/halvt glas Det rum uden vinduer på 1. sal, skal der et vindue imod stien. God idé med gelænder i begge sider. El-installationerne skal ikke være synlige ved kabelkanal, men "rilles" ind i væggen i begge prøvehusene. Røreme på 1. sal bør også skjules i kasser eller lign. Ingen stålkøkkenbord, det er ikke et bryggers Vinduespartiet med skrå ovenvinduer er noget møj, det skal kunne pudset og lukkes op uden at kravle op på taget, typisk arkitekt at tænke

12 Tina Steinbach, Løvens Kvarter 5A Nielsen, Elefantens 5C Glæder mig i øvrigt til renoveringen, der er meget tiltrængt. Jeg håber er er mulighed for at lave et lille skur i baghven, til trillebør, cykler mv. sådan at mankan stille det ind så der stadig er pænt i haven. Jeg forstår at der er forskellige krav til tagrende og hældning mv. men måske kunne der være et par eksempler på hvordan et skur skulle være hvis det skulle være lovligt selv at opføre et nyt skur. Jeg er med i fokusgruppen. Men for at sige det har der kun været eet møde hvor vi kunne fortælle om ønsker. Det var det allerførste møde og de ændringer der foretages nu genkender jeg ikke fra det møde jeg var til? Andre møder Hvorfor dørtrin? Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Garderobeplads i gang er nu kun halv størrelse i forhold til eksisterende huse. Hvis der etableres trappetårn har jeg/vi ikke nogen aftensol. Ca. kl er solen væk fra baghaven og vi kan nyde den sidste sol i forhaven. Men hvis der etableres trappetårn er den mulighed væk. Der er masser af lys med de vinduer vi har nu dvs. Franske døre mod forhaven samt et enkelt ovenlysvindue. Dvs. sollys er der rigeligt af fra én side. Hvis der laves store vinduer mod baghaven er baghaven ikke privat mere - ej heller ens køkken og stue. Det der er helt unik for vores boliger, som jeg ikke ser andre steder er at vi kan bo så tæt som vi gør og stadig have det så privat i baghaven. Hvis vi vil snakke og hygge med naboer mv. så kan vi sidde i forhaven, hvor der altid kommer nogen forbi. Og det er hyggeligt, men det er også rart at kunne være privat en gang i mellem. I stedet for at lave vores boliger Jeg håber ikke i laver hæk i baghaven! Jeg tænker på at så skal alt låses inde i et skur eller lign. så som haveredskaber og lign. Det er allerede for nemt for indbrudstyve at lave indbrud, man behøver ikke at servere det for dem. Jeg ved at mellemgangen ser lidt "skummel" ud men det er kun fordi man ikke bor her. Vi ved at den lille gang har en god anvendelse når vi skal have græsslåmaskinen m i forhaven, cyklen ud osv. Og bare der er lys er det meget fint. Karen og Sv.Åge Hansen Hvalen 11A Hjorten 7C Meget lyst og dejligt hus. Køkkenvæggen kunne godt være bredere ud mod køkkenet. Glasdøren kunne godt rykkes hen imod den anden, som er længst ud mod haven. Godt med døre mellem køkken og stue. Mindre vinduesparti i soveværelse for at minimere indkig i nabohave. Vil gerne have hegn mellem husene. For at minimere solindfald, kunne man undlade at udføre glastag på karnap. Ikke glas i havedøre.

13 H. Schørmann, Oksens 2D Flot og lyst hus. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Har forstået at disse trappetårne er valgfri. Men vi skal alle bruge udemiljøet og her fjerner disse tårne lys, luft og plads. Aftræk til badeværelse? A. Hansen Oksen 3E Mette Nielsen, OksensKvt. 3B og Ann Miller Oksens Kvt. 5A Oksen 8A Vinduet i stuen - det lille - skal kunne åbnes også. Det ville være rart med vippevinduer i underetagen også. Dørspion i hoveddøren Glaspladen uden for hoveddøren er ikke nogen god idé, hvis den bliver smadret når de unge spiller bold. Tørretumbler og vaksemaskine samlet et sted. Fisken 4E og 4F Lille stuevindue - hvorfor kan det ikke åbnes? Valgfrit med glasdør/væg mellem stue og køkken! Vinduer i trappetårn. De kan ikke åbnes? Hvordan skal man pudse dem. Hellere et ovenlys i trappeskakten. Ønskes: gelænder i begge sider at trappen. Fint trappetårn, fint vindue i trappetårn. Vinduet i soveværelset: står i vejen, hellere et ovenlys. Bedre afskærmning af vinduer på 1. sal (ja tak til privatliv i baghave) Ønskes: gulvvarme også på 1. sal, så radiatorerne kan undgås. Udluftningsrørene i køkken / stue ikke godt syn og kigge på. Skabet i køkkenet mod vinduet tager alt for meget plads Grimme ventilationsrør skal skjules. - solvarme, tager alt plads i køkken. Ingen elstik i køkken op ad væggen (put det ind i gibssøjlen) eller ned ved gulvet. Savner plads så man kan have plads til sin opvaskemaskine i køkkenet Fint køkken. Dejligt stort badeværelse, fint med plads til maskinerne. Ingen hæk, vi vil have plankeværk. Andet materiale til tag i karnap, mere rengøringsvenligt. Fisken 9D de 2 store skabe i køkkenet (ventilation/solvarm e) der må være en anden løsning så lunne få mere skabsplads Køkkenet er så institutionsagtigt, mere bordplads og stålbordene i køkkenet minder om et hospital. Flot badeværelse Ingen hæk, vi beholder vores plankeværk og ikke mindst privatliv.

14 Inge-Lise og Kaj Jørgensen, Oksen 8F Bjørnen 8 Har ved et besøg i huset set både gode og dårlige løsnigner. Utrolig flot hus. Vi er meget spændt på at høre prisen. Hoveddøren er for smal. Gulvene er meget flottet.vindue i stien kan ikke åbnes. - at vinduerne ikke kan åbnes i stue og gang samt i trappetårn. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Depotrummet er for stort. Værelset til venstre for trappen er for lille, der er også grimme rør. Trappetårnet giver meget mere luft. Rummet under trappen er godt. Superlækkert trappetårn. Pladsen er godt udnyttet. På 1. sal er glasafskærmningerne alt for høje ved vinduerne. Vinduerne til havesiden kan man kun kigge lige ned i naboens have, ikke så smart (men det giver meget lys) - at man kan se over til dem overfor gennem vinduerne ovenpå. Udsugningen er for grim, den skal afskærmes. Kontakter og stikdåser sidder forkert. Gulvvarme er en god løsning. Varmestationen tager alt for meget plads. - at man kan se rørene i loftet, både ovenpå og i stuen. De ligner en fabrik. _ at man kan se varmerørene til radiatorer. Super at der er mange stikkontakter alle steder samt antennestik ovenpå. Køkkenbordsbelæg ning og væg er alt for mørk. Badeværelset er blevet rigtig godt Superlækkert badeværelse Karnappen er en rigtig god løsning, det giver et helt andet indtryk af stuen. Kim, Ele 13F Spændt på prisen. Håber vi har råd. I alt lækkert og lyst. Superlækkert hus. Huset her er rigtig lækkert. Kan kun se positivt på Dårligt udnyttet stue og køkken. Ingen vinduer mod haven tak. Udekøkken en rigtig god idé. Dejligt med strøm til lamper i haven. Dejligt med vandhane til haven En blanding af husene ville være meget fint. Ingen vinduer mod haven da man kan se lige ned i alle haver og stuer!!! Ikke godt. Ingen hæk tak. Huset er superflot og er blevet større. kan man skjule rørene i stuen? Badeværelset et lækkert. Flot arbejde. Forslag: af hensyn til risiko for overophedning gøres de skrå vinduer i taget oplukkelige evt. forsynest med automatik som i drivhuse.

15 Bjørnen 13B Superflot og blevet større. Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Gerne matterede ruder forneden på 1. sal. Godt udsyn til genboen både have og lejlighed. Kan man ikke finde nogle pænere bagplader ved køkkenbordet? Både det og udekøkken ligner noget fra retsmedicinsk! Ellers godt indrettet. For smalt mellem vask og væg til toilet ikke meget plads til armene (når man skal t. Sig) Vedligeholdelse af tagruder i karnap? Hvordan? De har siddet på prøvethuset i ca. 3 uger og er allerede grimme! Det skal helt sikkert være dette hus der skal sættes i produktion. Det er genialt med trappetårnet. Gerne matterede vinduer for neden. Det blanke rør i stue og køkken + 1. sal ønskes fjernet. Dejligt køkken etc. Dejligt badeværelse. Vinduer på 1. sal skal fjernes, er jo nedstemt en gang. Ovenvindue i stueplan skal dækkes, vi skal jo kunne være her for solen og gerdinerne gerne genbruges. Astrid Hansen Lejligehd med trappehus er simpelthen godt. Indbyggede skabe i trappeskakten fra værelserne så trapperummet udnyttes. Døre på 1. sal med stalddørsåbning dvs. fast forneden, så kun den øverste halvdel kan åbnes udad - det betyder at man kan anvende væggen under åbningen. Forslag: døren kan vendes på tværs - så den i stedet blev et vindue. Ikke stålplader i køkkenet.

16 Anni Fisker og Anders S. Jensen, Elefantens Kvarter 6 C Hvad er begrundelsen for, at de små vinduer ikke kan åbnes? Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Mht. trappetårnet, så giver det umiddelbartt det bedste indtryk, men et gæt ville være en huslejestigning på ml. 2 og 3000 kr. som virker urealistisk. Vinduet på 1. sal i midterværelset så flot ud, men det er selvfølgelig betænkeligt, at vores ugenerthed, som vi sætte stor pris på, ikke længere vil være muligt. Det kunne have været flot med vinduet i loftet/taget i stedet for med 1/3 af vinduet på væggen i dette værelse, så skal man trodsalt op på en stol el.lign. for at glo på beboeren overfor :-) Mundtlige kommentarer undervejs Værelser på 1. sal er for små. Vindue i trappetårn, som gadespejl. Anden opsprosning på vinduer - sidder lige i øjenhøjde. Ønsker ikke vinduer på 1. sal mod haven. TC. Løven Duer ikke, vinduerne ud mod haven NEJ TAK!!! Så forsvinder noget af det vigtigste ved byggeriet, nemlig privatlivet. Mona Nielsen, beboer i ca. 45 år. Løvens Kvt. 10 A Fiskens Kvt. 9D Vædderen 7 C God 1. sal. God stue. Trappetårn grimt og klodset. Trappen passer ikke med de øvrige gulve. På et storbeboermøde blev det vedtaget, at der ikke måtte være v induer til havesiden. Skærme foran vinduerne på 1. sal, dårligt udsyn. Man kan kigge fra første sal over til genbo. Vi vil meget gerne slippe for vinduerne på 1. sal. Det vil dræbe alt privatliv.

17 Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Bjørnen 15 B Bent Nielsen, Løven 4D Førstesalen er dejlig lys og venlig og er positiv indstillet til vinduer mod haven også af hensyn til brand, som efter min opfattelse er en brandfælde ude. Hvorfor vinduerne ud mod haven, så vi har frit udsyn over til genboen, som dermed ikke har noget privatliv. Løven 7C Det store vindue i mellemværelset, det er vel ikke jeres mening, man kan jo stå og se ned i genboens stue og køkken så de skal have trukket for hele tiden, for ikke at føle sig overbegloet, og man kan heller ikke nyde sin dejlige baghave mere. Løven 5A Hvis man laver trappetårn (og dermed vinduer til baghaven) kan man så ikke gøre det i rækker, sådan at f.eks. 2x6 boliger har udsigt (baghave) til hinanden og andre 2x6 ikke har. Det er ærgerligt, hvis dem overfor og ved siden af kan kigge ind i vores køkken/stue/have.

18 Planløsning Trappetårn Vinduer på 1. sal Installationer Køkken Baderum Have Karnap Bent og Tove Wismann, Løvens Kvt. 3C Asta og Preben, Oksen 3D Elefantens Kvt. 2F Vinduespartiet ovenpå ud til genboens stue og have - det er dog det mest krænkende for privatlivets fred vi længe har set. Husene ligger alt for tæt, man kan stå og glo lige ind i folks stuer - det er vel en menneskeret at have sit privatliv i fred, men det bliver umuliggjort ved denne foranstaltning - som beboerne i øvrigt har samlet underskrifter imod sidste gang det var på tale - og vhor vi blev lovet at det ikke kunne komme på tale igen. Man har indsigt til genboens køkken og stue. Det er ikke godt nok. Jeg kan lide at der ikke er vinduer ovenpå ud til baghaven, så der er stadigvæk en vis privatliv tilovers

19 Opsamling på Gæstebog for prøvehuset, Bjørnens Kvarter 15C Afsender Elsebeth Schørmann Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Køkkenet er for lille, for få skabe og for lidt køkkenbord Gitte J. Krebsens Kvt. 1B Husene er rigtig flotte - specielt med indvendig trappe. Rigtig godt med skab i indgangen. Merete Generelt flot Mangler glasdør. Upraktisk med søjle mellem stuen og køkken. Lone Hansen Krebsens Kvt. Oksens Kvt. Bjørnens Kvt. 11B Bjørnen Dejligt lyst. Resten ligner, jeg ved ikke hvad, det ligner ikke en bolig man skal bo i. Ser flot ud. Virkelig flotte gulve overalt. Det pæneste i husene er parketgulvene. Meget flotte gulve! Wc i stedet for pulterrum på 1. sal ville være dejligt De små vinduer skal kunne lukkes op. Mangler vindue i rum på 1. sal. Det er rigtig grimt med stålrør midt i stuen. Hvad med de rør i rummene ser ikke kønt ud. Rør i køkken + værelse, grimt. Rør i køkken ik flot samt rør på 1. sal. El-installationerne meget grimme. Synlige rør er knapt så pænt især ikke radiatorrørene. Glasvæg i bruseniche. Ej plads til skab i badeværelse For lidt skabsplads wc, 1. sal, køkken Hæk vil kun være en ulempe, mener at man har krav på privatliv i et i forvejen lydt hus. Vil have lukket have - ej hæk. Aftapning af vand i haven er rigtig godt. Vil gerne bibeholde hegn, som det er nu, ønsker ej hæk. Dejligt med karnap. Merete Søkjær / Pia Toftlund Løven Meget lækkert Ovenlys ovenpå svært at gøre rent/skidtsamler. Dårlig idé med vindue i gangen ikke kan åbnes. Det er rigtig kikset med de rør, som hænger rundt i loftet. Skal de hænge der vil jeg appelere til at de bliver hvide i stedet. Luftkanaler, metalrør - grimt, de skal lukkes ind i hvid kasse. Køkkenet er superflot, men en stor ulempe med stålborde, da det er super svært at holde pænt (håber det er noget man selv vælger) Busken i haven er meget dårlig idé, da det nemt kan give anledning til mange ubudne gæster. Åben/levende hegn dårlig idé for ens privatliv og nemt for tyve at gå ind. Glas forneden i køkken og stue dårligt at det ikke er klart glas.

20 Fam. Bittcher, Elefantens Kvt. 4B Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader De yderste værelser på 1. sal er blevet meget smalle - tror ikke vi kan have de møbler vi har i dag. God idé med plads til vaskemaskine + evt. tørretumbler, men hvor sætter man udtræk til tørretumbler. Dårlig idé med frostet glas ved de franske altandøre - tager alt for meget lys. Skulle have været vinduer i hele værelsets bredde i stedet for. Meget stål i køkkenet. Meget lidt skabsplads. Dejligt med vinduespartiet i stueplan. Krebsens Krebsen 7B Bjørnen 13B Bjørnen Boligen er perfekt og nok den billigste løsning. Isolering ind til naboen virker mangelfuld. Bærestolpen i stue/køk fylder for meget, pladsen bliver ikke udnyttet. Den bærende stolpe mellem stue og køkken virker meget i vejen. Ovenlys på 1. sal umulig at gøre rent. Ellers godt med lyset. Det kunne være lækkert at der var vindueskarme. Hvor skal gardinerne sættes fast? Grimme ventilationsrør både i stue og 1. sal + radiatorrør. Ventilationsrør: det ser grimt ud. For lidt skabsplads og køkkenbord i køkken. Der er meget lidt skabsplads og for lidt køkkenbordsplads. Dårlig indretning på badeværelset, specielt mht. opbevaringsskabe til div. ting. Der er ikke plads til skabe til sine toiletsager. Hækken skal fjernes ud til gangen og slå brædder op igen og havelågen For meget vinduesparti i stue/køkken svært at vaske. Mangler vindueskarm. Vædderen 1D Stueetagen er fin. Råderummet er i værelserne er blevet meget mindre pga. rør og radiatorer. I det højre værelse er der endvidere et nyt hjørne som man hverken kan bruge vinduesvæggen eller den modsatte væg. Pulterkammeret er også blevet mindre. Det ville være godt med tag i karnappen i stedet for glasloft oven på er noget skidt. B 13B For mange grimme ventilationsrør. For lidt afstand mellem dør og vask ( når dør lukkes) Haven er for åben (indbrud) og hvor skal altankasserne hænge (1. sal.) for tæt på ruden!

21 Ole Elkjær, Fiskens Kvt. 5E Helhedsindtrykket er rigtig godt. Der mangler farver udvendigt, det bliver for gråt. Ethvert barn ville aldrig tegne et hus i den farve - vi skal huseke børnene i os selv, det giver godt humør og modvirker depressioner. Flot gulv Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader God udnyttelse af skabe og rum. Forslag til indbyggede skabe i de ledige m² i trapperummet - de to værelser ind mod trappen kan få indbyggede skabe. Ingen vinduer med udkig til naboen - tak. Grimme rør. Kan ikke lide åben hæk i baghaven, kan godt lide at være os selv. Vi sætter selv Ingen glas i plankeværk op igen. karnappens tag - det bliver et ulideligt drivhus. Utrolig flot Lækre flotte huse, en fryd for øjet :-) Er det en lagerbygning? Hvor er hyggen? Vinduet åbent i stuen mod vejen, tak - rør igennem stue/køkken. Ingen hæk! Ingen ser den alligevel. Vi kan jo ikke ha noget skur! Drop hækken! Vi vil have ugenerte haver! Glem det med hækken!! Lækre lejligheder, men!!! God idé med plads til vaskemaskiner, men hvad med en tørplads? Dårligt med rør gennem stue og værelser. Flere stikkontakter på I- plads. dårligt med stålplader, svær at holde rent og pænt dårligt med hække Ruderne som sidder øverst vil blive svære at gøre rent, der bliver fyldt med skidt Pæne huse. Godt lavet. Ingen glas ved dørene ovenpå, virker indelukket. Ønskes: tremmer, som nu, så man kan sidde og kigge ud. åben have ikke godt. Dårligt at døren går indad i det lille rum på 1. sal.

22 Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Dårligt at der ikke er flisegulv under vaskemasikinen i gangen. Når man tænker på vandskader. Hængsler på vinduer i stuen kan ikke stå åbne, skal kunne fastlåses! Teknikskabe bør stå i pulterrum på 1. salen! Kontakter på køkkenbord bør sidde under overskabene! Elholm, Oksen 6F Fisken 5A Fisken 1F Godt hus - gode forbedringer gulve flotte. Flotte løsninger Hoveddørene er 20 cm smallere end nu! Nytter ikke, hvis man skal have store møbler! Grimt utroligt grimt Køkkenet skal ikke være mindre og gangen større. Lad døren være hvor den er nu. Køkken væsentligt mindre, stue ok, God løsning med søjle i stedet for glasdøre i vinkelstue. Det andet hus er bedre, bortset fra, at der er åben mellem køkken og stue, hvilket er bedre og burde være i det andet hus. Havedøren i køkkenet burde vendes så den går op mod stakittet Små vinduer i stue og gang skal kunne åbnes Små vinduer skal kunne åbnes. Ovenlysvinduer på 1. sal ønskes ikke + soveværelse Rørene fra radiatorerne skal ikke være midt på væggen. Stålrør gemmes væk. Stikkontakter på væg med lille dør ud under trappen i stuen skal flyttes ned i gulvhøjde (IKKE sidde på væggen og fylde op) Ventilation på 1. sal, værelse til venstre, skal ind i pulterrum (lille rum) tager for meget plads i rummet. Ventilationsrøret bør pakkes ind. Ventilationsrør gerne med rørkasse. Stålborde i køkkenet umulige at holde! Ikke plads til skabe. Hvor skal vi gøre af vores skabe. Hækken, glem det! En rædselsfuld hæk kan ikke erstatte det gode plankeværk bagtil. Ønsker ikke plankeværk fjernet. Hvor blev skydedørene til haven af?

23 Michella Ebden, Fiskens Kvt. 2C Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Det andet hus er bedre, bortset fra det er bedre, at der ikke er døøre mellem stue og køkken, det er taget alt for meget bordplads i køkken her. Grimme stålrør i loft Ventilationsrør erstattes af et firkantprofil (malet) TC. Løven 4 flotte døre/skabe i køkkenet? Til hvad BC. Løven Vinduerne i stuen + ovenlys kan ikke åbnes, umulitg at lufte ordentligt ud, tænk på 30 grader om sommeren. Hvordan skal man hænge gardiner op? Grimme rør i stuen og køkken. Det nye varmesystem tager for meget plads. Køkkenet er blevet meget lille. Grimt med stålborde i begge sider. Måske kun ved vasken, det virker fabriksagtigt. Vædderen 2A Dårlig placering af søjlen mellem stuen og køkken, det må kunne laves bedre. Døren til badeværelset er for stor når man står ved håndvasken. Plankeværket i haven er en dårlig idé, da det fjernet privatlivets fred. Mona Nielsen, beboer i ca. 45 år. Pæne gulve God plads. Stolpen i køkkenet er ikke optimalt. Pæne vinduer og døre. Ovenlys i soveværelse bør fjernes. Det giver et frygteligt spektakel når det regner og giver for meget lys. De små vinduer til forsiden bør kunne lukke op. Det er grusomt grimt med de udluftningsrør, der går gennem køkken og stue. I disse moderne tider, må man kunne finde på noget mere smart. Det samme gælder værelset på 1. sal. Køkkenet er blevet for småt ved vasken. Døren bør flyttes tilbage mod entreen, så vaskemaskinen står indenfor i køkkenet. Det meget stål i køkkenbord og vægge er grimt og svært at holdes rent og pænt. Pænt badeværelse Hæk om haverne er en dårlig idé a.h.t. privatlivet. For meget glas i tilbygning. Det bliver som et drivhus. Glastaget bør udskiftes med mørkt tag samt på brystning. Flot udvendig facade.?5a Ovenlysvinduet i soveværelset vil forhindre nattesøvnen ved fuldmåne. Vinduet ud til forsiden skal kunne åbnes.

24 Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Hæk-arrangementet ned i bagsiden af baghaven = friadgang i 3-4 år (risiko for tyverier). Ved sløset pasning vil mellemgangen blive helt blokeret! Vestvendt underetage må give en "varmeovn" så snart solen står på den store glasvæg. E & F Holm, Hvalen 4B Kammeret der ligger for sig selv: Den kasselignende udbygning th. for døren, bør flyttes ind i stuerummet. Dør til stuerum, skabsgang: skal stadig åbne ud i skabsgangen (sidder nu forkert) De tykke rør skal placeres så "skjult" som muligt, og røret midt i køkkenet + på 1. sal "omsluttes" af en "kasselignende struktur". Hvorfor ingen afbryderknap på de fleste el-kontakter? Lampe og el-udtag: Man bliver "bundet" - de færreste gange, jeg har set på lampe har de været forsynet med det? hanstik (??!!) Er rammerne af metal? (kuldebroer?) R. Olsen Umiddelbart dårligt. Ingen udluftning fra / åbning af de små vinduer. T. olsen, Løvens Kvt. 6C G.L. Toft, Hvalen 6B Meget grimme jernrør i loft. Grimme rør. Elendigt lille køkken. Vi vil ikke have hæk. Det indbyder til indbrud og usikkerhed for mange, fx enlig mødre. Man skal være påklædt for at være i sin stue osv. osv. Ingen hæk. Uanset hvilken løsning vi vælger ønsker vi at beholde plankeværket - og havegangen, som den er nu. Lille stue- og gangvindue bør kunne åbnes.

25 Løvens Kvt. 10 A Godt: pæn udendørslampe, pæn overdækning ved hoveddør. Dårligt: der mangler skur. Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Godt: vaskesøjle i entre, skabe i entre. Dårligt: dør mellem stue og køkken mangler, søjle alt for dominerende. Hvad med man havde kikket husene igennem og set hvordan folk havde indrettet sig Godt: ovenlys i soveværelse. Dårligt: Vinduerne kan ikke åbnes i stuen ud mod gangstien, ovenlys kan ikke åbnes. Godt: gulvvarme, antennestik i alle rum på 1. sal. Vand i haven. Dårligt: Udluftningskanalern e er meget grimme. Stik i køkken mod sokkel og ledningskasse, grim løsning, behold den gamle løsning, hvor stik indfældes i væg og dørkarm Godt: Opvaskeren kan stå ved siden af vasken. Dårligt: alt for lidt køkkenbordplads. Undlad fliser i badeværelse helt op til loft cm. Fri luft. Godt: bred badeværelsesdør Vi ønsker ingen bøgehæk, vi vil beholde vores hegn. Der er mange som ikke passer deres haver i forvejen. Og det gør ejendomskontoret ikke noget ved. Hvem skal passe hækken. Udekøkken kan folk selv lave, hvis de har lyst.?, Vædderen 2A Hvad med dem som har tapet på væggene i stuen?. Fiskens Kvt. 9D Installation af vaskemaskine/opva sk i køkkenet. Glasdøren mellem stue og køkkenet. Døren til garderobeskabet på 1. sal. må gerne åbnes udad. Dårlig placering af antennestik på den lille væg i stuen. Skabe med venti/solvarme de fylder for meget man mangler skabsplads og bordplads. Et ubehageligt koldt køkken. Vi har opvaskemaskine HVOR skal den være eller forventer I at vi smider den ud. Plads til toiletskab på badeværelset Vi vil beholde vores plankeværk. INGEN HÆK. Vædderens Kvt. Elefantens Kvt. 2F Værelser meget små. Vaskemaskine på trægulv uhensigtsmæssigt. Nogle af værelserne er rimeligt små. Grimme sølvfarvede rør alle steder. Jeg kan ikke lide de synlige rør, der er i huset. Dårligt køkken, alt for lille. Have, åben og indbyde til indbrud. Upraktisk. Jeg kan ikke lide havens åbning, hvor alle kan se ind til en. Det skal være som de haver vi allerede har, hvor det hele er lukket til. Privatliv går jeg meget op i & det skal prioriteres.

26 Elefantens 4B + Løven 8 F og 7A Tag over hoveddør er grimt med kæmpe stålstativ og upraktisk glas Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Døren til pulterrum skal åbne udad, så rummet kan udnyttes. Den bærende søjle i køkken burde laves firkantet, så man kan placere ting op af eller hænge noget på den. Ovenlysvinduer på 1. sal - hvordan skal de rengøres? Døren i køkken ud til haven skal åbne til den anden side. Kroge til vinduer. Vinduer i gang og i stuen ud mod forhaven skal kunne åbnes. Der burde være franske altandøre på de små værelser. Væg for neden og vindue i hele værelsets bredde. Stikkontakter i køkken burde placere på sidvægge og oppe under overskab. Lige nu kan man ikke fjerne vand/skidt under dem. Stikkontakter på væg ved rum under trappen i køkkenet burde placeres ned og yderst på væggen. Anni Hansen, Oksen 3E Løven 8F Vædderen 1D Fliser i gangen ved vaskemaskinen mangler. Søjle i køkken firkantet? Kan dør til det lille depotrum i det midterste værelse evt. være skydedør så man kan udnytte rummet lidt bedre. Vindue i det store værelse? Havedør vender forkert fra køkken. Stuevindue skal kunne åbnes. Ovenlys kan ikke åbnes, dette er et ønske. De små vinduer kan ikke åbnes ud til, dette er et ønske, at de kommer til. Tildække rør. Stikkontakter sættes mere brugervenligt. Ønskes: gulvvarme på 1. sal, så radiatoren samt rør kan undgås. På gang på 1. sal er der placeret lampeudtag +? Midt på væg, det betyder at der ikke kan sættes garderobeskabe mm. På væggen Minus stål på vægge i køkken - fliser i stedet for. Er køkkenskabe brede nok til de nye store tallerkener. Nuværende skabe kan ikke lukke, hvis man har store tallerkener. Mulighed for skabe på badeværelset Ikke mure spejl ind i fliser på badeværelse Stikkontakt på badeværelset sidder i vejen. Der mangler mulighed for toiletskab og evt. reol til håndklæder. Minus hæk i have. Ikke glas foroven i karnap Mere rengøringsvenligt tag på karnappen.

27 Pigmentere gulve mere lyst Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Bærende pæl forkert, ødelægger alt for at lave et lang bord. Lille vindue mangler, mangler så det kan åbnes. Lyskontakter i køkkenafd. Helt forkert. 2 højskabe til ingen nytte, mister i forhold til gamle køkken, mange skabe, Køkken for lille. Komfur bør være overfor køkkenvask. Elefant 4D Umiddelbart "fedt" Bevar privatlivets fred i baghaven - please. Hjortens kvt. Man bør bytte om på vask og wc ellers tip top. Hækken skal væk og tillukket havelåge skal op ellers har man jo ikke noget privatliv. Bjørnens Kvt. Berit Blom, Hjorten 7C Lyst og venligt hus. Det store garderoberum, døren skulle åbne udad. Tagvindue i det store rum er unødvendigt. Det ville være dejligt med et skab under vasken. Hul i stakittet er en dårlig idé. Jeg er muligvis den eneste i bebyggelse, der ønsker at få lys og luft ind i baghaven, men jeg synes det ville være lækkert. Meget lækkert hus. Vi vil helt klart vælge den med tårnet. :-) Flot hus Døren til pulterrummet skal helst åbne ud ad og ikke ind ad (det giver bedre udnyttelse af værelset. Små vinduer i stue og entre skal kunne åbnes. Det er godt med brede karme til blomster og andre ting. Det er dog synd at man ikke kan åbne vinduet ved siden af døren. Fuldstændig vanvittig placering af stikkontakter i stue/køkken, spisepladsen. DER SKAL VÆRE PLANKEVÆRK I BAGHAVEN. Jeg synes der mangler gardin i køkken-stue.

28 Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Kan man ikke arrangere nogle vinduer ovenpå. Man skal have mulighed for at sætte gardiner op i stue/køkken. Der skal kunne sættes gardiner op. Kan radiatorrørene ikke komme ind i væggen. Kan varmeanlægget rykkes udenfor. Teknikken tager for meget skabsplads. Flotte gulve. 1. sal. ok. Fint med gulvvarme. Hvorfor franske døre på 1. sal, når der alligevel skal lukke med glasplader. Små vinduer skal kunne åbnes. Rart med ovenlys. Vædderen 7 C Pæne gulve. Nej tak til glasdøre mellem køkken og stue. Teknikken tager alt for meget plads. Uhensigtsmæssigt med stikkontakter ved køkken/spis, ned til panel. Udsugningsrørene anmasendeog skræmmende Gerne andre bordplader. Alt for lidt skabsplads. Der må gerne være glas mellem toilet og bruseniche ligesom i det andet hus. Der skal da være plads til hylde (tandkrus/-børste, barbergrej og div. kosmetik) Der er ikke plads til håndklæder mm. Vasken er alt for lille. Hvorfor er der byttet om på toilet og vask?? Ingen plads til skabe i baderum Vi vil beholde plankeværkerne. Vi vil beholde plankeværkerne!! Glasoverdækning i karnappen bør blændes. Solindfaldet er alt for stærkt. Hvad med pasning? Fri os fra glas forneden og foroven i stuen. Ikke til at holde rene. Vil virke som drivhus. Bjørnen 15 B Stue og køkken superlækkert. Jeg savner glasdøren mellem køkken og stue. Dejligt at få maskinerne væk fra endevæggen i køkkenet. Entreen er dejlig med garderobeskabe og plads til maskinerne - LÆKKERT! Røret i loftet i karnappen er mindre heldigt. Badeværelse er flot, men håndvasken er for lille. Alt i alt synes jeg det hele er fantastisk flot Det kunne være rart med garderobestang og hylder i de små depotrum. Loftkontakten i trapperummet er ikke videre hensigtsmæssig. I stedet for hæk kunne man måske sætte et lettere hegn op? Som det er nu med lukkede hegn virker det meget kompakt og isoleret. Det er dejligt med vandhane i haven.

29 Jeg er godt tilfreds med denne model. Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Vaskesøjlen ude i gangen og det større skab glæder mig. Og så er det dejligt med en større stue. Jeg mangler at kunne åbne vinduerne mod forhaven Dejligt med gulvvarme. Vasken på badeværelset er for lille, af erfaring ved jeg at vandet sprøjter ud - der må kunne findes en anden løsning. Jeg ved godt det er pga. døren, men Bill Grandil, grandil@stofanet.dk, hvalens 7 B Ina Lindell, Krebsen 3C Krebsen 2E Håber ikke det er de samme håndværkere, da det er usmageligt med fejl. Dårlig stil. Pæne gulve, kun dårlige samlinger. Tror desværre mange ikke har råd til den forhøjelse af huslejen. Det lille værelse er blevet ubrugeligt, vægmæssigt, da to rør ødelægger den væg ved vinduet og kassen i den anden side. Kan slet ikke acceptere, at vaskemaskinen skal stå i gangen. Døren til depotrum, skal ikke åbne indad - så kan man jo slet ikke have nogle ting der inde. Det er godt at man ikke kan åbne vinduerne i gang og stue. Ventilationsrørser frygtelige ud. Lille værelse: diverse rør umuligt at møblere værelse. Rørene i stuen ser meget grimt ud. Selve køkkenafd. er meget lille. Køkkenet er for lille. Umuligt at stille et skab til håndklæder osv. Baderum meget lille. Ønsker ikke hæk i haven. Glastag på karnap umuligt at holde rent. Krebsen 5 A 2 skabe til rør i Køkkenet er blevet køkkenet??? Få dem alt for lille. ned i kælderen. At gøre døren til badeværelset bredere, gør, at et i forvejen lille badeværelse, bliver sværere at indrette. Hvor stiller man f.eks. Et højskab?

30 Bent Nielsen, Løven 4D Hoveddøren er meget smal, så det bliver svært at flytte ind sofa og lign. store møbler, men gulvene er flotte. Planløsning Vinduer/døre Installationer Køkken Baderum Have Karnap Facader Depotdørene skal åbne udad så man også kan bruge rummene! Badeværelserne er i orden. Privatlivet bliver ikke bedre med hæk, så er der frit udsyn og adgang til ens have, og dermed fremmer tyveri. Hvorfor skal vi have sådan et drivhus, der bliver jo frygteligt varmt når solen står på. Hvorfor skråvinduer, der bliver møgbeskidte, hvor vand og sne samler sig i bunden og sikkert laver skade ud over alger. Vinduerne skal ikke gå helt ned til jorden, da skidt og møg vil sprøjte op når det regner. Steen Frederiksen, Hvalens Kvt. 5E. Vædderen 7A Brian Holm, Elefantens Kvt 7C. Tlf.: vil gerne til fokusgruppemød e. Kan vi ikke få lagt alle de fine informationer i rammerne lagt på hjemmesiden? Det er svært at få tid og plads til at læse dem alle! Tak! Vil ikke kunne retfærdiggøre en stor huslejestigning. Værelserne ovenpå er blevet meget mindre, hvor er pladsen blevet af? Ærgerligt med "pille" midt i stue/køkken. Synes at alt virker mindre på 1. salen. Jeg mangler at kunne lukke/adskille stue & køkken. Vinduer og ovenlys skal kunne åbnes. De små vinduer mod forhaven skal kunne åbnes. Godt med mange stik til alt. Grimt med fritliggende udsugning og rør. De to "teknikskabe" i køkken optager alt for meget plads. Ventilationsrør kunne sagtens være mere diskrete eller helt skjult. Skabs- og bordplads i køkkenet er for lille. Badeværelset er blevet mindre? Badeværelset virker mindre. Foretrækker en fast brystning mod baghave-siden Krebs 2E Karen, Oksen 3F Ret lyst og indbydende, men meget glas. Depotdørene skal åbne udad ellers kan man ikke fylde rummet. Ovenlys over hele trappen ville være flot og praktisk. Oppe og nede - håber I finder en løsning på rørsystemet, det er ikke kønt. Vil gerne kunne vælge det nederste glas fra i udestue.

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd

Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd NOTAT 12. maj 2009 BF1 - AGA Sag: 1350 Opsamling på kommentarer til prøvehuse i rækkehusene i Albertslund Syd I det følgende gennemgås kommentarerne fra gæstebøgerne fra åben-hus-arrangementerne i prøvehusene

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT. 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21.

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT. 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21. ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 12. MAJ 2014 NOTAT 3. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 12. maj 2014 KL. 17.00 21.00 KORT OM TEMAGRUPPEN OG MØDETS FORM OG FORMÅL Temagruppen består af 99

Læs mere

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013

Afd. 4, Mølleparken fokusgruppemøde d. 06. marts 2013 Der var tilmeldt 18 beboere samt hele afdelingsbestyrelsen med suppleanter. Hanne Pedersen og Steen Andersen bød velkommen og takkede de fremmødte for deres interesse/engagement i det forestående arbejde

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet

Indhold... Info... 4-5. Lille håbløs entré 6-7. Badeværelse m. handicap. Den meget lille stue 9-10. Wellness i kælderen 11-12. Hyggekrog i køkkenet Info... Indhold... Tak fordi du købte min E-bog! Efter download, har du bogen til evigt eje! Men husk at det ikke er tilladt at videregive bogen, lægge den op på sociale medier på nettet, låne ud til andre

Læs mere

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget.

Generelt var spørgsmålene meget konstruktive og kritiske, og folk havde overordnet positiv interesse for forslaget. Evaluering af Workshop i Højstrupparken 29..14 Dato: 3..14 Der var ca (Anslået) 1 fremmødte bestående af en bred variation i beboersammensætningen. Forud for Workshoppen var en gennemgang af omhandlende

Læs mere

NOTAT. Evaluering af seks prøvehuse - Opsamling af kommentarer fra spørgeskemaer VIBENS KVARTER 8 C. Albertslund Syd, gårdhusene

NOTAT. Evaluering af seks prøvehuse - Opsamling af kommentarer fra spørgeskemaer VIBENS KVARTER 8 C. Albertslund Syd, gårdhusene NOTAT 25. april 2014 Albertslund Syd, gårdhusene Wissenberg A/S Valdemarsgade 14 1665 København V Tlf: 33 86 34 86 info@wissenberg.dk www.wissenberg.dk CVR-nr: 26369126 Evaluering af seks prøvehuse - Opsamling

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

Ejerforeningen Åhavnen II

Ejerforeningen Åhavnen II Ejerforeningen Åhavnen II 6. november 2010 Opdateret 19. februar 2011 Oversigt over besvarelser på rundspørge vedr. kulde-, vand- og lugtgener. 38 Koldt ved indgang og dør. Kulde ved dør. Dør er utæt og

Læs mere

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT

Sneppevej. Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Sneppevej Nye, lækre familieboliger i Næstved STARTBO-PROJEKT Afdeling 1238-0 Lejerbo Næstved Regionskontor Næstved Brogade 6 4700 Næstved Telefon 7012 1310 Lejerbo Næstved bygger nye, moderne, lyse boliger

Læs mere

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen

Ørbækgårds allé område 6. Udgave af 23-05-2005 Oplæg til tjekliste omkring mulige fejl i boligen Nærværende liste er alene at betragte som vejledning omkring punkter til kontrol af hver enkelt bolig. Der vil selvfølgelig være variationer grundet det individuelle tilvalg til hver bolig, som gør at

Læs mere

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1

Ugeskema. 7 Det er lidt svært 1 Man må gå ud og sjippe Man må selv om hvornår man vil lave 1 Nogen gange er der for mange opgaver 1 Spørgeskema elever i. klasse Eleverne blev bedt om at skrive tre fordele og tre ulemper om hvert punkt. Det gik nemt med fordele, men en del elever havde svært ved at finde ulemper. Hvis eleverne ikke

Læs mere

STEMMESEDDEL Prioritering af tilvalg og tilkøb i VA 4 Syd

STEMMESEDDEL Prioritering af tilvalg og tilkøb i VA 4 Syd BAGGRUND Byggeudvalget anbefaler, at antallet af mulige individuelle tilvalg og tilkøb mindskes. Dette skyldes, at jo flere tilvalg, jo større samlet pris. Ikke kun for det enkelte tilvalg og tilkøb. Men

Læs mere

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 28. APRIL 2014 NOTAT 2. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 28. APRIL 2014 KL. 17.00 21.

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 28. APRIL 2014 NOTAT 2. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 28. APRIL 2014 KL. 17.00 21. 2. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 28. APRIL 2014 KL. 17.00 21.00 KORT OM TEMAGRUPPEN OG MØDETS FORM OG FORMÅL Temagruppen består af 99 beboere i Albertslund Vest, der tilmeldte sig gruppen

Læs mere

Frostsikring af udhuse

Frostsikring af udhuse Frostsikring af udhuse Under den kraftige kulde vi havde vinteren 2011/12, havde flere beboere problemer med frosne vandrør i udhusene. Derfor har bestyrelsen besluttet at udarbejde denne guide, som forhåbentligt

Læs mere

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers

Ærenprisbakken. 36 lækre rækkehuse i Randers 36 lækre rækkehuse i Randers Afdeling 1230-0 Lejerbo Randers Regionskontor Aalborg Østre Havnepromenade 10 9000 Aalborg Telefon 70 12 13 10 Lejerbo Randers bygger nye, moderne, lyse rækkehuse med god beliggenhed

Læs mere

Klargøring af lejemål ved fraflytning

Klargøring af lejemål ved fraflytning Klargøring af lejemål ved fraflytning 1 Huskeliste Det kan være stressende at flytte, og det er nemt at miste overblikket over, hvad der er rengjort og ordnet og hvad der mangler i forbindelse med en flytning.

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag.

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. køkken eksisterende bade Eksisterende indretning, med lang gang bevares. Nye lofter

Læs mere

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005

Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 Evaluering af undervisningsmiljøet, uge 36, 2005 84 elever har spørgeskemaet. Alle tal er angivet i antal/procent. Er der JA 51. Rum, der særligt tiltaler dig (f.eks. pga. stemningen, farverne eller indretningen)?

Læs mere

Bryggers. Stjernehimmel dvs. halogenspots i passende mængde. Til køkken: klassisk fyldningsdør. Døre. Ud: entrédør med glas i top og fyldning nederst.

Bryggers. Stjernehimmel dvs. halogenspots i passende mængde. Til køkken: klassisk fyldningsdør. Døre. Ud: entrédør med glas i top og fyldning nederst. Bryggers Stjernehimmel dvs. halogenspots i passende mængde Til køkken: klassisk fyldningsdør Ud: entrédør med glas i top og fyldning nederst. Hvide gipslofte evt. med stuk Klinker i størrelsen 30 x 30

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk

VEJLBY VÆNGE. afd. 10. Ønskernes indvirkning på det videre projekt. 13. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 11555 www.vv-renovering.dk 2 5 6 7 8 VEJLBY VÆNGE afd. 0 Ønskernes indvirkning på det videre projekt. AUG 2009 d.a.i. sag nr. 555 www.vv-renovering.dk Arbejdsproces FREMTIDS DRØMME * Jeres ønsker * Lokalplan * Idébank * Et godt

Læs mere

OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER

OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER OPLÆG TIL RENOVERINGSARBEJDER Begge vores varmecentraler skal udskiftes, da de er slidte, og vi ønsker ikke at fyre for fuglene til vinter. Vores genbrugsgård er nedslidt, og skal renoveres. Kommunen vil

Læs mere

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse Torphusene Rækkehuse i Humlebæk oligplaner & Materialebeskrivelse 3Torphusene r på 10 side 3 Type C olig i to plan Dejligt /al med udgang til hyggelig gårdhave Stue med udgang til mindre have Sove med

Læs mere

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 7. APRIL 2014 NOTAT 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20.

ALBERTSLUND VEST TEMAGRUPPE BOLIG MØDE 7. APRIL 2014 NOTAT 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20. 1. MØDE I TEMAGRUPPEN BOLIG EGELUNDSKOLEN DEN 7. APRIL 2014 KL. 17.00 20.45 KORT OM TEMAGRUPPEN OG MØDETS FORM OG FORMÅL Temagruppen består af 99 beboere i Albertslund Vest, der tilmeldte sig gruppen på

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

ALBERTSLUND SYD RÆKKEHUSENE - RENOVERING

ALBERTSLUND SYD RÆKKEHUSENE - RENOVERING ALBERTSLUND SYD RÆKKEHUSENE - RENOVERING S- OG RÅDERETSKATALOG 24.04.2013 DATO: NAVN: ADRESSE: TLF.. NR: LEJEMÅL: MAIL: UNDERSKRIFT: Tilvalg i alt: 0 Sagsbehandlingshonorar: 0 Tilvalg incl sagsbehandlingshonorar:

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11

KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 KÆRE BEBOER I AB BELLMANSGADE 7-11 Arbejder i jeres lejligheder. Byggeriet skrider hastigt frem, og håndværkerne skal snart i gang med arbejderne indvendigt i din lejlighed og ude på altanen. Du bliver

Læs mere

F O R S L A G T I L N Y B O L I G - S T R A N D K R O G E N 1 7, S U N D S

F O R S L A G T I L N Y B O L I G - S T R A N D K R O G E N 1 7, S U N D S F O R S L A G T I L N Y B O L I G - S T R A N D K R O G E N 1 7, S U N D S Kik fra søen NY BOLIG - STRANDKROGEN 17, SUNDS Denne mappe indeholder et skitseforslag til, hvordan en ny bolig på Strandkrogen

Læs mere

Flot ydre og indre skønhed

Flot ydre og indre skønhed Flot ydre og indre skønhed Det første man lægger mærke til når man kører op ad alléen til Sydvestjyllands efterskole er den flotte hovedgård der lægger op til skolen. En smuk bygning med rustik murstensbelægning

Læs mere

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012

Hyggehuset. Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Hyggehuset Amanda Bjerregaard Jørgensen Stavnsholtskolen 9.B, Farum Fra 19/10-2012 til 23/10-2012 Indhold Idéen bag sommerhuset...3 Placering på grunden...4 Husets udformning...5 Materialer/Inspiration...6

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag.

VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. VIBEN 8C Viben 8C indrettes til ældre ægtepar der altid har boet i bebyggelsen og som ønsker samme planløsning som idag. køkken eksisterende bade Eksisterende indretning, med lang gang bevares. Nye lofter

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

Har du oplevet situationer på skolen som du synes var for farlige evt. hvilket?

Har du oplevet situationer på skolen som du synes var for farlige evt. hvilket? Har du oplevet situationer på skolen som du synes var for farlige evt. hvilket? det syntes jeg ikke nogle gange Det synes jeg ikke, at jeg har. Ikke noget speciel jeg har ikke oplevet nogle farlige situationer

Læs mere

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til.

Interviewer: Ej, vi skal lige gå en god tur i det dejlige vejr. Hvor bor du henne? I forhold til. Samtalevandring d. 9. maj 2012. Sanne, 23 år. Studerende på KEA. Bor på Jagtvej. Interviewer: Så lad os gå den her vej. Sanne: Ja. Interviewer: Fedt, you re mine nej. Sanne: Ej fuck, Maria har jo ikke

Læs mere

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Opdateret 1. november 2013 Denne vejledning SKAL læses/bruges i forbindelse med besøg i Hangar A. Dokumentet ligger i Hangar A, men læs den inden du tager afsted

Læs mere

Hovedrengøring sommer 2010

Hovedrengøring sommer 2010 Hovedrengøring sommer 2010 VARME TRAPPE Det forventes, at der ved hovedrengøringen mindst udføres følgende: 1. Spindelvæv i "lofterne" fjernes med en kost. 2. Vinduerne mod gården, som kan nås, vaskes

Læs mere

Ren minimalisme for ordensmennesker

Ren minimalisme for ordensmennesker Vibeke og Steffen von Monrath Bruun gik grundigt til værks, da de overtog et af de karakteri stiske Friis og Moltke-vinkelhuse på Tingstedet i Brabrand. Huset blev gennemrenoveret og fremstår i dag som

Læs mere

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle Skudehavnen 54 nye boliger i Vejle Afdeling 956-2 Lejerbo Trekanten Regionskontor Kolding Dejlige 2-, 3- og 4- værelses boliger i Vejle med egne altaner eller terrasser Pakhustorvet 4 00 Kolding Telefon

Læs mere

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon

Teglværkskrogen. Nye, lækre boliger i Asnæs. Afdeling og Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej Holbæk Telefon Teglværkskrogen Nye, lækre boliger i Asnæs 12 familieboliger og 6 ungdomsboliger centralt i Asnæs Afdeling 1225-0 og 1225-1 Lejerbo Holbæk Regionskontor Holbæk Kasernevej 75 4300 Holbæk Telefon 7012 1310

Læs mere

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 1) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 1

Læs mere

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. "

Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Hej Claus Jeg påtænker mig som sagt at købe et bindingsværkshus fra 1862 med nyere eternittag, som trænger til gennemgribende renovering. Jeg beskriver her projektet, oppefra og ned (ca.): Huset er på

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE

SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE SUNDHOLM SYD UDLEJNINGSMATERIALE Amagerfælledvej SUNDHOLM SYD / UDLEJNINGSMATERIALE Et urbant landskab Sundholm Syd ligger i den nordlige ende af Amager med kun10 minutters cykelafstand til Rådhuspladsen.

Læs mere

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN

UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN UNGDOMSBO NYT STENGÅRDSVEJ NYE ATTRAKTIVE LEJLIGHEDER: TAG PULSEN PÅ PRISEN ALLE FORTJENER ET GODT HJEM Stengårdsvej er et godt sted at bo. Siden opførelsen i 70 erne har vi hos Ungdomsbo været stolte

Læs mere

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1

MILJØ. Skovbrynet LAVENERGI, KLASSE 1 Arkitekttegnet grøn bolig LAVENERGI, KLASSE 1 MILJØ Skovbrynet Virupskovvej 85-95 8530 Hjortshøj - 125 m² i 2 plan, 3 eller 4 værelser - Allergivenligt ventilationsanlæg - Højisoleret med lavt varmeforbrug

Læs mere

BESKRIVELSE BYGNING 2 København d. 12. marts 2014 Vedrørende: Jægersborg Kaserne Generel beskrivelse af byggearbejder i Bygning 2 Tag/Tagetage: Tagbelægningen er eksisterende vingeteglsten som eftergås

Læs mere

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard

Materialeliste. Materialer og valgmuligheder. På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard Materialeliste Materialer og valgmuligheder På de følgende sider kan du læse om de materialer, der som standard indgår i lejlighederne, og ikke mindst om de mange forskellige muligheder du har for at påvirke

Læs mere

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG RENOVERING AF GÅRDHUSENE ALBERTSLUND VEST 1. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTENENS PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af

Læs mere

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl

Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte. mytownhouse.dk. mytownhouse.dk 3. Der tages forbehold for ændringer eller trykfejl Moderne Town Houses i Odenses grønne hjerte 9 8 6 5 4 3 1 2 Tæt på: Odense centrum Odense banegård Letbanestop (juli 2020) Naturen og Langesøstien Odense stadion & idrætsområde Gode indkøbsmuligheder Restauranter

Læs mere

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år.

Farmakonomskolen har valgt at udarbejde undervisningsmiljøvurdering hvert år. 1 UndervisningsMiljøVurdering UMV- Farmakonomskolen 2014 Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø kræver, at alle uddannelsessteder udarbejder en skriftlig undervisningsmiljøvurdering (UMV) mindst

Læs mere

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget.

Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad 1 Mere afveksling 1 Både åbne og lukkede. 2 Mindst lige så meget. Gruppe Ide/Forslag Prioritering Ide/forslag Prioritering Nye køkkener og bad Mere afveksling Både åbne og lukkede Mindst lige så meget køkkener grønt som nu Skabe med skydedøre Lyst byggeri Nye store vinduer

Læs mere

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på

Grønjords Ager. Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger. Udlejning og administration Læs mere på Grønjords Ager Boligselskabet Domea Odder bygger 35 nye attraktive almene lejeboliger Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk Grønjords Ager De nye almene boliger opføres som rækkehuse, der

Læs mere

Bord nr. Emne Forslag 5 Aktivitetsmuligheder Multihus som skal være centralt placeret i afdelingen 1 Altaner Større altaner 2 Altaner Tilvalgsmulighed for lukkede altaner (og større altaner) 4 Altaner

Læs mere

Ejendommen Tempelvej 7, 4390 Vipperød, Arnakke.

Ejendommen Tempelvej 7, 4390 Vipperød, Arnakke. Ejendommen Tempelvej 7, 4390 Vipperød, Arnakke. Ejendommen blev købt og restaureret i 1996 og frem til 2000. Arkitekter fra Frilands- og Nationalmuseet udarbejdede restaureringstegningerne af ejendommen,

Læs mere

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm,

Byg din fladskærm. ind i væggen. Flot ser den ud, den nye fladskærm, Byg din fladskærm ind i væggen Lad dit fladskærms-tv sidde helt i plan med væggen, og skjul samtidig alle ledninger fra tv et til spillemaskiner, optagere og stikkontakt. lot ser den ud, den nye fladskærm,

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort

Clorius Energistyring. Besparelser med optimal komfort 99.50.20-A Clorius Energistyring Besparelser med optimal komfort En vejledning til hvordan du kan holde varmen og samtidig belaste miljøet og din økonomi mindst muligt! Gælder for 1-strengede anlæg. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Teglbohusene. Nye rækkehuse i Hedehusene

Teglbohusene. Nye rækkehuse i Hedehusene Teglbohusene Nye rækkehuse i Hedehusene Afdeling 924-0 Lejerbo Høje Taastrup Forvaltningsgruppe Storkøbenhavn 7 nye boliger i toetages rækkehuse med sydvestvendte altaner og terrasser Gammel Køge Landevej

Læs mere

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange.

Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. 7 meter varmt vands plastslange. Opholdsstuen Højttaler ledning sættes op. Kabelclips + stige. Hullet i væggen nede ved døren dækkes m. plade. træplade / skruer. Se om vi har materialerne i værkstedet. Male vindueskarme inde. Der skal

Læs mere

Ejerforeningen Birkeparken

Ejerforeningen Birkeparken Ejerforeningen Birkeparken 4. marts 2015 Pejling 2015 Status Vi har udleveret 78 spørgeskemaer. Og modtaget 45 spørgeskemaer modtaget retur. Enkelte spørgsmål er ikke besvaret af alle derfor summere antallet

Læs mere

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1

Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Bilag 6: Transskribering af interview med deltager nr. 1 Indledning INT: Okay, det er denne her brochure, det handler om. D: Mmm. INT: Og hvad tror du, den handler om? D: Den her brochure? Den handler

Læs mere

Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten

Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten Udbud vedrørende ombygning af Siriusvej 19, 8370 Hadsten Medsendt dette dokument; Tegninger af færdigt resultat Tegninger af eksisterende hus Byggetilladelse Illustrationer Jeg er tilgængelig ved spørgsmål;

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400

Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 695.000 Udbetaling: 139.000 Dato: 16. december 2017 Bruttoydelse: 4.400 Sags nr.: B nr. 379 Nettoydelse: 3.900 Pænt indrettet ejendom

Læs mere

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse

Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg. Indholdsfortegnelse Licitationsmateriale til Assyl vej 22, 9000 Aalborg Indholdsfortegnelse Generelt... 2 Trappeopgang.... 2 Indgang 3m2 + trappe:... 2 Lejlghed 1-89m2:... 3 Stueetage.... 3 Indgang:... 3 Entre 5m2:... 3 Wc

Læs mere

Røde Vejrmølleparken. Luftfoto. 19.05.08 Side 1

Røde Vejrmølleparken. Luftfoto. 19.05.08 Side 1 Røde Vejrmølleparken Luftfoto Side 1 Røde Vejrmølleparken, 291 rækkehuse i Albertslund: Renovering af betonelementhuse fra 1967 til et rent CO2 neutralt byggeri. Renoveringen består i påmontering af nye

Læs mere

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB

SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB SALGSPRÆSENTATION Den Gamle Købmandsgård VESTERGADE 78 STRIB BYGNINGERNE Charmerende stor gammel Købmandsgård i Strib, med stort renoveret træ-udhus med virkelig mange anvendelsesmuligheder. Samt muret

Læs mere

Andel til salg Horsensgade 1 st th

Andel til salg Horsensgade 1 st th Andel til salg Horsensgade 1 st th Kontakt Morten Kiilerich Kristensen 29 68 49 22 hrkiilerich@hotmail.com Historien om en andelslejlighed der ligger tæt på alt. Pris: Mdr. ydelse: M 2 : 366.654.- 4.392.-

Læs mere

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014

(Bolig 25) Plan, Stueetage 11.11.2014 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100 BESKRIVELSE BYGNING 18

Læs mere

Unikaplan. - 2 plan serien

Unikaplan. - 2 plan serien Unikaplan - 2 plan serien 84 Skråner jeres byggegrund? - Så er løsningen her: UnikaPlan serien 2 plan for indbygning til skrånende grunde er et spændende bekendtskab. Den moderne arkitektur står i stærk

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7204 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Punkterede termoruder. 2. Revnede klinker på fortrappe. 3. Gulvafløb i kælder. 4. Revnede fliser i bruseområde. 5. Intet afløb

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning

Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning Tricket 8X Christianshavns Døttreskole 4. Gennemskrivning 1. Int. Jakobs værelse. Dag. Jakob (14 år, kedeligt tøj: matte farver, gør ikke noget ud af sit hår) sidder ved sit skrivebord. Der ligger en stak

Læs mere

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600

Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.100.000,- Udbetaling: Dato: 20. januar 2015 Bruttoydelse: 4.600 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 3.750

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Håndklædetørrestativ som tilvalg: Svar: HPU træffer beslutning om omfanget af tilvalg, der så vil blive tilgængeligt for beboerne i et katalog.

Håndklædetørrestativ som tilvalg: Svar: HPU træffer beslutning om omfanget af tilvalg, der så vil blive tilgængeligt for beboerne i et katalog. Gennemgang af 242 kommentar-ark til de 3 prøvehuse, indleveret inden 18. marts 2016, har givet anledning til et meget stort antal kommentarer og spørgsmål. Mange kommentarer og spørgsmål omhandler samme

Læs mere

(Bolig 14) 11.11.2014

(Bolig 14) 11.11.2014 Plan, Kælder Mål 1:100 Plan, Stueetage Mål 1:100 Plan, 1. Sal Mål 1:100 Tværsnit, Princip Mål 1:100 Facade mod nord Mål 1:200 Facade mod syd Mål 1:200 Facade mod øst Mål 1:100 Facade mod vest Mål 1:100

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

3. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

3. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 3. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG BOLIG AFTEES PROGRAM kl. 17.00-20.30 kl. 17.00 kl. 17.30 kl. 17.45 kl. 18.45 kl. 19.10 kl. 20.00 kl. 20.30 Indledning og gennemgang af aftenens

Læs mere

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500

Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Salgsopstilling Adresse: Glahnip Aqq. 20, 3911 Sisimiut Kontantpris: 1.395.000 Udbetaling: Dato: 31. oktober 2013 Bruttoydelse: 6.500 Sags nr.: B 379, Sisimiut Nettoydelse efter skattefordel (42%): 5.083

Læs mere

Majestic Mansion drøm 08171, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 942 m2 / Grundstykke: 1168 m2 / Vær.: 7 / Badeværelser: 7

Majestic Mansion drøm 08171, Sant Cugat del Valles, Spanien () sup. 942 m2 / Grundstykke: 1168 m2 / Vær.: 7 / Badeværelser: 7 Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 942 m2 Grund 1168 m2 Værelser 7 Badeværelser 7 Pris 2.350.000 Reference Side 1 fra 27 Beskrivelse af ejendommen Imponerende tårn på næsten

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser Langkilde Have 9 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser www.langkildehave.dk Nu opføres 9 rækkehuse i to fulde plan til forventet indflytning foråret 018... Rækkehusene er beliggende i et roligt

Læs mere

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurdering Undervisningsmiljøvurdering 2016-17 Klassen Hvor tilfreds er du med dit klasselokale? tilfreds Tilfreds Hverken tilfreds eller Utilfreds Antal besvarelser 1 20 9 5 35 I procent 2,9 57 25,7 14,3 Gns 3,5

Læs mere

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Nyopførte et-og to-plans rækkehuse Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Side 2 Side 3 R O SK IL D E F J O R D Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Side 4 Side 5 Bynært med effektiv hverdag

Læs mere

julestemning www.in.dk 171

julestemning www.in.dk 171 Jul i Vedbæk I den smukke, hvide villa har familien Palm Svaneeng Mertz pyntet op til jul med julekugler, kogler og hjemmebag. Der er lagt op til en klassisk jul tilsat et moderne twist med turkise detaljer

Læs mere