Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ole Skov, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jørgen Skjøt,"

Transkript

1 Vejsportsudvalget Brøndby, den 1. juni 2018 Referat fra Vejsportsudvalgsmøde 02/ maj 2018 Fjelsted Skov Kro, kl Til stede: Referat:,, Michael Andersen,., Jens Færgemann 1. Ændring i udvalgets sammensætning Verner Hald er afgået ved døden. Bestyrelsen har udpeget til at tiltræde udvalget. Udvalget er taknemmeligt for det store arbejde, Verner Hald har gjort for vejsporten gennem mange år. Udvalget byder velkommen til udvalget som afløser for Verner Hald. 2. Godkendelse af referat 01/18 Referatet er godkendt af udvalgsmedlemmer ved skriftlig votering efter udvalgsmødet. 3. Meddelelser fra 3.1. Bestyrelsen Bestyrelsen afholdt informationsmøde i april. I øst deltog og i vest deltog. Dagsorden for møderne: - Ændring af regnskabsåret Indkaldt til ekstraordinært rep.møde, hvor ændringen forventes vedtaget. - Strategispor vision og digitaliseringsplan Enklere regler. Digitalisering - Sportsreglementer procedure for ændringer og offentliggørelse Alle sportsreglementer skal fremover udgives midt i november. Til høring i klubberne. Dialogmøder i september høring i oktober. - Takt og tone i DASU Tal - og skriv - ordentligt til hinanden. Både i den virkelige verden og på nettet. - Input fra klubberne Bestyrelsen afholder møde med sportsudvalgsformændene den 13. juni. Bestyrelsen ønsker på mødet en dialog om DASU s strategi, udvalgenes kommissorier og fremtidens reglementer. er blevet bedt om at holde et oplæg om udvalgets arbejde med kommissoriet. Se også punkt Fordeling af ansvarsområder

2 Side2/5 Vejsportsprotokol 2/ Som følge af ændring i udvalgssammensætningen gennemgås listen over ansvarsområder for justeringer. Ansvarsområderne er fremover fordelt således: Næstformand: Kalender: FDM DASU Classic: Infobreve FDM DASU Classic: Økonomiløb: Reglement O-løb: Reglement R-løb: Pointlistefører: - O-løb DM: Henrik Jørgensen - O-løb JFM: - O-løb SM: Henrik Jørgensen - FDM DASU Classic: Dommerkoordinator: PR/Autosport: NEZ-group O-løb: Jan Søndergaard/Bent Mikkelsen NEZ-group Økonomiløb: NEZ-group Regularity: Kursussektionsleder: Poul Erik Nielsen Amatør- og ordensudvalget: Svend Aage Nielsen/Ken Sørstrup Disciplinærudvalget: Kim Pedersen Eliteansvarlig: Udviklingsansvarlig: Hjemmeside: / Økonomi: 5. Kommissorium for vejsportsudvalget 5.1. Udvalget gennemgår kommissoriet for iværksættelse af aktiviteter mv. Årshjul mangler at blive udarbejdet. Udvalget bemærker, at tallet for vejsportslicenser er ikke retvisende, da grundlicenserne for vejsport er uden kategori. Ved Copenhagen Historic Grand Prix bliver der gjort reklame for DASU Classic med uddeling af foldere. I det hele taget bliver der gjort meget reklame ved løbene. Udvalget undersøger, om der er indgået aftaler om fremtiden for FDM DASU Classic, og om der i den forbindelse skal gøres specifikke ting? Militære områder og samarbejde med den militære idrætsforening. Udvalget er i tvivl om, hvilke områder der kan anvendes og til hvilke formål? Udvalget savner også en kontaktperson i denne forbindelse. Udvalget forsøger at få de kvindelige deltagere fra vejsporten omtalt i Autosport, for på den måde at få vækket appetitten for vejsport hos de kvinder, der allerede er i sporten. Artiklen kan så efterfølgende bruges til PR over for de kvinder, som endnu ikke er i sporten.

3 Side3/5 Vejsportsprotokol 2/18 Holder sværhedsgraden i FDM DASU Classic nogle væk fra sporten? Omvendt er sværhedsgraden måske også med til at fastholde mange. Elektronisk tidtagning er indført i FDM DASU Classic. Løbet i Slagelse er et godt eksempel på, at der sker nye ting, og at tingene nogle gange bliver gjort på nye måder. Der var også nye hold ude at køre. Fastholdelse: Turneringerne med hverdagsløb er med til at fastholde deltagere i sporten. Et tilstrækkeligt antal løb gør sporten mere tilgængelig, for der er et løb, når du har tid. Vejsporten er bedre til at fastholde end til at rekruttere. I nogle klubber er de formidable til at få nye til at køre, men de er måske ikke lige så gode til at fastholde. Samtidig kunne erfarne kørere være bedre til at tage kontakt til de nye. Hvad kan udvalget gøre for at gøre dette bedre? Skal vi skubbe til klubberne? Skal vi have et mentorkorps af garvede kørere, der kan tage sig af nye kørere i såvel bilorientering som FDM DASU Classic? 6. Ændringer i anmeldelsesblanketter, deltagerlister, resultatlister mv Anmeldelsesblanket vedr. kørekort. DASU s sekretariat har gjort opmærksom på følgende: I forbindelse med sidste års repræsentantskabsmøde blev DASU s regler vedr. frakendelse af retten til at føre motorkøretøj, som bekendt, ændret. I bedes derfor venligst gøre jeres arrangører/klubber opmærksom på nedenstående ændring og sørge for, at anmeldelsesblanketten til jeres arrangementer overholder nedenstående punkt i reglement 1. Reglement 1, For at kunne deltage i et arrangement under DASU, må udøveren uanset nationalitet eller sportsligt tilhørsforhold - ikke endeligt være frakendt retten til at føre motorkøretøj. Reglen gælder kun i frakendelsesperioden. Forinden start i et arrangement skal løbsarrangøren sikre sig deltagerens bekræftelse på dette igennem tro og love erklæring på anmeldelsesblanketten. Tro og loveerklæringen anvendes alene for en konkurrencedeltager, der er fører af et konkurrencekøretøj. Bestemmelsen gælder ikke for internationale løb, der optaget på FIA/CIK s internationale kalender. Udvalget mener, at det er mest praktisk, at det fremgår af anmeldelsesblanketten. Udvalget vil bede administratoren af Knagen sørge for, at dette kommer til at fremgå Persondataloven. Deltagerlister, resultatlister, klasseinddelingslister mv. I henhold til persondataloven er der større krav om beskyttelse af personlige oplysninger. For vejsporten kan det evt. få betydning for deltagerlister, resultatlister, klasseinddelingslister og evt. andet. Kan vi undvære ID-numre på disse lister? Kan vi fortsat have klubtilhørsforhold på listerne? Skal evt. ændringer ske nu, eller skal vi vente til ændring i reglementerne? Udvalget beslutter, at klubtilhørsforholdet skal vi bruge i forbindelse med klubholdsturneringerne. ID-nummeret fjerner vi som krav i det næstfølgende reglement, og så beder udvalget Knagen fjerne ID-nummeret fra offentliggjorte lister.

4 Side4/5 Vejsportsprotokol 2/18 7. Pålidelighedsløb/Regularity Rally 7.1. Henvendelser siden sidst - Reklameindslag i forbindelse med Rallye Monte-Carlo Historique Produktionen var meget tidskrævende, men der kom et godt resultat ud af det. - Rettelsesblad til reglementet Der er udgivet rettelsesblad til reglement 4.4 for historisk regularity rally Evaluering af forløbet af de første afdelinger Der er indtil nu kørt 2 afdelinger af FDM DASU. Hvordan er det gået? DHMC afviklede 1. afdeling, der samtidig var et NEZ løb. Anden afdeling var lagt i hænderne på SAS. Den samlede vurdering af løbene er positiv, og udvalget godkendte løbene som tællende til FDM DASU Classic. Udvalget beder de kommende arrangører om at huske at sende information om løbene til både før og efter løbene!!! 7.3. Evaluering af elektronisk tidtagning Hvordan fungerer det nye tidtagningsudstyr? Udstyret er en stor lettelse, når resultatet skal beregnes, men det er uhyre vigtigt, at det bliver håndteret rigtigt. Der har været tekniske ting, der lige skulle læres, men nu er det ved at være på plads. Dansk Rally Club sendte to personer til Slagelse for at lære systemet at kende, og udvalget opfordrer SAK til at sende et par personer til Dansk Rally Clubs løb for at lære systemet at kende. Udvalgets holdning er fortsat, at vi bruger 2018 til at gøre os nogle erfaringer, og så ender de erfaringer i 2019-reglementet. Udvalget undersøger, hvilke muligheder der er for at få lavet holdere til trackerne. Udvalget overvejer at anskaffe et passende antal, som klubberne kan låne Plan for reglementsændringer Der er i øjeblikket ingen planer om reglementsændringer, udover hvad indførelsen af det elektroniske tidtagningsudstyr måtte medføre af ændringer Andet På given foranledning drøftede udvalget fortolkningen af reglementets bestemmelser om hastighedskontroller. For tidlig ankomst til en hastighedskontrol straffes, når man overskrider den angivne maksimale hastighed, og blot er et sekund for tidlig på den. Det er tilladt for løbslederne at planlægge hastighedskontrol imellem to sekundetaper. 8. Bil-o-løb 8.1. Henvendelser siden sidst Udvalget har modtaget et forslag til, hvordan man kan sikre et bedre protestklima. Dette skal blandt andet sikres ved, at dem der ønsker at protestere skal opholde sig i et særligt lokale, hvor de kan spørge løbsledelsen til råds, få afklaret spørgsmål omkring ruten og ad den vej afgøre, om en protest er relevant. Udvalget diskuterede forslaget og bemærker indledningsvist, at dette forslag først kan blive en realitet fra 2019, da mesterskabssæsonen skal køres færdig efter ensartede regler.

5 Side5/5 Vejsportsprotokol 2/18 Idéen er god, men den er svær at gennemføre i praksis. Måske er det for meget at sætte i værk for nogle få deltagere, der ønsker at protestere. Problemet kan måske løses ved at sætte protesttiden ned til 30 minutter. Denne løsning overvejer udvalget at indføre fra og med Udvalget har fra MBO modtaget ansøgning om nedrykning til B-klassen for Tage Hansen. Udvalget godkendte ansøgningen Evaluering af forløbet af de første mesterskabsløb Der er indtil nu kørt 3 DM-løb, samt et landsdelsmesterskabsløb. Hvordan er det gået? Se punkt Plan for reglementsændringer Er der behov for ændringer? Og skal der være informationsmøde indtil beslutning tages. Udvalget overvejer indtil videre flg. områder: - Protesttid og resultatlister. Se ovenfor. - Indplacering i klasserne. Skal den kun afhænge af observatøren? 8.4. Hold DM kontrolkørere Fra BOAS er der stillet forslag om og Carsten Bo Laursen som kontrolkørere. Dette godkender udvalget Dommerrapporter fra mesterskabsløb Der er indkommet dommerrapporter fra følgende løb: marts VAS SM marts TMS DM 1 / JFM april AAS NEZ 1 / DM 2 / JFM april AAS NEZ 2 / DM 3 / JFM 3 Rapporterne giver ikke anledning til bemærkninger, og udvalget godkender løbene som tællende. 9. Kalender Vejledende kalender Udkast til vejledende kalender blev drøftet på mødet. 10. Budget/regnskab Gennemgang af regnskabsoversigt Regnskabet følger budgettet. 11. Næste møde Mandag den 1. oktober

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

Brøndby, 22. november 2018 Vejsportsudvalgsmøde 04/ november 2018 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, kl

Brøndby, 22. november 2018 Vejsportsudvalgsmøde 04/ november 2018 på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart, kl Vejsportsudvalget Brøndby,. november 08 Vejsportsudvalgsmøde 04/8 6. november 08 på Comwell Middelfart, Karensmindevej, 5500 Middelfart, kl. 6.00 8.00 Til stede: Referat:, Bernd Thrysøe, Michael Andersen,

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

FDM DASU Classic Infobrev nr

FDM DASU Classic Infobrev nr DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Side 1 Sæsonen 2017 -sæsonen 2017 er nu slut. I vejsportsudvalget har vi evalueret forløbet af sæsonen, og vi er meget tilfredse med dette. Der har været tale om løb af forskellig

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2017 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2018 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019

MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Vejsportsudvalget MESTERSKABER i BILORIENTERING 2019 Oversigt over mesterskabsturneringer samt andre turneringer for bilorienteringsløb i DASU NEZ-regi. Kom og vær med - det er sjovt, spændende, udfordrende

Læs mere

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister

Dagsorden 1. Rallysporten mangler specialister RU-møde 2-2018 den 29. maj 2018 på Comwell Middelfart. Deltagere: Hans Erik Madsen, Søren Duun, Alan Brøndum, Allan Dumstrei og Torben Petersen. Homologeringsteknikerne Steen Cristensen og Henrik Malle

Læs mere

Til Mesterskabsløbsledere 2018

Til Mesterskabsløbsledere 2018 Januar 2018. Til Mesterskabsløbsledere 2018 Først og fremmest vil Vejsportsudvalget gerne takke dig og din klub for, at I vil påtage jer opgaven med at arrangere et mesterskabsløb i 2018. For at lette

Læs mere

Til Mesterskabsløbsledere 2019

Til Mesterskabsløbsledere 2019 Januar 2019. Til Mesterskabsløbsledere 2019 Først og fremmest vil Vejsportsudvalget gerne takke dig og din klub for, at I vil påtage jer opgaven med at arrangere et mesterskabsløb i 2019. For at lette

Læs mere

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt Bestyrelsen Brøndby den 16. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 1/2012 torsdag den 8. december 2011 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Afbud fra: Referent: Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB

HOLBÆK AMTS MOTORKLUB HAMO takker for jeres deltagelse i Fuglebjerg-løbet, DM4/SM4. Vi sender hermed resultatlisten og takker for at I overalt har kørt pænt på de mange private tilladelser. Et enkelt mandskab havde lovligt

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016

Resultatliste MOBERG-LØBET SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 Resultatliste MOBERG-LØBET 2016 - SM 4 Søndag, den 23. oktober 2016 MBO takker for Jeres deltagelse, kørsel i terrænet og humør på løbsaftenen. Hermed resultatliste som underskrevet på løbsaftenen: På

Læs mere

Til løbsledere for løb tællende til FDM DASU Classic 2019

Til løbsledere for løb tællende til FDM DASU Classic 2019 Januar 2019 Til løbsledere for løb tællende til FDM DASU Classic 2019 Først og fremmest vil Vejsportsudvalget gerne takke dig og din klub for, at I vil påtage jer opgaven med at arrangere et løb i FDM

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby

RU-møde den 30/11 og 1/ i Idrættens Hus, Brøndby 05-2013 RU-møde den 30/11 og 1/12 2013 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Peter Kiil (PK) Referent Jens Færgemann

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 21. december 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011 Banesportsudvalget Brøndby, den 30. juni 2011 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 06/2011 21. juni på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen og Bo Søndergaard

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense.

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. RU møde 3-2015 den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil samt Hans-Jørn Søgård Andersen fra DASU s bestyrelse (punkt 4, 5, 6 og

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2018 15. august 2018 kl. 17.00 på Comwell Korsør Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Jyske Bank løbet. NEZ 2, DM 3 og SM 2 Lørdag d. 4. maj 2019

Jyske Bank løbet. NEZ 2, DM 3 og SM 2 Lørdag d. 4. maj 2019 Jyske Bank løbet NEZ 2, DM 3 og SM 2 Lørdag d. 4. maj 2019 SM og MBO byder velkommen til DM 3 og SM 2 Endnu en gang slår SM og MBO pjalterne sammen om at lave mesterskabsløb til det kræsne O-folk: Kom

Læs mere

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus

Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus Referat fra AAS Generalforsamling d. 27. november 2014 afholdt i Skjød Forsamlingshus 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Bernd Thrysøe, som blev valgt. Bernd takkede for valget og konstaterede,

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Reglement 4 Generelt DASU

Reglement 4 Generelt DASU Reglement 4 Generelt DASU 15-11-2017 Reglement 4 Generelt 4.000 GENERELT... 2 4.001 REGLEMENT... 2 4.002 MEDLEMSSKAB... 2 4.003 ANSVAR... 3 4.004 FORSIKRING... 3 4.005 ORDENSFORSKRIFTER... 3 4.006 STRAFBESTEMMELSER...

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB /2019 Onsdag den 04. juli Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde HB01 2018/2019 Onsdag den 04. juli 2018 Beslutningsreferat åben DAGSORDEN Mødested: Hotel Scandic Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:00-22:00 (22:30) Deltagere:

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2019 13. august 2019 kl. 19.00 - skypemøde Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Dette er min første beretning som formand. Da jeg sagde ja til, at overtage formandsposten sidste år, var det med blandede følelser, men da Peter Bentsen valgte at stoppe, skulle

Læs mere

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling

Struer & Omegns Motor Sport. indbyder til. Struer Løbet 2013. NEZ 1. afdeling Struer & Omegns Motor Sport indbyder til Struer Løbet 2013 NEZ 1. afdeling Fredag d. 19.04.2013 Struer Brød A/S Shell i Struer Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Velkommen

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 3. marts 2010

B-udvalget. Brøndby, d. 3. marts 2010 B-udvalget Brøndby, d. 3. marts 2010 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2010 18. februar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen og

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 5. januar 2018 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere

3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 3. Bestemmelser for licenser, official- og dommerlicenser samt generelle bestemmelser for dommere 30. oktober 2015 Rallyudvalget kan give tilladelse til udstedelse af nedenstående licenser med gyldighed

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl. 15.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans

Læs mere

Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej Bjerringbro. Klublokale: Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside:

Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej Bjerringbro. Klublokale: Formand: Kasserer: Næstformand: Klubblad: Menig: Klubblad: Hjemmeside: F e b r u a r 2019 Å r ga n g 4 3 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849 8850 E-mail:

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev 3-2012

Speedwaykommissionen Nyhedsbrev 3-2012 SK speedway har besluttet her fra 2012 at udsende et nyhedsbrev med aktuelle nyheder og tiltag inden for sporten. HUSK AT PRINTE DET UD OG HÆNGE DET OP I KLUBHUSET Nyhedsbrevet vil komme ca. 1 gang om

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København

Løbet starter lørdag den 10. september om morgenen fra Bella Center i København Oresund Rally 2011 En ny event i Øresundsregionen Oresund Rally er en helt ny event, som skal være med til at sætte Øresundsregionen på verdenskortet og hjælpe elbilerne på fremdrift i Øresundsregionen.

Læs mere

BMX Sportskommission marts 2012

BMX Sportskommission marts 2012 BMX Sportskommission 2012 31. marts 2012 1 BMX SK 2012, Organisation International koordinator BMX Sportskommission Kørerrepræsentant BMX Sportsudvalg BMX Reglementsudvalg BMX Baneudvalg Sammensætning

Læs mere

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben.

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben. Til bestyrelsesmedlemmerne Bestyrelsesmøde i KAC Tid: Tirsdag den 10. august 2017, kl. 19:00 Sted: I K.A.C.s klubhus på Montagevej 9. Deltagere: Ole, Asmus, John, Rene og Kim Fraværende: Per, Jørgen Dagsorden:

Læs mere

DASU foreløbig kalender 2016 samlet

DASU foreløbig kalender 2016 samlet DASU foreløbig kalender 2016 samlet 1. dag Slutdag Udvalg Type Klub eller promotor Arrangement navn Bane 30-01-2016 31-01-2016 Karting Åbent løb ASKH/001 DASU mesterskab EL-gokart Power Racing Herlev 06-02-2016

Læs mere

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015

Team Honda Classic. Et team i dansk historisk motorsport 2016. Sponsoroplæg December 2015 Et team i dansk historisk motorsport 2016 Sponsoroplæg December 2015 Team Honda Classic et team i dansk historisk motorsport 2016 1 et team i dansk historisk motorsport 2016 Team Honda Classic 1. Indledning:

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 1. December 2009 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 1. December 2009 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Valg af stemmetællere 3) Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år 4) Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Rally Thürmer. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT. Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil.

Rally Thürmer. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT. Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil. Pinse Søndag 23. maj 2010 på Avedøre Holme RALLY SPRINT Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller en ny bil. Målgrupper: - Biler med Historisk vognbog - DASU klasser Tillægsregler er offentliggjort

Læs mere

Referat af FU-møde i Nyborg.

Referat af FU-møde i Nyborg. Referat af FU-møde i Nyborg. Dato: 29/04 2007 Kl. 19:00 Til stede: Poul Jacobsen, Hans Milter Pedersen, Kim Skaanning, Benny Brinch & Chresten Nielsen. Afbud: Ingen Dagsorden: 1. Godkendelse af referater

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde Mødedato: den 3. marts 2018 Til stede: Jesper Holm, Palle Lind, John Klint, Martin Thenning, Arne Christiansen, Poul Erik Sørensen, AMK ved Jan Eriksen, Claus Andersen,

Læs mere

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl

Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl Referat Dato: Mandag 16/4-18 Kl. 17.00-20.00 Sted: Ungecenter Syd (Sortebakkeskolen) Løgstørvej 161, 9610 Nørager. Parker ved Sortebakkehallen derfra kan skiltene med RU ses. Emne: Bestyrelsesmøde (m.

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2018 21. december 2017 kl. 17.00 på DASU s sekretariat Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten

Læs mere

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT

Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Pinse Søndag d 23 Maj 2010 på Avedøre Holme KLUBRALLY LIGHT Alle kan være med, hvis man har en klassisk bil eller med nye biler i de traditionelle DASU klasser. Målgrupper: - Klassiske Standard og Sportsvogne

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Ansvars- og Kompetence katalog

Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tlf: +45 43 26 29 10 Email: office@danskate.dk Web: www.danskate.dk Ansvars- og Kompetence katalog Medlem af Danmarks Idrætsforbund International

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL).

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL). Bestyrelsen Brøndby, 21. december 2007 Protokol af Bestyrelsesmøde 1-2008 Afholdt 6. december 2007, Karup Lufthavn Til stede: Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SU RR og Admin møde 20. oktober 2011, kl. 17.00 Sted: DMU Kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Jesper Holm (SK formand),

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 19. november 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 19. november 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 19. november 2013 Dagsorden for Banesportsudvalgsmøde 05/2013 02. november 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund

(Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund (Forslag til nye) Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund Vedtaget på Dansk Fægte-Forbunds repræsentantskabsmøde lørdag den 28. april 2019. 1 Forbundets navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Fægte-Forbund.

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013

1-dags arrangement INVITATION. HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 1-dags arrangement INVITATION HISTORISK REGULARITY RALLY D. 29. Juni 2013 For alle kørere, bilmærker og motorsportsklubber To turistklasser 3. afd. af FDM DASU Classic 2013 4. afd. af DHMC Classic Tour

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Dato: Mandag den 23. januar 2017 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian Stougaard

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 17. november 2009

B-udvalget. Brøndby, d. 17. november 2009 B-udvalget Brøndby, d. 17. november 2009 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 07/2009 1. november på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER

GENERELLE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR RALLYSPORT I DANMARK Supplerende reglementer Reglement 1 vedtægter og generelle regler Reglement 2 det tekniske reglement International Sporting Code, FIA s engelske version Rallysportens

Læs mere

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad:

Hjermind Gl. Skole. Klublokale: Hjermind Byvej Bjerringbro. Formand: Hjemmeside: Kasserer: Næstformand: Bestyrelses- medlem: Klubblad: J a n u a r 2012 Å r ga n g 3 6 w w w.t e a m - b o a s. d k Klublokale: Hjermind Gl. Skole Hjermind Byvej 28 8850 Bjerringbro Formand: Hjemmeside: Hans Kurt Nielsen Vestervang 7 8850 Bjerringbro. 2849

Læs mere

August 2008 Årgang 32

August 2008 Årgang 32 Skal de vinde JFM i år? August 2008 Årgang 32 En spændende oplevelse. Efter lang tids lokken og snak frem og tilbage med flere forskellige mennesker i sporten gik det sådan at vi meldte os til 3. afdeling

Læs mere

Referat Riffel Sektionsmøde

Referat Riffel Sektionsmøde Referat Riffel Sektionsmøde TID: Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 18.00 STED: DELTAGERE: Korsør Lars Jepsen(LJ), Niels Laustsen(NL), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Anders Sode(AS)

Læs mere

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 03/2018 13. juni 2018 kl. 17.00 hos Massive Motorsport i Tilst Deltagere: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen og Karsten

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 PROGNOSE FOR DRIFTSRESULTAT 2017 / 2018 BUDGET FOR 2019 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsens bemærkninger 1 Resultatopgørelse 4 Noter til årsregnskabet

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat bestyrelsesmøde 03/2019 11. juni 2019 kl. 17.00 Huset Middelfart Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013

Dahl Biler Vestjylland Classic. 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Dahl Biler Vestjylland Classic 2. afd. Lørdag d. 25.05.2013 Struer Kommune ønsker alle deltagere et godt løb og på gensyn i Struer Mads Bjerresvej 5 7500 Holstebro Tlf. 97 40 57 00 Bowl n Fun Holstebro

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 27. september 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

November 2012 Side 1 af 14

November 2012 Side 1 af 14 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION... 2 4.000 GENERELT... 2 4.001 REGLEMENT... 2 4.002 MEDLEMSSKAB... 2 4.003 ANSVAR... 2 4.004 FORSIKRING... 3 4.005 ORDENSFORSKRIFTER... 3 4.006 STRAFBESTEMMELSER... 4 4.007

Læs mere

Dansk Automobil Sports Union

Dansk Automobil Sports Union GRUNDLÆGGENDE REGLER FOR HISTORISK REGULARITY RALLY (Historisk Pålidelighedsrally) Nærværende regelsæt er udarbejdet med udgangspunkt i Dansk Automobil Sports Union reglement 4, Reglement for pålidelighedsløb

Læs mere

Invitation til Bil-orientering

Invitation til Bil-orientering Page 1 of 10 21. MARTS 2019 Invitation til Bil-orientering VEJSPORT (HTTP://WWW.SAK-MOTORSPORT.DK/CATEGORY/VEJSPORT) Sydsjællands Automobil Klub inviterer til Nordisk Mesterskab, Dansk Mesterskab og Sjællandsmesterskab

Læs mere

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense

Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense Referat af HB-møde 1. november 2015 STED: Den gamle kro, Overgade 23, Odense TID: 1. november 2015 kl. 08.30-16.20. Fremmødte: Jesper, Jan, David, Søren Herlev, Jan-Erik, Tarik, Mikael, Erik(referent)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

LØBET 24. marts 2018

LØBET 24. marts 2018 M-klassen RESULTATLISTE LØBET 24. marts 2018 PL Licens Mandskab MK FN FS FT Rabat I alt DM JFM 1 081-05497 Børge Holm 0 0 21 0 0 21 50 50 311-07201 Jørn Mørup Etape 1 4 4 Etape 3.1 0 Etape 3.2 0 Etape

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund

Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund Vedtægter for Dansk Fægte-Forbund Vedtaget på Dansk Fægte-Forbunds repræsentantskabsmøde den 28. april 2019. 1 Forbundets navn og hjemsted Forbundets navn er Dansk Fægte-Forbund. Forkortet DFF. Forbundets

Læs mere

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014

FORHANDLINGSPROTOKOL ALBOA BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 25. JUNI 2014 Tilstede: Poul Ankersen Michael Korsholm Ole Østergaard Lone Terkildsen Tonny Mikkelsen Niels Skov Nielsen Troels Munthe Kim S. Jensen Peter Andersen Administrationschef Jens Løkke Møller Direktør John

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmøde 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 7. januar 2019 kl. 10.00-12.00 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Birthe Mørck (formand), Pia Weise Pedersen (næstformand),

Læs mere