Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget"

Transkript

1 DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 27. september 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund Affiliated to FIA Sekretariat: Glentevej 13, Nørhalne, 9430 Vadum

2 Sag Appel fra Appellanten mod dommernes afgørelse fra Ørnedalsbanen den 28. juli 2018 om udelukkelse fra heat. Appellen blev behandlet af Amatør- og Ordensudvalget på et møde torsdag, den 27. september 2018 på Hotel Comwell Korsør, Ørnumvej 6, 4220 Korsør. De mødte: Appellanten (Afbud) Bisidder Banesportsudvalget (Afbud) Vidner Disciplinærudvalget Amatør- og Ordensudvalget Parternes påstande: Appellanten: Nedlægger påstand om at løbet på Ørnedalsbanen den 28. juli 2018 vurderes som ikke gældende i DM sammenhæng. Banesportsudvalget: Påstår den trufne afgørelse af 28. juli 2018 om udelukkelse af Appellanten, stadfæstes. Sagsforløb: Ved et arrangement på Ørnedalsbanen den 28. juli 2018 skete der et uheld på start/mål langsiden i semifinalen, og der blev i den anledning vist rødt flag til deltagerne. Dommerne udelukkede efterfølgende Appellanten fra heatet for manglende respekt af det røde flag, og meddelte køreren dette på løbsdagen kl På samme tidspunkt meddelte Appellanten, at han ønskede at appellere afgørelsen til Amatør- og Ordensudvalget, og det skete ved mail af 2. august Det fremgår blandt andet af appellen at udelukkelsen er foretaget på grundlag af manglende respekt for rødt flag, men der er intet om hvilken flagpost, som viste det røde flag, at han ikke kendte ulykkens omfang, at han kørte i en baghjulstrukket bil med 400 HK, at alle deltagere kørte til det yderste, og at fokus først og fremmest er, at man ikke selv kører galt, at han bremsede og satte farten ned, første gang han så det røde flag.

3 Banesportsudvalget har Disciplinærudvalget som bisidder ved sagens behandling, og af Disciplinærudvalgets indlæg dateret 20. august 2018 fremgår: Påstand: Strafmeddelelse af 28. juli 2018 vedrørende udelukkelsen af Appellanten stadfæstes. Alternativt: Appel af 2. august 2018 afvises, da der ikke er hjemmel til at Amatør- & Ordensudvalget fratager løbet status som DM-tællende, som påstået af Appellanten. Bemærkninger vedrørende påstand. Appellanten har nedlagt påstand om, at løbet på Ørnedalsbanen f.s.v. angår klasse RC ikke skal være DM-tællende. Appellanten kan alene appellere den straf, som han er idømt ved arrangementet: udelukkelse af heat. Fastholder appellanten sin påstand, er DASU s påstand afvisning. Korrigerer appellanten sin påstand, således det er en appel af udelukkelsen, er DASU s påstand; stadfæstelse af strafmeddelelsen. Udelukkelsen vedrører manglende respekt for rødt flag i forbindelse med en ulykke på start/mål langsiden på Ørnedalsbanen i klassen RC, semifinale, den 28. juli Appellanten har uploadet in board optagelse fra sin bil, samt 2 eksterne optagelser, der viser ulykken. Optagelse 1, der viser deltager, der forulykker i en soloulykke, og derefter påkøres voldsomt af en anden deltager, og optagelse 2, der viser at officials der assisterer, må flygte fra ulykkesstedet, da appellanten og en anden deltager kommer mod ulykkesstedet uden at respektere rødt flag, og reducere hastigheden. Appellanten anfører en række argumenter for, at han ikke skal udelukkes, bl.a. at hans position i bilen er med til at hindre hans udsyn at hans opmærksomhed er rettet mod venstre, og flagposten er placeret til højre at han har høj puls, og kører en bil med 400 hk. at han først ser rødt flag ved start/mål, og straks nedsætter hastigheden at han ikke kender til ulykkens omfang Som bilag A fremlægges dommerrapport. Af dommerrapporten fremgår det, at man forinden ulykken (foregående konkurrencedag) var nødt til at indkalde til ekstraordinært førermøde grundet manglende respekt for flag, og vedrørende appellanten, at han udover manglende respekt for rødt flag, heller ikke respekterede gult flag i semifinalen.

4 Som bilag B fremlægges strafmeddelelsen. Udover de af appellanten fremlagte optagelser er der yderligere indkommet i hvert fald en optagelse, som vil blive dokumenteret under mødet i Amatør- & Ordensudvalget. Optagelsen viser appellantens kørsel under rødt flag. Argumenter: Rødt flag vises i situationer af ekstraordinær karakter. Konkurrencen afbrydes øjeblikkeligt, og kørerne kører langsomt i depot, jf. reglement 5, punkt : RØDT FLAG Flaget vises bevægeligt og fortæller kørerne, at løbet er indstillet. Hvis et heat stoppes med rødt flag og en kører anses at være årsag til standsningen, kan køreren udelukkes fra at deltage i en eventuel omstart af heatet. Gælder kun for offroad: Kørerne skal køre langsomt i depot, hvis ikke andet anvises af officials. Ved tyvstart vises det røde flag som tegn på omstart. Hvis flaget bruges til at stoppe løbet ved tyvstart, køres ikke i depot. I en situation, som den foreliggende, er det derfor helt afgørende, at kørerne respekterer flaget. Hertil kommer, at flaggivningen er den eneste måde, som løbsledelse og dommere kan komme i kontakt med kørerne på under konkurrencen. Det er derfor helt afgørende, at kørerne orienterer sig ved flagposterne. Det er derfor meget skidt, at appellanten i sin appel anfører, at han ikke havde fokus på flagposten. Det er i den forbindelse helt irrelevant, hvor alvorlig ulykken måtte være. Flages der rødt, nedsætter man STRAKS hastigheden, jf. reglement 5, punkt Der er ikke i reglementet overladt noget skøn til køreren om alvorligheden af episoden, der fører til rødt flag. Appellanten anfører også, at han har høj puls, og en bil med 400 hestekræfter. Det kan ikke være en undskyldning for ikke at respektere rødt flag. Såfremt man ikke har herredømme over sin bil, samtidig med at man kan orientere sig mod flagposterne, kan man argumentere for, at man som kører har valgt en klasse, der ikke svarer til ens kørefærdigheder. Der skal ALTID være plads til, at man som kører orienterer sig mod flagposterne, uanset hvor intensiv en konkurrencesituation man som deltager befinder sig i, og hvor på banen man befinder sig. Appellanten anfører i sin appel at han først så rødt flag ved start/mål. På optagelsen fra appellantens bil kan man tydeligt se (ca. 18 sekunder inde i optagelsen) at post 8 flager rødt.

5 Sammenfattende er det Banesportsudvalgets opfattelse, at udelukkelsen er helt forskriftsmæssig, og derfor skal stadfæstes. Bilag: Bilagsnumme r Dato Tekst Antal sider Appel fra Appellanten Strafmeddelelse + bagside af blanket DIS/BU indlæg til appelsagen 4 A Dommerrapport fra arrangementet Logbog fra arrangementet Appellantens replik om hændelsen 2 Sagens behandling den 27. september 2018: Sagen blev forhandlet, og Formanden indledte med at oplæse foranstående sagsfremstilling og gennemgå de fremlagte bilag. Formanden meddelte Appellantens bisidder, at Udvalget ikke har mulighed for at afsige kendelse i overensstemmelse med Appellantens påstand. Udvalget kan kun afgøre, om den ikendte straf skal stadfæstes eller tilsidesættes. Formanden foreslog derfor, at Appellanten ændrede sin påstand i overensstemmelse hermed, så den i stedet lyder på en ophævelse af den af dommerne ikendte straf, og det belv accepteret af Appellantens bisidder. Der blev herefter afgivet supplerende parts- og vidneforklaringer til det fremlagte materiale. Parterne gentog og supplerede det allerede fremførte. De fremlagte videoklip blev vist på storskærm, og Appellantens bisidder erkendte i forbindelse hermed, at Appellanten var kørt forbi post 8, der viste rødt flag, men Appellanten havde ikke set flaget. Appellantens bisidder forklarede blandt andet, at der var meget støv på banen, som det fremgik af et videoklip taget in board fra Appellantens bil, og det nedsatte sigtbarheden. Appellanten var endvidere meget tæt på flagpost 8, da flaget blev vist, så reaktionstiden var meget kort. Yderligere havde han fokus på banen, og udsynet gennem forruden var begrænset af en streamer, som kørerne var pålagt at køre med af løbsarrangøren. De to dommere forklarede som vidner blandt andet, at chefen for flagpost 8 efter heatet havde forklaret, at Appellanten og en mere var kørt forbi det røde flag uden at nedsætte hastigheden øjeblikkeligt som foreskrevet, og dommerne udelukkede derfor begge kørere fra heatet.

6 Bevisførelsen blev afsluttet, og parterne fremførte deres afsluttende bemærkninger. Efter votering afsagde udvalget enstemmigt følgende KENDELSE: Appellen underkendes og den ikendte udelukkelse af Appellanten fra heatet opretholdes. Appelgebyret fortabes og Appellanten betaler herudover kr til delvis dækning af sagsomkostninger forbundet med sagens behandling i Amatør- og Ordensudvalget. PRÆMISSER: Det findes bevist, at Appellanten er kørt forbi et rødt flag ved post 8 uden at reagere som foreskrevet i reglement 5 punkt Selvom Appellanten ikke har set flaget, er Appellanten ansvarlig for overtrædelse af flagreglementet på et objektivt grundlag og straffes derfor med udelukkelse fra heatet. Fornyet behandling/appel: Under ganske særlige omstændigheder kan Amatør- og ordensudvalget undtagelsesvis genoptage en påkendt sag til fornyet behandling og afgørelse, når nye oplysninger er fremkommet i sagen. Sager af principiel karakter kan dog indbringes for DIF-idrættens Højeste Appelinstans, der ifølge reglementet har til opgave at afgøre alle sager med anvendelse af amatør, ordens- og udelukkelsesbestemmelser, om overtrædelse af reglementer og lignende, eller om usportslig eller usømmelig adfærd. Dog kan sager, der alene angår anvendelse af konkurrenceregler, herunder turneringsreglementer og lignende, afvises af udvalget. Sager der ønskes indbragt for udvalget fremsendes til DIF s sekretariat via Dansk Automobil Sports Unions sekretariat, Idrættens Hus, 2605 Brøndby senest 4 uger efter offentliggørelsen af denne kendelse. Nørhalne, den 30. september 2018 Hans Jørgen Christensen

7 Sekretær Nærværende afgørelse er d.d. afsendt til sagens parter, formanden for disciplinærudvalget, medlemmerne af Amatør- og Ordensudvalget og unionens sekretariat.

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Sag 01-2019 Appellant mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 10. september 2019 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellant mod Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget 8. november 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget. 10.

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellant. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget. 10. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Sag 03-2019 Appellant mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 10. september 2019 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Kristine Cilleborg Madsen. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Kristine Cilleborg Madsen. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Kristine Cilleborg Madsen mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 13. november 2017 Medlem af Danmarks

Læs mere

Sagsforløb kendelse og. præmisser. Sag Appellanten mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb kendelse og. præmisser. Sag Appellanten mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 12. juli 2017 Medlem af Danmarks Idrætsforbund Affiliated

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Michael Bo Andersen. mod. Dansk Automobil Sports Union Kartingudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Michael Bo Andersen. mod. Dansk Automobil Sports Union Kartingudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Michael Bo Andersen mod Dansk Automobil Sports Union Kartingudvalget 25. oktober 2017 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanterne. mod. Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanterne. mod. Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Sag 02-2018 Appellanterne mod Dansk Automobil Sports Union Rallyudvalget 28. august 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Disciplinærudvalget 19. september 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag Appellanten. mod. Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Appellanten mod Dansk Automobil Sports Union Banesportsudvalget 15. oktober 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund

Læs mere

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag [A] mod. Rotax Danmark

Sagsforløb. kendelse og præmisser. Sag [A] mod. Rotax Danmark DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION AMATØR- OG ORDENSUDVALGET Sagsforløb kendelse og præmisser Sag 01-2018 [A] mod Rotax Danmark 2. juni 2018 Medlem af Danmarks Idrætsforbund Affiliated to FIA Sekretariat: Glentevej

Læs mere

Amatør- og Ordensudvalget

Amatør- og Ordensudvalget Side 1 af 5 sider Appel fra Henrik Lundgaard på vegne af Christian Lundgaard mod dommerens afgørelse i forbindelse med JFM i karting den 22. august 2010 i Als Go-Kart Klub. S A G S F O R L Ø B : Ved ovennævnte

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 23. september 2015 i Sag nr. 14/2015 [A] mod Dansk Dart Union Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Ole Borch og Annelise Vidø. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser

Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser Lovregulativ IV - Ordensudvalgets generelle kompetencer og voldgiftsbestemmelser 05/2016 Indhold Indhold... 1 1. Formål, hjemmel og ændring af lovregulativet... 2 1 Formål... 2 2 Hjemmel og ændring af

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 26. marts 2019 i Sag nr. 5/2019: Vestjysk Motocross Club indbringelse af Danmarks Motor Union ordensnævns kendelse af 23. januar 2019 Sagen er behandlet af stedfortrædende

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. april 2018 i Sag nr. 4/2018: Jesper Pølkemann Mikkelsen og GBTK Badmintons indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 25.

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 7. september 2016 i Sag nr. 12/2016: Appellant: [A] (v/advokat Jacob Forman) mod Indklagede 1: DASU s Banesportsudvalg (v/dasu s Koordinerings- og

Læs mere

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag.

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag. INDLEDNING Dette lille skrift indeholder de vigtigste ting, man skal vide for at kunne bestå teorien i Dansk Automobil Sports Union (DASU) s baneprøve. De nøjagtige krav står i Reglement for Automobilsport

Læs mere

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018 TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB PÅ NISSERINGEN 2018 1 TILLÆGSREGLER TIL KM på NISSERINGEN I 2018 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Morten G. Jensen, Lene Andersen, Daniel

Læs mere

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Unionshåndbog ORGANISATION

Unionshåndbog ORGANISATION Side nr.: 1 (5) UNIONENS AMATØRBEGREBET 1 Amatør er den, der dyrker svæveflyvning for sin fornøjelses skyld uden tanke for at opnå væsentlige økonomiske fordele derved. 2 Amatørrettighederne fortabes af

Læs mere

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag.

TERNET FLAG Ternet flag benyttes som målflag. Et heat er slut på asfalt 3 min og i offroad 2 min efter vinderen har fået målflag. INDLEDNING Dette lille skrift indeholder de vigtigste ting, man skal vide for at kunne bestå teorien i Dansk Automobil Sports Union (DASU) s baneprøve. De nøjagtige krav står i Reglement for Automobilsport

Læs mere

Amatør- og Ordensreglement

Amatør- og Ordensreglement 1 Amatør- og Ordensudvalget består af det i DVBF's love ( 21) nævnte antal medlemmer, der vælges som anført samme sted. Stk.2 Sager, der er til behandling af udvalget, færdiggøres af dette i dets oprindelige

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. september 2015 (konklusion meddelt parterne den 25. september 2015) i sag nr. 20/2015 [Klub A] mod [Klub B] Sagen er behandlet af Louise Saul,

Læs mere

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN

TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB NISSERINGEN TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB 2015 PÅ NISSERINGEN TILLÆGSREGLER TIL KM PÅ NISSERINGEN I 2015 (U/ PUBLIKUM) ARRANGØR: Næstved Motor Klub`s Autoafdeling LØBSLEDELSE: Bjarne Christensen DELTAGERE: Medlemmer

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 1. maj 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 1. maj 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 1. maj 2019 Sag 206/2018 Anklagemyndigheden mod T (advokat Mikkel Holm Nielsen) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Østre Landsrets 22. afdeling den 29. juni

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 27. januar 2015 i sag nr. 16/2014 [A Bowlingklub] mod [B Bowlingklub] Sagen er behandlet af Morten Larsen, Ole Borch og Claus Juel Hansen. APPELLEN

Læs mere

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse

Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse AG København ApS Brøndby den 2. marts 2011 Journal nr. 1212-11-FS Afgørelse i sagen Dansk Håndbold Forbund mod AG København ApS vedrørende håndboldspiller Nikolaj Koch-Hansen Genoptagelse Disciplinærudvalget

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 20. februar 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 20. februar 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 20. februar 2014 Sag 275/2013 Anklagemyndigheden mod T (advokat Peter Ølholm, beskikket) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Glostrup den 16. maj

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 30. januar 2018 i Sag nr. 16/2017: Michael Bo Andersen mod Dansk Automobil Sports Unions Kartingudvalg Sagen er behandlet af Louise Saul, Birte Rasmussen

Læs mere

DCU Ordensudvalget har den 15. april 2019 truffet følgende afgørelse

DCU Ordensudvalget har den 15. april 2019 truffet følgende afgørelse DCU Ordensudvalget har den 15. april 2019 truffet følgende afgørelse Appel over: DCU s bestyrelses afgørelse af 18. december 2018. Appellanten: Luca Taj DCU s bestyrelse traf den 18, december 2018 afgørelse

Læs mere

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE 02. - 04. oktober 2015 Arrangør: LUG KØBENHAVN Indbydelse til DM Revancen 2015 d. 02. - 04. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 03.10.15. Åbent løb for Cadett Mini, Cadett

Læs mere

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF)

KENDELSE. Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 7/2012: Borris GUF. mod. Dansk Håndbold Forbund (DHF) 1 KENDELSE afsagt den 6. juni 2012 af Danmarks Idræts Forbunds Appeludvalg i sag nr. 7/2012: Borris GUF mod Dansk Håndbold Forbund (DHF) Lis Hævdholm, Birte Rasmussen, C.C.Hansen, Eigil Lego Andersen og

Læs mere

KENDELSE. afsagt den 14. februar Danmarks Idræts-Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 21/2010. Svendborg RABBITS. mod.

KENDELSE. afsagt den 14. februar Danmarks Idræts-Forbunds Appeludvalg. i sag nr. 21/2010. Svendborg RABBITS. mod. KENDELSE afsagt den 14. februar 2011 af Danmarks Idræts-Forbunds Appeludvalg i sag nr. 21/2010 Svendborg RABBITS mod Bakken Bears Lis Hævdholm, Annelise Vidø, C.C.Hansen, Jørgen Fredsted og John Skovbjerg

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 15. januar 2018

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 15. januar 2018 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 15. januar 2018 Sag 139/2017 Frese A/S (advokat Thea Præstmark) mod FlowCon International ApS (advokat Preben Kønig) I tidligere instanser er afsagt dom af Sø- og Handelsretten

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

Rallycross. Sportsligt reglement 2017

Rallycross. Sportsligt reglement 2017 Rallycross Sportsligt reglement 2017 DASU Banesportsudvalget 19-01-2017 Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres

Læs mere

Grundlaget for Ordensudvalgets virke er Dansk Sejlunions vedtægter 15 (Bilag 1) samt Tillæg 1 (bilag 2).

Grundlaget for Ordensudvalgets virke er Dansk Sejlunions vedtægter 15 (Bilag 1) samt Tillæg 1 (bilag 2). Vejledning vedr. behandling af sager i DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG Formålet med denne vejledning er at give en fremstilling af, hvorledes en konkret sag behandles i DS Ordensudvalg, således at parterne

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. maj 2015 i sag nr. 8/2015 DIF-idrættens Højeste Appelinstans' Sag nr. 8/2015: [A] og [B]s indbringelse af DAFF's Appeludvalgs afgørelse af 31.

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 19. december 2014 i sag nr. 15/2014 [A]s indbringelse af Dansk Tennis Forbunds Appeludvalgs kendelse af 28. oktober 2014 Sagen er behandlet på skriftligt

Læs mere

Sagen er behandlet i overensstemmelse med Procedureregler for DMU Ordensnævn, jf. Alment Reglement Afsnit 12.6.

Sagen er behandlet i overensstemmelse med Procedureregler for DMU Ordensnævn, jf. Alment Reglement Afsnit 12.6. DANMARKS MOTOR UNION Ordensnævnet KENDELSE Sag 2-2018 Anke af 9. december 2018 fra Vestjysk Motocross Club (VMCC) v. bestyrelsen over DMU Disciplinærnævns kendelse afsagt d. 15. november 2018 vedrørende

Læs mere

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH

Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg Håndbold og Randers HH Til Randers HH Skanderborg Håndbold Brøndby den 14. april 2015 Journalnummer 1232-15-sha Afgørelse i protestsag indgivet af Randers HH under kamp nr. 208553 afviklet den 6. april 2015 mellem Skanderborg

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. marts 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. marts 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. marts 2015 Sag 196/2014 Munck Consult ved Helge Munck (advokat Mette Højberg) mod Golfbox A/S (advokat Dan Terkildsen) I tidligere instanser er truffet beslutning

Læs mere

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Side 1 af 7 DOPINGAPPELUDVALGET DANMARKS IDRÆTSFORBUND (DIF) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (DFIF) DGI DANSK FITNESS & HELSE ORGANISATION (DFHO) DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Afsagt den 14. juli 2014 I sag nr.

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 16. oktober 2017 i Sag nr. 14/2017: Odense Håndbolds indbringelse af Håndboldens Appelinstans kendelse af 3. oktober 2017 Sagen er behandlet af stedfortrædende

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017 Sag 7/2017 Anklagemyndigheden mod T (advokat Simon Bernard Clark, beskikket) I tidligere instans er afsagt kendelse af Østre Landsrets 12. afdeling

Læs mere

H Ø J E S T E R E T S K E N D E L S E

H Ø J E S T E R E T S K E N D E L S E H Ø J E S T E R E T S K E N D E L S E afsagt fredag den 29. marts 2019 Sag BS 30204/2018 HJR A (advokat Christina Neugebauer) mod B (advokat Poul Westergaard) I tidligere instanser er afsagt kendelse af

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Løbslederrapport Karting

Løbslederrapport Karting Løbslederrapport Karting Løbet: Klub: Bane: Dato: Løbets navn: Løbsleder: Dommer: Følgende klasser blev kørt: Anfør klasser Antal deltagere Anfør klasser Antal deltagere 1. løbsdag Licenskontrol påbegyndt

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 21. januar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 21. januar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 21. januar 2019 Sag 118/2018 A (tidligere Advokater ApS) (selv) og B (selv) mod Advokatnævnet (advokat Jakob S. Arrevad) I tidligere instanser er afsagt kendelse

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over advokat Gry Henriette Rambusch, København K.

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over advokat Gry Henriette Rambusch, København K. København, den 21. marts 2016 Sagsnr. 2015-2394/TRA 1. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over advokat Gry Henriette Rambusch, København K. Klagens tema: [Advokat

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 1. december 2016 i Sag nr. 14/2016: Holte Roklub og Maribo Kajakklub mod Dansk Kano og Kajak Forbund Sagen er behandlet af Morten Larsen, Claus Juel

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011

Banesportsudvalget. Brøndby, den 30. juni 2011 Banesportsudvalget Brøndby, den 30. juni 2011 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 06/2011 21. juni på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen og Bo Søndergaard

Læs mere

Dansk Triatlon Forbunds Love

Dansk Triatlon Forbunds Love DIF - s Idræts Forbund Dansk Triatlon Forbunds Love 1. Navn 1. Forbundets navn er Dansk Triatlon Forbund (DTriF) 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

TILLÆGSREGLER. KLUBMESTERSKAB og Ø-mesterskab PÅ NISSERINGEN Og Lundsgårdsvej

TILLÆGSREGLER. KLUBMESTERSKAB og Ø-mesterskab PÅ NISSERINGEN Og Lundsgårdsvej TILLÆGSREGLER KLUBMESTERSKAB og Ø-mesterskab 2017 PÅ NISSERINGEN Og Lundsgårdsvej TILLÆGSREGLER TIL KM, BM og de 4 afdelinger af Ø-Mesterskabet som køres på NISSERINGEN Og Banen på Lundsgårdsvej i 2017

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 9. februar 2015 i sag nr. 19/2014 [A og B] (båd [DEN X] ) mod [C og D] (båd [DEN Y] ) Sagen er behandlet på skriftligt grundlag af formand Ole Græsbøll

Læs mere

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Side 1 af 5 DOPINGAPPELUDVALGET DANMARKS IDRÆTSFORBUND (DIF) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (DFIF) DGI DANSK FITNESS & HELSE ORGANISATION (DFHO) DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Afsagt den 7. november 2013 I sag

Læs mere

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København

KENDELSE. afsagt den 3. oktober Fodboldens Appelinstans. i sagen. F.C. København KENDELSE afsagt den 3. oktober 2017 af Fodboldens Appelinstans i sagen F.C. København påklager kendelse af 22. august 2017 afsagt af Fodboldens Disciplinærinstans. Appelinstansen bestod af Bloch Andersen

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 3. december 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 3. december 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 3. december 2014 Sag 131/2014 Jumbo Stillads A/S (advokat Ole Bjørn Christensen) mod LogiCon Nordic A/S (advokat Jakob B. Ravnsbo) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. juni 2014 i sag nr. 8/2014 [A] mod [Sejlklubben] Sagen er behandlet af Lis Hævdholm, Ole Borch, Birte Rasmussen, Ulla Ingerslev og Claus Juel

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 24. april 2015 i sag nr. 6/2015 [A]s indbringelse af Dansk Golf Unions Amatør- og Ordensudvalgs afgørelse af 3. marts 2015 Sagen er behandlet af Lis

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 28. august 2015 i sag nr. 12/2015 Badminton Københavns indbringelse af Badminton Danmarks Disciplinærudvalgs kendelse af 4. maj 2015 Sagen er behandlet

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 13. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 13. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 13. februar 2019 Sag 113/2018 A (advokat Henrik Ehlers) mod Ringsted Kommune (selv) I tidligere instans er afsagt kendelse af Østre Landsrets 21. afdeling den 21.

Læs mere

Advokat A har nedlagt påstand om, at Advokatnævnets kendelse af 6. maj 2014 ophæves, subsidiært at størrelsen af bøden nedsættes.

Advokat A har nedlagt påstand om, at Advokatnævnets kendelse af 6. maj 2014 ophæves, subsidiært at størrelsen af bøden nedsættes. Retten i Svendborg DOM Afsagt den 23. oktober 2015 i sag nr. BS R5-425/2014: Advok A mod Advoknævnet Kronprinsessegade 28 1306 København K Sagens baggrund og parternes påstande Sagen vedrører, hvorvidt

Læs mere

Anke af fra DMU Sportskommission Speedway over DMU Disciplinærnævns kendelse af

Anke af fra DMU Sportskommission Speedway over DMU Disciplinærnævns kendelse af DANMARKS MOTOR UNION Ordensnævnet KENDELSE Sag 1/2016 Anke af 16.10.2016 fra DMU Sportskommission Speedway over DMU Disciplinærnævns kendelse af 26.09.2016 Sagen er behandlet i overensstemmelse med Procedureregler

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 18. august 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 18. august 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 18. august 2014 Sag 90/2014 Advokat Steen Fosvig (selv) mod AS IB 2013 ApS under konkurs (advokat Boris Frederiksen) I tidligere instanser er afsagt beslutning af

Læs mere

DIF s APPELINSTANS KENDELSE

DIF s APPELINSTANS KENDELSE DIF s APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 4. juni 2018 i sag nr. 10/2018: Bo Spellerberg mod DHF s Disciplinærinstans Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Claus Juel Hansen og Ole Borch. APPELLEN OG SAGENS

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. februar 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. februar 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 12. februar 2014 Sag 313/2013 Anklagemyndigheden mod T (advokat Esben Roslev) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Holbæk den 1. oktober 2013 og af

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 12. december 2017

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 12. december 2017 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 12. december 2017 Sag 237/2016 (2. afdeling) Advokatnævnet (advokat Martin Simonsen) mod A (advokat Claus Bonnez) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Horsens

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016 Sag 258/2015 Anklagemyndigheden mod T (advokat Michael Juul Eriksen, beskikket) Sagen angår spørgsmålet om varetægtsfængsling af T under anke af

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. september 2013

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. september 2013 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 12. september 2013 Sag 139/2013 A og B (advokat Poul Erik Petersen for begge) mod R (advokat Morten Sung Leen) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten

Læs mere

Tvistighedsnævnet. Kendelse

Tvistighedsnævnet. Kendelse i --- = -- NÆVNENES Hus Tvistighedsnævnet Kendelse afsagt af Tvistighedsnævnet den 24. januar 2017 i sag 34.2016 A ved faglig sekretær Bo Christensen 3F Privat Service, Hotel & Restauration mod B ved kurator,

Læs mere

Triatlon Danmarks love

Triatlon Danmarks love Triatlon s love 30. marts 2019 1. Navn 1. Forbundets navn er Triatlon 2. Område 1. Forbundet er udover triatlonsporten styrende for alle nuværende som fremtidige tilgrænsende sportsgrene karakteriseret

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 14. maj 2012

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 14. maj 2012 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 14. maj 2012 Sag 223/2010 (2. afdeling) HK Danmark som mandatar for A (advokat Peter Breum) mod Dansk Erhverv som mandatar for B (advokat Peter Vibe) I tidligere instans

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 19. november 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 19. november 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 19. november 2013 Dagsorden for Banesportsudvalgsmøde 05/2013 02. november 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Sagen drejer sig om, hvorvidt skaden er sket ved et færdselsuheld forvoldt af et ukendt motorkøretøj.

Sagen drejer sig om, hvorvidt skaden er sket ved et færdselsuheld forvoldt af et ukendt motorkøretøj. Retten i Glostrup Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 2. november 2017 i sag nr. BS 10B-3127/2016: mod DFIM Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Sagens baggrund og parternes påstande Den 20. november 2013

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 23. august 2017 Sag 20/2017 Anklagemyndigheden mod T (advokat Stig Lynghøj Nielsen, beskikket) I tidligere instans er afsagt kendelse af Vestre Landsrets 3. afdeling

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 Sag 98/2018 Anklagemyndigheden mod T1 og T2 (for begge advokat Morten Knoth Knudsen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Odense den

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 19. juli 2016

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 19. juli 2016 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 19. juli 2016 Sag 120/2015 A (advokat Leo Jantzen) mod Skatteministeriet (Kammeradvokaten ved advokat Steffen Sværke) I tidligere instanser er afsagt dom af Københavns

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 31. marts 2017

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 31. marts 2017 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 31. marts 2017 Sag 100/2016 (1. afdeling) Frode Sejr Hansen (advokat Jørgen Iversen, beskikket) mod Esbjerg Kommune (advokat Hans Peter Storvang) og Vejdirektoratet (Kammeradvokaten

Læs mere

Ny afviklingsform for rallycross

Ny afviklingsform for rallycross Kørerforeningen indkalder til Årsmøde LØRDAG d. 18. Oktober kl.13.00 I MNJ s lokaler på gården i Nysum Kun medlemmer af kørerforeningen har ret til at deltage i mødet. Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. september 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. september 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt mandag den 19. september 2016 Sag 144/2016 A og B (advokat Jakob Fastrup) mod Ringkøbing-Skjern Kommune (advokat Jens Erik Pedersen) I tidligere instanser er truffet afgørelse

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 11. oktober 2012

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 11. oktober 2012 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 11. oktober 2012 Sag 148/2012 Advokat Søren Kjær Jensen kærer Østre Landsrets salærafgørelse i sagen: Ankestyrelsen (kammeradvokaten ved advokat Henrik Nedergaard

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 8. juni 2016 i Sag nr. 6/2016: [Klub A] mod [Klub B] Sagen er behandlet af Morten Larsen, Ole Borch og John Skovbjerg. APPELLEN OG SAGENS BEHANDLING

Læs mere

afsagt onsdag den 19. december 2018

afsagt onsdag den 19. december 2018 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 19. december 2018 Sag BS-36847/2018-HJR Nissan Nordic Europe Oy (advokat Christian Karhula Lauridsen) mod Daugaard Biler A/S (advokat Peter Stig Jakobsen) I tidligere

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 5. oktober 2016 Sag 26/2016 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T1 (advokat Hanne Reumert, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Næstved den 21.

Læs mere

Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn

Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn Kendelse Afsagt den 23. august 2019 af DMU s Disciplinærnævn Licens #6199 klager på vegne af Region Varde Elite over at Grindsted Speedway Klub anmelder 6. kører for sent i forbindelse med DSL løb fredag

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 23. august 2011

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 23. august 2011 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 23. august 2011 Sag 224/2010 (1. afdeling) A (advokat Christian Riewe) mod Rederiforeningen af 2010 (tidligere Rederiforeningen for mindre Skibe) som mandatar for Esvagt

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 24. oktober 2014 i sag nr. 11/2014 Nicolaj Skovgaard Christensen mod Emil Jepsen Sagen er behandlet af Lis Hævdholm, Ole Borch, John Skovbjerg og

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 7. oktober 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 7. oktober 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt onsdag den 7. oktober 2015 Sag 46/2015 Advokat A kærer afgørelse i sagen: Advokat A (advokat Martin Lavesen) mod Boet efter B (advokat René Rasmussen) Biintervenient til støtte

Læs mere

Tilkendegivelse og forlig af 24. november 2017 i faglig voldgiftssag FV : Dansk Magisterforening som mandatar for A (advokat Frederik Brocks)

Tilkendegivelse og forlig af 24. november 2017 i faglig voldgiftssag FV : Dansk Magisterforening som mandatar for A (advokat Frederik Brocks) Tilkendegivelse og forlig af 24. november 2017 i faglig voldgiftssag FV2017.0088: Dansk Magisterforening som mandatar for A (advokat Frederik Brocks) mod Moderniseringsstyrelsen for Institution B (Kammeradvokaten

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 18. november 2016 i Sag nr. 13/2016: [A] mod Sportskomitéen i Dansk Islandshesteforening Sagen er behandlet af Ulla Ingerslev, Annelise Vidø og Ole

Læs mere

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE

DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Side 1 af 6 DOPINGAPPELUDVALGET DANMARKS IDRÆTSFORBUND (DIF) DANSK FIRMAIDRÆTSFORBUND (DFIF) DGI DANSK FITNESS & HELSE ORGANISATION (DFHO) DOPINGAPPELUDVALGETS KENDELSE Afsagt den 27. marts 2014 I sag

Læs mere

Kartingregler i FSKBH Gokart Le Mans Series 201

Kartingregler i FSKBH Gokart Le Mans Series 201 Kartingregler i FSKBH Gokart Le Mans Series 201 - Version 10 pr. 21. oktober 2015 Generelt FSKBH s gokartudvalg arbejder for at der gennemføres løb under sportslige og konkurrenceprægede forhold. Vi tillader

Læs mere